ermeni̇ konyaği GTIP / HS CODE ✨
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 2208: Etil alkol (alkol derecesi < %80, tağyir edilmemiş) ve damıtılarak elde edilmiş likör ve diğer alkollü içkiler
- 220820: Üzüm şarabı-alkol derecesi % 80'den az, tağyir edilmemiş
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Ermeni brendisi 3 yıl; Ermeni brendisi 5 yıl; Ermeni Konyağı 7 yıl; Ermeni Mozaiği 3 yıl; Ermeni Mozaiği 5 yıl; Ermeni Mozaiği 7 yıl
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "GAYASON" 3 yıllık, "GAYASON" 5 yıllık, "GAYASON" 7 yıllık, "Ermeni brendisi" 3 yıllık, "Ermeni brendisi" 5 yıllık, "Ermeni konyağı" 7 yıllık
|
🇦🇲 Armenia
|
||
1. Ermeni konyağı 3 yıldızdır (konyak damıtımının minimum yaşı en az 3 yıldır), 2. Ermeni konyağı 5 yıldızdır (konyak damıtımının minimum yaşı en az 5 yıldır), Ambalaj: Kapasiteli cam şişeler
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Ermeni Mozaiği 3 yıl; Ermeni Mozaiği 5 yıl; Ermeni Mozaiği 7 yıl; Ermenistan'ın Başyapıtı 3 yıl; Ermenistan'ın Başyapıtı 5 yıl; Masterpiec
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Konyaklar 3 ila 20 yıl arasında yaşlandırılır (etil alkolün hacim oranı %40'tan az olmamalıdır): Ermeni brendisi Araks; Duduk; Ermeni Markası; Vivat Armenia, Ermeni Konyağı
|
.
|
🇦🇲 Armenia
|
|
JV Great Valley LLC tarafından üretilen 5 yıldızlı Ermeni brendisi için 16.000 adetlik 0,5 litre kapasiteli bireysel karton hediye ambalajı; JV LLC Gre tarafından üretilen 5 yıldızlı Ermeni konyağı için
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Etil alkol hacim oranı %40,0 vol. olan konyaklar: Ermeni brendisi Golden Glory üç yıllık; Ermeni konyağı Golden Glory beş yıllık. Ambalaj: 0,187 litreden 2,0 litreye kadar cam şişeler, hediye
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40.0): " Arame ", 3 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 3 yıldır)," Arame ", 4 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 4 yıldır)," Arame ", 5 yıldız (konyak damıtımının mi
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40 ila %42): "Pride of Armenia" üç yaşında; "Pride of Armenia" beş yaşında; "Pride of Armenia" 7 yaşında; "France" üç yaşında.
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı: "Kutsal Eçmiadzin Katedrali" XO Royal (ХО Royal) 25 yıl (etil alkol hacim oranı %40.0, konyak damıtıklarının minimum yaşlandırma süresi 25 yıl)
|
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "ARINE" üç yaşında; "ARINE" dört yaşında; "ARINE" beş yaşında; "ARINE Aryuts" vintage ", 6 yaşında;" ARINE Aryuts "vintage", 8 yaşında; "AR
|
.
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Altı isimli Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "Bouquet of Armenia" (üç yıllık) - 3 yıllık yaşlandırma; "Bouquet of Armenia" (beş yıllık) - 5 yıllık yaşlandırma; "Bouquet of Armenia" (yedi yıllık) - a
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40 ila %42): Gayason 3 yaş, Gayason 5 yaş, Gayason 7 yaş, Gayason 10 yaş, Gayason 12 yaş, Gayason 15 yaş, Gayason 20 yaş
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Altın varaklı Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40.0): Altın, konyak distilatlarının minimum yaşı 3 yıldır; Altın, konyak distilatlarının minimum yaşı 5 yıldır; Altın, minimum
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı 40, 0 - 45.0%): - üç yıllık Fransa, - beş yıllık Fransa. Ambalaj: cam şişeler, hatıra şişeleri, çeşitli konfigürasyonlarda cam şişeler (hediye kutularında, ayrı ayrı
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40), cam şişelerde, seramik şişelerde, kil şişelerde, hediyelik şişelerde, 0,05 l ila 5,0 l kapasiteli hediyelik fıçılarda, hediye paketi dahil
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Artamat ekstraktı 3 yıl, Artamat maruziyeti 5 yıl, Artamat maruziyeti 8 yıl, Tebrik maruziyeti 3 yıl, Pozd eşit maruziyeti 5 yıl, Tebrik
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Mother Armenia 3 yıl; Mother Armenia 5 yıl; Mother Armenia 7 yıl; Mother Armenia 10 yıl yaşlandırılmıştır;
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Üç yıllık Rus konyağı Üç yıldız Beş yıllık Rus konyağı Beş yıldız Üç yıllık Rus konyağı Kızılyar Dört yıllık Rus konyağı Kızılyar Beş yıllık Rus konyağı Kızılyar Rus hor
|
.
