kaburgalar GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020319: Diğer domuz etleri (taze/soğutulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0304: Balık filetoları ve diğer balık etleri (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Küçük boy domuz etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: marine edilmiş kaburga eti; pişirme için kaburga eti; Piquant kavurma için kaburga eti; baharatlı sos içinde pişirme için kaburga eti; z için kaburga eti
|
|
||
Mutfak sosları: Soya-bal glazüründe kaburga pişirmek için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber sosunda kaburga yapmak için sos; Acıka ile baharatlı kaburga yapmak için sos ... У
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: Özel jambon, Özel rulo, Özel fileto, Özel göğüs eti, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga.
|
|
||
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
|
|
||
Mutfak sosları: Soya-bal sırlı kaburga yapmak için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber soslu kaburga yapmak için sos. Ambalaj: polimer ambalaj, cam şişeler, n
|
|
||
yarı mamul et ürünleri küçük domuz eti parçaları ve kemik kategorileri B: Izgara kaburga, Baharatlı domuz kaburga, Lezzetli kaburga - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
|
|
||
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri - Kategori B: Kıkırdak eti, Domuz eti kesimi, Şiş kebap, Şerit kaburga, Lezzet kaburga; Kategori B: Premium kaburga; Kategori D: Güveç premium
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA Domuz kebapları, Kaburga kemikli fileto, Kaburga, Pulp, Piknik için Kupaty TU 9214-007-84989588-09
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, "Miratorg" markası: topaklı et ve kemik kategorileri B: Kemikli incik, Kemikli göğüs eti, "Kare", Fileto, Kemikli fileto 4-5 kaburga, Kemikli fileto 7-8 kaburga, Korey
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Karbonat, Boyun, Jambon, Kaburga üzerinde göğüs eti, Kahvaltı için göğüs eti, Burger incik (ön), Burger incik (arka), Bira kaburga, Domuz yahnisi, Bonfile, Domuz kulakları
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz eti lezzetleri: Çiğ füme göğüs eti, kemiksiz çiğ füme göğüs eti, çiğ füme incik, çiğ füme karbonat, çiğ füme boyun, çiğ füme bel, çiğ füme kaburga, profilaktik kaburga
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Küçük boyutlu et ve kemik - kategori B "kaburga üzerinde barbekü" ev "domuz eti" gibi, "kaburga üzerinde barbekü" Kafkas "domuz eti; kategori D "sığır gulaş
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: "Boyun", "Shinka", "Bel", "Göğüs eti", "Rulo", "Kemiksiz bacak", "Karbonat", "Baharatlı domuz eti", "Domuz kaburga", "Yanak" (kutular), "Bira için kaburga füme domuz eti", "Shashlik sv
|
|
||
Soslar: Kaburga için "Kalbi" marine sosu (Sempio); Kaburga için "Kalbi" (Sempio) baharatlı marine sosu; "Bulkogi" marine sosu (Sempio); Soba Çorbası Sosu (Sempio); Hamsi Çorbası Sosu (Sempio);
|
OBOK FOOD Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Yarı mamul et ürünü, kemiksiz, küçük parçalar: B kategorisi: Soğutulmuş domuz şiş kebabı. Yarı mamul et ürünü, küçük boyutlu et ve kemik ürünü G kategorisi: "Magic" ile marine edilmiş kaburga; Izgara kaburga.
|
|
||
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
|
|
||
Yemekler ve mutfak ürünleri: acılı dana eti, haşlanmış dana eti, pişmiş ve tütsülenmiş domuz pastırması, rosto dana eti, fırında dana kaburga, buharda pişmiş dana kaburga
|
|
||
Soğutulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
|
|
||
Dondurulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Soya fasulyesi veya buğday gluteni bazlı ürünler: Füme kaz , Baharatlı dana fileto , Baharatlı Sichuan dana eti , Tatlı ve ekşi soslu kaburga , Kimyon tohumu ile doğranmış kuzu eti , Kyoto kaburga , Soslu biftek
|
Shenzhen Whole Perfect Foods CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Pişmiş tütsülenmiş domuz eti: pişmiş tütsülenmiş boyun, pişmiş tütsülenmiş karbonat, pişmiş tütsülenmiş göğüs eti, pişmiş tütsülenmiş bel, pişmiş tütsülenmiş et somunu, pişmiş tütsülenmiş et rulosu, tütsülenmiş kaburga 7030, tütsülenmiş kaburga
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik: kategori B kaburga; kategori D: Geleneksel kaburgalar. Kemiksiz küçük parça et yarı mamul ürünler: k
|
|
||
Şaşlık Amatör, Barbekü için Kaburga, Domuz etinden Şaşlık, Kaburga üzerinde Şaşlık Şarküteri, Şaşlık Iz koyun eti, Pirzola Köy , Pirzola Sarımsak , Pirzola Narin , Pirzola Tüccar , Kup
|
|
||
Preslenmiş haşlanmış kulaklar, bacaklar, kuyruklar, düşük dereceli kıkırdak, şerit kaburga, elit kaburga.
