dondurulmuş domuz eti GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Pişmiş dondurulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Pişmiş dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu soğutulmuş sığır eti; Pişmiş dondurulmuş domuz eti; Dondurulmuş sulu haşlanmış domuz eti
İşlenmiş et yan ürünleri. Et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz eti kesimi; et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz başı kesimi, dondurulmuş domuz başı eti, domuz dimes.
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş bloklar grubu - et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları türleri: - yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti - yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olan kesilmiş domuz eti
Yarı mamul Kıyılmış ev yapımı doğal soğutulmuş ve dondurulmuş (domuz eti, sığır eti bileşimi) - Yarı mamul Kıyılmış domuz eti doğal soğutulmuş ve dondurulmuş - Yarı mamul kıyılmış domuz eti Premium soğutulmuş ve
Dondurulmuş domuz eti pişmemiş et ürünleri: Klasik pastırma, Domuz balyk, Domuz budu, dondurulmuş sığır eti pişmemiş füme et ürünleri: Sığır balyk
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
sığır etinden mutfak et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: kızarmış: domuz pirzolası, domuz eti kebabı; domuz şiş kebabı, domuz pirzolası, pişmiş pirzola:
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz eti kırpıntıları, domuz kafaları, yanaklar
.
dondurulmuş domuz eti blokları: yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti, yağ dokusunun kütle oranı %15'ten fazla olmayan kesilmiş domuz eti, yağ dokusunun kütle oranı %15'ten fazla olmayan kesilmiş domuz eti
Birinci, ikinci, üçüncü kategorilerden soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş domuz eti. Kemiksiz ve kemiksiz domuz etleri, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş, çeşitler:
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ SOĞUTULMUŞ VEYA DONDURULMUŞ DOMUZ ETI ÜRÜNÜ: DOMUZ PASTIRMASI "SLAYSY", ÇEŞITLI "SLAYSY" PIŞMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNÜ, PIŞMIŞ VEYA IZOLE EDILMIŞ TAZE DONDURULMUŞ
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş olarak soğutulmuş / kesilmiş olarak dondurulmuş domuz eti: Karbonat, Jambon, Omuz, Boyun, Domuz eti yağsız 80/20, Domuz eti yarı yağlı 50/50, Derili göğüs eti, kaburgasız, Derisiz göğüs eti,
Dondurulmuş domuz eti dahil tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri, kategori A Carbonade, Carbonade REMIT; kategori B domuz etinden Neck; Neck REMIT; kategori B domuz etinden Shank; REMIT shank; kategori A sığır etinden Go
Dondurulmuş domuz eti işlenmiş sığır eti yan ürünleri: etli diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, domuz trakeası, yemek borusu eti, domuz kafası eti,
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış, kemiksiz kategori A - Domuz rulosu; topaklanmış, porsiyonlanmış, sınırsız yarı mamul domuz eti
Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategoriler, kenarlı domuz eti; birinci ve ikinci kategori karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu eti
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategoriler A: domuz kalçası, kemiksiz domuz budu, domuz omuz 24482, bonfile
57
Yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sirke ile marine edilmiş domuz kebabı; baharatlı domates ile marine edilmiş domuz şiş kebabı; soya soslu domuz şiş; sirkeli domuz şiş kebabı
Soğutulmuş et ürünleri, haşlanmış dondurulmuş domuz eti ürünleri: göğüs eti, et rulo, domuz göğüs eti rulo, incik, yanak; pastırma ürünleri: tuzlanmış pastırma, göğüs eti rulo, puf pastırma, pastırmalı sandviç
COSMEVA
🇫🇷 France
Sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: sığır etinden: küçük boy kemiksiz kategori A - gulaş; küçük parça et ve kemik kategorisi G - güveç; domuz etinden: küçük boy kemiksiz
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz omuzu, B kategorisi domuz göbeği, A kategorisi domuz bonfile, B kategorisi fileto, A kategorisi karbonat, boyun k
Yarı mamul dondurulmuş domuz eti ve kemiği küçük yumru kategori B: güveç. Yarı mamul dondurulmuş domuz eti ve kemiği büyük boy kategori B: sıradan kaburga.
