beyaz hardal GTIP / HS CODE ✨
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 0910: Zencefil, safran, zerdeçal, kekik, defne yaprakları, köri ve diğer baharat
- 091099: Diğer baharatlar
- 1207: Diğer yağlı tohumlar ve meyveler
- 120750: Hardal tohumu
- 1515: Diğer bitkisel sabit yağlar ve bunların fraksiyonları (kimyasal olarak değiştirilmemiş)
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 210330: Hardal unu ve irmiği ve hazır hardal
- 210390: Çeşni ve lezzet verici karışımlar
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 2306: Bitkisel yağların üretiminden (23.04-05' hariç)arta kalan küspe ve katı atıklar
- Kiss Quick Cover Beyaz Kapatıcı Rimel Siyah 7g
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Oryantal hardal çeşitlerinin tohumlarından hardal tozu: ekstra, yüksek, birinci, ikinci, teknik; beyaz hardal tohumlarından; oryantal ve beyaz hardal çeşitlerinin tohumlarının karışımından: О, У, С, М
|
|
||
Hardal tozu: Sarepta hardal tohumlarından elde edilen en yüksek kalite, Sarepta hardal tohumlarından elde edilen birinci kalite, Sarepta hardal tohumlarından elde edilen ikinci kalite, beyaz hardal tohumlarından elde edilen en yüksek kalite
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Bitkisel yağ çeşitleri: kayısı yağı; yer fıstığı yağı; amaranth yağı; ceviz yağı; hardal yağı, kahverengi; hardal yağı, Hint; hardal yağı, siyah; beyaz hardal yağı; yağ
|
|
||
İlk soğuk presleme rafine edilmemiş bitkisel yağ: kayısı, avokado, amarant, yer fıstığı, karpuz, beyaz hardal, kayın, üzüm çekirdeği, kiraz, hevea (hindistan cevizi), hardal (Hint), hardal
|
|
||
Paketlenmiş yağlı tohumlar: amarant tohumu; anason tohumu; fesleğen tohumu; beyaz hardal tohumu; hardal tohumu Rus (Sarepta); siyah hardal tohumu; kenevir tohumu; kişniş tohumu; susam tohumu; tohum ku
|
|
||
En yüksek ve birinci sınıf rafine edilmemiş preslenmiş hardal yağı: kahverengi, Hint, siyah, beyaz hardaldan. İkinci sınıf rafine edilmemiş preslenmiş hardal yağı.
|
|
||
Baharatlar ve çeşniler : Anason (tohum), Yıldız anason, Fesleğen, Öğütülmüş fesleğen, Kırmızı kızamık, Kara kızamık, Doğal öğütülmüş vanilya, Baklada vanilya, Öğütülmüş karanfil, Bütün karanfil, Beyaz hardal tohumu, Hardal tohumu
|
26
|
|
|
Yağlı tohumlar ve meyveler: beyaz hardal tohumu, siyah hardal tohumu, polipropilen torbalarda paketlenmiş, net ağırlık 0,5 ila 50,0 kilogram
|
PIAST Jan Kolodziej, Poland
|
🇵🇱 Poland
|
|
Beyaz hardal tozu (12000 kg), hardal tozu 2 sınıfı (8000 kg) net ağırlığı 16 kg olan çok katmanlı kağıt torbalarda
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Rafine edilmemiş susam yağı, rafine edilmemiş badem yağı, rafine edilmemiş ayçiçek yağı, rafine edilmemiş beyaz hardal yağı, rafine edilmemiş kahverengi hardal yağı, rafine edilmemiş kolza yağı,
|
|
||
SEBZELER, TAHILLAR VE TAHILLARIN ÇEŞİTLERİ: Tere, Roka, Buğday, Hardal, Bezelye, Ayçiçeği, Soğan, Turp, Fesleğen yeşili, Fesleğen kırmızısı, Beyaz hardal, Yeşil biber, Pancar, , ayrıca p
|
.
