Jambon fileto GTIP / HS CODE ✨
- 0101: Canlı atlar,eşekler,katırlar ve bardolar
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021011: Domuz etlerinden but, kol vb. parçaları (kemikli) (tuz./salamura/kuru../tütsü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Tavuk etinden elde edilen ürünler - haşlanmış piliçler: ekstra çeşitler - "Ekstra" jambon; premium - Prima jambon, Tavuk jambon; birinci sınıf - "Znatnaya" jambon, "Mozaik" jambon, "Fileto" jambon, "İhale" jambon; tue
|
.
|
|
|
TU 10.13.14-175-01597945-2018 Domuz eti ürünleri. Özellikler. Pişmiş: jambon, kabuklu kemiksiz jambon, domuz kafası et rulosu. Tütsülenmiş-haşlanmış: ön jambon, sırt jambonu, Lipetsk jambonu, fileto
|
|
||
et ürünleri: Yemeye hazır et ürünleri: Fırında jambon, Bohun jambonu, gevrek jambon vakum, konserve jambon, fileto domuz malopolska, ev yapımı domuz knuckle, Yeşil domuz eti ile domuz eti
|
🇵🇱 Poland
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Domuz balik, yağsız jambon, Tambov jambonu, Voronezh jambonu, fileto, Rostov rulosu
|
|
||
Pişmiş kümes hayvanları ürünleri: Hindi but jambonu, Tavuk göğüs jambonu, Fileto jambon
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: büyük parçalar - dana elması, but; domuz eti - jambon, fileto; kuzu fileto, tavşan fileto; doğranmış - kıyma: dana eti, domuz eti, ev yapımı, tavşan eti; hamurda doğranmış - evde köfte
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: ön jambon, arka jambon, fileto, göğüs eti, sığır filetosu, bonfile, boyun, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Yelets rulo, yumuşak rulo; Füme-pişmiş domuz ürünleri: bonfile
|
|
||
Kümes hayvanı etinden pişmiş sosisler: "Tender" sosis, Hindi jambonu, "Fileto" sosis, Tavuk sosis, "Krestyanskie" sosis, "Stolichnaya" jambon
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: bebek jambonu, fileto, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti (pastırma), boyun, kabuklu fileto, domuz balığı, hussar sığır eti, sığır balığı, kovboy çubukları, tuzlu çubuklar, bira çubukları
|
|
||
füme-pişmiş et ürünleri: domuz etinden bütün parça füme-pişmiş et ürünleri: - A, B kategorileri: jambon, fileto, balyk, karbonat, bonfile, boyun, rulo, barbekü; - B kategorileri: göğüs eti, kemikli kebap, re
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda üretilen domuz eti ve domuz yağı ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti, et : Kategori A: "Domuz eti", "Göğüs eti", "Jambon", "Fileto", "Boyun"; Kategori B: "Balyk", "Kemikli göğüs eti
|
Agro Alex Group Co. for Agricultural Industrialization import and export
|
🇪🇬 Egypt
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda üretilen domuz eti ve domuz yağı ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti, et : Kategori A: "Domuz eti", "Göğüs eti", "Jambon", "Fileto", "Boyun"; Kategori B: "Balyk", "Kemikli göğüs eti
|
|
||
Domuz eti gurme ürünleri Valdai tütsülenmiş-haşlanmış: kemiksiz jambon, fileto, boyun, karbonat
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanları pişmiş sosisler. Pişmiş sosisler, birinci sınıf: Jambon, Fileto ,. Pişmiş sosisler ikinci sınıf: Tavuk, Müslüman, Balychkovaya Pişmiş sosisler üçüncü sınıf: Sarımsak, D
|
|
||
haşlanmış ve tütsülenmiş domuz eti ve sakatat ürünleri: sırt jambonu, fileto, göğüs eti, pirzola, kaburga, pastırma içinde dil, pastırma içinde ciğer, ciğer ezmesi, tuzlama
|
|
||
Et ürünleri: pişmiş dondurulmuş pişmiş domuz ürünleri: domuz yağı, göğüs eti, boyun, kürek kemiği, jambon, fileto, domuz pastırması
|
Theo Bauwens
|
🇧🇪 Belgium
|
|
GALLUS DOMESTICUS evcil tavuk karkaslarının dondurulmuş kemiksiz parçaları: jambon, fileto, göğüs
|
