Taze Dondurulmuş Sığır Eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- Buccotherm Taze Nane Kokulu Diş Macunu 75 ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Dondurulmuş sığır eti: Blok sığır eti 1 sınıf dondurulmuş. Blok sığır eti 2 sınıf dondurulmuş. Premium blok sığır eti dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 8020 dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 9010 dondurulmuş. Blok sığır eti
|
|
||
Pişmiş dondurulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Pişmiş dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu soğutulmuş sığır eti; Pişmiş dondurulmuş domuz eti; Dondurulmuş sulu haşlanmış domuz eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: soğutulmuş ve dondurulmuş sığır kıyması, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve sığır kupatları, domuz etli khinkali, dondurulmuş sığır eti, domuz etli köfte, dondurulmuş sığır eti
|
|
||
Dondurulmuş hamur kategorisindeki yarı mamul et ürünleri A: Dondurulmuş sığır etli Khinkali; Dondurulmuş kuzu etli Khinkali; Dondurulmuş sığır eti Geleneksel köfte; Dondurulmuş sığır eti ve domuz eti köfte;
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır eti: Soğutulmuş sığır eti; kemiksiz olmayan sığır etleri; dondurulmuş sığır etleri; kemiksiz sığır etleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
|
, Russian Federation
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Yarım karkas dondurulmuş sığır eti, çeyrek karkas dondurulmuş sığır eti, Yarım karkas soğutulmuş sığır eti, çeyrek karkas soğutulmuş sığır eti
|
|
||
Mutfak etleri VLEVY markası altında pişirilmiş-dondurulmuş küçük sığır eti parçaları: Haşlanmış-dondurulmuş sığır eti parçaları Pişirilmiş ve dondurulmuş sığır eti kırıntısı
|
VLEVY N.V.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
|
🇧🇾 Belarus
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
|
|
||
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
Yarı mamul kemiksiz dondurulmuş sığır eti: dondurulmuş kemiksiz sığır eti kalça iç kısmı, dondurulmuş kemiksiz sığır eti Kozmetik kürek kemiği.
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Sığır etinden porsiyonlanmış et: A kategorisi langet sığır eti, A kategorisi biftex sığır eti, A kategorisi zrazy sığır eti, A kategorisi entrecote sığır eti
|
|
||
Yüksek kaliteli soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş sığır eti yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz: kategoriler A: Sığır bonfile, Pişirme için sığır eti, Et brisket, Et rulo;
|
|
||
Et ürünleri: dondurulmuş sığır et suyu; dondurulmuş kuzu et suyu; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti karışımından dondurulmuş et suyu.
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri: - büyük boyutlu kemiksiz kategoriler A: Sığır fileto kenarı, Sığır antrikotu, Sığır boynu, Kızartma için sığır eti, Kızartma için sığır eti; - küçük parçalar
|
|
||
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: Sığır eti kesimi 70/30 (pirzola eti); sığır eti kesimi 80/20 (pirzola eti); sığır eti kesimi 90/10 (pirzola eti); kalçanın dış kısmı
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: marine edilmiş sığır filetosu, antrikot, langette, sığır kebabı, ızgara sığır sosisleri, at etinden: marine edilmiş sığır filetosu, geyik etinden: güveçler için geyik eti
|
|
||
D dondurulmuş sığır eti kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri: kemik yemeği; B dondurulmuş sığır eti kategorisinden yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri: çorba seti, kharcho için göğüs eti; üzerinde
|
|
||
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: sığır eti kesimi 7030 (pirzola eti); sığır eti kesimi 8020 (pirzola eti); sığır eti kesimi 9010 (pirzola eti); kalın kenar; kalça
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı: kategori A - ookovalok, sığır kürek kemiği, sığır bonfile, sığır fileto, sığır özleri, go
|
Svetomir Neskovic
|
🇷🇸 Serbia
|
|
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır eti: kemiksiz, kesilmiş sığır eti 1c; tek sıralı sığır eti; yağlı sığır eti, kesilmiş et ve sakatat blokları,
|
|
||
Karkas, yarım karkas, çeyrek, 1. kategori, dondurulmuş, soğutulmuş olarak işlenmiş sığır eti. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Ek No. 1'e göre kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (tilki
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş sığır eti; kemiksiz olmayan sığır eti; dondurulmuş sığır eti; kemiksiz sığır eti,
|
|
||
Etten kıyılmış yarı mamul ürünler, domuz sakatatı, soğutulmuş / dondurulmuş sığır eti: Kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz eti posası, kıyılmış domuz eti ve sığır eti, elit kıyma, kıyılmış sığır eti, kıyılmış ciğer, kıyılmış domuz yağı, kıyılmış tavuk-
|
GROUPE SEB
|
🇫🇷 France
|
|
Birinci ve ikinci kategori soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş sığır eti. Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemiksiz sığır eti çeşitleri:
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
Ürün yelpazesinde soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: yarı mamul et ürünleri topak porsiyonları A kategorileri: biftek, fileto, langette, antrikot, pirinç sığır eti, ızgara sığır eti; yarı mamul et
|
|
||
A kategorisi dondurulmuş büyük boy kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kürek kemiği Selskaya; B kategorisi dondurulmuş sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri: subscapularis (kürek kemiği
|
|
||
Et. Yüksek kaliteli soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti. Yarım karkas ve çeyrek et ve sığır eti 1. kategori küspe en yüksek kategori küspe soğutulmuş ve dondurulmuş.
