At eti yahnisi GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- Revox Saç Dökülmesine Karşı At Kuyruğu Şampuanı 400ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
Konserve et: sığır yahnisi, at eti yahnisi; kuzu yahnisi, yaban domuzu yahnisi, geyik yahnisi, geyik yahnisi, dolgu maddesi ile (karabuğday, bezelye, pirinç kabuğu, arpa, yumurta
|
|
||
Konserve et: domuz yahnisi, sığır yahnisi, tavşan yahnisi, kuzu yahnisi, at eti yahnisi, dolgulu, dolgusuz (karabuğday, bezelye, pirinç kabuğu, şerit irmik
|
|
||
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
|
|
||
Kuzu yahnisi, at eti yahnisi, 0,5; 0,7; 1,0 litre hacimli cam kutularda paketlenmiş, Marder markalı
|
|
||
Konserve et: Sterilize edilmiş konserve et topağı At eti yahnisi Ben en yüksek dereceliyim, sterilize edilmiş topak konserve et Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, sterilize edilmiş topak konserve et Haşlanmış sığır eti
|
|
||
Konserve et. Sığır etinden - Sığır yahnisi, üst sınıf, Sığır yahnisi, birinci sınıf. Domuz eti - Haşlanmış domuz eti en üst sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf. At eti - en yüksek kalitede haşlanmış at eti, birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış kuzu eti (kuzu yahnisi), Haşlanmış dana eti, Haşlanmış at eti, Haşlanmış geyik eti (maral eti), Haşlanmış kaburga eti, Haşlanmış ciğer, Kalp kuzu yahnisi, Kuzu pirzolası, Djörgom yahnisi 4955
|
|
||
konserve et ve sebze: Topak domuz eti yahnisi, Köy usulü domuz eti yahnisi, Rus usulü domuz eti yahnisi, Köy usulü topak domuz eti yahnisi, Av domuz eti yahnisi, Çayır domuz eti yahnisi, Haşlanmış et Evet
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, birinci sınıf, Ayı eti yahnisi, birinci sınıf; Geyik eti yahnisi, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Sterilize edilmiş et konservesi: Kızarmış ayı eti; Geyik yahnisi; Elk yahnisi; Domuz eti yahnisi; Kunduz yahnisi; Haşlanmış tavşan eti; Karaca yahnisi.
|
|
||
Konserve kümes hayvanı eti. Kümes hayvanları yahnisi: Tavuk yahnisi Barko, Kaz ve tavuk yahnisi Barko, Hindi ve tavuk yahnisi Barko, Tavuk yahnisi Barko, Ördek ve tavuk eti yahnisi Barko, Kaz ve tavuk eti
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi. Ordu yahnisi. Ordu sığır eti yahnisi (190853 numaralı Ordu sığır eti yahnisi ticari markası), Ordu domuz eti yahnisi (190853 numaralı Ordu
|
|
||
Konserve et Avcılık: domuz eti yahnisi; karaca yahnisi; geyik yahnisi; maral yahnisi eti; haşlanmış ayı eti,
|
|
||
Konserve et topakları: ardıç meyveleri ile haşlanmış geyik eti; kimyon tohumu ile karaca yahnisi; yeşil biber ile geyik eti yahnisi; maydanoz ile haşlanmış ayı eti; karabiber ile yaban domuzu eti yahnisi; yaban domuzu eti ve m
|
|
||
Konserve et. Konserve et yumruları: ardıç meyveli geyik eti yahnisi; kimyon tohumlu karaca yahnisi; yeşil biberli geyik eti yahnisi; maydanozlu haşlanmış ayı eti; karabiberli haşlanmış yaban domuzu eti
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Sterilize edilmiş kediler ve kediler için konserve WHISKAS® sığır eti yahnisi Sığır eti yahnisi; Sterilize edilmiş kediler ve kediler için konserve WHISKAS® tavuk yahnisi Tavuk yahnisi
|
|
||
Konserve et: Tavuk yahnisi, Hindi eti yahnisi, Ördek eti yahnisi
|
|
||
GOST 32125-2013. Konserve et. Haşlanmış et. Teknik koşullar ..: Sığır etinden: - Üst kalite sığır eti yahnisi; - Sığır eti yahnisi, birinci kalite. Domuz eti: - Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; - Kızarmış domuz eti, birinci sınıf
|
|
||
Konserve et ve et içerikli: Sterilize edilmiş konserve et parçaları: sığır etinden: en yüksek kalitede haşlanmış sığır eti, birinci sınıf sığır eti yahnisi; domuz etinden: en yüksek kalitede haşlanmış domuz eti, birinci sınıf domuz eti yahnisi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri: kızarmış doğal domuz şnitzeli; kızarmış koyun eti kebabı; et solyanka; et gulaş; et sosu; domlyama (sebzeli et yahnisi); kuru erikli et yahnisi
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
|
|
||
Konserve et ve sebzeler: Amatör sığır eti yahnisi, Amatör domuz eti yahnisi, Amatör sığır eti gulaşı, Amatör domuz eti gulaşı, net ağırlığı cam ve metal kutularda paketlenmiş
|
, Russian Federation
|
|
|
En İyi Fiyat etiketli konserve et ve sebze: Amatör sığır eti yahnisi, Amatör domuz eti yahnisi, Amatör sığır eti gulaşı, Amatör domuz eti gulaşı,
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy et ve kemik soğutulmuş veya dondurulmuş: kategori B - sığır eti yahnisi; kategori D - domuz eti yahnisi.
