Ekşi krema üretimi GTIP / HS CODE ✨
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0405: Sütten elde edilen yağlar, sürülerek yenilen süt ürünleri
- 040510: Tereyağı
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 1105: Patates unu, ezmesi, tozları, flokonları, granülleri ve pelletleri
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 190410: Hububat/hububat ürünlerinden kabartılmış/kavrulmuş gıda mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190520: Zencefilli ekmek vb.
- 2008: Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen meyve ve yenilen diğer bitki parçalarının konserveleri
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %10; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %12; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %14; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %15; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %17; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %19; Ekşi krema yağ m
|
|
||
Ekşi krema tatlısı: Çikolatalı ekşi krema tatlısı (kakaolu), Karamelli ekşi krema tatlısı, Kahveli ekşi krema tatlısı, Tiramissu ekşi krema tatlısı, Ahududulu ekşi krema tatlısı
|
|
||
Mdzh ile ekşi krema. 15, mdzh ile ekşi krema. 17, mdzh ile ekşi krema. 20, mdzh ile ekşi krema. 22, mdzh ile ekşi krema. 25, m.dzh ile ekşi krema. 30%
|
|
||
Unlu mamuller: geleneksel ekşi krema; mantarlı ekşi krema; beyaz peynirli ve sebzeli ekşi krema, süzme peynirli ekşi krema, eritilmiş peynirli ve sebzeli ekşi krema, somonlu ve kremalı ekşi krema
|
|
||
Yaban mersinli ekşi krema Tatlı Çilekli ekşi krema Tatlı Mantarlı ekşi krema Ekşi krema sosu Salatalık ve otlu ekşi krema Ekşi krema sosu
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Ekşi krema: kütlesel yağ oranı %10.0 olan ekşi krema; kütlesel yağ oranı %12.0 olan ekşi krema; kütlesel yağ oranı %14.0 olan ekşi krema; kütlesel yağ oranı %15.0 olan ekşi krema; ekşi
|
|
||
UNLU ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ. Kurabiye Kekleri -" Ekşi krema "," Reçelli ekşi krema "," Kaynatılmış yoğunlaştırılmış sütlü ekşi krema ". Pasta kumu -" Reçelli Türbin "," Smudge "Kar Tanesi", "Ekşi Krema", "Reçelli Ekşi Krema
|
|
||
15 yağ kütlesine sahip ekşi krema. Yağ kütlesi oranı %25 olan ekşi krema Lactavia. Yağ kütlesi oranı %20 olan Selected ekşi krema. Yağ kütlesi oranı %20 olan ekşi krema Narodnaya. Ekşi krema Kubanskaya
|
|
||
Ekşi krema: yağ kütlesi %10.0 olan ekşi krema; yağ kütlesi fraksiyonu %12.0 olan ekşi krema; yağ kütlesi fraksiyonu %14.0 olan ekşi krema; yağ kütlesi fraksiyonu %15.0 olan ekşi krema; yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
PATATES ÜRÜNLERİ TATLI KIZARMIŞ PATATES CİPSLERİ: kırmızı havyar, somon, yengeç, kalamar, karides, ton balığı, peynir, peynir ve soğan, ekşi krema, köy ekşi kreması, ekşi krema ve otlar, ekşi krema ve dereotu, ekşi krema ve soğan, w
|
|
||
ürünler unlu pasta kekleri: "Ekşi krema", "Vişneli ekşi krema", "Çilekli ekşi krema", "Yoğunlaştırılmış sütlü ekşi krema", "Beyaz geceler", "İllüzyon", "Lor-mandalina", "Bayanların hevesi", "Versailles", "Eliza" T
|
|
||
Yağ kütle oranı %15.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı %20.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı %25.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı %30.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı
|
|
||
Süt içeren ürün: yağ kütle oranı %15 olan süt yağı ikameli ekşi krema ürünü (ekşi krema ezmesi); yağ kütle oranı %20 olan süt yağı ikameli ekşi krema ürünü (ekşi krema ezmesi)
|
|
||
Ekşi krema ve soğan, peynir, şiş kebap, dereotu, pastırma, barbekü, ekşi krema ve dereotu tat ve aromasına sahip çavdar-buğday krutonları; Ekşi krema ve soğan, peynir, şiş kebap, dereotu, pastırma, barbekü, ekşi krema ve dereotu tat ve aromasına sahip buğ
|
|
||
Ekşi krema, yağın kütle oranı %15 Ekşi krema, yağın kütle oranı %20 Ekşi krema, yağın kütle oranı %25 Ekşi krema, yağın kütle oranı %30
|
|
||
Tüketici kaplarında ambalajlanmış ekşi krema: - yağ kütle oranı %15.0 olan ekşi krema, - yağ kütle oranı %20.0 olan ekşi krema; - yağ kütle oranı %25.0 olan ekşi krema; - yağ kütle oranı
|
|
||
Ekşi krema tatlıları: - çikolatalı ekşi krema tatlısı Myasnov Farm, yağ kütlesi oranı %10; - çilekli ekşi krema tatlısı Myasnov Ferma, yağ kütlesi oranı %10; - limonlu ekşi krema tatlısı Myasnov Ferma, yağ kütlesi oranı
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %10.0 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı %15.0 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı %20 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı %25.0 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %10.0 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı %15.0 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı %20 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı %25.0 olan ekşi krema, kütlesel yağ oranı
|
|
||
Sebze ekşi krema ürünü: yağ kütlesi oranı %15 olan sebze ekşi krema ürünü; yağ kütlesi oranı %20 olan sebze-ekşi krema ürünü; yağ kütlesi oranı %25 olan sebze-ekşi krema ürünü; sebze
|
|
||
Süt ürünleri: Az yağlı ekşi krema %15, Klasik ekşi krema %20, Ekşi krema %25, Ekşi krema %30, ambalajlı ve ambalajsız,
|
|
||
Toplam yağın kütle oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan, bileşensiz ve bileşenli süt yağı ikameli ekşi krema ürünü ... Ekşi krema ürünü; çırpmak için ekşi krema ürünü; ekşi krema sosları: wi
|
|
||
1. Bitkisel krema bazlı krema kullanan kekler, pastalar, rulolar: Bisküvi kekleri: Avrupa , Ekşi krema , Ekşi krema Karelsky , Ekşi krema Çikolata , Tiramissu , Kış kirazı , Kremalı kütük ,
|
|
||
Vanilya aromalı tatlı ekşi krema. Kütlece yağ oranı %13,5, ticari marka Kubanskaya Burenka; Eritilmiş kremadan yapılmış ekşi krema. Kütlesel yağ oranı %10, ticari marka Kubanskaya Burenka; Çırpılmış tatlı ekşi krema. M
|
|
||
Cips: patates: - deniz tuzu aromalı; - Parmesan, Cheddar, Maasdam peyniri tadında; - Alp ekşi kreması ve kırmızı soğan, ekşi krema ve otlar, ekşi krema ve soğan, ekşi krema ve mantar tadında
|
|
||
Aromalı patates cipsleri: tuz, kırmızı biber, ekşi krema, ekşi krema ve otlar, ekşi krema ve baharatlar, peynir
|
The Lorenz Bahlsen Snack – World Sp.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
PATATES YANSITMALI CİPS" ESTRELLA "7 lezzet öğesi: dereotu, ekşi krema ve soğan, ekşi krema ve peynir kremalı soslu yumuşak somon, ekşi krema içinde chanterelles, horseradish, hardal;
