baharatlı peynirler GTIP / HS CODE ✨
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040630: Eritme peynirler (rendelenmemiş/toz haline getirilmemiş)
- 040690: Diğer peynirler
- 0410: Tarifede yer almayan yenilen hayvansal menşeli ürünler
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 190410: Hububat/hububat ürünlerinden kabartılmış/kavrulmuş gıda mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190540: Gevrekler, kızartılmış ekmek ve diğer kızartılmış mamuller
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 200599: Diğer sebze, sebze kar.(sirke, asetik asitten başka şekilde konserve) (dondurulmamış)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul peynir ürünleri: peynir çubukları, peynir küpleri, galeta unu içinde peynir, baharatlı ekmek içinde peynir, baharatlı peynir, rendelenmiş peynir, peynir topları
|
|
||
Unlu mamuller: şeker ve fruktoz simit: pastırma aromalı laziki, soğan aromalı laziki, peynir aromalı laziki, Tuzlu baharatlı, Soğan aromalı baharatlı, Baharatlı peynir aromalı, Soğan, Popüler
|
|
||
Kavrulmuş yer fıstığı: Peynir aromalı bahar, Baharatlı peynir aromalı bahar, Et suyu aromalı bahar, Baharatlı et suyu aromalı bahar, Sebze aromalı bahar, Baharatlı sebze aromalı bahar
|
|
||
Ayçiçek-zeytinyağında baharatlı peynir turşusu AJ , Ayçiçek-zeytinyağında zeytinli ve baharatlı peynir turşusu AG, Ayçiçek-zeytinyağında domatesli salamura peynir
|
|
||
Süt ürünleri: mascarpone peyniri, Philadelphia peyniri, amber peyniri, otlu lor peyniri, tatlı peynir, baharatlı peynir , Peynir primo lard , yağda zeytinli peynir primo lard , peynir Siegeruise , peynir Caci
|
|
||
Ghidetti marka peynir: Grana Padano peyniri; Peynir Grana Padano DOP; Peynir Grana Padano DOP 1012 ay; Mascarpone peyniri; Peynir Provolone Valpadana DOP Baharatlı; Peynir Provolone Valpadana DOP Dolce; Peynir Provolone D
|
CASEIFICIO GHIDETTI SRL, Italy
|
🇮🇹 Italy
|
|
İnek sütünden salamura peynir: "Kafkas" Peyniri, "Bulgar" Peyniri, "Gruzinskaya" Peyniri, Baharatlı Peynir, Çanak Peyniri, kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40'tan az olmayan ve
|
|
||
Çıtır baharatlı peynir topları, Pastırma aromalı çıtır peynir topları, Domates ve yeşil aromalı çıtır peynir topları, Mantar aromalı çıtır peynir topları, Ekşi krema aromalı soğanlı çıtır peynir topları, Peynir
|
|
||
kuru maddede yağ kütle oranı %50.0'den az olmayan sterilize edilmiş konserve işlenmiş peynirler: işlenmiş peynir, krem peynir, işlenmiş karides peyniri, işlenmiş jambon peyniri, işlenmiş baharatlı peynir, sy batch
|
|
||
Salatalar ve salata sosu: yumurta ilaveli taze sebzeler, konserve sebzeler, meyveler, vb.: baharatlı peynirle doldurulmuş patlıcan, baharatlı peynirle doldurulmuş domates.