|
|
|
Gıda amaçlı endüstriyel işleme için beyaz hardal, hasat 2015
|
|
||
Cykoria SA ticari markasının baharatları, CYKORIA GOLD ticari markası: beyaz hardal, susam ürün spesifikasyon No. SW-2.2.2.4 / 3/1316, SW-2.2.2.4 / 3/1318
|
Cykoria S.A.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Yenilebilir yağ ve yağ ürünleri: İlk soğuk presleme rafine edilmemiş bitkisel yağ: kayısı, avokado, amarant, yer fıstığı, karpuz, beyaz hardal, kayın, üzüm çekirdeği, kiraz, hevea (hindistan cevizi
|
|
||
Ekmek: Buğday, Beyaz, Hardal, Tost, Fitness, Soğanlı Ciabatta, tahıl şekeri; unlu mamuller: baget, hasır challah, whitushki, horns, hamburger ekmeği, sandviç ekmeği, hasır - haşhaşlı, kuru üzümlü,
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: ekmek - Buğday, Beyaz, Hardal, Ev, Double Joy, Süt, Peynir altı suyu, Kokulu yeni, Delicacy, tost makinesi Niva, Delicious; unlu mamuller: baget, kirpik
|
|
||
Beyaz hardal tohumları (endüstriyel hammadde). Ambalaj: polipropilen torbalar, net ağırlık 25 kg'dan 1000 kg'a kadar
|
OOO
|
🇺🇦 Ukraine
|
|
Gıda amaçlı tedarik edilen beyaz hardal
|
|
||
Gıda amaçlı beyaz hardal tohumu
|
|
||
Beyaz hardal tohumu, susam tohumu. Ambalaj: kombine malzeme torbaları, net ağırlık 20 g, 25 g
|
Cykoria S.A.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Beyaz hardal, hasat 2018, marka: LLC Granit, dökme olarak
|
|
||
Gıda amaçlı beyaz hardal. Vintage 2019 , sentetik ve suni ipliklerle karıştırılmış pamuk ipliğinden, suni ipliklerle karıştırılmış pamuk ipliğinden, sentetik ipliklerle karıştırılmış pamuk ipliğinden ve
|
|
||
Yağlı tohumlar. Gıda amaçlı beyaz hardal. Çeşitlilik Rhapsody. Hasat 2019 ), Kuğu Sadakati (BÜYÜK), Mocha (BÜYÜK), Sissy (KÜÇÜK), Cevher
|
|
||
Gıda amaçlı beyaz hardal tohumu
|
|
||
Gıda baharatları: Bütün sarı hardal Hardal Sarı Tohumlar, Bütün siyah hardal Hardal Siyah Tohumlar, Beyaz susam Susam Beyaz Tohumlar, Siyah susam Susam Siyah Tohumlar, marking Oriental bazaar
|
The Shri Ganga Pharmacy Rishikesh Ltd
|
🇮🇳 India
|
|
Şekerli konserve meyve sosları: "İncirli hardal", "Klementinli hardal", "Ağaç kavunlu hardal", "Hardallı meyve karışımı", "Beyaz kirazlı hardal", "Yeşil biberli hardal", "Kırmızı tatlı hardal
|
CASCINA SAN CASSIANO S.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Baharatlar: yenibahar, kakule, hindistan cevizi, kişniş, kimyon, beyaz biber, matsis, öğütülmüş hindistan cevizi, öğütülmüş zencefil, sarımsak tozu, öğütülmüş hardal, öğütülmüş beyaz biber, ezilmiş hardal, Jamaika biberi, karabiber m
|
|
||
Yemek için baharatlar: hardal (hazır) Dijon hardalı (hazır) Dijon beyaz hardalı (hazır) Yeşil biberli Dijon hardalı, hardal (hazır) Cevizli Dijon, hardal (hazır) Provencal Dijon, dağlar
|
La Moutarderie Fallot S.A
|
🇫🇷 France
|
|
Yenilebilir hardal hazır: Ev, Rus, Yaban turpu ile kokulu, Bal, Lezzet, Hardal tohumu ile Bavyera, Kişniş tohumu ile Slav, Hardal ve beyaz biber tohumu ile Fransız
|
|
||
