dondurulmuş domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020220: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020321: Domuz eti; karkas/yarım karkas (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Pişmiş dondurulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Pişmiş dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu soğutulmuş sığır eti; Pişmiş dondurulmuş domuz eti; Dondurulmuş sulu haşlanmış domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz eti kesimi; et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz başı kesimi, dondurulmuş domuz başı eti, domuz dimes.
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş bloklar grubu - et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları türleri: - yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti - yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olan kesilmiş domuz eti
|
|
||
Yarı mamul Kıyılmış ev yapımı doğal soğutulmuş ve dondurulmuş (domuz eti, sığır eti bileşimi) - Yarı mamul Kıyılmış domuz eti doğal soğutulmuş ve dondurulmuş - Yarı mamul kıyılmış domuz eti Premium soğutulmuş ve
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti pişmemiş et ürünleri: Klasik pastırma, Domuz balyk, Domuz budu, dondurulmuş sığır eti pişmemiş füme et ürünleri: Sığır balyk
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
sığır etinden mutfak et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: kızarmış: domuz pirzolası, domuz eti kebabı; domuz şiş kebabı, domuz pirzolası, pişmiş pirzola:
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz eti kırpıntıları, domuz kafaları, yanaklar
|
.
|
|
|
dondurulmuş domuz eti blokları: yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti, yağ dokusunun kütle oranı %15'ten fazla olmayan kesilmiş domuz eti, yağ dokusunun kütle oranı %15'ten fazla olmayan kesilmiş domuz eti
|
|
||
Birinci, ikinci, üçüncü kategorilerden soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş domuz eti. Kemiksiz ve kemiksiz domuz etleri, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş, çeşitler:
|
|
||
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ SOĞUTULMUŞ VEYA DONDURULMUŞ DOMUZ ETI ÜRÜNÜ: DOMUZ PASTIRMASI "SLAYSY", ÇEŞITLI "SLAYSY" PIŞMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNÜ, PIŞMIŞ VEYA IZOLE EDILMIŞ TAZE DONDURULMUŞ
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş olarak soğutulmuş / kesilmiş olarak dondurulmuş domuz eti: Karbonat, Jambon, Omuz, Boyun, Domuz eti yağsız 80/20, Domuz eti yarı yağlı 50/50, Derili göğüs eti, kaburgasız, Derisiz göğüs eti,
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti dahil tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri, kategori A Carbonade, Carbonade REMIT; kategori B domuz etinden Neck; Neck REMIT; kategori B domuz etinden Shank; REMIT shank; kategori A sığır etinden Go
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti işlenmiş sığır eti yan ürünleri: etli diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, domuz trakeası, yemek borusu eti, domuz kafası eti,
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış, kemiksiz kategori A - Domuz rulosu; topaklanmış, porsiyonlanmış, sınırsız yarı mamul domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategoriler, kenarlı domuz eti; birinci ve ikinci kategori karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu eti
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategoriler A: domuz kalçası, kemiksiz domuz budu, domuz omuz 24482, bonfile
|
57
|
|
|
Yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sirke ile marine edilmiş domuz kebabı; baharatlı domates ile marine edilmiş domuz şiş kebabı; soya soslu domuz şiş; sirkeli domuz şiş kebabı
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri, haşlanmış dondurulmuş domuz eti ürünleri: göğüs eti, et rulo, domuz göğüs eti rulo, incik, yanak; pastırma ürünleri: tuzlanmış pastırma, göğüs eti rulo, puf pastırma, pastırmalı sandviç
|
COSMEVA
|
🇫🇷 France
|
|
Sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: sığır etinden: küçük boy kemiksiz kategori A - gulaş; küçük parça et ve kemik kategorisi G - güveç; domuz etinden: küçük boy kemiksiz
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz omuzu, B kategorisi domuz göbeği, A kategorisi domuz bonfile, B kategorisi fileto, A kategorisi karbonat, boyun k
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş domuz eti ve kemiği küçük yumru kategori B: güveç. Yarı mamul dondurulmuş domuz eti ve kemiği büyük boy kategori B: sıradan kaburga.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: Yarı mamul topaklı, kemiksiz, kategori B: pişmiş domuz eti. B kategorisinin kemiksiz porsiyonlanmış yarı mamul ürünleri: domuz pirzolası Tender
