İşlenmiş peynir dolum makinası GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
İşlenmiş peynir: işlenmiş peynir Kremalı, işlenmiş peynir Baharatlı, pastırma aromalı işlenmiş peynir, soğanlı işlenmiş peynir, karides aromalı işlenmiş peynir, sarımsaklı ve dereotlu işlenmiş peynir, paket
İşlenmiş peynir: Karışık: Krem peynir, Pastırmalı işlenmiş peynir; Karışık: Emmental işlenmiş peynir, Asil küflü peynir tadında işlenmiş peynir; Karışık: Kakao taneleri ile işlenmiş çikolata peyniri, m
Süzme peynirden işlenmiş peynir: süzme peynirden işlenmiş peynir, tuzlu Kremalı; vanilyalı Olichka ile tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir; kakaolu Choco ile tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir
Süzme peynirden işlenmiş peynir. Tuzlu süzme peynirden işlenmiş peynir Creamy; vanilyalı tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Olichka; kakaolu tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Chocol
Peynir: Kuru maddede kütlece yağ oranı %35 olan süzme peynirden işlenmiş peynir Pastırma aromalı süzme peynirden işlenmiş peynir; Mantar aromalı süzme peynirden işlenmiş peynir; İşlenmiş peynir
kuru maddede yağ kütle oranı %55 olan erimiş peynirler: işlenmiş sürme peynir, işlenmiş karidesli sürme peynir, işlenmiş jambonlu sürme peynir, işlenmiş baharatlı sürme peynir, işlenmiş peynir I
Süzme peynirden işlenmiş peynir. Tuzlu süzme peynirden işlenmiş peynir Creamy; vanilyalı tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Olichka; kakaolu tatlı süzme peynirden işlenmiş peynir Chocol
kuru maddede yağ kütle oranı %50.0'den az olmayan sterilize edilmiş konserve işlenmiş peynirler: işlenmiş peynir, krem peynir, işlenmiş karides peyniri, işlenmiş jambon peyniri, işlenmiş baharatlı peynir, sy batch
Kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %55 olan işlenmiş hamurlu peynirler ve peynir ürünleri: jambon aromalı işlenmiş peynir, kremalı işlenmiş peynir, jambon aromalı işlenmiş peynir ürünü, peynir ürünü
Peynir eriyiği: işlenmiş peynir Krem - Camembert, kuru maddede %30-70; işlenmiş peynir Krem - brie, kuru maddede %30-70; işlenmiş peynir Krem - mavi, kuru maddede %30-70; işlenmiş peynir
Yağ kütlesi oranı %30 olan işlenmiş sterilize peynir. Yağ kütlesi oranı %40 olan sterilize edilmiş işlenmiş peynir. Yağ kütlesi oranı %45 olan sterilize edilmiş işlenmiş peynir. Yağ ile işlenmiş sterilize peynir
İşlenmiş peynirler. İşlenmiş peynir dilimleri: işlenmiş sosis tütsülenmiş peynir; işlenmiş hamurlu peynirler: "Nevsky Cream", "Yantar", "Nezhenka", "Druzhba", "Volna", "Snow White", "Sour Milk"; s
Gıda endüstrisi için işleme ekipmanı: tıpa sökücü, TM: Zhangjiagang jiayuan machinery co, Ltd, Şişe su dolum makinası
Tian Cheng
🇨🇳 China
İşlenmiş peynirler: kuru maddede yağ kütle oranına sahip işlenmiş peynir "KOZIY": 40, %45, %50; İşlenmiş peynir "Koyun", kuru maddede yağın kütle oranı ile: 40, %45, %50; işlenmiş peynir "Ementalle
Kuru maddede yağ kütle oranı %60 olan mantarlı işlenmiş peynir; kuru maddede yağ oranı %60 olan pastırmalı işlenmiş peynir; kuru maddede yağ oranı %60 olan kremalı işlenmiş peynir; peynirli işlenmiş peynir
Süzme peynirden işlenmiş peynir, tuzlanmış kütle fraksiyonu kuru madde cinsinden yağ %35,0 Tuzlanmış süzme peynirden işlenmiş peynir, otlu kütle fraksiyonu kuru madde cinsinden yağ %35,0 Süzme peynirden işlenmiş peynir
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir, ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiştir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, pastırmalı işlenmiş peynir f
Ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiş kütle oranı %25 yağ olan işlenmiş peynir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş pastırmalı peynir
İşlenmiş peynir: Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan işlenmiş krem peynir, Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan işlenmiş Gouda peyniri, Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan işlenmiş Edam peyniri
İşlenmiş peynir: Kuru maddede yağ oranı %45 olan işlenmiş krem peynir, Kuru maddede yağ oranı %45 olan işlenmiş jambonlu peynir, Kuru maddede yağ oranı %45 olan işlenmiş mantarlı peynir.