Yenilebilir baharatlar: kimyon, yenibahar, karanfil, muskat, kırmızı biber, tarçın, karabiber, beyaz biber, kırmızı biber, kakule, zencefil, nane, hardal, hardal tozu, hardal tohumu, susam, adzhika dry, ku
|
|
||
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Acıka 6622, Kuzu 4799, Barbekü 9855, Pastırma 7222, Haşlanmış domuz eti 4571, Jambon 9863, Soğanlı sığır eti 1889, Hardal 1215, Soğanlı hardal 1214, Ballı hardal 1216, Beyaz mantar 06382, Mantarlı
|
|
||
Kore lahana turşusundaki sebzeler: kabak, patlıcan, beyaz lahana, mantarlı beyaz lahana, pancarlı beyaz lahana, baharatlı beyaz lahana, hardal soslu beyaz lahana, krasnoko lahanası
|
|
||
Kore usulü sebze turşusu: kabak, patlıcan, beyaz lahana, mantarlı beyaz lahana, pancarlı beyaz lahana, baharatlı beyaz lahana, hardal soslu beyaz lahana, kırmızı lahana
|
|
||
Baharat çeşitleri: anason tohumu ve köstebek otu, yıldız anason, fesleğen, kurutulmuş patlıcan parçaları ve kamışları, kızamık meyveleri, tomurcuk halinde ve öğütülmüş karanfil, beyaz ve sarı hardal tohumu, hardal tozu, kurutulmuş mantar sham
|
|
||
Hazır gıda hardalı Brava baharatı: Ev, Rus, Yaban turpu ile kokulu, Bal, Lezzet, Hardal tohumu ile Bavyera, Kişniş tohumu ile Slavyanskaya, Hardal ve beyaz tohumlarla Fransız
|
|
||
Mutfak ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş süt bazlı soslar ve soslar: Mavi peynir sosu; Ravioli için tarhun sosu; Beyaz sos; Dereotlu beyaz sos; Limonlu beyaz sos; Hollanda sosu; Hardal sosu
|
|
||
Mutfak ürünleri için soslar: Acıka sosu, Asya sosu, Rezene soslu beyaz şarap, Ballı hardal sosu, Guacamole sosu, Wok sosu, salata sosu, Soğan sosu, Köri sosu, Ballı hardal sosu, Meksika sosu
|
|
||
Gıda çeşnileri: yağlı tohumlar: Siyah susam tohumları, Bestofindia, susam tohumları, Beyaz susam tohumları Bestofindia siyah hardal Bestofindia, Sarı hardal tohumları Bestofindia,
|
SS INDIA FOODS PVT LTD
|
🇮🇳 India
|
|
Hardal ve sos çeşitleri: HARDAL TRÜF, DIJON HARDALI, GELENEKSEL HARDAL, HARDAL 3 BIBER, HARDAL PROVENCE, HARDAL FESLEĞEN, HARDAL PEMBE BIBER, HARDAL LIMON, HARDAL PORTAKAL, HARDAL ESTR
|
HEDIARD S.A.
|
🇫🇷 France
|
|
hardal: "Rus" hardalı, "Zehirli" hardal, "Gözyaşı döker" hardal, hardal "Deride don", hardal "Gözü çıkar", hardal "Sofra", hardal "Dijon", hardal "Dijon baharatlı", hardal "К
|
|
||
Hardal: Rus hardalı, Yadrenaya hardalı, hardal Gözyaşı döker, hardal Ciltte don, hardal Oymak, hardal Masa, hardal Dijon, hardal Dijon baharatlı, hardal Tüccar, hardal Ev
|
|
||
Fırıncılık endüstrisinin ürünleri: kuru erikli çavdar ekmeği, çavdar-hardal ekmeği, beyaz soğanlı ekmek, Yurasovsky 1. sınıf ekmek, Yurasovsky Darnitsky ekmeği, Yurasovsky beyaz ekmek, iyotlu tuzlu ekmek ve kepekli ekmek
|
|
||
Karabiber, öğütülmüş karabiber, beyaz biber, öğütülmüş beyaz biber, yenibahar, öğütülmüş yenibahar, öğütülmüş kırmızı acı biber, kızamık, bütün karanfil, öğütülmüş karanfil, hardal tohumu
|
|
||
Turpgiller, baklagiller ve gıda amaçlı diğer ürünlerin taze fideleri: turp, daikon, alabaş lahanası, brokoli, beyaz lahana, kırmızı lahana, karnabahar, lahana, hardal beyazı
