Ermeni pidesi GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Buğday unundan unlu mamuller: Bokon ekmeği, Hrazdan ekmeği, Lori ekmeği, Shotapuri ekmeği, Ermeni matnakash, Ermeni ince lavaşı, Domashny pidesi, Dorozhnaya çöreği, Paskalya pastası
Un ürünleri: Yunan geleneksel pidesi, Yunan mısırlı pidesi, Yunan körili pidesi, baharatlı Yunan pidesi, Kıbrıs geleneksel pidesi, polimer ambalajda paketlenmiş net ağırlık 100 gramdan 2500 g'a kadar
Pites Kolios S.A.
🇬🇷 Greece
Un ürünleri: Akdeniz pidesi, Ermeni lavaşı
Ermeni lavaşı, Arap pidesi, ambalajsız ve GOST 31752-2012'ye uygun olarak paketlenmiş.
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Ermeni brendisi 3 yıl; Ermeni brendisi 5 yıl; Ermeni Konyağı 7 yıl; Ermeni Mozaiği 3 yıl; Ermeni Mozaiği 5 yıl; Ermeni Mozaiği 7 yıl
🇦🇲 Armenia
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi tadında Ermeni lavaşı, peynir aromalı ve tadında Ermeni lavaşı, Ermeni
Buğday unundan unlu mamuller: ekmek pidesi, ekmek pidesi plus
Buğday unundan unlu mamuller: susamlı lavaş; Boat pidesi; net ağırlığı 0,1 kg ila 0,5 kg arasında değişen polimerik malzemeden ambalajlarda Gruzinsky pidesi
Dondurulmuş unlu mamuller: Yunan pidesi (Yunan pastası), Kıbrıs oval pidesi (oval gözleme), kare pide (kare gözleme).
Kaloidas SA – ELVIART
🇬🇷 Greece
Fırın ürünleri: Pide, Kepekli Pide, Mini Pide, Arap pideleri: Pide, Kepekli Pide, Mini Pide, Akdeniz Pidesi, Kepekli Akdeniz Pidesi
"Taş fırından" ulusal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, Ermeni ince lavaşı, Ermeni ekmeği, Ermeni Dilijan ekmeği, Ermeni matnakaşı, Ermeni bazlaması
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, Ermeni sov lavaşı
"Ermeni lavaşı" ince: - "Ermeni lavaşı"; - "Peynir" tadında "Ermeni lavaşı"; - "Peynir ve zerdeçal" tadında "Ermeni lavaşı"; - "Buğday kepeği" ile "Ermeni lavaşı"; - "Ermeni lavaşı"
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, peynir aromalı ve aromalı Ermeni lavaşı, lavaş
Orijinal unlu mamuller: Ermeni lavaşı, kırmızı biberli Ermeni lavaşı, otlu Ermeni lavaşı, kepekli Ermeni lavaşı, wasabi aromalı Ermeni lavaşı, peynir tadı ve aromalı Ermeni lavaşı, lavaş g
Ermeni lavaşı; dereotlu Ermeni lavaşı; kimyon tohumlu Ermeni lavaşı; filizlenmiş buğdaylı Ermeni lavaşı; kırmızı biberli ve domatesli Ermeni lavaşı; lavaş "Pita", ekmek "Pita"; tandır keki; paty
ERMENİ COGNACS (etil alkol hacim fraksiyonu %40): ERMENİ STANDART YAŞ 3 YIL, ERMENİ STANDART YAŞ 5 YIL, ERMENİ STANDART AGREGA ARENA 10 YIL YAŞ, ERMENİ STANDART AGREGA 7 YIL YAŞ, A
🇦🇲 Armenia
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "GAYASON" 3 yıllık, "GAYASON" 5 yıllık, "GAYASON" 7 yıllık, "Ermeni brendisi" 3 yıllık, "Ermeni brendisi" 5 yıllık, "Ermeni konyağı" 7 yıllık
🇦🇲 Armenia
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): Ermeni Mozaiği 3 yıl; Ermeni Mozaiği 5 yıl; Ermeni Mozaiği 7 yıl; Ermenistan'ın Başyapıtı 3 yıl; Ermenistan'ın Başyapıtı 5 yıl; Masterpiec
🇦🇲 Armenia
Unlu mamuller: Peynir aromalı Ermeni lavaşı, Dereotu aromalı Ermeni lavaşı, Pastırma aromalı Ermeni lavaşı, Domates aromalı Ermeni lavaşı
Alkol endüstrisinin ürünleri: üç yıllık Ermeni konyak konyak, beş yıllık Ermeni konyak konyak, yedi yıllık Ermeni konyak konyak , üç yıllık Ermeni konyak Armel
Hayasy Group LLC
🇦🇲 Armenia
Unlu mamuller: ince Ermeni lavaşı, ince Ermeni lavaşı, ince lavaş, lavaş rulosu, ince lavaş (tyndyrny) premium, ince Ermeni rulosu, Ermeni ince lavaş rulosu, lavaş ince rulosu,
Konyaklar 3 ila 20 yıl arasında yaşlandırılır (etil alkolün hacim oranı %40'tan az olmamalıdır): Ermeni brendisi Araks; Duduk; Ermeni Markası; Vivat Armenia, Ermeni Konyağı
.