Vitako ticari markasının işlenmiş peyniri: Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan işlenmiş çikolata peyniri, Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan işlenmiş krem peynir, İşlenmiş Gouda peyniri
Süt ürünleri. Kuru maddede yağ kütle oranı en az %65 olan işlenmiş peynirler: kremsi tada sahip işlenmiş peynir, pastırmalı işlenmiş peynir, mantarlı işlenmiş peynir
Füme işlenmiş sosis peyniri : çubuk veya çubuk şeklinde işlenmiş peynir, füme, somun veya çubuk şeklinde işlenmiş peynir, duman aroması ile yapılmış, işlenmiş peynir,
İşlenmiş peynir Geleneksel, İşlenmiş peynir MonteBlun , Katkılı ve katkısız işlenmiş peynir, Krem peynir Geleneksel , Krem peynir MonteBlun , Katkılı ve katkısız krem peynir, kütle fraksiyonu o
İşlenmiş peynir Peynir toplama Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan çikolata; İşlenmiş peynir Peynir toplama Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan Omichka; İşlenmiş peynir Peynir toplama
İşlenmiş peynirler, parçalar : Kuru maddede kütlece yağ oranı %30, %40 olan mantarlı işlenmiş topak peynir, Kuru maddede kütlece yağ oranı %30, %40 olan kırmızı biberli işlenmiş topak peynir, İşlenmiş peynir
İşlenmiş peynir Hochla nd İsviçre peyniri ile klasik peynir. Kuru maddedeki yağ oranı %50'den az olmayan kütle fraksiyonu. İşlenmiş peynir HOCHLAND kremalı. Kuru maddedeki yağ oranı %55'ten az olmamalıdır. İşlenmiş peynir
Peynir Hochland İşlenmiş Çedar Peyniri Gıdası. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan; İşlenmiş Peynir Hochland İşlenmiş Emmental Peynir Gıdası. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmamalıdır.
Süt ürünleri Kuru maddedeki yağ oranı en az %65 olan işlenmiş peynirler: krem peynir, pastırmalı işlenmiş peynir, mantarlı işlenmiş peynir.
