işlenmiş süt GTIP / HS CODE ✨
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040630: Eritme peynirler (rendelenmemiş/toz haline getirilmemiş)
- 040690: Diğer peynirler
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 200899: Diğer meyve, yemiş, bitki parçaları konserveleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
- 7607: Aluminyumdan yaprak ve şeritler (kalınlık <= 0, 2mm)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
BUTTERBROSHKI ticari markalı ve ürün yelpazesinde ticari markası olmayan ürünler: işlenmiş süt yağı ikameli ürün Peynirli sandviçler için sürme, işlenmiş süt yağı ikameli ürün Sprea
|
|
||
İşlenmiş süt ve süt bazlarına doğrudan ekleme için granül formda konsantre derin dondurulmuş starter kültürler:
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
İşlenmiş süt ve süt ürünleri bazlarına doğrudan eklenmek üzere granül formda konsantre derin dondurulmuş starter kültürler:
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Süt ve işlenmiş süt ürünleri
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %2,5, %3,2, %3,5, %4,0 olan yeniden işlenmiş süt
|
|
||
UHT UHT işlenmiş süt bileşiği sterilize edilmiş ürün: Kütle oranı %19 yağ içeren çırpma için tereyağı kreması, kütle oranı %15 yağ içeren çırpma için tereyağı kreması klasik QimiQ Classic - tetra ambalaj
|
QimiQ Handels GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
İşlenmiş süt yağı ikame ürünü BUTTERBROCHKI ticari markalı ve ticari markası olmayan peynirli sandviçler için sürülür.
|
|
||
Valio ultra yüksek sıcaklıkta işlenmiş (UHT) yağsız içme sütü, Valio ultra yüksek sıcaklıkta işlenmiş (UHT) dökme süt işlenmiş (UHT) dökme süt %3,5 ila %4,5, Valio içilebilir süt
|
|
||
Valio ultra yüksek sıcaklıkta işlenmiş (UHT) yağsız içme sütü, Valio ultra yüksek sıcaklıkta işlenmiş (UHT) dökme süt işlenmiş (UHT) dökme süt %3,5 ila %4,5, Valio içilebilir süt
|
|
||
Süt yağı ikameli füme işlenmiş sosis peynir ürünü "Lukhsky", süt yağı ikameli füme işlenmiş sosis peynir ürünü "Lukhsky" AMBER, füme işlenmiş sosis peynir ürünü "
|
|
||
CHIZ markalı işlenmiş peynir ürünü: Süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle fraksiyonu %45 süt dahil %50; Mantarlı işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünleri: - en az %50 yağ fazındaki süt yağı dahil olmak üzere kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü; - işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş Hindistan Cevizi Hamuru Hindistan Cevizi Sütü, İşlenmiş Hindistan Cevizi Hamuru Hindistan Cevizi Kreması, İşlenmiş Hindistan Cevizi Hamuru Organik Hindistan Cevizi Sütü, ticari markalar AROY-D , REAL T
|
Thai Agri Foods Public Company Limited
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40,0 ve yağ fazındaki süt yağı kütle oranı %50,0 olan Uglich'ten Delicatessen; Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt içeren ürünler: Kuru maddede yağ kütle oranı %40 olan Burenkin lug peyniri ile işlenmiş tütsülenmiş sosis; Süt yağı ve süt ikamesi içeren tütsülenmiş işlenmiş peynir içeren sosis ürünü
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %35.0; %45.0; %55.0; %60.0 olan peynir ve süt yağı ikamesi ile işlenmiş ürünler: Maasdam peyniri ile işlenmiş ürün, Kremalı peynir ile işlenmiş ürün, işlenmiş ürün
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %35.0; %45.0; %55.0; %60.0 olan peynir ve süt yağı ikamesi ile işlenmiş ürünler: Maasdam peyniri ile işlenmiş ürün, Kremalı peynir ile işlenmiş ürün, işlenmiş ürün
|
|
||
Süt ürünleri. Kuru maddede yağ kütle oranı en az %65 olan işlenmiş peynirler: kremsi tada sahip işlenmiş peynir, pastırmalı işlenmiş peynir, mantarlı işlenmiş peynir
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "Gorodskoy", "Orbita", "Druzhba", "Yantar favorisi", "Sosis" füme. Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: fesleğen aromalı, garl aromalı
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar tütsülenmiş sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Süt yağı ikameli Lukhsky tütsülenmiş peynir sosis ürünü, işlenmiş sosis tütsülenmiş peynir ürünü Süt yağı ikameli Lukhsky AMBER, işlenmiş sosis tütsülenmiş peynir ürünü
|
|
||
Kokteyller için ultra yüksek sıcaklıkta sıvı süt karışımı, %2,5 yağ kütle oranı ile işlenmiş, BMK LLC etiketli yumuşak dondurma için karışım süt sıvısı, vanilya aroması ile ultra yüksek sıcaklıkta işlenmiş
