Ermeni pidesi GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 0910: Zencefil, safran, zerdeçal, kekik, defne yaprakları, köri ve diğer baharat
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 2208: Etil alkol (alkol derecesi < %80, tağyir edilmemiş) ve damıtılarak elde edilmiş likör ve diğer alkollü içkiler
- 220820: Üzüm şarabı-alkol derecesi % 80'den az, tağyir edilmemiş
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Buğday unundan unlu mamuller: Bokon ekmeği, Hrazdan ekmeği, Lori ekmeği, Shotapuri ekmeği, Ermeni matnakash, Ermeni ince lavaşı, Domashny pidesi, Dorozhnaya çöreği, Paskalya pastası
|
|
||
Un ürünleri: Yunan geleneksel pidesi, Yunan mısırlı pidesi, Yunan körili pidesi, baharatlı Yunan pidesi, Kıbrıs geleneksel pidesi, polimer ambalajda paketlenmiş net ağırlık 100 gramdan 2500 g'a kadar
|
Pites Kolios S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Un ürünleri: Akdeniz pidesi, Ermeni lavaşı
|
|
||
Ermeni lavaşı, Arap pidesi, ambalajsız ve GOST 31752-2012'ye uygun olarak paketlenmiş.
|
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Ermeni brendisi 3 yıl; Ermeni brendisi 5 yıl; Ermeni Konyağı 7 yıl; Ermeni Mozaiği 3 yıl; Ermeni Mozaiği 5 yıl; Ermeni Mozaiği 7 yıl
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi tadında Ermeni lavaşı, peynir aromalı ve tadında Ermeni lavaşı, Ermeni
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: ekmek pidesi, ekmek pidesi plus
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: susamlı lavaş; Boat pidesi; net ağırlığı 0,1 kg ila 0,5 kg arasında değişen polimerik malzemeden ambalajlarda Gruzinsky pidesi
|
|
||
Dondurulmuş unlu mamuller: Yunan pidesi (Yunan pastası), Kıbrıs oval pidesi (oval gözleme), kare pide (kare gözleme).
|
Kaloidas SA – ELVIART
|
🇬🇷 Greece
|
|
Fırın ürünleri: Pide, Kepekli Pide, Mini Pide, Arap pideleri: Pide, Kepekli Pide, Mini Pide, Akdeniz Pidesi, Kepekli Akdeniz Pidesi
|
|
||
"Taş fırından" ulusal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, Ermeni ince lavaşı, Ermeni ekmeği, Ermeni Dilijan ekmeği, Ermeni matnakaşı, Ermeni bazlaması
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, Ermeni sov lavaşı
|
|
||
"Ermeni lavaşı" ince: - "Ermeni lavaşı"; - "Peynir" tadında "Ermeni lavaşı"; - "Peynir ve zerdeçal" tadında "Ermeni lavaşı"; - "Buğday kepeği" ile "Ermeni lavaşı"; - "Ermeni lavaşı"
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, peynir aromalı ve aromalı Ermeni lavaşı, lavaş
|
|
||
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, peynir tadı ve aromalı Ermeni lavaşı, lavaş g
|
|
||
Ermeni lavaşı; dereotlu Ermeni lavaşı; kimyon tohumlu Ermeni lavaşı; filizlenmiş buğdaylı Ermeni lavaşı; kırmızı biberli ve domatesli Ermeni lavaşı; lavaş "Pita", ekmek "Pita"; tandır keki; paty
|
|
||
ERMENİ COGNACS (etil alkol hacim fraksiyonu %40): ERMENİ STANDART YAŞ 3 YIL, ERMENİ STANDART YAŞ 5 YIL, ERMENİ STANDART AGREGA ARENA 10 YIL YAŞ, ERMENİ STANDART AGREGA 7 YIL YAŞ, A
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "GAYASON" 3 yıllık, "GAYASON" 5 yıllık, "GAYASON" 7 yıllık, "Ermeni brendisi" 3 yıllık, "Ermeni brendisi" 5 yıllık, "Ermeni konyağı" 7 yıllık
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Ermeni Mozaiği 3 yıl; Ermeni Mozaiği 5 yıl; Ermeni Mozaiği 7 yıl; Ermenistan'ın Başyapıtı 3 yıl; Ermenistan'ın Başyapıtı 5 yıl; Masterpiec
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Unlu mamuller: Peynir aromalı Ermeni lavaşı, Dereotu aromalı Ermeni lavaşı, Pastırma aromalı Ermeni lavaşı, Domates aromalı Ermeni lavaşı
|
|
||
Alkol endüstrisinin ürünleri: üç yıllık Ermeni konyak konyak, beş yıllık Ermeni konyak konyak, yedi yıllık Ermeni konyak konyak , üç yıllık Ermeni konyak Armel
|
Hayasy Group LLC
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Unlu mamuller: ince Ermeni lavaşı, ince Ermeni lavaşı, ince lavaş, lavaş rulosu, ince lavaş (tyndyrny) premium, ince Ermeni rulosu, Ermeni ince lavaş rulosu, lavaş ince rulosu,
|
|
||
Konyaklar 3 ila 20 yıl arasında yaşlandırılır (etil alkolün hacim oranı %40'tan az olmamalıdır): Ermeni brendisi Araks; Duduk; Ermeni Markası; Vivat Armenia, Ermeni Konyağı
|
.