|
|
||
Yarı sert peynirler, bileşenli yarı sert peynirler (şarap (beyaz, kırmızı), kırmızı biber, biber (siyah, beyaz, kırmızı), hardal, fındık, otlar (kimyon , kişniş, dereotu, kimyon tohumu, Provence otları, pozhitnik), mantarlar (champ
|
|
||
Baharatlar, bütün baharatlar, ezilmiş, öğütülmüş paketlenmiş: hardal tohumu (sarı, kahverengi, beyaz), susam (beyaz, siyah, kızarmış), haşhaş tohumu, torbalarda, kağıt torbalarda, karton kutularda, net ağırlık 0,1 kg ila 25 kg
|
|
||
- Yağlı kek: Kayısı çekirdeği; - Ceviz; - Hardal; - Hindistan cevizi gevreği; - Gıda keneviri; - Beyaz susam; - Siyah susam; - Kahverengi keten; - Beyaz keten; - Altın keten; - Badem; - Ayçiçeği; - Kabak; - Siyah tm
|
|
||
Hardal yağı, "Oriental bazaar" ticari markası: Sarı Hardal Yağı // Hardal yağı (sarı hardal tohumlarından), Kahverengi Hardal Yağı // Hardal yağı (kahverengi hardal tohumlarından). Ürünler aşağıdaki standartlara uygun olarak üretilmektedir
|
The Shri Ganga Pharmacy Rishikesh Ltd
|
🇮🇳 India
|
|
Hazır hardal: Hardal, biber ve kırmızı biber, Kekikli, kekikli ve zeytin ezmeli hardal, Fesleğenli hardal, Kekikli ballı hardal, Zeytinyağlı baharatlı hardal, Zeytinyağlı yumuşak hardal
|
PAPADIMITRIOU C.C. S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Tatlandırıcı baharat: BIO Remoulade sos, BIO orta baharatlı hardal; BIO acı hardal; BIO evde tatlı hardal; BIO Dijon hardal; BIO tahıllı hardal, BIO incirli hardal, BIO yaban turplu hardal, BIO g
|
BIOGOURMET GMBH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Sterilize edilmemiş konserve gıda: Hardal Evropeyskaya, Hardal Fransız, Hardal Domashnyaya , Hardal Rus akut, Horseradish ile Hardal, Horseradish ile Hardal Orijinal
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Hazır soslar: Provence otlu hardal, Lavanta ballı hardal, Sarımsaklı ve fesleğenli hardal, Kurutulmuş domatesli ve fesleğenli hardal, Zeytinli ve biberiyeli hardal, Trüf mantarlı ve karabiberli hardal
|
Le Comptoir de Mathilde
|
🇫🇷 France
|
|
Baharatlı Rus hardalı, Baharatlı sofra hardalı, Fransız hardalı, Avusturya hardalı, Bavyera hardalı, Polonya hardalı, Yaban turpu ile hardal, Baharatlı hardal, Wasabi ile hardal, Ballı hardal, Güçlü hardal, Hardal
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Hazır gıda hardalı: Sofra hardalı, Gurme hardal, Ballı hardal, Sarep hardal, Yaban turplu hardal, Fransız hardalı, Macar hardalı, Dereotlu hardal, Erikli hardal, Acılık
|
Wytwórnia Octu I Musztardy OCTIM Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Baharatlı çeşniler: Acıka ev usulü, Acıka klasik, Acıka Kore, Acıka Ogonyok, Acıka Khrenovina, Hardal, Hardal Russkaya, Hardal Bavyera, Hardal Dijonskaya, Zencefil ve ballı hardal, Hardal s
|
|
||
Dijon hardalı, tam tahıllı hardal, geleneksel Fransız hardalı, cevizli hardal, acı İngiliz hardalı, ballı hardal, mor hardal, domatesli hardal, baharatlı hardal (baharatlı, s
|
Charbonneaux-Brabant S.A.