|
|
||
Salatalar ve salata sosu: yumurta ilaveli taze sebzelerden, konserve sebzelerden, meyvelerden vb. d.: baharatlı peynirle doldurulmuş patlıcan, baharatlı peynirle doldurulmuş domates; et, tavuk ilaveli salatalar
|
|
||
Yarı sert peynirler: Baharatlı peynir "Okhotnichy" kuru maddede yağ kütle oranı %50, Ekşi krem peynir kuru maddede yağ kütle oranı %50, Peynir "Creamy" kuru maddede yağ kütle oranı %50, Peynir "Gollandsk
|
|
||
Gıda ürünleri. Kuru kahvaltılar. Tatlarla patlatılmış mısır taneleri: wasabi, ızgara tavuk, peynir, baharatlı peynir, çedar peyniri, krem peynir, füme peynir, acıkalı dana eti, salsa, barbekü, pastırma, tavuk, tavuk
|
|
||
Peynir mayası çeşitleri: Kuru maddedeki yağ oranı %47-50 olan Raclet peyniri, kuru maddedeki yağ oranı %47-50 olan İsviçre peyniri, kuru maddedeki yağ oranı %47-50 olan Lustenberger 1862 meyveli-baharatlı peynir
|
Lustenberger und Durst AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir, ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiştir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, pastırmalı işlenmiş peynir f
|
|
||
Ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiş kütle oranı %25 yağ olan işlenmiş peynir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş pastırmalı peynir
|
|
||
Kahvaltılık gevrekler. Pudra şekerli mısır çubukları, peynir aromalı mısır çubukları (topları), baharatlı peynir aroması, füme peynir aroması, peynir ve sosis aroması.
|
|
||
Krakerler. Peksimet, kruton, atıştırmalıklar, çıtır çavdar krutonu, çıtır atıştırmalıklar, çavdar atıştırmalıkları, çıtır ekmek, baget: peynir aromalı, füme peynir aromalı, baharatlı peynir aromalı, ot aromalı peynir aromalı
|
|
||
Dolgulu krepler için yarı mamul ürünler. Dolgular: Tereyağı, royally meze, rendelenmiş peynir, rendelenmiş füme peynir, krem peynir Cremetta, baharatlı peynir, tuzlanmış somon (fileto), tuzlanmış ringa balığı (fileto), jambon, et
|
|
||
Krakerler. Peksimet, kruton, gevrek ekmek, atıştırmalıklar, baget: peynir aromalı, füme peynir aromalı, baharatlı peynir aromalı, otlu peynir aromalı, pastırma aromalı, sosis aromalı, barbekü aromalı, aromalı
|
|
||
Krakerler. Peksimet, kruton, gevrek ekmek, atıştırmalıklar, baget: peynir aromalı, füme peynir aromalı, baharatlı peynir aromalı, otlu peynir aromalı, pastırma aromalı, sosis aromalı, barbekü aromalı, aromalı
|
|
||
Peynir ürünleri Kuban ürün yelpazesinde: yarı katı peynir ürünleri - Pletenka Kubanskaya , Pigtail Kubanskaya , Chechil Kubanskiy , Chechil Kubanskiy az yağlı, Baharatlı peynir rulosu Kubanskiy, Kubanskiy f
|
|
||
Pudra şekerli, çikolatalı, kaynamış yoğunlaştırılmış süt aromalı mısır çubukları. tz. Kuzya Lakomkin. Peynir tadında, baharatlı peynir tadında, füme peynir tadında mısır topları.
|
|
||
Peynir ürünleri Kubansky ürün yelpazesinde: yarı katı peynir ürünleri - Pletenka Kubanskaya, Pigtail Kubanskaya, Chechil Kubansky , Chechil Kubansky az yağlı, Baharatlı peynir rulosu Kubansky, b için Kubansky
|
|
||
Fırın peksimetleri: yaban turpu tadında krutonlar, tavuk, karides, peynir, ekşi krema ve dereotu, ketçap ve yeşillikler, pastırma, tavuk köri, mantar, baharatlı peynir Nacho, peynir ve somon, jöleli et ve horsera
|
|
||
