İşlenmiş peynir dolum makinası GTIP / HS CODE ✨
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040630: Eritme peynirler (rendelenmemiş/toz haline getirilmemiş)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
İşlenmiş peynir: işlenmiş peynir Kremalı, işlenmiş peynir Baharatlı, pastırma aromalı işlenmiş peynir, soğanlı işlenmiş peynir, karides aromalı işlenmiş peynir, sarımsaklı ve dereotlu işlenmiş peynir, paket
|
|
||
İşlenmiş peynir: Karışık: Krem peynir, Pastırmalı işlenmiş peynir; Karışık: Emmental işlenmiş peynir, Asil küflü peynir tadında işlenmiş peynir; Karışık: Kakao taneleri ile işlenmiş çikolata peyniri, m
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir: süzme peynirden işlenmiş peynir, tuzlu Kremalı; vanilyalı Olichka ile tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir; kakaolu Choco ile tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir. Tuzlu süzme peynirden işlenmiş peynir Creamy; vanilyalı tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Olichka; kakaolu tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Chocol
|
|
||
Peynir: Kuru maddede kütlece yağ oranı %35 olan süzme peynirden işlenmiş peynir Pastırma aromalı süzme peynirden işlenmiş peynir; Mantar aromalı süzme peynirden işlenmiş peynir; İşlenmiş peynir
|
|
||
kuru maddede yağ kütle oranı %55 olan erimiş peynirler: işlenmiş sürme peynir, işlenmiş karidesli sürme peynir, işlenmiş jambonlu sürme peynir, işlenmiş baharatlı sürme peynir, işlenmiş peynir I
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir. Tuzlu süzme peynirden işlenmiş peynir Creamy; vanilyalı tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Olichka; kakaolu tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Chocol
|
|
||
kuru maddede yağ kütle oranı %50.0'den az olmayan sterilize edilmiş konserve işlenmiş peynirler: işlenmiş peynir, krem peynir, işlenmiş karides peyniri, işlenmiş jambon peyniri, işlenmiş baharatlı peynir, sy batch
|
|
||
Kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %55 olan işlenmiş hamurlu peynirler ve peynir ürünleri: jambon aromalı işlenmiş peynir, kremalı işlenmiş peynir, jambon aromalı işlenmiş peynir ürünü, peynir ürünü
|
|
||
Peynir eriyiği: işlenmiş peynir Krem - Camembert, kuru maddede %30-70; işlenmiş peynir Krem - brie, kuru maddede %30-70; işlenmiş peynir Krem - mavi, kuru maddede %30-70; işlenmiş peynir
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %30 olan işlenmiş sterilize peynir. Yağ kütlesi oranı %40 olan sterilize edilmiş işlenmiş peynir. Yağ kütlesi oranı %45 olan sterilize edilmiş işlenmiş peynir. Yağ ile işlenmiş sterilize peynir
|
|
||
İşlenmiş peynirler. İşlenmiş peynir dilimleri: işlenmiş sosis tütsülenmiş peynir; işlenmiş hamurlu peynirler: "Nevsky Cream", "Yantar", "Nezhenka", "Druzhba", "Volna", "Snow White", "Sour Milk"; s
|
|
||
Gıda endüstrisi için işleme ekipmanı: tıpa sökücü, TM: Zhangjiagang jiayuan machinery co, Ltd, Şişe su dolum makinası
|
Tian Cheng
|
🇨🇳 China
|
|
İşlenmiş peynirler: kuru maddede yağ kütle oranına sahip işlenmiş peynir "KOZIY": 40, %45, %50; İşlenmiş peynir "Koyun", kuru maddede yağın kütle oranı ile: 40, %45, %50; işlenmiş peynir "Ementalle
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %60 olan mantarlı işlenmiş peynir; kuru maddede yağ oranı %60 olan pastırmalı işlenmiş peynir; kuru maddede yağ oranı %60 olan kremalı işlenmiş peynir; peynirli işlenmiş peynir
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir, tuzlanmış kütle fraksiyonu kuru madde cinsinden yağ %35,0 Tuzlanmış süzme peynirden işlenmiş peynir, otlu kütle fraksiyonu kuru madde cinsinden yağ %35,0 Süzme peynirden işlenmiş peynir
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir, ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiştir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, pastırmalı işlenmiş peynir f
|
|
||
Ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiş kütle oranı %25 yağ olan işlenmiş peynir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş pastırmalı peynir
|
|
||
İşlenmiş peynir: Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan işlenmiş krem peynir, Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan işlenmiş Gouda peyniri, Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan işlenmiş Edam peyniri
|
|
||
İşlenmiş peynir: Kuru maddede yağ oranı %45 olan işlenmiş krem peynir, Kuru maddede yağ oranı %45 olan işlenmiş jambonlu peynir, Kuru maddede yağ oranı %45 olan işlenmiş mantarlı peynir.