NOGUEIRA RIVELLI IRMÃOS LTDA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, dondurulmuş kemiksiz sığır eti: - küçük boyutlu kategori A: sığır straganof Myasnov royally (jambon filetosundan); - porsiyonlu kategoriler A: genç bir boğanın bacağından sığır bifteği Myasnov, siz
|
- 77
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş domuz yarım karkasları, etleri, jambon, fileto, karbonat, bonfile, boyun, kürek kemiği, göğüs eti, pirzola vakum ambalajlı ve gaz modifiye atmosfer kullanılarak paketlenmiş etler
|
|
||
Ürün yelpazesinde kümes hayvanı etinden pişmiş sosisler: Sosis: birinci sınıf - Jambon, Fileto, ikinci sınıf - Danilovskaya, Mustchichnaya, Provencal, Mermer; Sosisler: ekstra - Seçilmiş, Doğranmış, birinci
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş: karkaslarda (tavuk, tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, hindi, beç tavuğu) ve kümes hayvanlarının kesilmesinde (but, baget, kanat, jambon, fileto)
|
|
||
Domuz etinden lezzetler Valdai tütsülenmiş-haşlanmış: kemiksiz jambon, fileto, boyun, karbonat
|
|
||
Ham tütsülenmiş domuz ürünleri: premium: Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, Fileto, Göğüs eti, Kemiksiz göğüs eti (pastırma) , Jambon boynu, Kabuklu fileto; ikinci sınıf
|
|
||
Çiğ füme domuz eti ürünleri: çiğ füme domuz eti, kabuklu fileto, Tambov jambonu, Voronej jambonu, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, jambon boynu, fileto, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti 1518936
|
|
||
Domuz et ürünleri: Kemiksiz deri üzerine tuzlanmış fileto, kemiksiz ve derisiz tuzlanmış fileto, kemiksiz deri üzerine tuzlanmış jambon, kemikli deri üzerine tuzlanmış jambon, kemiksiz ve derisiz tuzlanmış jambon, shoulde
|
|
||
Haşlanmış kümes hayvanları ürünleri: Doğu jambonu, Şarküteri jambonu, Hindi filetosundan doğal jambon, Narin jambon, İhale tadı jambon, hindi jambonu, tavuk göğsü jambonu, but rulo Ind
|
|
||
Kümes hayvanı etinden haşlanmış jambon ürünü: "Fileto" jambon, "İhale hindi" jambon, "Ostankino tarzı" ihale hindi jambon, "Lyubitelskaya" jambon
|
|
||
Pişmiş kümes hayvanları ürünleri: Fileto jambon, Tavuk filetodan bolonez et sosu, Bolonez soslu tavuk fileto, Tavuk filetodan bolonez et, Tavuk filetodan bolonez et sosu
|
|
||
pişmemiş tütsülenmiş ürünler: domuz etinden: göğüs eti "Yantarnaya", balyk "Venskiy", boyun "Extra", jambon "Parmskaya", fileto "Grand", jambon "Danube"; sığır etinden: fileto "Austrian", bonfile "Alpine", sığır eti "Delicatesn
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul kanatlı ürünleri: tavuk eti ve parçaları (kanat, jambon, but, but, tavuk fileto, kemiksiz ve kemiksiz göğüs), hindi eti ve parçaları (kanat, jambon, but, but, tavuk fileto, göğüs
|
, Russian Federation
|
|
|
Tuzlanmış domuz eti ürünleri: "mükemmel" göğüs eti, "mükemmel baharatlı" göğüs eti, "ev usulü" fileto, "ev usulü baharatlı" fileto, "köylü usulü" jambon, "köylü usulü" baharatlı jambon, "köy usulü" karbonat, karbonat
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünleri: "mükemmel" göğüs eti, "mükemmel baharatlı" göğüs eti, "ev usulü" fileto, "ev usulü baharatlı" fileto, "köylü usulü" jambon, "köylü usulü" baharatlı jambon, "köy usulü" karbonat, karbonat
|
|
||
soğutulmuş füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: "Kokulu" göğüs eti, "Stolichnaya" göğüs eti, "Kokulu" jambon, "Stolichnaya" jambon, "Kokulu" fileto, "Stolichny" fileto, "Kokulu" rulo, "Stolichny" somun ", Yanak
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul kanatlı eti ürünleri: kanat, çeyrek (omurgalı jambon), omurgasız jambon, but, omurgasız but, baget, kemikli göğüs, göğüs fileto, fileto kalça, omurga, l
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti: kemikli kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli jambon, kemiksiz jambon, karbonat, kemiksiz fileto, kemiksiz fileto, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, bonfile, kemiksiz boyun, kemiksiz boyun
