Domuz Fileto GTIP / HS CODE ✨
- 02: Etler ve yenilen sakatat
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: Domuz kupaty; Domuz bonfile "Ekstra"; Domuz "Ekstra"; "Ekstra" sığır eti; Domuz fileto "Ekstra"; Kemiksiz domuz fileto (pirzola); Pişirme için Varşova tarzı domuz fileto; Natu
|
|
||
Domuz ve sığır etinden pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: DOMUZ PERSHUTA, DOMUZ BOYNU, SIĞIR RAMSTEK, SIĞIR RAMSTEK DOMUZ FILETO, SIĞIR PERSHUTA, DOMUZ FIL EY , GOVEDINA PRSHUTA , DOMUZ FILETO 1885 , SIĞIR
|
🇷🇸 Serbia
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: ürün yelpazesinde: Kategori A - Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; domuz fileto; Kategori B - kızartma için domuz eti; Kategori B - Domuz boynu Lux; domuz jambonu, domuz omuzu; domuz eti
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri (Çiğ tütsülenmiş domuz bonfile, Çiğ tütsülenmiş domuz boyun, Çiğ tütsülenmiş domuz göğüs eti - kemiksiz çiğ tütsülenmiş, Çiğ tütsülenmiş domuz pastırması, Çiğ tütsülenmiş domuz fileto, Çiğ domuz kaburga
|
|
||
yarı mamul kemiksiz pütürlü gıdalar, kategori A - domuz bonfile, domuz fileto; kategori B - domuz boyun; kategori D - domuz göğüs eti; kategori B - domuz omuz, domuz bacak; kategori D - domuz yağı (
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Yarı mamul doğal et parça kemiksiz domuz eti: Kategori A: İhale domuz fileto; Kategori B: Domuz omuz İhale, Domuz jambon İhale, Domuz boyun İhale. Kategori D: Domuz göğüs eti İhale
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz domuz eti: kategori A - domuz bonfile, domuz fileto, kategori B - domuz boyun; domuz etinden topaklanmış et ve kemik: kategori D - domuz kaburga, kategori D - örgü
|
|
||
Füme domuz eti bütün parça et ürünleri Kategori A: füme domuz pirzolası; füme domuz eti. Kategori B: kemiksiz füme domuz jambonu; kemiksiz füme domuz omuzu; domuz fileto kemiksiz polis
|
|
||
Yemeye hazır mutfak ürünleri: et keba, kemikli domuz kebabı, domuz kebabı, piknik sosisleri, domuz kupaty, domuz mafsalı ızgara, domuz fileto ızgara, domuz boyun ızgara
|
|
||
DOMUZ VE DOMUZ ETİNDEN DOĞAL YARI İNCELTİLMİŞ ET Kemiksiz büyük topaklar kategori A: domuz bonfile, domuz pirzola Ekstra, domuz fileto; kategori B: domuz pirzola İhale; kategori B: sallama
|
|
||
Yarı mamul et topaklı domuz bonfile soslu, turşulu, serpme ve onlarsız kategori A soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz bonfile, Domuz karbonat, Domuz fileto, Domuz eti, Pişirme için domuz eti
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz: domuz bonfile "Ekstra", domuz "Ekstra" kategori A, domuz boyun kategori B; büyük et ve kemik parçaları: domuz fileto k
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz bonfile; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz fileto; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et, domuz eti
|
|
||
Etten soğutulmuş soğuk tütsülenmiş et ürünleri: Domuz balik, Köylü karbonat, Domuz fileto, Petrovskaya boyun, Domuz pastırma, Kokulu brisket, Domuz boyun Lux, Domuz brisket Lux, Bacon, Parms jambon
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş ürünler: Sığır madalyonları, Domuz incik, Domuz fileto, Domuz pirzola, Doğal pirzola, Domuz kebap, Sığır kebap, Kuzu kebap, Domuz gulaş, Sığır gulaş için kozmetik ürünler
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve tuzlanmış ürünler - 1. Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: Domuz balyk, Krestyansky carbonade, Domuz fileto, Petrovskaya boyun, Domuz pastırması, Köy göğüs eti, Kokulu göğüs eti, domuz De
|
|
||
B kategorisi domuz etinden yarı mamul et porsiyonları: ızgara domuz eti; B kategorisi domuz etinden yarı mamul et porsiyonları: marine edilmiş domuz fileto kaburga, marine edilmiş domuz antrikotu; aşağıdakilere göre yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
|
|
||
Et ürünleri: Domuz göğüs eti "Lux" tütsülenmiş-haşlanmış (soğutulmuş), domuz fileto "Lux" tütsülenmiş-haşlanmış (soğutulmuş), domuz pirzola "Extra" tütsülenmiş-haşlanmış (soğutulmuş), domuz jambon "Ladoga" tütsülenmiş-kaynaklı