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Doğu unu tatlıları: "Limon dilimi", "Yoğurtta kiraz", "Yoğurtta kuru erik", "Yuva", "Haşhaş çubuğu", "Tereyağı dili", "Pamuk Prenses", "Ekşi krema-yaban mersini", "Ekşi krema-limon", "Ekşi krema mandalina",
|
|
||
Ekşi krema termostatik yağ kütle oranı %10.0 Ekşi krema termostat yağ kütle oranı %20.0 Ekşi krema termostat yağ kütle oranı %30.0 Ticari Marka "Prostokvashino"
|
|
||
Patates cipsi "Golden Bay": pastırma aromalı, mantar ve ekşi krema aromalı, tavuk aromalı, ekşi krema ve soğan aromalı, ekşi krema ve peynir aromalı, peynir aromalı, yaban turpu jöleli et aromalı; Patates cipsi
|
|
||
Dolgular KLASİK: Peynir aromalı N 347, Ekşi krema aromalı N 341, Ekşi krema ile mantar aromalı N 346, Parçalı mantar aromalı N 345, Ekşi krema ile dereotu aromalı
|
|
||
Aromalı patates cipsleri: Ekşi krema - soğan; Ekşi krema - peynir; Peynir; Hassas peynir; Dereotu; Pastırma; Tavuk; Ketçap; Domates - fesleğen; Pizza; Tuz; Soğan - peynir; Kırmızı biber; Kırmızı biber - ekşi krema, akış paketinde paketlenmiştir
|
UAB Mondelez Baltic
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Sterilize edilmiş hazır mutfak ürünleri: "Patates püresi ile ekşi krema soslu kızarmış balık pirzola"; "Pirinç ile ekşi krema soslu kızarmış balık pirzola"; "Karabuğday lapası ile ekşi krema soslu kızarmış balık pirzola"
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %15 olan az yağlı ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %20 olan klasik ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %35-%40 olan yağlı amatör ekşi krema.
|
|
||
Aromalı patates cipsleri: kırmızı biber, acı biber, pastırma füme, ekşi krema ve soğan, tuz, peynir, mantar, ballı pastırma, otlu ekşi krema, baharatlı ekşi krema
|
Triller Poland Sp.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Patates cipsi, tm. Estrella aromalı: Ekşi krema soğan, Ekşi krema peynir, Dereotu, Pastırma, Tavuk, Ketçap, Domates fesleğen, Pizza, Tuz, Soğan peynir, Kırmızı biber paketlerde ekşi krema, net ağırlık 28 g, 30 g, 35
|
AB KRAFT FOODS LIETUVA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Tatlılar kremalı ve ekşi krema yağ kütle oranı %10.0 olan kremalı çikolata tatlısı; yağ kütle oranı %15.0 olan kremalı çikolata tatlısı; yağ kütle oranı %10.0 olan ekşi krema çikolata tatlısı; ekşi krema
|
|
||
Ekşi krema %15, Ekşi krema %20, Ekşi krema %30, SAKLANACAK BİR ŞEY OLMADIĞINDA işaretleme, net ağırlığı 180; 200; 230; 250; 270; 300; 450; 480; 500 gram olan polietilen tereftalat kutularda paketlenmiştir
|
|
||
Süt içeren ürünler: Delicious ekşi krema, kütle oranı %15 yağ; Delicious ekşi krema, kütle oranı %20 yağ; Delicious ekşi krema, kütle oranı %30 yağ. Ambalaj: p'den yapılmış kaplar
|
|
||
Pastörize ekşi krema ürünü Smetanovna yağ kütle oranı %15.0 Pastörize ekşi krema ürünü Smetanovna pastörize yağ kütle oranı %20.0 Pastörize ekşi krema ürünü Smetanovna yağ kütle oranı %25.0
|
|
||
İlk öğle yemeği yemekleri: et suyu ile sıcak çorbalar: Ekşi krema ile Sibirya pancar çorbası, patates ve ekşi krema ile taze lahana çorbası, mantarlı lahana turşusu çorbası, yeşil lahana çorbası, ekşi krema ile Leningrad turşusu, sou
|
|
||
EKŞI KREMA VE EKŞI KREMA ÜRÜNÜ: YAĞ KÜTLESİ %10, %15, %20, %25, %30, %40 OLAN EKŞİ KREMA. YAĞ KÜTLESİ %10, %15, %20, %25, %30 OLAN KREMALI ÜRÜN STO 00429051-002-2014