|
FOOD SERVICE SP. z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Füme haşlanmış tavuk rulo ekstra soğutulmuş: Tavuk rulo; Ekstra soğutulmuş füme haşlanmış tavuk fileto jambon: Tavuk fileto jambon, Pişmemiş füme tavuk göğsü ekstra soğutulmuş: tavuk göğsü
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanları ürünleri: Gourmet karbonat; Versailles karbonat; But Gourmet; But Flaman; haşlanmış domuz eti Gourmet, haşlanmış domuz eti Alpine; fileto Gourmet, fileto Viyana; Alp jambonu; Baltık jambonu;
|
№ 1
|
|
|
pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri: Parma domuz eti, Beaumont domuz eti, Bolognese domuz eti, Bordeaux domuz eti, Jambon boynu, kabuklu fileto, fileto, Kremlin karbonat, Kremlin boynu, Kremlin jambonu,
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri (Almi şirketinden gıda katkı maddeleri ile): - domuz etinden: brisket Yantarnaya, balyk Venskiy, boyun Extra, jambon Parmskaya, fileto Grand, jambon Danube; - sığır etinden: fileto Po-av
|
|
||
Domuz ve sığır etinden et ürünleri: - Füme - haşlanmış domuz eti: Yüksek kaliteli boyun, Yüksek kaliteli boyun, Yüksek kaliteli boyun, Yüksek kaliteli jambon, Otmenny jambon premium, premium fileto Ordinary premium, fileto Moskovskaya premium, premi
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri çeşitleri: pişmiş ve tütsülenmiş - Isaklinskaya boyun, Samara boyun, Özel fileto, Tsarskaya fileto, Isaklinsky karbonat, Andreevsky karbonat, Özel jambon, Süper jambon, g
|
|
||
Soğutulmuş tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: A kategorisi - fileto, kemikli et "Myasnoy dvor", ağda jambon, jambondan domuz eti; Blade kategorisi, omuzda domuz yağı, et rozeti, kırmızı biberli jambon, jambon
|
|
||
Haşlanmış kümes hayvanları ürünleri: Hindi filetodan doğal jambon, tavuk göğsünden jambon, hindiden jambon, jambon Tender, tavuk rulo, tavuk rulo.
|
|
||
Ürün yelpazesinde pişmiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: Tambov jambonu, Voronezh jambonu, yağsız jambon, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, Belarus inciği, kabuklu domuz balyk, göğüs eti, fileto
|
MERICS
|
🇸🇮 Slovenia
|
|
Ürün yelpazesinde çiğ füme domuz ürünleri: jambon boynu, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, Tamboronezh jambonu, Voronezh jambonu , kemiksiz göğüs eti (domuz pastırması), domuz kaburgası, boğum, kabuklu fileto
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş domuz eti ürünleri: Kategori A - Kabuklu fileto; kategori B - "Jambon boynu", "Tambov jambonu", "Voronezh jambonu", "Leningradsky rulo", "Rostov rulo", "Loin"; kategori
|
Paul OTT GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Başkanlık karbonatı, Krestyansky karbonatı, kabuklu fileto, fileochka Delicacy , Bremensky jambonu, Jambon boynu, Avcı jambonu, pastırma, Köy göğüs eti, göğüs
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz eti ürünleri: kategori A: Kabuklu fileto; kategori B: Jambon boynu, Loin, Leningradsky rulo, Rostov rulo, Tambov jambonu, Voronezh jambonu; kategori B: Göğüsler
|
|
||
Soğutulmuş domuz ürünleri: pişmemiş füme - ön jambon, arka jambon, jambon Lipetsk, fileto, göğüs eti; füme-haşlanmış - ön bacak, arka bacak, Lipetsk bacak, incik, boyun, haşlanmış domuz Tambovs
|
|
||
Domuz etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler: Boyun, Karbonat, Omuz, Et kaburga, Göğüs eti, Rulo, İncik, Et somunu, Zencefilli kurabiye adam, Fileto, Yanak, Domuz fıçısı, Kesik, Jambon, Balık, Kemiksiz jambon, Kemiksiz jambon,
|
|
||