|
V Plus K Kft
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri. Çiğ füme ürünler: domuz etinden: "Domuz balik"; Karbonat "Köylü"; "Domuz fileto"; Boyun "Petrovskaya"; Boyun "Mikhailovskaya"; "Pastırma Domuz"; Göğüs eti "Köy"; Göğüs
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri (et, et içeren) doğal (porsiyonlanmış, küçük parçalar): ızgara domuz göğüs eti, ızgara domuz fileto, ızgara domuz biftek, sarımsak soslu incik, domuz incik "B
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri soğutulmuş ve / veya dondurulmuş Topak kemiksiz kategori A: domuz bonfile Ekstra, domuz escalope Ekstra Et ve kemik kategorileri B domuz fileto Lux Küçük topaklı kategoriler B: podzh
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve tuzlanmış ürünler. Çiğ tütsülenmiş et ürünleri (domuz etinden): - Domuz balyk; -Karbonat Köylü; - Domuz fileto; -boyun Petrovskaya; - boyun Mikhailovskaya; - Domuz Pastırması; -Brisket Köyü;
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş, ürün yelpazesinde A, B, C, D kategorileri: domuz bonfile kategori A, domuz fileto kategori A, domuz bacak kategori B, boyun
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Domuz bonfile, dondurulmuş, marka 3975; Domuz fileto (karbonat), kemiksiz, dondurulmuş, marka 3975; Domuz boyun, kemiksiz, dondurulmuş, marka 3975; Domuz bacak, kemiksiz
|
BRF S.A.
|
🇧🇷 Brazil
|
|
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve sığır etinden topaklanmış ve doğranmış yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri: kemiksiz topak (porsiyonlanmış) kategori A - domuz La-Pacho, domuz fileto Chili-Vili; topak
|
|
||
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri. Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Kategori A: Domuz fileto Imperial; kategori B: Domuz kaburga Delicacy, Carbonade Imperial, Balyk Imperial
|
|
||
Et ürünleri: Domuz göğüs eti "Lux" tütsülenmiş-haşlanmış (soğutulmuş), domuz fileto "Lux" tütsülenmiş-haşlanmış (soğutulmuş), domuz pirzola "Extra" tütsülenmiş-haşlanmış (soğutulmuş), domuz jambon "Ladoga" tütsülenmiş-kaynaklı
|
PIK VRBOVEC MESNA INDUSTRIJA d.d.
|
🇭🇷 Croatia (Hrvatska)
|
|
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz porsiyon et Kategorileri B: - Domuz bonfile, - Escalope, - Domuz boyun pirzola; Et ve kemik porsiyonları Kategorileri B: - Domuz kaburga, - Domuz fileto, - Şiş kebap
|
|
||
Dilimlenmiş domuz eti de dahil olmak üzere somunlarda et ürünleri: Domuz prosciutto basturma pişmemiş tütsülenmiş, Domuz fileto 1885 pişmemiş tütsülenmiş, Domuz boyun pişmemiş tütsülenmiş, Jambon Zlatiborskiy 1885 pişmemiş
|
🇷🇸 Serbia
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri: doğal domuz şnitzeli, kemikli domuz şnitzeli, Viyana şnitzeli, domuz filetosundan doğal pirzola, domuz filetosu pirzolası,
|
|
||
Et bazlı hazır yemekler: domuz gerdan kebabı, domuz kaburga, domuz fileto, kuzu etinden, kuzu gerdandan; kuzu tohumu; domuz lula kebabı, kuzu kebabı, dana lula kebabı; çeşitli kebaplar
|
|
||
Mutfak et ürünleri: domuz Royal; et Meksika; baharatlı kızarmış domuz kaburga; kızarmış domuz fileto, brizol; etli fırında patlıcan; etli lahana ruloları; lahana ruloları Tembel; etli krepler; zraza r
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri e ve doğranmış. Grup et. Tür-pütürlü. Alt türler - büyük topak kemiksiz: Kategori A- Domuz omuz, Derisiz domuz kalça (jambon), Domuz fileto; Kategori B - Lot
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul doğal porsiyonlanmış (et ve kemik) kategori A - kemikli domuz fileto biftek; kategori D - baharatlı soslu barbekü domuz kaburga; yarı mamul doğal porsiyonlanmış ürün (kemiksiz
|
|
||
City Food Service işaretli et yemekleri: marine edilmiş domuz fileto kemikli biftek Piknik Biftek, barbekü için marine edilmiş tavuk Pik tavuk kebap Piknik-Tavuk, domuz kebap
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
Yarı mamul et ve kemik ürünleri: - marine edilmiş domuz fileto biftek; - marine edilmiş dana biftek; - marine edilmiş dana eti (gulaş); - marine edilmiş domuz şiş.