|
|
||
Konserve et ve sebze: Derevenskaya sığır eti yahnisi, Derevenskaya domuz eti yahnisi; Tavuk ciğerli yumuşak ezme, Sığır ciğerli yumuşak ezme, Hindi ciğerli yumuşak ezme, Kazlı şarküteri ezmesi
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topağı Avcılık: Ayı eti yahnisi, Geyik yahnisi, Yaban domuzu eti, No. 4, No. 8, No. 9, No. 12 kutularda paketlenmiş, net ağırlık 250 gram, 325 gram, 338 gram, 525 gram
|
|
||
Konserve et ve sebzeler: Sığır eti yahnisi, Domuz eti yahnisi, Mercimekli pirzola, Arpa lapalı pirzola, Karabuğday lapalı pirzola, Arpa lapalı köfte, Mercimekli köfte,
|
|
||
Çeşitli at eti ürünleri. - tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: Et kategorisi A: Lezzetli at eti, Stolichnaya at eti, Kazanskaya at eti, Klasik at eti, Köy at eti, At eti, Çeşitli et presi
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: At eti, Preslenmiş at eti, At filetosu, At eti rulosu, Puf at eti, At cevizi, At dili, At kaburgası, At balığı, At bonfile, At boynu, At basturması
|
|
||
Çeşitli pişmemiş tütsülenmiş ürünler. - At etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: et kategorisi A: Lezzetli at eti, Stolichnaya at eti, Kazanskaya at eti, Klasik at eti, Köy at eti, At eti, Çeşitli
|
|
||
At eti ürünleri. Haşlanmış: Preslenmiş at eti, Haşlanmış at eti rulosu, Haşlanmış at eti. Tütsülenmiş-haşlanmış: Kabuklu at kaburgası, At boynu, At filetosu, Kabuklu at filetosu, At göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Pişirilmiş-füme at eti ürünü: At eti Doğu ödülü; Haşlanmış at eti ürünü: At eti Tatar stili; At etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünü: Kaburga neupak üzerinde at eti
|
|
||
Et ve et içeren sosisler: haşlanmış at eti sosisi, at eti pişmiş-füme sosis, at eti sosisleri, preslenmiş at eti, haşlanmış-füme at eti kaburgası, çiğ-kurutulmuş at etinden kazylyk, ve
|
|
||
Çiğ kürlenmiş Helal at eti ürünü Kazy. Helal tütsülenmiş ve haşlanmış at eti ürünleri: At eti jambonu. At eti. At eti filetosu. At eti göğüs eti. Kabırga.