|
|
|
Rus konyağı: Üç yıllık Rus konyağı Fortress Kizlyar, dört yıllık Rus konyağı Fortress Kizlyar, beş yıllık Rus konyağı Fortress Kizlyar, KV yıllandırılmış Rus konyağı Fortress Kizlyar, Ross
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi tadında Ermeni lavaşı, peynir aromalı ve tadında Ermeni lavaşı, Ermeni
|
|
||
"Taş fırından" ulusal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, Ermeni ince lavaşı, Ermeni ekmeği, Ermeni Dilijan ekmeği, Ermeni matnakaşı, Ermeni bazlaması
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, Ermeni sov lavaşı
|
|
||
"Ermeni lavaşı" ince: - "Ermeni lavaşı"; - "Peynir" tadında "Ermeni lavaşı"; - "Peynir ve zerdeçal" tadında "Ermeni lavaşı"; - "Buğday kepeği" ile "Ermeni lavaşı"; - "Ermeni lavaşı"
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, peynir aromalı ve aromalı Ermeni lavaşı, lavaş
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, peynir tadı ve aromalı Ermeni lavaşı, lavaş g
|
|
||
Ermeni lavaşı; dereotlu Ermeni lavaşı; kimyon tohumlu Ermeni lavaşı; filizlenmiş buğdaylı Ermeni lavaşı; kırmızı biberli ve domatesli Ermeni lavaşı; lavaş "Pita", ekmek "Pita"; tandır keki; paty
|
|
||
ERMENİ COGNACS (etil alkol hacim fraksiyonu %40): ERMENİ STANDART YAŞ 3 YIL, ERMENİ STANDART YAŞ 5 YIL, ERMENİ STANDART AGREGA ARENA 10 YIL YAŞ, ERMENİ STANDART AGREGA 7 YIL YAŞ, A
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Rus konyağı: üç yıllık Georgievsky ***, beş yıllık Georgievsky *****; Yıllanmış Rus konyağı KV: Georgievsky Jubilee, Tsars Prize; En yüksek kalitede Rus konyağı KVVK Tsarski
|
|
||
Üç yıllık Rus konyağı Üç yıldız Dört yıllık Rus konyağı Benim Dağıstanım Beş yıllık Rus konyağı Beş yıldız
|
|
||
Unlu mamuller: Peynir aromalı Ermeni lavaşı, Dereotu aromalı Ermeni lavaşı, Pastırma aromalı Ermeni lavaşı, Domates aromalı Ermeni lavaşı
|
|
||
Alkol endüstrisinin ürünleri: üç yıllık Ermeni konyak konyak, beş yıllık Ermeni konyak konyak, yedi yıllık Ermeni konyak konyak , üç yıllık Ermeni konyak Armel
|
Hayasy Group LLC
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Unlu mamuller: ince Ermeni lavaşı, ince Ermeni lavaşı, ince lavaş, lavaş rulosu, ince lavaş (tyndyrny) premium, ince Ermeni rulosu, Ermeni ince lavaş rulosu, lavaş ince rulosu,
|
|
||
Konyak, etil alkol hacim oranı: %40: - PEARL OF ARMENIA üç yıllık Ermeni brendisi; - PEARL OF ARMENIA beş yıllık Ermeni brendisi; - PEARL OF ARMENIA 7 yıllık Ermeni brendisi. Bardakta kapasitif b
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Unlu mamuller: Ermeni yassı ekmeği Matnakash, Ermeni lavaşı, peynir aromalı Ermeni lavaşı, plastik bir torba içinde paketlenmiştir,
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımı unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı (çavdar ve susamlı), Ermeni ince lavaşı (çavdar unu, soğan ve dereotlu), Ermeni ince lavaşı (malt ve keten tohumlu)
|
|
||
Buğday unundan Kafkas unlu mamulleri: Kafkas lavaşı (matnakaş), Ermeni lavaşı, zerdeçallı Ermeni lavaşı, peynir aromalı Ermeni lavaşı
