soyulmuş çavdar unu GTIP / HS CODE ✨
- 1102: Hububat unları (buğday/mahlut unu hariç)
- 110290: Diğer hububat unları
- 1105: Patates unu, ezmesi, tozları, flokonları, granülleri ve pelletleri
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190540: Gevrekler, kızartılmış ekmek ve diğer kızartılmış mamuller
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Çavdar ekmeği, çavdar-buğday ve buğday-çavdar: Soyulmuş undan çavdar ekmeği, duvar kağıdı çavdar unu, ikinci sınıf buğday ve çavdar maltı karışımından çavdar ekmeği Borodinsky, soyulmuş çavdar unu ve çavdar maltı karışımından Ukrayna ekmeği
|
|
||
"Faydalı" ekmek, soyulmuş çavdar unundan ekmek, soyulmuş çavdar ve buğday unundan ekmek, "Yulaf ezmeli" ekmek, Tahıllı ekmek, Havuçlu ekmek, kimyon tohumlu soyulmuş çavdar ekmeği, yer fıstıklı soyulmuş çavdar ekmeği, hl
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından kalıplanmış çavdar-buğday ekmeği; birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar karışımından kalıplanmış buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
En yüksek dereceli buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek kalıplanmış ve ocak: çavdar tostu için ekmek. Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek: çavdar-buğday, Oksky; soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek: Oksky
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar unundan ekmek, soyulmuş çavdar unundan ekmek, çavdar unundan ekmek, çavdar-buğday ekmeği,
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve en yüksek dereceli buğday unu karışımından "bira üzerine" ekmek, şekillendirilmiş ve ocakta. soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımları
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan kepekli ekmek. Kepekli ekmek, birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan bir ocaktır.
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan ve soyulmuş çavdar unundan kalıplanmış deniz lahanalı Belgorodsky ekmeği, birinci sınıf buğday unundan ve soyulmuş çavdar unundan kalıplanmış Fransız ekmeği, ambalajsız ve polimer içinde paketlenmiş
|
-1
|
|
|
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek ve unlu mamuller (genel amaçlı buğday unu, M75-23 tipi ve soyulmuş çavdar karışımından): Borodino ekmeği, Tatlı ekmek
|
|
||
Fırın ürünleri: soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımlarından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Okhotnichy, Starorussky, Derevensky, Rye; soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek
|
|
||
Birinci sınıf soyulmuş çavdar unu ve fırınlık buğday karışımından ekmek: Rus yeni kalıplanmış, Piquant ocak, Öğle yemeği için, ocak; Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller: Hamurger için çavdar ekmeği, Sosisli çavdar ekmeği, Fransız çavdar ekmeği, Pampushki çavdar ekmeği, ekmek Tost
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımından ekmek birinci sınıf kalıplı ve ocaklı fırın: Çavdar, Kabak çekirdekli çavdar-buğday, Ayçiçeği çekirdekli çavdar-buğday, Çavdar-buğday
|
|
||
soyulmuş çavdar unu ve buğday karışımından yapılan ekmek birinci sınıf kalıplanmış: Tikhoretsky, Kupecheskiy, Borodinsky new; birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar karışımından ekmek: Karabuğday
|
|
||
Soyulmuş çavdar unundan ve birinci sınıf soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından ekmek ve unlu mamuller, çeşitler halinde
|
|
||
Makarnalık buğday unu, buğday duvar kağıdı, kepekli buğday unu, kılçıklı un, kabuğu soyulmuş çavdar unu, tam tahıllı çavdar unu, yulaf unu, pirinç unu, keten unu, mısır
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu. Duvar kağıdı yapımı için çavdar unu. Tohumlu çavdar unu.
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu. Duvar kağıdı yapımı için çavdar unu. Tohumlu çavdar unu.