|
|
||
Unlu mamullerden çavdar peksimeti: tadı olan çavdar krutonları: yaban turpu, jambon, domuz pastırması, tütsülenmiş sosis, ekşi krema ve soğan, ekşi krema ve dereotu ile jöleli et, ekşi krema ile mantar, domates, domates ve somon, sarımsak
|
|
||
Süt ürünleri: Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü, pastörize yağ kütle oranı %20, Süt yağı ikameli ekşi krema ürünü, yağ kütle oranı %20, %15, süt yağı ikameli ekşi krema ezmesi
|
|
||
Tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren patates cipsi: Kırmızı biber; Yengeç (Yengeç); Ekşi krema, Otlu ekşi krema; Peynir (Peynir); Pastırma; Orman mantarları; Kebap; Fransız hardalı; Kalamar; Ekşi krema içinde mantar; Kırmızı havyar; Sa
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Ürün yelpazesinde tatlandırıcı katkı maddeleri içeren patates cipsleri: Kırmızı biber (Paprika); Yengeç (Yengeç); Ekşi krema, Otlu ekşi krema; Peynir (Peynir); Pastırma; Orman mantarı; Kebap; Fransız hardalı; Kalamar; Ekşi krema içinde mantar;
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Fermente süt ürünleri: kütle oranı %15 yağ içeren ekşi krema, kütle oranı %20 yağ içeren ekşi krema, kütle oranı %30 yağ içeren ekşi krema, plastik kovalarda paketlenmiş, net ağırlık 5 kilogram,
|
|
||
Ekşi krema içeren sebze ürünleri: - kütle oranı %15, %20, %25 olan ekşi krema Pskovskaya Sloboda içeren sebze ürünü; - kütle oranı yağ olan ekşi krema içeren sebze ürünü
|
|
||
Süt ürünleri: - yoğurt sosları: Yoğurt üzerine sarımsaklı ve otlu İtalyan sosu Myasnov Farm; - Ekşi krema sosları: Ekşi krema üzerine domates ve fesleğenli Akdeniz sosu Myasnov Ferma, Ekşi krema üzerine peynirli sos
|
|
||
Aromalı patates cipsleri: Ekşi krema - soğan; Ekşi krema - peynir; Peynir; Hassas peynir; Dereotu; Pastırma; Tavuk; Ketçap; Domates - fesleğen; Pizza; Tuz; Soğan - peynir; Kırmızı biber; Kırmızı biber ekşi kremadır. Akışkan bir ambalajda paketlenmiştir.
|
UAB Mondelez Baltic
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Patates cipsi: salam aromalı patates cipsi (salsa, domuz eti, hardallı domuz eti, pastırma, tavuk, pizza, mantar, somon, karides, sarımsaklı kremalı, ekşi krema, ekşi krema ve otlar, otlu ekşi krema, kırmızı biber, peynir
|
|
||
Ardatovskoe milk LLC etiketli ekşi krema: kütlece en az %10, %0, %12.0, %14.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az %15.0, %17.0, %19.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az
|
|
||
SÜT YAĞI İKAMELİ TATLI ÜRÜN: Süt yağı ikameli %10 yağ kütle fraksiyonlu ekşi krema ürünü, Süt yağı ikameli %15 yağ ikameli ekşi krema ürünü, Süt yağı ikameli kütle fraksiyonlu ekşi krema ürünü
|
|
||
Ekşi krema içeren ürünler: - Kütle oranı %15, %20, %25 olan ekşi krema içeren ürün Pskovskaya Sloboda; - Kütle oranı %15, %20 olan ekşi krema içeren ürün Staroslavianskaya Sloboda
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - kütlece yağ oranı %15'ten az olmayan ekşi krema; - kütlece yağ oranı %17'den az olmayan ekşi krema; - kütlece yağ oranı %19'dan az olmayan ekşi krema; - kütlece yağ oranı
|
|
||
Hidrolize ekşi krema: laktozsuz ekşi krema, yağ kütlesi fraksiyonu: 10.0, %15.0, %20.0, %25.0, %30.0; düşük laktozlu ekşi krema, yağ kütlesi fraksiyonu: 10.0%, 15.0%, 20.0%, 25.0%, 30.0%.
