ekşi krema için fermente süt GTIP / HS CODE ✨
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 040120: Süt, krema (katı yağ oranı % 1'i geçen %6'yı geçmeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yağ kütlesi oranı %15.0 olan ekşi krema bazlı fermente süt sosu: hardallı, peynirli, otlu, limonlu, zencefilli, tarçınlı, otlu
|
|
||
Normalize edilmiş inek sütü kremasından yapılan fermente süt ürünü - yağ kütlesi oranı en az %10, %20 olan ekşi krema; tüketici kaplarında paketlenmiş - 350 ml hacimli plastik bir kap, plastik bir kova o
|
|
||
Bitkisel yağ içeren kremalar: Krema, Karamel, CreamMix Lor aromalı dolgu, CreamMix Tarçınlı dolgu, CreamMix Ekşi krema tadı, CreamMix SÜT Peyniri,
|
|
||
PATATES YANSITMALI CİPS" ESTRELLA "7 lezzet öğesi: dereotu, ekşi krema ve soğan, ekşi krema ve peynir kremalı soslu yumuşak somon, ekşi krema içinde chanterelles, horseradish, hardal;
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren patates cipsi: Kırmızı biber; Yengeç (Yengeç); Ekşi krema, Otlu ekşi krema; Peynir (Peynir); Pastırma; Orman mantarları; Kebap; Fransız hardalı; Kalamar; Ekşi krema içinde mantar; Kırmızı havyar; Sa
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Ürün yelpazesinde tatlandırıcı katkı maddeleri içeren patates cipsleri: Kırmızı biber (Paprika); Yengeç (Yengeç); Ekşi krema, Otlu ekşi krema; Peynir (Peynir); Pastırma; Orman mantarı; Kebap; Fransız hardalı; Kalamar; Ekşi krema içinde mantar;
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Krep ve pizza için süt dolguları: Peynir, Ekşi krema, Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, Yoğurt, Haşhaş, Lor
|
|
||
Süt içeren ekşi krema Smetan Smetanych, süt yağı ikameli, %15, %20, %25, %30 yağ kütlesi fraksiyonlu, tüketici ambalajında: plastik kap, polistiren cam teneke, polipropilen camlar
|
|
||
PATATES CİPSİ: Ekşi krema ve soğan aromalı, kırmızı havyar aromalı, peynir aromalı, ekşi krema içinde mantar aromalı, pastırma aromalı
|
.
|
🇺🇦 Ukraine
|
|
Tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren Patates Cipsi "Air" (pastırma, jambon, salam, kebap, haşlanmış domuz eti, tavuk, barbekü, yaban turpu ile et jölesi, peynir, ekşi krema içinde otlar, ekşi krema içinde soğan, mantar)
|
-98
|
|
|
Patates cipsleri, tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren patates-buğday cipsleri (pastırma, jambon, salam, barbekü, haşlanmış domuz eti, tavuk, barbekü, yengeç, yaban turpu, peynir, ekşi krema ve otlar ile jöleli et, ekşi krema içinde soğan
|
-98
|
|
|
Tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren Patates Cipsi "Air" (pastırma, jambon, salam, kebap, haşlanmış domuz eti, tavuk, barbekü, yaban turpu ile et jölesi, peynir, ekşi krema içinde otlar, ekşi krema içinde soğan, mantar)
|
-98
|
|
|
KEKLER , Cupcakeler ve kekler. Bisküvili kekler: Çilekli, Kivili, Muzlu, Kırmızı Kadife, Yabanmersinli, Babuşkin, Ekşi krema, Prag, Çikolata ve vişne, Smiley, Ekşi krema içinde kuş vişnesi, Çikolata, Çürük kütük, Trüf, Haşhaş,
|
|
||
Peynir: "Kremalı", "Ekşi krema", "Zvenigorodsky", "Pişmiş süt", "Tüm Rusya standardı", "Volgograd standardı", "Haşlanmış", "Aslan Yüreği", "Mermer", kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan; "Tsaritsyn