|
|
||
Fırıncılık ürünleri: Kafkas lavaşı, Ermeni lavaşı, Ermeni renkli lavaşı, Ermeni purisi, Gürcü bazlaması, Belarus ekmeği, susamlı ekmek, Asya bazlaması, susamlı Asya bazlaması, tuğla ekmeği, ekmek p
|
|
||
Konyak: - Cognac bölgesinin coğrafi işaretli konyağı, Cognac Fins Bois 1979 Cognac Feng Bua 1979, etil alkol hacim oranı: %55,4 - 132 şişe; - Cognac bölgesinin coğrafi işaretli konyağı
|
Jean Grosperrin
|
🇫🇷 France
|
|
Rus konyağı FIRE ICE üç yıllık, Rus konyağı FIRE ICE beş yıllık
|
|
||
Üç yıllık Rus konyağı MARECHAL de Rivoli (MARESHAL de Rivoli); Beş yıllık Rus konyağı MARECHAL de Rivoli
|
|
||
Rus konyağı üç yıllık Fathers Old Barrel (Fazers Old Barrel), Rus konyağı Fathers Old Barrel (Fazers Old Barrel),
|
|
||
Üç yıllık Rus konyağı Old Tower; beş yıllık Rus konyağı Old Tower;
|
|
||
Kristal içinde KV Derbent yaşlı Rus konyağı, Kristal içinde KS Grad Petrov yaşlı Rus konyağı
|
|
||
Rus konyağı beş yıllık Dzhigit, Rus konyağı yaşlandırılmış KV Dzhigit, alkol içeriğinin kütle oranı %40
|
|
||
Üç yıllık Rus konyağı Rus Kırım, Üç yıldız, Rus konyağı Rus Kırım beş yıllık Beş yıldız ürün pişmemiş füme. Et ürünüdür. Sosis: Geleneksel, Fin salamı. Çiğ tütsülenmiş domuz eti
|
|
||
Ukrayna Konyakları TM Greenwich : Ukrayna Konyakları sıradan üç yıldız Greenwich . Alıntı 3 yıl. Fortress %40; Ukrayna konyağı sıradan dört yıldız Greenwich Reserve. 4 yıl yıllandırılmıştır. Fortress %40; Ukrayna Konyağı
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Üç yıllık Rus konyağı Üç yıldız. Beş yıllık Rus konyağı Beş yıldız ek .
|
|
||
Rus konyağı üç yıllık Eski harman. Rus konyağı beş yıllık Eski harman Rus terbiyeli sırt KV Eski harman
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Azeri, Ermeni, Gürcü, Şaşlık, Satsibeli, Tkemali, Acıka, Acıka Abhaz, Acıka Ermeni. TM "Babushkin Pot", "Caucasian Feast", "Milan", "Sauces of the peoples of the world",
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Azeri, Ermeni, Gürcü, Şaşlık, Satsibeli, Tkemali, Acıka, Acıka Abhaz, Acıka Ermeni. TM "Babushkin Pot", "Caucasian Feast", "Milan", "Sauces of the peoples of the world",
|
|
||
"Taşlar Ülkesi" serisinin alkollü içkileri (etil alkolün hacim oranı %40.0): "Üzümlü Ermeni votkası", "V ekstra dereceli yıllandırılmış Ermeni votkası "
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Buğday unundan yapılan unlu mamuller: Gürcü lavaşı, lavaş (yuvarlak), sandviç ekmeği, pide, Ermeni lavaşı, Ermeni lavaşı (yuvarlak), Hint lavaşı, Özbek bazlaması, Tacik bazlaması,
|
|
||
ARMENIAN COGNAC (etil alkol hacim oranı %40): "ERMENI STANDARDI" UZATMA 7 YIL, "ERMENI STANDARDI" UZATMA 10 YIL. Ambalaj: 0,2 l ila 2,0 l (dahil) kapasiteli cam şişeler. Şişeleme tarihi
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Gıda ürünleri ... Buğday unundan paketlenmiş ve paketlenmemiş unlu mamuller: Ermeni lavaşı "Bayazet", tonirden Ermeni lavaşı, lavaş "CHIPS".