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: Yarı mamul topaklı, kemiksiz, kategori B: pişmiş domuz eti. B kategorisinin kemiksiz porsiyonlanmış yarı mamul ürünleri: domuz pirzolası Tender
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz eti Kemiksiz küçük boyutlu kategoriler A: Domuz şnitzel, bel pirzola, boyun pirzola, bonfile, dilimlenmiş domuz jambonu, domuz gulaşı; Kemiksiz küçük parçalar
Pastırmadan elde edilen et ürünleri: Domuz yağı köyü, Domuz yağı ev usulü, Tuzlanmış domuz pastırması; Füme-haşlanmış, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: B kategorileri: Füme-haşlanmış balyk, Füme-haşlanmış karbonat, Carbo
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: formda pişirilmiş - domuz Klasik; tütsülenmiş-haşlanmış - domuz Ev yapımı, karbonad Rus, göğüs eti Nazik, göğüs eti Stolichnaya, rulo kadar
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - küçük kemiksiz kategori B: Kızılcık meyvesi etekleri altında boyundan kebap; Domuz boynundan Dachny kebap etekleri; - küçük et parçaları
Dondurulmuş domuz etinden doğranmış yarı mamul et topakları: Domuz jambonu (kalça) kategorisi, Domuz göbeği kategorisi, Domuz gulaşı, Kemiksiz bel (karbonat), Kemiksiz pirzola (bel) ka
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - doğranmış şekilsiz kategori A: kıyılmış Domuz; - doğranmış şekilsiz kategori B: kıyılmış Domuz; - doğranmış şekilsiz kategori B: kıyılmış et Domuz; - m
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul topak topak et ve kemik ürünleri: kategori A - kızartma için kaburga "Orijinal
Yarı mamul et ve sakatat et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti ile marine edilmiş şiş kebap, biber dolması, kirpi eti, ev yapımı domuz yağı, spi to snack bar, kupaty, peynir topları, şnitzel
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: domuz escalope, domuz boynu, domuz pirzolası, domuz bonfile, pane domuz pirzolası (şnitzel), domuz şnitzel, doğal domuz pirzola (la
Yarı mamul et ürünleri, et içeren topaklar, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklar), doğranmış, şekillendirilmiş soğutulmuş, dondurulmuş domuz eti: kemiksiz yarı mamul domuz budu (sığır filetosu); spatulalardan yarı mamul
Bloklar halinde kesilmiş et ve dondurulmuş yan ürünler: Bloklar halinde dondurulmuş kesilmiş sığır eti (yüksek, birinci, ikinci sınıf; konserve üretimi için tek sınıf). Bloklar halinde dondurulmuş domuz eti (düşük yağlı
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş sığır eti, dondurulmuş: - domuz eti ve kemiği, kategori D: ızgara için kaburga, güveç - kıyılmış et kategori B: Domashny kıyma, Stolichny kıyma; kategori B: kupaty
+
I ve II kategorilerinin soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: - domuz eti II kategorisi: bacaklar, deri, domuz yağı; - sığır eti kategorisi I: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları; - sığır eti kategorisi II: hafif
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: marine edilmiş domuz boynu; - küçük boyutlu et ve kemik kategorisi G: marine edilmiş domuz kaburgası
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik: deri kategorisinde kemikli domuz göğüs eti B
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et içeren ürünler: küçük et ve kemik parçaları: kategori B - domuz yahnisi, kategori D - çorba seti
Füme-haşlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri çeşitleri: Ev usulü domuz eti, Az yağlı jambon, Moskova bölgesi boyun, Rus karbonatı, İhale göğüs eti, Ev usulü rulo, Ru
Füme-haşlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri çeşitleri: Ev usulü domuz eti, Az yağlı jambon, Moskova bölgesi boyun, Rus karbonatı, İhale göğüs eti, Ev usulü rulo, Ru
,
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kemik üzerinde incik (domuz incik), kemik üzerinde kalça kesimi (domuz bacak), kemiksiz kalça kesimi (domuz hamuru) ), kemik üzerinde sırt-bel kesimi (bel),
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz boynu, domuz boynu Söndürmek için; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: domuz escalope Ekstra; - porsiyonlanmış besko
Yarı işlenmiş et ve et içeren doğranmış kalıplanmış dondurulmuş (domuz etinden; sığır etinden; kuzu etinden; karaca etinden; geyik etinden; tavşan etinden; yukarıdaki etlerin çeşitli türlerinin karışımlarından):
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük, kemiksiz, kategori A - dekoratif baharat karışımlarında "Delicatessen" pişirmek için domuz eti; porsiyonlanmış, kemiksiz, ka
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
.