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz eti Kemiksiz küçük boyutlu kategoriler A: Domuz şnitzel, bel pirzola, boyun pirzola, bonfile, dilimlenmiş domuz jambonu, domuz gulaşı; Kemiksiz küçük parçalar
|
|
||
Pastırmadan elde edilen et ürünleri: Domuz yağı köyü, Domuz yağı ev usulü, Tuzlanmış domuz pastırması; Füme-haşlanmış, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: B kategorileri: Füme-haşlanmış balyk, Füme-haşlanmış karbonat, Carbo
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: formda pişirilmiş - domuz Klasik; tütsülenmiş-haşlanmış - domuz Ev yapımı, karbonad Rus, göğüs eti Nazik, göğüs eti Stolichnaya, rulo kadar
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - küçük kemiksiz kategori B: Kızılcık meyvesi etekleri altında boyundan kebap; Domuz boynundan Dachny kebap etekleri; - küçük et parçaları
|
|
||
Dondurulmuş domuz etinden doğranmış yarı mamul et topakları: Domuz jambonu (kalça) kategorisi, Domuz göbeği kategorisi, Domuz gulaşı, Kemiksiz bel (karbonat), Kemiksiz pirzola (bel) ka
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - doğranmış şekilsiz kategori A: kıyılmış Domuz; - doğranmış şekilsiz kategori B: kıyılmış Domuz; - doğranmış şekilsiz kategori B: kıyılmış et Domuz; - m
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul topak topak et ve kemik ürünleri: kategori A - kızartma için kaburga "Orijinal
|
|
||
Yarı mamul et ve sakatat et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti ile marine edilmiş şiş kebap, biber dolması, kirpi eti, ev yapımı domuz yağı, spi to snack bar, kupaty, peynir topları, şnitzel
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: domuz escalope, domuz boynu, domuz pirzolası, domuz bonfile, pane domuz pirzolası (şnitzel), domuz şnitzel, doğal domuz pirzola (la
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et içeren topaklar, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklar), doğranmış, şekillendirilmiş soğutulmuş, dondurulmuş domuz eti: kemiksiz yarı mamul domuz budu (sığır filetosu); spatulalardan yarı mamul
|
|
||
Bloklar halinde kesilmiş et ve dondurulmuş yan ürünler: Bloklar halinde dondurulmuş kesilmiş sığır eti (yüksek, birinci, ikinci sınıf; konserve üretimi için tek sınıf). Bloklar halinde dondurulmuş domuz eti (düşük yağlı
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş sığır eti, dondurulmuş: - domuz eti ve kemiği, kategori D: ızgara için kaburga, güveç - kıyılmış et kategori B: Domashny kıyma, Stolichny kıyma; kategori B: kupaty
|
+
|
|
|
I ve II kategorilerinin soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: - domuz eti II kategorisi: bacaklar, deri, domuz yağı; - sığır eti kategorisi I: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları; - sığır eti kategorisi II: hafif
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: marine edilmiş domuz boynu; - küçük boyutlu et ve kemik kategorisi G: marine edilmiş domuz kaburgası
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
|
|
||
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik: deri kategorisinde kemikli domuz göğüs eti B
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et içeren ürünler: küçük et ve kemik parçaları: kategori B - domuz yahnisi, kategori D - çorba seti
|
|
||
Füme-haşlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri çeşitleri: Ev usulü domuz eti, Az yağlı jambon, Moskova bölgesi boyun, Rus karbonatı, İhale göğüs eti, Ev usulü rulo, Ru
|
|
||
Füme-haşlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri çeşitleri: Ev usulü domuz eti, Az yağlı jambon, Moskova bölgesi boyun, Rus karbonatı, İhale göğüs eti, Ev usulü rulo, Ru
|
,
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kemik üzerinde incik (domuz incik), kemik üzerinde kalça kesimi (domuz bacak), kemiksiz kalça kesimi (domuz hamuru) ), kemik üzerinde sırt-bel kesimi (bel),
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz boynu, domuz boynu Söndürmek için; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: domuz escalope Ekstra; - porsiyonlanmış besko
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren doğranmış kalıplanmış dondurulmuş (domuz etinden; sığır etinden; kuzu etinden; karaca etinden; geyik etinden; tavşan etinden; yukarıdaki etlerin çeşitli türlerinin karışımlarından):
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük, kemiksiz, kategori A - dekoratif baharat karışımlarında "Delicatessen" pişirmek için domuz eti; porsiyonlanmış, kemiksiz, ka
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
|
.