KALIPLANMIŞ PEYNİR PEYNİRİ: tuzlu süzme peynir işlenmiş peynir, tuzlu süzme peynir işlenmiş peynir otlar ve sarımsak ile, adjik oh ile, biber baharat ile, kuru ve taze otlar, sebzeler, mantar, jambon ile; -pro
Peynir: yumuşak, yarı sert, sert, krem peynir, bira peyniri, işlenmiş peynir, sosis peyniri. Çeşitler: ev yapımı, yarı sert kremalı, sert kremalı, filada (krem peynir), füme örgü, kremalı fıçı (işlenmiş peynir), sosis
Mantarlı işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,5, "Cheerful milkman" ticari markası; Jambonlu işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,3, "Cheerful milkman" ticari markası; İşlenmiş peynir
Pastırmalı işlenmiş peynir "Viola". Kuru maddedeki yağ kütle oranı %50; Jambonlu işlenmiş peynir "Viola". Kuru maddedeki yağın kütle oranı %50; Cantharellus cibarius mantarlı işlenmiş peynir "Viola". Kütle oranı o
Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan işlenmiş peynir "Rus"; Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan işlenmiş peynir "Gollandskiy"; Kuru maddede yağ kütle oranına göre işlenmiş peynir "Amber"
Kuru maddede yağ oranı %50, %52, %55 olan işlenmiş peynir: Kremalı, kuru maddede yağ kütle oranı %50, %52, %55 olan işlenmiş peynir: Yeşillikli, kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir,
Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan işlenmiş peynir: Çikolata, Bal, Şehir topağı. Kuru maddede yağın kütle oranı %45 olan işlenmiş peynir: Rus, Hollanda. İşlenmiş peynir lomtevoy D
🇺🇦 Ukraine
İşlenmiş peynir Nevsky kremalı kuru madde bazında yağ kütle oranı %60; İşlenmiş peynir Porçini mantarlı kuru madde bazında yağ kütle oranı %50; İşlenmiş peynir Jambonlu (tütsülenmiş et ürünü ile
Kuru maddedeki yağ oranı %50 olan sterilize edilmiş işlenmiş peynir: Ekşi krema, İştah açıcı, Soğanlı. İşlenmiş sterilize peynir Kuru maddede yağ oranı %45 olan Delicate. İşlenmiş sterilize peynirler m
İşlenmiş Viola peyniri kuru maddedeki yağ oranı %50. İşlenmiş peynir Viola kuru maddedeki yağ oranı %50: haşlanmış domuz eti ile; porçini mantarı ile. İşlenmiş peynir Viola çeşitli Rus seçkisi
CHEESE BORN ticari markası altında işlenmiş sosisli peynir, CHEESE BORN ticari markası altında tütsülenmiş yeşillikli sosisli işlenmiş peynir, CHEESE B ticari markası altında tütsülenmiş kırmızı biberli sosisli işlenmiş peynir
Mantarlı işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,5, Vesely Dairyman ticari markası; Jambonlu işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,3, Cheerful milkman ticari markası; İşlenmiş peynir
İşlenmiş tütsülenmiş peynir AROMATİK MANTARLAR - kuru maddedeki yağın kütle oranı: 30%, 40%, 45%. İşlenmiş tütsülenmiş peynir BAHARATLI OTLAR - kuru maddedeki yağ kütle oranı: 30%, 40%, 45%. Tütsülenmiş işlenmiş peynir SALAMLI - w
İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis. Kuru maddedeki yağ oranı %40 İşlenmiş peynir KARAT pastırmalı tütsülenmiş sosis. Kuru maddedeki yağın kütle oranı %40 İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis, lapa ile
Kuru maddede yağ kütlesi oranı %45 olan işlenmiş peynir. Ekşi krema ile porçini mantarlı baharatlı işlenmiş peynir Kuru maddede% 45 yağ. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %60 olan işlenmiş Polotsk peyniri
🇧🇾 Belarus
Mantarlı işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,5, Vesely Dairyman ticari markası; Jambonlu işlenmiş peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı %44,3, Cheerful milkman ticari markası; İşlenmiş peynir