Yarı mamul işlenmiş domuz eti ve dondurulmuş domuz eti blokları,
🇧🇾 Belarus
Sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri (topaklanmış et, porsiyonlanmış et, küçük topaklanmış et, küçük topaklanmış et ve kemik). Ürün bilgileri Ek No. 1'de verilmiştir.
Sığır eti ve kıyılmış kalıplanmış dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri: - et kategorisi B köfte Akşam yemeği için, et içeren kategori B köfte Kolobok; - et içeren pane kategorileri G
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - kalıplanmış doğranmış, kategori B: Okraina domuz incik pirzola , Pastırma Okraina'da et zarfı.
YARI İNCELTİLMİŞ ET YIĞINLARI soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - Sapsız kalça kesimi, Omuz incik kesimi
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KESİM ETLER soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ : Kategori A - Bonfile, yan, Kategori A - Bacak, kesilmiş (iç kısmın arka inciği, yan kısım) - Omuzdan
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KESİM ETLER soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ : Kategori A - Bonfile, yan, Kategori A - Bacak, kesilmiş (iç kısmın arka inciği, yan kısım) - Omuzdan
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER BÜYÜK-İNCELTİLMİŞ soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - İnciksiz kalça kısmı, İnciksiz omuz kısmı, Kategori B- ön incik, sırt
YARI İNCELTİLMİŞ ET VARİLLERİ soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Sazan, Kategori A - Kalça kısmı (arka incik, iç kısım, yan
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri (dondurulmuş domuz eti
07-03 Coexca S.A.
🇨🇱 Chile
YARI İNCELTİLMİŞ ET FıÇILARI soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Sazan, Kategori A - Kalça kısmı (arka incik, iç kısım, yan
Yarı mamul et ve et içeren ikatlar "Barskie" soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz eti kategorisinden kemiksiz küçük parçalı yarı mamul ürünler B: marine edilmiş kebap; Sığır eti kategorisinden küçük boyutlu et ve kemikli yarı mamul ürünler
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti, sığır eti, kaplarda kuzu eti, sıkı kapaklı tepsiler, folyo, plastik torbalar, net ağırlık 0,1 ila 3,0 kg
Et ürünleri. Yarı mamul et ve et ve kemik hazır ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Domuz etinden yarı mamul et ürünü, küçük parça, kemiksiz - Marine edilmiş yeni Yuzhny kebabı, Marine edilmiş Yuzhny kebabı
🇧🇾 Belarus
Kemiksiz dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: Domuz omuz, Domuz boyun.
🇧🇾 Belarus
Yarı mamul ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: yan domuz yağı, omurga omurgası, deri üzerinde omurga yağı, domuz yanağı.
Et ve et içeren ürünler - hamur içinde dondurulmuş domuz eti ve sığır eti yarı mamulleri: Yarı mamul et ürünleri: - B kategorisi: köfte Novorusskie, köfte Ziyafet, köfte Fabrika, köfte Mevcut,
Küçük ve büyük sığır etinden yarı mamul et ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti, at eti, kuzu eti:
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET İÇEREN dondurulmuş domuz eti, sığır eti, kuzu eti:
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış kalıplanmış dondurulmuş (domuz eti, sığır eti): B kategorisi "ROMSHTEX RUBLED", pirzola "DOMESTIC", "Farmer", G kategorisi "BUTTERS" 133109
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, test kasasında dondurulmuş domuz eti kategori D: Kraliyet köfteleri, "Sofra" köfteleri, "Atıştırmalık" köfteleri, "İmparatorluk" mantısı, "Akşam yemeği" khinkali, et köfteleri
Karkas ve yarım karkas et, birinci, ikinci kategorilerin çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti, sığır eti, kuzu eti.