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Fetax'ın süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle oranı %60'tan az değildir. Yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50'den az değildir; İşlenmiş peynir ürünü Fetaksa Piquant
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %60. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru yağ kütle fraksiyonunda dolgu maddesi ile baharatlı
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Cheddar peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü kuru maddede yağ kütlesi oranı %45-%55 Pr Emmental peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü yağ kütlesi oranı i
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar füme sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü füme Maisky. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü ko
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kuru maddede yağın kütle oranı %40.0; %45.0;, %50.0; %55.0; %60.0 olan, bileşen içermeyen süt yağı ikameli işlenmiş hamurlu peynir ürünü; Süt yağı ikameli işlenmiş hamurlu peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %20 olan sürpriz. Kuru maddede %40 yağ içeren süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: Vostochny,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Süt ürünleri Kuru maddedeki yağ oranı en az %65 olan işlenmiş peynirler: krem peynir, pastırmalı işlenmiş peynir, mantarlı işlenmiş peynir.
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün, Kuru maddede yağ içeriği %30, %40 olan füme monomakh sosis Süt ikameli süt içeren ürün
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, süt yağı ikameli süt içeren ürün, kuru maddede yağ kütlesi oranı %30, %40 olan Monomakh tütsülenmiş sosis; Süt ikameli süt içeren ürün
|
|
||
Gıda katkı maddesi: nisin (%50) ve sodyum klorür (%50) E234 bazlı, suşun fermantasyonu ile elde edilen doğal biyo-koruyucu, gıda ürünlerinin (süt ürünleri, işlenmiş peynirler, süt ve süt ürünleri) üretiminde kullanılır.
|
Fooding Group Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Bitkisel süt Soya sütü ve işlenmiş ürünler: Soya sütü 1000 mililitre hacminde plastik şişede şişelenir; yumuşak tofu, kuru üzümlü tofu, kuru kayısılı tofu, preslenmiş tofu, dereotlu tofu
|
|
||
İşlenmiş arıcılık ürünleri: Katkılı doğal çiçek balı (propolis, arı sütü, arı ekmeği, polen, sedir reçinesi, arı ekmeği ve arı sütü, polen ve arı sütü, petek, erkek arı
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "min sky "Stolichny", füme "Maisky", füme "Prazdnichny", füme "Favorite". Değiştirilmiş işlenmiş peynir ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kompozit süt ürünü: sterilize kamçı kreması, %19 yağ kütlesi fraksiyonu ile işlenmiş UHT / UHT, şekerleme kreması e Klasik sterilize, kütle ile işlenmiş UHT / UHT
|
QimiQ Handels GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
İşlenmiş tütsülenmiş ürün, işlenmiş tütsülenmiş ürün "Süt ürünleri atölyesi" -
|
|
||
Süt ürünleri. İşlenmiş rendelenmiş peynir Special, kuru maddede yağ kütle oranı %35; İşlenmiş rendelenmiş peynir Special, kuru maddede yağ kütle oranı %37. Ambalaj: polimer kabuk, polimer torbalar. М
|
|
||
Ürün yelpazesindeki işlenmiş peynirler: - işlenmiş hamurlu peynirler Yantar - kuru madde açısından %60 yağ kütle oranı; Friendship - kuru madde açısından %55 yağ kütle oranı; Fermente süt - ağırlıkça %45
|
|
||
Lomtevoy Kostromskoy, Sovyet, Rossiyskiy, Gollandsky, Volna, Druzhba, Druzhka'dan işlenmiş peynir, "Kremalı", "Şehir", "Orbita", "Çorba için mantarlı", "Çorba için soğanlı", "Ekşi süt". İşlenmiş çorba
|
|
||
Kompozit süt ürünü: krem şanti Krem şanti sterilize, UHT UHT %19 yağ ile işlenmiş, Klasik sterilize şekerleme kreması, UHT UHT %15 yağ ile işlenmiş, paket
|
QimiQ Handels GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
İşlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağın %50 kütle oranı (yağ fazında süt yağının %50'den az olmayan kütle oranı) aralığında: - dolgu maddesi içermeyen işlenmiş peynir ürünü; - peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünleri. Ürün yelpazesinde kuru maddede yağ kütle oranı %55, %60, %65, %70 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: zeytinli; otlu; Fransız yeşillikli; baharatlı; Şili; p
|
|
||
Süt ürünleri: Emmental aromalı işlenmiş Polengi peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL Aromalı-POLENGHI
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Süt işleme ürünü: işlenmiş peynirlerin ve işlenmiş ürünlerin üretiminde kullanılan peynir mayası kazeini, STE LAITIERE DE MAYENNE işaretlemesi
|
STE LAITIERE DE MAYENNE.
