Domuz kemikleri GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Yemek kemikleri: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Dana kemikleri; Dana eti kemikleri; Domuz kemikleri; Domuz eti kemikleri; Kuzu kemikleri; Kuzu eti kemikleri; Kemik çıkarma sonrası prekast kemik; Kemik çıkarma sonrası domuz kemiği; Konuşma
Gıda kemiğinden yarı mamul et topakları, ağırlıklandırılmış ve paketlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz kemikleri; Domuz eti kemikleri; Kemik çıkarma sonrası prekast kemik; Kemik çıkarma sonrası domuz kemiği. Ambalaj: çok katmanlı torbalar
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
Yemek kemiği: Sığır kemikleri; Domuz kemikleri; Dana kemikleri; Kuzu kemikleri
, Russian Federation
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: Domuz çorbası seti, Domuz kemikleri, Sığır kemikleri
yarı mamul et küçük parçalı kemiksiz domuz eti: marine edilmiş domuz kebabı (kategori B); yarı mamul et topak et ve domuzdan kemik: ızgara için kaburga (kategori D)
Birinci kategoride yenilebilir sığır kemikleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: omurlar, göğüs, sakral, yumruklar, kaburgalar. Birinci kategoriden domuz kemikleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: omurlar, göğüs, leğen kemiği
Birinci kategoride yenilebilir sığır kemikleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: omurlar, göğüs, sakral, yumruklar, kaburgalar. Birinci kategoriden yenilebilir domuz kemikleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: omurlar, göğüs, pelvis,
Yarı mamul et doğal soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: Dana çorbası seti; Borş çorbası seti; Dana kemik suyu seti; Domuz kemik suyu seti; Shurpa seti; Jöleli et seti
Sığır kemiği 1. kategorideki hayvanları beslemek için - "Tam çanak", domuz kemiği 1. kategorideki hayvanları beslemek için - "Tam çanak" , sığır ve domuz kemikleri 1. kategorideki hayvanları beslemek için
Dondurulmuş sığır ve domuz sakatatından yarı mamul ürünler: Damarlar, Sığır karaciğeri, Sığır dili, Gıda domuz kemikleri,
Kesilmiş taze domuz eti: boyun, kaburga, pirzola (omurga kemiği ile sırt et parçaları), escalope, karbonat, bonfile, incik, rosto, domuz kemikleri, jambon
Et endüstrisi ürünleri: yemek çorbası, domuz kemikleri, plastik ambalajda paketlenmiş, oluklu bir kutuda, 1 ila 10 kilogram ağırlığında
, Russian Federation
Yenilebilir sığır ve domuz kemikleri 1. kategori
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kemik üzerinde domuz incik (ön ve arka), Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
Yarı mamul domuz eti ürünleri, büyük et ve kemik parçaları: Kategori B - deri üzerinde kemik üzerinde domuz kökü, deri üzerinde kemik üzerinde domuz omuzu, deri üzerinde kemik üzerinde domuz bacağı; Kategori D - domuz göğüs eti
Soğutulmuş ve dondurulmuş et yarı mamulleri: domuz eti Lux (kemik üzerinde), domuz eti bonfile, kemiksiz domuz boynu, domuz pirzolası (kemiksiz, kemik üzerinde), bel (kemiksiz, kemik üzerinde), domuz bacağı (kemiksiz, kemik üzerinde)
.
MGS'de paketlenmiş yarı mamul topak et ve kemik ve kemiksiz domuz eti: Büyük topak et ve kemik: Deri içinde kemik üzerinde domuz omuzu Deri içinde kemik üzerinde domuz filetosu Deri içinde domuzların derisi n
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kemik üzerinde incik (domuz incik), kemik üzerinde kalça kesimi (domuz bacak), kemiksiz kalça kesimi (domuz hamuru) ), kemik üzerinde sırt-bel kesimi (bel),
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
YARI MAMUL ÜRÜNLER: Büyük boy kemiksiz domuz eti, B kategorisi: jambon, karbonat, boyun. Topaklı et ve kemikli domuz eti, kategori B: bel, kemik üzerinde boyun, kemik üzerinde jambon, kemik üzerinde kürek kemiği. Büyük domuz eti
SIĞIR ETİ VE KEMİĞİNDEN YARI İŞLENMİŞ ÜRÜNLER: D kategorisi et suyu yemek kemikleri, B kategorisi et ve kemik tabağı. DOMUZ ETİ: B kategorisi domuz kaburgası, B kategorisi domuz yahnisi, D kategorisi et ve kemik tabağı.