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan yapılan kekler gibi unlu mamuller: Ermeni lavaşı (ince), pide, kepekli Ermeni ince lavaşı, orijinal sarımsaklı lavaş (gözleme), orijinal susamlı lavaş (gözleme)
|
|
||
Matnakash-Ermeni, Bokon-Ermeni, Puri-Gürcü, Bazlama-Özbek, Pide-Arap, Tortilla-Meksika, Ekmek -Fransız, Baget -Fransız, Örgüler-sıradan, Somunlar-sıradan, Somunlar-şerbetçiotu içermeyen, Papatya-o
|
|
||
yarı tatlı köpüklü inci şarapları, Emilia bölgesi (etil alkol hacim fraksiyonu %4,5 ila %12,5, kütle şeker konsantrasyonu 40 g dm3 -55 g dm3) - beyaz: Medici Ermete Lambrusco; - pembe: Medici Ermete Lambrusco
|
MEDICI ERMETE & FIGLI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
UNLU MAMÜLLER - ERMENİ İNCE LAVAŞI, ŞAURMA İÇİN ERMENİ İNCE LAVAŞI, BUĞDAY RULOSU, BAHARATLI BUĞDAY RULOSU, BABA RIKOYLU BUĞDAY RULOSU, PEYNİRLİ BUĞDAY RULOSU, PROVENCE OTLU BUĞDAY RULOSU,
|
№ 1
|
|
|
LAVAŞ ERMENİ İNCE YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU, LAVAŞ ERMENİ BİRİNCİ SINIF İNCE BUĞDAY UNU, LAVOCHARIAN KAVS. : çelik bir bobini açmak için aparat, bir levhaya silindirik bir şekil vermek için bir haddeleme makinesi
|
-3
|
|
|
Unlu mamuller: erazdan, matnakyash, tuğla ekmeği, Ermeni puri, peynirli ve yumurtalı Ermeni puri, ahududu reçelli puf, kayısı reçelli puf, vişne reçelli puf, elma reçelli puf, puflu
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: Kufta, Kebaplık kıyma, Dolma, Ermeni lahana sarması, Ev yapımı dana pirzola, Dana köfte, Ermeni Basturması, Domuz sarması, Dana haşlanmış domuz eti, Domuz haşlanmış domuz eti. Packi
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Bokon ekmeği, Hrazdan ekmeği, Lori ekmeği, Shotapuri ekmeği, Ermeni matnakash, Ermeni ince lavaşı, Domashny pidesi, Dorozhnaya çöreği, Paskalya pastası
|
|
||
STAND OF STONE serisi üzüm votkası (etil alkol hacim oranı %40,0): Ermeni üzüm votkası; Yıllandırılmış Ermeni üzüm votkası
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ürün yelpazesinde yemek sosları: Ermeni sosu: Domates kebabı, yumuşak, Ermeni sosu: ekstra acı; Satsibeli: baharatlı domates sosu; Tkemali "Dedo", Dikenden Tkemali, Tkemali "Eteri"; Acıka Kavkaz, Acıka: özellikle acı
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Kanyak (etil alkol hacim oranı %40.0): 1. Üç yıllık Ermeni brendisi Gold of Yerevan; 2. Beş yıllık Ermeni brendisi Gold of Yerevan.