Aroma verici katkı maddeleri ile kavrulmuş tuzlu kuruyemişler (aromalı: peynir, baharatlı peynir, peynirli somon, salam, ekşi kremalı mantar, otlu ekşi krema, karides, otlu domates, barbekü; jöleli et
|
|
||
Buğday unlu kraker: Orijinal, Baharatlı, Peynir aromalı, Figürlü, Çocuklar için Figürlü, Susamlı ve tuzlu "Figürlü", "Figürlü" - balık, "Figürlü" tahıl, "Kokulu", Peynir aromalı "Kokulu", "Aro
|
|
||
ORYANTAL UN TATLILARI: Süzme peynirli narin , Şekerli fiyonklar , Yoğunlaştırılmış sütlü fındık , Baharatlı peynir topları , Susamlı peynir topları , Ceviz tüpleri , Kuru erikli tüpler , Drie ile tüpler
|
|
||
Süt ürünü: yarı kuru peynirler Kuru maddedeki yağ oranı %30 olan avcılık tütsülenmiş baharatlı peynir,
|
|
||
Tüketici kaplarında paketlenmiş yer fıstığı: kavrulmuş tuzlu yer fıstığı "Klasik", curcuma aromalı kavrulmuş yer fıstığı, acı baharat aromalı kavrulmuş yer fıstığı "Baharatlı", peynir aromalı kavrulmuş yer fıstığı "C
|
|
||
Unlu mamuller: çubuklar, çubuk krakerler, çubuklar, çeşit olarak: tuzlu, susamlı (susam), haşhaşlı, kırmızı biberli baharatlı, peynir ve soğan aromalı, pastırma aromalı, kimyon tohumlu, che tadında
|
AKSAM Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp.k., Poland
|
|
|
Yağ kütlesi oranı %40, %56 olan mayonez sosları: Bavyera, Beşamel, Mantar, Soğanlı Mantar, Sarımsaklı Mantar, İtalyan, Kafkas, Meksika Baharatlı Peynir, Norveç, Rus, Cevizli, Satsivi, Smet
|
|
||
Tuzlu kraker Bogorodskie tadı ile: yaban turpu ile et jölesi, baharatlı peynir Nacho, otlar ile domates, kırmızı havyar, porçini mantarı, ekşi krema ile mantar, ekşi krema ile soğan, hafif tuzlu salatalık, ekşi cr
|
|
||
Kavrulmuş Çekirdekler. baharat ve ot ilaveleri ile, sır içinde: orijinal, barbekü, baharatlı, peynir aromalı yer fıstığı,
|
Lorenz Nuss GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Baharatlı peynir tadında doğal Lays® patates cipsi
|
|
||
PAPAS mısır cipsi, acı biber tadında, baharatlı peynir tadında, barbekü tadında, salsa tadında, ekşi krema ve soğan tadında, Ranch sos tadında, ekşi krema ve acı biber tadında
|
|
||
Kümes hayvanları etinden sosisler: Bira için sosisler (kamçı), tavuk kıymasından kuru kürlenmiş Haussalami, Tavuk kıymasından kürlenmiş sosisler Baharatlı peynir, Tavuk kıymasından kürlenmiş sosisler , Tavuk sosisleri
|
|
||
Baharatlı Gouda Çoban Peyniri; Baharatlı Gouda Alparo Peyniri; Baharatlı Daliz Şaban Peyniri; Baharatlı Daliz Alparo Peyniri; Krem Peynir; Peynir Ekşi Krema - NT; Peynir Tilsiter - NT
|
|
||
Baharatlı yumuşak lor peyniri: Yağ kütle oranı %62 olan "GRECO" peynir topları; Yağ kütle oranı %62 olan baharatlı "GRECO" peynir topları; Yağ kütle oranı %62 olan baharatlı "GRECO" peynir topları; Peynir
|
|
||
Taze Caciotta peyniri; Baharatlı taze Caciotta peyniri; Yıllanmış Caciotta peyniri; Baharatlı baharatlı caciotta; Ricotta peyniri. Ambalaj: torbalar, vakumlu torbalar, 50 gramdan 50 ki'ye kadar kağıt malzemelerden yapılmış ambalajlar
|
|
||
Salamura peynirler: Suluguni özel peyniri, Suluguni özel füme, Çeçil peyniri, Çeçil peyniri füme, Otlu Çeçil peyniri, Baharatlı Çeçil peyniri, Füme baharatlı Çeçil peyniri, Spagetti peyniri, Sp
|
|
||
Salamura peynirler: Suluguni özel peyniri, Suluguni özel füme, Çeçil peyniri, Çeçil peyniri füme, Otlu Çeçil peyniri, Baharatlı Çeçil peyniri, Füme baharatlı Çeçil peyniri, Spagetti peyniri, Sp
|
|
