Füme Kaburga GTIP / HS CODE ✨
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 020910: Domuzun deri altı yağı (lard); taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 030559: Diğer balıklar (kuru/tütsüsüz)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Çiğ tütsülenmiş domuz eti lezzetleri: Çiğ füme göğüs eti, kemiksiz çiğ füme göğüs eti, çiğ füme incik, çiğ füme karbonat, çiğ füme boyun, çiğ füme bel, çiğ füme kaburga, profilaktik kaburga
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Pişmiş-füme kulaklar, Domuz cipsi, Pişmiş-füme göğüs eti, Füme-pişmiş rulo, Füme kaburga, Fırında jambon, Füme jambon, Füme-fırında jambon, Pişmiş-füme pastırma
|
|
||
Pişmiş-füme domuz ürünleri: oryantal pişmiş-füme göğüs eti, pişmiş-füme domuz filetosu, pişmiş-füme jambon, Moskova'ya yakın boyun, pişmiş-füme boyun, pişmiş-füme kaburga, haşlanmış domuz mafsalı
|
|
||
Et ürünleri. Domuz eti ürünleri: Füme haşlanmış rulo Po-Leningradski, Füme haşlanmış göğüs eti Lyubitelskaya, Füme haşlanmış sarımsaklı ceviz, Füme haşlanmış domuz yanağı, Çorba için füme kaburga, Pastırma ko
|
|
||
Füme ve tuzlanmış domuz ürünleri: füme domuz pastırması, füme göğüs eti, füme kaburga
|
, Russian Federation
|
|
|
Sosis Ukrayna, sosis Krakovskaya, tuzlanmış domuz yağı, füme domuz yağı, füme kaburga, füme brisket, füme domuz bacağı.
|
|
||
Domuz eti ve sığır eti füme - haşlanmış et ürünleri: Carbonade Ruchevsky, Shank Ruchevskaya, Brisket Ruchevskaya, Meat Village style, Ham Home, Füme kaburga, Shank, Shank, Roll Holiday, Beef
|
|
||
Gıda aromaları ve doğal gıda aromaları Gıda aroması" 689995 Füme kaburga ", Doğal gıda aroması" 252535 Mandalina ", Gıda aroması" 206003 Kıyma ürünleri
|
SYMRISE AG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Kızarmış patates ürünleri: Patates cipsi Soğan aromalı, peynir aromalı, ekşi krema aromalı, pastırma aromalı, füme kaburga aromalı altın patates.
|
|
||
Çeşitli pişmiş tütsülenmiş domuz ürünleri: "Aromatik" göğüs eti, "Pskovskaya" fileto, "Köy" jambonu, "Domashny" rulo, "Özel" yanak, "Avcılar" boyun, pişmiş füme kaburga, incik svi
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: kemiksiz fileto Prazdnichnaya, göğüs eti Brezilya, jambon Moskovsky, boyun Geleneksel, haşlanmış-füme kaburga Siesta Paketleme: vakum altında polimer torbalar, net ağırlık 0,3
|
|
||
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Füme kaburga 10.05.545 (+ kapaklar) , Tip Çedar peyniri 10.05.351 S . Ambalaj: plastik torba malzemeleri (çok katmanlı kombine ve metalize dahil), paketlenmiş
|
|
||
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
|
|
||
füme-haşlanmış domuz ürünleri - Lipetsk budu, göğüs eti, Yelets rulosu, Orijinal kaburga, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsk rulosu; füme-pişmiş - Slav lezzeti, kaburga, pastroma; s
|
|
||
Paketlenmiş et ve pastırma ürünleri: - Haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: Rulka domuz Remit, Kemiksiz pişmiş domuz incik, Klasik kaburga, domuz kaburga, domuz kafa eti,
|
|
||
Domuz eti ürünleri: füme haşlanmış jambon Kokulu, füme haşlanmış jambon Gurme, füme haşlanmış incik Kokulu, rulo Kokulu füme haşlanmış, kürek Kokulu füme haşlanmış, kaburga Kokulu ko
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğutulmuş pişmiş füme et ürünleri: füme pastırma, özel sığır eti, iştah açıcı göğüs eti, füme göğüs eti, füme karbonat, Poltava tarzı et, bira için domuz budu, Moskvoretsky jambonu, füme pastroma, kaburga
|
|
||
Mutfak et ürünleri: füme sosis Farmerskaya, füme domuz eti Farmerskaya, füme domuz kaburga Farmerskie, füme domuz karbonat Farmerskiy, füme domuz göğüs eti Farmerskaya
|
.
