Domuz eti yarı mamulü GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul domuz eti küçük boy et ürünleri, kategori B: domuz pirzola eti; domuz kebabı; ana yemekler için çeşitli domuz eti. Küçük boy domuz eti yarı mamul et ürünleri, kategori D: domuz eti yarı mamul ürünleri
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri (yarı mamul parça et ürünleri kategori B: - pirinç domuz eti, yarı mamul parça et ürünleri kategori C: - sirke ile marine edilmiş domuz şiş kebabı, yarı mamul et kuzenleri Д: -
|
|
||
B kategorisi domuz etinden yarı mamul et porsiyonları: ızgara domuz eti; B kategorisi domuz etinden yarı mamul et porsiyonları: marine edilmiş domuz fileto kaburga, marine edilmiş domuz antrikotu; aşağıdakilere göre yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünü: kıyılmış: kategori D: yağlı domuz eti; - Yarı mamul et ürünü: doğranmış: kategori B: kıyılmış domuz eti ve sığır eti; - Yarı mamul domuz eti ürünü: küçük parça: kemiksiz: kategori B: domuz baş eti zekası
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri. B kategorisinin yarı mamul kıyma ürünleri: - kıyılmış sığır eti ve domuz eti, kıyılmış domuz eti. B kategorisinin küçük boyutlu yarı mamul et ürünleri: - sığır kebabı, domuz kebabı
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul ürünler: büyük boyutlu yarı mamul ürünler: deri üzerinde domuz yanağı, derisiz domuz yanağı; Yarı mamul ürün büyük parça et ve kemik: domuz sırtı, domuz kaburgası, domuz kaburgası (köşe); yarı mamul
|
|
||
YARI MAMUL ETLER VE GAZ ILE MODIFIYE EDILMIŞ SOĞUTULMUŞ ORTAMDA PAKETLENMIŞ ET IÇEREN ETLER: BÜYÜK DOMUZ KATEGORISI TAZOUNA YARI MAMUL ETLER - DOMUZ ETI; YARI MAMUL ET PORSIYONLANMIŞ DOMUZ ETI
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: A kategorisi yarı mamul et ürünleri: kıyılmış sığır eti; B kategorisi yarı mamul et ürünleri: kıyılmış domuz eti ve sığır eti (karışık), kıyılmış domuz eti; Yarı mamul
|
|
||
Kemiksiz topaklı et B kategorisi domuz eti yarı mamulü, dondurulmuş: Kavurma için domuz eti Lux; yarı mamul et B kategorisi küçük boyutlu kemiksiz domuz eti, dondurulmuş: Domuz gulaşı; yarı mamul
|
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren ürünler. Domuz etinden yarı mamul et ürünü, B kategorisi: Domuz kebabı, Domuz etinden yarı mamul et porsiyonu (et ve kemik), B kategorisi: Doğal pirzola
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et yarı mamulleri. Domuz etinden yarı mamul ürünler büyük boy kemiksiz kategori B - "Köy tarzı" marine edilmiş domuz eti, kavurma için domuz eti; domuz etinden yarı mamul ürünler
|
|
||
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ve et içeren ürünler: domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu, B kategorisi: Şaşlık "Piknik için", gulaş "Firma", Domuz eti "Ev yapımı"; yarı mamul domuz eti ürünleri
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI MAMUL ETLER: DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL ETLER PORTED KATEGORI A: ESCALOP; DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL ETLER KATEGORI A: ROSTO, KATEGORI B: GULYAŞ; YARI MAMUL ET
|
|
||
Domuz etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri Kategori B: Ekstra, kavurmalık domuz eti, bonfile domuz eti, güveçlik domuz eti, domuz boynu; Kategori D: domuz yanağı. Domuz etinden yarı mamul pütürlü ürünler
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kategori B: mayonezli domuz etinden barbekü; Domuz etinden porsiyonlanmış yarı mamul et ürünleri kategori B: domuz etinden doğal şnitzel, kategori C: domuz etinden pirzola
|
|
||
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış, kemiksiz kategori A - Domuz rulosu; topaklanmış, porsiyonlanmış, sınırsız yarı mamul domuz eti
|
|
||
Domuz eti kategorisi A'dan bebek maması için kemiksiz parça et yarı mamulleri: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Yarı mamul küp et
|
-2
|
|
|
Yarı fabrika domuz etisiniz. Yarı mamul domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorisi B: "Marine edilmiş Milanese pirzola". Yarı mamul domuz eti ürünü küçük topaklı kemiksiz kategori B: domuz kebabı "P
