Çeyrek sığır eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
GOST R 54315-2011 Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti : Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti.
|
|
||
Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti GOST R 54315-2011
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti, dana eti ve süt danası
|
|
||
İşlenmiş et endüstrisi ürünleri : I ve II kategorilerinde dondurulmuş, hafif dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti
|
|
||
Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek sığır eti
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek sığır eti GOST R 54315-2011 OK kodu 005-93 (OKP) 92 1110 lot 10000 (On bin) kg üretim tarihi: Eylül 2015
|
|
||
Karkas, yarım karkas, çeyrek sığır eti
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarım karkas ve çeyrek sığır eti GOST R 54315-2011 OK kodu 005-93 (OKP) 92 1110
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti (soğutulmuş ve dondurulmuş)
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek sığır eti 1 ve 2 kategori soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarım karkas dondurulmuş sığır eti, çeyrek karkas dondurulmuş sığır eti, Yarım karkas soğutulmuş sığır eti, çeyrek karkas soğutulmuş sığır eti
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, arka çeyrek - tabanca kemiği, ön çeyrek be
|
|
||
ET. KEMİKSİZ VE KEMİKLİ (soğutulmuş, dondurulmuş) Sığır Eti Çeşitleri: Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek-pistol, Sırt çaysız ön çeyrek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - tabanca, kemik üzerinde pasha noah'dan sırtsız ön çeyrek, sırt
|
|
||
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; pa ile arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli ) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemikte, ön çeyrek kemikte, arka çeyrek - tabanca kemikte, ön çeyrek b
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarım karkas ve çeyrek dondurulmuş ve hafif dondurulmuş sığır ve dana eti, Kemiksiz dondurulmuş sığır ve dana eti, Sığır ve dana eti kesilmiş premium, Sığır eti
|
+
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: yarım karkas ve çeyrek sığır ve dana eti, soğutulmuş, soğutulmuş, sığır ve dana eti, kemiksiz, soğutulmuş, soğutulmuş, Premium kesilmiş sığır ve dana eti, Sığır eti
|
+
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Sığır ön çeyrekleri, Sığır arka çeyrekleri, Sığır yarım karkasları
|
|
||
Kesimler için birinci ve ikinci kategorideki sığır eti: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek-pistol, kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek, arka incik
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: kemikli arka çeyrek, kemikli ön çeyrek, kemikli arka çeyrek - tabanca, kemikli arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Karkas, yarım karkas, çeyrek, 1. kategori, dondurulmuş, soğutulmuş olarak işlenmiş sığır eti. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Ek No. 1'e göre kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (tilki
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
|
|
||
Sığır eti ürünleri: Yarım karkas ve 1. ve 2. kategorilerin çeyreklerinde dondurulmuş sığır eti, et ve kemik (küçük parçalar) - borsch için bir set, shurpa için bir set, jöleli et için bir set, Et ve kemik (büyük parçalar) -
|
|
||
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
|
|
||
Et. Yüksek kaliteli soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti. Yarım karkas ve çeyrek et ve sığır eti 1. kategori küspe en yüksek kategori küspe soğutulmuş ve dondurulmuş.
|
.
|
|
|
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
Et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas sığır ve dana eti, sığır eti, kıyma
|
|
||
Et ürünleri: Dengelenmiş çeyreklerden vakum ambalajında soğutulmuş kemiksiz sığır eti: ön ve arka incikler; kürek kemiği; servikal kısım; kalın boyun kenarı; göğüs eti; antrikot; ince sığır filetosu; paçaların dış kısmı
|
UAB Agrovet
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarım karkas ve çeyrek et ve sığır eti. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri.
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş sığır eti
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Genç sığırlardan elde edilen sığır eti kategorileri Süper, Prima, Ekstra, Mükemmel, İyi, Tatmin edici, Düşük, karkas, yarım karkas, çeyrek dondurulmuş; Yetişkin sığırlardan elde edilen sığır eti kategorileri Birinci, İkinci, dondurulmuş
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş olarak: Kemiksiz arka çeyrek; ön çift
|
|
||
Karkas ve yarım karkas et, birinci, ikinci kategorilerin çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti, sığır eti, kuzu eti.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, tek sınıf, güveçler, kaburgalar, karkaslar, yarım karkaslar, kesilmiş etler, çeyrekler, et, kürek kemiği, boyun-omuz
|
|
||
Et. Karkas, yarım karkas ve çeyrek soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş sığır eti, dana eti.
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
Et ürünleri: dondurulmuş sığır eti (arka çeyrekler)
|
3270 Frimsa S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Karkas, yarım karkas ve çeyrek olarak sığır eti, dana eti ve süt danası.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş sığır eti, - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, kategori I, II, "Altyn-Kazyk Company" işaretli
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
İşlenmiş et: yarım karkas sığır eti, kategori 1 ve 2'nin çeyrekleri, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş yarım karkas sığır eti ve 1. ve 2. kategorilerin çeyrekleri, kemikli ve kemiksiz blok, kesilmiş ve bloklar halinde dondurulmuş
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek olarak dondurulmuş et ve sığır eti
|
|
||
Et: yarım karkas sığır eti, I ve II kategorilerinin çeyrekleri, soğutulmuş, dondurulmuş
|
, Russian Federation
|
|
|
Karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş et-sığır eti
|
|
||
İşlenmiş ürünler: Sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş dana eti, kategoriler Süper, Prima, Ekstra, Mükemmel, İyi, Tatmin edici: karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler,
|
|
||
Et kategorisi 1 yarım karkas ve çeyrek soğutulmuş, dondurulmuş sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır ve dana eti,
|
|
||
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır ve dana eti, madde 1000, 1005, 1075
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori yarım karkas ve çeyrek sığır ve dana eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Yarım karkas ve çeyrek olarak işlenmiş sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş 1, 2 kategori, damga 18-06-10
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti, 1, 2 kategori
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
DONDURULMUŞ KEMIKSIZ SIĞIR ETI: ARKA ÇEYREK - KOL, DIŞ KALÇA, IÇ BORU. AMBALAJ - KARTON KUTULAR, NET AĞIRLIK 20 ILA 30 KILOGRAM
|
FRIGORIFICO TACUAREMBO S.A.,
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Kemiksiz Sığır Eti, Dondurulmuş: Arka Çeyrek, Popo (DOMUZ), (SİLVERSIDES) Dış Bacak, Bacak, İç Bacak (TOPSIDES). Ambalaj: karton kutular, 21
|
SIF 545 RODOPA INDUSTRIA E COMERCIO DE ALIMENTOS LTDA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Yarım karkas ve çeyrek dondurulmuş 1 ve 2 kategorilerinde soğutulmuş ve soğutulmuş sığır eti
|
|
||
Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: ön çeyrekler (kalın kenar)
|
AGROFRIO S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Karkas, yarım karkas ve çeyrek olarak işlenmiş sığır eti
|
|
||
GOST R 54315-2011 Yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş dondurulmuş sığır eti
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
Kemiksiz dondurulmuş sığır eti (but, but, but, bonfile, boyun, kürek kemiği, boyun-omuz kısmı, ön çeyrekler),
|
FRIGORIFICO FRIGOCHACO
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul domuz ve sığır eti, yarım karkaslar, çeyrekler ve ürün yelpazesinde nemi geri kazanılmış kesimler.
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|
||
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
|
.
|
|
|
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|