Domuz kaburga yahnisi GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Mutfak ürünleri: Portekizce sığır eti yahnisi; Kızarmış ciğer börekleri; Domuz kaburga - ızgara; Izgara domuz filetosu; Izgara domuz boynu; Kızarmış domuz şnitzel; Kızarmış ev yapımı pirzola; Sosis DOMASH
|
|
||
konserve et ve sebze: Topak domuz eti yahnisi, Köy usulü domuz eti yahnisi, Rus usulü domuz eti yahnisi, Köy usulü topak domuz eti yahnisi, Av domuz eti yahnisi, Çayır domuz eti yahnisi, Haşlanmış et Evet
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, birinci sınıf, Ayı eti yahnisi, birinci sınıf; Geyik eti yahnisi, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: Özel jambon, Özel rulo, Özel fileto, Özel göğüs eti, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga.
|
|
||
Konserve et topakları: ardıç meyveleri ile haşlanmış geyik eti; kimyon tohumu ile karaca yahnisi; yeşil biber ile geyik eti yahnisi; maydanoz ile haşlanmış ayı eti; karabiber ile yaban domuzu eti yahnisi; yaban domuzu eti ve m
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Kızarmış ayı eti; Geyik yahnisi; Elk yahnisi; Domuz eti yahnisi; Kunduz yahnisi; Haşlanmış tavşan eti; Karaca yahnisi.
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Derevenskaya domuz eti, Novinka rulo, yanak, Piquant kaburga, Bira için füme domuz kaburga, domuz Baharatlı, domuz Özel, domuz Po-Tikhoretski, rulo Snack
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Lezzet kaburga, Domuz kaburga 2 sınıf, Kraliyet Domuz, Ev tarzı domuz, Tavuk Kiev, Bavyera rulo, Kokulu domuz, Lezzet domuz, Fransız domuz, Ev ve sanayi için ambalaj 2345 ve karton
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Yemeye hazır mutfak et ürünleri: Bira turşusunda Jeks sığır eti, Vişne turşusunda Jax Domuz kaburga, Jax Domuz kaburga Tatlı ve ekşi domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - marine edilmiş büyük et ve kemik: marine edilmiş domuz incik, baharatlı domuz kaburga, Teksas tarzı domuz kaburga; - marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: marine edilmiş domuz omuz
|
|
||
Paketlenmiş et ve pastırma ürünleri: - Haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: Rulka domuz Remit, Kemiksiz pişmiş domuz incik, Klasik kaburga, domuz kaburga, domuz kafa eti,
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi. Ordu yahnisi. Ordu sığır eti yahnisi (190853 numaralı Ordu sığır eti yahnisi ticari markası), Ordu domuz eti yahnisi (190853 numaralı Ordu
|
|
||
yarı mamul et ürünleri küçük domuz eti parçaları ve kemik kategorileri B: Izgara kaburga, Baharatlı domuz kaburga, Lezzetli kaburga - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Konserve et Avcılık: domuz eti yahnisi; karaca yahnisi; geyik yahnisi; maral yahnisi eti; haşlanmış ayı eti,
|
|
||
Konserve et ve et içerikli: Sterilize edilmiş konserve et parçaları: sığır etinden: en yüksek kalitede haşlanmış sığır eti, birinci sınıf sığır eti yahnisi; domuz etinden: en yüksek kalitede haşlanmış domuz eti, birinci sınıf domuz eti yahnisi
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: "Boyun", "Shinka", "Bel", "Göğüs eti", "Rulo", "Kemiksiz bacak", "Karbonat", "Baharatlı domuz eti", "Domuz kaburga", "Yanak" (kutular), "Bira için kaburga füme domuz eti", "Shashlik sv
|
|
||
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
|
|
||
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga; Rul
|
|
||
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: Piquant boyun, Doğu göğüs eti, Domuz pişmiş et, Macar fileto, Domuz kaburga, Domuz kaburga.