|
|
||
Tuzlu pastırma ürünleri: Tuzlu domuz pastırması, Ev usulü domuz pastırması, Tuzlu göğüs eti, Tuzlu domuz pastırması, Baharatlı göğüs eti, Baharatlı domuz pastırması, Tuzlu fileto Baharatlı fileto; Füme domuz pastırması ürünleri: Füme domuz pastırması, Tuz
|
|
||
Tuzlu pastırma ürünleri: "Tuzlanmış domuz pastırması", "Ev yapımı domuz pastırması", "Tuzlanmış göğüs eti", "Tuzlanmış domuz pastırması", "Baharatlı göğüs eti", "Baharatlı domuz pastırması", "Tuzlanmış fileto" "Baharatlı fileto"; Füme domuz pastırması ürü
|
|
||
pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri: Parma domuz eti, Beaumont domuz eti, Bolognese domuz eti, Bordeaux domuz eti, Jambon boynu, kabuklu fileto, fileto, Kremlin karbonat, Kremlin boynu, Kremlin jambonu,
|
|
||
Sosisler ve kuru kürlenmiş et ürünleri: A kategorisi domuz etinden kuru kürlenmiş et ürünleri: Fileto, Kılıf içinde fileto, Jerky; B kategorisi kurutulmuş domuz eti ürünleri: Boyun, Fileto, Jambon; ürünler m
|
.
|
|
|
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: büyük parçalar - dana elması, but; domuz eti - jambon, fileto; kuzu fileto, tavşan fileto; doğranmış - kıyma: dana eti, domuz eti, ev yapımı, tavşan eti; hamurda doğranmış - evde köfte
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: kemikli fileto Rus, kemiksiz fileto Prazdnichnaya, balyk Zamoskvoretsky, karbonat Boyarsky, domuz pastırması Stolichny, göğüs eti Brezilya, domuz eti Po-Milansk
|
|
||
Lux sınıfı tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz incelik, domuz boynu, domuz pirzola, fileto, domuz brisket, domuz yanakları, domuz incik, domuz kulakları, domuz kulakları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri Geleneksel: preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kabuklu domuz balığı, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, fileto. domuz göğüs eti, domuz göğüs eti b
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulo, domuz bonfile, domuz somunu, domuz yanakları, muşta
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri Sous-Vid, Sous-Vid Lux: Domuz eti; Domuz jambonu; Haşlanmış domuz eti; Domuz pastırması; Balykovy lezzeti domuz eti; Domuz boynu; Karbonat; Fileto; Domuz göğüs eti; Kemiksiz domuz göğüs eti; Kural
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri, sınıf Geleneksel, soğutulmuş: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, fileto, domuz göğüs eti, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga, domuz rulo; tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz balyk lezzeti, kabuklu domuz balyk, domuz boynu, domuz pastırma, pirzola, fileto, göğüs
|
|
||
DUMANLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERİ: haşlanmış jambon, domuz pastırması, fileto, domuz göbeği, domuz göğüs eti rulosu, domuz pastırması rulosu, domuz yanakları, domuz kulakları, domuz kaburgaları
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Lüks sınıf - tütsülenmiş ve haşlanmış: domuz kulakları; - sınıf Geleneksel: tütsülenmiş-haşlanmış: domuz jambonu, kabuklu domuz balığı, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulosu, domuz fıstığı,
|
|
||
Çiğ kürlenmiş domuz ürünleri: domuz bonfile Lux, domuz boyun Lux, kemiksiz domuz brisket Lux, domuz pastırma Lux , Lux fileto, Lux domuz kaburga, Lux balykovy domuz incelik, işaretleme
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: - pişmiş tütsülenmiş sığır eti: "Posolskaya" sığır eti; - pişmemiş tütsülenmiş sığır eti: "Beef" fileto; - pişmemiş tütsülenmiş domuz eti: karbonat, fileto, göğüs eti "Home"; - pişmiş domuz eti - k
|
|
||
Domuz, koyun etinden hazır mutfak ürünleri: ızgara kupaty, Ukrayna ızgara sosisleri, ızgara kaburga, ızgara muşta, ızgara kemikli fileto, ızgara fileto, ızgara domuz boynu, plastik ve kağıt torbalarda paketlenmiş
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: Topaklanmış et ve kemik: Kategori A: Kavurma için dana fileto; Kızartma kaburga Orijinal (domuz eti) Kategori B: Fırında fileto
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: Kemiksiz fileto, Kemikli fileto, Sıkıştırılmış domuz eti
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden pişmiş-füme et ürünleri: domuz Holiday , kırmızı biberli fileto, puf domuz eti, domuz İştah açıcı , domuz Kokulu , et fındık Özel , fındık Piquant , domuz Viennese
