domuz boynu parçaları GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Tütsülenmiş lezzetler: B kategorisi et ürünleri - karabiberli domuz pirzolası, "Macar" domuz pirzolası, "Geleneksel" domuz boynu pirzolası, karabiberli domuz boynu, "Geleneksel" domuz boynu, domuz boynu
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: Marine edilmiş domuz pirzolası, Marine edilmiş domuz omuzu, Baharatlı domuz kaburgası, Teksas usulü domuz kaburgası, Yunan domuz boynu, Balkan domuz boynu, Kanal domuz boynu
|
|
||
Tütsülenmiş et ve et ürünleri: Soğuk tütsülenmiş domuz budu, Sıcak tütsülenmiş domuz budu Lezzetli domuz budu, Soğuk tütsülenmiş domuz boynu, Sıcak tütsülenmiş domuz boynu, Lezzetli domuz boynu
|
|
||
Domuz boynu füme-haşlanmış "Geleneksel", Füme-pişmiş domuz boynu "Geleneksel", Çiğ-füme domuz boynu "Geleneksel", Füme-haşlanmış karbonat "Geleneksel", B pişmemiş domuz alyk "Geleneksel", Göğüs
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: (grup - et ürünleri) pişmiş ve tütsülenmiş ürünler: Domuz boynu Country tarzı, Domuz boynu Çiftçi, Domuz boynu Doğu, Domuz karbonat Fransız , Swee karbonat Noy Farmersk
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Büyük boy kemiksiz domuz eti, kategori B Alp turşusunda domuz eti, Yunan turşusunda domuz boynu; Küçük domuz eti ve kemiği parçaları, kategori G Kaburga
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz domuz budu, Kemikli domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemikli domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Kemikli domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Örgü üzerinde bel domuz
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: kurutulmuş dana balyk, kurutulmuş domuz balyk, kurutulmuş domuz bonfile, kurutulmuş dana bonfile, av balyk, kurutulmuş domuz boynu pişmemiş domuz pastırması, domuz boynu peyniri
|
|
||
Mutfak ürünleri: Süt soslu ciğer krepleri; Domuz boynu şnitzel; Domates soslu domuz köftesi; Yumurtada kızartılmış domuz boynu; Yumurta ve soğanla doldurulmuş domuz zraza; Domuz bonfile madalyonları; Domuz
|
|
||
İkinci et yemekleri: kimyon tohumlu domuz boynu; domuz boynu kebabı; domates soslu köfte; otlu domuz eti; kimyon tohumlu birada bütün domuz eklemi; bira sosunda dilimlenmiş domuz eklemi; domuz kızartması; pil
|
|
||
Soğutulmuş pütürlü et yarı mamulleri: Domuz jambonu, domuz göğüs eti, domuz boynu, domuz yağı hre btok, yanal yağ, domuz incik, domuz filetosu, dana boynu, dana omuzu, dana jambonu, t
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük topaklı, kemiksiz, kategori A: 1. kesilmiş domuz kabuğu "Ekstra"; 2. domuz "Ekstra"; büyük, kemiksiz, kategori B: 3. domuz boynu; 4. domuz boynu "
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: "Grampa Kırmızı domuz boynu biftek", "Grampa Yeşil domuz boynu biftek". Küçük parça kemiksiz yarı mamul domuz eti ürünü kategori B: "Domuz etinden kebap
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri: kimyon tohumlu domuz boynu; domuz boynu kebabı; domates soslu köfte; otlu domuz eti; kimyon tohumlu birada bütün domuz eklemi; bira nare içinde domuz eklemi
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş kemiksiz et ve kemik ürünleri: dana balyk, dana carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu. domuz boynu, köy inciği, domuz kaburgası, der incik
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: Grup - et mutfak ürünleri: Tür - pütürlü: mayonezli domuz şiş kebabı; narda domuz boynu kebabı; şaraplı domuz boynu kebabı; dana biftek (domuz eti); antrikot