Yarı mamul et ürünleri: kemikten pütüre - sığır gulaşı (kat. A), domuz barbeküsü (kat. B); kemikten pütüre - sığır eti (bonfile, jambon, kat. A); domuz eti (jambon, kat. B); m kemikten pütüre - domuz eti (jambon, kat.
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
Domuz eti A kategorisinin yarı mamul parça et ve kemik yarı mamul ürünü Carbonade, Domuz eti B kategorisinin yarı mamul parça et ve kemik et ürünü Kemikli kemik, Yarı mamul parça et ve kemik yarı mamulü
Domuz eti B kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz boynu, Domuz bacağı; Domuz eti kategorisi D'nin yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş
Domuz etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış et ve kemik kategorisi B: marine edilmiş kemik pirzola, marine edilmiş kemikte boyun biftek; - küçük parça kemiksiz kategori B: kızartma için domuz eti.
Yarı mamul domuz ürünleri, dondurulmuş, hafif dondurulmuş, soğutulmuş: domuz eti kesimleri: incikli kalça kemiği, kemik üzerinde sırt inciği, kemik üzerinde omurga, kemik üzerinde kaburga, inciksiz kürek kemiği, kemiksiz
yarı mamul topaklar, porsiyonlanmış ve sığır etinden doldurulmuş, domuz kuzusu soğutulmuş ve dondurulmuş domuz jambonu kemikte, kemikte küspe, kürek kemiği, derili kemikte kürek kemiği küspesi, kürek kemiği küspesi
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yumrulu yarı mamul domuz ürünleri. Büyük boy et ve kemik: kategori B - Geleneksel domuz filetosu. Et ve kemik porsiyonları: kategori B -
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
İşlenmiş et ürünleri: yarı mamul domuz eti: kıyılmış domuz eti, fileto, boyun, boyun-omuz kesimi, kaburga, kemik üzerinde kürek kemiği, kürek kemiği posası, sırt jambonu posası, kemik üzerinde jambon, bonfile, incik, bacaklar, domuz tr
Köpekler için ikramlar, tm. Bonya: AĞIR KEMİK Bonya kemik beyaz W HEADER Plastik Torba RULO Bonya rulo beyaz W HEADER Plastik Torba KÜÇÜK DO NUT Bonya halka beyaz W HEADER PVC KEMİK Bonya kemik beyaz W HEADER SHRINKWRAPPED KEMİK
Suarko S.R.L.