|
🇫🇷 France
|
|
Süt ürünleri: Kuru maddedeki yağ kütle oranı %40.0, %45.0, %50.0, %55.0 olan, bileşen ve aroma içermeyen işlenmiş sürülebilir peynir. 60.0; Kuru maddede yağ kütle oranı %5'ten %50.0'ye kadar olan işlenmiş topak peynir
|
|
||
Süt ürünleri. Paketlenmiş dilimlenmiş peynir ürünleri: 50 yağ kütlesi fraksiyonu ile işlenmiş ürün: Rus özel, Kostromskoy özel, Poshekhonsky özel, Hollanda özel, işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt ürünü - Emmental aromalı işlenmiş Polengi peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL FLAVOR-POLENGHİ, topaklı, kuru maddede yağın kütle oranı %45'ten az olmayan, polimer ambalajlarda ve karton kutularda m
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Süt yağı ikameli eritilmiş peynir mercimekli ürünler: parçalar: - kuru maddede yağ kütle fraksiyonu olan işlenmiş peynir ürünü: 40.0%; 45.0%; 50.0%; - kuru maddede yağ kütle oranı: %40.0; %45.0; %50.0 olan işlenmiş sosis peyniri içeren bir ürün
|
|
||
Süt ürünü - işlenmiş peynir, işlenmiş, pastörize edilmiş, bileşen ve aroma içermeyen, kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: İşlenmiş peynir için stabilizatör Stabisol QKG R (Stabisol QKG R); Stabisol MMS 102R yoğunlaştırılmış süt stabilizatörü (Stabisol MMS 102R); İşlenmiş peynir için stabilizatör Stabisol PCPF R (С
|
Hydrosol GmbH & Co. KG
|
🇮🇳 India
|
|
Süt ürünleri, ekşi süt ürünleri, işlenmiş peynirler, reçeller, marmelat, bal, mayonez ve benzeri gıda ürünlerinin polimer kaplarda paketlenmesi için kombine kağıt bazlı malzeme "POLIPAP"
|
|
||
Kuru maddede yağ içeriğine sahip "EDAM" marka süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü: 18, %20, %30, %40, %45, %50, %55 ve %60 (süt yağı içeriği %50'den az olmayan).