|
|
||
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
|
|
||
Soğutulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
|
|
||
Dondurulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri, ürün yelpazesinde: 1. DOMUZ ETİNDEN: Pastroma Prazdnichnaya, Domuz kaburga, Bira için domuz kaburga, Roll Uzak Doğu, Roll "Kaptan", Roll " Rostov'da , Roll Avcıları
|
|
||
Konserve et ve sebzeler: Amatör sığır eti yahnisi, Amatör domuz eti yahnisi, Amatör sığır eti gulaşı, Amatör domuz eti gulaşı, net ağırlığı cam ve metal kutularda paketlenmiş
|
, Russian Federation
|
|
|
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ET: Doğal pirzola: kuzu eti, domuz eti, ızgara sığır eti, ızgara domuz eti; kuzu kaburga, domuz kaburga, sığır straganof, şiş kebap için sığır eti, şiş kebap için kuzu eti - 127 ed elektrik sarma cihazları art. 3
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük et ve kemik: Domuz kaburga Outskirts (kategori B ), Bavyera Outskirts kaburga (kategori G), Domuz incik Outskirts (kategori G); - melkok
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, kızarmış domuz kaburga, marine edilmiş pişmiş domuz boynu, haşlanmış domuz yanakları
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
|
|
||
En İyi Fiyat etiketli konserve et ve sebze: Amatör sığır eti yahnisi, Amatör domuz eti yahnisi, Amatör sığır eti gulaşı, Amatör domuz eti gulaşı,
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı haşlanmış göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, haşlanmış domuz kaburga, marinede pişmiş domuz boynu, domuz yanağı suyu
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
|
|
||
Ürün yelpazesinde hazır soslar: Sığır eti için marinatlar BEEF BULGOGI MARINADE (PULKOGI), domuz eti için PORK BULGOGI MARINADE (PULKOGI), dana kaburga için BEEF KALBI MARINADE (KALBI), domuz kaburga için PORK KALBI
|
Daesang Corporation
|
🇰🇷 Korea South
|
|
PIŞMIŞ-FÜME VE TÜTSÜLENMIŞ KURABIYELER: PIŞMIŞ KURABIYELER: PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVSKAYA KABUĞU, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ SHNE, BAHARATLI DOMUZ KABURGA, NEZZHIS KABURGA
|
|
||
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
|
- 77
|
|
|
Füme et lezzetleri: Brisket Miratorg (tütsülenmiş dana döş), Brisket Primebeef (tütsülenmiş dana döş), Barbekü dana kaburga, Barbekü domuz kaburga, Tütsülenmiş domuz yanağı (Belli Pork),
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: Petrovskaya boyun , bel, brisket Domashnyaya, domuz fındık, domuz yanakları, domuz incik, domuz kulakları, domuz kaburga, sarımsak ile domuz tarafı, füme ve haşlanmış domuz. Domuz filetosu
|
|
||
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri, sınıf Geleneksel, soğutulmuş: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, fileto, domuz göğüs eti, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga, domuz rulo; tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Sığır, domuz, kümes hayvanı etinden tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: domuz etinden - Nikolskaya brisket, Domuz karbonat, İhale bonfile, Füme domuz pastırması, Domuz Shekovina, Domuz boynu, Domuz kulakları, Domuz kaburga, Rul
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri (Çiğ tütsülenmiş domuz bonfile, Çiğ tütsülenmiş domuz boyun, Çiğ tütsülenmiş domuz göğüs eti - kemiksiz çiğ tütsülenmiş, Çiğ tütsülenmiş domuz pastırması, Çiğ tütsülenmiş domuz fileto, Çiğ domuz kaburga
|
|
||
Haşlanmış-füme domuz eti ürünleri: A kategorisi - Domuz jambonu, Domuz balığı, Wenceslas karbonatı, Domuz bonfile; B kategorisi - Domuz incik, Domuz kaburga, Domuz göğüs eti, Domuz göğüs eti
|
|
||
Çiğ kürlenmiş domuz ürünleri: domuz bonfile Lux, domuz boyun Lux, kemiksiz domuz brisket Lux, domuz pastırma Lux , Lux fileto, Lux domuz kaburga, Lux balykovy domuz incelik, işaretleme
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş küçük et ve kemik parçaları içeren yarı mamul et: Domuz eti: G kategorisi domuz eti yahnisi, G kategorisi jöle için yarı mamul domuz eti ürünü, ilk yemekler için yarı mamul domuz eti ürünü, kategori