|
|
||
Peynir: Kremalı, Ekşi krema, Zvenigorodsky, Pişmiş süt, Tüm Rusya standardı, Volgograd standardı, Haşlanmış, Aslan yüreği, Mermer, kuru maddede yağ kütle oranı %50; Tsaritsynsky, Tilsiter lux, wt
|
|
||
Bisküvi ruloları: kremalı fındıklı rulo; yıldız rulo; rüya rulo; bitkisel yağlı kremalı ballı rulo, ananas aromalı bitkisel yağlı kremalı rulolar, ekşi krema aromalı, yoğunlaştırılmış süt aromalı, yani
|
|
||
Bisküvi ruloları: kremalı fındıklı rulo; yıldız rulo; rüya rulo; bitkisel yağlı kremalı ballı rulo, ananas aromalı bitkisel yağlı kremalı rulolar, ekşi krema aromalı, yoğunlaştırılmış süt aromalı, yani
|
|
||
Termostatik ekşi krema Health Miss Süt kütlesindeki yağ oranı %10, %15, %20, %25, %30, tüketici ambalajında: net ağırlığı 0,2 kilogram olan cam kavanoz ve net ağırlığı 0,1 ve 0, 2 kilogram olan plastik kap,
|
|
||
Peynirler: Kremalı, Ekşi krema, Zvenigorodsky, Pişmiş süt, Tüm Rusya standardı, Volgograd standardı, Haşlanmış, Aslan Kalbi, Mermer, Tsaritsinsky, Tilsiter lüks, Dvoryansky tadında
|
|
||
Peynir Kremalı, Ekşi krema, Zvenigorodsky, Pişmiş süt, Tüm Rusya standardı, Volgograd standardı, Haşlanmış, Aslan Kalbi, Mermer, Tsaritsynsky, Tilsiter Lux, Dvoryansky tadı ile
|
|
||
Peynirler: Kremalı, Ekşi krema, Zvenigorodsky, Pişmiş süt, Tüm Rusya standardı, Volgograd standardı, Haşlanmış, Aslan Kalbi, Mermer, Tsaritsinsky, Tilsiter lüks, Dvoryansky tadında
|
|
||
Özel şekerleme ürünleri: bisküvi kekleri: Ekşi krema cenneti, Zevk Süt kızı, Yoğurt, Çikolata, Yeni bir şekilde Prag, Karamel notası, Kırmızı Kadife, Air Snickers, Est
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
|
|
||
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler,
|
|
||
Margarinler Moloko2Bakery, Domashnaya burenka, Native village, Pişirme için "," Lorlu kekler ve güveçler için "," Lor dolgusu için "," Dondurulmuş lor ürünleri için "," Ekşi krema için "
|
|
||
yağ kütlesi oranı %5.0, %9.0, %12.0, %14.0, %18.0, %30.0 olan ve ekşi krema içinde "Yeşil" dolgulu yağsız süzme peynir;
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. Ürün yelpazesindeki İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ YEMEKLERİ: ekşi krema içinde süzme peynirli krep, süzme peynirle doldurulmuş krep, kuru üzümlü peynirli kek, ağ ile polimer bir kapta paketlenmiş peynirli kek
|
|
||
Katkı maddeleri ile tereyağı krutonları: Somon füme, Tavuk, Pizza, Adjiki, Ekşi krema içinde dereotu ve sarımsak, Füme peynir, Peynir, Sığır eti, Domuz eti, Sarımsak, Izgara, Kimyon, Kırmızı biber, Pastırma, Soğan,
|
|
||
Patates ve patates-buğday cipsleri: - Patates cipsi Soğan halkaları: pastırma aromalı (barbekü); barbekü tadında; ekşi krema içinde ot tadında; yaban turpu ile et jölesi tadında; fr
|
+
|
|
|
Liyofilize konsantre starter kültür: RYAZHENKA IÇIN BAKTERIYEL KURU KONSANTRE, BAKTERIYEL KONSANTRE KONSANTRE EKŞI KREMA IÇIN BAKTERIYEL KURU SSK, BAKTERIYEL KONSANTRE
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Mutfak yarı mamulleri: patates için sebze dolguları ve dolgu maddeleri: Boyarsky, Ekşi krema içinde mantar, torbalarda paketlenmiş, polimer malzemelerden yapılmış kaplar, net ağırlık 1.0 ila 5.0 kg