🇦🇷 Argentina
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: incikli kemik üzerinde kalça, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde sırt-bel, kemik üzerinde kaburga, inciksiz kemiksiz omuz-iskapular, kemiksiz sırt-bel,
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topak et ve kemik, kategori A: deri üzerinde kemik üzerinde jambon; kategori B: deri üzerinde kemik üzerinde kürek kemiği, pilaki için kaburga; kategori B: deri üzerinde kemik üzerinde göğüs eti, şan
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
Dondurulmuş işlenmiş yan ürünler: Kelle eti, Domuz eti ve kemik kuyrukları, Domuz dilleri, Domuz kalbi, Domuz böbrekleri, Domuz karaciğeri, Domuz kırpıntıları, Domuz diyaframı, Domuz yanağı, Yanak derisi, Domuz derisi
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Büyük topaklı, kemiksiz: domuz bonfile Ekstra, domuz Ekstra, domuz boyun, domuz boyun kavurma, domuz Kızartma için, domuz brisket; domuz Pilaki için; Et ve kemik: kabuk
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
birinci sınıf sığır eti, birinci sınıf domuz eti, birinci sınıf domuz eti, birinci sınıf kemik, birinci sınıf kemik, prefabrik
yarı mamul et pütürlü et ve kemik kategorileri B: domuz kaburgası, kuzu kaburgası; yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: domuz yahnisi
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük parçalar halinde topaklanmış et ve kemik - borsch, shurpa, jöleli et için bir set; domuz yahnisi; topaklanmış et ve kemikler - kavurma için domuz filetosu ve
İşlenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti; üst sınıf domuz eti, 1. sınıf domuz eti; üst sınıf kemik, 1. sınıf kemik, prefabrik
Yarı mamul et ürünleri kemiksiz parça ve soğutulmuş et ve kemik. Yarı mamul et porsiyonları, kemiksiz, A kategorisi: Domuz Escalope, Domuz Schnitzel; Yarı mamul et porsiyonları et ve kemik kategorileri
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ve et ürünleri: (et ve kemik) küçük parçalar: borsch için set; (et ve kemik) büyük parçalar: kızartma için kaburga Orijinal; (kemiksiz) küçük parçalar: domuz kebabı; kebap
DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL ET, PORSIYONLANMIŞ ET VE KEMIK KATEGORI B - KEMIK ÜZERINDE DOMUZ ETI RULOSU.
Domuz eti dondurulmuş et ve kemikten yarı mamul ürünler büyük boyutlu kategoriler B: sıradan kaburga, incik, incik; Yarı mamul domuz eti dondurulmuş et ve kemik küçük yumru kategorisi B: ragout
İşlenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: birinci sınıf sığır yağı, birinci sınıf sığır yağı; en yüksek dereceli domuz yağı, birinci sınıf domuz yağı; en yüksek dereceli kemik yağı, birinci sınıf kemik yağı; kombine yağ
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, küçük et ve kemik parçaları: kategori D - domuz yahnisi, pancar çorbası için set; büyük topaklı et ve kemik: kategori B - pişirme için bel, kenarlı jambon, boyun
Yarı mamul domuz eti ürünleri Ekstra soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük boy et ve kemik - soslu ve sossuz domuz yahnisi kategori G; porsiyonlanmış et ve kemik - doğal pirzola kategori B, doğal pirzola c
Hayvansal işlenmiş yenilebilir yağlar: premium sığır eti, birinci sınıf sığır eti, premium domuz eti, birinci sınıf domuz eti, premium kemik, birinci sınıf kemik, prefabrik.
Hayvansal işlenmiş yenilebilir yağlar: premium sığır eti, birinci sınıf sığır eti, premium domuz eti, birinci sınıf domuz eti, premium kemik, birinci sınıf kemik, prefabrik.
Hayvansal işlenmiş yenilebilir yağlar: premium sığır eti, birinci sınıf sığır eti, premium domuz eti, birinci sınıf domuz eti, premium kemik, birinci sınıf kemik, prefabrik.
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti: Et ve kemik küçük parçalar: çorba ve et suyu için set, borsch için set, jöleli et için set, domuz yahnisi, ızgara et ve kemik için çeşitli, etin bel kısmından biftek
GIDA HAYVANSAL YAĞLAR GIDA: birinci sınıf sığır eti, birinci sınıf sığır eti; en yüksek dereceli domuz eti, birinci dereceli domuz eti; en yüksek dereceli kemik, birinci dereceli kemik.
YARI İNCELTİLMİŞ ET DOMUZ ETİ, porsiyonlanmış et ve kemik, kategori B KUZGUR ETİ; küçük boy kemiksiz kategori B DOMUZ ŞAŞLIK; küçük boy et ve kemik, kategori D ÇORBA SETİ.