||
Süt içeriği yüzde 5 0 'den fazla olan süt bileşiği ürünü: Kuru peynirler: - Soya soslu çıtır peynir; - Baharatlı çıtır peynir; - Baharatlı çıtır peynir; - Kafkas Usulü Çıtır Peynir,
|
|
||
Brinza "Kiprino" salamura peynir. Çeşitler: Yağ kütlesi oranı %40,0 olan "Kiprino" peyniri, salamura içinde %45,0, dolgulu, dolgusuz, baharatlı, baharatlı sebzeli, aromalı; Peynir "Kiprino Nezhnaya" s
|
|
||
Salamura peynir "Kiprino". Çeşitler: Yağ kütlesi oranı %40,0 olan "Kiprino" peyniri, salamurada %45,0, dolgulu, dolgusuz, baharatlı, baharatlı sebzeli, aromalı; Peynir "Kiprino Nezhnaya" s
|
|
||
Yumuşak peynir altı suyu peyniri; otlu yumuşak peynir altı suyu peyniri; sebzeli yumuşak peynir altı suyu peyniri; baharatlı bileşimlerle yumuşak peynir altı suyu peyniri; tuzlu yumuşak peynir altı suyu peyniri; sarımsaklı yumuşak peynir altı suyu peyniri
|
|
||
Peynir, kurutulmuş peynirler, çeşitli kuru peynirler: katkısız (orijinal), füme, tuzlu, sarımsaklı, dereotlu, baharatlı, baharatlı, vanilyalı, ekşi krema ve soğan aromalı, mantar ve ekşi krema aromalı, karides
|
|
||
PEYNİR. Yarı sert: Caciotta peyniri, baharatlı Caciotta peyniri, Montazo peyniri, Domashny peyniri, Osetya peyniri. Yumuşak: Mozzarella peyniri, Scamorza peyniri, Ricotta peyniri, Strakkino peyniri, Burrata peyniri, Adige peyniri
|
|
||
Hazır soslar (bitkisel yağ içeriği %5'ten az): Cheddar peyniri bazlı sos, Jalapenoslu Cheddar peyniri bazlı sos, Peynir bazlı Nacho Sos, Geleneksel Barbekü domates sosu (hafif, orta, baharatlı), Baharatlı
|
American Specialty Foods Co.
|
🇺🇸 United States
|
|
Adige peyniri, Kırmızı biberli Adige peyniri, Otlu Adige peyniri, Baharatlı Adige peyniri, Otlu Adige peyniri, Çemenli Adige peyniri, Adige füme peyniri, Süt ikameli Adige peynir ürünü
|
|
||
Yumuşak peynirler: Camembert de zavi, Keçi sütünden Camembert de zavi, Camembert de zavie baharatlı-baharatlı, Keçi sütünden Camembert de zavie baharatlı-baharatlı, Farmer, Farmer baharatlı, Farmer soğanlı, Farmer
|
|
||
İşlenmiş peynir: işlenmiş peynir Kremalı, işlenmiş peynir Baharatlı, pastırma aromalı işlenmiş peynir, soğanlı işlenmiş peynir, karides aromalı işlenmiş peynir, sarımsaklı ve dereotlu işlenmiş peynir, paket
|
|
||
Yarı sert Rus Krem peyniri, Suluguni peyniri, Çeçil tabakalı peynir salyangozu (iri iplik), Çeçil tabakalı peynir (ince iplik), Adıge peyniri, Mozzarella peyniri, Baharatlı Suluguni peyniri
|
|
||
Süt ürünleri. Hazır peynir sosları: Baharatlı Otlu Peynir, Domatesli Peynir, Cheddar Classic Peynir, Cheddar Piquant Peynir, Grana Peynir, Pastırmalı Carbonara Peynir
|
|
||
Kuru peynir, kuru füme peynir, sarımsaklı kuru peynir, dereotlu kuru peynir, baharatlı kuru peynir. ziy marka isimleri: Cips, Fıçı, Fıçı, Khvorost, Peynir çubukları, kaplarda paketlenmiş
|
|
||
Keçi sütünden peynir DERMEN : keçi sütünden peynir sert DERMEN, keçi sütünden peynir sert füme DERMEN, keçi sütünden peynir yumuşak DERMEN, keçi sütünden peynir yumuşak DERMEN baharatlı, keçi peyniri
|
|
||
kuru maddede yağ kütle oranı %55 olan erimiş peynirler: işlenmiş sürme peynir, işlenmiş karidesli sürme peynir, işlenmiş jambonlu sürme peynir, işlenmiş baharatlı sürme peynir, işlenmiş peynir I
|
|
||
Kaşarlaştırılmış ve peynir kütlesi eritilmiş peynir çeşitleri: "Suluguni"; "Suluguni" füme; "Suluguni" baharatlı; "Suluguni" baharatlı füme; "Network"; "Plait" füme; "Kafkas Tükürük"; "Kav