|
|
||
Sebze ekşi krema ürünü: - yağ kütlesi oranı %10.0 olan sebze ekşi krema ürünü; - yağ kütlesi oranı %12.0 olan sebze ekşi krema ürünü; - yağ kütlesi oranı
|
|
||
Pastalar: Çikolata, Kont Harabeleri, Cennet Bahçesi, Meyveli Pandispanya, Lor Jölesi, Meyve, Kuru Kayısılı Ekşi Krema, Ananaslı Ekşi Krema, Kuru Erikli Ekşi Krema, Kuzeydeki Ayı, Ceviz
|
|
||
Aromalı unlu mamuller: YUNAN baharatlı ekmek cipsi, barbekü tadında, karabiber ve ekşi krema tadında, soğan ve ekşi krema tadında, yeşil soğan ve ekşi krema tadında, sarımsak ve ch
|
UAB GUDOBELE
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %15,0; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %20,0; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %30,0.
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan ekşi krema Talitskaya Geleneksel. Kütlesel yağ oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan ekşi krema Talitskaya Termostat. Kütlesel yağ oranı %10 olan ekşi krema,
|
|
||
Mutfak sosları: Mayonez sosu: Zeytinli, Ev yapımı, Hafif, Provence, Ekşi krema ilaveli, Hardal ilaveli, Yaban turpu ilaveli, Peynirli, Kremalı sarımsaklı, Ekşi krema, Mantarlı ekşi krema
|
|
||
Kütlece %10 yağ oranına sahip ekşi krema, House in the village ticari markası; Kütlece %15 yağ oranına sahip ekşi krema, House in the village ticari markası; Kütlece %20 yağ oranına sahip ekşi krema, House in the village ticari markası
|
|
||
Tuz, ekşi krema ve soğan ile mısır pufları (patlamış mısır); otlar, mantar, peynir, pastırma, soğan, ekşi krema, ekşi krema ve soğan tadı ile şişirilmiş mısır taneleri (patlamış mısır). Şişirilmiş mısır taneleri (patlamış mısır) tatlı so v
|
|
||
DOBRUSHA ticari marka aralığında ekşi krema teknolojisi kullanılarak yapılan süt yağı ikameli süt içeren ürün: Kütlesel yağ oranı %15, %20, %30 olan ekşi krema, ekşi krema ezmesi Starokrestyanskaya wi
|
|
||
Sebze-ekşi krema ürünü: Ekşi krema süt-sebze ürünü Smetanka, toplam yağın kütle oranı %15, süt yağı %1,5 dahil; Ekşi krema süt ürünü Smetanka, toplam yağın kütle oranı %20
|
|
||
Valio ekşi krema. Kütlesel yağ oranı %15,0; Ekşi krema Valio. Yağ kütle oranı %23,0; Ekşi krema Valio. Yağ kütle oranı %30.0
|
|
||
Yarı sert peynir Kuru maddedeki yağ kütle oranı %40 olan ekşi krema. Yarı sert peynir Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan ekşi krema. Yarı sert peynir Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan ekşi krema.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Peynir yarı katı Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan ekşi krema. Yarı sert peynir Kuru maddedeki yağ kütle oranı %35 olan ekşi krema. Yarı sert peynir Kuru maddede yağ kütle oranı %35 olan ekşi krema
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Kuru starter kültürler (yüksek konsantrasyonlu bakteriyel starter kültürler) DairyFLORA Süzme peynir, DairyFLORA Ekşi krema, DairyFLORA Ekşi süt
|
Chimab S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Tereyağı: Kitlesel yağ içeriği %82,5 olan geleneksel - tatlı krema tuzsuz, ekşi krema tuzsuz; Kitlesel yağ oranı %80,0 olan amatör - tatlı krema tuzsuz, ekşi krema tuzsuz; Krestya
|
|
||
Fermente süt ürünü: normalize edilmiş kremadan ekşi krema, kütle oranı %15 yağ; %20; %25; normalize edilmiş kremadan yağlı amatör ekşi krema, kütle oranı %40 yağ. Paketleme - Pure Pak paketleri, konteyner veya
|
|
||
Hazır soslar: Ekşi krema sosu, Mantarlı ekşi krema sosu, Yaban turplu peynir sosu, Zerdeçallı peynir sosu, Füme suluguni peynirli sos, Hardallı krema sosu, Soğanlı krema sosu.