|
🇫🇷 France
|
|
Tofu-Hardal Çeşnisi; Tofu-Hardal Çeşnisi Aromatik; Tofu-Hardal Çeşnisi Baharatlı; Tofu-Hardal Çeşnisi Nazik; Tofu-Hardal Çeşnisi Yemek Odası; Tofu-Hardal Çeşnisi Sarımsaklı
|
|
||
Auran ticari markasının hazır hardalı: Väkevä orta keskin hardal, Tulinen acı hardal, ekstra acı hardal Tosi Tulinen, yumuşak hardal Mieto, tatlı hardal Makea, Dijon hardalı, tatlı hardal Mak
|
OY LUNDEN AB JALOSTAJAJalostaja
|
🇫🇮 Finland
|
|
Hardal tm. "Cottage Deligh Ltd": "Ballı ve biberli acı hardal"; "Orta derecede baharatlı İngiliz hardalı"; "Hardal" Dijon ";" İngilizce acı hardal sosu "; Tam tahıllı hardal
|
Cottage Deligh Ltd
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Baharatlı Rus hardalı, Baharatlı sofra hardalı, Fransız hardalı Avusturya hardalı, Bavyera hardalı, Polonya hardalı, Yaban turpu ile hardal, Baharatlı hardal, Wasabi ile hardal, Ballı hardal, Ballı hardal
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Hazır hardal: Acı hardal "TULINEN", Acı hardal "VAKEVA ", Yumuşak hardal "MIETO ", Geleneksel hardal
|
MEIRA OY
|
🇫🇮 Finland
|
|
Hazır hardal: orta acı hardal (Mittelscharfer Senf), Izgara hardal (Grillsenf), Ev tatlısı hardal (Susser Hausmachersenf), Süper acı hardal (Superscharfer), Sosis hardalı (Wurstlsenf)
|
Luise Handlmaier GmbH & Co. KG.
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yemek için çeşniler: Eski tarife göre hardal, Provence otlu hardal, safranlı hardal, porçini mantarlı hardal, portakal kabuğu rendeli hardal, tapenade yeşil zeytin, Karavan-Saray turşusu
|
HEDIARD S.A.
|
🇫🇷 France
|
|
Hardal ve sos çeşitleri: TRÜF HARDALI; DIJON HARDALI; GELENEKSEL HARDAL; 3 BIBERLI HARDAL; HARDAL HARDALI; PROVENCE; DIJON HARDALI; GELENEKSEL HARDAL; PROVENCE HARDALI; FESLEĞEN HARDALI; ROSO HARDALI
|
HEDIARD S.A.
|
🇫🇷 France
|
|
Hazır hardal: zeytinyağlı yumuşak hardal; zeytinyağlı sıcak hardal; ballı hardal, cam kavanozlarda ballı kekikli hardal, net ağırlığı 100 gramdan 1000 grama kadar olan plastik şişelerde,
|
PAPADIMITRIOU C.C. S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Hazır gıda hardalı: Ballı salamura baharatlı hardal; taneli tatlı hardal; yaban turplu hardal Okroshka için; siyah sarımsaklı hardal; salamura baharatlı hardal; Dijon hardalı; Bavyera sla hardalı
|
|
||
Hazır hardal: Dijon hardalı, tam tahıllardan hardal, geleneksel Fransız hardalı, cevizli hardal, baharatlı İngiliz hardalı, m food hardalı, mor hardal, t hardalı
|
Atelier des Epices et Condiments
|
🇫🇷 France
|
|
Baharatlar, tm. "HOLY OM", "BLISS STYLE", "GOLD OF INDIA": Plastik, polietilen, metalize torbalarda hardal sarı tohumu, hardal cennet tohumu, hardal siyah tohumu, hardal kahverengi tohumu, me
|
MADIA IMPEX PVT. LTD
|
🇮🇳 India
|
|
Tarhun otlu hardal "MOUTARDE VERTE A L'ESTRAGON"; Tohumlu geleneksel hardal "MOUTARDE EN GRAINS"; Hardal Dijon "MOUTARDE DE DIJON"; Yeşil biber taneli hardal "MOUTARDE AU POIVRE VERT"
|
ETS FALLOT S.A.R.L.
|
🇫🇷 France
|
|
hazır hardal: eski bir tarife göre hardal "Violet" hardal tohumu ile hardal "Violet" Ambalaj: cam kutular. 100 g'dan 500 g'a kadar, 100 g'dan 500 g'a kadar hatıra paketlerinde.
|
Société Le Jardin d’Helen.
|
🇫🇷 France
|
|
Cottage Delight markasının hardalı: Ballı ve acılı acı hardal; Orta derecede baharatlı İngiliz hardalı; Hardal Dijon; İngilizce acı hardal sosu; Tam tahıllı hardal. Ambalaj: cam
|
Cottage Delight Ltd .