İşlenmiş peynir tabağı. İşlenmiş peynir Stolovyi (blok, somun, briket, çubuk, talaş) kuru maddede yağ kütle oranı %30; İşlenmiş peynir Table (blok, somun, briket, çubuk, talaş) kütle oranı
CHIZ markalı işlenmiş peynir ürünü: Süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle fraksiyonu %45 süt dahil %50; Mantarlı işlenmiş peynir ürünü
Kuru madde cinsinden yağ oranı %20 ila %60 arasında olan işlenmiş peynirler İşlenmiş peynir çeşitleri: 1) Tatlandırıcı bileşenlerin ve aromaların ilave olarak işlenmediği dilimlenmiş işlenmiş peynirler 2) Proc
Kuru maddede yağ kütle oranı %60, %50, %40 olan işlenmiş hamurlu peynir. Kırmızı biberli sürülebilir işlenmiş peynir, kuru maddede yağ kütle oranı %60, %50, %40. Yağ kütlesi fraksiyonu aroması ile işlenmiş peynir
🇧🇾 Belarus
İşlenmiş peynir Fetaxa. Kuru maddedeki yağ oranı %45'ten az olmayan işlenmiş peynir Fetaxa Baharatlı Karışım. Kuru maddedeki yağ oranı %45'ten az olmayan işlenmiş zeytinli ve papr ikoylu Fetaxa peyniri. Mas
İşlenmiş peynir ürünleri: - en az %50 yağ fazındaki süt yağı dahil olmak üzere kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü; - işlenmiş peynir ürünü
Porçini mantarı ile işlenmiş Viola peyniri. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; Haşlanmış domuz eti ile işlenmiş peynir Viola. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Crea
İşlenmiş peynir Acı biberli topaklanmış, İşlenmiş peynir Tütsülenmiş et ürünleri ile topaklanmış, İşlenmiş peynir Çikolatalı tatlı
İşlenmiş peynirler, hava geçirmez tüketici kaplarında ambalajlanmış, ürün yelpazesi: kuru maddede kütlece yağ oranı %30,0 olan tütsülenmiş işlenmiş sosis peyniri, kütlece yağ oranı %30,0 olan baharatlı işlenmiş sosis peyniri Hunter
Hochland İşlenmiş Peynir Topak Peynir Maasdam Peyniri ile Klasik. Kuru maddedeki yağ oranı en az %45; Jambon ile işlenmiş "Hochland" Peyniri. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan; Peynir
İşlenmiş peynirler Yanta: jambonlu, mantarlı, Camembert peyniri tadında, otlu, kırmızı biberli, - kuru maddede %55 yağ kütlesi fraksiyonu ile. İşlenmiş peynir Yanta lor peyniri: kremsi, otlu
Cheddar peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü kuru maddede yağ kütlesi oranı %45-%55 Pr Emmental peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü yağ kütlesi oranı i
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
🇺🇾 Uruguay
Gıda endüstrisinde balık ürünleri, et ürünleri, sosisler, peynir ve dolgulu peynir ürünleri, işlenmiş peynir ve işlenmiş peynir ürünlerinin üretiminde kullanılan kompleks gıda katkı maddesi
İşlenmiş peynir Krem peynir, İşlenmiş peynir Kuru maddede yağ kütle oranı %45.0; %50.0 olan krem peynir Polimerik ambalajlarda, polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda ve kutularda ambalajlanmış
DONANIMLI KREM PEYNİR: bileşenlerle işlenmiş peynir "Krem": jambon, porçini mantarı, chanterelles, karides, pastırma, salam, kırmızı havyar ve diğerleri ile işlenmiş peynir "Krem"
Amber dilimlerinde işlenmiş peynir. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, İşlenmiş peynir dilimleri Druzhba. Kuru maddede kütlesel yağ oranı %45. Krem peynir dilimleri KARAT. Kuru maddedeki yağ kütle oranı
ÜRÜNLE BİRLİKTE PEYNİR LOMTEOVA: kuru maddede yağ kütle oranı %20.0; %30.0; %40.0; %45.0; %50.0; %55.0 (bileşenler olmadan) olan topaklı işlenmiş peynir ürünü; bileşenlerle birlikte: işlenmiş peynir ürünü l
İşlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağın %50 kütle oranı (yağ fazında süt yağının %50'den az olmayan kütle oranı) aralığında: - dolgu maddesi içermeyen işlenmiş peynir ürünü; - peynir ürünü