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul domuz eti topak gıdalar, kategori B: - Domuz yanak mermeri. Büyük topak et ve kemik kategorileri B: - domuz kökü. Kemiksiz porsiyonlanmış domuz eti kategorileri
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: "Grampa Kırmızı domuz boynu biftek", "Grampa Yeşil domuz boynu biftek". Küçük parça kemiksiz yarı mamul domuz eti ürünü kategori B: "Domuz etinden kebap
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇERİKLERİ (soğutulmuş ve dondurulmuş): B kategorisi domuz etinden yarı mamul et ürünleri: domuz kebabı; Yarı mamul kıyma ürünleri: B kategorisi: kıyılmış domuz eti, kıyılmış ev yapımı; k
|
|
||
Domuz etinden dekoratif karışımlı ve marine edilmiş yarı mamul ürünler: Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı kategori B: Piknik kavurma için domuz eti (jambon), Piknik pişirme için domuz eti (omuz), boyun Piknik
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır ve domuz etinden kıyılmış yarı mamul et ürünleri, kategori B: Kıyılmış ev yapımı; sığır etinden yarı mamul kıyma ürünleri ca
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: Yarı mamul topaklı, kemiksiz, kategori B: pişmiş domuz eti. B kategorisinin kemiksiz porsiyonlanmış yarı mamul ürünleri: domuz pirzolası Tender
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünü ovma kaplı kalıplanmış kategori B: Chevapchichi; sığır ve domuz etinden yarı mamul et içeren ürün min
|
.
|
|
|
Domuz etinden yarı mamul, kemiksiz topak, kategori B, boyun. Yarı mamul domuz eti ürünü, kemiksiz topak, kategori A, jambon. Domuz etinden yarı mamul, büyük kemiksiz kategori
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul, topaklanmış kemiksiz, soğutulmuş, kategori B: Domuz omzu Domuz etinden yarı mamul, büyük topaklanmış, kemiksiz, soğutulmuş, kategori B: Boyun Sv etinden yarı mamul
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler soğutma verileri ve dondurulmuş. Topaklı yarı mamul et ürünleri - kemiksiz: kategori A - domuz bonfile Extra, domuz Extra, kavurma için domuz eti; kategori B -
|
|
||
Domuz, sığır, tavşan ve kümes hayvanı etinden yarı mamul et ve et ürünleri: Domuz etinden yarı mamul ürünler topaklı kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş: Domuz bonfile - kategori A; Domuz omuz - kategori
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük parçalar kemiksiz B kategorisi: şiş kebap, "Kupecheskiy" kebap; domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu kemiksiz B kategorileri: şiş kebap "Gürcü"; yarı mamul
|
|
||
Yarı mamul domuz eti, kemiksiz porsiyonlanmış, kategori A: domuz şnitzel Ekstra, pirinç domuz eti. Yarı mamul domuz eti kemiksiz porsiyonlanmış B kategorisi: domuz bifteği (kalça kısmından, fi
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, domuz etinden yarı mamul ürünler, domuz etinden yarı mamul ürünler, bkz. 7 sayfada)
|
|
||
Yarı mamul domuz topakları: - kemiksiz: Tatil kavurması için domuz eti, Ev usulü haşlanmış domuz eti; - küçük boy kemiksiz: İspanyol aksanlı et, Tatil için domuz eti; Yarı mamul ürünler me
|
|
||
Yarı mamul domuz eti yarı mamul ürün, topaklanmış et ve kemik, kategori B. Pişirme için baharatlı hardal soslu incik ... Soğutulmuş ürün. Yarı mamul domuz eti ürünü küçük boyutlu et ve kemik kategorisi B. Biftek fro
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal topaklı ürün: Et yarı mamul ürün kategorisi A: Boyun, Jambon; Et yarı mamul ürün kategorisi B: Kemikli bel, Fileto; B kategorisinin et yarı mamul ürünü: Rulka. Yarı mamul
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul ürünler Yarı mamul et ürünleri, küçük parçalar kat. B: "Piknik için" barbekü; sebzeli "Piknik için" barbekü; domuz kebabı; yarı mamul et ve kemik porsiyonları cat. B: r üzerinde kebap
|
|
||
Yarı mamul domuz eti yarı mamul ürün, et ve kemik, Jöle kategorisi G için, dondurulmuş TU 9214-456-00419779-03 Yarı mamul domuz eti ürünleri. Teknik koşullar.