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Konyak, etil alkol hacim oranı: %40: - PEARL OF ARMENIA üç yıllık Ermeni brendisi; - PEARL OF ARMENIA beş yıllık Ermeni brendisi; - PEARL OF ARMENIA 7 yıllık Ermeni brendisi. Bardakta kapasitif b
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Unlu mamuller: Ermeni yassı ekmeği Matnakash, Ermeni lavaşı, peynir aromalı Ermeni lavaşı, plastik bir torba içinde paketlenmiştir,
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımı unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı (çavdar ve susamlı), Ermeni ince lavaşı (çavdar unu, soğan ve dereotlu), Ermeni ince lavaşı (malt ve keten tohumlu)
|
|
||
Buğday unundan Kafkas unlu mamulleri: Kafkas lavaşı (matnakaş), Ermeni lavaşı, zerdeçallı Ermeni lavaşı, peynir aromalı Ermeni lavaşı
|
|
||
Fırıncılık ürünleri: Kafkas lavaşı, Ermeni lavaşı, Ermeni renkli lavaşı, Ermeni purisi, Gürcü bazlaması, Belarus ekmeği, susamlı ekmek, Asya bazlaması, susamlı Asya bazlaması, tuğla ekmeği, ekmek p
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Azeri, Ermeni, Gürcü, Şaşlık, Satsibeli, Tkemali, Acıka, Acıka Abhaz, Acıka Ermeni. TM "Babushkin Pot", "Caucasian Feast", "Milan", "Sauces of the peoples of the world",
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Azeri, Ermeni, Gürcü, Şaşlık, Satsibeli, Tkemali, Acıka, Acıka Abhaz, Acıka Ermeni. TM "Babushkin Pot", "Caucasian Feast", "Milan", "Sauces of the peoples of the world",
|
|
||
"Taşlar Ülkesi" serisinin alkollü içkileri (etil alkolün hacim oranı %40.0): "Üzümlü Ermeni votkası", "V ekstra dereceli yıllandırılmış Ermeni votkası "
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Buğday unundan yapılan unlu mamuller: Gürcü lavaşı, lavaş (yuvarlak), sandviç ekmeği, pide, Ermeni lavaşı, Ermeni lavaşı (yuvarlak), Hint lavaşı, Özbek bazlaması, Tacik bazlaması,
|
|
||
ARMENIAN COGNAC (etil alkol hacim oranı %40): "ERMENI STANDARDI" UZATMA 7 YIL, "ERMENI STANDARDI" UZATMA 10 YIL. Ambalaj: 0,2 l ila 2,0 l (dahil) kapasiteli cam şişeler. Şişeleme tarihi
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Gıda ürünleri ... Buğday unundan paketlenmiş ve paketlenmemiş unlu mamuller: Ermeni lavaşı "Bayazet", tonirden Ermeni lavaşı, lavaş "CHIPS".