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Hardal bazlı soslar: İncirli hardal bazlı sos (Mostarda di Fichi di Carmignano); Yeşil domatesli hardal sosu (Mostarda di Pomodori Verdi); Çilekli hardal sosu (Mostarda di Fragole
|
NUNQUAM S.A.S DI PAGLIAI CRISTINA & C
|
🇮🇹 Italy
|
|
Hardal TM Cottage Deligh Ltd: - Ballı ve biberli acı hardal; - Orta derecede acı İngiliz hardalı; - Dijon hardalı; - İngiliz acı hardal sosu; - Tam tahıllı hardal. Ambalaj: ste
|
Cottage Deligh Ltd
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Gıda aromaları: hardal Rus, yaban turpu ile hardal, hardal Sofra, hardal İhale, yaban turpu Sofra, pancar ile yaban turpu, limon ile yaban turpu , yaban turpu Keskin
|
|
||
Baharat aroması: hardal Bavyera tatlı, hardal Ballı baharatlı, hardal Güneşli otlu, hardal Fransız baharatlı cam kavanozlarda ah, net ağırlık 170 ila 200 g
|
Provitus Dabrowscy, Malesa Spolka Jawna
|
🇵🇱 Poland
|
|
Hazır hardal, eski bir tarife göre hardal Menekşesi, hardal tohumlu yumuşak hardal Menekşesi.
|
Societe Le Jardin dHelen
|
🇫🇷 France
|
|
Gıda aromaları: hardal Kayısı, hardal Aromatik otlar, hardal Armut, hardal Köylü cam, plastik ambalajda 0,01 kg l'den 2 kg'a kadar
|
Kandlwaalhof Luggin
|
🇮🇹 Italy
|
|
Hardal, tm. BioGourmet: 100 ml teneke tüp içinde orta acı hardal; 100 ml teneke tüp içinde acı hardal; 200 ml cam kavanoz içinde ev yapımı tatlı hardal; 200 ml cam kavanoz içinde Dijon hardalı; acılık
|
BioGourmet GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Taneli hardal; granül hardal; hardal dijon; hardal Rus; sofra yaban turpu; Marmite ezmesi; Tikka Masala makarna; mango turşusu; fasulyeli biberli makarna; Yer fıstığı ezmesi; köri ezmesi; Tom Yam ezmesi; Soya sarı pas
|
|
||
Yenilebilir baharatlar: Öğütülmüş sarı hardal Sarı Hardal Tozu, Öğütülmüş siyah hardal Siyah Hardal Tozu, Oriental bazaar markalama
|
The Shri Ganga Pharmacy Rishikesh Ltd
|
🇮🇳 India
|
|
Fesleğenli hardal; Porçini mantarlı hardal; Provence otlu hardal; Malaga yeşil biberli hardal; Banieta sos (Fesleğenli, sarımsaklı ve acı biberli kurutulmuş domates kreması); Sos - Chutney Pineap
|
SARL Le Clos de Laure.
|
🇫🇷 France
|
|
Baharatlar STAR DREAMZZ ENTERTAINMENT PVT. LTD.: Hardal Rai Tohumları (Mustard Rai Rajika seeds), Hardal Sarı Tozu (Mustard yellow seeds), Hardal Sarı Tohumları (Mustard yellow seeds), Hardal Koyu Tozu (Mustard Dark Powde)
|
STAR DREAMZZ ENTERTAINMENT PVT. LTD.