🇦🇲 Armenia
Konyak, etil alkol hacim oranı: %40: - PEARL OF ARMENIA üç yıllık Ermeni brendisi; - PEARL OF ARMENIA beş yıllık Ermeni brendisi; - PEARL OF ARMENIA 7 yıllık Ermeni brendisi. Bardakta kapasitif b
🇦🇲 Armenia
Unlu mamuller: Ermeni yassı ekmeği Matnakash, Ermeni lavaşı, peynir aromalı Ermeni lavaşı, plastik bir torba içinde paketlenmiştir,
Çavdar ve buğday unu karışımı unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı (çavdar ve susamlı), Ermeni ince lavaşı (çavdar unu, soğan ve dereotlu), Ermeni ince lavaşı (malt ve keten tohumlu)
Buğday unundan Kafkas unlu mamulleri: Kafkas lavaşı (matnakaş), Ermeni lavaşı, zerdeçallı Ermeni lavaşı, peynir aromalı Ermeni lavaşı
Fırıncılık ürünleri: Kafkas lavaşı, Ermeni lavaşı, Ermeni renkli lavaşı, Ermeni purisi, Gürcü bazlaması, Belarus ekmeği, susamlı ekmek, Asya bazlaması, susamlı Asya bazlaması, tuğla ekmeği, ekmek p
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Azeri, Ermeni, Gürcü, Şaşlık, Satsibeli, Tkemali, Acıka, Acıka Abhaz, Acıka Ermeni. TM "Babushkin Pot", "Caucasian Feast", "Milan", "Sauces of the peoples of the world",
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Azeri, Ermeni, Gürcü, Şaşlık, Satsibeli, Tkemali, Acıka, Acıka Abhaz, Acıka Ermeni. TM "Babushkin Pot", "Caucasian Feast", "Milan", "Sauces of the peoples of the world",
"Taşlar Ülkesi" serisinin alkollü içkileri (etil alkolün hacim oranı %40.0): "Üzümlü Ermeni votkası", "V ekstra dereceli yıllandırılmış Ermeni votkası "
🇦🇲 Armenia
Buğday unundan yapılan unlu mamuller: Gürcü lavaşı, lavaş (yuvarlak), sandviç ekmeği, pide, Ermeni lavaşı, Ermeni lavaşı (yuvarlak), Hint lavaşı, Özbek bazlaması, Tacik bazlaması,
ARMENIAN COGNAC (etil alkol hacim oranı %40): "ERMENI STANDARDI" UZATMA 7 YIL, "ERMENI STANDARDI" UZATMA 10 YIL. Ambalaj: 0,2 l ila 2,0 l (dahil) kapasiteli cam şişeler. Şişeleme tarihi
🇦🇲 Armenia
Gıda ürünleri ... Buğday unundan paketlenmiş ve paketlenmemiş unlu mamuller: Ermeni lavaşı "Bayazet", tonirden Ermeni lavaşı, lavaş "CHIPS".