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
|
|
||
Domuz etinden kemiksiz porsiyonlanmış yarı mamul et ürünleri, kategori A: pirinçli domuz eti, escalope, biftek, şnitzel, Masterpiece carbonade; domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, kategori B: boyun, rulo Fair
|
|
||
Gıda ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti doğal et ürünleri: Kemiksiz büyük parça yarı mamul ürünler, kategori B: pişmiş domuz eti; Yarı mamul porsiyonlanmış kemiksiz kategori B: dövülmüş
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategoriler A: domuz kalçası, kemiksiz domuz budu, domuz omuz 24482, bonfile
|
57
|
|
|
Domuz etinden yarı mamul ürünler doğal küçük kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş, kategori B: pizza için domuz eti, wok için domuz eti. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri doğal küçük kemikli kemiksiz soğutma
|
|
||
YARI MAMUL ET VE RUBLED IÇEREN ET. Sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler. Yarı mamul et doğranmış şekillendirilmiş kaplanmamış: Kategoriler B - Köfte, Kategoriler D - Köfte; Yarı mamul et ürünleri ru
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünü, kemiksiz, kategori A, Domuz madalyonları. Domuz etinden yarı mamul, porsiyonlanmış et ve kemik, kategori B, Kaburga üzerinde göğüs eti.
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - küçük kemiksiz domuz eti. Kategori B: Av kebabı, Piknik kebabı için, domuz kebabı Ekstra .
|
|
||
Ürün yelpazesinde sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri: Grup - domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - kemiksiz küçük parçalar: B kategorisi: domuz kebabı; barbekü Delicate fr
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et küçük boy et ve kemik marine edilmiş kategori G: ızgara için kaburga. Yarı mamul kıyma ürünleri, kategori B: kıyılmış domuz eti. Yarı mamul kıyma ürünleri
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu küspe, kategori B, soğutulmuş veya dondurulmuş: Marine edilmiş et İştah açıcı , Marine edilmiş et , Domuz etinden yarı mamul et, porsiyonlanmış et ve kemik, kategori B, çi
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler. Yarı mamul parça et ve kemik: B kategorisi: kürek kemiği, göğüs eti, fileto, jambon; B kategorisi: jöleli et için incik, et jölesi için domuz eti; D kategorisi: gr karışık için kaburga, kimyasal lif
|
|
||
Sığır, domuz, at eti, kuzu ve geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri: domuz etinden yarı mamul et ve kemik ürünleri Kategori D: "Marine edilmiş kaburga", "Ev usulü güveç". Ambalaj: bütün ürün, arıya sarılmış
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş Obshchepitovskiye: Yarı mamul et ürünleri: -küçük, kategori B kebaplık, - büyük et ve kemik parçaları, kategori D çorba seti (sığır eti, domuz eti), Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler, bir muhafaza içinde kıyılmış: "Domuz" kupaty, "Domashnye kupaty", "Piknik" sosisleri, "Derevenskie" sosisleri. Küçük boyutlu yarı mamul ürünler:
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Domuz topaklarından yarı mamul ürünler: Büyük kemiksiz kategoriler A: Domuz bonfile. Domuz karbonat Ekstra. Büyük parça kemiksiz kategoriler
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler ve kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti. Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kategori B - Yağ ağında "Bavyera" bifteği. Etten yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş Obshchepitovskiye: Yarı mamul et ürünleri: -küçük, kategori B kebaplık, - büyük et ve kemik parçaları, kategori D çorba seti (sığır eti, domuz eti), Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Et ürünleri: sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kategori A, kıyılmış sığır eti, yarı mamul et ürünleri, kıyılmış S
