Çavdar unu GTIP / HS CODE ✨
- 110100: Buğday unu/mahlut unu
- 1102: Hububat unları (buğday/mahlut unu hariç)
- 1105: Patates unu, ezmesi, tozları, flokonları, granülleri ve pelletleri
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190540: Gevrekler, kızartılmış ekmek ve diğer kızartılmış mamuller
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar unu ekmeği, keten tohumlu çavdar unu ekmeği, ayçiçeği tohumlu çavdar unu ekmeği, kuru üzümlü çavdar unundan yapılmış ekmek, çavdar unundan yapılmış ekmek
|
GLOBAL IC VE DIS TIC LTD
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Tahıl unu: Kaba çavdar unu (tam tahıl). Kaba öğütülmüş çavdar unu (tam tahıl). Tohumlu çavdar unu, İnce çavdar unu (tam tahıl), Karabuğday unu, Yulaf unu, Mısır unu g
|
|
||
Un: arpa, karabuğday, pirinç, darı, gözleme unu, karabuğday, yulaf, çavdar unu (soyulmuş), tohumlu çavdar, kaba çavdar (duvar kağıdı), filizlenmiş çavdar tanesi No. 1'den un, filizlenmiş çavdar tanesi No. 2'den un
|
MYLLYN PARAS Oy
|
🇫🇮 Finland
|
|
Çavdar ekmeği, çavdar-buğday ve buğday-çavdar: Soyulmuş undan çavdar ekmeği, duvar kağıdı çavdar unu, ikinci sınıf buğday ve çavdar maltı karışımından çavdar ekmeği Borodinsky, soyulmuş çavdar unu ve çavdar maltı karışımından Ukrayna ekmeği
|
|
||
Fırınlık çavdar unu: Fırınlık çavdar unu soyulmuş naya; Ryazanochka ticari markasının soyulmuş çavdar fırın unu; Eat at home ticari markasının soyulmuş çavdar fırın unu; Soyulmuş çavdar fırın unu
|
|
||
Çavdar unu: tohumlanmış çavdar fırın unu, soyulmuş fırın çavdar unu, duvar kağıdı fırın çavdar unu, özel fırın çavdar unu
|
|
||
Kruton-krouton - çavdar unundan çavdar; çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday; M 125-20 tipi undan ikinci sınıf undan buğday unu; M 75-23 tipi undan birinci sınıf undan buğday; buğday
|
.
|
|
|
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar unundan ekmek, soyulmuş çavdar unundan ekmek, çavdar unundan ekmek, çavdar-buğday ekmeği,
|
|
||
Ürün yelpazesinde çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: çavdar unu ve buğday unu karışımından çavdar malt ekmeği Derevensky; - çavdar ve buğday unu karışımından - çavdar baget.
|
|
||
Duvar kağıdı, soyulmuş, tohumlanmış çavdar unundan veya farklı çavdar ve buğday unu çeşitlerinin karışımından yapılan çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: soyulmuş undan yapılmış çavdar ekmeği, ocak ve teneke, ekmek dilimine göre
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller, mayasız şerbetçiotu mayası: Borodino ekmeği, çavdar-buğday, tam tahıllı undan çavdar-buğday, BI tam tahıllı çavdar unu, çavdar ekmeği s
|
|
||
krutonlar: krakerler - buğday unundan yapılmış buğday krutonları; çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday krutonları; çavdar unundan çavdar krutonları; buğday unundan yapılmış ekmek krutonları; buğdaylı krakerler
|
|
||
Unlu mamuller - Ruhu olan ekmek: tam tahıllı çavdar-buğday unundan, tam tahıllı çavdar-buğday unundan sandviç için, tam tahıllı ketenli çavdar-buğday unundan, tam tahıllı çavdar unundan sandviç için
|
|
||
Makarna: çavdar unu ve çavdar maltından yapılmış 7 numaralı sağlık, spiral; çavdar unu ve çavdar maltından yapılmış 7 numaralı sağlık, boynuz; çavdar unu ve Kudüs enginarından yapılmış 6 numaralı sağlık, koni, ambalaj: 400 gramlık torbalar
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından fırıncılık ürünleri: bir kalite çavdar unu ve bir kalite buğday unu karışımından (çavdar unu ve buğday unu karışımından)
|
|
||
Çavdar unundan çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği, çavdar ve buğday unu karışımı: Borodinsky ekmeği, Ukrayna yeni ekmeği, basit çavdar-buğday ekmeği, buğday-çavdar muhallebi ekmeği