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
AT ETI ÜRÜNLERI: - haşlanmış: A kategorisi - Kabuklu haşlanmış at eti filetosu; B kategorisi - Sıkıştırılmış köy at eti, Ev tarzı at eti; Kabuklu doğranmış haşlanmış at eti; B kategorisi - At eti rulosu; -
|
|
||
Sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış, pişirilmiş, gurme ürünler: tütsülenmiş-haşlanmış sığır ve at eti ürünü Çeşitli Et; tütsülenmiş-haşlanmış at eti ürünü Tulpar at eti ürünü, tütsülenmiş at eti ürünü
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: sığır veya at eti veya domuz etinden azu; sığır veya at eti veya domuz etinden stroganoff; sığır veya at eti veya domuz etinden doğal biftek; sığır veya at eti veya domuz etinden bonfile
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: sığır veya at eti veya domuz etinden azu; sığır veya at eti veya domuz etinden stroganoff; sığır veya at eti veya domuz etinden doğal biftek; sığır veya at eti veya domuz etinden bonfile
|
|
||
Et ürünleri: Kazy (at eti, at yağı, iyotlu sofra tuzu, baharatlar); Pitying (at eti, at yağı, iyotlu sofra tuzu, baharatlar); Dil (at eti dili, iyotlu sofra tuzu, baharatlar); Shuzhik (at eti
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
At eti ürünleri. Kategori A: Füme-haşlanmış at filetosu, Füme-haşlanmış at eti, Kabuklu at filetosu; kategori B: Haşlanmış at eti, Sıkıştırılmış at eti; Füme-haşlanmış at boynu; kategoriler
|
|
||
Et ve sakatat ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti: Gurme domuz eti, Atıştırmalık yanak; - haşlanmış - Diyet jambon; - tütsülenmiş-haşlanmış at eti: Akbuzat at eti, Kukbuzat at eti, Tulpar at eti, Bildyam
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. At madalyonları; at bifteği; at ateli; at antrikotu; at but bifteği; at zrazy; at eti; at sığır stroganoff; azu atı; at rostosu; gulaş eksileri
|
|
||
Su kuşu etinden yarı mamul ürünler: göğüs, but, uyluk, bacak, omuz, kuyruk, paketlenmiş et, et yahnisi, et suyu seti, beyaz et filetosu, kırmızı et filetosu, kemiksiz et, mekanik et
|
|
||
Et ürünleri. Konserve et topağı sterilize edilmiş et yahnisi: - sığır etinden: güveç üst sınıf, haşlanmış sığır eti birinci sınıf; - domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, üst sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf;
|
|
||
Sterilize edilmiş et içeren konserve topaklar: Alpin haşlanmış sığır eti, Alpin haşlanmış domuz eti, Gusarskaya haşlanmış sığır eti, Gusarskaya haşlanmış domuz eti, Haşlanmış haşlanmış sığır eti Domuz eti yahnisi
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları - haşlanmış et: sığır etinden konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Sığır eti yahnisi, birinci sınıf; konserve domuz eti: Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Domuz karkasları
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş küçük et ve kemik parçaları içeren yarı mamul et: Domuz eti: G kategorisi domuz eti yahnisi, G kategorisi jöle için yarı mamul domuz eti ürünü, ilk yemekler için yarı mamul domuz eti ürünü, kategori
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: b kategorisi ev yapımı sığır eti, b kategorisi jöle için sığır eti, a kategorisi ekstra kızartma, b kategorisi sığır eti yahnisi, d kategorisi et suyu için set, kıyılmış sığır eti Semi
|
|
||
TRUMF International'dan gıda katkı maddeli konserve et ve et içeren gıdalar: konserve gıda sterilize et topakları Noble sığır eti yahnisi, konserve et içeren sterilize topaklar Sığır eti
|
|
||
At eti ve tayından elde edilen pişmiş ve tütsülenmiş ürünler: -Haşlanmış: kabuklu at eti ve tayı, preslenmiş at eti ve tayı; -Tütsülenmiş-haşlanmış: kazy, dalan, sığır filetosu, göğüs eti, zhuchuk, tütsülenmiş at eti ve tayı
|
380
|
|
|
Pişirilmiş et içeren et ürünleri: Gurme jambon, Orijinal jambon; sığır etinden tütsülenmiş haşlanmış et: Yuzhnaya sığır eti, Beef Boyarskaya, at etinden tütsülenmiş haşlanmış et: At eti Altın Orda, At eti
|
|
||
Çiğ işlenmiş domuz, sığır, at eti ürünleri: Çiğ kürlenmiş domuz eti sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş sığır eti sıcak et cipsi; At etinden çiğ kürlenmiş sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş at eti cipsi.