|
|
||
Tadı olan mısır atıştırmalıkları: yeşil soğan, peynir, ekşi krema içinde mantar. Ambalaj: folyo torbalar, polimerik, net ağırlığı 25 g'dan 1000 g'a kadar olan kumaşlar, kimyasal (sentetik, yapay) ipliklerden yapılmış, elast ile karıştırılmış dahil
|
Intersnack Poland Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Bitmiş gıda ürünleri: paketlenmiş konserve tavuk ikinci öğle yemeği yemekleri: Kendi suyunda tavuk, Ekşi krema içinde tavuk sakatatları,
|
|
||
Okroshka için fermente süt içeceği
|
|
||
Okul öncesi ve okul çocukları ve yetişkinler için fermente süt ürünü "Laktovit": incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu, bademli kiraz, kayısı, muz, çilek
|
|
||
Peynir üretimi için fermente süt bakterileri: ST IA (TIPO GORGONZOLA), ST IA IA (TIPO MORBIER), ST IA (TIPO PECORINO), ST IA MX (TIPO FONTAL), ST IA MX (TIPO CHEDDAR), ML MX (TIPO MANCHEGO), ML (TIPO VALENCAY), MCL,
|
BIOTEC FERMENTI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar ve yetişkinler için fermente süt ürünü Laktovit: incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu
|
|
||
Kapaklı polimer kovalarda paketlenmiş %2,5, %4,0 yağ kütle fraksiyonları ile işleme için fermente süt ürünü Ryazhenka
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: işleme ve doldurma için fermente süt ürünlerinin üretimi için entegre bir laboratuvar hattı, 20 l h kapasiteli, OMVE marka, HT ST UHT tipi,
|
OMVE Netherlands B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: İşleme ve dolum için fermente süt ürünlerinin üretimi için 20 lt/saat kapasiteli entegre laboratuvar kurulumu,
|
OMVE Netherlands B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Bitkisel yağ içeren ve içermeyen fermente süt ürünleri: acidophilus, acidolact, kefir, kefir içeceği, ekşi süt, fermente pişmiş süt, varenets, yoğurt, yoğurt ürünü, ekşi krema ve ekşi krema ürünü,
|
S.N.C. ORGANISATION INTRA-GROUPE DES ACHATS
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünleri: Ekşi krema: kütlesel yağ oranı %10.0 olan ekşi krema; kütlesel yağ oranı %12.0 olan ekşi krema; kütlesel yağ oranı %14.0 olan ekşi krema; kütlesel yağ oranı %15.0 olan ekşi krema; ekşi
|
|
||
Starter mikroorganizmalar kullanılarak süt ürünleri ilaveli veya ilavesiz krema fermantasyonu ile yapılan fermente süt ürünleri: 15'lik yağ kütlesine sahip az yağlı ekşi krema, Klas ekşi krema
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kütle oranı %15 yağ içeren ekşi krema, kütle oranı %20 yağ içeren ekşi krema, kütle oranı %30 yağ içeren ekşi krema, plastik kovalarda paketlenmiş, net ağırlık 5 kilogram,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - kütlece yağ oranı %15'ten az olmayan ekşi krema; - kütlece yağ oranı %17'den az olmayan ekşi krema; - kütlece yağ oranı %19'dan az olmayan ekşi krema; - kütlece yağ oranı
|
|
||
Fermente süt ürünü: normalize edilmiş kremadan ekşi krema, kütle oranı %15 yağ; %20; %25; normalize edilmiş kremadan yağlı amatör ekşi krema, kütle oranı %40 yağ. Paketleme - Pure Pak paketleri, konteyner veya
|
|
||