Birinci sınıf buğday unundan yapılan kekler gibi unlu mamuller: Ermeni lavaşı (ince), pide, kepekli Ermeni ince lavaşı, orijinal sarımsaklı lavaş (gözleme), orijinal susamlı lavaş (gözleme)
Matnakash-Ermeni, Bokon-Ermeni, Puri-Gürcü, Bazlama-Özbek, Pide-Arap, Tortilla-Meksika, Ekmek -Fransız, Baget -Fransız, Örgüler-sıradan, Somunlar-sıradan, Somunlar-şerbetçiotu içermeyen, Papatya-o
yarı tatlı köpüklü inci şarapları, Emilia bölgesi (etil alkol hacim fraksiyonu %4,5 ila %12,5, kütle şeker konsantrasyonu 40 g dm3 -55 g dm3) - beyaz: Medici Ermete Lambrusco; - pembe: Medici Ermete Lambrusco
MEDICI ERMETE & FIGLI SRL
🇮🇹 Italy
UNLU MAMÜLLER - ERMENİ İNCE LAVAŞI, ŞAURMA İÇİN ERMENİ İNCE LAVAŞI, BUĞDAY RULOSU, BAHARATLI BUĞDAY RULOSU, BABA RIKOYLU BUĞDAY RULOSU, PEYNİRLİ BUĞDAY RULOSU, PROVENCE OTLU BUĞDAY RULOSU,
№ 1
LAVAŞ ERMENİ İNCE YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU, LAVAŞ ERMENİ BİRİNCİ SINIF İNCE BUĞDAY UNU, LAVOCHARIAN KAVS. : çelik bir bobini açmak için aparat, bir levhaya silindirik bir şekil vermek için bir haddeleme makinesi
-3
1. Ermeni konyağı 3 yıldızdır (konyak damıtımının minimum yaşı en az 3 yıldır), 2. Ermeni konyağı 5 yıldızdır (konyak damıtımının minimum yaşı en az 5 yıldır), Ambalaj: Kapasiteli cam şişeler
🇦🇲 Armenia
JV Great Valley LLC tarafından üretilen 5 yıldızlı Ermeni brendisi için 16.000 adetlik 0,5 litre kapasiteli bireysel karton hediye ambalajı; JV LLC Gre tarafından üretilen 5 yıldızlı Ermeni konyağı için
🇦🇲 Armenia
Unlu mamuller: erazdan, matnakyash, tuğla ekmeği, Ermeni puri, peynirli ve yumurtalı Ermeni puri, ahududu reçelli puf, kayısı reçelli puf, vişne reçelli puf, elma reçelli puf, puflu
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: Kufta, Kebaplık kıyma, Dolma, Ermeni lahana sarması, Ev yapımı dana pirzola, Dana köfte, Ermeni Basturması, Domuz sarması, Dana haşlanmış domuz eti, Domuz haşlanmış domuz eti. Packi
STAND OF STONE serisi üzüm votkası (etil alkol hacim oranı %40,0): Ermeni üzüm votkası; Yıllandırılmış Ermeni üzüm votkası
🇦🇲 Armenia
Ürün yelpazesinde yemek sosları: Ermeni sosu: Domates kebabı, yumuşak, Ermeni sosu: ekstra acı; Satsibeli: baharatlı domates sosu; Tkemali "Dedo", Dikenden Tkemali, Tkemali "Eteri"; Acıka Kavkaz, Acıka: özellikle acı
🇦🇲 Armenia
Kanyak (etil alkol hacim oranı %40.0): 1. Üç yıllık Ermeni brendisi Gold of Yerevan; 2. Beş yıllık Ermeni brendisi Gold of Yerevan.
🇦🇲 Armenia
LAVAŞ ERMENİ İNCE YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU, LAVAŞ ERMENİ BİRİNCİ SINIF İNCE BUĞDAY UNU, LAVOCHARIAN KAVS. : çelik bir bobini açmak için aparat, bir levhaya silindirik bir şekil vermek için bir haddeleme makinesi
Etil alkol hacim oranı %40,0 vol. olan konyaklar: Ermeni brendisi Golden Glory üç yıllık; Ermeni konyağı Golden Glory beş yıllık. Ambalaj: 0,187 litreden 2,0 litreye kadar cam şişeler, hediye
🇦🇲 Armenia
Samsa, hamburger, kebap, kebap pidesi, rulo halinde lula kebabı, hamur içinde pirzola, kurnik, pirzola Lakomka, chebureks
Otomatik harici defibrilatör A15: I. İçindekiler: 1. AED A15 - 1 adet. 2. Kullanım kılavuzu - 1 adet. 3. Mediana Co., Ltd. tarafından üretilen tek kullanımlık elektrotlar "PADS-AP" (Kore Cumhuriyeti) - 1 adet. 4. Pil pidesi
Mediana Co., Ltd.