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: kremalı soslu lahana dolması, sebzeli et yahnisi, lahana turşulu domuz eti, kuru kayısılı kuzu eti, nohutlu dana eti, patates
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: kremalı soslu lahana sarması, sebzeli et yahnisi, lahana turşulu domuz eti, kuru kayısılı kuzu eti, nohutlu dana eti, patates
|
|
||
Yeluzan tarzında pişirilmiş tütsülenmiş et ürünleri "Helal": sığır filetosu, serpme sığır eti, sığır kebabı, kuzu filetosu, serpme kuzu eti, kuzu kebabı, at eti filetosu, serpme at eti, at eti kebabı.
|
|
||
kuru kürlenmiş ürünler: sığır eti cipsi, domuz eti cipsi, at eti cipsi, sığır jokey eti cipsi, et cipsi Domuz jokey, at eti cipsi, at eti jokey, rendelenmiş
|
|
||
At eti ve tay ürünleri: "Preslenmiş at eti" haşlanmış, "Kabuklu at kaburgası" füme-haşlanmış, "At filetosu füme-haşlanmış", "At göğüs eti füme-haşlanmış" şeffaf polimer film içinde paketlenmiş
|
-1
|
|
|
Gıda ürünleri. Sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri kategori A: Sığır jambonu, At eti jambonu, At eti rulosu, Sıkıştırılmış sığır Batır; Et ürünleri
|
|
||
Domuz, sığır ve at etinden ürünler - haşlanmış: Mikhailovskaya domuz eti, Baltık domuz eti, İngiliz pastırması, çeşitli ev yapımı, Mikhailovskaya sığır eti, Slobodskaya sığır eti, Semenovskiy rulo, Navruz at eti, Agi at eti
|
|
||
Delicacies et ürünleri. Pişirilmiş-füme sığır eti ürünleri: sığır Letua, kemikli göğüs eti; Pişirilmiş-füme at eti ürünleri: Sudzhuk, Allure boyun, Baykal kaburga, Batyr at eti, at eti ovma
|
|
||
Haşlanmış at eti ürünleri: Zhaya , Shuzhuk , Suret , Zhal , Karta , Asyp , Formda at eti , Kimyonlu at eti. Pişirilmiş-füme at eti ürünleri: Zhaya, Shuzhuk, Suret, Roll, Delica
|
|
||
Geyik etinden doğal işlenmiş yarı mamul ürünler: Kemikli kalça, Kemikli sırt, Et suyu için set (Kemikli et), Kemikli omuz, Kemikli boyun, Kaburga, Geyik eti yahnisi (Brisket), Çorba seti (Go
|
|
||
Kurutulmuş et (sığır eti, domuz eti, at eti, kuzu eti, geyik eti, et ma rala), et kategorisi A ürünü: Sığır etinden kurutulmuş et, Domuz etinden kurutulmuş et, At etinden kurutulmuş et, Kuzu etinden kurutulmuş et, Etten kurutulmuş et
|
|
||
At eti ve tayı "Uralskaya trapeza" ürünleri. Tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: "At" filetosu, "Uralski" kazy, "Domashnyaya" billiama, "Elite" dalan, "Desenli" at eti, "Boyarskaya" at eti. Pişmiş ürünler: asso
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi Güveç: - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya tavşan eti) güveç Moskovskaya; - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya et
|
|
||
At eti ve sığır etinden elde edilen et ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş Helal ürün yelpazesinde: B kategorisi şeklinde tütsülenmiş-haşlanmış at etinden ürün - Smakovitsa Helal, At etinden ürün tütsülenmiş
|
|
||
Dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ürünleri: B kategorisi: köfte: Yaban domuzu, Yaban domuzu ve karacadan, Sığır eti, At etinden, Sığır ve at etinden; kategori B: köfte At eti ve kümes hayvanları dolgusu
|
|
||
Mutfak et ürünleri: pirzola, ciğer pirzola, Fransız usulü et, et yahnisi
|
|
||
At eti kategorisi A'dan bebek maması için yarı mamul kemiksiz et ürünleri: kalçadan at eti, bıçak kısmından at eti.