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan yapılan kekler gibi unlu mamuller: Ermeni lavaşı (ince), pide, kepekli Ermeni ince lavaşı, orijinal sarımsaklı lavaş (gözleme), orijinal susamlı lavaş (gözleme)
|
|
||
Matnakash-Ermeni, Bokon-Ermeni, Puri-Gürcü, Bazlama-Özbek, Pide-Arap, Tortilla-Meksika, Ekmek -Fransız, Baget -Fransız, Örgüler-sıradan, Somunlar-sıradan, Somunlar-şerbetçiotu içermeyen, Papatya-o
|
|
||
yarı tatlı köpüklü inci şarapları, Emilia bölgesi (etil alkol hacim fraksiyonu %4,5 ila %12,5, kütle şeker konsantrasyonu 40 g dm3 -55 g dm3) - beyaz: Medici Ermete Lambrusco; - pembe: Medici Ermete Lambrusco
|
MEDICI ERMETE & FIGLI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
UNLU MAMÜLLER - ERMENİ İNCE LAVAŞI, ŞAURMA İÇİN ERMENİ İNCE LAVAŞI, BUĞDAY RULOSU, BAHARATLI BUĞDAY RULOSU, BABA RIKOYLU BUĞDAY RULOSU, PEYNİRLİ BUĞDAY RULOSU, PROVENCE OTLU BUĞDAY RULOSU,
|
№ 1
|
|
|
LAVAŞ ERMENİ İNCE YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU, LAVAŞ ERMENİ BİRİNCİ SINIF İNCE BUĞDAY UNU, LAVOCHARIAN KAVS. : çelik bir bobini açmak için aparat, bir levhaya silindirik bir şekil vermek için bir haddeleme makinesi
|
-3
|
|
|
1. Ermeni konyağı 3 yıldızdır (konyak damıtımının minimum yaşı en az 3 yıldır), 2. Ermeni konyağı 5 yıldızdır (konyak damıtımının minimum yaşı en az 5 yıldır), Ambalaj: Kapasiteli cam şişeler
|
🇦🇲 Armenia
|
||
JV Great Valley LLC tarafından üretilen 5 yıldızlı Ermeni brendisi için 16.000 adetlik 0,5 litre kapasiteli bireysel karton hediye ambalajı; JV LLC Gre tarafından üretilen 5 yıldızlı Ermeni konyağı için
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Unlu mamuller: erazdan, matnakyash, tuğla ekmeği, Ermeni puri, peynirli ve yumurtalı Ermeni puri, ahududu reçelli puf, kayısı reçelli puf, vişne reçelli puf, elma reçelli puf, puflu
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: Kufta, Kebaplık kıyma, Dolma, Ermeni lahana sarması, Ev yapımı dana pirzola, Dana köfte, Ermeni Basturması, Domuz sarması, Dana haşlanmış domuz eti, Domuz haşlanmış domuz eti. Packi
|
|
||
STAND OF STONE serisi üzüm votkası (etil alkol hacim oranı %40,0): Ermeni üzüm votkası; Yıllandırılmış Ermeni üzüm votkası
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Ürün yelpazesinde yemek sosları: Ermeni sosu: Domates kebabı, yumuşak, Ermeni sosu: ekstra acı; Satsibeli: baharatlı domates sosu; Tkemali "Dedo", Dikenden Tkemali, Tkemali "Eteri"; Acıka Kavkaz, Acıka: özellikle acı
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Kanyak (etil alkol hacim oranı %40.0): 1. Üç yıllık Ermeni brendisi Gold of Yerevan; 2. Beş yıllık Ermeni brendisi Gold of Yerevan.
|
🇦🇲 Armenia
|
||
LAVAŞ ERMENİ İNCE YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU, LAVAŞ ERMENİ BİRİNCİ SINIF İNCE BUĞDAY UNU, LAVOCHARIAN KAVS. : çelik bir bobini açmak için aparat, bir levhaya silindirik bir şekil vermek için bir haddeleme makinesi
|
|
||
Etil alkol hacim oranı %40,0 vol. olan konyaklar: Ermeni brendisi Golden Glory üç yıllık; Ermeni konyağı Golden Glory beş yıllık. Ambalaj: 0,187 litreden 2,0 litreye kadar cam şişeler, hediye
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Samsa, hamburger, kebap, kebap pidesi, rulo halinde lula kebabı, hamur içinde pirzola, kurnik, pirzola Lakomka, chebureks
|
|
||
Otomatik harici defibrilatör A15: I. İçindekiler: 1. AED A15 - 1 adet. 2. Kullanım kılavuzu - 1 adet. 3. Mediana Co., Ltd. tarafından üretilen tek kullanımlık elektrotlar "PADS-AP" (Kore Cumhuriyeti) - 1 adet. 4. Pil pidesi
|
Mediana Co., Ltd.