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Kuru bakteri starter kültürleri Yogurt classic, Yogurt kids (Yogurt kids), Yogurt detox (Yogurt detox), Ekşi krema (Ekşi krema), Yogurt
|
European Food Company
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Fermente süt ürünü: standartlaştırılmış kremadan fermente mikroorganizmalar kullanılarak yapılan, ürün yelpazesinde paketlenmiş ekşi krema: %15, %20, %30 yağ kütle oranına sahip, 0,2 ila 10,0 kilogram ağırlığında,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ oranı %10, %15, %20 olan ekşi krema Nasha Milking, Morning Milking ticari markaları. Ürünler GOST 31452-2012 Ekşi kremaya uygun olarak üretilmektedir. Teknik koşullar
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütlesi oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan ekşi krema; "Bizim Sağdığımız Sütten", "Morni'nin Sütünden" markalarının yağ içeriği %10, %15, %20, %25, %30 olan termostatik ekşi krema
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir , meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
Süt içeren ürün: yağ kütle oranı %15 olan süt yağı ikameli ekşi krema ürünü (ekşi krema ezmesi); yağ kütle oranı %20 olan süt yağı ikameli ekşi krema ürünü (ekşi krema ezmesi)
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ oranı %38'e kadar olan ekşi krema, yağ oranı %2,5 olan kefir, yağ oranı %3,2-4,5 olan fermente pişmiş süt, plastik, PET şişelerde ambalajlanmış, net ağırlığı 0,25 ila 1 litre arasında, plastik
|
|
||
Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri: kefir Bifidok, fermente pişmiş süt, ekşi krema
|
|
||
Bifidobacteria bifidum bifidok ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri, kefir, yoğurt, Mechnikovskaya yoğurdu, yoğurt, fermente pişmiş süt, yoğurt (yağ kütle fraksiyonları %0,1 ila %9,9 arasında); ekşi krema (kütle fraksiyonu
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %36 olan ekşi krema, ambalaj: polimer kaplar; birleşik malzemelerden yapılmış kutular: 0.25, 0.5 kg; yağ kütle oranı %4 olan fermente pişmiş süt, ambalaj: polimer
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
Fermente süt ürünü Ekşi maya yağ kütle oranı %1,5, %2,5; Tahıllı fermente süt ürünü Ekşi maya yağ kütle oranı %1,5, %2,5; Çilekli fermente süt ürünü Ekşi maya yağ kütle oranı
|
|
||
Ekşi krema, normalize edilmiş inek sütü kremasından yapılan, tüketici kabında paketlenmiş fermente bir süt ürünüdür
|
|
||
Fermente süt ürünü: normalize edilmiş kremadan ekşi krema, yeniden yapılandırılmış krema, yağ kütlesi oranı %45, ambalaj: plastik kap, ağırlık 150 gram, 200 gram, 350 gram,
|
|
||
Süt ürünleri: Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü, pastörize yağ kütle oranı %20, Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü, yağ kütle oranı %20, %15, süt yağı ikameli ekşi krema ezmesi
|
|
||
SÜT YAĞI İKAMELİ TATLI ÜRÜN: Süt yağı ikameli %10 yağ kütle fraksiyonlu ekşi krema ürünü, Süt yağı ikameli %15 yağ ikameli ekşi krema ürünü, Süt yağı ikameli kütle fraksiyonlu ekşi krema ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağ kütle oranı %15.0, %20.0 olan standartlaştırılmış kremadan ekşi krema; yağ kütle oranı %15, %20 olan sulandırılmış krema; bunların karışımları. yağ kütle oranı %15, %20 olan.