|
|
||
Vitako ticari markasının işlenmiş peyniri: Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan işlenmiş çikolata peyniri, Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan işlenmiş krem peynir, İşlenmiş Gouda peyniri
|
|
||
Süt ürünleri. Kuru maddede yağ kütle oranı en az %65 olan işlenmiş peynirler: kremsi tada sahip işlenmiş peynir, pastırmalı işlenmiş peynir, mantarlı işlenmiş peynir
|
|
||
Füme işlenmiş sosis peyniri : çubuk veya çubuk şeklinde işlenmiş peynir, füme, somun veya çubuk şeklinde işlenmiş peynir, duman aroması ile yapılmış, işlenmiş peynir,
|
|
||
İşlenmiş peynir Geleneksel, İşlenmiş peynir MonteBlun , Katkılı ve katkısız işlenmiş peynir, Krem peynir Geleneksel , Krem peynir MonteBlun , Katkılı ve katkısız krem peynir, kütle fraksiyonu o
|
|
||
İşlenmiş peynir Peynir toplama Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan çikolata; İşlenmiş peynir Peynir toplama Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan Omichka; İşlenmiş peynir Peynir toplama
|
|
||
İşlenmiş peynirler, parçalar : Kuru maddede kütlece yağ oranı %30, %40 olan mantarlı işlenmiş topak peynir, Kuru maddede kütlece yağ oranı %30, %40 olan kırmızı biberli işlenmiş topak peynir, İşlenmiş peynir
|
|
||
İşlenmiş peynir Hochla nd İsviçre peyniri ile klasik peynir. Kuru maddedeki yağ oranı %50'den az olmayan kütle fraksiyonu. İşlenmiş peynir HOCHLAND kremalı. Kuru maddedeki yağ oranı %55'ten az olmamalıdır. İşlenmiş peynir
|
|
||
Peynir Hochland İşlenmiş Çedar Peyniri Gıdası. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan; İşlenmiş Peynir Hochland İşlenmiş Emmental Peynir Gıdası. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmamalıdır.
|
|
||
Süt ürünleri Kuru maddedeki yağ oranı en az %65 olan işlenmiş peynirler: krem peynir, pastırmalı işlenmiş peynir, mantarlı işlenmiş peynir.