|
|
||
Kuru madde cinsinden yağın kütle oranı %60.0, yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50'den az olmayan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt ürünleri: kakaolu işlenmiş peynir "Çikolata" kuru maddede %30 yağ, %100 süt yağı
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Süt ürünleri: "Derevensky", "Tula", "Farmers" olarak işaretlenmiş, termal olarak işlenmiş, yağın kütle oranı %5, %9, %18, %28, %30 olan süt ikame yağlı lor ürünleri; "Homes
|
|
||
Ürün yelpazesinde işlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün: bkz. 1 sayfadaki Ek No. 1. Tüketici kaplarında paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, kuru madde bakımından yağ kütlesi oranı %55,0 olan, süt yağı ikameli süt içeren ürün:
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, süt yağı ikameli süt içeren toz ürün: Laktosan tozları (peynir tozları, bitkisel yağ ve diğer bileşenlerin sos ile uyumlu karışımları)
|
Lactosan Uruguay S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Gıda ürünleri için polietilen tabanlı alüminyum folyo Süt ürünleri, fermente süt ürünleri, işlenmiş peynirler, reçeller, marmelat, bal, mayonez, hardal içeren polimer kapların sızdırmazlığı için PAPL TM POLYTIPE,
|
|
||
Kuru maddedeki yağın kütle fraksiyonuna göre sterilize edilmiş süt yağı ikameli eritme peynir ürünü %20.0, %25.0, %30.0, %35.0, %40.0, %45.0, %50.0, %55.0, %60.0. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt ürünleri: İşlenmiş peynirler: Ekşi süt kuru maddede yağ kütle oranı %45.0, Druzhba kuru maddede yağ kütle oranı %55.0, Yantar kuru maddede yağ kütle oranı %60.0
|
|
||
Süt ürünü : işlenmiş peynir Lomtevoy: Kostromskoy, Sovyet, Rossiyskiy, macun Nevsky, Kremalı, Druzhba, Volna, Slovyansky, Nezhny, ticari marka: Krasninsky Süt Ürünleri Fabrikası ... Ambalaj: pho
|
|
||
Süt yağı ikameli, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30.0, %40.0, %45.0, %50.0 ve %55.0 (süt yağı dahil - %50) olan pütürlü işlenmiş peynir ürünleri: jambonlu, otlu ve soğanlı, mantarlı, tatsız
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: - Fermente süt ürünleri için Stabisol JTL stabilizatörü (Stabisol JTL); - Fermente süt ürünleri için Stabisol TMOG 24 stabilizatörü (Stabisol TMOG 24); - İşlenmiş peynir stabilizatörü Sta
|
Hydrosol GmbH & Co. KG
|
🇮🇳 India
|
|
Kağıt bazında kombine ambalaj malzemesi, markalar: POLIPAP -MK B45 PET 0.012-tl süt ürünleri, fermente süt ürünleri, işlenmiş peynirler, reçeller, marmelat içeren polimer kaplarda gıda ürünlerinin paketlenmesi için,
|
|
||
Süt ve süt ürünleri. Porsiyonlar halinde paketlenmiş peynirler, porsiyonluk kesimler, rendelenmiş: sert, süper sert, yarı sert, yumuşak, işlenmiş, salamura peynirler, Ek 1 sayfa 1-3'e göre.
|
|
||
İçme sütü ezmesi işlenmiş, yağ kütlesi oranı %1,5, %2,5, %3,2, pişmiş içme sütü, yağ kütlesi oranı %4,0.
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, kuru maddede yağ kütle oranı %40,0, %45,0, %50,0 olan süt yağı ikameli süt ürünü: Kremalı; tadı: jambon, pastırma, somon, yengeç, mantar
|
|
||
Süt tozundan geri kazanılmış süt: - yağ kütle oranı %2,5; %3,2; %3,5; %4,0 olacak şekilde pastörize edilmiş; - yağ kütle oranı %2,5; %3,2; %3,5; %4,0 olacak şekilde ultra pastörize edilmiş; - yağ kütle oranı %2,5; %3,2 olacak şekilde işlenmiş
|
|
||
İkame süt yağı içeren SÜT İÇEREN ÜRÜN, termal olarak işlenmiş, süzme peynir teknolojisi kullanılarak yapılmış, ürün yelpazesinde (bir sayfada Ek No. 1'e bakınız)
|
|
||
Süt yağı ikameli süt içeren ürün, işlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilmiş, tütsülenmiş sosis Özel
|
|
||
Süt yağı ikameli süt içeren ürün, işlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilmiş, kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan Matador: pizza ve tost için; ısıya dayanıklı; kremsi
|
|
||
İşlenmiş peynir Ochakovsky-Razdolye teknolojisine göre yapılmış, kuru maddede yağ kütle oranı %60 olan, süt yağı ikameli süt içeren ürün: kremsi, pastırma aromalı, mantarlı
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak yapılan, süt yağı ikameli süt içeren ürün
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt ürünleri: Narin, mantar aromalı, somon aromalı, lezzetli pastırma;
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt ürünleri
|
|
||
İşlenmiş peynir Cream-Cheese Professional DELISSIR teknolojileri ile üretilen süt yağı ikameli süt ürünü. Kuru maddede yağın kütle oranı %60, bitkisel yağ dahil %29
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi Kotofey kullanılarak üretilen, kuru maddedeki yağ kütle oranı %50,0 olan süt yağı ikameli süt içeren ürün.
