kaburgalar GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Küçük boy domuz etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: marine edilmiş kaburga eti; pişirme için kaburga eti; Piquant kavurma için kaburga eti; baharatlı sos içinde pişirme için kaburga eti; z için kaburga eti
Mutfak sosları: Soya-bal glazüründe kaburga pişirmek için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber sosunda kaburga yapmak için sos; Acıka ile baharatlı kaburga yapmak için sos ... У
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: Özel jambon, Özel rulo, Özel fileto, Özel göğüs eti, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga.
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
Mutfak sosları: Soya-bal sırlı kaburga yapmak için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber soslu kaburga yapmak için sos. Ambalaj: polimer ambalaj, cam şişeler, n
yarı mamul et ürünleri küçük domuz eti parçaları ve kemik kategorileri B: Izgara kaburga, Baharatlı domuz kaburga, Lezzetli kaburga - soğutulmuş ve dondurulmuş
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri - Kategori B: Kıkırdak eti, Domuz eti kesimi, Şiş kebap, Şerit kaburga, Lezzet kaburga; Kategori B: Premium kaburga; Kategori D: Güveç premium
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA Domuz kebapları, Kaburga kemikli fileto, Kaburga, Pulp, Piknik için Kupaty TU 9214-007-84989588-09
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, "Miratorg" markası: topaklı et ve kemik kategorileri B: Kemikli incik, Kemikli göğüs eti, "Kare", Fileto, Kemikli fileto 4-5 kaburga, Kemikli fileto 7-8 kaburga, Korey
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Karbonat, Boyun, Jambon, Kaburga üzerinde göğüs eti, Kahvaltı için göğüs eti, Burger incik (ön), Burger incik (arka), Bira kaburga, Domuz yahnisi, Bonfile, Domuz kulakları
Çiğ tütsülenmiş domuz eti lezzetleri: Çiğ füme göğüs eti, kemiksiz çiğ füme göğüs eti, çiğ füme incik, çiğ füme karbonat, çiğ füme boyun, çiğ füme bel, çiğ füme kaburga, profilaktik kaburga
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Küçük boyutlu et ve kemik - kategori B "kaburga üzerinde barbekü" ev "domuz eti" gibi, "kaburga üzerinde barbekü" Kafkas "domuz eti; kategori D "sığır gulaş
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: "Boyun", "Shinka", "Bel", "Göğüs eti", "Rulo", "Kemiksiz bacak", "Karbonat", "Baharatlı domuz eti", "Domuz kaburga", "Yanak" (kutular), "Bira için kaburga füme domuz eti", "Shashlik sv
Soslar: Kaburga için "Kalbi" marine sosu (Sempio); Kaburga için "Kalbi" (Sempio) baharatlı marine sosu; "Bulkogi" marine sosu (Sempio); Soba Çorbası Sosu (Sempio); Hamsi Çorbası Sosu (Sempio);
OBOK FOOD Co., Ltd
🇰🇷 Korea South
Yarı mamul et ürünü, kemiksiz, küçük parçalar: B kategorisi: Soğutulmuş domuz şiş kebabı. Yarı mamul et ürünü, küçük boyutlu et ve kemik ürünü G kategorisi: "Magic" ile marine edilmiş kaburga; Izgara kaburga.
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
Yemekler ve mutfak ürünleri: acılı dana eti, haşlanmış dana eti, pişmiş ve tütsülenmiş domuz pastırması, rosto dana eti, fırında dana kaburga, buharda pişmiş dana kaburga
Soğutulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
Dondurulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
Soya fasulyesi veya buğday gluteni bazlı ürünler: Füme kaz , Baharatlı dana fileto , Baharatlı Sichuan dana eti , Tatlı ve ekşi soslu kaburga , Kimyon tohumu ile doğranmış kuzu eti , Kyoto kaburga , Soslu biftek
Shenzhen Whole Perfect Foods CO., LTD
🇨🇳 China
Pişmiş tütsülenmiş domuz eti: pişmiş tütsülenmiş boyun, pişmiş tütsülenmiş karbonat, pişmiş tütsülenmiş göğüs eti, pişmiş tütsülenmiş bel, pişmiş tütsülenmiş et somunu, pişmiş tütsülenmiş et rulosu, tütsülenmiş kaburga 7030, tütsülenmiş kaburga
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik: kategori B kaburga; kategori D: Geleneksel kaburgalar. Kemiksiz küçük parça et yarı mamul ürünler: k
Şaşlık Amatör, Barbekü için Kaburga, Domuz etinden Şaşlık, Kaburga üzerinde Şaşlık Şarküteri, Şaşlık Iz koyun eti, Pirzola Köy , Pirzola Sarımsak , Pirzola Narin , Pirzola Tüccar , Kup
Preslenmiş haşlanmış kulaklar, bacaklar, kuyruklar, düşük dereceli kıkırdak, şerit kaburga, elit kaburga.