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: Fırında tavuk fileto, Haşlanmış tavuk fileto, Haşlanmış tavuk, Tavuk tik massala ile Quesaidia, Füme kırmızı erik, domuz pastırması ve barbekü soslu domuz hindisi, Tavuk ile
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, hafif süvari sığır eti, sığır balığı, köy inciği, incik kır tarzı, domuz kaburgası
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanları ürünleri: Gourmet karbonat; Versailles karbonat; But Gourmet; But Flaman; haşlanmış domuz eti Gourmet, haşlanmış domuz eti Alpine; fileto Gourmet, fileto Viyana; Alp jambonu; Baltık jambonu;
|
№ 1
|
|
|
Çiğ füme domuz eti ürünleri: çiğ füme domuz eti, kabuklu fileto, Tambov jambonu, Voronej jambonu, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, jambon boynu, fileto, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti 1518936
|
|
||
Küçük et parçaları içeren soğutulmuş domuz yarı mamulü: kategori A: Bel biftek, Domuz biftek, Bavyera fileto; kategori B: İkinci yemekler için fileto
|
|
||
Domuz ve sığır etinden et ürünleri: - Füme - haşlanmış domuz eti: Yüksek kaliteli boyun, Yüksek kaliteli boyun, Yüksek kaliteli boyun, Yüksek kaliteli jambon, Otmenny jambon premium, premium fileto Ordinary premium, fileto Moskovskaya premium, premi
|
|
||
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz eti ve sığır eti ürünleri ve TU 9213-009-44200585'e göre kuru kürlenmiş: Çiğ tütsülenmiş domuz eti ürünleri: Boyun, Balyk, Jambon, Derisiz Lipetsk tavuğu, Derili Lipetsk tavuğu, Dorsal fileto, Fileto, G
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, işlenmiş kategori A, B, C, IP Chagrina VV işaretli: domuz bonfile; domuz eti Ev usulü; domuz eti shawarma; fileto (domuz eti); derili domuz filetosu; cor
|
|
||
LEZZETLI DOMUZ ÜRÜNLERI: Füme-haşlanmış - Klasik karbonat, Nikolaev boyun, Özel fileto, Özel kemiksiz fileto, Slav domuz eti, Kemiksiz boyar göğüs eti, Boyar göğüs eti, Savaş rulosu
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk, Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti somunu
|
|
||
"Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler": -Kemiksiz çiğ tütsülenmiş ürünler: domuz boynu, domuz balyk, kemiksiz domuz göbeği, domuz bacağı, fileto, sığır carpaccio, domuz carpaccio, çeşitli bira -ürün
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri - çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti, sığır eti, at eti: Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Carpaccio
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Tuzlanmış domuz ürünleri: tuzlanmış domuz pastırması; ev yapımı domuz pastırması; deride tuzlanmış domuz pastırması filetosu; Polonya'da domuz yağı; tuzlanmış fileto; tuzlanmış göğüs eti; göğüs eti Köyü; evde göğüs eti. Ambalaj: polietilen, folyo, m
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük boy kemiksiz B kategorisi: domuz barbeküsü; domuz kebabı (jambon); domuz kebabı (fileto); ketçaplı domuz kebabı; sirke ile marine edilmiş domuz şişleri
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş ürünler: - kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; fileto; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz balyk; sığır balyk; - et ve kemik: rustik incik; domuz kaburgası
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: sığır, domuz, kuzu kaburga; sığır göğüs eti, kuzu eti; sığır jambonu, domuz eti; sığır, domuz, kuzu bonfile; kuzu fileto, sığır, domuz eti; geyik eti; süt domuzları; yaban domuzu; bar budu
|
|
||
Domuz yağından elde edilen ürünler: tuzlanmış domuz pastırması Odessa , domuz pastırması Domashny , ekspres yağ, göğüs eti; pişmemiş tütsülenmiş domuz pastırması "Kubansky", domuz pastırması "Gostevoy", fileto "Rus"; tütsülenmiş-haşlanmış: pastırma rulosu
|
|
||
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
|
|
||
Domuz, sığır ve kuzu etinden pişirilmiş-füme ürünler, soğutulmuş, A, B, C, D kategorileri: fileto, bel, jambon, göğüs eti, incik, kaburga, jambon, haşlanmış domuz eti, sığır dili, domuz pastırması, balyk, domuz kulağı, domuz dimes, mar
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: başkent boyun, et somunu, başkent jambonu, Macar fileto, doğu göğüs eti, haşlanmış domuz eti, başkent pirzola, domuz incik, domuz kaburga, domuz incik,
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ füme ürünler: kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, balyk domuz eti, Gusarskaya sığır eti, sığır balyk, at eti balyk, sığır carpaccio, k
|
.