|
|
||
Sebze-ekşi krema ürünü: Ekşi krema süt-sebze ürünü Smetanka, toplam yağın kütle oranı %15, süt yağı %1,5 dahil; Ekşi krema süt ürünü Smetanka, toplam yağın kütle oranı %20
|
|
||
Ekşi krema teknolojisi kullanılarak fermente edilmiş protein-sebze ürünü %10, %12, %14, %15, %17, %19, %20, %22, %25, %28, %30, %35, %40; kütle kırıklı 20 numaralı ekşi krema teknolojisi kullanılarak fermente edilmiş protein-sebze ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünü: %15, %20 yağ içeren standartlaştırılmış kremadan ekşi krema, polistiren kapta paketlenmiş, net ağırlığı 200 ila 1000 gram arasında,
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağ oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan doğal kremadan elde edilen ekşi krema,
|
|
||
Fermente süt ürünü: kütle oranı %15 yağ, %20, %25 olan normalize edilmiş kremadan ekşi krema, markalar: Stand rt taste , Çiftçi ürünü , Bulatnikovo köyü , Straight from the Farm , Scarlet Sails , Li
|
|
||
Ekşi krema, yağ kütlesi oranı %30.0, %32.0, %34, %35.0, %37.0, %40.0, %42.0 olan normalize edilmiş kremadan yapılan ve tüketici kaplarında paketlenen fermente bir süt ürünüdür.
|
|
||
Fermente süt ürünü: %15.0 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip normalize kremadan ekşi krema; %20.0; %25.0; %30.0, çıkarılabilir kapaklı veya kapaksız polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda, kaplarda paketlenmiş
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütlesi oranı %20 olan ekşi krema. Ambalaj: 40 litrelik kutular, 0,5 ila 1 litre arası POLIPAK süt ürünleri için polietilen filmler.
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
|
:
|
|
|
DOBRUSHA ticari marka aralığında ekşi krema teknolojisi kullanılarak yapılan süt yağı ikameli süt içeren ürün: Kütlesel yağ oranı %15, %20, %30 olan ekşi krema, ekşi krema ezmesi Starokrestyanskaya wi
|
|
||
Fermente süt ürünleri: İnek sütünden fermente süt içecekleri: kütlece %0,5 ila %9,9 yağ oranına sahip, kütlece %0,5'e kadar yağ oranına sahip yağsız: fermente süt içeceği; fermente sütlü meyve içeceği; ekşi süt
|
|
||
Süt ürünleri: Az yağlı ekşi krema %15, Klasik ekşi krema %20, Ekşi krema %25, Ekşi krema %30, ambalajlı ve ambalajsız,
|
|
||
Toplam yağın kütle oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan, bileşensiz ve bileşenli süt yağı ikameli ekşi krema ürünü ... Ekşi krema ürünü; çırpmak için ekşi krema ürünü; ekşi krema sosları: wi
|
|
||
Fermente süt içecekleri: kefir, varenets, asidofilus, kesilmiş süt, ekşi sütlü içecek yoğurt (Kartopu), fermente süt kefir içeceği, ekşi içecek anti-süt asidofilik yağsız ve ma
|
|
||
Fermente süt ürünü: ekşi krema, süt yağının kütle oranı %10, 12, 14, 15, 17, 19, 20, 22, 25, 28, 30, 32, polipropilen, polistiren, plastik kaplardan yapılmış bardaklarda paketlenmiş, MILK HOUSE işaretli
|
|
||
Süt yağı ikamesi Domashny (ekşi krema teknolojisine göre) ile süt tozundan fermente edilmiş ürün, polimerik malzemelerden yapılmış kovalarda% 10,% 15,% 20,% 25,% 30 yağ kütle fraksiyonu ile
|
|
||
Süt ürünleri: Yağ kütle oranı %2,2 olan klasik kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan diyet kefir, yağ kütle oranı %2,2 olan kefir BIO, yağ kütle oranı %3,3 olan fermente pişmiş süt, ekşi krema w
|
|
||
Süt yağı ikameli, fermente edilmiş, Delicatesny ekşi krema teknolojisi kullanılarak üretilen, %20,0 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip süt içeren ürün.