|
|
||
tohumlanmış çavdar unu, soyulmuş çavdar unu, un çavdar fırın duvar kağıdı GOST R 52809-2007
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Adi, Kimyonlu, Çavdar, Dachny, Baharatlı Çavdar, Vestfalya Çavdarı, Çavdar-Buğday
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından Ukraynalı yeni ekmek, çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından Borodinsky ekmeği
|
-5
|
|
|
Birinci sınıf buğday unu ve kabuğu soyulmuş çavdar unu karışımından veya M75-23 tipi genel amaçlı buğday unu ve şekillendirilmiş çavdar unu karışımından şarküteri ekmeği
|
|
||
ÇAVDAR UNU VE FARKLI UN ÇEŞİTLERİNİN KARIŞIMINDAN EKMEK VE YARI TERBİYE EDİLMİŞ DONDURULMUŞU. Soğanlı ekmek "Karabuğday" (terbiyesiz, terbiyeli) soyulmuş çavdar unundan, en yüksek veya ilk buğday unundan
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: kabuğu soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek (oran 60:40; 50:50), kalıplanmış; buğday unu karışımından ekmek pişirme p
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından ekmek kalıplanmış ve ocak "Çavdar", "Çavdar" cevizli "," Bavyera "," Dachny "," Ev "," Victoria ":
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, hem kalıplanmış hem de ocakta: "Çavdar", "Çavdar-buğday", "Bavyera", "Dachny", "Malt", "Alpiyskiy", "Kolos", " Sergeevsky", "Darni
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, kalıplanmış ve ocak: "Sağlık", "Borodinsky yeni "," Ligovsky "," Rizhsky "," Kimyon "," Çavdar "," Dachny "," Baharatlı çavdar
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller: "Sarımsak emdirilmiş çavdarlı gözleme"; teneke ve ocak ekmeği - "Kimyon tohumlu çavdar-buğday", "Çavdar-buğday
|
Societe de Commercialisation De Cafe-Cacao
|
🇨🇮 Cote D'Ivoire (Ivory Coast)
|
|
Soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımından yapılan ekmek, birinci sınıf, kalıplanmış ve ocaklı fırın: Borodino, Monastyrsky, Çavdar, Zernyshko, Mermer, Rzhanichek, Dachny, Malt, K ile Çavdar
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Çavdar, Kolos, Alpine, Merchant , Malt , Kepekli çavdar-buğday , Darnitsa , 4 tahıl
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Dachny, Borodino, Soğan, Prag evi, Kişnişli çavdar, Baharatlı çavdar, Westphal
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf fırınlık buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Çavdar, Cevizli Çavdar, Bavyera , Dachny, Domashny, Victoria, Stolichny new.
|
|
||
kruton: En yüksek dereceli buğday unundan "Pasta", soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından "Çavdar-buğday"
|
|
||
kruton-krouton: En yüksek dereceli buğday unundan fantezi, soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından çavdar-buğday
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: "Dachny", "Malt", "Kutuzovsky", "New Borodinsky", "Lukovy" , "Kişnişli çavdar", "Caraway".
|
|
||
GOST R 52809-2007 "Ekmeklik çavdar unu" gerekliliklerine uygun olarak yapılmış dokuma polipropilen torbalarda paketlenmiş soyulmuş çavdar unu. Teknik Özellikler"
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf kalıplanmış kabartma buğday unu karışımından ekmek, ocak: "Temmuz", "Üç tahıl", "Sarımsak", "Lyubitelsky", "Zavarnoye", "Köylü", "Vkusny", "Çavdar mucizesi"
|
|
||
Fırıncılık çavdar ve buğday ürünleri Ekmek koleksiyonu-2 Soyulmuş çavdar unu ve yüksek buğday unundan Estonya ekmeği paketlenmemiş ocak çeşitleri, folyoya sarılmış, polimerden yapılmış torbalar veya kombine mat
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf fırınlık buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Çavdar-buğday, Tahıl, Borodino, Alpine.
|
|
||
soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılmış ekmek ve tuzlanmış çavdar Delicacy; ocak Vecherny ve Malt Spicy; ekmek Caprice kalıplanmış
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Avcılık, Starorussky, Köy, Çavdar.
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller, soyulmuş çavdar unundan TM Turinsky fırını. Ekmek: Chusovsky, Darnitsky new, Uspensky, muhallebi slobodsky, aromatik rulo, Demidovsky, St.
|
|
||
GOST R 52809-2007 Pişirme çavdar ununa uygun olarak üretilmiş, dokuma polipropilen torbalarda paketlenmiş soyulmuş çavdar unu. Teknik Özellikler
|
|
||
Soyulmuş çavdar unundan ekmek, en yüksek veya birinci sınıf buğday unu: Baltık Sebze ekmeği , Malt ekmeği , Boyarsky ekmeği , Çavdar ekmeği
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unundan ekmek ve unlu mamuller: - ekmek: özel çavdar-buğday, Bavyera, Mayasız, Bremen, Boyarsky, Sağlık, Tahıl, Rus, Kırsal, Çiftçi, Fitness, Chi
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller: Besleyici kahvaltı ekmeği, Khlynovsky ekmeği, Çavdar maltı ile kokulu ekmek, Ayçiçeği tohumu ekmeği, Lakomiy uçurtma ekmeği
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu. Duvar kağıdı fırın çavdar unu.
|
|
||
yarı mamul unlu mamuller - soğutulmuş mayalı hamur: çavdar, tereyağı, yağsız, soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından; soğutulmuş puf böreği.