|
|
||
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
|
|
||
Ürün yelpazesinde hazır soslar: Sığır eti için marinatlar BEEF BULGOGI MARINADE (PULKOGI), domuz eti için PORK BULGOGI MARINADE (PULKOGI), dana kaburga için BEEF KALBI MARINADE (KALBI), domuz kaburga için PORK KALBI
|
Daesang Corporation
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Et ürünleri. Kesimlerde domuz eti: incik, dış kısım, yan, iç, üst, dorsal, lumbar, meme arası, yan, göğüs, kaburga, subskapular kaburga, omuzlar
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri, ürün yelpazesinde: 1. DOMUZ ETİNDEN: Pastroma Prazdnichnaya, Domuz kaburga, Bira için domuz kaburga, Roll Uzak Doğu, Roll "Kaptan", Roll " Rostov'da , Roll Avcıları
|
|
||
PIŞMIŞ-FÜME VE TÜTSÜLENMIŞ KURABIYELER: PIŞMIŞ KURABIYELER: PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVSKAYA KABUĞU, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ SHNE, BAHARATLI DOMUZ KABURGA, NEZZHIS KABURGA
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Derevenskaya domuz eti, Novinka rulo, yanak, Piquant kaburga, Bira için füme domuz kaburga, domuz Baharatlı, domuz Özel, domuz Po-Tikhoretski, rulo Snack
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kalça kemikli, arka incik, sırt-bel kemikli, göğüs kemikli, kaburga kemikli, boyun kemikli, subskapular kaburga, ple
|
|
||
Et endüstrisi ürünleri: Kuzu fileto 4 kaburga, kemik üzerinde dondurulmuş, kemik üzerinde dondurulmuş kuzu fileto, temizlenmiş 7-8 kaburga, kemiksiz dondurulmuş kuzu bonfile, kemiksiz dondurulmuş kuzu budu, milletvekili
|
AFFCO NEW ZEALAND LIMITED, NEW ZEALAND
|
🇳🇿 New Zealand
|
|
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ET: Doğal pirzola: kuzu eti, domuz eti, ızgara sığır eti, ızgara domuz eti; kuzu kaburga, domuz kaburga, sığır straganof, şiş kebap için sığır eti, şiş kebap için kuzu eti - 127 ed elektrik sarma cihazları art. 3
|
|
||
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
|
- 77
|
|
|
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
|
|
||
Et ürünleri. nerdy: incik; dış kısım; yan kısım; iç kısım; üst kısım; dorsal lumbar kesim; meme ucu kısmı; yan kısım; göğüs kesimi; kaburga kesimi; subskapular kaburgalar
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: topak sığır eti, kemikli sığır eti, doğranmış sığır eti, topak kuzu eti, kemikler (sırt, incik, kaburga sığır eti), kemikler (sırt, kaburga, domuz inciği),
|
940840000402
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
|
|
||
Yemeye hazır mutfak et ürünleri: Bira turşusunda Jeks sığır eti, Vişne turşusunda Jax Domuz kaburga, Jax Domuz kaburga Tatlı ve ekşi domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Domuz eti
|
|
||
füme-haşlanmış domuz ürünleri - Lipetsk budu, göğüs eti, Yelets rulosu, Orijinal kaburga, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsk rulosu; füme-pişmiş - Slav lezzeti, kaburga, pastroma; s
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
|
|
||
Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - küçük boy domuz eti. Kategori D: domuz yahnisi; yahni sırtı, uçuş için kaburga, üçgen kaburga, domuz suyu için set; et suyu seti; yağdan kızartma
|
|
||
Et. Sığır etinin parçalara ayrılması. İşlenmiş et ürünleri: çeşitli sığır etleri: 1. Kalça 2. Omuz 3. Bel 4. Lumbar 5. Brisk 6. Kaburga Kaburga 7. Boyun Boyun
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük et ve kemik: Domuz kaburga Outskirts (kategori B ), Bavyera Outskirts kaburga (kategori G), Domuz incik Outskirts (kategori G); - melkok
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - marine edilmiş büyük et ve kemik: marine edilmiş domuz incik, baharatlı domuz kaburga, Teksas tarzı domuz kaburga; - marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: marine edilmiş domuz omuz
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: boyun, kemiksiz kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, omuz kısmı, kalın kenar, ince kenar, kaburga, antrikot, kaburga, bonfile, kemiksiz fileto, kemiksiz bonfile, kemiksiz bris
|
|
||
Paketlenmiş et ve pastırma ürünleri: - Haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: Rulka domuz Remit, Kemiksiz pişmiş domuz incik, Klasik kaburga, domuz kaburga, domuz kafa eti,