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, koyun, dana eti ilaveli kümes hayvanları ve kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler, ağırlıklı olarak kümes hayvanları eti içeren çiğ et karışımı (sığır, dana, kuzu, koyun, domuz eti). Yarı mamul ürünler
|
|
||
A kategorisi küçük kemiksiz yarı mamul sığır eti ürünleri: sığır bonfile; B kategorisi küçük kemiksiz yarı mamul domuz eti yarı mamul ürünleri: domuz kebabı
|
|
||
Domuz kebabı Uralski Domuz etinden yarı mamul et ürünü, kemiksiz, kategori B, dondurulmuş TU 9214-741-00419779-08 Sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler ... Teknik koşullar; Kaburga üzerinde barbekü Delica
|
|
||
Ürün yelpazesinde sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri: sığır etinden yarı mamul et ürünleri: topak kemiksiz yarı mamul et ürünleri kategori A: kalçanın üst kısmı, taşımada iç cu ve tüketici c
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Yarı mamul et ürünleri, küçük parça, kemiksiz kategori B - Piquant shashlik (domuz etinden), Yarı mamul et içeren ürünler, kıyılmış kategori
|
|
||
yarı mamul et, et içeren kıyma soğutulmuş ve dondurulmuş: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et kate
|
|
||
domuz etinden yarı mamul, küçük boyutlu et ve kemik, kategori G et suyu için domuz etinden yarı mamul
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: yarı mamul doğranmış et (kalıplanmış, pane edilmemiş) kategori B: doğal doğranmış biftek (sığır etinden), doğal doğranmış pirzola (domuz etinden); yarı mamul et ürünleri
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kıyma içeren soğutulmuş ve dondurulmuş kıyma: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünü - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et ürünü kedi
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: kategori B - incik Pişirme için, kategori D - kaburga Barbekü için. Domuz etinden yarı mamul et porsiyonları, kategori B ooh
|
|
||
Çeşitler halinde dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler, yarı mamul ürünler, küçük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: doğranmış - şekillendirilmemiş et - kıyılmış domuz eti - yarı mamul et ürünü kategorisi B; kalıplanmış et
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz etinden yarı mamul et ürünleri; domuz eti ve sığır etinden; domuz eti ve dana etinden; dana eti ve domuz etinden; sığır eti ve domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş (baharatlar, otlar, özler kullanılarak
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz etinden yarı mamul et ürünleri; domuz eti ve sığır etinden; domuz eti ve dana etinden; dana eti ve domuz etinden; sığır eti ve domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş (baharatlar, otlar, özler kullanılarak
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kemiksiz, küçük boy kategori A: sığır etinden, domuz etinden. Yarı mamul et ürünleri, şekil verilmemiş kıyma: Kategori A - kıyma
|
|
||
sığır etinden yarı mamul topak et ürünü (kategori A): bonfile, domuz etinden yarı mamul kemiksiz topak et ürünü (kategori A): bonfile, sığır etinden yarı mamul küçük topak et ürünü (kategori A)
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, küçük parçalı kemiksiz, A kategorisi: sığır straganof Ekstra, gulaş Ekstra, domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük parçalı, kemiksiz B kategorileri: Ekstra domuz gulaşı,
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal topak et. Kategori A: Boyun, Jambon; Kategori B: Kemikli bel, Fileto; Kategori B: Mafsal. Domuz etinden yarı mamul küçük boyutlu doğal et. Kategoriler A: Mya