Yarı mamul domuz eti yarı mamul ürün, topaklanmış et ve kemik, kategori B. Pişirme için baharatlı hardal soslu incik ... Soğutulmuş ürün. Yarı mamul domuz eti ürünü küçük boyutlu et ve kemik kategorisi B. Biftek fro
Tamamlanmamış yem ... Dondurulmuş hayvan yemi için setler (yarı mamul ürünler) et ve kemik (domuz eti): tamamlanmamış yem. Hayvan yemi için setler (yarı mamul ürünler) et ve kemik (domuz eti), dondurulmuş, tamamlanmamış yem.
Buğday unundan yapılmış makarna: aromalı hazır erişte: sığır eti ve lahana turşusu, kemik suyu ile (domuz eti), kemik suyu ile (baharatlı domuz eti), tavuk ve mantar, haşlanmış sığır eti, ağırlık
Jinmailang Mianpin Co., LTD.
🇨🇳 China
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - et ve kemik: Teksas usulü domuz eti, kaburga, domuz eti, domuz göğüs eti; - kemiksiz: escalope, gulaş, rosto, pirinç domuz eti, domuz gulaşı; - doğranmış: kıyılmış domuz eti.
Yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz domuz eti: kategori A - domuz bonfile, domuz fileto, kategori B - domuz boyun; domuz etinden topaklanmış et ve kemik: kategori D - domuz kaburga, kategori D - örgü
Domuz etinden yarı mamul ürünler: büyük boyutlu yarı mamul ürünler: deri üzerinde domuz yanağı, derisiz domuz yanağı; Yarı mamul ürün büyük parça et ve kemik: domuz sırtı, domuz kaburgası, domuz kaburgası (köşe); yarı mamul
Yarı mamul domuz eti ürünleri. Kategori A kemiksiz: Vakum paketlenmiş domuz rostosu; Kızartma için domuz eti; Karbonat; Vakum paketlemede domuz kebabı; Domuz omuzu; Domuz boynu. Kategori A et ve kemik: Boyun
dondurulmuş et yarı mamulleri: küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: Sığır eti çorba seti, Masa yarı mamul domuz eti ürünü; topaklı kemik Sığır Kemik Suyu Seti;
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, topaklanmış et ve kemik ve kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, tartılmış veya paketlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş kategoriler A, B, C, G, D - topaklanmış et ve kemik: Korece
Kemikli domuz eti kesimleri, soğutulmuş, vakum altında paketlenmiş: Kalça, inciksiz kemikli, kemikli boyun, kemik üzerinde ön incik, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde dorsal-lumbar kesim, omuz
1. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Jöleli et için set 2. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Sığır kaburgası 3. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Domuz tebeşirinden yarı mamul e
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük et ve kemik parçaları: marine edilmiş domuz incik; - küçük boyutlu kemiksiz - kebap: domuz kebabı "Rusça", klasik domuz kebabı (boyun), domuz kebabı k
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz: domuz bonfile "Ekstra", domuz "Ekstra" kategori A, domuz boyun kategori B; büyük et ve kemik parçaları: domuz fileto k
Yarı mamul domuz eti ve kemik kısmı dondurulmuş: - B kategorisi - Domuz kaburgası, Domuz kemiği üzerinde göğüs eti; - D kategorisi - Domuz kaburgası Geleneksel, Domuz kemiği üzerinde göğüs eti Geleneksel.