🇰🇷 Korea South
Mutfak unu ürünleri. Yarı mamuller ve mamuller: Buğday pidesi; Ciabatta beyaz; Ciabatta siyah; Fransız somunu; mısır somunu; muffin; pide; shoti; matzo; tortilla; chapati; hamburger ekmeği; gözleme
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40.0): " Arame ", 3 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 3 yıldır)," Arame ", 4 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 4 yıldır)," Arame ", 5 yıldız (konyak damıtımının mi
🇦🇲 Armenia
Buğday unundan ince "Ermeni" lavaşı
Sebze salataları ve atıştırmalıklar: salata sosu, Ermeni sebzesi, peynirli pancar, sarımsaklı peynir, taze lahana salatası, Mantar sepeti, Hint (yağsız), Pekin fasulyesi salatası, fasulye salatası
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: buğday ruloları, tortilla ve Ermeni lavaşı üretimi için otomatik hat, aşağıdakilerden oluşur: Haddeleme makinesi, Tünel gazlı fırın, Brülör, Yükleme istasyonu
Taze meyveler, tm. BIGA LLC bir Ermeni-Hollanda ortak girişimidir: karton kutularda, plastik ambalajlarda, plastik kutularda, torbalarda, net ağırlığı 0,05 kg'dan 30 kg'a kadar olan çilekler.
🇦🇲 Armenia
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Avustralya, Acıka, Ermeni, Gürcü, Hint, İtalyan, Meksika, Barbekü TZ "Grandma's Pot", "Milan", "Chico Tomato"
Fermente süt içeceği Matsun yağ kütlesi fraksiyonu: 6.0; %3.2; %3.0; proteinli; Fermente süt içeceği Tan yağ kütle oranı: %0.5 (hafif karbonatlı; orta karbonatlı), Matsun bazlı Okroshka "Ermeni"
🇨🇱 Chile
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Arpine" 3 yıl, "Arpine" 5 yıl, "Arpine" 8 yıl, "Armenian Symbol" 3 yıl, "Armenian Symbol" 5 yıl, "Armenian Symbol"
Kombine malzemelerden yapılmış tüketici ambalajlarında paketlenmiş "Kafkas" baharatlı tuzlar net ağırlık 0.005 -5.0 kg: ızgara için baharatlı tuz; baharatlı tuz "Gürcü"; baharatlı Ermeni tuzu "; baharatlı tuz
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER. EKMEK VE ŞEKİLLİ EKMEK: "HRAZDAN", "GORODSKOY", "PEASANT", "CHAMOMILE", BUĞDAY BRANŞLI "DOMESTİK", LAVAŞ "ERMENİ İNCE", MATNAKAŞ AĞIRLIKLI, MATNAKAŞ DC güç kaynağı ünitesi 76
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40 ila %42): "Pride of Armenia" üç yaşında; "Pride of Armenia" beş yaşında; "Pride of Armenia" 7 yaşında; "France" üç yaşında.
🇦🇲 Armenia
Baharatlar ve kuru serpintiler: "Ermeni" baharatı, Kore havuçları için baharat, tavuk için baharat, et için baharat, balık için baharat, "Yaz" baharatı, "Kış" baharatı, "Çin" baharatı n
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Amber Armenia" 3 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 3 yıldır), "Amber Armenia" 5 yıldız (konyak damıtımının minimum yaşı 5 yıldır), "Amber
Ermeni konyakları: "Aregak" 3 yıldız (etil alkol hacim oranı %40.0, konyak distilatları için minimum yaşlandırma süresi 3 yıldır); "Aregak" 4 yıldız (etil alkol hacim oranı %41.0, minimum yaşlandırma süresi at
Buğday unundan unlu mamuller: "Ermeni lavaşı", "Matnakaş" gözlemesi, "Gümrü" çöreği.