|
|
||
Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü (ürünün yağ fazındaki süt içeriği yağı %50), yağın kütle oranı: %10, %15, %20, %25, %30; Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü "No. 25" (süt içeriği
|
|
||
Yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50'den az olmayan, %15 yağ kütlesine sahip süt yağı ikameli ekşi krema ürünü. Yağ kütlesi oranı %20 olan süt yağı ikameli ekşi krema ürünü, yağ fazındaki süt yağı kütle oranı
|
|
||
Süt yağı ikameli süt içeren ürün, ekşi krema teknolojisi kullanılarak üretilmiş, yağın kütle oranı %15, süt yağı ikameli süt içeren ürün, ekşi krema teknolojisi kullanılarak üretilmiş, yağın kütle oranı
|
|
||
Ekşi krema teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün Alpine lady in assortment: Ekşi krema teknolojisi ile üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün Al
|
|
||
- Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü Pskovskaya Sloboda, yağın kütle oranı %15, %20, %30, yağ fazında süt yağının kütle oranı %50. - Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü Staroslavianska
|
|
||
Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü Rodnaya Derevenka kütlesel yağ oranı %15, %20, %30 olan ve yağ fazındaki süt yağı kütlesel oranı %50'den az olan; Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli ekşi krema ürünleri. - Süt yağı ikameli ekşi krema içeren ürün Kütlesel yağ oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan ev ineği süt yağının kütlesel oranı yağlı fa
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
|
CHR.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize bakteri kültürü (starter kültür): "Yoğurt", "Bifimax", "Bifinorm", "Narine", "Ryazhenka", "Kefir", "Ekşi krema", "Tvorog",
|
|
||
Fermente süt ürünü: "İyodcasein" gıda katkı maddesi ile zenginleştirilmiş ekşi krema "Clever", yağ kütle oranı %15 ila %20 arasında, Pure Pak torbalarda, polimer kaplarda, sızdırmazlık için plastik kaplarda paketlenmiş, net ağırlık fro
|
|
||
Kütlece yağ oranı %6,5-8,0 olan fermente süt ürünü Syuzma, Kütlece yağ oranı %6,5-8,0 olan fermente süt ürünü Dereotlu Syuzma, Kütlece yağ oranı %6,5-8,0 olan fermente süt ürünü Ekşi kremalı yoğurt
|
|
||
Süt içeren ürünler: Delicious ekşi krema, kütle oranı %15 yağ; Delicious ekşi krema, kütle oranı %20 yağ; Delicious ekşi krema, kütle oranı %30 yağ. Ambalaj: p'den yapılmış kaplar
|
|
||
Fermente süt ürünleri: ekşi krema, kütle fraksiyonu yağ %10, %15, %20, %25, %30. Ambalajlama: Kapaklı gıda için PET kaplar, 100 gr'dan 1500 gr'a kadar. Ürünler GOST 31452-2012'ye uygun olarak üretilmektedir.
|
|
||
Süt ürünleri: - yoğurt sosları: Yoğurt üzerine sarımsaklı ve otlu İtalyan sosu Myasnov Farm; - Ekşi krema sosları: Ekşi krema üzerine domates ve fesleğenli Akdeniz sosu Myasnov Ferma, Ekşi krema üzerine peynirli sos
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Fermente süt ürünü: İnek sütünden ekşi krema, yağ kütle oranı %7,5-35, gıda sınıfı plastik, erimiş cam içinde 0,2 ila 0,5 kg arasında paketlenmiştir,
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Fermente süt ürünü: ekşi krema , yağ oranı %25, plastik kaplarda paketlenmiş: gıda ürünleri için kapaklı ve saplı plastik kovalar, net ağırlık 900 gram,
|
|
||
Kütle oranı %10, %12, %14, %15, %17, %19, %20, %22, %25, %28, %30, %35, %40 yağ içeren kabak ürünü bitkisel proteinli ekşi krema; 20 s numaralı ekşi krema teknolojisi kullanılarak protein-sebze fermente ürünü
|
|