|
|
|
Et ürünleri, sakatattan, haşlanmış, haşlanmış-füme ve fırınlanmış, vakum altında paketlenmiş: Haşlanmış sığır füme "Avrupa"; Pişirilmiş-füme dana kaburga; Pişirilmiş-füme sığır dili; Haşlanmış sığır rulo
|
|
||
At eti ürünleri çeşitleri: füme ve pişmiş at eti ürünleri ve kabuklu ve kabuksuz tay, füme-haşlanmış fileto, doğranmış füme-haşlanmış ürün, füme-haşlanmış kaburga
|
|
||
Domuz eti ürünleri: pastırma Lubitelskiy fırında karbonat Şarküteri , boyun Petrovskaya füme-fırında, kemiksiz göğüs eti Ev füme-haşlanmış, kaburga Atıştırmalıklar füme-haşlanmış
|
|
||
Haşlanmış, haşlanmış-füme, füme-haşlanmış et ve sakatat ürünleri Haşlanmış-füme domuz eti ürünleri: Aromatny carbonade, Baharatlı boyun, Boyarsky jambonu, Nazik göğüs eti, Vkusnyashki kaburga, muşta
|
|
||
Pişmiş-füme, füme-pişmiş, çiğ füme, pişmiş et ürünleri: haşlanmış domuz eti, pastırma, sığır filetosu, incik, kaburga, boyun, pirzola, göğüs eti, göğüs eti, rulo, jambon, pastırma, balyk, ceviz, bira için set, tuz için set
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: "Boyun", "Shinka", "Bel", "Göğüs eti", "Rulo", "Kemiksiz bacak", "Karbonat", "Baharatlı domuz eti", "Domuz kaburga", "Yanak" (kutular), "Bira için kaburga füme domuz eti", "Shashlik sv
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Soya fasulyesi veya buğday gluteni bazlı ürünler: Füme kaz , Baharatlı dana fileto , Baharatlı Sichuan dana eti , Tatlı ve ekşi soslu kaburga , Kimyon tohumu ile doğranmış kuzu eti , Kyoto kaburga , Soslu biftek
|
Shenzhen Whole Perfect Foods CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
PIŞMIŞ-FÜME VE TÜTSÜLENMIŞ KURABIYELER: PIŞMIŞ KURABIYELER: PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVSKAYA KABUĞU, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ SHNE, BAHARATLI DOMUZ KABURGA, NEZZHIS KABURGA
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Derevenskaya domuz eti, Novinka rulo, yanak, Piquant kaburga, Bira için füme domuz kaburga, domuz Baharatlı, domuz Özel, domuz Po-Tikhoretski, rulo Snack
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
|
|
||
Füme et lezzetleri: Brisket Miratorg (tütsülenmiş dana döş), Brisket Primebeef (tütsülenmiş dana döş), Barbekü dana kaburga, Barbekü domuz kaburga, Tütsülenmiş domuz yanağı (Belli Pork),
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: füme-haşlanmış domuz eti - "Ev" göğüs eti, "Provence" fileto, karbonat "Piquant", "Baharatlı" boyun, "Moskova" boyun, domuz kaburga, domuz göbek rulo; füme - haşlanmış
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: füme pişmiş domuz eti - jambon "Stolichny", "Buzhenina"; füme haşlanmış domuz eti: Boyarsky carbonade, Geleneksel boyun, Siesta kaburga, Şenlikli kemiksiz fileto, rulo
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: Domuz eti ürünleri füme - pişmiş - jambon Stolny, Buzhenina; füme - haşlanmış - karbonat Boyarsky, boyun Geleneksel, kaburga Siesta, kemiksiz fileto Festive, gr
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: Petrovskaya boyun , bel, brisket Domashnyaya, domuz fındık, domuz yanakları, domuz incik, domuz kulakları, domuz kaburga, sarımsak ile domuz tarafı, füme ve haşlanmış domuz. Domuz filetosu
|
|
||