ESCADA SE
🇩🇪 Germany
Ermeni konyağı: "Kutsal Eçmiadzin Katedrali" XO Royal (ХО Royal) 25 yıl (etil alkol hacim oranı %40.0, konyak damıtıklarının minimum yaşlandırma süresi 25 yıl)
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Princess Anna" 8 yıl, "Proshyan VS" 3 yıl, "Proshyan VSOP" 5 yıl, "Proshyan XO" 8 yıl, "Vardan" 3 yıl, "Vardan" 5 yıl
Konyaklar ermeni alkolü %40 1. "ARMENIAN GOLD" 3 yıl yaşlandırma kapasite 0,5 l st / şişe (400 şişe) çıkış: 15.02.12, 04.06.12 2. "ARMENIAN GOLD" yaşlandırma 5 yıl kapasite 0,2 l st / şişe (800 bph) çıkış: 09/03/13, 12/03/12
🇦🇲 Armenia
Buğday unundan unlu mamuller: "Ermeni" lavaşı, "Kafkas" lavaşı, "UZBEKSKAYA" yassı kek, beyaz teneke ekmek, "Matnakash" lavaşı. Ambalaj: polietilen film, net ağırlık 0,1 kg'dan
Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "ARINE" üç yaşında; "ARINE" dört yaşında; "ARINE" beş yaşında; "ARINE Aryuts" vintage ", 6 yaşında;" ARINE Aryuts "vintage", 8 yaşında; "AR
.
🇦🇲 Armenia
Ermeni konyakları (etil alkol hacim oranı %40): "Top of Armenia" üç yıllıktır, konyak distilatlarının minimum yaşı 3 yıldır; "Top of Armenia" beş yıllıktır, konyak distilatlarının minimum yaşı
51.110.00472
🇦🇲 Armenia
Çiğ tütsülenmiş kümes hayvanları sosisi: Laik, Victoria, Ermeni, Yahudi, Amber, Cervelat "Özel", Kremlin, Belorusskaya, Moskvoretskaya, Chorizo, Mermer, cervelat "Alpine", salam "İtalyan", Venedik, Pe
En yüksek veya birinci sınıf buğday unundan Ermeni lavaşı
Buğday unundan yapılmış unlu mamuller lavaş, "Ermeni" ince lavaşı, "Kafkas" lavaşı, "Türk" gözlemesi, "Özbek" gözlemesi, "Doğu" gözlemesi, mini kek.
Ermeni lavaşı
CORNELIANI S.p.A.
🇮🇹 Italy
Ketçaplar: Paprika, Kebap, Sarımsak, Limonlu Tuzlu, "Domates", "Şili", "Lecho", "Çingene", "Ermeni", "Acıka", "Sharp" TM "Kubanochka"
Ulusal unlu mamuller: matnakash, "Kurtan" ekmeği, "Puri" ekmeği, Ermeni "Puri" ekmeği, "Dvin" ekmeği, "Hrazdan" ekmeği, "Araks" ekmeği, "Arevik" ekmeği, "Sis" ekmeği, roll buğday, yassı kek "Uzbekska
Ermeni brendisi (etil alkol hacim oranı %40-42): "Artsakh" üç yıllık, "Artsakh" beş yıllık, "Ohanyan" 7 yıllık, "Ohanyan" 10 yıllık. A için Teknik Düzenlemelere göre üretilmiştir
🇦🇲 Armenia
En yüksek dereceli buğday unundan yapılmış kekler gibi unlu mamuller: geleneksel lavaş, Ermeni lavaşı (ince), gözleme-matnakaş, gözleme-pide, pizza için gözleme.
Geleneksel lavaş, ince lavaş (Ermeni), matnakaş, gözleme, pizza gözlemesi, orijinal lavaş, orijinal sarımsaklı lavaş, orijinal peynirli lavaş, orijinal sebzeli lavaş
En yüksek kalitede buğday unundan yapılmış kekler gibi unlu mamuller: geleneksel lavaş, matnakaş keki, Ermeni lavaşı, pide keki, pizza keki.
FIRIN ÜRÜNLERİ TİPİ BUĞDAY UNU TOPLARI, "Geleneksel Ermeni lavaşı" (ince), "Pizza gözlemesi", "Pide ekmeği".
