geyik yahnisi GTIP / HS CODE ✨
- 0101: Canlı atlar,eşekler,katırlar ve bardolar
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021099: Diğer hayvanların sakatatı (tuzlu/salamuralı/kuru/tütsülü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Konserve et: Kızarmış ayı eti, birinci sınıf, Ayı eti yahnisi, birinci sınıf; Geyik eti yahnisi, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Konserve et: haşlanmış et: Domuz yahnisi , Geyik yahnisi , Bufalo yahnisi , Koyun yahnisi , At yahnisi , Geyik yahnisi , Tavşan yahnisi , Karaca yahnisi , Örgü et
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Domuz yahnisi, Geyik yahnisi, Bufalo yahnisi, Koç yahnisi, At yahnisi, Geyik yahnisi, Tavşan yahnisi Karaca yahnisi,
|
|
||
Konserve et: sığır yahnisi, at eti yahnisi; kuzu yahnisi, yaban domuzu yahnisi, geyik yahnisi, geyik yahnisi, dolgu maddesi ile (karabuğday, bezelye, pirinç kabuğu, arpa, yumurta
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: "Geyik yahnisi", "Domuz yahnisi", "Ayı yahnisi", "Karaca yahnisi", "Kızıl geyik yahnisi",
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Yabani hayvan etinden sterilize edilmiş parça konserve et: Geyik yahnisi, Geyik yahnisi, Karaca yahnisi, Domuz yahnisi, Kızarmış çavdar ayı eti.
|
|
||
Konserve et: haşlanmış et (Domuz yahnisi Şarküteri avı , Haşlanmış geyik eti Şarküteri avı, Haşlanmış bufalo eti Şarküteri avı , Koç yahnisi Geyik yahnisi Şarküteri
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Kızarmış ayı eti; Geyik yahnisi; Elk yahnisi; Domuz eti yahnisi; Kunduz yahnisi; Haşlanmış tavşan eti; Karaca yahnisi.
|
|
||
Konserve et Avcılık: domuz eti yahnisi; karaca yahnisi; geyik yahnisi; maral yahnisi eti; haşlanmış ayı eti,
|
|
||
Konserve et: geyik yahnisi, yaban domuzu yahnisi, ayı yahnisi
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topağı Avcılık: Ayı eti yahnisi, Geyik yahnisi, Yaban domuzu eti, No. 4, No. 8, No. 9, No. 12 kutularda paketlenmiş, net ağırlık 250 gram, 325 gram, 338 gram, 525 gram
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
Konserve et topakları: ardıç meyveleri ile haşlanmış geyik eti; kimyon tohumu ile karaca yahnisi; yeşil biber ile geyik eti yahnisi; maydanoz ile haşlanmış ayı eti; karabiber ile yaban domuzu eti yahnisi; yaban domuzu eti ve m
|
|
||
Konserve et. Konserve et yumruları: ardıç meyveli geyik eti yahnisi; kimyon tohumlu karaca yahnisi; yeşil biberli geyik eti yahnisi; maydanozlu haşlanmış ayı eti; karabiberli haşlanmış yaban domuzu eti
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış kuzu eti (kuzu yahnisi), Haşlanmış dana eti, Haşlanmış at eti, Haşlanmış geyik eti (maral eti), Haşlanmış kaburga eti, Haşlanmış ciğer, Kalp kuzu yahnisi, Kuzu pirzolası, Djörgom yahnisi 4955
|
|
||
Geyik etinden doğal işlenmiş yarı mamul ürünler: Kemikli kalça, Kemikli sırt, Et suyu için set (Kemikli et), Kemikli omuz, Kemikli boyun, Kaburga, Geyik eti yahnisi (Brisket), Çorba seti (Go
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
Geyik, yaban domuzu, karaca etinden sterilize edilmiş parça konserve et: Av yahnisi, Doğanın Hediyeleri ticari markası
|
|
||
sterilize edilmiş et konservesi topak Geyik eti yahnisi birinci sınıf cam kavanozlarda, net ağırlık 400g.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Domuz yahnisi; Ev usulü domuz kebapları; Kıyma (Sığır, Domuz, Kuzu, Geyik); Özel kıyma (Pirzola, Sığır, Domuz, Oleniy, Staromoskovsky
|
|
||
Konserve et: haşlanmış et (birinci sınıf dana yahnisi, birinci sınıf dana yahnisi, birinci sınıf domuz yahnisi, birinci sınıf domuz yahnisi, birinci sınıf kuzu yahnisi, birinci sınıf koyun yahnisi)