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
Ürün yelpazesinde hazır soslar: Sığır eti için marinatlar BEEF BULGOGI MARINADE (PULKOGI), domuz eti için PORK BULGOGI MARINADE (PULKOGI), dana kaburga için BEEF KALBI MARINADE (KALBI), domuz kaburga için PORK KALBI
Daesang Corporation
🇰🇷 Korea South
Et ürünleri. Kesimlerde domuz eti: incik, dış kısım, yan, iç, üst, dorsal, lumbar, meme arası, yan, göğüs, kaburga, subskapular kaburga, omuzlar
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri, ürün yelpazesinde: 1. DOMUZ ETİNDEN: Pastroma Prazdnichnaya, Domuz kaburga, Bira için domuz kaburga, Roll Uzak Doğu, Roll "Kaptan", Roll " Rostov'da , Roll Avcıları
PIŞMIŞ-FÜME VE TÜTSÜLENMIŞ KURABIYELER: PIŞMIŞ KURABIYELER: PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVSKAYA KABUĞU, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ SHNE, BAHARATLI DOMUZ KABURGA, NEZZHIS KABURGA
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Derevenskaya domuz eti, Novinka rulo, yanak, Piquant kaburga, Bira için füme domuz kaburga, domuz Baharatlı, domuz Özel, domuz Po-Tikhoretski, rulo Snack
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kalça kemikli, arka incik, sırt-bel kemikli, göğüs kemikli, kaburga kemikli, boyun kemikli, subskapular kaburga, ple
Et endüstrisi ürünleri: Kuzu fileto 4 kaburga, kemik üzerinde dondurulmuş, kemik üzerinde dondurulmuş kuzu fileto, temizlenmiş 7-8 kaburga, kemiksiz dondurulmuş kuzu bonfile, kemiksiz dondurulmuş kuzu budu, milletvekili
AFFCO NEW ZEALAND LIMITED, NEW ZEALAND
🇳🇿 New Zealand
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ET: Doğal pirzola: kuzu eti, domuz eti, ızgara sığır eti, ızgara domuz eti; kuzu kaburga, domuz kaburga, sığır straganof, şiş kebap için sığır eti, şiş kebap için kuzu eti - 127 ed elektrik sarma cihazları art. 3
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
- 77
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
Et ürünleri. nerdy: incik; dış kısım; yan kısım; iç kısım; üst kısım; dorsal lumbar kesim; meme ucu kısmı; yan kısım; göğüs kesimi; kaburga kesimi; subskapular kaburgalar
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
Tütsülenmiş et ürünleri: topak sığır eti, kemikli sığır eti, doğranmış sığır eti, topak kuzu eti, kemikler (sırt, incik, kaburga sığır eti), kemikler (sırt, kaburga, domuz inciği),
940840000402
🇰🇿 Kazakhstan
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
Yemeye hazır mutfak et ürünleri: Bira turşusunda Jeks sığır eti, Vişne turşusunda Jax Domuz kaburga, Jax Domuz kaburga Tatlı ve ekşi domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Domuz eti
füme-haşlanmış domuz ürünleri - Lipetsk budu, göğüs eti, Yelets rulosu, Orijinal kaburga, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsk rulosu; füme-pişmiş - Slav lezzeti, kaburga, pastroma; s
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - küçük boy domuz eti. Kategori D: domuz yahnisi; yahni sırtı, uçuş için kaburga, üçgen kaburga, domuz suyu için set; et suyu seti; yağdan kızartma
Et. Sığır etinin parçalara ayrılması. İşlenmiş et ürünleri: çeşitli sığır etleri: 1. Kalça 2. Omuz 3. Bel 4. Lumbar 5. Brisk 6. Kaburga Kaburga 7. Boyun Boyun
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük et ve kemik: Domuz kaburga Outskirts (kategori B ), Bavyera Outskirts kaburga (kategori G), Domuz incik Outskirts (kategori G); - melkok
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - marine edilmiş büyük et ve kemik: marine edilmiş domuz incik, baharatlı domuz kaburga, Teksas tarzı domuz kaburga; - marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: marine edilmiş domuz omuz
Yarı mamul sığır eti ürünleri: boyun, kemiksiz kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, omuz kısmı, kalın kenar, ince kenar, kaburga, antrikot, kaburga, bonfile, kemiksiz fileto, kemiksiz bonfile, kemiksiz bris
Paketlenmiş et ve pastırma ürünleri: - Haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: Rulka domuz Remit, Kemiksiz pişmiş domuz incik, Klasik kaburga, domuz kaburga, domuz kafa eti,
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul marine edilmiş domuz eti ürünleri: boyun, kaburga, bel, kemiksiz et. Yarı mamul marine edilmiş koyun eti: bel, kaburga, kemiksiz et; Yarı mamul doğranmış ürünler
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga; Rul
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, kızarmış domuz kaburga, marine edilmiş pişmiş domuz boynu, haşlanmış domuz yanakları
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Lezzet kaburga, Domuz kaburga 2 sınıf, Kraliyet Domuz, Ev tarzı domuz, Tavuk Kiev, Bavyera rulo, Kokulu domuz, Lezzet domuz, Fransız domuz, Ev ve sanayi için ambalaj 2345 ve karton
Dondurulmuş mutfak yarı mamulleri: - porsiyonlar halinde pollock (pollock, mezgit); - deri ve kaburga kemikleri ile pollock (pollock, mezgit) filetosu; - kaburga kemikleri olmadan deri ile pollock (pollock, mezgit) filetosu; - pollock
Sığır etinden yarı mamul doğal parça et ve kemik ürünleri: Boyun, Göğüs-kaburga kısmı, Sırt-bel kısmı, Omuz, İncik, Kalça kısmı, Dana kaburga, İncik
🇧🇾 Belarus
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
Mutfak ürünleri: kaburga kemiği ile ekmek kırıntılarında kızarmış sazan; pollock ile patates güveç; kızarmış pollock balık pirzola; meyilli ev yapımı pollock; kaburga ile kızarmış pollock; pişmiş pollock
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: fileto madalyonlar (kategori A), kemiksiz kaburga eti, biftek (Striploin, Tomahawk, Top Blade, Ribeye, Tibon, Ossobuko) pişirme için kaburga, göz kası, boyun kesimi fi le,
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
Sığır etinden işlenmiş yarı mamul ürünler: Kıyma, Bel, But, Dana kebap, Boyun, Yağsız omuz, Boyun, göğüs eti, kürek kemiği, kıkırdak üzerinde kaburga, kalın kenar, ince kenar, kaburga, çentik, n
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: Piquant boyun, Doğu göğüs eti, Domuz pişmiş et, Macar fileto, Domuz kaburga, Domuz kaburga.
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı haşlanmış göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, haşlanmış domuz kaburga, marinede pişmiş domuz boynu, domuz yanağı suyu
Füme et lezzetleri: Brisket Miratorg (tütsülenmiş dana döş), Brisket Primebeef (tütsülenmiş dana döş), Barbekü dana kaburga, Barbekü domuz kaburga, Tütsülenmiş domuz yanağı (Belli Pork),
Yarı mamul et ürünleri Domuz eti: Kemiksiz jambon, kemiksiz omuz, kemiksiz boyun, kemiksiz bonfile, incik ön, incik arka, kemik üzerinde göğüs eti, kemik üzerinde kaburga, kaburga üzerinde bel, örgüsüz karbonat
Domuz etinden tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: aromatik göğüs eti, Pskovskaya fileto, Derevensky jambonu, Domashny rulo, Osobaya yanak, boyun Hunter, kaburga Lezzetli, kaburga plakaları Elite,
Kompleks gıda takviyesi FPF Izgara Kaburga CW14 (Izgara kaburga)
McCormick UK Ltd
🇬🇧 United Kingdom
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
Et ürünleri, sakatattan, haşlanmış, haşlanmış-füme ve fırınlanmış, vakum altında paketlenmiş: Haşlanmış sığır füme "Avrupa"; Pişirilmiş-füme dana kaburga; Pişirilmiş-füme sığır dili; Haşlanmış sığır rulo
Mutfak ürünleri: kızarmış kanat ve kaburga için barbekü sosu, pizza sosu, Mai-krem sosu, Pembe Tar-Tar sosu, sos Caesar "," Refueling Idaho ", Refueling Light", "Refueling" Sarımsak
Füme haşlanmış domuz ürünleri: ön jambon, arka jambon, sığır filetosu, fileto, göğüs eti, incik (incik), boyun, Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsky rulo, kaburga "Orijinal"
İçme suyunun hazırlanması ve arıtılması için ekipmanlar: mobil su arıtma tesisleri (sistemleri), turşusu: mayonezli domuz kebabı, limonlu kebap, domuz kaburga kebabı, marine edilmiş domuz kebabı
Hyundai Wacortec Co., Ltd
🇰🇷 Korea South
Marine edilmiş yarı mamul et ve et içeren doğal ürünler: mayonezli domuz kebabı, limonlu barbekü, domuz kaburga kebabı, sirke ile marine edilmiş domuz kebabı, baharatlı domates ile marine edilmiş domuz kebabı