TOASTY SM AKOM AND SUSAME, "DOCTOR'S" BREAD, "MATNAKASH" BREAD, "PURI" BREAD, "HRAZDAN" BREAD, ERMENI LAVASH, ÖZBEKS
Yassı kekler ve ulusal ekmek gibi buğday unundan yapılan unlu mamuller: Tacik Obi-non yassı ekmeği, Ermeni ince lavaşı, Hokkum tereyağlı yassı keki, Özbek Patır yassı keki, Tacik Noni ravga yassı keki
Unlu şekerlemeler: Unlu şekerlemeler: "Ermeni Baklavası", "Fındıklı Tüp", "Dolgulu Gata" (ceviz, bal)
Buğday unundan unlu mamuller: teneke ekmek, matnakash, ince ermeni lavaşı, "Ev" teneke ekmeği, "Selskiy" teneke ekmeği, plait, susamlı plait, sarımsaklı pampushka, b ": Tonik" Okyanus "
Lavaş Altın Post, Pide, Türk gözlemesi, Arap gözlemesi, Ermeni lavaşı, Gürcü lavaşı, Gözleme
"Sosisler, pişmemiş ve kuru kürlenmiş: Pişmemiş tütsülenmiş:" "Kurortnaya" "," "Karpatskaya" "," "Baltık" "," "Avrupa" "," "Kırım" "," "Primorskaya" "," "Asya" "," "Bira için sosisler" "," "Konyaklı Ermeni" "," "Tata
En yüksek kalitede buğday unundan yapılmış kekler gibi unlu mamuller: orijinal sarımsaklı lavaş (gözleme), pizza gözlemesi, pide, matnakaş gözlemesi, Ermeni lavaşı (ince)
Konserve yiyecekler. Domates sosları: Avustralya, Acıka, Ermeni, Gürcü, Hint, İtalyan, Meksika, Barbekü TZ "Grandma's Pot", "Milan", "Chico Tomato"
GOST 31805-2012'ye uygun olarak üretilen gıda polietilen, polipropilen, poliolefin shrink film içinde ambalajlanmamış ve paketlenmemiş en yüksek dereceli buğday unundan yapılmış unlu mamul "Ermeni lavaşı"
Altı isimli Ermeni konyağı (etil alkol hacim oranı %40): "Bouquet of Armenia" (üç yıllık) - 3 yıllık yaşlandırma; "Bouquet of Armenia" (beş yıllık) - 5 yıllık yaşlandırma; "Bouquet of Armenia" (yedi yıllık) - a
🇦🇲 Armenia
Domates sosları: Gürcü, Ermeni, İtalyan, Meksika, "Lecho", "Domatesli eski Slav yaban turpu", "Horseradish" (sebzeli yaban turpu), "Horseradish" (yeşillikli yaban turpu), "Horseradish" (yaban turpu s
Greenadini
Gıda ürünleri. Birinci sınıf buğday unundan yapılmış unlu mamuller: Orta Asya gözlemesi, susamlı Orta Asya gözlemesi, Gürcü lavaşı, matnakaş, anne gözlemesi, Ermeni lavaşı (be
Parfümeri ve kozmetik ürünleri: Parfüm ERMES 24 FOBUR / HERMES 24 FAUBOURG Parfüm; Parfüm ERMES KALESH / HERMES CALECHE Parfüm; Parfüm ERMES O DE MERVEI / HERMES EAU DES MERVEILLES Parfüm; Spirits ERMES JUR D'ERME
HERMES PARFUMS
🇫🇷 France
Sığır etinden soğuk kürlenmiş et ürünleri, soğutulmuş geleneksel Ermeni "Sujuk", vakumlu ambalajlı, "IP Mkrtchyan" işaretli
JIATING PRODUCTS LIMITED
🇨🇳 China
SOĞUTULMUŞ hamur (hamur) tereyağı) ve FIRIN ÜRÜNLERİ: - Buğday unundan: En yüksek dereceli buğday unundan ekmek, Birinci dereceli buğday unundan ekmek, Ermeni Ekmeği
Jovica Mitrašinović
🇷🇸 Serbia
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - küçük topak kemiksiz kategori B: Kızılcık Etekleri altında boyundan kebap; - topak et ve kemik kategori B: Kemikli Ermeni kebabı
Yassı kekler ve ulusal ekmek gibi buğday unundan yapılan unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı, Özbek kulcha yassı keki, Özbek patyr yassı keki, Özbek kızılötesi ekran ısıtıcısı