Delicacies et ürünleri. Pişirilmiş-füme sığır eti ürünleri: sığır Letua, kemikli göğüs eti; Pişirilmiş-füme at eti ürünleri: Sudzhuk, Allure boyun, Baykal kaburga, Batyr at eti, at eti ovma
|
|
||
Pişmiş-füme geyik eti ürünleri: Lyubitelskaya boyun, preslenmiş et, Tsarskaya geyik eti, bonfile, Zvezdny rulo, iştah açıcı bacak, Lezzetli kaburga, puf rulo, preslenmiş et Çeşitli, füme fileto
|
|
||
Domuz eti ürünleri: füme ve pişmiş premium - Et Somunu, Brisket Vostochnaya, Domuz eti ev yapımı, füme haşlanmış ikinci sınıf - Domuz incik, Domuz kaburga; pişmiş premium - Shinka Ukr
|
|
||
HAŞLANMIŞ-FÜME VE FÜME-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: BACAK, DOMUZ PASTIRMASI APERATIF, PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVA GÖĞSÜ, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ STANDI, DOMUZ KABURGA, ET SOMUNU, BÜYÜK RULO
|
|
||
Et ürünleri. Domuz etinden mutfak ürünleri: Kulaklar Ostrenkie, Smak incik, s v, Bira için kaburga (domuz eti), pişmiş domuz eti, füme domuz eti, sıcak füme domuz eti, domuz eti
|
.
|
|
|
Ham kaju çekirdekleri. Ambalaj: karton kutular, polietilen astarlı karton kutular, plastik torbalar, net ağırlık 5 kg'dan 60 kg'a kadar) Füme Domuz Kaburga (Ostankino) Füme Sosisler (Brisket
|
MINH HUY CO., LTD
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Pişmiş füme geyik eti ürünleri: kaburga, Pastırma, Olenina Volzhskaya, Boyun Lyubitelskaya, Olenina by - Tsarski , Venison Provencal , füme bacak, Knuckle, Geyik etinden domuz eti, Jambon İştah Açıcı , Khlebets
|
|
||
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: A kategorisi - domuz bonfile, sığır bonfile, B kategorisi - Moskovsky jambonu, Piknik jambonu, Moskvoretsky rulo; B kategorisi - Domuz kaburga, Rulka
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: ön jambon, arka jambon, sığır filetosu, fileto, göğüs eti, incik (incik), boyun, Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsky rulo, kaburga "Orijinal"
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri:" Piquant "beef," Cossack "beef. Füme haşlanmış domuz ürünleri: boyun, domuz bonfile "Tsarskaya", karbonat "Vostochny", domuz kaburga
|
-3
|
|
|
Haşlanmış jambon Narin: pişmiş füme ürünler - Amatör boyun, karbonat Başkent, Klasik göğüs eti, Aleksandrovsky bacağı, kaburga Lezzetli, Gurme rulo, Şenlikli rulo -
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: B kategorisi: jambon "Moskovsky", C kategorisi: domuz kaburga, incik, D kategorisi: incik, D kategorisi: domuz pastırması "Moskovsky"
|
|
||
soğutulmuş tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz lezzetleri: Russian Carbonade, Domuz kaburga Barbekü, Domuz Holiday, Brisket Premium, Yanak eti Country, Brisket Country; füme gurme ürünler
|
|
||
Sığır etinden lezzetli ürünler: basturma "Kazanskaya" pişmemiş tütsülenmiş sığır eti "Gurme" tütsülenmiş - haşlanmış. Füme ve haşlanmış domuz eti gurme ürünleri: kemiksiz göğüs eti "Ev", kaburga "Atıştırmalıklar", haşlanmış domuz eti "P
|
|
||
Füme haşlanmış domuz eti ürünleri: A kategorisi: ev usulü domuz eti; B kategorisi: boyun "Viyana", rulo "Özel"; B kategorisi: göğüs eti "Güney"; D kategorisi: kaburga "Piknik için
|