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul marine edilmiş domuz eti ürünleri: boyun, kaburga, bel, kemiksiz et. Yarı mamul marine edilmiş koyun eti: bel, kaburga, kemiksiz et; Yarı mamul doğranmış ürünler
|
|
||
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga; Rul
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, kızarmış domuz kaburga, marine edilmiş pişmiş domuz boynu, haşlanmış domuz yanakları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Lezzet kaburga, Domuz kaburga 2 sınıf, Kraliyet Domuz, Ev tarzı domuz, Tavuk Kiev, Bavyera rulo, Kokulu domuz, Lezzet domuz, Fransız domuz, Ev ve sanayi için ambalaj 2345 ve karton
|
|
||
Dondurulmuş mutfak yarı mamulleri: - porsiyonlar halinde pollock (pollock, mezgit); - deri ve kaburga kemikleri ile pollock (pollock, mezgit) filetosu; - kaburga kemikleri olmadan deri ile pollock (pollock, mezgit) filetosu; - pollock
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal parça et ve kemik ürünleri: Boyun, Göğüs-kaburga kısmı, Sırt-bel kısmı, Omuz, İncik, Kalça kısmı, Dana kaburga, İncik
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
|
|
||
Mutfak ürünleri: kaburga kemiği ile ekmek kırıntılarında kızarmış sazan; pollock ile patates güveç; kızarmış pollock balık pirzola; meyilli ev yapımı pollock; kaburga ile kızarmış pollock; pişmiş pollock
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: fileto madalyonlar (kategori A), kemiksiz kaburga eti, biftek (Striploin, Tomahawk, Top Blade, Ribeye, Tibon, Ossobuko) pişirme için kaburga, göz kası, boyun kesimi fi le,
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Sığır etinden işlenmiş yarı mamul ürünler: Kıyma, Bel, But, Dana kebap, Boyun, Yağsız omuz, Boyun, göğüs eti, kürek kemiği, kıkırdak üzerinde kaburga, kalın kenar, ince kenar, kaburga, çentik, n
|
|
||
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
|
|
||
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: Piquant boyun, Doğu göğüs eti, Domuz pişmiş et, Macar fileto, Domuz kaburga, Domuz kaburga.
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı haşlanmış göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, haşlanmış domuz kaburga, marinede pişmiş domuz boynu, domuz yanağı suyu
|
|
||
Füme et lezzetleri: Brisket Miratorg (tütsülenmiş dana döş), Brisket Primebeef (tütsülenmiş dana döş), Barbekü dana kaburga, Barbekü domuz kaburga, Tütsülenmiş domuz yanağı (Belli Pork),
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri Domuz eti: Kemiksiz jambon, kemiksiz omuz, kemiksiz boyun, kemiksiz bonfile, incik ön, incik arka, kemik üzerinde göğüs eti, kemik üzerinde kaburga, kaburga üzerinde bel, örgüsüz karbonat
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: aromatik göğüs eti, Pskovskaya fileto, Derevensky jambonu, Domashny rulo, Osobaya yanak, boyun Hunter, kaburga Lezzetli, kaburga plakaları Elite,
|
|
||
Kompleks gıda takviyesi FPF Izgara Kaburga CW14 (Izgara kaburga)
|
McCormick UK Ltd
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
|
|
||
Et ürünleri, sakatattan, haşlanmış, haşlanmış-füme ve fırınlanmış, vakum altında paketlenmiş: Haşlanmış sığır füme "Avrupa"; Pişirilmiş-füme dana kaburga; Pişirilmiş-füme sığır dili; Haşlanmış sığır rulo
|
|
||
Mutfak ürünleri: kızarmış kanat ve kaburga için barbekü sosu, pizza sosu, Mai-krem sosu, Pembe Tar-Tar sosu, sos Caesar "," Refueling Idaho ", Refueling Light", "Refueling" Sarımsak
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: ön jambon, arka jambon, sığır filetosu, fileto, göğüs eti, incik (incik), boyun, Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsky rulo, kaburga "Orijinal"
|
|
||
İçme suyunun hazırlanması ve arıtılması için ekipmanlar: mobil su arıtma tesisleri (sistemleri), turşusu: mayonezli domuz kebabı, limonlu kebap, domuz kaburga kebabı, marine edilmiş domuz kebabı
|
Hyundai Wacortec Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Marine edilmiş yarı mamul et ve et içeren doğal ürünler: mayonezli domuz kebabı, limonlu barbekü, domuz kaburga kebabı, sirke ile marine edilmiş domuz kebabı, baharatlı domates ile marine edilmiş domuz kebabı
|
|
||