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, işlenmiş kategori A, B, C, IP Chagrina VV işaretli: domuz bonfile; domuz eti Ev usulü; domuz eti shawarma; fileto (domuz eti); derili domuz filetosu; cor
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, marine edilmiş kategori A - marine edilmiş sığır eti; yarı mamul et ürünleri kemiksiz marine edilmiş kategori B - marine edilmiş domuz eti; yarı mamul ürünler mya
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN soğutulmuş ve dondurulmuş: -Yarı işlenmiş et, kemiksiz, küçük boy, kategori B domuz etinden: Barbekü için domuz eti; - Yarı mamul et ürünü, kıyılmış, kalıplanmış, pane edilmiş, k
|
|
||
Kıyılmış domuz etinden yarı mamul ürünler, dondurulmuş sığır eti: yarı mamul et ürünü, kalıplanmış, kategori B: Whopper dana pirzola, Hamburger dana pirzola; yarı mamul et içeren ürün, kalıplanmış, kategori D: k
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş: Büyük kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Pişirme için kategori B - domuz boynu,
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş : et topakları: kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Kavurma için; kategori B - domuz boynu,
|
.
|
|
|
Sığır, domuz etinden yarı mamul et topakları "İmparatorluk". Kemiksiz sığır eti kategorisi "A": güveç için sığır eti; kategori "B" domuz eti: domuz eti Ekstra, boyun, domuz eti d
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kemiksiz tuzlanmış formda, soğutulmuş, dondurulmuş: kategori B - domuz eti LUX , Domuz eti kavurma için LUX , kategori B-domuz boynu LUX , domuz göbeği LUX
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: n / c göğüs eti, domuz budu; - kemiksiz porsiyonlar: marine edilmiş porsiyon domuz eti, biftek; - porsiyonlanmış et
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal topaklı kemiksiz topaklı kategori A: Jambon, Karbonat, domuz etinden yarı mamul doğal topaklı kemiksiz büyük topaklı kategori B: Boyun, Lopatk
|
|
||
Sığır, dana ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, paketlenmiş ve ağırlık olarak. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış dana eti: kemiksiz kategori A - Ekstra bonfile, dana eti, sığır bonfile
|
.
|
|
|
Et ürünleri. Yarı mamul et ve et ve kemik hazır ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Domuz etinden yarı mamul et ürünü, küçük parça, kemiksiz - Marine edilmiş yeni Yuzhny kebabı, Marine edilmiş Yuzhny kebabı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, kemiksiz kategori A: bonfile, en uzun kas (kalın kenar), bel kası (ince kenar), kalça, pirzola eti; Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal ürünler. Yarı mamul topak sığır eti ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: bonfile, sığır Jubilee, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti, sığır rosto d
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kategori B: yağ ağında biftek Bavyera. Kıyma kategorisi B: sığır etinden kıyılmış ev
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş kategori B: Sirke ile marine edilmiş domuz kebabı, Baharatlı domates ile marine edilmiş domuz kebabı, Domuz kebabı, mayonezli domuz eti 1289791
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR VE DOMUZ ETİNDEN YARI İŞLENMİŞ ET ETİ (bkz. Ek 1). Homojen ürünler grubu: sığır ve domuz etinden yarı mamul et topakları Imperial, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et: - A kategorisindeki yarı mamul kıyma ürünleri: kızartmalık sosisler, avcılık sosisleri; - B kategorisindeki yarı mamul kıyma ürünleri: Sytnye pirzola, Otmenny lula-kebap, Yuzh
|
|
||
Kıyılmış sığır eti Yarı mamul kıyma ürünü, kategori A, soğutulmuş; Kıyılmış ev yapımı Yarı mamul kıyma ürünü, kategori B, soğutulmuş; Kıyılmış domuz eti Yarı mamul kıyma ürünü, kategori B, soğutulmuş TU 9214
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
|
|