|
|
||
KALIPLANMIŞ PEYNİR PEYNİRİ: tuzlu süzme peynir işlenmiş peynir, tuzlu süzme peynir işlenmiş peynir otlar ve sarımsak ile, adjik oh ile, biber baharat ile, kuru ve taze otlar, sebzeler, mantar, jambon ile; -pro
|
|
||
Peynir: yumuşak, yarı sert, sert, krem peynir, bira peyniri, işlenmiş peynir, sosis peyniri. Çeşitler: ev yapımı, yarı sert kremalı, sert kremalı, filada (krem peynir), füme örgü, kremalı fıçı (işlenmiş peynir), sosis
|
|
||
Mantarlı işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,5, "Cheerful milkman" ticari markası; Jambonlu işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,3, "Cheerful milkman" ticari markası; İşlenmiş peynir
|
|
||
Pastırmalı işlenmiş peynir "Viola". Kuru maddedeki yağ kütle oranı %50; Jambonlu işlenmiş peynir "Viola". Kuru maddedeki yağın kütle oranı %50; Cantharellus cibarius mantarlı işlenmiş peynir "Viola". Kütle oranı o
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan işlenmiş peynir "Rus"; Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan işlenmiş peynir "Gollandskiy"; Kuru maddede yağ kütle oranına göre işlenmiş peynir "Amber"
|
|
||
Kuru maddede yağ oranı %50, %52, %55 olan işlenmiş peynir: Kremalı, kuru maddede yağ kütle oranı %50, %52, %55 olan işlenmiş peynir: Yeşillikli, kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir,
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan işlenmiş peynir: Çikolata, Bal, Şehir topağı. Kuru maddede yağın kütle oranı %45 olan işlenmiş peynir: Rus, Hollanda. İşlenmiş peynir lomtevoy D
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
İşlenmiş peynir Nevsky kremalı kuru madde bazında yağ kütle oranı %60; İşlenmiş peynir Porçini mantarlı kuru madde bazında yağ kütle oranı %50; İşlenmiş peynir Jambonlu (tütsülenmiş et ürünü ile
|
|
||
Kuru maddedeki yağ oranı %50 olan sterilize edilmiş işlenmiş peynir: Ekşi krema, İştah açıcı, Soğanlı. İşlenmiş sterilize peynir Kuru maddede yağ oranı %45 olan Delicate. İşlenmiş sterilize peynirler m
|
|
||
İşlenmiş Viola peyniri kuru maddedeki yağ oranı %50. İşlenmiş peynir Viola kuru maddedeki yağ oranı %50: haşlanmış domuz eti ile; porçini mantarı ile. İşlenmiş peynir Viola çeşitli Rus seçkisi
|
|
||
CHEESE BORN ticari markası altında işlenmiş sosisli peynir, CHEESE BORN ticari markası altında tütsülenmiş yeşillikli sosisli işlenmiş peynir, CHEESE B ticari markası altında tütsülenmiş kırmızı biberli sosisli işlenmiş peynir
|
|
||
Mantarlı işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,5, Vesely Dairyman ticari markası; Jambonlu işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,3, Cheerful milkman ticari markası; İşlenmiş peynir
|
|
||
İşlenmiş tütsülenmiş peynir AROMATİK MANTARLAR - kuru maddedeki yağın kütle oranı: 30%, 40%, 45%. İşlenmiş tütsülenmiş peynir BAHARATLI OTLAR - kuru maddedeki yağ kütle oranı: 30%, 40%, 45%. Tütsülenmiş işlenmiş peynir SALAMLI - w
|
|
||
İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis. Kuru maddedeki yağ oranı %40 İşlenmiş peynir KARAT pastırmalı tütsülenmiş sosis. Kuru maddedeki yağın kütle oranı %40 İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis, lapa ile
|
|
||
Kuru maddede yağ kütlesi oranı %45 olan işlenmiş peynir. Ekşi krema ile porçini mantarlı baharatlı işlenmiş peynir Kuru maddede% 45 yağ. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %60 olan işlenmiş Polotsk peyniri
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Mantarlı işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,5, Vesely Dairyman ticari markası; Jambonlu işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,3, Cheerful milkman ticari markası; İşlenmiş peynir
|
|
||
İşlenmiş peynir tabağı. İşlenmiş peynir Stolovyi (blok, somun, briket, çubuk, talaş) kuru maddede yağ kütle oranı %30; İşlenmiş peynir Table (blok, somun, briket, çubuk, talaş) kütle oranı