|
.
|
|
|
Yarı mamul sığır eti ve kemiği Ön kısmı soğutulmuş dondurulmuş, Sığır etinden yarı mamul büyük boy et ve kemik soğutulmuş dondurulmuş, Yarı mamul et ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri ve SHANGAS ticari markalı dondurulmuş sığır eti blokları: - büyük kemiksiz: sığır bonfile, sığır en uzun kas, sığır kalça, skapular h
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Dondurulmuş domuz eti pişmemiş et ürünleri: Klasik pastırma, Domuz balyk, Domuz budu, dondurulmuş sığır eti pişmemiş füme et ürünleri: Sığır balyk
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Yarı mamul et küçük parçalı kemiksiz sığır eti A kategorisi: Sığır straganof, Ev usulü rosto. Yarı mamul et ve et içeren ürünler
|
|
||
Et ürünleri: sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kategori A, kıyılmış sığır eti, yarı mamul et ürünleri, kıyılmış S
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır eti kategorisinden yarı mamul etsiz et , Sığır filetosu , Sığır dili , B kategorisi - Sığır döşü , G
|
|
||
Kesilmiş et blokları dondurulmuş sığır eti: bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti; bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %6'dan fazla olmayan kesilmiş sığır eti; Zhilovanna
|
|
||
B kategorisi et dolgulu hamurda dondurulmuş yarı mamul ürünler: Sibirya köfteleri, Domashnye köfteleri; B kategorisi et dolgulu hamurda yarı mamul ürünler, dondurulmuş: "Sığır eti" köfte, sığır etli mantı, poz
|
|
||
Ağırlıkça yarı mamul et ve et içeren ürünler ve paketlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: etsiz büyük boy kemiksiz kategori A, - sığır bonfile; et porsiyonu kemiksiz kategori A - sığır cr
|
.
|
|
|
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
|
|
||
SIF işareti No. 4507 ile işlenmiş dondurulmuş et ürünleri, 4507 işareti: kemiksiz dondurulmuş sığır eti: kürek kemiği, kürek kemiği, boyun, göğüs eti, but, but, sığır filetosu, but; karton kutularda ambalajlama
|
JBS SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: küçük parça et ve kemik kategorisi G Sığır çorbası seti, küçük parça kemiksiz kategori B Kemiksiz sığır eti
|
|
||
Et sığır eti, taze, kesimler: sığır eti: incik, bonfile, New York bifteği (omurga kemikli sığır filetosu), boyun, Delmonico rulosu (iple bükülmüş çiğ boyun parçası), rosto, kasap bifteği (ku
|
|
||
dondurulmuş sığır eti yarı mamulleri: kemiksiz küçük boy et kategorileri A: sığır gulaşı, sığır rostosu; kıyma, kalıplanmış, ağırlık kategorileri B: doğal doğranmış biftek. Et içeren
|
|
||
Ürün yelpazesinde işlenmiş dondurulmuş sığır eti blokları: - bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti; - bağ ve yağın kütle oranı olan kesilmiş sığır eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti, dondurulmuş sığır eti: - yarı mamul kıyma kalıplanmış kategori B: Angus burger, burger, sığır burger, ızgara burger, mermer sığır köftesi, Angus sığır burger 20618
|
|
||
Yarı mamul doğal domuz ve sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: - sığır eti - büyük kemiksiz, kategori A - sığır bonfile, sığır sırtı, kalça kısmı (üst parça, yan
|
|
||
Yarı mamul et parça domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: sığır etinden: topak kemiksiz kategori A - bonfile; küçük parça kemiksiz kategori B - gulaş; küçük boyutlu et kesici
|
|
||
Et ve kemik, posa, yün ve sümüksü yan ürünler (dondurulmuş) Sığır etinden: Et ve kemik: sığır kuyrukları Küspe: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler, meme Mukus: Yara izleri Domuz eti: Et posası: diller, karaciğer,
|
|
||
Sığır eti ürünleri: Yarım karkas ve 1. ve 2. kategorilerin çeyreklerinde dondurulmuş sığır eti, et ve kemik (küçük parçalar) - borsch için bir set, shurpa için bir set, jöleli et için bir set, Et ve kemik (büyük parçalar) -
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır eti kategorisi A'dan yarı işlenmiş parça et, kemiksiz, et ve kemik: 1 sınıf - kalça (sığır filetosu, but, sağrı), bel (karınca
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır etinden kesilmiş yarı mamul A eti; A kategorisi sığır etinden yarı mamul kıyma; Yarı mamul kıyma
|
|
||
işlenmiş sakatat ve domuz eti, at eti, sığır eti ve kuzu etinden kesilmiş vakumlu ve vakumsuz soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden (kafalar, beyinler, kulaklar, diller, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, diyafram, meme,