|
|
|
Yarı mamul işlenmiş domuz eti ve dondurulmuş domuz eti blokları,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri (topaklanmış et, porsiyonlanmış et, küçük topaklanmış et, küçük topaklanmış et ve kemik). Ürün bilgileri Ek No. 1'de verilmiştir.
|
|
||
Sığır eti ve kıyılmış kalıplanmış dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri: - et kategorisi B köfte Akşam yemeği için, et içeren kategori B köfte Kolobok; - et içeren pane kategorileri G
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - kalıplanmış doğranmış, kategori B: Okraina domuz incik pirzola , Pastırma Okraina'da et zarfı.
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET YIĞINLARI soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - Sapsız kalça kesimi, Omuz incik kesimi
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KESİM ETLER soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ : Kategori A - Bonfile, yan, Kategori A - Bacak, kesilmiş (iç kısmın arka inciği, yan kısım) - Omuzdan
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KESİM ETLER soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ : Kategori A - Bonfile, yan, Kategori A - Bacak, kesilmiş (iç kısmın arka inciği, yan kısım) - Omuzdan
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER BÜYÜK-İNCELTİLMİŞ soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - İnciksiz kalça kısmı, İnciksiz omuz kısmı, Kategori B- ön incik, sırt
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VARİLLERİ soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Sazan, Kategori A - Kalça kısmı (arka incik, iç kısım, yan
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri (dondurulmuş domuz eti
|
07-03 Coexca S.A.
|
🇨🇱 Chile
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ET FıÇILARI soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Sazan, Kategori A - Kalça kısmı (arka incik, iç kısım, yan
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ikatlar "Barskie" soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz eti kategorisinden kemiksiz küçük parçalı yarı mamul ürünler B: marine edilmiş kebap; Sığır eti kategorisinden küçük boyutlu et ve kemikli yarı mamul ürünler
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti, sığır eti, kaplarda kuzu eti, sıkı kapaklı tepsiler, folyo, plastik torbalar, net ağırlık 0,1 ila 3,0 kg
|
|
||
Et ürünleri. Yarı mamul et ve et ve kemik hazır ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Domuz etinden yarı mamul et ürünü, küçük parça, kemiksiz - Marine edilmiş yeni Yuzhny kebabı, Marine edilmiş Yuzhny kebabı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kemiksiz dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: Domuz omuz, Domuz boyun.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: yan domuz yağı, omurga omurgası, deri üzerinde omurga yağı, domuz yanağı.
|
|
||
Et ve et içeren ürünler - hamur içinde dondurulmuş domuz eti ve sığır eti yarı mamulleri: Yarı mamul et ürünleri: - B kategorisi: köfte Novorusskie, köfte Ziyafet, köfte Fabrika, köfte Mevcut,
|
|
||
Küçük ve büyük sığır etinden yarı mamul et ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti, at eti, kuzu eti:
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET İÇEREN dondurulmuş domuz eti, sığır eti, kuzu eti:
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış kalıplanmış dondurulmuş (domuz eti, sığır eti): B kategorisi "ROMSHTEX RUBLED", pirzola "DOMESTIC", "Farmer", G kategorisi "BUTTERS" 133109
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, test kasasında dondurulmuş domuz eti kategori D: Kraliyet köfteleri, "Sofra" köfteleri, "Atıştırmalık" köfteleri, "İmparatorluk" mantısı, "Akşam yemeği" khinkali, et köfteleri
|
|
||
Karkas ve yarım karkas et, birinci, ikinci kategorilerin çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti, sığır eti, kuzu eti.