Yarı mamul topak et ve kemik doğal dondurulmuş ürünler: Boyun kesimli sığır boynu, incikli sığır omuzu, kanatlı sığır sırt-kaburga kısmı, başlı kalça sığır eti
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Gıda aromaları ve doğal gıda aromaları Gıda aroması" 689995 Füme kaburga ", Doğal gıda aroması" 252535 Mandalina ", Gıda aroması" 206003 Kıyma ürünleri
|
SYMRISE AG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Sığır ve Domuz Eti Ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti: Kaburga "Siesta"; DANA VE DOMUZ ETİ: tütsülenmiş-haşlanmış: RULO: "Mirage", "Assorted", "Favorite", "Gusarsky", Jambon: "Charm", "Holiday", "Extra", "Table"
|
|
||
Et ürünleri. At eti ve tay kesimleri: sırt incik, kalça kesimi, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, bonfile, bel kesimi, yan kısım, sırt kesimi, kaburga kesimi,
|
|
||
Bitkisel yağ bazlı soslar: Baharatlı Aspik, Barbekü Turşusu "Lezzetli Kaburga", Tirol Aroması, Bruschetta Fine, 10 gramdan 100 kilograma kadar torbalarda, kovalarda, tenekelerde, kutularda, varillerde paketlenmiştir,
|
Frutarom Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Konserve sebzeler: kaburga turşusu, cam, teneke kutularda paketlenmiş, net ağırlık 100 ila 1000 gram,
|
YILI LINFANGYANG IMPORTS AND EXPORTS TRADE CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: dana pirzola, "Av", "İhale", "Ev", "Bavyera", "Et", bir burger için, "Sulu" biftek, ızgara domuz kaburga, "Ciğer" krep , etli krep
|
|
||
Tatlandırıcı gıda katkı maddeleri, baharatların karmaşık karışımları, baharat ve baharat karışımları, marinatlar - Biftek için Barbekü Marinatı art. 24116/481420050, Yabani sarımsaklı marinat art. 24230/481420070, Barbekü Turşusu "Kaburga"
|
Frutarom Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Vakumlu ambalajda odun kömüründe pişirilmiş etten dondurulmuş yarı mamul ürünler: domuz kebabı (boyun kısmı, kaburga kısmı, bonfile), kuzu kebabı (kuzu ka), dana kebabı (elma), dana kebabı
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: füme-haşlanmış domuz eti - "Ev" göğüs eti, "Provence" fileto, karbonat "Piquant", "Baharatlı" boyun, "Moskova" boyun, domuz kaburga, domuz göbek rulo; füme - haşlanmış
|
|
||
tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: jambon, omuz, boyun, fileto, karbonat, göğüs eti, bel, incik, kaburga, yanak, preslenmiş et, et rulo, somun; tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti; ko ürünleri
|
|
||
Her tür deniz balığından yarı mamul balık ürünleri (mutfak); turna levreği, turna balığı çeşitleri: paketlenmiş balık, levha balık, kaburga kılçığı olmayan derili filetolar, derisiz ve kılçıksız filetolar, halka şeklinde kesilmiş balıklar,
|
.
|
|
|
yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş. Yarı mamul et topak et ve kemik: kategori A - sığır rostosu, kızartma için kaburga "Orijinal"; Kategori B - bel
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış: Lipetsk but, göğüs eti, bonfile, domuz yavrusu, boyun, fileto, sığır filetosu, Altay domuzu, incik (incik), Tambov domuzu, yanak, kaburga "Orijinal
|
|
||
Sığır, domuz, at eti, kuzu ve geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri: domuz etinden yarı mamul et ve kemik ürünleri Kategori D: "Marine edilmiş kaburga", "Ev usulü güveç". Ambalaj: bütün ürün, arıya sarılmış
|
|
||
et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: Domuz eti ile ev usulü rosto, Kaburga üzerinde iştah açıcı domuz filetosu, Domuz pirzola, Mucize domuz pirzola, Bigus, Aromatik et, Hamurda domuz eti, Şişte domuz eti,
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri:" Piquant "beef," Cossack "beef. Füme haşlanmış domuz ürünleri: boyun, domuz bonfile "Tsarskaya", karbonat "Vostochny", domuz kaburga
|
-3
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük kemiksiz kategori A: sığır bonfile, sığır pirinç; - büyük boyutlu et ve kemik kategorileri B: "Ev" kaburga; - küçük boyutlu kemiksiz kategoriler A: biftek, per
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş, kuru kürlenmiş domuz ürünleri: "Sicilya" cipsleri, "Bira için" kaburgalar, "Domuz eti çubukları", "Baharatlı domuz eti çubukları". Çiğ tütsülenmiş, kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri: h
|
|