|
|
||
Çavdar unu ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Çavdar unu ve buğday unu karışımından ekmek Yeni şekillendirilmiş, çavdar unundan ekmek Darnits
|
|
||
Gıda ürünleri. Çavdar unundan ve çavdar unu ile buğday unu karışımından unlu mamuller, şekillendirilmiş ve ocakta pişirilmiş, ambalajlı veya ambalajsız: çavdar ekmeği, çavdar-buğday ekmeği, hl
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından kalıplanmış çavdar-buğday ekmeği; birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar karışımından kalıplanmış buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday krutonları, çavdar unundan çavdar, buğday unundan gıda ilaveli buğday krutonları (tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri): bkz. ek No. 1, No. 2. Ambalaj: plastik
|
|
||
Krakerler. Buğday unundan yapılmış buğday krutonları; çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday krutonları; tahıllı ekmek çeşitlerinden tahıl krutonları; çavdar unundan çavdar krutonları; kruton-gren
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı unların karışımından ekmek: çavdar sade, çavdar-buğday Fitness, buğday-çavdar sade, buğday-çavdar ocak, Karabuğday, kepekli Çavdar, dereotlu Soğanlı, Malt, kuru üzümlü С
|
|
||
Üzüm çekirdeği unu; Bezelye unu; Karabuğday unu; Tam tahıllı karabuğday unu; Mısır unu; Keten tohumu unu; Yulaf unu; Tam tahıllı yulaf unu; Hecelenmiş un; Tam tahıllı hecelenmiş un; Çavdar unu; Çavdar
|
|
||
Tahıl unu: tam tahıllı arpa unu, tam tahıllı yulaf unu, tam tahıllı çavdar unu, tam tahıllı karabuğday unu, mısır unu, arpa unu, pirinç unu, çavdar unu, amarant unu, ki unu
|
191374313
|
🇧🇾 Belarus
|
|
ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN FIRIN ÜRÜNLERİ: - Çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, kalıplanmış; - Çavdar unu karışımından "Borodino" ekmeği
|
.
|
|
|
En yüksek dereceli buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek kalıplanmış ve ocak: çavdar tostu için ekmek. Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek
|
|
||
Çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu ve çavdar fermente malt karışımından Borodinsky ekmeği Çavdar unu ve buğday unu karışımından Riga ekmeği Fırın pervog
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek: çavdar-buğday, Oksky; soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek: Oksky
|
|
||
Çavdar unundan ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar ekmeği, çavdar - buğday ekmeği, buğday - çavdar ekmeği (ocakta veya kalıpta). Ambalaj: plastik torbalar, tepsilerde ambalajsız, net ağırlık
|
|
||
ÇAVDAR EKMEĞİ, ÇAVDAR-BUĞDAY ve BUĞDAY-ÇAVDAR. Duvar kağıdı, soyulmuş ve tohumlanmış çavdar unundan veya çeşitli çavdar çeşitleri ve buğday unu karışımından ko
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller: Hamurger için çavdar ekmeği, Sosisli çavdar ekmeği, Fransız çavdar ekmeği, Pampushki çavdar ekmeği, ekmek Tost
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımından ekmek birinci sınıf kalıplı ve ocaklı fırın: Çavdar, Kabak çekirdekli çavdar-buğday, Ayçiçeği çekirdekli çavdar-buğday, Çavdar-buğday
|
|
||
Çavdar unundan ve çavdar, buğday, karabuğday unu karışımından unlu mamuller: Ekmek Zhito; Tohumlu Bun Zhito; Ekmek Borodinsky new; Çavdar gözleme; Kurutulmuş meyveli ekmek; Ağırlıkça Ekmek Çavdar; Ekmek Çavdar s
|
|
||
Makarnalık buğday unu, buğday duvar kağıdı, kepekli buğday unu, kılçıklı un, kabuğu soyulmuş çavdar unu, tam tahıllı çavdar unu, yulaf unu, pirinç unu, keten unu, mısır
|
|
||
Tahıl unu: tam tahıllı buğday unu; tam öğütülmüş buğday unu; tam tahıllı hecelenmiş un; tam tahıllı durum buğdayı unu; kepekli çavdar unu; tam tahıllı çavdar unu.
|
|
||
Krutonlar: - buğday unundan, çavdar ekmeği unundan, buğday unu ve çavdar unu karışımından; - buğday unu, pirinç unu, irmik karışımından; - un karışımından
|
|
||
Tam tahıllı pirinç unu; Tam tahıllı karabuğday unu; Tam tahıllı kılçıksız un; Tam tahıllı nohut unu; Tam tahıllı çavdar unu; Çavdar kepeği; Tam tahıllı mısır unu; Tam tahıllı yulaf unu;
|
|
||
Blue-dur unu, buğday unu T65, un 6 tahıl + 4 tohum, tam tahıl unu T150, T80 çavdar unu, T170 çavdar unu, SAS Panachat markalama, 10 kg'dan 25 kg'a kadar net ağırlık ile paketlenmiş
|
SAS Panachat
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Çavdar unu ve çavdar ve buğday unu karışımından üretilen "Petrokhleb" çavdar ve buğday unu karışımından ekmek, tahıl ürünleri: köy ekmeği, köy sütlü ekmeği, köy tahıl ekmeği, usta ekmeği
|
|
||
fırıncı tohumlu çavdar unu, soyulmuş fırıncı çavdar unu, fırıncı duvar kağıdı çavdar unu. GOST R 52809-2007
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu. Duvar kağıdı yapımı için çavdar unu. Tohumlu çavdar unu.
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu. Duvar kağıdı yapımı için çavdar unu. Tohumlu çavdar unu.
|
|
||
Çavdar unu ve farklı un türlerinin karışımından unlu mamuller: buğday-çavdar bageti, İskoç ekmeği, Slavyansky ekmeği, soyulmuş çavdar ve yüksek buğday unu karışımından kabak çekirdekli mayasız ekmek
|
|
||
tohumlanmış çavdar unu, soyulmuş çavdar unu, un çavdar fırın duvar kağıdı GOST R 52809-2007
|
|
||
Ekmekler: "Buğday ve çavdar unu karışımından biberli gevrek ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından körili gevrek ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından Akdeniz otlu gevrek ekmekler, Хр
|
JSC DANVITA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Fırın ürünlerinden peksimet (kraker): - çavdar krakerleri (peksimet) - çavdar unundan veya çavdar ve buğday unu karışımından pişirilen unlu mamullerden; - birinci sınıf undan yapılmış buğday krutonları - unlu mamullerden
|
|
||
Fırın ürünleri: kruton: çavdar, buğday; - çavdar unundan ve çavdar ve buğday unu karışımından; - ikinci sınıf, birinci sınıf, premium buğday unundan.