|
🇦🇲 Armenia
|
||
LAVAŞ ERMENİ İNCE YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU, LAVAŞ ERMENİ BİRİNCİ SINIF İNCE BUĞDAY UNU, LAVOCHARIAN KAVS. : çelik bir bobini açmak için aparat, bir levhaya silindirik bir şekil vermek için bir haddeleme makinesi
|
|
||
Rus konyağı %40 vol. gücünde: üç yıllık "BLACK SAIL", dört yıllık "BLACK SAIL", beş yıllık "BLACK SAIL" GOST R 51618-2009
|
|
||
Üç yıllık Rus konyağı "Holy Cross"
|
|
||
Dört yıllık Rus brendisi "Ancient castle" %40 vol., beş yıllık Rus konyağı "Ancient castle" %40 vol.
|
|
||
Gürcü konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "HEART OF ARAGVI" üç yıllık, "HEART OF ARAGVI" dört yıllık, "HEART OF ARAGVI" yedi yıllık, "HEART OF ARAGVI" beş yıllık, "HEART OF ARAGVI" con
|
Kakhetian Traditional Winemaking Ltd
|
🇬🇪 Georgia
|
|
Güçlü harmanlanmış Alman konyağı "Asbach Urbrand"; Asbach Original alkol içeriği %38 ila %40 arasındadır. Ambalaj: cam şişelerde, 0,05 ila 3,0 hacimli hediye paketi dahil
|
ASBACH GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
işlenmiş Rus konyağı (etil alkol hacim oranı %40): dört yıllık "Absheron"; beş yıllık "Absheron"; beş yıllık "Old Square"; yıllanmış "KV" "Ganja"; yıllanmış "KB" " Gek-Gel
|
|
||
Gürcü konyağı (etil alkol hacim oranı %40 ila %45): - "BERIKONI VS 3 YEARS OLD" / "BERIKONI VS 3 YEARS OLD", meşe fıçılarda yıllandırılan konyak distilatlarının minimum yaşı 3 yıldır, - "BERIKONI VSOP
|
. Bolero and Company Ltd.
|
🇬🇪 Georgia
|
|
Rus konyağı: üç yıllık Rus meşesi, beş yıllık Rus meşesi
|
|
||
ürünler: Konyaklar: - "Arashan ***" üç yıllık, %40 vol.; - "Arashan *****" beş yıllık, %40 vol.; - "Arashan" KV 6-7 yıllık, %42 vol., KMS 853'e göre üretilmiştir: 2014 "Kırgız konyağı. Genel özellikler"
|
|
||
Ukrayna TM "Bolgrad" konyağı (etil alkolün hacimsel payı (alc.) %40): "Üç yıldız" üç yıllık; Dört Yıldız dört; "Beş yıldız" beş yıllık.
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Gürcü konyağı: DAISI 3 YEARS OLD Etil alkolün hacim oranı %40.0. Ambalaj: cam şişeler, hacim 0,5 litre Şişeleme tarihi 01.01.2018 DAISI 3 YEARS OLD Etil alkolün hacim oranı %40,0 Ambalaj: istif
|
OOO
|
🇬🇪 Georgia
|
|
Üç yıllık Rus konyağı "DARU - BEND" (etil alkol hacim oranı %40,0)
|
.