|
|
||
CHIZ markalı işlenmiş peynir ürünü: Süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle fraksiyonu %45 süt dahil %50; Mantarlı işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Kuru madde cinsinden yağ oranı %20 ila %60 arasında olan işlenmiş peynirler İşlenmiş peynir çeşitleri: 1) Tatlandırıcı bileşenlerin ve aromaların ilave olarak işlenmediği dilimlenmiş işlenmiş peynirler 2) Proc
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %60, %50, %40 olan işlenmiş hamurlu peynir. Kırmızı biberli sürülebilir işlenmiş peynir, kuru maddede yağ kütle oranı %60, %50, %40. Yağ kütlesi fraksiyonu aroması ile işlenmiş peynir
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İşlenmiş peynir Fetaxa. Kuru maddedeki yağ oranı %45'ten az olmayan işlenmiş peynir Fetaxa Baharatlı Karışım. Kuru maddedeki yağ oranı %45'ten az olmayan işlenmiş zeytinli ve papr ikoylu Fetaxa peyniri. Mas
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünleri: - en az %50 yağ fazındaki süt yağı dahil olmak üzere kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü; - işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Porçini mantarı ile işlenmiş Viola peyniri. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; Haşlanmış domuz eti ile işlenmiş peynir Viola. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Crea
|
|
||
İşlenmiş peynir Acı biberli topaklanmış, İşlenmiş peynir Tütsülenmiş et ürünleri ile topaklanmış, İşlenmiş peynir Çikolatalı tatlı
|
|
||
İşlenmiş peynirler, hava geçirmez tüketici kaplarında ambalajlanmış, ürün yelpazesi: kuru maddede kütlece yağ oranı %30,0 olan tütsülenmiş işlenmiş sosis peyniri, kütlece yağ oranı %30,0 olan baharatlı işlenmiş sosis peyniri Hunter
|
|
||
Hochland İşlenmiş Peynir Topak Peynir Maasdam Peyniri ile Klasik. Kuru maddedeki yağ oranı en az %45; Jambon ile işlenmiş "Hochland" Peyniri. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan; Peynir
|
|
||
İşlenmiş peynirler Yanta: jambonlu, mantarlı, Camembert peyniri tadında, otlu, kırmızı biberli, - kuru maddede %55 yağ kütlesi fraksiyonu ile. İşlenmiş peynir Yanta lor peyniri: kremsi, otlu
|
|
||
Cheddar peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü kuru maddede yağ kütlesi oranı %45-%55 Pr Emmental peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü yağ kütlesi oranı i
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Gıda endüstrisinde balık ürünleri, et ürünleri, sosisler, peynir ve dolgulu peynir ürünleri, işlenmiş peynir ve işlenmiş peynir ürünlerinin üretiminde kullanılan kompleks gıda katkı maddesi
|
|
||
İşlenmiş peynir Krem peynir, İşlenmiş peynir Kuru maddede yağ kütle oranı %45.0; %50.0 olan krem peynir Polimerik ambalajlarda, polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda ve kutularda ambalajlanmış
|
|
||
DONANIMLI KREM PEYNİR: bileşenlerle işlenmiş peynir "Krem": jambon, porçini mantarı, chanterelles, karides, pastırma, salam, kırmızı havyar ve diğerleri ile işlenmiş peynir "Krem"
|
|
||
Amber dilimlerinde işlenmiş peynir. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, İşlenmiş peynir dilimleri Druzhba. Kuru maddede kütlesel yağ oranı %45. Krem peynir dilimleri KARAT. Kuru maddedeki yağ kütle oranı
|
|
||
ÜRÜNLE BİRLİKTE PEYNİR LOMTEOVA: kuru maddede yağ kütle oranı %20.0; %30.0; %40.0; %45.0; %50.0; %55.0 (bileşenler olmadan) olan topaklı işlenmiş peynir ürünü; bileşenlerle birlikte: işlenmiş peynir ürünü l
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağın %50 kütle oranı (yağ fazında süt yağının %50'den az olmayan kütle oranı) aralığında: - dolgu maddesi içermeyen işlenmiş peynir ürünü; - peynir ürünü
|
|
||