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz boynu, domuz boynu Söndürmek için; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: domuz escalope Ekstra; - porsiyonlanmış besko
|
|
||
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et porsiyonları B kategorisi: Yeşil otlarla marine edilmiş domuz boynu bifteği, Kırmızı biber ve kırmızı biberle marine edilmiş domuz boynu bifteği; Kemiksiz pane edilmiş yarı mamul et porsiyonu
|
|
||
Çiğ kürlenmiş, soğutulmuş et ürünleri: Svan otlu kuru kürlenmiş domuz boynu, acıkalı kuru kürlenmiş domuz boynu, kuru kürlenmiş dana fileto, kırmızı biberli kuru kürlenmiş dana basturma, sıvı kuzu eti
|
|
||
Lux sınıfı tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz incelik, domuz boynu, domuz pirzola, fileto, domuz brisket, domuz yanakları, domuz incik, domuz kulakları, domuz kulakları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Domuz eti Lux sınıfı füme - haşlanmış ürünler: domuz jambonu, domuz pastırması, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz incik, domuz somunu, domuz yanakları, domuz kaburgaları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri Geleneksel: preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kabuklu domuz balığı, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, fileto. domuz göğüs eti, domuz göğüs eti b
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
DOMUZ ETLERI, TÜTSÜLENMIŞ VE HAŞLANMIŞ. PRESLENMİŞ DOMUZ ETİ, PRESLENMİŞ BACON, DOMUZ BOYNU, DOMUZ PASTOMASI, KARBONAT, RULO, DOMUZ RULO, DOMUZ FISTIĞI, DOMUZ PEYNİRİ, DOMUZ RULO, DOMUZ BAŞI, DOMUZ BAŞI, BUĞDAY sınıf 14
|
.
|
|
|
Yarı mamul domuz ürünleri Topak kemiksiz: Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Domuz el küreği, Kemiksiz domuz göbeği Pirinç domuz eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: ürün yelpazesinde: Kategori A - Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; domuz fileto; Kategori B - kızartma için domuz eti; Kategori B - Domuz boynu Lux; domuz jambonu, domuz omuzu; domuz eti
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri Sous-Vid, Sous-Vid Lux: Domuz eti; Domuz jambonu; Haşlanmış domuz eti; Domuz pastırması; Balykovy lezzeti domuz eti; Domuz boynu; Karbonat; Fileto; Domuz göğüs eti; Kemiksiz domuz göğüs eti; Kural
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulo, domuz bonfile, domuz somunu, domuz yanakları, muşta
|
|
||
LÜKS TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI, DOMUZ BUDU, DOMUZ BOYNU, KAYA, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ KESIMI, DOMUZ SOMUNU, DOMUZ KABURGASI
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: domuz escalope, domuz boynu, domuz pirzolası, domuz bonfile, pane domuz pirzolası (şnitzel), domuz şnitzel, doğal domuz pirzola (la
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz jambonu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola),
|
|
||
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: domuz balyk "Vyselkovsky", serpme domuz balyk, kabuklu domuz balyk, domuz budu, domuz boynu, ev tarzı domuz eti, domuz budu, bel,
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri, sınıf Geleneksel, soğutulmuş: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, fileto, domuz göğüs eti, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga, domuz rulo; tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Parçalar ve dilimler halinde çiğ füme domuz eti ürünleri: domuz boynu, Pshuta domuz eti, Pshuta 1885 domuz eti, domuz filetosu, domuz filetosu 1885, domuz eti brisket, domuz eti brisket 1885. Ambalaj: polimer ambalaj, v
|
Zlatiborac D.O.O. .