WUXI SOUTH TEXTILES CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Füme-haşlanmış Lux domuz ürünleri - jambon, pastırma, balyk lezzeti, boyun, pirzola, bel, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, rulo, incik, bonfile, somun, yanak, incik, kulak, kaburga, balyk
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: bonfile, boyun, jambon, omuz, göğüs eti, karbonat, göğüs eti, rulo, domuz eti, incik, kaburga, domuz pastırması üretici Formula Vkusa Limited Liability Company
|
|
||
domuz ve sığır etinden pişmiş-füme et ürünleri: -domuz etinden: bonfile, jambon, karbonat, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, fileto, boyun, kaburga, yanak, kemikler, incik, bacaklar, kulaklar, kuyruklar; -sığır etinden: kesilmiş
|
|
||
Gubernskiye füme haşlanmış et ürünleri - Sığır eti ürünleri: sığır filetosu; topak sığır eti; sığır rulosu. -Domuz ürünleri: pirzola; boyun; jambon; bel; kemiksiz bel; göğüs eti; pastırma; incik; kaburga;
|
|
||
Sığır, domuz, kümes hayvanı etinden tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: domuz etinden - Nikolskaya brisket, Domuz karbonat, İhale bonfile, Füme domuz pastırması, Domuz Shekovina, Domuz boynu, Domuz kulakları, Domuz kaburga, Rul
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri - Gubernskie: karbon boyun, jambon, bel, kemiksiz bel, göğüs eti, pastırma, incik, kaburga, farklı rulo. Ambalaj: parşömen, parşömen, selüloz film, selofan, şeffaf
|
|
||
Füme et ürünleri: Tütsülenmiş kaburga; Sıcak tütsülenmiş kemiksiz fileto; Sıcak tütsülenmiş domuz bonfile; Tütsülenmiş göğüs eti; Kemiksiz sıcak tütsülenmiş domuz göğüs eti.
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Et somunu, Domuz pişmiş jambon, Kuzey brisket, Moskova bölgesi boyun, Başkent karbonat, Domuz kaburga; Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Sığır eti
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Kategori A - Dana bonfile; Kategori B - Moskovsky jambonu; Kategori B - Domuz kaburga, incik, şenlikli fileto; Kategori D - Serpukhovskaya göğsü, Shchekovina;
|
|
||
Haşlanmış-füme domuz eti ürünleri: A kategorisi - Domuz jambonu, Domuz balığı, Wenceslas karbonatı, Domuz bonfile; B kategorisi - Domuz incik, Domuz kaburga, Domuz göğüs eti, Domuz göğüs eti
|
|
||
pişmiş-füme et ürünleri: Ekstra göğüs eti, Tveretsky karbonat, Tveretsky fileto, Tveretsky et somunu, Kupechesky jambonu, Domuz pastırması, kaburga, Lyubimy rulo, ush ve domuz eti; ürün
|
|
||
YAĞLI DOMUZ ETI ÜRÜNLERI. FÜME-HAŞLANMIŞ ÜRÜNLER: TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ BOYUN, TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ EL, TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ KABURGA, TÜTSÜLENMIŞ GÖĞÜS, TÜTSÜLENMIŞ GÖĞÜS, TÜTSÜLENMIŞ KARBONAT, 17 PIŞMIŞ DOMUZ BACAĞI
|
|
||
Domuz, sığır ve kuzu etinden pişirilmiş-füme ürünler, soğutulmuş, A, B, C, D kategorileri: fileto, bel, jambon, göğüs eti, incik, kaburga, jambon, haşlanmış domuz eti, sığır dili, domuz pastırması, balyk, domuz kulağı, domuz dimes, mar
|
|
||
Et ürünleri. Füme domuz ürünleri: pastırma, domuz pastırması, göğüs eti, kaburga, yanak, rulo, incik, Kuzey Burenka işaretleme. Paketleme: Polimer film, net ağırlığı 0,1 - 5 kilogram arasında olan vakumlu torba.