|
|
||
Ekşi krema tatlısı mdzh. 10, %15, %20, %30, %35; Ekşi kremalı meyve tatlısı "Çilekli cheesecake", "Yaban mersinli fantezi", "Ahududu şerbeti" mdzh. 10, %15, %20, %30, %35; Ekşi krema çikolata tatlısı "Çikolatalı mus"
|
|
||
Patates Cipsi tadı: yaban turpu; tavuk; kırmızı havyar; dereotlu ekşi krema; soğanlı ekşi krema; ekşi kremalı peynir; B-B-Q; yaban turplu jöleli et; domuz pastırması; sarımsaklı domuz yağı; tütsülenmiş sosis; peynir; hafif tuz
|
|
||
Bitkisel yağ içeren ve içermeyen fermente süt ürünleri: acidophilus, acidolact, kefir, kefir içeceği, ekşi süt, fermente pişmiş süt, varenets, yoğurt, yoğurt ürünü, ekşi krema ve ekşi krema ürünü,
|
S.N.C. ORGANISATION INTRA-GROUPE DES ACHATS
|
🇫🇷 France
|
|
Tuzlu kraker Bogorodskie tadı ile: yaban turpu ile et jölesi, baharatlı peynir Nacho, otlar ile domates, kırmızı havyar, porçini mantarı, ekşi krema ile mantar, ekşi krema ile soğan, hafif tuzlu salatalık, ekşi cr
|
|
||
Ekşi krema, ekşi mayalı ekşi krema
|
|
||
Peletlerden cipsler: Karışım; yengeç; pastırma; salatalık turşusu; peynir; salam; yengeç; mantar; ekşi kremalı mantar; kırmızı havyar; siyah havyar; otlu ekşi krema; soğanlı ekşi krema; tavuk; somon; soğan; garli
|
.
|
|
|
Tereyağı: tatlı-kremalı; tatlı-kremalı tuzsuz; tatlı ve kremalı tuzlu; ekşi krema; tuzsuz ekşi krema; ekşi kremalı tuzlu - Geleneksel (yağ kütle oranı %82,5); tatlı ve kremalı; с
|
|
||
Barbekü, wasabi, ekşi krema ve otlar, ekşi krema ve soğan, peynir, ekşi kremalı mantar, pastırma, şiş kebap, yaban turplu jöleli et, yengeç, salsa, tavuk gibi lezzetlerle çıtır çıtır bir kabuk içinde kavrulmuş yer fıstığı,
|
|
||
Süt ürünleri: Ekşi krema, yağ kütlesi oranı %10; Ekşi krema, yağ kütlesi oranı %15; Yüksek yağlı çiftlik ekşi kreması, yağ kütlesi oranı %33.