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz balyk lezzeti, kabuklu domuz balyk, domuz boynu, domuz pastırma, pirzola, fileto, göğüs
|
|
||
Sığır, domuz, kümes hayvanı etinden tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: domuz etinden - Nikolskaya brisket, Domuz karbonat, İhale bonfile, Füme domuz pastırması, Domuz Shekovina, Domuz boynu, Domuz kulakları, Domuz kaburga, Rul
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri sınıfı Lux: domuz boynu, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz jambonu, pirzola, domuz kaburgası, haşlanmış domuz eti, domuz mafsalı, domuz somunu.
|
|
||
KAYNATILMIŞ-DUMANLANMIŞ ÜRÜNLER: A kategorisindeki domuz eti ürünlerinden: DOMUZ ETİ, DOMUZ BACAĞI; B kategorisindeki domuz eti ürünlerinden: DOMUZ BOYNU, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ SİNDİRİMİ, DOMUZ KÖFTESİ, P
|
|
||
Lux sınıfı tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz eti ürünleri: domuz boynu, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz jambonu, pirzola, domuz kaburgası, haşlanmış domuz eti, domuz inciği, domuz somunu.
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, pastroma domuz eti, ca
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz ve geyik eti ürünleri: - haşlanmış domuz eti: domuz kulakları; - tütsülenmiş domuz eti - pişmiş - domuz boynu, pirzola, pastroma, domuz göğüs eti, domuz somunu
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti: Büyük kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra", domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için"; kategori B: domuz boynu, domuz eti "Pilaki için"; kategori B: domuz eti "Kavurma için
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş ve tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri - Domuz göğüs eti, Doldurulmuş domuz göğüs eti, Domuz karbonatı, Domuz jambonu, Domuz boynu, Et rulosu, Domuz mafsalı, Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul domuz ürünleri: domuz jambonu, domuz rostosu, domuz boyun kebabı, ızgara domuz kaburgası (marine edilmiş), porsiyonlanmış domuz boynu (marine edilmiş), domuz kupaty Yarı mamul sığır eti ürünleri: sığır gulaşı,
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: Prosciutto-Parma jambonu (domuz jambonu), Jamon - domuz bacağından İspanyol jambonu, domuz jambonu, domuz göğüs eti, domuz boynu, domuz balyk, domuz pastırması;
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş et ürünleri: domuz sosisi, domuz ve sığır sosisi, sığır sosisi, domuz ve tavuk sosisi, karbonat, jambon, domuz göğüs eti, domuz kaburgası, domuz eti ruloları, domuz boynu,
|
|
||
Etten yapılan ürünler: baharatlı haşlanmış-füme domuz göbeği, haşlanmış-füme domuz kaburgası, haşlanmış-füme domuz boynu, haşlanmış-füme domuz balykası, haşlanmış domuz jambonu - füme, haşlanmış domuz mafsalı - füme, domuz yağı st
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
|
|
||
Lux sınıfı tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz eti ürünleri: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, karbonat, kabuk, domuz göbeği, domuz rulosu, domuz rulosu, domuz kaburgası
|
|
||
Domuz etinden pişirilmiş-füme et ürünleri, kategori A - Carbonade Classic, Domuz budu, Domuz bonfile; kategori B - Domuz boynu, Domuz göğüs eti, İspanyol eti, Domuz kaburgası, Domuz incik; Pr
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri Geleneksel soğutulmuş ve dondurulmuş: B kategorileri: Domuz eti, Domuz jambonu, Domuz jambonu, Domuz boynu, Domuz böreği, Carbonad, Loin, Domuz incik, kategorileri
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
Domuz etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri Kategori B: Ekstra, kavurmalık domuz eti, bonfile domuz eti, güveçlik domuz eti, domuz boynu; Kategori D: domuz yanağı. Domuz etinden yarı mamul pütürlü ürünler