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: başkent boyun, et somunu, başkent jambonu, Macar fileto, doğu göğüs eti, haşlanmış domuz eti, başkent pirzola, domuz incik, domuz kaburga, domuz incik,
|
|
||
füme haşlanmış domuz eti ürünleri: A kategorisi: Tatil rulosu, sarımsaklı ve baharatlı domuz rulosu; B kategorisi: Baharatlı domuz eti; B kategorisi: bira için domuz kaburgası, "Sürpriz" kaburga, "Domuz eti
|
|
||
Gıda ürünleri ile temas etmesi amaçlanan polimerik malzemelerden yapılmış AMBALAJLAR: - PET12 MPET12 LDPE60 desenli kombine ambalaj filmi Et ve tavuk için baharat Füme domatesli barbekü kaburga, chi
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Pişirilmiş-füme at eti ürünü: At eti Doğu ödülü; Haşlanmış at eti ürünü: At eti Tatar stili; At etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünü: Kaburga neupak üzerinde at eti
|
|
||
Pişirilmiş-füme et ve sakatat ürünleri: - jambon, jambon, rulo, incik, karbonat, bel, boyun, pastırma, pastırma, preslenmiş et, balyk, kabuklu balyk, kaburga, yanak, domuz kulakları, domuz kuyrukları, yürek (
|
|
||
Pişmiş-füme, tuzlanmış, marine edilmiş domuz, sığır, kuzu sakatatı: sosis, domuz pastırması, kulak, bacak, karın zarı, göğüs kemiği, kaburga: baharatlar, baharatlar, sebzeler, mantarlar, baharatlar eklenerek,
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
LEZZETLI DOMUZ FÜME ÜRÜNLERI: Tsarskaya fileto, kategori B, göğüs eti İştah açıcı kategori D, kaburga Atıştırmalık kategori G, domuz yağı içinde domuz dili Şarküteri kategorisi B.
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Et ürünleri: Pişmiş, pişmiş-tütsülenmiş, fırınlanmış domuz ürünleri: 1. Kemiksiz pişmiş tütsülenmiş göğüs eti. 2. Kemikli haşlanmış füme göğüs eti. 3. Pişmiş tütsülenmiş karbonat. 4. Haşlanmış ve tütsülenmiş boyun. 5. Domuz kaburga
|
|
||
Domuz eti, sığır eti füme ürünler: haşlanmış domuz eti, rulo, fileto, göğüs eti, kaburga, incik, domuz yağı. Ambalaj: vakum, kağıt, parşömen kağıdı, film ve ambalajsız, 0,5 kg'dan 5 kg'a kadar ağırlık. IP işareti ile
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Füme Somon, pembe somon, kömür, omul, yeşil balık, uskumru, kapelin, ide, hamamböceği, çipura, pisi balığı, bira için setler (kuyruk, kafa parçaları, et kesimli humerus, et kesimli yüzgeçler, kaburga kemikleri
|
|
||
Küçük boy domuz etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: marine edilmiş kaburga eti; pişirme için kaburga eti; Piquant kavurma için kaburga eti; baharatlı sos içinde pişirme için kaburga eti; z için kaburga eti
|
|
||
Mutfak sosları: Soya-bal glazüründe kaburga pişirmek için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber sosunda kaburga yapmak için sos; Acıka ile baharatlı kaburga yapmak için sos ... У
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: Özel jambon, Özel rulo, Özel fileto, Özel göğüs eti, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga.