|
|
|
Pişmiş tütsülenmiş domuz ürünleri: A kategorisi: Özel domuz karbonatı, Baharatlı domuz filetosu; B kategorisi: Kemikli fileto, Domuz cipsi; B kategorisi: Baharatlı domuz göğüs eti, Slavyansky rulosu; kedi
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Domuz, sığır ve at etinden tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler. Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ve sığır eti ürünleri. Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, özel domuz rulosu, özel fileto, özel göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti, sığır eti, kuzu eti marine edilmiş dondurulmuş, soğutulmuş: kemiksiz büyük parçalar: Provence tarzında otlu fileto, fileto Baharatlı, rosto sığır eti, et Po -korolevski , fileto rulo
|
|
||
Sığır ve domuz eti lezzetleri: sığır eti kategorisi A'dan bütün parça et ürünleri - pişmemiş tütsülenmiş: Gourmet fileto, Gourmet sığır filetosu, Gourmet balyk; kuru kürlenmiş: fileto Premier, fileto Premier, balyk Pr
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk; Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti balyk; Kümes hayvanları ezmesi; K
|
|
||
Domuz eti ürünleri: pişmemiş füme domuz budu, haşlanmış-füme domuz budu, füme-pişmiş domuz lezzeti, pişmemiş füme fileto, füme-haşlanmış göğüs eti, füme göğüs eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış: Lipetsk but, göğüs eti, bonfile, domuz yavrusu, boyun, fileto, sığır filetosu, Altay domuzu, incik (incik), Tambov domuzu, yanak, kaburga "Orijinal
|
|
||
Pişmiş ve tütsülenmiş ürünler (domuz eti, sığır eti, sakatat): karbonat, boyun, jambon, somun, haşlanmış domuz eti, fileto, domuz eti, göğüs eti, rulo, incik, kürek kemiği, incik, domuz pastırması, balyk, sığır filetosu, sığır eti
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş et ürünleri. Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler: "Domuz budu"; "Domuz boynu"; "Fileto"; "Kemiksiz domuz göğüs eti"; "Domuz balyk"; "Sığır eti" Gusarskaya "; Sığır Balyk; "Carpaccio'dan
|
|
||
ÇIĞ VE PEYNİR ÜRÜNLERİ ÇEŞİTLERİ: ÇİĞ DUMANLI KEMİKSİZ- Domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, Gusarskaya sığır eti, sığır balığı, at eti balığı, kümes hayvanları pastırması
|
|
||
Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler - domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balyk, Gusarskaya sığır eti, sığır balyk , sığır carpaccio, domuz carpaccio, kabuklu jambon, kabuklu çeşitli, asso
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler - Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, Kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Sığır filetosu, At eti somunu, Sığır carpaccio, Ko'dan carpaccio
|
|
||
Soğutulmuş pastırma ürünleri: "Ev yapımı" tuzlanmış domuz pastırması, domuz pastırması "Kahvaltı için "kabukta tuzlanmış", Kuban "pişmemiş füme domuz pastırması", Baharatlı "pişmemiş füme domuz pastırması", Rus "pişmemiş füme fileto, göğüs eti" Kup
|
|