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz Kategori B: domuz pirzolası, domuz bonfile, kemiksiz domuz jambonu, kemiksiz domuz omuzu; kategori D: kemiksiz domuz filetosu; Kategori D: domuz boynu; К
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
|
|
||
Et ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş. Domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, kemiksiz domuz göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori A: "Domuz bonfile"; "Domuz Corbanat Extra". Yarı mamul et ürünleri, büyük parça kemiksiz, domuz eti, kategori B: "Domuz boynu Lux"; "Domuz jambonu
|
-2
|
|
|
Kategori A et ürünleri: kuru işlenmiş domuz balığı "Prata", kuru işlenmiş domuz eti "Prosciutto", kuru işlenmiş domuz göbeği "Pancetta", kuru işlenmiş domuz boynu "Koppa", kuru işlenmiş domuz karbonatı "Lomo ile domuz bacağı
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen mutfak ürünleri: Sıcak tütsülenmiş domuz boynu PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz bacağı PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz göğüs eti PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz kaburgası PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz inciği PGK, Sıcak polis domuz ya
|
|
||
yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş. Kategori A'nın kemiksiz büyük topakları - domuz bonfile Ekstra; domuz Ekstra, domuz Kızartma için. Kategori B: domuz boynu: Domuz eti pilaki için. Katya
|
,
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, hafif süvari sığır eti, sığır balığı, köy inciği, incik kır tarzı, domuz kaburgası
|
|
||
DOMUZ ETİ ÜRÜNLERİ (haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş): PRESLENMİŞ DOMUZ ETİ, DOMUZ BACAĞI, BOUZHENİN, DOMUZ BOYNU, KARBONAT, RULO, DOMUZ BAR, DOMUZ RULO, RULO 11 Taze meyveler: Taze sofralık üzüm
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri kuru kürlenmiş et: kategori A: sığır eti Breazola, domuz pirzolası Filetto; kategori B: domuz boynu Koppa, domuz bacağı Prosciutto, domuz bacağı Speck; kategori B: domuz göğüs eti
|
|
||
B kategorisi domuz eti kemiksiz topak et yarı mamulleri, dondurulmuş, ürün yelpazesinde: karbonat, domuz jambonu, domuz boynu, ev yapımı haşlanmış domuz eti, Meksika turşusunda kavurma için domuz eti, domuz eti için
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz: kategori A - domuz bonfile, et somunu; kategori B - domuz budu, domuz omuzu, domuz rostosu, domuz boynu, bel
|
|
||
Lüks, Geleneksel, Premium sınıf domuz eti ürünleri: füme haşlanmış domuz jambonu, füme haşlanmış domuz boynu, füme haşlanmış domuz pirzolası, füme haşlanmış domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti 1664558
|
|
||
Lux sınıfı et ürünleri: tütsülenmiş haşlanmış domuz jambonu, tütsülenmiş haşlanmış domuz boynu, tütsülenmiş haşlanmış domuz pirzolası, tütsülenmiş haşlanmış kemiksiz domuz göğüs eti, tütsülenmiş haşlanmış domuz rulosu, tütsülenmiş domuz inciği
|
|
||
Etten tütsülenmiş mutfak ürünleri: tütsülenmiş domuz eti, bira için tütsülenmiş domuz kaburgası, tütsülenmiş domuz filetosu, tütsülenmiş domuz karbonatı, tütsülenmiş domuz boynu, tütsülenmiş domuz inciği, tütsülenmiş tavşan, şişeler
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: GELENEKSEL DOMUZ BUDU, GELENEKSEL DOMUZ BOYNU, LÜKS DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ RULOSU 1805924
|
|
||
Domuz ve sığır etinden pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: DOMUZ PERSHUTA, DOMUZ BOYNU, SIĞIR RAMSTEK, SIĞIR RAMSTEK DOMUZ FILETO, SIĞIR PERSHUTA, DOMUZ FIL EY , GOVEDINA PRSHUTA , DOMUZ FILETO 1885 , SIĞIR
|
🇷🇸 Serbia
|
||
Haşlanmış ve fırınlanmış domuz eti ürünleri: soya sosunda haşlanmış domuz karbonatı, soya sosunda haşlanmış domuz eklemi, soya sosunda haşlanmış domuz boynu, soya sosunda haşlanmış domuz rulosu, haşlanmış domuz karbonatı