ürün yelpazesindeki pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri: kategori A: Kabuklu fileto; B kategorisi: Jambon boynu, Loin, Leningradsky rulo, Rostov rulo, Tambovsky jambon, Voronezh jambon, kategoriler
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: - sıcak ve soğuk tütsülenmiş domuz eti: Kaburga; Kemiksiz fileto; Göğüs eti; Kemiksiz domuz eti; Jambon; Domuz jambonu; Jambon, Nürnberg sosisleri; Tütsülenmiş sosisler; Knuckle;
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, kümes hayvanları, tavşan ve nutria soğuk tütsülenmiş et ve sakatat ürünleri: Domuz eti ürünleri: Jambon, But, Fileto, Tambov usulü jambon, İngiliz usulü jambon, В
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz eti ürünleri. A kategorisinin et ürünü: Kabuklu fileto; B kategorisi: Jambon Tambov, Voronezh Jambonu, Leningradsky rulo, Rostov rulo, Jambon boynu, Loin; B kategorileri
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: piquant neck, capital jambon, Michurin kemiksiz jambon, et somunu, amatör rulo, Macar fileto, amatör pastırma, haşlanmış jambon, brisket east
|
|
||
A kategorisinde çiğ tütsülenmiş domuz eti ürünleri: Kasada fileto; B kategorisi: Jambon boynu, Loin, Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Leningradsky rulosu, Rostov rulosu; B kategorileri: Brisket, G
|
|
||
Yemeye hazır mutfak ürünleri: Yumurtalı biftek; Etli jambon; Dana gulaş; Domuz gulaş; Etli pilav; Tavuk jambon; Hindi jambon; Tavuklu pilav; Kremalı soslu tavuk fileto.
|
|
||
House of Meat Delicatessen markasının tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Jambon Tambovsky, Jambon Voronezh, Az yağlı jambon, Leningradsky rulo, Rostov rulo, Belarus incik, Fileto
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Jambon Tambovsky, Jambon Voronezh, Az yağlı jambon, Leningradsky rulo, Rostov rulo, Belarusça Shinka, Fileto, Brisket, Kabuklu domuz balyk, Sche
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: - doğal: Meksika tavuğu; baharatlı tavuk; tavuk kızartması; körili tavuk; yumurta ve soğanla doldurulmuş fileto; jambon ve peynirle doldurulmuş fileto; pastırmalı tavuk fileto; pirzola
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: Kiev pirzola; jambon ve peynirli Kiev pirzola "Lux"; bütçe Kiev pirzola; mantarlı ve peynirli kümes hayvanları fileto pirzola; mantarlı kümes hayvanları fileto pirzola; fileto pirzola pt
|
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul kanatlı eti (piliç, tavuk): Doğal yarı mamul ürünler: jambon, kemiksiz but, but, göğüs, fileto (büyük) fileto (küçük), but fileto, but, kemiksiz but
|
.
|
|
|
Sosisler ve kuru kürlenmiş et ürünleri: A kategorisi domuz etinden kuru kürlenmiş et ürünleri: Fileto, Kılıf içinde fileto, Jerky; B kategorisi kurutulmuş domuz eti ürünleri: Boyun, Fileto, Jambon; ürünler m
|
.
|
|
|
Füme haşlanmış domuz ürünleri: ön jambon, arka jambon, sığır filetosu, fileto, göğüs eti, incik (incik), boyun, Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsky rulo, kaburga "Orijinal"
|
|
||
ÇİĞ DUMANLI ÜRÜNLER ("Almi" şirketinin gıda katkı maddeleri ile) İŞTİRAK İÇİNDEDİR: 1. Domuz etinden: göğüs eti "Amber", balyk "Viennese", boyun "Extra", jambon "Parmskaya", fileto "Grand", jambon "Danube". 2. Sığır etinden
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler (tavuk, etlik piliç). Haşlanmış: Pozharskaya jambonu, Stolichnaya jambonu. Tütsülenmiş-haşlanmış: "Viyana tavuğu", tavuk budu, tavuk butu, tavuk baget, tavuk fileto, tavuk göğsü, kanat
|
|
||
Domuz eti ürünleri: haşlanmış Napoliten jambon, haşlanmış Stolichnaya jambonu, füme-haşlanmış "Snack" pastırma, füme-haşlanmış "Tender" fileto, füme "Puff" pastırma fırında domuz eti "Kupecheskaya" füme
|
-2
|
|
|
Füme pişmiş domuz ürünleri: jambon, jambon, rulo, fileto, göğüs eti, pastırma sermayesi, amatör pastırma, pastroma.