|
|
||
"Faydalı" ekmek, soyulmuş çavdar unundan ekmek, soyulmuş çavdar ve buğday unundan ekmek, "Yulaf ezmeli" ekmek, Tahıllı ekmek, Havuçlu ekmek, kimyon tohumlu soyulmuş çavdar ekmeği, yer fıstıklı soyulmuş çavdar ekmeği, hl
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Adi, Kimyonlu, Çavdar, Dachny, Baharatlı Çavdar, Vestfalya Çavdarı, Çavdar-Buğday
|
|
||
Un öğütme endüstrisi ürünleri: T85 çavdar unu - art.015233 201336050 , Çavdar unu T170 - art. 015406201403051, Buğday unu T150 - art. 21140206.3.1, Organik buğday unu, değirmen taşında öğütülmüş
|
Evelia
|
🇫🇷 France
|
|
Çavdar unundan ve farklı un türlerinin karışımından ekmek: kimyon tohumlu ekmek En yüksek dereceli buğday unundan ve çavdar unundan Toscano ocağı, ekmek En yüksek dereceli buğday unundan Malt ocağı
|
-1
|
|
|
En yüksek dereceli, 1. sınıf buğday unu; kaba öğütülmüş tam buğday unu; kaba öğütülmüş tam çavdar unu; tam çavdar unu; tam tahıl buğday unu;
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından Ukraynalı yeni ekmek, çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından Borodinsky ekmeği
|
-5
|
|
|
Soyulmuş çavdar unu ve en yüksek dereceli buğday unu karışımından "bira üzerine" ekmek, şekillendirilmiş ve ocakta. soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımları
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve kabuğu soyulmuş çavdar unu karışımından veya M75-23 tipi genel amaçlı buğday unu ve şekillendirilmiş çavdar unu karışımından şarküteri ekmeği
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan kepekli ekmek. Kepekli ekmek, birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan bir ocaktır.
|
|
||
ÇAVDAR UNU VE FARKLI UN ÇEŞİTLERİNİN KARIŞIMINDAN EKMEK VE YARI TERBİYE EDİLMİŞ DONDURULMUŞU. Soğanlı ekmek "Karabuğday" (terbiyesiz, terbiyeli) soyulmuş çavdar unundan, en yüksek veya ilk buğday unundan
|
|
||
EKMEK VE UNLU MAMULLER: Buğday unundan veya genel amaçlı buğday unundan: Ekmek "Palyanitsa"; Ekmek "Fugas"; Matnakash ekmeği yenidir; Çavdar unundan veya farklı çavdar ve buğday unu çeşitlerinin karışımından
|
|
||
İkinci sınıf buğday unu ve un fırın çavdar karışımından yapılan Borodinsky ekmeği duvar kağıdı fırın ve ocak. Soyulmuş fırın çavdar unu ve ikinci sınıf fırın buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı un çeşitlerinin karışımından, ocakta ve kalıpta, ambalajda, dilimlenmiş, dilimlenmiş ekmek: Malt ekmeği. Homojen ürünler grubu: çavdar unundan ve farklı unların karışımından yapılan ekmek
|
.
|
|
|
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: kabuğu soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek (oran 60:40; 50:50), kalıplanmış; buğday unu karışımından ekmek pişirme p
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı un türlerinin karışımından unlu mamuller. Çavdar unundan ve farklı un çeşitlerinin karışımından yarı mamul fırıncılık ürünleri. Dondurulmuş mamul ve yarı mamul ürünler
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: sarımsak dolgulu çörek Chiko, yüksek kaliteli buğday unundan ocak, yüksek kaliteli buğday unu ve çavdar unundan Chabatta çavdar ocağı, ürünler
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan ve soyulmuş çavdar unundan kalıplanmış deniz lahanalı Belgorodsky ekmeği, birinci sınıf buğday unundan ve soyulmuş çavdar unundan kalıplanmış Fransız ekmeği, ambalajsız ve polimer içinde paketlenmiş
|
-1
|
|
|
Kaba öğütülmüş tam tahıl ürünleri: - tam tahıllı buğday unu kaba öğütme tam tahıllı buğday unu, - tam tahıllı çavdar unu kaba öğütme tam tahıllı çavdar unu
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamul çeşitleri: Borodinsky ekmeği , çavdar unu ve buğday unu karışımından ekmek Sergievskie, buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
BUĞDAY VE ÇAVDAR UNU KARIŞIMINDAN UNLU MAMULLER. Birinci sınıf soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından ekmek: Darnitskiy new; Demidovsky; Sarımsak; Çavdar fırıncısı karışımından ekmek
|
.