|
|
||
LAYS® doğal tuzlu patates cipsi; LAYS® doğal aromalı patates cipsi: Dereotlu hafif tuzlu salatalık, peynir, ekşi kremalı porçini mantarı, pastırma, ekşi krema ve soğan, taze yeşil soğan, ekşi krema
|
|
||
Paketlenmiş Cipolletto patates cipsleri: peynir, domuz pastırması, ekşi krema ve soğan, ekşi kremalı porçini mantarı, tuzlu klasik olanlar, şaşlık, ekşi krema ve otlar, ızgara tavuk, jambon, kırmızı biber, kırmızı havyar, fr
|
|
||
Peynirin kuru maddesindeki yağ kütle oranı: %25, %30, %35, %40, %45, %50, %55 - ağırlıkça ve ambalajlı; krema aromalı genç "Özel ekşi krema" peyniri "Özel ekşi krema" peyniri
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Pastalar: Karışık Yoğurt, Tatlı, Kiev tatlısı, Çilekli mood, Krema-Düşes, Ahududu mojito, Bal-ekşi krema, Moskova, Yeni Prag, Ekşi krema, Süzme peynir, Meyve slayt, Hindistan cevizi, Krep, Tatil
|
№ 3
|
|
|
Vanilya aromalı tatlı ekşi krema. Kütlesel yağ oranı %13,5 ticari marka House in the village Eritilmiş kremadan ekşi krema. Kütlesel yağ oranı %10, ticari marka House in the village
|
|
||
Starter mikroorganizmalar kullanılarak süt ürünleri ilaveli veya ilavesiz krema fermantasyonu ile yapılan fermente süt ürünleri: 15'lik yağ kütlesine sahip az yağlı ekşi krema, Klas ekşi krema
|
|
||
peynirli ve sarımsaklı kruton, sarımsaklı kruton, ekşi krema aromalı soğanlı kruton, jalapeñoslu kruton, domatesli kruton, ekşi krema ve karabiberli kruton
|
UAB GUDOBELE
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Patates cipsi, Estrella markası, Double Estrella serisi ile çeşitli tatlar: Pastırma, yeşil soğan ve peynir, dereotu, ekşi krema ve peynir, ekşi krema ve soğan, peynir, pizza, domates ve fesleğen, peynirli soğan
|
UAB Mondelez Lietuva Production, KRAFT FOODS LIETUVA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Bitkisel yağ bazlı sos "Ekşi Krema" / Ekşi Krema Sosu
|
Develey Senf & Feinkost GmbH ,
|
🇩🇪 Germany
|
|
Estrella markalı patates cipsi çeşitleri: pizza aromalı, kırmızı soğan ve ekşi krema aromalı Double serisi, Amerikan chisburger aromalı Double serisi, rustik ekşi krema ve lu
|
AB Mondelez Lietuva Production
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Süt ürünleri: Exporta laktozsuz ekşi krema, ECO laktozsuz ekşi krema,
|
AS Tukuma Piens
|
🇱🇻 Latvia
|
|
"Bon chance" markalı ekmek cipslerinin lezzetleri: barbekü, ekşi krema ve soğan a, sarımsak ve peynir, pizza, salam, ekşi krema ve yeşil soğan, jalapenos, sarımsak, domates.
|
UAB GUDOBELE
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Ürün yelpazesinde "SPAR" işaretli patates atıştırmalıkları (cipsler): - ekşi krema ve soğan tadında "Patates cipsi ekşi krema soğan"; - orijinal "Patates cipsi orijinal"; - kırmızı biber tadında "P
|
International Group SPAR B.V
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Kompozit süt ürünleri: - yoğurt sosları: Yoğurt üzerine sarımsaklı ve otlu İtalyan sosu Myasnov Ferma; - Ekşi krema sosları: Ekşi krema üzerine domates ve fesleğenli Akdeniz sosu Myasnov
|
- 77
|
|
|
Süt içeren ekşi krema ürünleri. Kütle oranı %10 olan kremalı sebze ürünü "Ekşi krema lezzeti": 15%; 20%; 25%; 30%.
|
|
||
Ekşi krema ürünü yağ kütlesi oranı süt yağı ikamesi ile %15.0; Ekşi krema ürünü yağ kütlesi oranı süt yağı ikamesi ile %20.0.
|
|
||
Atıştırmalıklar. Çıtır çıtır kabuklu fasulye: ekşi krema ile dereotu, ekşi krema ile soğan, karides, wasabi, pizza, baharatlı bir tat
|
-98
|
|
|
Çıtır bir kabukta kızarmış fındık ve fıstık atıştırmalıkları, lezzetler: pastırma, soğan ve ekşi krema, mantar ve ekşi krema, peynir, salam, tütsülenmiş sosis, hafif tuzlu salatalık, baharatlı, barbekü, wasabi, barbekü,
|
|