|
-2
|
|
|
Sterilize edilmiş parça et konservesi Et yahnisi (kümes hayvanı etinden)
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, kuzu eti ve kümes hayvanı etinden yarı mamul et topakları. Kemiksiz porsiyon A kategorileri: Antrikot, Rum bifteği, Doğal pirzola, Sığır eti posası, Domuz eti posası, sığır eti, domuz eti, at eti veya
|
|
||
Ürün yelpazesinde bira için atıştırmalıklar: kurutulmuş füme et (pipet) (sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti); et cipsi (domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti) Klasik; sarsıntılı Sudzhuk; haşlanmış füme domuz kulakları; kulaklar sv
|
|
||
A kategorisindeki soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Domuz eti suyu için set, Domuz eti yahnisi, oluklu kutuda paketlenmiş, net ağırlık 10 kg ila 40 kg,
|
|
||
Doğal ve doğal olmayan muhafaza içinde kurutulmuş, kuru kürlenmiş et: basturma (sığır, domuz, at eti), pastırma (sığır, domuz, at eti), sucuk (sığır, domuz, at eti), balyk, kazalyk, kemikli domuz jambonu, o
|
|
||
Ürün yelpazesinde bira atıştırmalıkları: kurutulmuş füme et (pipet) (sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti), et cipsi (domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti) Klasik; sarsıntılı Sudzhuk; baharatlı sarsıntılı et (sığır eti)
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti
|
|
||
KONSERVE ET. Buharda pişirilmiş et Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Geyik eti t
|
|
||
Konserve et. Grup - pütürlü. Tip - sığır etinden: "Kızarmış sığır eti premium", Sığır eti güveç birinci sınıf "; Tip - domuz etinden: "Kızarmış domuz eti premium", "Kızarmış domuz eti, birinci sınıf "; Tip - at etinden:" Kızarmış at eti
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: sığır etinden - haşlanmış sığır eti, en üst sınıf, haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; domuz etinden - haşlanmış domuz eti, en üst sınıf, haşlanmış domuz eti birinci sınıf; at etinden - haşlanmış at eti, en üst sın
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış et, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti Haşlanmış at eti, üst sınıf , Haşlanmış at eti, birinci sınıf ,
|
|
||
Test kasasında yarı mamul et ürünleri; Köfte: sığır eti, domuz eti, kuzu eti, at eti, karışık kıyma, sebzeli; Mantı: sığır eti, kuzu eti, at eti, karışık kıyma; Khinkali:
|
|
||
Konserve et Et güveç: Kızarmış dana eti, birinci sınıf, Haşlanmış dana eti, birinci sınıf, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış at eti birinci sınıf, Haşlanmış at eti birinci sınıf, Bar
|
|
||
Sterilize kıyılmış konserve et: Volzhskaya sığır eti, Volzhskaya domuz eti, Volzhskaya at eti; Sytnye sığır eti, Sytnye domuz eti, Sytnye at eti ile sterilize kıyılmış konserve et
|
|
||
soğuk kürlenmiş et ürünleri: sığır eti cipsi, domuz eti cipsi, at eti cipsi, sığır eti cipsi, domuz eti cipsi, at etinden yapılan Jokey et cipsi, stroganin ve
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET. Grup kuskustur. Tip - Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Et - A kategorisi: at eti gulaşı, sığır eti gulaşı; B kategorisi: kıyılmış at eti, kıyılmış sığır eti, kıyılmış et Special, köfte Special, köfte Steppe; B kategorisi
|
|
||
At eti kategorisi A'dan büyük topaklı kemiksiz ürünler: omuz kalçasından at eti, at eti.
|
-2
|
|
|
Sterilize edilmiş parça konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış at eti", "Birinci sınıf haşlanmış at eti"
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Domuz
|
|
||
Et sosis ürünleri: Hindi sosisleri, Oryantal sosisler, Sığır sosisleri, At sosisleri, Kazy at eti sosisleri, Shuzhyk - at eti sosisleri
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
pişmiş ve tütsülenmiş et ürünleri: Triumph sığır eti, Piquant sığır eti, Prazdnichnaya sığır eti, Delicatessen sığır eti, kuzu kaburga, kuzu Gissar, kuzu eyeri, at eti kesme Akbuzat, at eti
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti.
|
|
||
Et ürünleri. Kuru kürlenmiş sosis çeşitleri: kuru kürlenmiş at sucuğu, kuru kürlenmiş Türk at eti sucuğu, kuru kürlenmiş at eti Calvado, kuru kürlenmiş domuz sucuğu, Karne sucuğu, peynir
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Haşlanmış at eti 506
|
|
||
Kuru kürlenmiş et ürünleri çeşitleri: Sığır eti cipsi; Domuz eti cipsi; At eti cipsi; Sığır eti jokey cipsi; Domuz eti jokey cipsi; At eti Jokey cipsi; Kurutulmuş
|
|
||
soğuk kürlenmiş et ürünleri: domuz eti cipsi, sığır eti cipsi, at eti cipsi, kuru kürlenmiş domuz eti dilimleri, kuru kürlenmiş sığır eti dilimleri, kuru kürlenmiş at eti dilimleri
|
,
|
|