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş ürünler: - kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; fileto; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz balyk; sığır balyk; - et ve kemik: rustik incik; domuz kaburgası
domuz etinden kemiksiz çiğ füme et ürünleri: domuz boynu, domuz balığı; domuz etinden çiğ füme et ve kemik ürünleri: domuz kaburgası (soğutulmuş ve dondurulmuş)
Çiğ tütsülenmiş ürünler: domuz etinden: kemiksiz: Kemiksiz domuz göğsü, Domuz balyk, Domuz carpaccio; et ve kemik: Domuz kaburgası; sığır etinden: kemiksiz: sığır carpaccio; kümes hayvanı etinden: kemiksiz
Domuz etinden kemiksiz ve kemiksiz yarı mamul et ürünleri Izgara Domuz eti: kemiksiz: kategori A: ızgara domuz kebabı, ızgara domuz jambonu; kategori B - ızgara domuz boynu; et ve kemik: kategoriler B: kabuk
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş et büyük boy et ve kemik kategorileri B: domuz filetosu, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga; etsiz büyük topak kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile, karbon fiber
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - marine edilmiş büyük et ve kemik: marine edilmiş domuz incik, baharatlı domuz kaburga, Teksas tarzı domuz kaburga; - marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: marine edilmiş domuz omuz
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul domuz eti topak gıdalar, kategori B: - Domuz yanak mermeri. Büyük topak et ve kemik kategorileri B: - domuz kökü. Kemiksiz porsiyonlanmış domuz eti kategorileri
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategori B: domuz jambonu, domuz boynu; - küçük boyutlu kemiksiz kategori B: domuz gulaşı, domuz kebabı; - porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri B: Ko
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - A kategorisindeki kemiksiz küçük parçalı kemiksiz domuz eti: domuz eti Barbekü için; - domuz etinden küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: domuz yahnisi Ev tarzı; - domuz etinden küçük
Domuz eti kategorisi G'den yarı mamul küçük boyutlu et ve kemik eti ürünleri: jöle için yarı mamul domuz ürünü, et suyu için yarı mamul domuz ürünü, domuz kıkırdağı, domuz damarı
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
Yarı hazırlanmış domuz eti işlenmiş dondurulmuş büyük boyutlu topaklar: "KEMİKSİZ KARBONAT"; "DOMUZ KÜREK"; "KEMİKSİZ BACAK"; "DOMUZ BOYNU"; Domuz Bonfile; "KESME ET (KIRPMA)"; "KEMİK ÜZERİNDE KÖK"; "KEMİKSİZ GÖĞÜS
🇺🇦 Ukraine
Ürün yelpazesinde dondurulmuş küçük et ve kemik parçaları içeren yarı mamul et: Domuz eti: G kategorisi domuz eti yahnisi, G kategorisi jöle için yarı mamul domuz eti ürünü, ilk yemekler için yarı mamul domuz eti ürünü, kategori
Yarı fabrika domuz etisiniz. Yarı mamul domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorisi B: "Marine edilmiş Milanese pirzola". Yarı mamul domuz eti ürünü küçük topaklı kemiksiz kategori B: domuz kebabı "P
Yarı mamul kemiksiz domuz eti ve et ve kemik soğutulmuş ve dondurulmuş: porsiyonlanmış - B kategorisi (kaburga üzerinde marine edilmiş domuz filetosu, domuz eklemi "Prag"); küçük parçalar - B kategorisi (domuz kebabı
Çiğ tütsülenmiş kemiksiz et ve kemik ürünleri: dana balyk, dana carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu. domuz boynu, köy inciği, domuz kaburgası, der incik
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ve kemik porsiyonları: Kategoriler B: Domuz pirzolası, Kemikli fileto pirzola, Domuz yahnisi, Doğal domuz pirzolası, Doğal pirzola. S'den yarı mamul ürünler
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
Yarı mamul domuz eti ürünleri soğutulmuş ve / veya dondurulmuş Topak kemiksiz kategori A: domuz bonfile Ekstra, domuz escalope Ekstra Et ve kemik kategorileri B domuz fileto Lux Küçük topaklı kategoriler B: podzh
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - turşuda büyük et ve kemik parçaları: Baharatlı domuz pirzolası, Teksas domuz pirzolası; - Marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: Kızartma için domuz göğüs eti; - porsiyonlanmış
Sığır, domuz ve kuzu kemiksiz topak yarı mamul ürünler: sığır bonfile, dana bonfile, dana striploin, Ribeye sığır eti, domuz bonfile, kemiksiz domuz boynu, kemikte domuz karbonat, kuzu bonfile
, Russian Federation