|
|
|
"Acı biberli ve çavdar unlu çıtır ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından körili çıtır ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından Akdeniz otlu çıtır ekmekler", "Çıtır
|
JSC DANVITA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Zdorovaya Liniya ekmeği, Aromatik ekmek, tam tahıllı çavdar unu ekmeği, Diyabetik yenilik ekmeği ", ekmek" Maryanskiy ", ekmek" İskandinav ", ekmek" Tarla "
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından ekmek kalıplanmış ve ocak "Çavdar", "Çavdar" cevizli "," Bavyera "," Dachny "," Ev "," Victoria ":
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, hem kalıplanmış hem de ocakta: "Çavdar", "Çavdar-buğday", "Bavyera", "Dachny", "Malt", "Alpiyskiy", "Kolos", " Sergeevsky", "Darni
|
|
||
Bogorodsky ekmeği, şerbetçiotu bileşimi "bileşen KH" ilavesiyle farklı çavdar unu ve buğday unu çeşitlerinin karışımından üretilir: Bogorodsky çavdar-buğday ekmeği, ekmek "Bogorodsky" buğday-çavdar ekmeği "B
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, kalıplanmış ve ocak: "Sağlık", "Borodinsky yeni "," Ligovsky "," Rizhsky "," Kimyon "," Çavdar "," Dachny "," Baharatlı çavdar
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı un türlerinin karışımından elde edilen unlu mamuller: Ekmek "Venüs"; "Dostluk"; "Borodinsky" çavdar-buğday; "Kubansky"; Mariinsky; "İrlanda" balı; "Mermer"; Kimyon tohumlu "Çavdar"; "Rus"; "Harve
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller: "Sarımsak emdirilmiş çavdarlı gözleme"; teneke ve ocak ekmeği - "Kimyon tohumlu çavdar-buğday", "Çavdar-buğday
|
Societe de Commercialisation De Cafe-Cacao
|
🇨🇮 Cote D'Ivoire (Ivory Coast)
|
|
Soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımından yapılan ekmek, birinci sınıf, kalıplanmış ve ocaklı fırın: Borodino, Monastyrsky, Çavdar, Zernyshko, Mermer, Rzhanichek, Dachny, Malt, K ile Çavdar
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Çavdar, Kolos, Alpine, Merchant , Malt , Kepekli çavdar-buğday , Darnitsa , 4 tahıl
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Dachny, Borodino, Soğan, Prag evi, Kişnişli çavdar, Baharatlı çavdar, Westphal
|
|
||
Unlu mamuller: Buğday ekmeği, Çavdar-buğday ekmeği (%80 çavdar unu), Buğday-çavdar ekmeği (%80 buğday unu), polietilen ambalajlarda, net ağırlık 540 gram, 550 gram ve 560 gram
|
|
||
ÇAVDAR UNUNDAN VE ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN UNLU MAMULLER. EKMEK: BORODINSKY YENI, TARLA, TATLI YENI, ÇAY IÇIN, RIGA YENI, BAHARATLI, VLALIMIRSKY, EKMEKLI, BÜFE, VIYANA, ÇAVDAR VE BUĞDAY, RYANOI NO
|
|
||
Çavdar unu ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Aromatik somun, 0,3 kg ağırlığında. Borodinsky ekmeği, 0,25 kg ağırlığında. Tüccar ekmeği, 0,4 kg g ağırlığında. Çavdar ekmeği, 0,4 kg ağırlığında. Ekmek Masası,
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı un türlerinin karışımından yapılan EKMEK: Çavdar 100%., Borodino; Kırsal, çavdar-buğday; Eski Rus; Bogorodsky, Kaplanın gücü, İnce çizgiler; Fitness karışımı; Güney; Karabuğday; Liv
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf fırınlık buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Çavdar, Cevizli Çavdar, Bavyera , Dachny, Domashny, Victoria, Stolichny new.