|
|
||
Baharatlı füme peynir "Snack", Baharatlı füme peynir "Piquant", tüketici ambalajında vakumlu paketlenmiş - çok katmanlı plastik torbalar
|
|
||
Çıtır çıtır ekmekler ve krakerler Baharatlı ekstrüzyon teknolojisi: çıtır ekmekler: Özel, Sağlık, Kahvaltı için, Peynir aromalı baharatlı, Mantar aromalı baharatlı, Tavuk aromalı baharatlı, Piquant co
|
|
||
Peynir: - Kuru maddede %55 yağ oranına sahip baharatlı Caciotta, - Kuru maddede %35 yağ oranına sahip baharatlı Suluguni, - Kuru maddede %30 yağ oranına sahip naneli Hellim, - Dereotlu peynir
|
|
||
Baharatlı füme peynir Atıştırmalık, Baharatlı füme peynir Piquant, vakum altında çok katmanlı polimer film içinde paketlenmiş
|
|
||
Kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu olan yumuşak peynir (baharatlı, otlu, çemenli, tütsülenmiş): 30%, 35 %, 40%, 45%, 55%, 65%. Yumuşak hafif peynir (baharatlı, otlu, çemenli, biberli, tütsülenmiş), kuru maddede yağ kütle oranı: %30, %40, %65
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %45.0 olan peynir mayası salamura peynirleri SVETOVEZH: Suluguni , Kremalı pipetler , Baharatlı kremalı pipetler , Füme pipetler , Baharatlı füme pipetler , Spagetti wi
|
|
||
Baharatlı tütsülenmiş peynir Kuru maddedeki yağ oranı %30, %45 ve %50 olan atıştırmalık; Baharatlı tütsülenmiş peynir Kuru maddedeki yağ oranı %30, %45 ve %50 olan mayhoş
|
|
||
Yarı sert peynir: Peynir "Okhotnichiy" baharatlı kütle oranı %50, Peynir "Smetankovy" kuru maddede yağ kütle oranı %50, Peynir "Creamy" kuru maddede yağ kütle oranı %50, Peynir "Gollandskiy kr
|
|
||
Karmaşık gıda tatlandırıcı katkı maddeleri: Av sosisleri LA38, Baharatlı fırında domuz eti LA39, Rulka LA40, Krem peynir LA41, Çedar peyniri LA42, Gravyer peyniri LA43, Parmesan peyniri LA44, Gouda peyniri
|
|
||
LOR PEYNİRİ, Baharatlı LOR PEYNİRİ, Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan KOYUN PEYNİRİ, plastik veya plastik filmlerde vakumlu ambalaj; net ağırlık 0,2 ila 6,0 kg. Peynir CHANAKH, Peynir CHANAKH
|
-2
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Yüzeyi beyaz küflü yumuşak peynirler, içi mavi küflü yumuşak peynirler, Yumuşak taze peynirler, baharatlı yumuşak taze peynirler, yüzeyi beyaz ve içi mavi küflü yumuşak peynirler.
|
|
||
Yumuşak peynirler (genç), yarı sert peynirler (yıllanmış), işlenmiş peynirler, albümin peyniri, baharatlı tereyağında peynirler -marine dolgu (çeşitler için bir sayfadaki Ek No. 1'e bakınız)
|
|
||
Ağırlıkça yarı sert peynirler ve kuru maddede kütlesel yağ oranı ile paketlenmiş peynirler: 45 - "Manastır baharatlı", domatesli, kırmızı biberli ve fesleğenli "Napoliten", "Noir", "Rus" Peynir Kulübü", "Kremalı Peynir Kulübü", "Cm
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Süzme peynirden elde edilen mutfak ürünleri. Termal olarak işlenmiş süzme peynir ürünleri: havuçlu süzme peynirli krep, süzme peynirli puding (fırınlanmış), "Baharatlı" süzme peynir (havuç ve peynirli), süzme peynir
|
|
||
Tofu peyniri ile doldurulmuş mini baharatlı kırmızı biber, Tofu peyniri ile doldurulmuş parti karışımı (çeşitli sebzeler), Tofu peyniri ile doldurulmuş 3 renkli kiraz biber, Tofu peyniri ile doldurulmuş tatlı patissons
|
M INVEST BG Ltd.