Yarı mamul topak et ve kemik doğal dondurulmuş ürünler: Boyun kesimli sığır boynu, incikli sığır omuzu, kanatlı sığır sırt-kaburga kısmı, başlı kalça sığır eti
800016744
🇧🇾 Belarus
Gıda aromaları ve doğal gıda aromaları Gıda aroması" 689995 Füme kaburga ", Doğal gıda aroması" 252535 Mandalina ", Gıda aroması" 206003 Kıyma ürünleri
SYMRISE AG
🇩🇪 Germany
Sığır ve Domuz Eti Ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti: Kaburga "Siesta"; DANA VE DOMUZ ETİ: tütsülenmiş-haşlanmış: RULO: "Mirage", "Assorted", "Favorite", "Gusarsky", Jambon: "Charm", "Holiday", "Extra", "Table"
Et ürünleri. At eti ve tay kesimleri: sırt incik, kalça kesimi, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, bonfile, bel kesimi, yan kısım, sırt kesimi, kaburga kesimi,
Bitkisel yağ bazlı soslar: Baharatlı Aspik, Barbekü Turşusu "Lezzetli Kaburga", Tirol Aroması, Bruschetta Fine, 10 gramdan 100 kilograma kadar torbalarda, kovalarda, tenekelerde, kutularda, varillerde paketlenmiştir,
Frutarom Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Konserve sebzeler: kaburga turşusu, cam, teneke kutularda paketlenmiş, net ağırlık 100 ila 1000 gram,
YILI LINFANGYANG IMPORTS AND EXPORTS TRADE CO., LTD
🇨🇳 China
İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: dana pirzola, "Av", "İhale", "Ev", "Bavyera", "Et", bir burger için, "Sulu" biftek, ızgara domuz kaburga, "Ciğer" krep , etli krep
Tatlandırıcı gıda katkı maddeleri, baharatların karmaşık karışımları, baharat ve baharat karışımları, marinatlar - Biftek için Barbekü Marinatı art. 24116/481420050, Yabani sarımsaklı marinat art. 24230/481420070, Barbekü Turşusu "Kaburga"
Frutarom Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Vakumlu ambalajda odun kömüründe pişirilmiş etten dondurulmuş yarı mamul ürünler: domuz kebabı (boyun kısmı, kaburga kısmı, bonfile), kuzu kebabı (kuzu ka), dana kebabı (elma), dana kebabı
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
Lezzetli et ürünleri: füme-haşlanmış domuz eti - "Ev" göğüs eti, "Provence" fileto, karbonat "Piquant", "Baharatlı" boyun, "Moskova" boyun, domuz kaburga, domuz göbek rulo; füme - haşlanmış
tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: jambon, omuz, boyun, fileto, karbonat, göğüs eti, bel, incik, kaburga, yanak, preslenmiş et, et rulo, somun; tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti; ko ürünleri
Her tür deniz balığından yarı mamul balık ürünleri (mutfak); turna levreği, turna balığı çeşitleri: paketlenmiş balık, levha balık, kaburga kılçığı olmayan derili filetolar, derisiz ve kılçıksız filetolar, halka şeklinde kesilmiş balıklar,
.
yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş. Yarı mamul et topak et ve kemik: kategori A - sığır rostosu, kızartma için kaburga "Orijinal"; Kategori B - bel
Domuz eti ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış: Lipetsk but, göğüs eti, bonfile, domuz yavrusu, boyun, fileto, sığır filetosu, Altay domuzu, incik (incik), Tambov domuzu, yanak, kaburga "Orijinal
Sığır, domuz, at eti, kuzu ve geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri: domuz etinden yarı mamul et ve kemik ürünleri Kategori D: "Marine edilmiş kaburga", "Ev usulü güveç". Ambalaj: bütün ürün, arıya sarılmış
et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: Domuz eti ile ev usulü rosto, Kaburga üzerinde iştah açıcı domuz filetosu, Domuz pirzola, Mucize domuz pirzola, Bigus, Aromatik et, Hamurda domuz eti, Şişte domuz eti,
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri:" Piquant "beef," Cossack "beef. Füme haşlanmış domuz ürünleri: boyun, domuz bonfile "Tsarskaya", karbonat "Vostochny", domuz kaburga
-3
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük kemiksiz kategori A: sığır bonfile, sığır pirinç; - büyük boyutlu et ve kemik kategorileri B: "Ev" kaburga; - küçük boyutlu kemiksiz kategoriler A: biftek, per
Çiğ tütsülenmiş, kuru kürlenmiş domuz ürünleri: "Sicilya" cipsleri, "Bira için" kaburgalar, "Domuz eti çubukları", "Baharatlı domuz eti çubukları". Çiğ tütsülenmiş, kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri: h