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün, tütsülenmiş sosis, marka Puchezhsky peynir üretim tesisi,
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, kuru maddedeki yağ kütle oranı %50'den az olmayan, süt yağı ikame gövdeli süt ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünleri: kuru maddede yağ kütle oranı %20 ila %70 arasında olan, %20 ila %50 arasında süt yağı içeren, dolgu maddesi içermeyen veya dolgu maddesi içeren (et
|
|
||
Süt yağı ikameli süt içeren ürün, yaklaşık olarak işlenmiş peynir üretim teknolojisine uygun olarak üretilmiş, macun kıvamında: mantar tadında tuzlu, kütle fra ile krema tadında
|
|
||
Süt yağı ikameli süt içeren ürün, işlenmiş peynir teknolojisi ile üretilmiş Kuru maddede yağ kütle oranı %50.0 olan pizza için, tüketici ambalajında paketlenmiş: polipropilen kaplar
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kuru maddede süt yağının kütle oranı %30, %40, %45 olan tütsülenmiş işlenmiş sosis peyniri, kapalı tüketici ambalajında paketlenmiş
|
|
||
DELISSIR FETA işlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün. Yağın kütle oranı %55, bitkisel yağ dahil %27'dir.
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, süt yağı ikameli süt içeren ürünler: (K) kuru maddede yağ kütle oranı %35 olan, %20 bitkisel yağ içeren termostabil; Özel (K) termostat
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, kuru maddede yağ kütle oranı %20, %25, %30, %35, %40, %45, %50, %54, %60 olan süt yağı ikameli süt ürünü - dolgu maddesi içermeyen tuzlu parça, lo
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, aroma bileşenleri içeren, kuru maddedeki yağ kütle oranı %48'den fazla olmayan, süt yağı ikameli süt içeren ürün,
|
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak yapılan süt yağı ikameli süt içeren ürün: kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu ile topaklı: 20%, 30%, 40%, 45%, 50%, 55%,
|
|
||
İşlenmiş taze sebzeler: dolma için tatlı biber, işlenmiş maydanoz, işlenmiş dereotu, işlenmiş marul, işlenmiş Iceberg salatası, işlenmiş kereviz sapı, işlenmiş otlar, salata
|
|
||
İşlenmiş peynir: işlenmiş peynir Kremalı, işlenmiş peynir Baharatlı, pastırma aromalı işlenmiş peynir, soğanlı işlenmiş peynir, karides aromalı işlenmiş peynir, sarımsaklı ve dereotlu işlenmiş peynir, paket
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri: İşlenmiş dereotu, İşlenmiş Romaine salatası, İşlenmiş iceberg salatası, İşlenmiş Pekin lahanası, İşlenmiş beyaz lahana, İşlenmiş kabak, İşlenmiş maydanoz
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: Çiğ işlenmiş domuz pastırması Pancetta, Çiğ işlenmiş domuz pastırması Panche tta Nostrana, Kuru işlenmiş boyun Koppa, Kuru işlenmiş boyun Coppa deneyimi, Kuru işlenmiş domuz pastırması Shpek, Kuru işlenmiş domuz pastırması Shpek
|
SALUMIFICIO SAN CARLO S.p.А
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yarı mamul meyve ürünleri: işlenmiş elmalar, işlenmiş portakallar, işlenmiş limonlar, işlenmiş kiviler, işlenmiş greyfurtlar, işlenmiş muzlar,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Et ürünleri : kuru işlenmiş domuz karbonatı Lomo, kuru işlenmiş domuz omuzu Bayona, kuru işlenmiş domuz jambonu Jamon, kuru işlenmiş domuz Prosciutto, kuru işlenmiş domuz boynu Koppa, kuru işlenmiş domuz göbeği P
|
|
||
Yabani etten elde edilen sosis ürünleri ve et ürünleri: A kategorisindeki et ürünleri: kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş karaca eti; kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş ayı eti; kuru işlenmiş yaban domuzu eti; geyik filetosu
|
|