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük boy kemiksiz: Beef Outskirts kategori A, Home-style beef Outskirts kategori B; - küçük et ve kemik parçaları: Sığır etinden et suyu için set
|
|
||
Yarı mamul parça et" Imperial "soğutulmuş veya dondurulmuş: Sığır etinden yarı mamul parça et: Topak kemiksiz kategori A: bonfile "Lux". Büyük boy kemiksiz kategori B: damızlık sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: A kategorisi büyük kemiksiz topaklar - boyun, pirzola eti, sığır filetosu; topak et ve kemik kategorisi A - kemiksiz filetolar; küçük boyutlu b
|
|
||
Yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, marine edilmiş doğal topaklı kategori - sığır eti); Yarı mamul domuz eti ürünleri, doğal büyük topaklı kemiksiz -
|
|
||
Yarı mamul doğranmış domuz eti, dondurulmuş sığır eti: - yarı mamul et, kalıplanmış kategori B: sığır pirzolası; - yarı mamul et içeren ürün, kalıplanmış, kategori D: klasik pirzola, klasik pirzola
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: en yüksek dereceli bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, kesilmiş etten tek dereceli sığır eti kırpıntıları, marka VEGA LLC
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır eti ve veya dana eti: A kategorisi porsiyonlanmış kısımlar: bonfile, küspe, sırt-bel kısmı, sırtın en uzun kası, kalça kısmı (sığır filetosu, o
|
|
||
Kesilmiş etten dondurulmuş sığır eti blokları: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, görünür yağ ve bağ dokusu içeriği %14'ten fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş et kırpıntıları, fındıklı sığır eti levhası ve
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Küçük kemiksiz kategori B: gulaş; Büyük kemiksiz kategori A: but; Küçük parçalar et ve kemik kategorileri B: kaburga, kategori В: siyah için sığır eti. Çok katmanlı film malzemesi
|
|
||
yarı mamul et ürünleri (büyük topaklı, küçük topaklı) kemiksiz ve et ve kemik kategorileri B soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden gulaş, sığır etinin kalça kısmından yarı mamul kemiksiz ürün, yarı mamul ürün besko
|
|
||
Kemiksiz dondurulmuş sığır eti yarı mamulleri: kemiksiz sığır eti - kürek kemiği, kürek kemiği, but, sığır filetosu, topuk, el
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Mutfak kıyması kalıplanmış domuz eti, dondurulmuş sığır eti: ızgara sığır burger, Black Angus ızgara sığır burger, Black Angus burger pirzola, Black Angus mini burger pirzola, Mini pirzola
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, büyük topaklar, kemiksiz, ürün yelpazesinde dondurulmuş: Sığır etinden: kemiksiz sığır filetosu Ekstra kategori A, omuz kısmı Ekstra kategori A; Domuz eti: karbonat Ekstra kategori A; Jambon
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: küçük parçalar, kategori B-barbekü piknik, pilaki için sığır eti; porsiyonlanmış, kategori A-biftek, şenlikli but biftek, antrikot; küçük parçalar, kategori
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Sığır etinden Zrazy; Izgara sosisler; Moskova pirzolaları; Ev yapımı pirzolalar; Kıyılmış sığır eti ve domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et topakları Imperial soğutulmuş veya dondurulmuş: Sığır etinden yarı mamul parça ürünler: Topak kemiksiz kategori A: bonfile Lux. Topak kemiksiz kategori B: jöle için sığır eti.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: blok halinde dondurulmuş sığır eti sınıf A, grup 1 sığır eti, alt grup 1.1, alt grup 1.2, alt grup 1.3
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden - büyük boy kemiksiz kategori A (kürek kemiği, bonfile); küçük parça kemiksiz kategori A (pirzola, gulaş, sığır straganof); at eti - küçük boy şeytan
|
|
||
Dondurulmuş sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et ürünleri: büyük topaklar - kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), kürek kemiği, pirzola eti; küçük topak - sığır kurbağası, alt
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Sığırların kemiksiz eti, dondurulmuş: dondurulmuş sığır etinin boyun-omuz kısmı (CHUCK BLADE)
|
FRIGORIFICO SAN ANTONIO FRISA S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Et. Karkas, yarım karkas ve çeyrek soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş sığır eti, dana eti.