|
|
||
Kümes hayvanı etinden sterilize edilmiş konserve yiyecekler: Tavuk yahnisi; Kümes hayvanları yahnisi; Horoz yahnisi; Gine tavuğu yahnisi; Sülün yahnisi; Orman tavuğu yahnisi; Keklik etinden yahni; Keklik etinden yahni
|
|
||
Konserve kümes hayvanı eti. Kümes hayvanları yahnisi: Tavuk yahnisi Barko, Kaz ve tavuk yahnisi Barko, Hindi ve tavuk yahnisi Barko, Tavuk yahnisi Barko, Ördek ve tavuk eti yahnisi Barko, Kaz ve tavuk eti
|
|
||
konserve et ve sebze: Topak domuz eti yahnisi, Köy usulü domuz eti yahnisi, Rus usulü domuz eti yahnisi, Köy usulü topak domuz eti yahnisi, Av domuz eti yahnisi, Çayır domuz eti yahnisi, Haşlanmış et Evet
|
|
||
Konserve et: domuz yahnisi, sığır yahnisi, tavşan yahnisi, kuzu yahnisi, at eti yahnisi, dolgulu, dolgusuz (karabuğday, bezelye, pirinç kabuğu, şerit irmik
|
|
||
Konserve et ve et içeren gıdalar: domates püreli dana yahnisi; kendi suyunda dana yahnisi; tütsülenmiş domuz pastırmalı domuz yahnisi; porçini mantarlı dana yahnisi; kendi suyunda domuz yahnisi.
|
CARNEX d.o.o.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Sterilize edilmiş parça et ve sebze konservesi Sebzeli haşlanmış et: Sebzeli dana yahnisi; Sebzeli domuz yahnisi; Sebzeli kuzu yahnisi; Sebzeli tavuk yahnisi; Haşlanmış tavuk eti
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi. Ordu yahnisi. Ordu sığır eti yahnisi (190853 numaralı Ordu sığır eti yahnisi ticari markası), Ordu domuz eti yahnisi (190853 numaralı Ordu
|
|
||
Sterilize edilmiş kediler ve kediler için konserve WHISKAS® sığır eti yahnisi Sığır eti yahnisi; Sterilize edilmiş kediler ve kediler için konserve WHISKAS® tavuk yahnisi Tavuk yahnisi
|
|
||
Geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler Çiğ kürlenmiş geyik eti: Kategori A - Ren geyiğinden et lezzeti Çiğ kürlenmiş Kladkin, çiğ kürlenmiş geyik eti köfteleri; Haşlanmış geyik eti: Kategori A - preslenmiş geyik eti Ca
|
380
|
|
|
Kıyılmış geyik eti içeren yarı mamul et ve et ürünleri: Bavyera geyik eti sosisleri, Derevenskie geyik eti sosisleri, Tundra geyik eti kupatları, Piknik geyik eti kupatları
|
|
||
Yarı mamul ürünler dondurulmuş et. Büyük kemiksiz: -kategori A: Geyik fileto, Geyik bonfile; -kategori B: Geyik boynu Kıyılmış paketlenmiş: -kategori B: kıyılmış geyik eti, kıyılmış geyik eti ve domuz eti,
|
|
||
Dondurulmuş geyik eti yarı mamulleri. A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: haşlama için geyik eti, güveç için geyik eti; A kategorisi kemiksiz küçük topaklar: marine edilmiş geyik eti şişleri, geyik eti gulaşı, biftek
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kategori A: Barbekü geyik eti, Pilavlık et (geyik eti), Geyik eti gulaşı, Şnitzel D ev yapımı geyik eti, geyik eti köftesi; Kategori B: Tahıllı ızgara dana sosisleri
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri: - Lahana, biber ve havuçlu sebze yahnisi Myasnov; -kabak ve patlıcanlı sebze yahnisi Myasnov; -fasulye, mantar ve zeytinyağlı sebze yahnisi Myasnov
|
- 77
|
|
|
Sebze yemekleri: Izgara sebzeler; Haşlanmış patates; Mantarlı lahana yahnisi; Lahana yahnisi; Kuru fasulye yahnisi; Domatesli taze fasulye; Patatesli mercimek güveci; Tamatar paneer (haşlanmış sebze); Patates
|
|
||
Konserve et: Tavuk yahnisi, Hindi eti yahnisi, Ördek eti yahnisi
|
|
||
konserve et: Sığır yahnisi, Domuz yahnisi, Tavşan yahnisi
|
|
||
Mutfak ürünleri 2. garnitürler, çeşit olarak: haşlanmış makarna, kırmızı soslu İtalyan makarnası; ev yapımı erişte; mantarlı sebze yahnisi, sebze yahnisi, fasulyeli sebze yahnisi; haşlanmış lahana
|
|
||
Hazır yarı mamul ürünler: domuz ciğeri ezmesi, domuz yahnisi, dana yahnisi, tavuk yahnisi.