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Peynir salamurası, kuru maddede yağın kütle oranı %45'ten az olmayan. - Salamura beyaz peynir; - Salamura acı biberli beyaz peynir; - Salamura baharatlı otlu beyaz peynir.
|
|
||
Ürün yelpazesinde İtalyan tarzı peynirler: İtalyan peyniri; Domatesli ve Provence otlu İtalyan peyniri; Baharatlı yağ dolgulu İtalyan peyniri; İtalyan Dorblu; İtalyan Camembert; Kachiok
|
|
||
Süt ve süt ürünleri. Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40.0; %45.0; %50.0 olan yumuşak peynirler: Şevr, Baharatlı otlu keçi peyniri, Dereotlu ve sarımsaklı keçi peyniri, Tayga keçi peyniri, Sy
|
|
||
Çeşit olarak HAZIR PEYNİRLER: - kuru maddede yağ kütle oranı %40 olan işlenmiş tütsülenmiş sosis peyniri; - baharatlı kuru maddede yağ oranı %40 olan tütsülenmiş işlenmiş sosis peyniri; - krem peynir Alabalık, Vesel,
|
|
||
Mutfak ürünlerinin kuru ekmeklenmesi için kuru ekmek karışımları: "Klasik", "Köri", "Hardal", "Peynir", "Süt", "Baharatlı", "Soğan", "Domates", "Baharatlı", "Baharatlı-tatlı", "Fındık", "Dereotu", "İngiliz",
|
|
||
Hazır pirinç köftesi (topokki) çeşitleri: Baharatlı Topokki soslu, soslu, peynir tadında "Peynirli Topokki", soslu, baharatlı "Acılı Baharatlı Topokki", soslu, pizza tadında "Pizza Top
|
Young Poong Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Kuru ekmek karışımları: Klasik, Köri, Hardal, Peynir, Süt, Baharatlı, Soğan, Domates, Baharatlı, Baharatlı-tatlı, Fındık, Dereotu, İngilizce, Çince, Tayca, Fransızca,
|
|
||
Balık konserveleri: baharatlı tuzlanmış tugun (Sosvinskaya ringa balığı), baharatlı tuzlanmış peled (peynir), baharatlı tuzlanmış chir (shchekur)
|
|
||
Peynir Özel Dondukovskie ürün yelpazesinde: Suluguni, Suluguni füme, Tükürük, Kosa füme, Çeçil füme, Teller, Teller füme, Baharatlı teller füme, Baharatlı rulo, Baharatlı rulo
|
|
||
Sebze enzimi üzerinde peynir. Yağ içeriği %6 ila %50, Tavatuisky, Tavatuisky şarabı, Baharatlı Tavatuisky şarabı, Baharatlı Tavatuisky, Tavatuisky füme, Caciotta, Taze Caciotta, Baharatlı Taze Caciotta, Kach
|
|
||
Peynir Pesto basilico, kuru maddede yağ kütle oranı %30, %35, %40, %45, %50: baharatlı, baharatlı, baharatlı, aroma verici katkı maddeleri ile.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Peynir çeşitleri: Pigtail, Pigtail tütsülenmiş, Balykovy tütsülenmiş, Balykovy baharatlı, Whisk, Whisk tütsülenmiş, Whisk baharatlı, Whisk dereotlu, Straws , Straws tütsülenmiş, Straws baharatlı
|
|
||
PEYNİRLİ KURABİYELER: HAVUÇLU PEYNİRLİ PEYNİR; LOR PUDİNGİ (FIRINDA); PEYNİRLİ PEYNİR "BAHARATLI" (HAVUÇLU VE PEYNİRLİ); PEYNİR, SALATALIK VE YEŞİLLİKLERDEN MEZE; PİŞİRME "EĞLENCE"; PİŞİRME "Sissy"; TVO'DAN PİŞİRME
|
|
||
Süzme peynir ürünleri. Havuçlu cheesecake; süzme peynirli puding (fırınlanmış); "Baharatlı" süzme peynir (havuç ve peynirli); süzme peynir, salatalık ve otlardan meze; Zabava güveci; güveç "N