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Mutfak unu ürünleri. Yarı mamuller ve mamuller: Buğday pidesi; Ciabatta beyaz; Ciabatta siyah; Fransız somunu; mısır somunu; muffin; pide; shoti; matzo; tortilla; chapati; hamburger ekmeği; gözleme
|
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40.0): " Arame ", 3 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 3 yıldır)," Arame ", 4 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 4 yıldır)," Arame ", 5 yıldız (konyak damıtımının mi
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Buğday unundan ince "Ermeni" lavaşı
|
|
||
Sebze salataları ve atıştırmalıklar: salata sosu, Ermeni sebzesi, peynirli pancar, sarımsaklı peynir, taze lahana salatası, Mantar sepeti, Hint (yağsız), Pekin fasulyesi salatası, fasulye salatası
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: buğday ruloları, tortilla ve Ermeni lavaşı üretimi için otomatik hat, aşağıdakilerden oluşur: Haddeleme makinesi, Tünel gazlı fırın, Brülör, Yükleme istasyonu
|
|
||
Taze meyveler, tm. BIGA LLC bir Ermeni-Hollanda ortak girişimidir: karton kutularda, plastik ambalajlarda, plastik kutularda, torbalarda, net ağırlığı 0,05 kg'dan 30 kg'a kadar olan çilekler.
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Avustralya, Acıka, Ermeni, Gürcü, Hint, İtalyan, Meksika, Barbekü TZ "Grandma's Pot", "Milan", "Chico Tomato"
|
|
||
Fermente süt içeceği Matsun yağ kütlesi fraksiyonu: 6.0; %3.2; %3.0; proteinli; Fermente süt içeceği Tan yağ kütle oranı: %0.5 (hafif karbonatlı; orta karbonatlı), Matsun bazlı Okroshka "Ermeni"
|
🇨🇱 Chile
|
||
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Arpine" 3 yıl, "Arpine" 5 yıl, "Arpine" 8 yıl, "Armenian Symbol" 3 yıl, "Armenian Symbol" 5 yıl, "Armenian Symbol"
|
|
||
Kombine malzemelerden yapılmış tüketici ambalajlarında paketlenmiş "Kafkas" baharatlı tuzlar net ağırlık 0.005 -5.0 kg: ızgara için baharatlı tuz; baharatlı tuz "Gürcü"; baharatlı Ermeni tuzu "; baharatlı tuz
|
|
||
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER. EKMEK VE ŞEKİLLİ EKMEK: "HRAZDAN", "GORODSKOY", "PEASANT", "CHAMOMILE", BUĞDAY BRANŞLI "DOMESTİK", LAVAŞ "ERMENİ İNCE", MATNAKAŞ AĞIRLIKLI, MATNAKAŞ DC güç kaynağı ünitesi 76
|
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40 ila %42): "Pride of Armenia" üç yaşında; "Pride of Armenia" beş yaşında; "Pride of Armenia" 7 yaşında; "France" üç yaşında.
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Baharatlar ve kuru serpintiler: "Ermeni" baharatı, Kore havuçları için baharat, tavuk için baharat, et için baharat, balık için baharat, "Yaz" baharatı, "Kış" baharatı, "Çin" baharatı n
|
|
||
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Amber Armenia" 3 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 3 yıldır), "Amber Armenia" 5 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 5 yıldır), "Amber
|
|
||
Ermeni konyakları: "Aregak" 3 yıldız (etil alkol hacim oranı %40.0, konyak distilatları için minimum yaşlandırma süresi 3 yıldır); "Aregak" 4 yıldız (etil alkol hacim oranı %41.0, minimum yaşlandırma süresi at
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: "Ermeni lavaşı", "Matnakaş" gözlemesi, "Gümrü" çöreği.