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Ürün yelpazesinde domuz etinden tütsülenmiş ve yarı tütsülenmiş ürünler: tütsülenmiş domuz kupaty, tütsülenmiş domuz kaburga, tütsülenmiş domuz boyun, tütsülenmiş domuz omuz, tütsülenmiş ev yapımı sosis, tütsülenmiş domuz jambon, incik
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz domuz eti: kategori A - domuz bonfile, domuz fileto, kategori B - domuz boyun; domuz etinden topaklanmış et ve kemik: kategori D - domuz kaburga, kategori D - örgü
|
|
||
YARI MAMUL DOMUZ ETI. Küçük parçalar: Klasik Şaşlık, Limon Suyunda Domuz Şaşlık, Domuz Kaburga Şaşlık, Kemikli Domuz Şaşlık, Premium Domuz Boyun Şaşlık, Baharatlı Domuz Şaşlık
|
|
||
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul ürünler: kategori A - kızartma domuz eti, domuz biftek, domuz bonfile, domuz kaburga, sığır gulaş, sığır straganof; kategori B - köfte, domuz kebap; kategori В
|
|
||
Hamur içinde dondurulmuş et içeren yarı mamul ürünler: Domuz etli köfte çeşitleri şunlar: Domuz etli; "Domuz etli ve sebzeli"; Domuz etli ve tofulu; Ürün yelpazesinde domuz kaburga etli köfte: Domuz eti ile
|
CJ CHEILJEDANG CORPORATION
|
🇰🇷 Korea South
|
|
pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, kemiksiz domuz eti, domuz balyk, domuz kaburga
|
|
||
Domuz etinden lezzetli et ürünü, tütsülenmiş ve haşlanmış Kemiksiz ev brisketi; Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünü Bira için domuz kaburga; Fırında domuz eti ürünü Domuz mikhailovskaya; Et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul ürünler: Domuz etinden: porsiyonlanmış doğal domuz eti - kategori D - baharatlı ızgara için domuz kaburga; kategori B - pirinç domuz eti, ızgara domuz eti; porsiyonlanmış ekmekli ve
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: DOĞAL KÜÇÜK PARÇALAR: KEMIKSIZ DOMUZ ETI - DOMUZ KEBAPLIK DOMUZ ETI; DOMUZ ETLERI - DOMUZ KABURGA SULU - KATEGORI
|
|
||
Yarı mamul domuz topak et ürünleri - porsiyonlanmış - kategori B: pirinç domuz eti, ızgara domuz eti; kategori B: baharatlarda ızgara için domuz kaburga, pirzola; küçük parçalar - kategori B: kızartma, barbekü için domuz eti
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş et büyük boy et ve kemik kategorileri B: domuz filetosu, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga; etsiz büyük topak kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile, karbon fiber
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy et ve kemik soğutulmuş veya dondurulmuş: kategori B - sığır eti yahnisi; kategori D - domuz eti yahnisi.
|
|
||
Konserve et ve sebze: Derevenskaya sığır eti yahnisi, Derevenskaya domuz eti yahnisi; Tavuk ciğerli yumuşak ezme, Sığır ciğerli yumuşak ezme, Hindi ciğerli yumuşak ezme, Kazlı şarküteri ezmesi
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: başkent boyun, et somunu, başkent jambonu, Macar fileto, doğu göğüs eti, haşlanmış domuz eti, başkent pirzola, domuz incik, domuz kaburga, domuz incik,
|
|
||
Konserve et ve sebzeler: Sığır eti yahnisi, Domuz eti yahnisi, Mercimekli pirzola, Arpa lapalı pirzola, Karabuğday lapalı pirzola, Arpa lapalı köfte, Mercimekli köfte,
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ve et içeren doğal ürünler: mayonezli domuz kebabı, limonlu barbekü, domuz kaburga kebabı, sirke ile marine edilmiş domuz kebabı, baharatlı domates ile marine edilmiş domuz kebabı
|
|
||
Etten "Izgara" mutfak ürünleri: - doğranmış pirzola "Ev"; - domuz kaburga; - "Torres" kebap; - turşuda domuz kebabı; - Alabama turşusunda domuz kebabı; - klasik domuz kebabı; - kebap
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: domuz bonfile, jowl (bins), incik (hem), incik (önkol), domuz kaburga.
|
|
||
Sterilize edilmiş et içeren konserve topaklar: Alpin haşlanmış sığır eti, Alpin haşlanmış domuz eti, Gusarskaya haşlanmış sığır eti, Gusarskaya haşlanmış domuz eti, Haşlanmış haşlanmış sığır eti Domuz eti yahnisi
|
|
||
Domuz eti ve sığır eti soğutulmuş veya dondurulmuş endüstriyel üretimden mutfak ürünleri: Kızarmış sığır ve domuz etinden kupaty, Izgara domuz incik, Izgara domuz kaburga, Doğranmış but biftek, Sulu pirzola.