Peynir Şehri ticari markasıyla Hollandsky, Rus, Kostromskoy ve işlenmiş hamurlu peynir Druzhba'dan bir dizi işlenmiş peynir
İşlenmiş peynirler: İşlenmiş sosis füme peynir, kuru maddede yağın kütle oranı %40, Puchezhsky peynir üretim tesisi LLC markası
İşlenmiş peynir Peynir Koleksiyonu: Kremalı, Maazdam ve Cheddar PRESIDENT® Kuru maddedeki yağ oranı %45; İşlenmiş peynir "Myasnaya Koleksiyonu" President®: "Izgara Etli", "Kremalı" ve jambonlu. Ma
Süt yağı ikameli eritilmiş peynir mercimekli ürünler: parçalar: - kuru maddede yağ kütle fraksiyonu olan işlenmiş peynir ürünü: 40.0%; 45.0%; 50.0%; - kuru maddede yağ kütle oranı: %40.0; %45.0; %50.0 olan işlenmiş sosis peyniri içeren bir ürün
Peynir çeşitleri: Sert ve yarı sert: Ural peyniri, Dağ peyniri, Genç Dağ peyniri, Kamsky peyniri, Perm peyniri, Krasnokamsky peyniri, Knolik peyniri; Yumuşak peynirler: İşlenmiş peynir, Kosichka-Chechil peyniri, Prik
İşlenmiş peynir Lomtevoy: "Kostromskoy", "Sovyet", "Ros siysk "; İşlenmiş hamurlu peynir: "Nevsky", "Creamy", "Druzhba", "Volna", "Slavyansky", "Nezhenka". Tüketici ve / veya nakliye konteynerlerinde paketlenmiş, tartım
Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %35, %40, %45, %50, %55, %60 olan aroma bileşenleri içermeyen işlenmiş peynir "UKTUSSKY"; Aroma bileşenleri içeren işlenmiş peynir "UKTUSSKY" ("Gouda", "Cheddar", "Emmentale
İşlenmiş peynir Milkana ® Kidz Milky Snack çilek aromalı Kuru maddede %45-%55 yağ kütlesi fraksiyonu İşlenmiş peynir Milkana® Kidz Milky Snack vanilya aromalı Kuru maddede %45-%55 yağ kütlesi fraksiyonu
FROMAGERIE DE VIHIERS
🇫🇷 France
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "Gorodskoy", "Orbita", "Druzhba", "Yantar favorisi", "Sosis" füme. Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: fesleğen aromalı, garl aromalı
İşlenmiş peynir topağı kreması Ev yapımı, işlenmiş peynir topağı kreması Ev bileşenleri (dereotu, sarımsak)
Kuru maddede yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "min sky "Stolichny", füme "Maisky", füme "Prazdnichny", füme "Favorite". Değiştirilmiş işlenmiş peynir ürünü
🇧🇾 Belarus
İşlenmiş peynir "Farmerskiy", kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %45, ürün yelpazesinde %50: dolgulu, dolgusuz; İşlenmiş peynir "Creamy", kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %50
Dondurularak kurutulmuş işlenmiş peynir: Kütlesel yağ oranı %30 olan City, kütlesel yağ oranı %40 olan Kostromskoy, kütlesel yağ oranı %30 olan işlenmiş peynir
İşlenmiş sürülebilir peynir Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan kremsi, %60, kuru maddedeki yağ kütle oranı %45'ten az olmayan işlenmiş peynir, bileşenlerle birlikte %60,
İşlenmiş peynir Donskoy Yantar. İşlenmiş peynir Donskoy Yantar dolgularla: mantarlı, mantar tadında, çiğ tütsülenmiş veya yarı tütsülenmiş et ürünleri, pastırmalı, acıkalı, karabiberli, w
İşlenmiş peynir Uglich lezzeti kuru madde cinsinden yağın kütle oranı %40,0; İşlenmiş peynir Uglich lezzeti: - baharatlı otlar ile; - kırmızı biber ile; - mantar tadı ve aroması ile; - tadı ve aroması ile
Ürün yelpazesindeki işlenmiş peynirler: - işlenmiş hamurlu peynirler Yantar - kuru madde açısından %60 yağ kütle oranı; Friendship - kuru madde açısından %55 yağ kütle oranı; Fermente süt - ağırlıkça %45
işlenmiş peynirler: Sovyet, Rus, Gollandsky, City, Neptune; işlenmiş sosis peynirleri: Tütsülenmiş sosis, Avcılık, Kimyon tohumlu Avcılık, Kişnişli Avcılık, Mantarlı Avcılık
İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis, kuru maddedeki yağ oranı %40 İşlenmiş peynir KARAT tütsülenmiş sosis, kuru maddedeki yağ oranı %40: - mantarlı; - pastırmalı.