Peynir Şehri ticari markasıyla Hollandsky, Rus, Kostromskoy ve işlenmiş hamurlu peynir Druzhba'dan bir dizi işlenmiş peynir
|
|
||
İşlenmiş peynirler: İşlenmiş sosis füme peynir, kuru maddede yağın kütle oranı %40, Puchezhsky peynir üretim tesisi LLC markası
|
|
||
İşlenmiş peynir Peynir Koleksiyonu: Kremalı, Maazdam ve Cheddar PRESIDENT® Kuru maddedeki yağ oranı %45; İşlenmiş peynir "Myasnaya Koleksiyonu" President®: "Izgara Etli", "Kremalı" ve jambonlu. Ma
|
|
||
Süt yağı ikameli eritilmiş peynir mercimekli ürünler: parçalar: - kuru maddede yağ kütle fraksiyonu olan işlenmiş peynir ürünü: 40.0%; 45.0%; 50.0%; - kuru maddede yağ kütle oranı: %40.0; %45.0; %50.0 olan işlenmiş sosis peyniri içeren bir ürün
|
|
||
Peynir çeşitleri: Sert ve yarı sert: Ural peyniri, Dağ peyniri, Genç Dağ peyniri, Kamsky peyniri, Perm peyniri, Krasnokamsky peyniri, Knolik peyniri; Yumuşak peynirler: İşlenmiş peynir, Kosichka-Chechil peyniri, Prik
|
|
||
İşlenmiş peynir Lomtevoy: "Kostromskoy", "Sovyet", "Ros siysk "; İşlenmiş hamurlu peynir: "Nevsky", "Creamy", "Druzhba", "Volna", "Slavyansky", "Nezhenka". Tüketici ve / veya nakliye konteynerlerinde paketlenmiş, tartım
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %35, %40, %45, %50, %55, %60 olan aroma bileşenleri içermeyen işlenmiş peynir "UKTUSSKY"; Aroma bileşenleri içeren işlenmiş peynir "UKTUSSKY" ("Gouda", "Cheddar", "Emmentale
|
|
||
İşlenmiş peynir Milkana ® Kidz Milky Snack çilek aromalı Kuru maddede %45-%55 yağ kütlesi fraksiyonu İşlenmiş peynir Milkana® Kidz Milky Snack vanilya aromalı Kuru maddede %45-%55 yağ kütlesi fraksiyonu
|
FROMAGERIE DE VIHIERS
|
🇫🇷 France
|
|
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "Gorodskoy", "Orbita", "Druzhba", "Yantar favorisi", "Sosis" füme. Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: fesleğen aromalı, garl aromalı
|
|
||
İşlenmiş peynir topağı kreması Ev yapımı, işlenmiş peynir topağı kreması Ev bileşenleri (dereotu, sarımsak)
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "min sky "Stolichny", füme "Maisky", füme "Prazdnichny", füme "Favorite". Değiştirilmiş işlenmiş peynir ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İşlenmiş peynir "Farmerskiy", kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %45, ürün yelpazesinde %50: dolgulu, dolgusuz; İşlenmiş peynir "Creamy", kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %50
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş işlenmiş peynir: Kütlesel yağ oranı %30 olan City, kütlesel yağ oranı %40 olan Kostromskoy, kütlesel yağ oranı %30 olan işlenmiş peynir
|
|
||
İşlenmiş sürülebilir peynir Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan kremsi, %60, kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan işlenmiş peynir, bileşenlerle birlikte %60,
|
|
||
İşlenmiş peynir Donskoy Yantar. İşlenmiş peynir Donskoy Yantar dolgularla: mantarlı, mantar tadında, çiğ tütsülenmiş veya yarı tütsülenmiş et ürünleri, pastırmalı, acıkalı, karabiberli, w
|
|
||
İşlenmiş peynir Uglich lezzeti kuru madde cinsinden yağın kütle oranı %40,0; İşlenmiş peynir Uglich lezzeti: - baharatlı otlar ile; - kırmızı biber ile; - mantar tadı ve aroması ile; - tadı ve aroması ile
|
|
||
Ürün yelpazesindeki işlenmiş peynirler: - işlenmiş hamurlu peynirler Yantar - kuru madde açısından %60 yağ kütle oranı; Friendship - kuru madde açısından %55 yağ kütle oranı; Fermente süt - ağırlıkça %45
|
|
||
işlenmiş peynirler: Sovyet, Rus, Gollandsky, City, Neptune; işlenmiş sosis peynirleri: Tütsülenmiş sosis, Avcılık, Kimyon tohumlu Avcılık, Kişnişli Avcılık, Mantarlı Avcılık
|
|
||
İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis, kuru maddedeki yağ oranı %40 İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis, kuru maddedeki yağ oranı %40: - mantarlı; - pastırmalı.
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar tütsülenmiş sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Gıda katkı maddeleri - doğal aromalar: Peynir B-1738 (Doğal Peynir Aroması B-1738), Peynir 1411507 (Doğal İşlenmiş Peynir Tipi Aroması 1411507), Peynir 1411244 (Doğal Peynir Aroması 1411244), Cheddar 1411748 (Doğal
|
The Edlong Corporation
|
🇺🇸 United States
|
|
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Parma jambonlu, İtalyan Pesto soslu, domates ve fesleğenli, Parmesan peynirli, kuru maddede %50 yağ; İşlenmiş peynir Viola çeşitli
|
|
||
Emmental aromalı işlenmiş POLENGİ peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL Aromalı- POLENGİ
|
BONPROLE INDUSTRIAS LÁCTEAS S.A. UY-135
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40,0 ve yağ fazındaki süt yağı kütle oranı %50,0 olan Uglich'ten Delicatessen; Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş peynir Lomtevoy: Kostromskoy, Sovyet, Rus; İşlenmiş hamurlu peynir: Nevsky, Kremalı, Druzhba, Volna, Slavyansky, Nezhenka, polimer ve veya kombine eş kaplarda paketlenmiş
|
|
||
Fetax'ın süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle oranı %60'tan az değildir. Yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50'den az değildir; İşlenmiş peynir ürünü Fetaksa Piquant
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %60. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru yağ kütle fraksiyonunda dolgu maddesi ile baharatlı
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Polipropilen yırtma bandı art. 204518 işlenmiş peynir dilimlerinin iç ambalajı için, kalınlık 57 mikron; polimerik film PP EVA art. 71133 işlenmiş peynir dilimlerinin iç ambalajı için, kalınlık 23 mikron
|
Apeldoorn Flexible Packaging B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
İşlenmiş peynir ürünleri. Ürün yelpazesinde kuru maddede yağ kütle oranı %55, %60, %65, %70 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: zeytinli; otlu; Fransız yeşillikli; baharatlı; Şili; p
|
|
||
Emmental aromalı işlenmiş peynir kuru maddedeki yağ kütle oranı %45-%55 Çedar aromalı işlenmiş peynir kuru maddedeki yağ kütle oranı %45-%55
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Süt ürünleri: Emmental aromalı işlenmiş Polengi peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL Aromalı-POLENGHI
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Kremalı, İtalyan jambonlu, aromatik otlu, sosisli Pepperoni, kuru maddede yağ oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli Fins
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar füme sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Süt işleme ürünü: işlenmiş peynirlerin ve işlenmiş ürünlerin üretiminde kullanılan peynir mayası kazeini, STE LAITIERE DE MAYENNE işaretlemesi
|
STE LAITIERE DE MAYENNE.
|
🇫🇷 France
|
|
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü füme Maisky. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü ko
|
🇧🇾 Belarus
|