|
|
|
Yıllanmış Rus konyağı "KB" Etil alkolün hacim oranı %40. Ambalaj: buzlu dahil cam şişeler, 0,05 ila 2,0 litre (dahil) hacimli hatıra şişeleri, 2 litre hacimli hatıra fıçıları (meşe)
|
|
||
Krem likörler (etil alkolün hacim oranı %15 ila %30; şekerlerin kütle konsantrasyonu en az 25 100cm³): SIYAH FRENK ÜZÜMÜ, MUZ, CURASAO MAVISI, KAHVE, KIRAZ KONYAĞI, ŞEFTALI AMARETTO , LIMONCELLO
|
Wenneker Distilleries B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Rus konyağı beş yıllık TSARSKAYA ÖDÜLÜ
|
|
||
Fransız konyağı: DUQUAI VSOP 4 yıl yıllandırılmış, DUQUAI XO 6 yıl yıllandırılmış
|
SARL Braastad-Tiffon
|
🇫🇷 France
|
|
Gürcü konyağı: Askaneli XO, konyak distilatları için minimum yaşlandırma süresi 10 yıldır; Askaneli VSOP, konyak distilatları için minimum yaşlandırma süresi 7 yıldır; Askaneli VS, konyak distilatları için minimum yaşlandırma süresi
|
🇬🇪 Georgia
|
||
Üç yıllık Rus brendisi Fortress Kizlyar, beş yıllık Rus brendisi Fortress Kizlyar, KV Fortress Kizlyar yıllandırılmış Rus konyağı
|
|
||
Ukrayna konyağı (etil alkol hacim oranı %40): vol. m. AUR DE BALANESTI: THREE STARS üç yaşında, FIVE STARS beş yaşında; t. m. AUR DE BALANESTI SPECIAL: FIVE STARS beş yaşında.
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Ukrayna konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Russkoe Sobranie 3 yaş, Russian Assembly 5 yaş, Tsarsky Standard 3 yaş, Tsarsky Standard 5 yaş, Bouquet of Bessarabia ag
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Rus yıllanmış konyağı KV Legend of Dagestan. (Etil alkolün hacim oranı %40'tan az değildir, şekerin kütle konsantrasyonu 10.0 g dm3'ten az değildir. Ambalaj: 0,5 l kapasiteli cam şişeler,
|
|
||
Rus konyağı: beş yıllık Century Reserve
|
|
||
Üç yıllık Rus brendisi Altın damla, Beş yıllık Rus konyağı Altın damla
|
|
||
Rus konyağı (hacmen %40 etil alkol): dört yıllık Order Castle, beş yıllık Order Castle. GOST R 51618-2009.
|
|
||
Şekerleme: Kürtler: Limon ve Misket Limonu, Cointreau ile Portakallı Kurd, Vişne Konyağı ile Vişneli Kurd; marmelat: Viski ile portakal; reçeller: Ravent ve zencefil, Erik, Kiraz Morello, Yaban mersini
|
Darlington & Daughters Unlimited, United Kingdom
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
işlenmiş Rus konyağı (etil alkol hacim oranı %40): üç yıllık Monte Choco (Chocolate Mountain); beş yıllık Monte Choco (Chocolate Mountain); üç yıllık Fathers Old Barrel (Phasers Old Barrel); f
|
|
||
Güçlü harmanlanmış Alman konyağı Asbach Urbrand; Asbach Original alkol içeriği %38 ila %40 arasındadır.
|
ASBACH GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Rus konyağı, etil alkol hacim oranı %40.0: üç yıllık: "Üç yıldız", "BRANDY CELLAR"; beş yıllık: Beş yıldız
|
|
||
Güçlü harmanlanmış Alman konyağı Asbach Urbrand; Asbach Original alkol içeriği %38 ila %40 arasındadır. Ambalaj: cam şişelerde, 0,05 ila 3,0 litre arasında hediye paketi dahil.
|
ASBACH GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Cognac bölgesinin coğrafi işaretli konyağı, Cognac Fins Bois 1979 Feng Bua 1979 , 0,7 litre kapasiteli cam şişelerde veya sürahilerde, p u dahil, etil alkol hacim oranı %55,4,
|
Jean Grosperrin
|
🇫🇷 France
|
|
Gürcü konyağı (etil alkol hacim oranı %40 ila %45): - GMIRELI 3 yıl, meşe fıçılarda yıllandırılan konyak distilatlarının minimum yaşı 3 yıldır, - GMIRELI 4 yıl, konyak distilatlarının minimum yaşı
|
. Bolero and Company Ltd.
|
🇬🇪 Georgia
|
|
Rus konyağı, etil alkol hacim oranı %40.0: üç yıllık Fathers Old Barrel (Phasers Old Barrel), beş yıllık Fathers Old Barrel (Phasers Old Barrel)
|
|
||
Rus konyağı (etil alkol hacim oranı %40): üç yıllık WHITE AGAT, beş yıllık WHITE AGAT.
|
|