|
|
||
Sterilize konserve et Rus yahnisi Rus yahnisi (tavuk, hindi, kaz, ördek) Rus yahnisi
|
|
||
Verimsiz hayvanlar için yiyecek: Konserve köpek maması, tam değil, aralıkta: büyük köpekler için dana yahnisi, büyük köpekler için havuçlu dana yahnisi, dana yahnisi
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için mama: köpekler için konserve et MINIMI: köpekler için sığır etli ve tavuklu yahni, köpekler için hindi yahnisi; kediler için konserve et MINIMI: et soslu tavşan yahnisi, tavşan yahnisi
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Domuz yahnisi, Dana yahnisi, Dana köftesi, Dana köftesi, Kıyılmış dana eti, Dana gulaşı, Domates soslu dana gulaşı, Kırmızı şarapta dana yahnisi
|
|
||
Yetişkin kediler için konserve mama whiskas ® somon; Alabalık yahnisi; Somon ve alabalıklı güveç; Dana yahnisi; Sığır etli güveç; Sığır etli ve sebzeli güveç; Hindi yahnisi;
|
|
||
Doğal muhafaza içinde tütsülenmiş-pişirilmiş ürünler: geyik eti, geyik eti, ayı eti. Çiğ kürlenmiş ürünler: geyik eti, geyik eti, ayı eti
|
|
||
Et ürünleri - Sosis ürünleri: geyik, Kanada geyiği, kızıl geyik, karaca, yaban domuzu, kunduz, tavşan, ayı, at etinden pişmiş tütsülenmiş sosisler; geyik, Kanada geyiği, kızıl geyik, karaca, yaban domuzu, kunduz, tavşan, ayı, at etinden yarı tütsülenmiş s
|
|
||
Hamur içinde yarı mamul et ve et içeren ürünler Pelmenyna, Domuz Taiga (geyik eti, domuz eti, sığır eti), Geyik eti posekunchiki, Geyik eti ev yapımı poser, geyik eti mantı, upako
|
|
||
Doğal soğutulmuş ve dondurulmuş geyik etinden yarı mamul ürünler: - Büyük parçalar: Pilaki için geyik eti; Pişirmek için geyik eti; Kızartmak için geyik eti; - Küçük topaklar: Ev usulü ren geyiği kızartması; Et suyu için set; OKP kodu 92140
|
|
||
Geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler: -Kurutulmuş: Kategori A - Ren geyiği Kladkin'den et lezzeti, kuru kürlenmiş, geyik etinden köfte, kuru kürlenmiş; - Haşlanmış: Kategori A - preslenmiş geyik eti Sardaana; Kategori B - geyik eti
|
380
|
|
|
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler: Büyük parçalar, Kategori A: Sığır etinden - Sığır kürek kemiği; Geyik etinden - Geyik Omuzu, Geyik Pirzolası; Et ve kemik, Kategori D: Pilaki için geyik eti, Pilaki için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar (kemiksiz): kategori A - geyik etinden pirinç eti, geyik eti filetosu, geyik eti bonfile; kate
|
|
||
Et ürünleri - yarı tütsülenmiş sosisler: Geyik etinden sosis Krakauer kategori B, ardıçlı geyik etinden sosis kategori B, çam fıstıklı geyik etinden sosis kategori B, cevizli geyik etinden sosis o
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et içeren kategoriler A, B, C, D, D sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, geyik eti (ren geyiği, geyik, karaca, kızıl geyik, maral, kızıl geyik), tavşan, sakatat
|
|
||
Geyik etinden kemiksiz küçük parçalar halinde konserve et: ızgara geyik eti - Norveçliler), Kızarmış geyik eti Subpolyarye, Geyik etinden Gulaş Subpolyarye; bir muhafaza içinde kıyılmış: Kızartma için Derevenskie sosisleri, k
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Elit geyik eti gulaşı, otlu haşlanmış geyik eti, otlu ve sarımsaklı haşlanmış geyik eti, kırmızı biberli haşlanmış geyik eti, lacivert makarna sosu, pâté Dachny
|
|
||
Etten pişmiş tütsülenmiş sosisler: ayı, karaca, geyik, geyik, kunduz. Etten kurutulmuş sosisler: ayı, karaca, geyik, geyik
|
|
||
Yarı mamul geyik eti doğranmış kalıplanmış dondurulmuş kategori A ürün yelpazesinde: Mantarlı ve soğanlı geyik eti, Tereyağlı ve otlu geyik eti, Yumurtalı ve soğanlı geyik eti, Kızartma için sosisler
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş sosisler: kırmızı geyik etinden (geyik, karaca, ayı, yaban domuzu, geyik, maral, yak, tavşan, fasulye ra, sığır, kuzu, at eti);
|
|
||
Geyik eti ve tay ile pişirilmiş sosisler Kategori B: Sosisler: "Geyik etli Polar", "Taylı Lenskaya", "Olenya"; Sosisler: "Geyik", "Sıpalı Lena"; Sosisler: "Olenyi", "Lenskie'nin tayı
|
|
||
Yetişkinler için günlük ayakkabılar: geyik, kızıl geyik, geyik kamusundan yapılmış yüksek kürklü botlar
|
|
||
Et ürünleri: geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan ve at etinden yarı mamul ürünler (pirzola, biftek, kupaty, "Av" sosisleri), sığır, kuzu, domuz, tavşan
|
|
||
Yabani etten elde edilen sosis ürünleri ve et ürünleri: A kategorisindeki et ürünleri: kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş karaca eti; kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş ayı eti; kuru işlenmiş yaban domuzu eti; geyik filetosu
|
|
||
Vahşi hayvan etinden yarı tütsülenmiş sosisler: yarı tütsülenmiş sosisler: ayı etinden, geyik etinden, Cervelat "Taezhny": ayı etinden, geyik etinden; yarı tütsülenmiş sosisler: ayı etinden, geyik etinden, sosisler
|
|
||
kurabiye çeşitleri: kalıcı kurabiyeler: "Zeya. Geyik", "Zeya. Geyik "sırlı," Peri masalı. "Çocuk", "Peri masalı. Geyik"; şekerli bisküvi: "Blagoveshchenskoe", "Zeya" kremalı tat, "Zeya" çilekli tat, "F
|
|
||
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
|
|
||
Haşlanmış geyik eti jambonu: En yüksek derece - Preslenmiş geyik eti jambonu; Birinci derece - Assorti geyik eti jambonu.
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, geyik eti, kızıl geyik etinden elde edilen et ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş Ek No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5, No. 6,
|
|
||
Soğutulmuş işlenmiş et geyik yan ürünleri, dondurulmuş: posalı: geyik ciğeri, geyik kalbi.
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş sosisler: -A kategorisi: ardıç meyveli geyik etinden Eski Rus tariflerine göre; ardıç meyveli kızıl geyik Eski Rus tariflerine göre; geyik etinden Polyarnaya, Sibirya, Hardal
|
|
||
Geyik etinden köfte Avcılık, geyik eti ve sığır etinden Polyarnye, geyik eti ve koyun etinden Severnye, Severnye piquant
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et doğranmış: Geyik etinden ev yapımı pirzola, geyik eti kızartması için sosis, geyik etinden çam fıstığı ile kızartma için sosis, nar taneleri ile sığır eti kızartması için sosis, ole'den lahana ruloları
|
|
||
Geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan etinin yanı sıra at eti, sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavşan etinden köfte ve mantı;
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Geyik pirzolası, geyik pirzolası, pirzola, domuz pirzolası, sığır pirzolası, geyik kapları
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, geyik eti, kızıl geyik eti tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri, dokuz sayfada Ek No. 1'e bakınız
|
|
||
et sosisleri: kuru kürlenmiş kuru geyik sosisi; kuru kürlenmiş kuru geyik sosisi; kuru kürlenmiş yarı kuru at eti sosisi; yarı kuru tütsülenmiş sosis Geyik etinden lezzet;
|
|
||
Geyik, karaca, kızıl geyik, ayı, geyik, yaban domuzu, maral, kunduz, tavşan, vaşak, at, keçi, deve, manda, bizon, saigadan elde edilen buharda pişirilmiş, soğutulmuş, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler,
|
|
||
Kerastase markasının Discipline Discipline serisinin kozmetik ürünleri, kitler ve numuneler dahil: Her tür asi saç için süt Fluidealiste geyik, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik
|
🇪🇸 Spain
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti ve yabani hayvanların etinden elde edilen ürünler - karaca, misk geyiği, kızıl geyik, kokarca, sarlık, yak, maral, yaban domuzu, kunduz, geyik (elk), ayı, porsuk pişmiş-füme, pişmemiş füme, sıcak
|
.