|
🇮🇳 India
|
|
Baharatlar ve kuru baharatlar: Hardal Tohumu hardal, sarı hardal Sarı Hardal Tohumu, Bharat Bazaar markası
|
Bharat Bazaar
|
🇮🇳 India
|
|
Yenilebilir baharatlar: hazır hardal, wasabi, tam tahıllı hardal, hardal ezmesi, hardal tozu, wasabi yapmak için toz,
|
DAESANG CORPORATION
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Gıda çeşnisi - hardal çeşitleri: sofra hardalı, Rus hardalı, yaban turplu hardal, hardal tohumlu hardal, cam kavanozlarda paketlenmiş, net ağırlık 100 gramdan 500 grama kadar, lake alüminyumda
|
, Russian Federation
|
|
|
BAHARATLAR VE ÇEŞNİLER: Ajwain tohumu, Asafoetida, Basilicum yaprağı, Badjani çekici bütün, Öğütülmüş karanfil, Sarı hardal tohumu, Öğütülmüş sarı hardal, Cennet hardal tohumu, Hardal
|
🇮🇳 India
|
||
Baharatlar ve kuru baharatlar, öğütülmemiş ve öğütülmemiş: Anason tohumu; yıldız anason (star anise); öğütülmüş karanfil, premium; bütün karanfil; hardal tozu, 1c; hardal tozu, in s; hardal tozu, in s; balıkçı yakası; hardal (tohumları); i
|
|
||
Clovis markasının ürün yelpazesinde hardal: Dijon hardalı; tam tahıllı hardal, üzümlü hardal, balzamik soslu ve ballı hardal; polimer kutularda ve kovalarda, net ağırlık 0,1 kilogramdan 10 kilograma kadar
|
CHARBONNEAUX-BRABANT S.A.
|
🇫🇷 France
|
|
Kuru baharatlar ve otlar: sarı hardal, beyaz susam, kahverengi susam
|
Indian Products Ltd
|
🇮🇳 India
|
|
Buğday unu ekmeği: buğday ekmeği, beyaz ekmek, yeni hardal ekmeği, Papatya ekmeği, yeni Ramenskiy ekmeği, Aromatik ekmek, Davydovskiy ekmeği
|
|
||
Kuru soslar: "Klasik mayonez basic", "Klasik orta yağlı mayonez", "Klasik düşük kalorili mayonez", "Dutch (beyaz)", "Körili Dutch", "Norman", "Hardal", "Peynir", "Ekşi krema",
|
|
||
Yağlı tohumlar ve kabuklu yemişlerden elde edilen gıda keki: keten tohumu, deve dikeni tohumu, susam tohumu (beyaz ve siyah), çam fıstığı, ceviz, badem, kabak çekirdeği, hardal tohumu, soya fasulyesi, amarant, çörek otu tohumu
|
|
||
Soslar: "1000 ada"; "Balaniez"; "Balsamik"; "B-B-Q"; "Buffalo"; "Beyaz Sarımsak"; Mavi Peynir; "Gomodari"; "Hardal"; "Yunan"; "Zencefil"; "İtalyan"; "Tatlı ve ekşi"; "Bal"; "Akut"; "Pesto"; "Şehir
|
.
|
|
|
Buğday unu ekmeği: -beyaz ekmek, "Papatya" ekmeği, "Ev" ekmeği, "Ramenskiy" ekmeği, "Hardal" ekmeği
|
|
||
Kümes hayvanı etinden pişmiş sosisler ... Sosisler - ekstra sınıf - Alman beyazı; üst sınıf - diyet; ikinci sınıf - ekstra, balychkovy, tavuk, tavuk, Rus, hardal, Provencal; üçüncü sınıf - yarın için
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: ekmek - "Buğday", "Beyaz", "Aromatik", "Niva" tost makinesi, kepek "Pallasovsky", "Hardal"; unlu mamuller - haşhaşlı örgü, haşhaşlı çörek, çörek
|
|
||
Mutfak ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş soslar: Acıka sos, Aioli sos, balzamik sos, beyaz sos, Beşamel sos, yaban mersini sosu, Vernege sos, Vinaigrette sos, şarap sosu, hardal sosu
|
|
||
Mutfak ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş süt bazlı soslar ve soslar: Parmesanlı kremalı sos; Kremalı hardal sosu; Beyaz sos; Flammkuchen için sos; Peynir sosu; Beşamel sos dl
|
.
|
|
|
Gıda hedefleri için hardal tohumları (beyaz, sarı ve siyah çeşitlerin karışımı - birleştirilmiş örnek). Hasat 2018.
|
|
||
Fırın ürünleri: en yüksek dereceli buğday unundan beyaz ekmek, 1. sınıf buğday unundan buğday ekmeği, ekmek Vulkan, hardal ekmeği, aromatik susam viskisi, reçelli Alekseevskaya pişirme, çörek Baton Europ
|
|