Gıda katkı maddeleri, baharatlar, serpintiler, marine edilmiş veya edilmemiş, tartılmış ve paketlenmiş (soğutulmuş ve dondurulmuş) domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler - kemiksiz büyük parça et: kategoriler A: kesilmiş
Yarı mamul et doğal topaklı, küçük topaklı, porsiyonlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: soğutulmuş topaklı yarı mamul ürünler: - kemiksiz göğüs eti (Kategori B); - kemikli göğüs eti (Ka
Et endüstrisinde işlenmiş ürünler: sakatat, işlenmiş et ve kemik, küspe, yün, sümüksü sığır eti, dondurulmuş domuz eti
Sığır etinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti, polietilen film astarlı oluklu mukavva kutularda paketlenmiş ürün yelpazesinde (4 yaprak üzerinde 1 numaralı ek)
Yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kategori A: doğal biftek, langette, antrikot, escalope, şnitzel pirzola, but biftek, barbekü için et, sığır straganof, kızartma
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER SOĞUTULMUŞ VE HIZLI DONDURULMUŞ: DOMUZ ETİNDEN BÜYÜK ETLER, KANATLI ETİNDEN, PORSİYONLAR HALİNDE
Yarı mamul et soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden küçük parça et ve kemik: ev yapımı güveç, kategori G.
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, dondurulmuş domuz eti, tartılmış ve çeşitler halinde paketlenmiş, bir sayfada Ek No. 1'e bakınız.
Soğutulmuş, dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: - kemiksiz B kategorisi: pişirme için ev yapımı marine edilmiş göğüs eti, kavurma için marine edilmiş karbonat, sarımsakla marine edilmiş kepçe
Dondurulmuş domuz eti: kemikli kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli jambon, kemiksiz jambon, karbonat, kemiksiz fileto, kemiksiz fileto, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, bonfile, kemiksiz boyun, kemiksiz boyun
FOOD SERVICE SP. z.o.o.
🇵🇱 Poland
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti. - küçük topak kemiksiz kategori B: Kızılcık Outskirts altında boyundan Şaşlık; - büyük topak et ve kemik kategorisi B: Kemik üzerinde Ermeni Şaşlık O
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, domuz etinden porsiyonlanmış, et ve kemik, vakum altında veya MGA'da paketlenmiş dahil. Kategori B: doğal pirzola Ekstra, Atyaşev tarzında doğal pirzola, st
Yarı mamul et topak et ve kemik kavurma arinadında soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: kategori A: kaburga kavurma; kategori B: (jambon, boyun, kürek kemiği); kategoriler B: (sırt
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN ÜRÜNLER: soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti; Kategori B: Geleneksel şaşlık, kefirle marine edilmiş şaşlık; Yarı işlenmiş kıyma ürünleri: kategori B: kıyma
Dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: topaklanmış et kategorisi A: bonfile, karbonat, boyun (neck), bel (loin), omuz (shoulder), kalça (jambon); topaklanmış et ve kemik kategorisi A:
Yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu kemiksiz, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: kategori A - şiş kebap için et, şiş kebap Gruzinsky; kategori B - barbekü Classic; kategori B - barbekü Piquant. Paketlenmiş ve tartılmış
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ve sığır eti pişirilir, tartılır ve paketlenir:
Baharatlar, soslar ve marinatlar dahil olmak üzere soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: Büyük parça et ve kemik kategorileri A: jambon, karbonat; Büyük parça et ve kemik kategorileri B: kürek kemiği, kore
Yarı mamul et büyük boy (kesilmiş), küçük kemiksiz, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - sığır (dana) eti.
Dondurulmuş domuz eti, kemiksiz domuz boynu, kutularda, kutularda, paketlerde paketlenmiş, net ağırlık 0,1 ila 100 kilogram
1156 PAMPLONA ALIMENTOS SA, Brasil
🇧🇷 Brazil
Tütsülenmiş-haşlanmış dondurulmuş domuz eti ürünleri: Amatör pastırma, Domuz incik
Dondurulmuş domuz eti ürünü. Kemikli domuz budu. İşaretleme 915. Ambalaj - karton kutu. Üretim tarihi: Kasım 2015
🇧🇷 Brazil
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş domuz eti ilavesiyle yarı mamul doğranmış kümes hayvanları kats:
İşlenmiş et ürünleri: kemikli dondurulmuş domuz eti. Paketleme - karton kutular, paletler, polybloklar
PAMPLONA ALIMENTOS SA
🇧🇷 Brazil
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER, BÜYÜK-BİT, soğutulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Flank, Kategori A - Bacak kesimi (arka incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş domuz eti
№ 51
Dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: