Haşlanmış kerevit GTIP / HS CODE ✨
- 0306: Kabuklu hayvanlar (canlı, taze, soğutulmuş, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya benzer işlem görmüş)
- 030799: İşlem görmüş diğer yumuşakçalar ve yumuşakçalardan insanların yemesine elverişli unlar ve pelletler
- 040690: Diğer peynirler
- 0710: Sebze, (pişirilmemiş veya buharda veya suda kaynatılmış) (dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1605: Hazırlanmış/konserve edilmiş kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar ve diğer su omurgasızları
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2003: Mantar ve domalan (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş)
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 200811: Yer fıstığı konserveleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
mutfak ürünleri: otlu haşlanmış kerevit; haşlanmış kerevit; haşlanmış soyulmuş kerevit, otlu haşlanmış kerevit pençeleri; haşlanmış kerevit pençeleri
|
|
||
Balık dışı ticaret nesnelerinden mutfak ürünleri, yemeye hazır: haşlanmış kerevit, haşlanmış-füme kerevit, baharatlı soslu kerevit, doldurulmuş kerevit, formda kerevit, haşlanmış yengeç, haşlanmış-füme yengeç, baharatlı yengeç
|
|
||
Balık yemi ürünleri: dereotu salamurasında taze haşlanmış kerevit, dereotu salamurasında haşlanmış dondurulmuş kerevit,
|
|
||
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Bavyera sosisleri, Kebap , Ketçap , Izgara sosis , Izgara karides , Somon , Deniz kokteyli , Haşlanmış kerevit , Dereotlu kerevit , Fesleğenli domates
|
|
||
İkinci yemekler: Domashnyaya pirzola, İştah açıcı lahana ruloları, balık, tavuk, köfte, domuz antrikot, tavuk kanadı kebabı, domuz etinden kebap, haşlanmış kerevit, fırında patates, patates püresi, haşlanmış boynuz, karabuğday
|
|
||
Deniz ürünlerinden elde edilen mutfak ürünleri: deniz ürünleri jülyen; lahana ile doldurulmuş kalamar, mantar soslu; Kraliyet karides ızgarası; Haşlanmış karides; Haşlanmış kerevit.
|
|
||
Balık ürünleri. Deniz ürünlerinden mutfak ürünleri: deniz ürünleri julienne; lahana ile doldurulmuş kalamar, mantar soslu; Izgara kraliyet karidesleri; Haşlanmış karidesler; Haşlanmış kerevit.
|
|
||
mutfak ürünleri ... Balık ve deniz ürünleri yemekleri: kızarmış balık: pembe somon, pisi balığı, sazan, pollock, capelin, somon (biftek), alabalık; hamurda kızarmış balık (pollock); kızarmış yengeç çubukları; haşlanmış kerevit; somon sandviç; balık tu
|
|
||
Deniz ürünlerinden jülyen; Füme kalamar; Ekmek kırıntılarında kaplan karidesi (kızartma); Yunan usulü karides; Otlar ve sarımsak ile kızarmış karides; Tayland Karidesi; Kırmızı biberli patates kızartması; Haşlanmış kerevit. Ambalaj: tepsiler
|
|
||
"Macho Hit", "Macho hit" ticari markaları altında fındık ve fındık çekirdekleri ve ticari marka yok: Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı; Kavrulmuş yer fıstığı: pastırma aromalı, salam aromalı, peynir aromalı, haşlanmış kerevit aromalı, barbekü aromalı
|
|
||
Mutfak ürünleri. Balık ve deniz ürünleri yemekleri - kızarmış balık: pembe somon, dil balığı, sazan, pollock, capelin, somon (biftek), alabalık; hamurda kızarmış balık (pollock); yengeç çubukları kızartması; haşlanmış kerevit; somon sandviç; balık t
|
|
||
Haşlanmış kerevit
|
|
||
Çeşitli deniz ürünleri mutfak ürünleri: yengeç eti köftesi; karides julienne; karidesli ve kiraz domatesli makarna; limonlu haşlanmış kerevit.
|
|
||
Balık ve deniz ürünlerinden mutfak ürünleri: Sebzelerle doldurulmuş atıştırmalık kalamar, Haşlanmış kerevit, Kalamar kızarmış atıştırmalıklar, Hamurda kalamar halkaları
|
|
||
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Acıka 4505K, Acılı domuz eti 4500K, Hardallı domuz eti 4504K, Haşlanmış kerevit 4499K, Mantar 4403K, Ekşi kremalı mantar 4483K, Havyar 4502K, Tütsülenmiş sosis 4498 , Barbekü 4449K, Karides 4503K
|
|
||
Sırlı Krakerler, sırsız, kısmen sırlı: Galan, Glazurit, Caucasus, Classic, Kreksons tadında - beyaz balık, Kreksons tadında - haşlanmış kerevit, Kreksons tadında - kırmızı havyar + s
|
|
||
Haşlanmış kerevit "BODRISAR", tüketici ambalajında paketlenmiştir: 2 ila 5 litrelik polimerik malzemelerden yapılmış kaplar, gıda endüstrisinde kullanım için onaylanmıştır.
|
|
||
Ürün yelpazesinde ekstrüzyon teknolojisinin (SPET) kuru ürünleri: Pastırma aromalı dinlendirici atıştırmalık, Peynir aromalı dinlendirici atıştırmalık, Haşlanmış kerevit tadında dinlendirici atıştırmalık, Ta
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Aromalı peksimetler: sarımsak, yaban turplu jöleli et, kırmızı havyar, hardallı pastırma, kırmızı biber, domates, acıka, haşlanmış kerevit, otlu ekşi krema, wasabi, somon, hafif tuzlu salatalık, peynir, kızarmış mantar
|
|
||
Kavrulmuş tuzlu fıstık, aromalar dahil: sarımsak, yaban turplu jöleli et, kırmızı havyar, hardallı domuz yağı, kırmızı biber, domates, acıka, haşlanmış kerevit, otlu ekşi krema, wasabi, somon, hafif tuzlu salatalık
|
|
||
Bitmiş gıda ürünleri: Haşlanmış kerevit - Küçük, orta, büyük, premium
|
|
||
Salamurada haşlanmış kerevit, çeşitli kapasitelerde plimer malzemelerden yapılmış kaplarda paketlenmiş
|
|
||
Patates cipsi: - Peynir, Pastırma, Domuz eti, Ekşi kremalı yeşillikler, Kırmızı biber, Jöleli et ve yaban turpu, Şaşlık, Texas ızgara, Barbekü kanatları, Haşlanmış kerevit tadında Baconchik; - Yastık
|
+
|
|
|
Hazır gıda ürünleri: Kavrulmuş ve tuzlanmış yer fıstığı, aromalı kavrulmuş ve tuzlanmış yer fıstığı: Acıka, Barbekü, Pastırma, Haşlanmış kerevit, Ekşi kremalı mantar, Izgara sosis, Kırmızı havyar, Kırmızı biber, Salam, Ekşi krema
|
|
||
Peynirler ve kuru füme ve füme olmayan peynir ürünleri: karides, dereotu, dereotlu haşlanmış kerevit, biber, sarımsak, pastırma, sarımsak ve dereotu, domates, kremalı fındık, otlar, Meksika baharatları, füme tavuk,
|
|
||
Çıtır un ürünleri: tadında buğday krakerleri: haşlanmış kerevit, kırmızı havyar, otlu ekşi krema, sarımsak, Meksika sosu, pastırma, dört peynir, somon, wasabi, barbekü, adzhiki, biber, dumanlı kebap, yengeç, k
|
|
||
LLC Aroma Premium işaretli ve ürün yelpazesinde işaretsiz gıda aromaları: Kalamar 701535 ?, Haşlanmış kerevit 701362 ?, Pekin ördeği 701643 ?, Izgara dana eti 701397 ?, Tatlı Tayland biberi 701464 ?
|
|
||
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Acıka 4505K, Acılı domuz eti 4500K, Hardallı domuz eti 4504K, Haşlanmış kerevit 4499K, Mantar 4403K, Ekşi kremalı mantar 4483K, Havyar 4502K, Tütsülenmiş sosis 4498 , Barbekü 4449K, Karides 4503K
|
|
||
Haşlanmış kerevit
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş kerevit, kesilmiş ve kesilmemiş: -haşlanmış-dondurulmuş kesilmemiş kerevit -bira içinde haşlanmış-dondurulmuş kerevit -dereotu dolgusu içinde haşlanmış-dondurulmuş kerevit -haşlanmış-dondurulmuş soyulmuş kerevit polietilen tereftalat
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş kerevit: kesilmemiş, kerevit uzuvları (pençeleri), kabuklu kerevit boyunları
|
|
||
Tütsülenmiş, haşlanmış, haşlanmış-füme deniz ürünleri: tütsülenmiş kerevit, haşlanmış, haşlanmış-füme, tütsülenmiş karides, haşlanmış, haşlanmış-füme, tek kullanımlık plastik kaplarda, vakumlu torbalarda paketlenmiş, 20 ila 100
|
|
||
Balıkçılıkta kullanılan balık dışı nesneler, haşlanmış dondurulmuş kerevit, işaretlenmiş: Don kerevit, polimer tüketici kaplarında ambalajlanmış, vakumlu kaplar dahil.
|
|
||
Baharatlı (baharat ve sebze katkıları) veya baharat aromalı olanlar dahil, haşlanmış-dondurulmuş ve beyazlatılmış dondurulmuş balık dışı ticaret nesneleri: genel olarak karidesler ve kerevitler; karides ve kerevitlerin boyunları
|
|
||
Baharatlı (baharatlı ve bitkisel katkı maddeleri) veya baharat aromalı olanlar da dahil olmak üzere haşlanmış-dondurulmuş su omurgasızları: karides ve kerevit, bütün ve soyulmuş; kabuklu karides ve kerevit boyunları, soyulmuş ve soyulmuş
|
|
||
konserve tatlı su kereviti çeşitleri: bira dolgusunda kesilmemiş tatlı su kereviti, tuz dolgusunda kesilmemiş tatlı su kereviti, domates dolgusunda kesilmemiş tatlı su kereviti, kerevit tatlı su nera
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş balık ürünleri: salamura içinde dondurulmuş haşlanmış tatlı su kereviti (ASTACUS LEPTODACTYLUS türü),
|
Barsu Su Urunleri Turizm Tasimacilik Gıda Yas Meyve ve Sebze Sanayi ve Tic.Ltd.Sti
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Haşlanmış ve haşlanmış-dondurulmuş kabuklular: deniz cırcır böceği, deniz örümceği, deniz ağustos böceği, opilio yengeci (kar, kar yengeci), yengeç (Kamçatka, dikenli, mavi, tüylü, turto, yumuşak), ıstakoz, ıstakoz, ıstakoz, langoustinler, kerevit,
|
|
||
Haşlanmış su omurgasızları: tatlı su kerevitleri, karidesler, ıstakozlar, ıstakozlar, langoustinler
|
Kitanovic Zeljko
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Haşlanmış kabuklular, hafif tuzlu ve hafif tuzlu, soğuk ve sıcak tütsülenmiş, çeşitli soslar, dolgular ve bitkisel yağlar ilavesiyle, ağırlıklandırılmış ve bir ürün yelpazesinde paketlenmiştir: kerevit, kesilmiş (et pençeleri, kuyruk-crayf
|
|
||
Buharda veya kaynar suda pişirilmiş, soğutulmuş veya soğutulmamış, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş kabuklu deniz ürünleri: Haşlanmış sıcak ve soğutulmuş kerevit Kırmızı kabuklu.
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş ve çiğ-dondurulmuş deniz ürünleri. Çeşitli deniz ürünleri (midye eti, ahtapot, karides, kalamar, kerevit kuyruğu, deniz tarağı filetosu)
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş deniz ürünleri: kerevit kuyrukları (Procambarus Clarkii).
|
Anqing AHCOF Food Co., Ltd №340002037
|
🇨🇳 China
|
|
Yenilebilir deniz ürünleri, taze, soğutulmuş, dondurulmuş, taze-dondurulmuş, haşlanmış-dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, kabuklu ve kabuksuz: ıstakoz, yengeç, ıstakoz, langoustine, ıstakoz, kerevit, karides, tırtıklı kabuklu
|
Royal Culimer Seafood Processing L.L.C.
|
🇦🇪 United Arab Emirates
|
|
Su ürünleri yetiştiriciliği ve deniz ürünleri, tatlı su veya deniz ürünleri haşlanmış-dondurulmuş, paketlenmiş, baharatlı, baharatlı, baharatlı veya baharatsız yarı mamul ürünler: - tatlı su kerevitleri; - karidesler (kuzey, ug
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş su omurgasızları: tatlı su kereviti
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş su omurgasızları: bütün olarak karides, kuyruk yüzgeci ile soyulmuş ve soyulmuş, kerevit boyun eti, yengeç eti rozetleri, yengeç kalın bir segmentin eti, yengeç ince bir segmentin eti, bir kn et
|
|
||
Balıkçılığın balık olmayan nesnelerinden elde edilen ürünler, dondurulmuş, haşlanmış-dondurulmuş ve beyazlatılmış dondurulmuş, baharatlı (baharat ve sebze katkı maddeleri) veya baharat aromalı olanlar dahil: genel olarak karides ve kerevit; karides boynu
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Kabuklular, haşlanmış-dondurulmuş yumuşakçalar, sırlanmış, sırlanmamış, paketlenmiş, blok halinde ve dökme olarak: yengeçler, kerevitler, karidesler, deniz ürünleri kokteyli, tarak filetosu, kalamar, ahtapot, orta
|
|
||
İşlenmiş balık gıda ürünleri. Pişirilmiş ve dondurulmuş yarı mamul su ürünleri: yengeç eti; yengeç uzuvları; kerevit; kerevit eti; kerevit uzuvları, temizlenmiş ve soyulmamış; Deniz Ürünleri Kokteyli; soyulmuş ve kabuksuz midye
|
|
||
dereotu suyunda tatlı su kereviti, haşlanmış dondurulmuş ticari marka IKEA net ağırlığı 1,8 kg (17-22 adet) olan polimer malzemeden ambalajda, ana ürünün ağırlığı 1 kg
|
Hubei Laker Aquatic Product Co., Ltd, 420002028
|
🇨🇳 China
|
|
Tatlı su kereviti, kerevit eti, Aquatic ticari markasının salamurasında kaynatılmış-dondurulmuş kerevit boyunları, vakumlu ambalajda, net ağırlık 0,2 kg ila 10 kg
|
|
||
Balık mutfak ürünü: Salamurada soyulmuş kraliyet karidesi, Deniz salamurasında kokteyl (karidesli), Salamurada kerevit kuyrukları, Yağda kerevit kuyrukları.
|
|
||
Her türlü kesimden soğuk tütsülenmiş deniz ürünleri: kalamar, dokunaçlar (kalamar, ahtapot, mürekkep balığı), midye eti, midye, Tarak filetosu, tarak, ahtapot, yengeç, kerevit, kerevit boynu, ıstakoz, ıstakoz,
|
|
||
Sebzeler, mantarlar, haşlanmış, kızartılmış, haşlanmış, fırınlanmış: Haşlanmış sebzeler: Haşlanmış patates; Haşlanmış havuç; Haşlanmış lahana; Haşlanmış pancar. Haşlanmış sebzeler: Haşlanmış patates; Haşlanmış havuç; Haşlanmış lahana. Zape sebzeler
|
.
|
|
|
Sebzeler: haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, haşlanmış balkabağı, haşlanmış bezelye, haşlanmış fasulye, haşlanmış tatlı mısır, haşlanmış tatlı biber, haşlanmış kuşkonmaz, haşlanmış brokoli lahanası, romanesk lahana
|
|
||
Haşlanmış karabuğday, Haşlanmış kinoa, Haşlanmış kılçıksız buğday, Haşlanmış bulgur, Haşlanmış darı, Haşlanmış esmer pirinç, Haşlanmış amarant gevreği, Haşlanmış kuskus, Haşlanmış sebzeli karabuğday, Haşlanmış sebzeli bulgur, Haşlanmış kuskus
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları (haşlanmış et): üst sınıf: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, haşlanmış at eti, haşlanmış geyik eti, birinci sınıf: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti,
|
|
||
Hazır kümes hayvanı ürünleri: kümes hayvanı Şarküteri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış; haşlanmış ve tütsülenmiş; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış; haşlanmış ve tütsülenmiş; but Moskvoretskoye haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış; haşlanmış-ko
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Haşlanmış at eti
|
|
||
Kümes hayvanları "Delicacy" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; But "Vyazemsky" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; But "Rostov" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Shin "Appetizing" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Кр
|
|
||
Konserve et ve et içeren gıdalar: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, kemikli kuzu eti, haşlanmış geyik eti, haşlanmış at eti, haşlanmış tavşan, haşlanmış geyik eti, haşlanmış yaban domuzu
|
|
||
Haşlanmış sosis ürünleri. Haşlanmış sosis kategorisi A: haşlanmış sosis Sığır eti, haşlanmış sosis Doktorlar, haşlanmış sosis Lubitelskaya, haşlanmış sosis Dana eti, haşlanmış sosis Stolichnaya, haşlanmış sosis Mosk
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri: sebzeli haşlanmış pirinç, haşlanmış pirinç, haşlanmış karabuğday, mantarlı patates, haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, patates püresi, haşlanmış lahana, haşlanmış patates
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri haşlanmış, haşlanmış-füme, fırınlanmış: - doğal: Lezzetli kümes hayvanları haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış ve tütsülenmiş; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; incik İştah
|
|
||
tuzlanmış-haşlanmış kaburga: tuzlanmış-haşlanmış porçini mantarı; haşlanmış boletus boletus; haşlanmış boletus; haşlanmış ve tuzlanmış chanterelles; tuzlanmış-haşlanmış mantar; tuzlanmış haşlanmış tereyağı; tuzlanmış ve haşlanmış mantar; Sole süt mantarı
|
|
||
haşlanmış sosis Doktor, haşlanmış sosis Çay, haşlanmış sosis Sığır eti, haşlanmış sosis Moskova, haşlanmış sosis Stolichnaya, haşlanmış sosis Krasnodarskaya, haşlanmış sosis Lyubitelskaya, haşlanmış sosis
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş su omurgasızları: haşlanmış-dondurulmuş kalamar; haşlanmış ve dondurulmuş midye; haşlanmış ve dondurulmuş karides; haşlanmış-dondurulmuş ahtapot; haşlanmış-dondurulmuş yengeç; haşlanmış ve dondurulmuş spisula; haşlanmış-dondurulmuş c
|
|
||
Domuz ürünleri haşlanmış, haşlanmış-füme, tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış: Kategori A: Haşlanmış domuz eti Boyarskaya, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Domuz bonfile, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Moskvoretski
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Kümes hayvanları lezzetleri. - Doğal: Lezzetli kümes hayvanları (haşlanmış, füme-haşlanmış, haşlanmış-füme); tavuk budu "Vyazemsky" (haşlanmış, füme-haşlanmış, haşlanmış-füme); but "Moskvoretskoye" (haşlanmış, füme
|
|
||
Haşlanmış sebzeler: haşlanmış patates, haşlanmış doğranmış patates, haşlanmış kekikli doğranmış patates, haşlanmış soyulmuş havuç, haşlanmış soyulmuş kesilmiş havuç, Ambalaj: termo haşlanmış polimer
|
KS Baltijas dārzeņi
|
🇱🇻 Latvia
|
|
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Hazır sterilize sebzeler: haşlanmış lahana; haşlanmış lahana; haşlanmış patates; haşlanmış pancar (bütün, doğranmış); fındıklı haşlanmış pancar; haşlanmış havuç (bütün, kesilmiş); haşlanmış şalgam (bütün, kesilmiş).
|
|
||
Haşlanmış sebze çeşitleri: haşlanmış soyulmamış bütün pancar; haşlanmış soyulmuş bütün pancar; haşlanmış soyulmuş doğranmış pancar, haşlanmış soyulmamış bütün havuç; haşlanmış soyulmuş bütün havuç; haşlanmış soyulmuş havuç
|
|
||
Haşlanmış, sterilize edilmiş sebzeler: haşlanmış bütün patatesler, haşlanmış kesilmiş patatesler, haşlanmış bütün havuçlar, haşlanmış kesilmiş havuçlar, haşlanmış bütün pancarlar, haşlanmış doğranmış pancarlar. Paketleme: vakum
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış et, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti Haşlanmış at eti, üst sınıf , Haşlanmış at eti, birinci sınıf ,
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Konserve et yumruları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf haşlanmış koyun eti, haşlanmış at eti
|
|
||
Haşlanmış jambon: Gran Gourmet haşlanmış jambon, trüf mantarlı haşlanmış jambon, Il Brace haşlanmış jambon, "Il Girasole" haşlanmış jambon, "Il Giglio" haşlanmış jambon, Haşlanmış Prag jambonu, polimer vakum içinde kemiksiz
|
VILLANI SPA, Italy
|
🇮🇹 Italy
|
|
Lezzetli kümes hayvanı eti ürünleri. Doğal: kümes hayvanları Delicacy haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; but Moskvoretskoye haşlanmış, tütsülenmiş-
|
|
||
Sosis ürünleri: haşlanmış: haşlanmış sosis Doktor GLOBUS, haşlanmış sosis Jambon GLOBUS, haşlanmış sosis Amatör GLOBUS, haşlanmış sosis Süt GLOBUS, haşlanmış sosis Globus , haşlanmış sosis
|
|
||
kasalarda doğranmış haşlanmış jambon ürünleri: Ekstra haşlanmış jambon, Haşlanmış narin jambon, Haşlanmış Tikhoretskaya jambonu, Haşlanmış özel jambon, Tatil haşlanmış jambonu, Baharatlı haşlanmış jambon
|
|
||
Kümes hayvanları etinden şarküteri ürünleri. Doğal: kümes hayvanları Delicacy haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; but Moskvoretskoye, Rostovskoye haşlanmış
|
|
||
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates; sebze pa
|
|
||
Haşlanmış Altay ulusal ürünleri At sosisleri: haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş kazy; haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş chuchuk; haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş harita.
|
.
|
|
|
Konserve et: haşlanmış et (birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, koyun eti tu birinci sınıf kızarmış koyun eti, haşlanmış kuzu eti, haşlanmış at eti
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze pa
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze pa
|
|
||
Akşam yemeği yemekleri ve garnitürler: haşlanmış makarna, sebzeli pilav, patates püresi, haşlanmış karabuğday, haşlanmış pirinç, haşlanmış lahana, sebze yahnisi , haşlanmış makarna, haşlanmış makarna, haşlanmış patates, köy usulü patates,
|
|
||
Haşlanmış soyulmuş bütün veya dilimlenmiş sebzeler, bütün haşlanmış patates; garnitür haşlanmış patates; bütün haşlanmış havuç; haşlanmış garnitür havuç; havuç, haşlanmış, doğranmış; havuç, haşlanmış, doğranmış; pancar
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET. Grup kuskustur. Tip - Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
A kategorisindeki domuz ve sığır etinden et ürünleri: Domuz Çiftçi haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, Domuz haşlanmış Boyarskaya domuzdan haşlanmış-füme, haşlanmış-pişmiş, Carbona t Yubileiny haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, Sığır eti
|
|
||
Mutfak ürünleri. Dondurulmuş hazır ikinci et ve sebze yemekleri: Haşlanmış pirinç ile haşlanmış sosis, Haşlanmış sosis ve sebzeli pilav, Haşlanmış karabuğday ile haşlanmış sosis, Haşlanmış sosis ve haşlanmış karabuğday
|
-12
|
|
|
Yarı mamul sebze ürünleri: haşlanmış veya haşlanmış soyulmuş bütün havuç, haşlanmış veya haşlanmış soyulmuş doğranmış, haşlanmış veya haşlanmış soyulmuş veya haşlanmış pancar n
|
|
||
Çok pişirilmiş yarı mamul ürünler: haşlanmış sığır eti, haşlanmış tavuk karkası, haşlanmış sığır kalbi, haşlanmış kümes hayvanı filetosu, haşlanmış sığır dili, haşlanmış domuz dili, kızarmış kümes hayvanı eti, fileto tavuk "
|
|
||
Konserve et. "Haşlanmış et": birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, kuzu yahnisi
|
|
||
Pişmiş domuz eti lezzetleri: Tüccarın haşlanmış jambonu; Kahvaltı için Barskaya jambonu, haşlanmış; Haşlanmış piknik jambonu; Hassas haşlanmış jambon; Domuz kafası eti önceden preslenmiş haşlanmış; Haşlanmış Av jambonu.
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri (tek bileşenli): küp şeklinde haşlanmış havuçlar; ince doğranmış haşlanmış havuçlar; haşlanmış havuçlar; bütün haşlanmış havuçlar; haşlanmış patatesler; haşlanmış patatesler
|
|