|
|
||
Etli, et ürünlü, sakatatlı mutfak ürünleri: Kemikte kavrulmuş fileto, Domuz eti - Fransız, Kızarmış domuz kaburga, Hamurda domuz eti, Kremalı soslu domuz eti, Fırında incik, Rulo "Derevensk
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri: Etli ratatouille, Lula-domuz kebabı, Kızarmış domuz kebabı, Ciğerli krep, Pirinç ve et ile doldurulmuş biber, Baharatlı domuz kaburga, Ev usulü domuz eti, B
|
|
||
Mutfak et ürünleri: füme sosis Farmerskaya, füme domuz eti Farmerskaya, füme domuz kaburga Farmerskie, füme domuz karbonat Farmerskiy, füme domuz göğüs eti Farmerskaya
|
.
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et küçük parçalar: kemiksiz - domuz kebap kategori B, domuz bonfile kebap kategori B, domuz göbek kebap kategori B; et ve kemik - Domuz kaburga
|
|
||
Domuz eti ürünleri: füme ve pişmiş premium - Et Somunu, Brisket Vostochnaya, Domuz eti ev yapımı, füme haşlanmış ikinci sınıf - Domuz incik, Domuz kaburga; pişmiş premium - Shinka Ukr
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
HAŞLANMIŞ-FÜME VE FÜME-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: BACAK, DOMUZ PASTIRMASI APERATIF, PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVA GÖĞSÜ, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ STANDI, DOMUZ KABURGA, ET SOMUNU, BÜYÜK RULO
|
|
||
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri. Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Kategori A: Domuz fileto Imperial; kategori B: Domuz kaburga Delicacy, Carbonade Imperial, Balyk Imperial
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz porsiyon et Kategorileri B: - Domuz bonfile, - Escalope, - Domuz boyun pirzola; Et ve kemik porsiyonları Kategorileri B: - Domuz kaburga, - Domuz fileto, - Şiş kebap
|
|
||
Et bazlı hazır yemekler: domuz gerdan kebabı, domuz kaburga, domuz fileto, kuzu etinden, kuzu gerdandan; kuzu tohumu; domuz lula kebabı, kuzu kebabı, dana lula kebabı; çeşitli kebaplar
|
|
||
İçme suyunun hazırlanması ve arıtılması için ekipmanlar: mobil su arıtma tesisleri (sistemleri), turşusu: mayonezli domuz kebabı, limonlu kebap, domuz kaburga kebabı, marine edilmiş domuz kebabı
|
Hyundai Wacortec Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Lezzetli et ürünleri: füme-haşlanmış domuz eti - "Ev" göğüs eti, "Provence" fileto, karbonat "Piquant", "Baharatlı" boyun, "Moskova" boyun, domuz kaburga, domuz göbek rulo; füme - haşlanmış
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri:" Piquant "beef," Cossack "beef. Füme haşlanmış domuz ürünleri: boyun, domuz bonfile "Tsarskaya", karbonat "Vostochny", domuz kaburga
|
-3
|
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: B kategorisi: jambon "Moskovsky", C kategorisi: domuz kaburga, incik, D kategorisi: incik, D kategorisi: domuz pastırması "Moskovsky"
|
|
||
soğutulmuş tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz lezzetleri: Russian Carbonade, Domuz kaburga Barbekü, Domuz Holiday, Brisket Premium, Yanak eti Country, Brisket Country; füme gurme ürünler
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ VE HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: GÜNEY GÖĞÜS, BAHARATLI BOYUN, BUZHENINA, BAŞKENT KARBONAT, DOMUZ KABURGA, BAŞKENT BACAK. TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNÜ - BAŞKENT JAMBONU.
|
|
||
yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük pütürlü et ve kemik kategorisi G domuz kaburga kebapları; küçük boyutlu kemiksiz kategori B domuz kebapları; doğranmış kategori B: kıyılmış domuz eti,
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETİ ÜRÜNLERİ, DUMANLANMIŞ, KAYNATILMIŞ-DUMANLANMIŞ: sığır bonfile, Moskova jambonu, Serpukhovskaya göğüs eti, Şenlikli domuz kaburga, incik, yanak parçası (tanklar), domuz bonfile, Moskvor rulosu
|
|
||
tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: domuz incik, domuz kaburga
|
|
||
Pişmiş-tütsülenmiş ve tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Moskovskaya fileto, İhale göğüs eti, Şarküteri dili, Rus karbonatı, Domuz kulakları, domuz kaburga Piquant, Slav yanağı, sığır eti D
|
|