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar tütsülenmiş sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
Gıda katkı maddeleri - doğal aromalar: Peynir B-1738 (Doğal Peynir Aroması B-1738), Peynir 1411507 (Doğal İşlenmiş Peynir Tipi Aroması 1411507), Peynir 1411244 (Doğal Peynir Aroması 1411244), Cheddar 1411748 (Doğal
The Edlong Corporation
🇺🇸 United States
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Parma jambonlu, İtalyan Pesto soslu, domates ve fesleğenli, Parmesan peynirli, kuru maddede %50 yağ; İşlenmiş peynir Viola çeşitli
Emmental aromalı işlenmiş POLENGİ peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL Aromalı- POLENGİ
BONPROLE INDUSTRIAS LÁCTEAS S.A. UY-135
🇺🇾 Uruguay
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40,0 ve yağ fazındaki süt yağı kütle oranı %50,0 olan Uglich'ten Delicatessen; Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü
İşlenmiş peynir Lomtevoy: Kostromskoy, Sovyet, Rus; İşlenmiş hamurlu peynir: Nevsky, Kremalı, Druzhba, Volna, Slavyansky, Nezhenka, polimer ve veya kombine eş kaplarda paketlenmiş
Fetax'ın süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle oranı %60'tan az değildir. Yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50'den az değildir; İşlenmiş peynir ürünü Fetaksa Piquant
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %60. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru yağ kütle fraksiyonunda dolgu maddesi ile baharatlı
.
🇧🇾 Belarus
Polipropilen yırtma bandı art. 204518 işlenmiş peynir dilimlerinin iç ambalajı için, kalınlık 57 mikron; polimerik film PP EVA art. 71133 işlenmiş peynir dilimlerinin iç ambalajı için, kalınlık 23 mikron
Apeldoorn Flexible Packaging B.V.
🇳🇱 Netherlands
İşlenmiş peynir ürünleri. Ürün yelpazesinde kuru maddede yağ kütle oranı %55, %60, %65, %70 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: zeytinli; otlu; Fransız yeşillikli; baharatlı; Şili; p
Emmental aromalı işlenmiş peynir kuru maddedeki yağ kütle oranı %45-%55 Çedar aromalı işlenmiş peynir kuru maddedeki yağ kütle oranı %45-%55
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
🇺🇾 Uruguay
Süt ürünleri: Emmental aromalı işlenmiş Polengi peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL Aromalı-POLENGHI
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
🇺🇾 Uruguay
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Kremalı, İtalyan jambonlu, aromatik otlu, sosisli Pepperoni, kuru maddede yağ oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli Fins
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar füme sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
Süt işleme ürünü: işlenmiş peynirlerin ve işlenmiş ürünlerin üretiminde kullanılan peynir mayası kazeini, STE LAITIERE DE MAYENNE işaretlemesi
STE LAITIERE DE MAYENNE.
🇫🇷 France
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü füme Maisky. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü ko
🇧🇾 Belarus