|
ESCADA SE
|
🇩🇪 Germany
|
|
Ermeni konyağı: "Kutsal Eçmiadzin Katedrali" XO Royal (ХО Royal) 25 yıl (etil alkol hacim oranı %40.0, konyak damıtıklarının minimum yaşlandırma süresi 25 yıl)
|
|
||
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Princess Anna" 8 yıl, "Proshyan VS" 3 yıl, "Proshyan VSOP" 5 yıl, "Proshyan XO" 8 yıl, "Vardan" 3 yıl, "Vardan" 5 yıl
|
|
||
Konyaklar ermeni alkolü %40 1. "ARMENIAN GOLD" 3 yıl yaşlandırma kapasite 0,5 l st / şişe (400 şişe) çıkış: 15.02.12, 04.06.12 2. "ARMENIAN GOLD" yaşlandırma 5 yıl kapasite 0,2 l st / şişe (800 bph) çıkış: 09/03/13, 12/03/12
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: "Ermeni" lavaşı, "Kafkas" lavaşı, "UZBEKSKAYA" yassı kek, beyaz teneke ekmek, "Matnakash" lavaşı. Ambalaj: polietilen film, net ağırlık 0,1 kg'dan
|
|
||
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "ARINE" üç yaşında; "ARINE" dört yaşında; "ARINE" beş yaşında; "ARINE Aryuts" vintage ", 6 yaşında;" ARINE Aryuts "vintage", 8 yaşında; "AR
|
.
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Top of Armenia" üç yıllıktır, konyak distilatlarının minimum yaşı 3 yıldır; "Top of Armenia" beş yıllıktır, konyak distilatlarının minimum yaşı
|
51.110.00472
|
🇦🇲 Armenia
|
|
Çiğ tütsülenmiş kümes hayvanları sosisi: Laik, Victoria, Ermeni, Yahudi, Amber, Cervelat "Özel", Kremlin, Belorusskaya, Moskvoretskaya, Chorizo, Mermer, cervelat "Alpine", salam "İtalyan", Venedik, Pe
|
|
||
En yüksek veya birinci sınıf buğday unundan Ermeni lavaşı
|
|
||
Buğday unundan yapılmış unlu mamuller lavaş, "Ermeni" ince lavaşı, "Kafkas" lavaşı, "Türk" gözlemesi, "Özbek" gözlemesi, "Doğu" gözlemesi, mini kek.
|
|
||
Ermeni lavaşı
|
CORNELIANI S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Ketçaplar: Paprika, Kebap, Sarımsak, Limonlu Tuzlu, "Domates", "Şili", "Lecho", "Çingene", "Ermeni", "Acıka", "Sharp" TM "Kubanochka"
|
|
||
Ulusal unlu mamuller: matnakash, "Kurtan" ekmeği, "Puri" ekmeği, Ermeni "Puri" ekmeği, "Dvin" ekmeği, "Hrazdan" ekmeği, "Araks" ekmeği, "Arevik" ekmeği, "Sis" ekmeği, roll buğday, yassı kek "Uzbekska
|
|
||
Ermeni brendisi (etil alkol hacim oranı %40-42): "Artsakh" üç yıllık, "Artsakh" beş yıllık, "Ohanyan" 7 yıllık, "Ohanyan" 10 yıllık. A için Teknik Düzenlemelere göre üretilmiştir
|
🇦🇲 Armenia
|
||
En yüksek dereceli buğday unundan yapılmış kekler gibi unlu mamuller: geleneksel lavaş, Ermeni lavaşı (ince), gözleme-matnakaş, gözleme-pide, pizza için gözleme.
|
|
||
Geleneksel lavaş, ince lavaş (Ermeni), matnakaş, gözleme, pizza gözlemesi, orijinal lavaş, orijinal sarımsaklı lavaş, orijinal peynirli lavaş, orijinal sebzeli lavaş
|
|
||
En yüksek kalitede buğday unundan yapılmış kekler gibi unlu mamuller: geleneksel lavaş, matnakaş keki, Ermeni lavaşı, pide keki, pizza keki.
|
|
||
FIRIN ÜRÜNLERİ TİPİ BUĞDAY UNU TOPLARI, "Geleneksel Ermeni lavaşı" (ince), "Pizza gözlemesi", "Pide ekmeği".