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımı unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı (çavdar ve susamlı), Ermeni ince lavaşı (çavdar unu, soğan ve dereotlu), Ermeni ince lavaşı (malt ve keten tohumlu)
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: ekmek: Kokulu, Maryanskiy, İskandinav; tam tahıllı çavdar unu ekmeği, ekmek: Field, Zernyshko, Zlakovy, Arbatsky, Diyabetik yenilik, Yunan
|
|
||
Çavdar unundan yapılan unlu mamuller: çavdar basit şekilli parça ekmek, soyulmuş undan yapılmış parça şekilli çavdar ekmeği, net ağırlığı 5 kg olan ahşap tepsilerde paketlenmiştir,
|
|
||
Çavdar, tam tahıllı değirmen taşı öğütme ürünleri: - tam tahıllı çavdar unu; - ince öğütülmüş tam tahıllı çavdar unu ince öğütme
|
|
||
Çavdar unundan, çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Çavdar-buğday malt ekmeği; Geliştirilmiş Ukrayna Ekmeği; Borodino Ekmeği; Beyaz Rusya Ekmeği; Monastyrsky Ekmeği; Rus Ekmeği; Step Ekmeği
|
|
||
YÜKSEK, BIRINCI VE IKINCI SINIF BUĞDAY UNUNDAN, ÇAVDAR UNUNDAN VE BUNLARIN DOLGULU VEYA BAŞLANGIÇSIZ KARIŞIMLARINDAN FIRINCILIK VE MUTFAK ÜRÜNLERI. UNLU MAMULLER: Çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Birinci sınıf un, çavdar ve çavdar unu karışımından unlu mamuller: buğday-çavdar ekmeği, çörek, çörek, çil, seyahat, ev yapımı, yoğunlaştırılmış sütlü simit, reçelli, istiridye, reçelli puf, reçelli külah
|
|
||
Fermente çavdar unu RUSHLEB: Kuru çavdar ekşi mayası Classic; Kuru çavdar ekşi mayası Fifth Element; Kuru çavdar çay yaprakları Classic; Kuru çavdar çay yaprakları Fifth Element; Kuru çavdar çay yaprakları Standard; Zav
|
|
||
kruton: En yüksek dereceli buğday unundan "Pasta", soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından "Çavdar-buğday"
|
|
||
Çavdar unundan yapılan "Orijinal" unlu mamuller, çavdar unu ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller, tahıl ürünleri Ekmek: Boyarsky, Bogatyrsky, Aile, Monastyrsky, Pryan
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek ve unlu mamuller (genel amaçlı buğday unu, M75-23 tipi ve soyulmuş çavdar karışımından): Borodino ekmeği, Tatlı ekmek
|
|
||
Fırın ürünleri: soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımlarından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Okhotnichy, Starorussky, Derevensky, Rye; soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek
|
|
||
Birinci sınıf soyulmuş çavdar unu ve fırınlık buğday karışımından ekmek: Rus yeni kalıplanmış, Piquant ocak, Öğle yemeği için, ocak; Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
kruton-krouton: En yüksek dereceli buğday unundan fantezi, soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından çavdar-buğday
|
|
||
YARI FİNİŞE FIRIN, soğutulmuş ve dondurulmuş. Buğday unundan, buğday ve çavdar unu karışımından, çavdar unundan hamur: maya, basit, tereyağı, kekler için tereyağı, kekler için tereyağı
|
|
||
Yarı mamul unlu mamuller, dondurulmuş ve soğutulmuş, dolgusuz, buğday unundan, buğday ve çavdar unu karışımından, çavdar unundan: mayalı hamur, mayasız hamur, puf böreği
|
|
||
Soğutulmuş hamur: hamur - krep için, krep için, çörek için, turta için, pizza için, boyalı pizza için, ekmek için, buğday unundan, çavdar unundan, buğday ve çavdar unu karışımından, kurabiye, kurabiye ceviz
|
|