|
|
||
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
|
|
||
Mutfak sosları: Soya-bal sırlı kaburga yapmak için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber soslu kaburga yapmak için sos. Ambalaj: polimer ambalaj, cam şişeler, n
|
|
||
yarı mamul et ürünleri küçük domuz eti parçaları ve kemik kategorileri B: Izgara kaburga, Baharatlı domuz kaburga, Lezzetli kaburga - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri - Kategori B: Kıkırdak eti, Domuz eti kesimi, Şiş kebap, Şerit kaburga, Lezzet kaburga; Kategori B: Premium kaburga; Kategori D: Güveç premium
|
|
||
Tavuk etinden füme ve yarı füme ürünler: füme tavuk, füme butlar, füme kanatlar, füme tavuk göğsü, füme tavuk sosisleri, yarı füme tavuk, yarı füme butlar, yarı füme kanatlar, göğüs
|
|
||
Soğuk füme balık gıda ürünleri: füme uskumru (başsız), füme ringa balığı, füme vomer, füme somon göbeği, füme ringa balığı, füme ringa balığı filetosu, füme kapelin, füme barbun, füme tulka
|
|
||
Füme soğutulmuş kümes hayvanları ürünleri: Füme tavuk karkası, füme tavuk göğsü, füme tavuk filetosu, füme tavuk budu, füme tavuk kanadı, füme tavuk butu, füme tavuk baget, füme tavuk sırtı, füme tavuk
|
|
||
Füme et ürünleri: Füme domuz eti; Füme sığır eti; Füme yaban domuzu eti; Füme geyik eti; Füme karaca eti; Füme tavşan eti; Füme tavşan eti; Füme at eti
|
|
||
Fırın ürünleri. Sandviçler: jambonlu, sosisli (haşlanmış-füme, pişmemiş-füme, yarım-füme, füme), domuz etli (haşlanmış-füme, pişmemiş-füme, yarım-füme, füme), sığır etli (haşlanmış ve füme), domuz etli
|
|
||
Kümes hayvanı eti ürünleri: füme ördek karkası, füme ördek yarısı, füme kaz, füme kaz yarısı, füme hindi filetosu, füme hindi butu, füme hindi bageti, füme hindi kanadı füme hindi kanadı 2732989
|
|
||
SICAK Tütsülenmiş Balık: somon füme, pembe somon füme, alabalık füme, levrek füme, çipura füme, uskumru füme, kapelin füme, ringa füme, ringa füme nella, sazan cop
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak füme ürünleri: füme ördek, füme tavuk, füme tavuk budu, bira için füme tavuk kanadı, füme tavuk butu, füme tavuk göğsü, füme tavuk fileto, kanat
|
|
||
Füme et ürünleri: Pişmiş füme tavuk Sosis (sıcak füme), Çiğ füme tavuk Kolbasino (sıcak füme), Pişmiş füme tavuk Kolbasino (soğuk füme), Çiğ füme tavuk Kolbasino (ho
|
Hangzhou Volnic Photoelectric Technology Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş füme-haşlanmış tavuk ürünleri: - ekstra sınıf: Füme göğüs - en yüksek sınıf: füme but, füme baget, füme tavuk, füme kanat, füme bacak, füme bira seti.
|
|
||
Füme balık ürünleri: soğuk füme ringa balığı; soğuk füme uskumru; soğuk füme pembe somon; soğuk füme chum; soğuk füme capelin; sıcak füme ringa balığı; sıcak füme uskumru.
|
|