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: "Donskaya" göğüs eti, "Tsarski" fileto, "Yeletsky" rulo, "Lipetsk" tavuk budu, ön jambon, arka jambon
|
|
||
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti ürünleri: "a" kategorisi - "Belarusça shinka"; "b" kategorileri - "Tambov jambonu", "Voronezh jambonu", "Rostov rulosu", "fileto"; "b" kategorisi - korumalı p ile paketlenmiş "göğüs eti"
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: "Zastolnaya" göğüs eti, "Favori" rulo, göğüs eti rulo, incik rulo, karbonat "Piquant", "Baharatlı" boyun, "Provence" fileto, "Princely" jambon, "Amatör" jambon, incik ve direksiyon simidi
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: Büyük fileto, Yantarnaya göğüs eti, Venskiy balyk, Parmskaya jambonu, Tuna jambonu
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: - sıcak ve soğuk tütsülenmiş domuz eti: Kaburga; Kemiksiz fileto; Göğüs eti; Kemiksiz domuz eti; Jambon; Haşlanmış domuz eti; Jambon; Tütsülenmiş sosisler; İncik; kuru kürlenmiş ve çiğ tütsülenmiş
|
|
||
Streletskiy Smoke yard işaretli en yüksek dereceli tütsülenmiş pişmiş domuz ürünleri: Derisi tütsülenmiş pişmiş jambon, Derisi tütsülenmiş pişmiş jambon, Derisi tütsülenmiş pişmiş domuz rulosu, Derisi tütsülenmiş pişmiş fileto
|
MAGIRAY COSMETICS LTD
|
🇮🇱 Israel
|
|
Pişmiş kümes hayvanları ürünleri: - Tavuk etinden: balyk Tavuk göğsünden, jambon Tavuk filetosundan Myasnov; - Hindi etinden: jambon Hindiden Light menü
|
|
||
Füme pişmiş domuz ürünleri: premium; jambon; jambon; rulo; fileto; göğüs eti; başkent pastırması; amatör pastırma; pastrom, ticari marka NOVOVORONEZHSKY et paketleme tesisi
|
№1
|
|
|
Et ürünleri ... Çiğ füme ürünler - sığır etinden - Bira Altında Çubuklar, Fileto Dvoryansky, Basturma Prazdnichnaya, Bonfile Tsarskaya; domuz etinden - Bira İçin Çubuklar, Özel Jambon, Roma Jambonu, Boyun Kremlin
|
|
||
Et ürünleri. Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri - göğüs eti Yantarnaya, balyk Viyana, boyun Ekstra, jambon Parmskaya, fileto Grand, jambon Tuna. Çiğ tütsülenmiş sığır eti ürünleri - Avusturya filetosu, kesilmiş
|
|
||
En yüksek kalitede tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz eti ürünleri: jambon, jambon, rulo, fileto, göğüs eti, başkent pastırması, amatör pastırma, pastroma
|
|
||
Sığır eti ürünleri ve domuz eti: Gurme sığır eti tütsülenmiş-haşlanmış, Şenlikli karbonat tütsülenmiş-haşlanmış, Av jambonu haşlanmış TU 9213-702-00419779-12; Haşlanmış jambon Sığır eti kategorisi B, fileto Stolichny k
|
|
||
tütsülenmiş-fırınlanmış domuz ürünleri: jambon, jambon, rulo, fileto, göğüs eti, capital bacon, amatör bacon, pastroma
|
|
||
Domuz eti ürünleri - tütsülenmiş-haşlanmış - B kategorisi: ön jambon, arka jambon, Lipetsk budu, Tsarski fileto, rulo - Yeletsky, Zadonsky, Tender; B kategorisi: brisket Donskaya, incik (incik), sv
|
|
||
Sıcak ve soğuk tütsülenmiş etten mutfak ürünleri: Kaburga; Kemiksiz fileto; Domuz bonfile; Brisket; Kemiksiz domuz eti, Country tarzı sosisler; Ev yapımı sosisler; Jambon; Jambon sosisleri; Haşlanmış domuz eti;
|
|
||
tütsülenmiş-fırınlanmış domuz ürünleri: jambon, jambon, rulo, fileto, göğüs eti, bacon capital, bacon amateur, pastroma
|
|
||
Pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri soğutulmuş: Amber göğüs eti, Parma jambonu, Grand fileto, Tuna jambonu.