|
|
|
Et ve sakatat ürünleri (geyik, domuz, maral, yaban domuzu, geyik, sarlık, kızıl geyik, kunduz, porsuk, karaca, ayı, tavşan) haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru-kürlenmiş, kurutulmuş,
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır ve domuz pirzolaları, sığır ve geyik pirzolaları, yaban mersinli sığır ve geyik pirzolaları, kızılcıklı sığır ve geyik pirzolaları,
|
|
||
Geyik, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan ve ayrıca at eti, sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavşan etinden dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren doğranmış, kıyılmış et
|
|
||
Hoseda-Hardskoye etiketli yarı mamul et ve et içeren doğranmış geyik eti ürünleri PO: Et grubu. Tür - doğranmış Alt türler - ağırlık, paketlenmiş, Kategori B: kıyılmış geyik eti; kıyılmış geyik eti ve sığır eti; farlar
|
|
||
Geyik etinden sterilize edilmiş konserve et ve sebzeler: Ev pirinç lapası, Pokhodnaya karabuğday lapası, Sytnaya inci arpa lapası, Geyik etli Yamalsky pilavı, Bezelye ile kokulu geyik eti, İştah açıcı reinde
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik başları; sığır kuyrukları, et ve kemik: sığır, at, geyik başları; sığır, kuzu, at, geyik kuyrukları; etli diller, beyinler, ne
|
|
||
Kuru et ürünleri, ticari marka "IMPERATIV": "Sığır eti aperatif"; At eti aperatif; Geyik eti aperatif; Kurutulmuş Domuz eti, Biberiyeli Kurutulmuş Domuz eti; Kurutulmuş sığır eti; Kurutulmuş Geyik eti; "Kurutulmuş geyik
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş ve tütsülenmiş sosisler. Sosisler: Zavidovskaya, Turginovskaya, Başkanlık, Zavidovskaya Lesnaya (yaban domuzu, geyik, geyik eti, ayı etinden), Zavidovskaya, Lesnaya (yaban domuzu, geyik etinden,
|
|
||
Verimsiz hayvanlar için ikramlar: Kuru ren geyiği boynuzu ve kuru geyik boynuzundan yapılmış ikramlar: kuru ren geyiği boynuzu ve kuru geyik boynuzundan yapılmış bir ikram; kuru ren geyiği boynuzu ve kuru geyik boynuzundan dilimlenmiş cipsler (zarif)
|
|
||
Sosis ürünleri - Yarı tütsülenmiş sosisler: Kategori A soğutulmuş yarı tütsülenmiş: Yaban domuzu etinden domuz sucuğu, Geyik etinden geyik sucuğu, Geyik etinden Olenya sucuğu, Karaca etinden Karaca sucuğu,
|
|
||
Konserve ördek eti ürünleri: 100 ördek yahnisi, kırmızı Bulgar ve espeletisli ördek yahnisi, cam kavanozlarda paketlenmiş, net ağırlık 90; 180 gram, "Valette" işaretli
|
SAS Valette Foie Gras
|
🇫🇷 France
|
|
Konserve et: Bolonez yahni, yaban domuzu yahnisi, tavşan yahnisi, salsicchi ve kestaneli yahni
|
La societa HDS FOODSERVICE SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sterilize edilmiş konserve et topakları: - Eski tariflere göre haşlanmış domuz eti; - Elit dana yahnisi; - Domuz yahnisi Daha önce olduğu gibi.
|
|
||
Kuzu yahnisi, at eti yahnisi, 0,5; 0,7; 1,0 litre hacimli cam kutularda paketlenmiş, Marder markalı
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri - balıklı ikinci öğle yemeği yemekleri: Balık pirzola; Kızarmış limonma; Kızarmış pollock; Kızarmış navaga; Kırmızı kızarmış levrek; Sebzeli morina fileto yahnisi; Sebzeli pollock fileto yahnisi; Somon
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
|
|
||
San - Sanych'ten yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş ürünler, paketlenmiş: - etsiz kemiksiz küçük parça kategorisi B - Capri kebap; - et ve kemik küçük parça kategorileri B - domuz yahnisi, sığır yahnisi; -
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş ve/veya dondurulmuş: -kategori G domuz yahnisi, sığır yahnisi
|
|
||
SEBZELER, MEYVELER, MANTARLARDAN MUTFAK ÜRÜNLERİ: ekşi kremalı fırında patates; kızarmış patates; sebze yahnisi; mantarlı lahana yahnisi; sebzeli lahana sarması; ekşi krema soslu mantar.
|
|
||
Et ürünleri içeren ikinci öğle yemeği yemekleri Çin usulü domuz eti; sebzeli dana eti; tavuk satsivi; hindi satsivi; sebzeli kuzu yahnisi; biberli ve patlıcanlı dana eti; kuru erikli dana yahnisi; sebzeli tavuk
|
|