|
|
||
Soyulmuş çavdar unundan, birinci sınıf buğday unundan, mısır unundan, pirinç unundan, keten unundan unlu mamuller
|
|
||
Şişme un (kuru demleme): en yüksek dereceli şişme buğday unu, birinci dereceli şişme buğday unu, şişme soyulmuş çavdar unu
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu veya genel amaçlı М75-23 tipi buğday unu karışımından ekmek: "Delicatessen" kalıplı, "Kupechesky" kalıplı
|
|
||
soyulmuş çavdar unu, birinci sınıf kabartma buğday unu ve buğday unu "fırın" Telminsky "ikinci sınıf" kalıplanmış, ocak "Kind" karışımından yapılan ekmek; "Bouncy" uzun somun, uzun somun
|
|
||
GOST R 52809-2007'ye göre yapılmış dokuma polipropilen torbalarda paketlenmiş soyulmuş çavdar unu "Un r 52809-2007" Un r Kümes hayvanları eti ve yan ürünlerinden elde edilen ürünler: haşlanmış kümes hayvanları; kızarmış kümes hayvanları; - kızarmış: Kiev
|
|
||
Kabuğu soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından iyodcasein ile zenginleştirilmiş, şekillendirilmiş ve ocakta pişirilmiş "Sila" ekmeği; birinci sınıf ekmeklik buğday unundan iyodcasein ile zenginleştirilmiş buğday ekmeği
|
|
||
Unlu mamuller : En yüksek dereceli fırınlık buğday unundan peksimet, Birinci sınıf fırınlık buğday unundan zengin peksimet, Soyulmuş çavdar unu ve fırınlık buğday karışımından kraker
|
|
||
Fırıncılık ürünleri: 2. sınıf undan buğday ekmeği ve soyulmuş çavdar unu ve 1. sınıf buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
Ekmek tam tahıl karışımları kullanılarak 1. sınıf buğday unundan veya 1. sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından unlu mamuller: Ekmek karışımları: Moskova Tam Tahılları;
|
|
||
KONFEKSİYON ÜRÜNLERİ Zencefilli çörek Birinci sınıf buğday unundan ham zencefilli çörek Sırlanmış Kiraz RC 10.72.12-014-00345940-2017, Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ham zencefilli çörek Sırlanmış
|
|
||
Fırıncılık ürünleri; dondurulmuş fırıncılık yarı mamulleri: hamur parçaları, çeşitli derecelerde hazır hamur parçaları - Gıda ekmeği karışımı kullanılarak soyulmuş çavdar unundan çavdar zenginliği
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve en yüksek veya birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek: "Malt" tek parça ocak, "Tüccar demlenmiş", "Tüccar muhallebi "kuru üzümlü", "Tüccar muhallebi "cevizli", "Tüccar muhallebi "
|
|
||
Ekmek "Aile bütçesi. Birinci sınıf kabartma buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından kepekli buğday" fırın kalıbı ve ocağı.
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan ekmek: Borodins bread cue new ", bread" Borodinsky new "in packaging, TI, RC
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve kabartma buğday unu karışımından yapılan ekmek ilk şekillendirilmiş çeşitler, ocak: "Malt", "Darnitskiy-megetsky", "Özel", somun "Sağlık"
|
|
||
Zencefilli şekerleme ürünleri. Hatıra zencefilli kurabiye "Hediye" en yüksek dereceli buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ham, parça, ağırlık, set şeklinde
|
|
||
En yüksek, birinci veya ikinci sınıf buğday unu ile kabuğu soyulmuş çavdar unu ve diğer temel ve ilave hammaddelerin karışımından elde edilen, paketlenmiş veya paketlenmemiş, kesilmiş veya
|
|
||
En yüksek, birinci ve ikinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından unlu mamuller, katkı maddeleri ile: yulaf gevrekli ekmek - "Bogatyrsky", "Kvassnoy", "Georgievsky"
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından Pribaltiysky Sebzeli Ekmek
|
|
||
Soyulmuş çavdar unundan ekmek, birinci sınıf buğday unu ve yarı mamulleri, dondurulmuş ocak (tdely olmadan, terbiye ile): - yemeye hazır ürünler: Boyarsky ekmeği, Slavyansky ekmeği, Pave ekmeği, Artie ekmeği
|
-1
|
|
|
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek: Rustik kalıplı, ocak, Malt kalıplı, ocak, Borodinsky yeni kalıplı, Masa kalıplı, ocak, Formların bolluğu ov
|
|
||
Flagman No. 1 vitamin-mineral premiksi, Flagman No. 1 vitamin premiksi ilaveli soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımından unlu mamuller
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Alpine, 10 tahıl, Borodino, Danimarka, Divny, Egorovsky , Monastyrsky , Upletayka , Arpa
|
|
||
Unlu mamuller Fitness: en yüksek dereceli buğday unundan tost ekmeği Fitness, soyulmuş çavdar unu ve gıda fırın karışımı Fitness karışımı kalıplanmış ambalajsız ve film, plastik torbalarda paketlenmiş
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından elde edilen, şekillendirilmiş ve ocakta pişirilmiş ekmek: Russian New , Capital SibAtom , Novopesterevsky , Rye SibAtom , Malt , Borodino , Fitn
|
|
||
Malt ekmeği, Toscano kimyon ekmeği, Soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımlarından soğan ekmeği, paketlenmiş ve paketlenmemiş
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf ocak buğday unu karışımından ekmek: Alpine, Kolos, Health, Sergeevsky, Darnitsa, Danish , Nacho , Merchant custard , Susamlı , St
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından yapılan tek tip sofra ekmeği
|
|
||
-En yüksek veya birinci sınıf buğday unundan ve dolgusuz sırlanmış soyulmuş çavdar unundan yapılmış kurabiyeler: Voronezh yeni, Çikolata yeni, Meyve yeni. yemeye hazır: gıda fasulyesi: beyaz, kırmızı: CLOVER, peele işaretli
|
.