|
|
||
Gıda katkı maddeleri, baharatlar, serpintiler, marine edilmiş veya edilmemiş, tartılmış ve paketlenmiş (soğutulmuş ve dondurulmuş) domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler - kemiksiz büyük parça et: kategoriler A: kesilmiş
|
|
||
Yarı mamul et doğal topaklı, küçük topaklı, porsiyonlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: soğutulmuş topaklı yarı mamul ürünler: - kemiksiz göğüs eti (Kategori B); - kemikli göğüs eti (Ka
|
|
||
Et endüstrisinde işlenmiş ürünler: sakatat, işlenmiş et ve kemik, küspe, yün, sümüksü sığır eti, dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti, polietilen film astarlı oluklu mukavva kutularda paketlenmiş ürün yelpazesinde (4 yaprak üzerinde 1 numaralı ek)
|
|
||
Yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kategori A: doğal biftek, langette, antrikot, escalope, şnitzel pirzola, but biftek, barbekü için et, sığır straganof, kızartma
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER SOĞUTULMUŞ VE HIZLI DONDURULMUŞ: DOMUZ ETİNDEN BÜYÜK ETLER, KANATLI ETİNDEN, PORSİYONLAR HALİNDE
|
|
||
Yarı mamul et soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden küçük parça et ve kemik: ev yapımı güveç, kategori G.
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, dondurulmuş domuz eti, tartılmış ve çeşitler halinde paketlenmiş, bir sayfada Ek No. 1'e bakınız.
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: - kemiksiz B kategorisi: pişirme için ev yapımı marine edilmiş göğüs eti, kavurma için marine edilmiş karbonat, sarımsakla marine edilmiş kepçe
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti: kemikli kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli jambon, kemiksiz jambon, karbonat, kemiksiz fileto, kemiksiz fileto, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, bonfile, kemiksiz boyun, kemiksiz boyun
|
FOOD SERVICE SP. z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti. - küçük topak kemiksiz kategori B: Kızılcık Outskirts altında boyundan Şaşlık; - büyük topak et ve kemik kategorisi B: Kemik üzerinde Ermeni Şaşlık O
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, domuz etinden porsiyonlanmış, et ve kemik, vakum altında veya MGA'da paketlenmiş dahil. Kategori B: doğal pirzola Ekstra, Atyaşev tarzında doğal pirzola, st
|
|
||
Yarı mamul et topak et ve kemik kavurma arinadında soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: kategori A: kaburga kavurma; kategori B: (jambon, boyun, kürek kemiği); kategoriler B: (sırt
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN ÜRÜNLER: soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti; Kategori B: Geleneksel şaşlık, kefirle marine edilmiş şaşlık; Yarı işlenmiş kıyma ürünleri: kategori B: kıyma
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: topaklanmış et kategorisi A: bonfile, karbonat, boyun (neck), bel (loin), omuz (shoulder), kalça (jambon); topaklanmış et ve kemik kategorisi A:
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu kemiksiz, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: kategori A - şiş kebap için et, şiş kebap Gruzinsky; kategori B - barbekü Classic; kategori B - barbekü Piquant. Paketlenmiş ve tartılmış
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ve sığır eti pişirilir, tartılır ve paketlenir:
|
|
||
Baharatlar, soslar ve marinatlar dahil olmak üzere soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: Büyük parça et ve kemik kategorileri A: jambon, karbonat; Büyük parça et ve kemik kategorileri B: kürek kemiği, kore
|
|
||
Yarı mamul et büyük boy (kesilmiş), küçük kemiksiz, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - sığır (dana) eti.
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti, kemiksiz domuz boynu, kutularda, kutularda, paketlerde paketlenmiş, net ağırlık 0,1 ila 100 kilogram
|
1156 PAMPLONA ALIMENTOS SA, Brasil
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış dondurulmuş domuz eti ürünleri: Amatör pastırma, Domuz incik
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti ürünü. Kemikli domuz budu. İşaretleme 915. Ambalaj - karton kutu. Üretim tarihi: Kasım 2015
|
🇧🇷 Brazil
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş domuz eti ilavesiyle yarı mamul doğranmış kümes hayvanları kats:
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemikli dondurulmuş domuz eti. Paketleme - karton kutular, paletler, polybloklar
|
PAMPLONA ALIMENTOS SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER, BÜYÜK-BİT, soğutulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Flank, Kategori A - Bacak kesimi (arka incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş domuz eti
|
№ 51
|
|
|
Dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri:
|
|