|
|
||
Unlu mamuller: "Peynir topları"; "Peynir topları": jambon, pastırma, otlar, mantar, karides, deniz ürünleri, yengeç çubukları ile; "Peynir topları" terbiye ile: susam tohumu, haşhaş tohumu, baharatlı serpme ile
|
|
||
TATLI PEYNİR ÜRÜNLERİ: havuçlu lor keki; süzme peynirli puding (fırınlanmış); "Baharatlı" süzme peynir (havuçlu ve peynirli); süzme peynir, salatalık ve zele ne mezesi; güveç "Zabava" güveç
|
|
||
PEYNIR "SÜT", PEYNIR "TROITSKY", PEYNIR "SARIMSAKLI BAHARATLI"
|
|
||
Süzme peynirden mutfak ürünleri: havuçlu süzme peynirli krep, süzme peynirli puding (fırınlanmış), "Baharatlı" süzme peynir (havuç ve peynirli), süzme peynir, salatalık ve otlardan bir meze; casse
|
|
||
Ricotta peyniri, kurutulmuş otlu Ricotta peyniri, baharatlı Ricotta peyniri - karışımlar şeklinde katkı maddeleri içeren aromatik karışımlar: taze otlar; biber; hindistan cevizi; zeytin; zeytin; fındık; bal; domates; kırmızı biber; susam;
|
|
||
Peynir Şarküteri kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45. Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45 olan şarküteri peyniri: baharatlı, saç örgüsü, örgü, ip, rulo, çubuk, iplik, çeçil. Peynir Şarküteri
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Adige peyniri; Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Adige peyniri: dereotu ve sarımsak ile; baharatlı otlar ile; Acıka ile; Cheddar peyniri aroması ile; Füme A
|
|
||
Ürün yelpazesinde İtalyan peynirleri: İtalyan peyniri, baharatlı yağ dolgulu İtalyan peyniri; Tam yağlı sütten Buratta, taze; Tam yağlı sütten Gorgonzola; İtalyanca Dorblu, İtalyanca Camembert
|
|
||
İşlenmiş tütsülenmiş peynir AROMATİK MANTARLAR - kuru maddedeki yağın kütle oranı: 30%, 40%, 45%. İşlenmiş tütsülenmiş peynir BAHARATLI OTLAR - kuru maddedeki yağ kütle oranı: 30%, 40%, 45%. Tütsülenmiş işlenmiş peynir SALAMLI - w
|
|
||
Kuru maddede yağ kütlesi oranı %45 olan işlenmiş peynir. Ekşi krema ile porçini mantarlı baharatlı işlenmiş peynir Kuru maddede% 45 yağ. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %60 olan işlenmiş Polotsk peyniri
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Hazır öğle yemeği yemekleri: acı biberli kızarmış patates ve peynir kroketleri, kızarmış baharatlı peynirli soğan-sarımsak kroketleri, kişnişli kızarmış peynir kroketleri, acı biberli kızarmış peynir çubukları, soğan rin
|
№ 1
|
|
|
Yumuşak peynir: Ricotta, Mozzarella, Burrata; Yarı sert peynir: Provolone, Provolone afumikata, Ricotta afumikata, Caciotta, Baharatlı Hollanda, Tilsiter orijinal, Gouda, Emmental Konigsberg, Monastyrsky; Sert peynir А
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %45.0 olan Orlovskaya Niva peyniri; Kuru maddede yağ kütle oranı %45.0 olan otlu ve baharatlı (dereotu, maydanoz, baharat) Orlovskaya Niva peyniri; Kuru maddede yağ kütle oranı %45.0 olan Orlik peyniri
|
|