|
|
||
TOASTY SM AKOM AND SUSAME, "DOCTOR'S" BREAD, "MATNAKASH" BREAD, "PURI" BREAD, "HRAZDAN" BREAD, ERMENI LAVASH, ÖZBEKS
|
|
||
Yassı kekler ve ulusal ekmek gibi buğday unundan yapılan unlu mamuller: Tacik Obi-non yassı ekmeği, Ermeni ince lavaşı, Hokkum tereyağlı yassı keki, Özbek Patır yassı keki, Tacik Noni ravga yassı keki
|
|
||
Unlu şekerlemeler: Unlu şekerlemeler: "Ermeni Baklavası", "Fındıklı Tüp", "Dolgulu Gata" (ceviz, bal)
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: teneke ekmek, matnakash, ince ermeni lavaşı, "Ev" teneke ekmeği, "Selskiy" teneke ekmeği, plait, susamlı plait, sarımsaklı pampushka, b ": Tonik" Okyanus "
|
|
||
Lavaş Altın Post, Pide, Türk gözlemesi, Arap gözlemesi, Ermeni lavaşı, Gürcü lavaşı, Gözleme
|
|
||
"Sosisler, pişmemiş ve kuru kürlenmiş: Pişmemiş tütsülenmiş:" "Kurortnaya" "," "Karpatskaya" "," "Baltık" "," "Avrupa" "," "Kırım" "," "Primorskaya" "," "Asya" "," "Bira için sosisler" "," "Konyaklı Ermeni" "," "Tata
|
|
||
En yüksek kalitede buğday unundan yapılmış kekler gibi unlu mamuller: orijinal sarımsaklı lavaş (gözleme), pizza gözlemesi, pide, matnakaş gözlemesi, Ermeni lavaşı (ince)
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Avustralya, Acıka, Ermeni, Gürcü, Hint, İtalyan, Meksika, Barbekü TZ "Grandma's Pot", "Milan", "Chico Tomato"
|
|
||
GOST 31805-2012'ye uygun olarak üretilen gıda polietilen, polipropilen, poliolefin shrink film içinde ambalajlanmamış ve paketlenmemiş en yüksek dereceli buğday unundan yapılmış unlu mamul "Ermeni lavaşı"
|
|
||
Altı isimli Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "Bouquet of Armenia" (üç yıllık) - 3 yıllık yaşlandırma; "Bouquet of Armenia" (beş yıllık) - 5 yıllık yaşlandırma; "Bouquet of Armenia" (yedi yıllık) - a
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Domates sosları: Gürcü, Ermeni, İtalyan, Meksika, "Lecho", "Domatesli eski Slav yaban turpu", "Horseradish" (sebzeli yaban turpu), "Horseradish" (yeşillikli yaban turpu), "Horseradish" (yaban turpu s
|
Greenadini
|
|
|
Gıda ürünleri. Birinci sınıf buğday unundan yapılmış unlu mamuller: Orta Asya gözlemesi, susamlı Orta Asya gözlemesi, Gürcü lavaşı, matnakaş, anne gözlemesi, Ermeni lavaşı (be
|
|
||
Parfümeri ve kozmetik ürünleri: Parfüm ERMES 24 FOBUR / HERMES 24 FAUBOURG Parfüm; Parfüm ERMES KALESH / HERMES CALECHE Parfüm; Parfüm ERMES O DE MERVEI / HERMES EAU DES MERVEILLES Parfüm; Spirits ERMES JUR D'ERME
|
HERMES PARFUMS
|
🇫🇷 France
|
|
Sığır etinden soğuk kürlenmiş et ürünleri, soğutulmuş geleneksel Ermeni "Sujuk", vakumlu ambalajlı, "IP Mkrtchyan" işaretli
|
JIATING PRODUCTS LIMITED
|
🇨🇳 China
|
|
SOĞUTULMUŞ hamur (hamur) tereyağı) ve FIRIN ÜRÜNLERİ: - Buğday unundan: En yüksek dereceli buğday unundan ekmek, Birinci dereceli buğday unundan ekmek, Ermeni Ekmeği
|
Jovica Mitrašinović
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - küçük topak kemiksiz kategori B: Kızılcık Etekleri altında boyundan kebap; - topak et ve kemik kategori B: Kemikli Ermeni kebabı
|
|
||
Yassı kekler ve ulusal ekmek gibi buğday unundan yapılan unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı, Özbek kulcha yassı keki, Özbek patyr yassı keki, Özbek kızılötesi ekran ısıtıcısı
|
|