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: - çiğ füme: kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; kemiksiz domuz göğüs eti; balyk domuz eti; Gusar sığır eti; sığır balyk; sığır carpaccio; domuz carpaccio; çeşitli in o
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kemik üzerinde domuz incik (ön ve arka), Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul domuz eti Hardal-bal turşusunda domuz bonfile; Tatlı ve ekşi turşuda domuz eti; Limon turşusunda domuz boynu; Ekşi krema ile marine edilmiş domuz pirzolası; Soya turşusunda domuz pirzolası
|
|
||
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz büyük parçalar: pirinç domuz eti, domuz boynu, domuz omuzu, yumuşak domuz jambonu, kategori B; domuz pirzolası kategori B; Porsiyon m
|
|
||
Et ürünleri : kuru işlenmiş domuz karbonatı Lomo, kuru işlenmiş domuz omuzu Bayona, kuru işlenmiş domuz jambonu Jamon, kuru işlenmiş domuz Prosciutto, kuru işlenmiş domuz boynu Koppa, kuru işlenmiş domuz göbeği P
|
|
||
Mutfak ürünleri et, et içeren domuz eti, sığır eti, soğutulmuş veya dondurulmuş - ikinci Sous-Vid öğle yemeği yemekleri: domuz eti; domuz kaburgası; domuz balyk lezzeti; domuz boynu; Bologna soslu domuz eti
|
|
||
YARI MAMUL ETLER DOĞAL: DOMUZ ETİ GIDA: DOMUZ ETİ KATEGORİ B: DOMUZ KARBONATI; KATEGORİ B: DOMUZ BACAĞI, MERMER DOMUZ BOYNU, DOMUZ KÜREĞİ; - MALKOCUSKOVIE BESKO
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri. Kategori A kemiksiz: Vakum paketlenmiş domuz rostosu; Kızartma için domuz eti; Karbonat; Vakum paketlemede domuz kebabı; Domuz omuzu; Domuz boynu. Kategori A et ve kemik: Boyun
|
|
||
Et ürünleri: füme domuz budu, füme domuz balığı, füme domuz boynu, füme domuz omzu, füme domuz kaburgası, füme domuz inciği, plastik kapta paketlenmiş, vakumlu, parşömen, tartılmamış
|
|
||
pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, kemiksiz domuz eti, domuz balyk, domuz kaburga
|
|
||
Et ürünleri. Lux sınıfının tütsülenmiş-haşlanmış lezzetleri: Domuz jambonu, Haşlanmış domuz eti, Domuz pastırması, Domuz boynu, Karbonat, Domuz yağı rulosu, Domuz kaburgası, Sığır eti, Sığır eti rulosu, Sıkıştırılmış et çeşitleri.
|
|
||
SU-VID mutfak ürünleri: domuz eti ürünleri - domuz boynu, barbekü domuz kaburgası, domuz yanağı Delicious, domuz incik Bavyera, domuz gulaşı; sığır eti ürünleri - sığır bifteği Ossobuco, stey
|
|
||
Et ürünleri: haşlanmış-füme domuz göbeği, haşlanmış-füme domuz ruloları, haşlanmış-füme domuz kaburgaları, haşlanmış-füme domuz boynu, haşlanmış-füme domuz filetosu, haşlanmış-füme domuz yanağı
|
|
||
Çiğ kürlenmiş domuz ürünleri - Karışık: olgunlaştırılmış domuz boynu ve olgunlaştırılmış domuz Špek; Karışık: yaşlandırılmış domuz ürünü Boyun ve yaşlandırılmış domuz ürünü Kemiksiz jambon Mek
|
La Felinese Salumi S.р.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Domuz ve sığır eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş tütsülenmiş ürün yelpazesi: kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri - domuz budu, domuz boynu, domuz balığı, kemiksiz pişmemiş sığır eti ürünleri - balyk sığır eti
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz eti ürünleri: 1. "Pişmiş domuz eti" 2. "Pişmiş domuz eti" 3. "Moskova pişmiş domuz boynu" 4. "Kızarmış karbonat" 5. "Kızarmış domuz eti"
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz topak domuz eti, kategori B, dondurulmuş, çeşitler: pirzola, domuz jambonu, domuz boynu, ev yapımı haşlanmış domuz eti, marine edilmiş domuz eti
|
|
||
soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri Büyük boy kemiksiz kategori L - domuz bonfile "Ekstra"; domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için". Kategori B: domuz boynu; sv
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk, Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti somunu
|
|