|
|
||
Sosis, tütsülenmiş ve fırınlanmış kümes hayvanları ürünleri. Kümes hayvanları etinden sosisler: pişmiş sosis Fileto; kümes hayvanları jambonu; pişmiş sosis Karışık tavuk; jambon İhale; pişmiş sosis Ryabushka
|
|
||
TU 9213-003-44200585'e göre çiğ füme ve kuru kürlenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: Çiğ füme domuz ürünleri: Boyun, Balyk, Jambon, Derisiz Lipetsky jambonu Lipetskiy, Okorech , Sırt filetosu, Fileto, G
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: haşlanmış (kemiksiz) - Stolichnaya jambonu, Köri jambonu; tütsülenmiş-haşlanmış (kemikli) - Viyana tavuğu, Tavuk budu, Tavuk fileto, Tavuk göğsü, Tavuk kanadı; fırınlanmış (besk
|
.
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - Domuz etinden: "Presidential" karbonat, "Krestyansky" karbonat, kabuklu fileto, "Delicacy" filetchka, "Bremensky" jambon, "Ham" boyun, "Okhotnichya" jambon, pastırma, "Dereve
|
|
||
Et sosis ürünleri, pişmemiş tütsülenmiş: Brisket Amber, Ekstra boyun, Tuna jambonu, Parma jambonu, Büyük fileto, Avusturya sığır filetosu, Delicacy sığır eti, Troitskaya sığır eti.
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: fileto Grand, göğüs eti Amber , balyk Viyana , jambon Parmskaya , jambon Tuna
|
|
||
Kümes hayvanı etinden jambon ürünleri. Haşlanmış: Sıkıştırılmış tavuk fileto, haşlanmış-kabuklu tütsülenmiş: bütün veya tek parça halinde kesilmiş (porsiyonlanmış kesim) olarak polimer ambalajda paketlenmiş hindi jambonu
|
-1
|
|
|
Kümes hayvanı etinden haşlanmış jambon ürünü: Fileto jambon
|
|
||
Domuz, sığır ve kuzu etinden pişirilmiş-füme ürünler, soğutulmuş, A, B, C, D kategorileri: fileto, bel, jambon, göğüs eti, incik, kaburga, jambon, haşlanmış domuz eti, sığır dili, domuz pastırması, balyk, domuz kulağı, domuz dimes, mar
|
|
||
Et ürünleri. Füme haşlanmış domuz eti bütün parça et ürünleri, kategori B: füme haşlanmış jambon, füme haşlanmış jambon Delicacy, et somunu, karbonat, füme haşlanmış fileto. Bütün et ürünleri
|
|
||
Tavuk etinden haşlanmış ürün. Tavuk filetosundan jambon Myasnov. Haşlanmış hindi eti ürünü. Hindi Jambon Hafif Menü.
|
|
||
Haşlanmış sosis ve kümes hayvanları jambonu ürünleri: 1. Jambon: - Ekstra kalite: Tavuk; - üst sınıf: Kahvaltı için Tavuk; Lezzetli Tavuk; Tavuk Fileto; - birinci sınıf: Sulu Tavuk; Tavuk
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Amatör rulo, Macar fileto, Amatör pastırma, Doğu göğüs eti, Başkent karbonat, Başkent boyun, Domuz kaburga, Başkent jambon, Kemiksiz Michurins jambon
|
|
||
Çiğ füme domuz eti ürünleri: domuz eti "Yantarnaya", balyk "Venskiy", boyun "Extra", jambon "Parmskaya", fileto "Grand", jambon "Danube"; Çiğ füme sığır eti ürünleri: Avusturya filetosu,
|
|
||
Yarı mamul topaklanmış ve kıyılmış et: büyük kemiksiz, at etinden et ve kemik - kategori A: bonfile, fileto, bel, jambon, jambon boynu, tek dereceli at eti; kategori B: pirzola eti, kemikli omuz,
|
|