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş sığır eti blokları: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, görünür yağ ve bağ dokusu içeriği %14'ten fazla olmayan tek sınıf, kesilmiş et
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş (sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, geyik eti, geyik eti): 1 sayfadaki Ek No. 1'e göre. Ambalaj: polimer torbalar, Conte
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyma soğutulmuş ve dondurulmuş (sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti) , keçi eti, geyik eti, geyik eti) - 1 sayfadaki Ek No. 1'e göre. Paketleme: polimer torbalar, kon
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş sığır eti
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Myasnoy Dvor işaretli sığır etinden yarı mamul ürünler: en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır eti kesimi.
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kıyılmış, dondurulmuş sığır eti 20 kategori A
|
|
||
İşlenmiş sığır eti ürünleri: dondurulmuş sığır eti kesimleri: Kalça, Skapular, Dorsal, Lomber, Torasik, Kaburga, Servikal, Subskapularis, Flank, Curl, İncik ön ve arka, Boyun pili alkalin nikel-kadmiyum mühürlü silindirik, ticari mar
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, geyik eti ürün yelpazesinde:
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden küçük boyutlu et ürünleri, kategori A: Lubitelskiy shashlik; küçük domuz eti parçaları, kategori B: Piknik shashlik için, Domuz etinden
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden kemiksiz küçük boyutlu kemiksiz et kategori A Amatör kebap; domuz eti: topak et ve kemik kategorileri G kaburga Dikenler için
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul ürünler (soğutulmuş veya dondurulmuş): Sığır etinden: Şaşlık Şaşlık "Tsarskaya Okhota" domuz etinden: Shashlik "Armenian" Yarı mamul kıyma kalıplanmış (dondurulmuş): Pirzola "CK
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden kemiksiz: Pirzola eti, kürek kemiği, bonfile, kalça kısmı, boyun kısmı, incik; kemiksiz domuz eti: jambon, kürek kemiği, bonfile, boyun, pirzola eti,
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş veya dondurulmuş: sığır eti kategorisi A'dan parça et ve kemik - kemikli dana döş, kemikli dana jambon, kemikli dana omuz; et krupnokusko
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, doğal ve kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et porsiyonu: biftek; Domuz eti kategorisi B'den kemiksiz yarı mamul et ürünü: shashl
|
|
||
SIF işareti No. 545 olan işlenmiş dondurulmuş et ürünleri, 545. sınıf: kemiksiz dondurulmuş sığır eti: net ağırlığı 15 kilogramdan 30 kilograma kadar olan karton kutularda kürekle paketlenmiş.
|
JBS SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır eti: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf - net ağırlığı 10 kilogramdan 25 kilograma kadar olan polibloklarda, ŞİRKET ZEVS LTD.
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: büyük parça et ve kemik - A kategorisinde paketlenmiş et (kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, bel, boyun, yan
|
|
||
Yarı mamul ürünler hamur içinde net dondurulmuş: sığır eti, domuz eti köfteleri, ev yapımı kategori A; mantı, hinkali, kategori B börekleri; et ve lahana köfteleri, et ve patates köfteleri kategori G
|
|
||
Kıyılmış domuz etinden yarı mamul ürünler, dondurulmuş sığır eti: yarı mamul et ürünü, kalıplanmış, kategori B: Whopper dana pirzola, Hamburger dana pirzola; yarı mamul et içeren ürün, kalıplanmış, kategori D: k
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul doğal et ürünleri büyük boy but eti İştah Küçük topaklı kategori A gulaş İştah Küçük topaklı et ve kemik kategorileri B: gov
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır eti kategorileri B, C, D, D: - biftek, şnitzel, but biftek, Domashnye köfte, köfte, kebap, köfte, doğranmış doğal zrazy, pirzola
|
+
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: 1. Büyük et ve kemik parçaları: - B kategorisi: kürek kemiği; kemik üzerinde boyun; kalça; göğüs eti; - B kategorisi: incik (ön, arka); 2. Krupnokus
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu B kategorisi, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden Kafkas barbekü, Koyun etinden Kafkas barbekü, Domuz etinden Kafkas barbekü, Geleneksel şiş kebap, Şarküteri şiş kebap
|
|