|
|
|
Darnitskiy ekmeği, soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından, şekillendirilmiş ve ocakta pişirilmiştir.
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından unlu mamuller: ekmek Golumetsky kalıbı, ocak, Malt ekmeği, ocak, Taezhny ekmeği, ocak; somun Urozhainy
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf kabartma buğday unu karışımından ekmek: Sezar kalıplı, Borodino kalıplı, ocaklı, Karelya yeni kalıplı, ocaklı, Kuzey kalıplı, ocaklı
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci veya en yüksek dereceli buğday unu karışımından ekmek: Domates-sarımsak, Malt ekmeği, Haşhaş tohumlu Boyarsky ekmeği, Karabuğday ekmeği, Slavyansky ekmeği, Pitersky ekmeği, Prazhsky br
|
|
||
Un öğütme endüstrisinin ürünleri: pişirme için soyulmuş çavdar unu, kağıt torba içinde, net ağırlığı 1 kilogramdan 5 kilograma kadar, polipropilen torba içinde, net ağırlığı 10 kilogramdan 50 kilograma kadar,
|
|
||
Darnitsky ekmeği, soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek, kalıplanmış veya ocak ... Polimerik torbalarda, polimerik kaplarda, birleşik malzemelerden yapılmış kaplarda, kağıt torbalarda, torbalarda ambalajlama
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılmış, kalıplanmış ve ocakta pişirilmiş Darnitsky ekmeği
|
|
||
Un öğütme endüstrisinin ürünleri: soyulmuş çavdar unu,
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu, duvar kağıdı
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve buğday karışımından ekmek, kalıplanmış ve ocak: "Borodino", "Masa", "Favori", "Malt", "Sarımsak", "Pribaltiysky", "Victoria", "Tahıl", "Aromatik", "Khmelevoy", "Chipolino", "Danimarka", "
|
|
||
Dokuma polipropilen torbalarda paketlenmiş soyulmuş çavdar unu
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu, duvar kağıdı, tohumlu. Kağıt ve polimerik malzemelerden yapılmış 1 kg ila 10 kg ağırlığındaki ambalajlarda paketlenmiştir.
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu; tüketici ambalajında paketlenmiş
|
|
||
Birinci sınıf soyulmuş çavdar unu ve buğday karışımından elde edilen ve ambalajı açılmış büyük ekmek 21 Petrol sahası, keşif sondaj ekipmanları: Hidrolik çatlatma için Stinger (dış çap 121mm, basınç 68.9MPa, hidrolik
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve buğday kepeği ilaveli birinci sınıf buğday karışımından kepekli ekmek, kalıplanmış ve ocak parçası
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday karışımından yapılan kepekli ekmek
|
|
||
Birinci sınıf soyulmuş çavdar unu ve buğday karışımından elde edilen ve ambalajı açılmış büyük ekmek 21 Petrol sahası, keşif sondaj ekipmanları: Hidrolik çatlatma için Stinger (dış çap 121mm, basınç 68.9MPa, hidrolik
|
|
||
Berta şirketler grubu tarafından üretilen unlu mamuller için Konsantreler kullanan unlu mamuller. Ekmek Monastyrskiy buğday ve soyulmuş çavdar unu karışımından çay yaprakları ilavesiyle Monastyrskaya için
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu
|
|