Kalça kısmı GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160242: Domuz kol ve kol parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul et ve et ürünleri. 1. Yarı mamul kemiksiz et A kategorisi: bonfile, sığır etinin kalça kısmı, domuz etinin kalça kısmı, sığır etinin sırt kaburga kısmı, sırt kısmı (kalın
|
|
||
BÜYÜK KEMİKSİZ KATEGORİLER A: sığır etinin sırtı, kalça kısmının sığır etinin bel kısmı, kalça kısmının iç parçası, kalça kısmının yan parçası, kalçanın dış parçası
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri: sığır etinden: büyük boy kemiksiz kategoriler A- kalça kısmının yan parçası, kalça kısmının üst parçası, kalça kısmının iç parçası, sığır bonfile, sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden: kategori A - bonfile, göğüs eti, kalça kısmı, omuz kısmı; domuz etinden: kategori B - bel, kalça kısmı, kürekler
|
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul topaklanmış etsiz et ürünleri A kategorisi soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile, Helal bonfile, sırt-bel kısmı, sırt-bel kısmı Helal, kalça kısmı, kalça
|
|
||
Yarı mamul et Sığır, dana eti kategori A'dan topaklanmış et ve kemik Soğutulmuş veya dondurulmuş: kalça kısmı, kalça kısmı Helal, kürek kemiği, kürek kemiği Helal, sırt kısmı, cn
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır eti, salamura dahil: kürek kemiği, kürek kemiği, kalça kısmı -Bump, kalça -Subal, kalça -Kalça, incik, boyun, gerdan
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: sığır eti kategorisi A'dan - bonfile, longissimus kası, kalça kısmı; B kategorisi domuz eti - bel, kalça kısmı; Sığır etinden yarı mamul et içeren ürünler: kategoriler
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et topakları - kemiksiz büyük topaklar: kategori A - kalça kısmı (but), kalça kısmı (sığır filetosu), karbonat; kategori B - sığır pirzola eti (8020), sığır yanağı (zavi
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Topaklanmış ve porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A - Sığır etinin kalça kısmı n c, Sığır etinin omuz kısmı n c; büyük boy kemiksiz kategori A - Sığır eti kalça kemiksiz, boyun
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Paketlenmiş topak et. Sığır eti: kalça kısmı bel kısmı sırt kısmı omuz kısmı omuz kısmı göğüs kısmı boyun kısmı incik incik
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER büyük boy et ve kemik: A kategorisi - "Orijinal" kızartma için kaburga, paketlenmiş et sığır eti - kalça kısmı, sırt kısmı, bel kısmı, omuz kısmı, omuz kısmı, boyun kısmı, için
|
|
||
40'lık bir güce sahip votkalar: votka "CLASSIC PUTINKA SOFT", "PUTINKA LIMITED EDITION" paketlenmiş et sığır eti - kalça kısmı, sırt kısmı, bel kısmı, omuz kısmı, omuz kısmı, boyun kısmı, için
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır eti kategorisi A'dan topak et ve kemik - Kalça kısmı, Bel kısmı, Sırt kısmı, Omuz kısmı, Göğüs kısmı, Boyun kısmı, Flank, Kesim, Şaft, Rulka taşıyıcı
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır eti kategorisi A'dan topak et ve kemik - Kalça kısmı, Bel kısmı, Sırt kısmı, Omuz kısmı, Göğüs kısmı, Boyun kısmı, Flank, Kesim, Şaft, Rulka taşıyıcı
|
|
||
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ürünleri: Büyük boy et ve kemik: Kategori A: bel: sığır etinden; topak et: sığır eti: (kalça kısmı, bel kısmı, sırt kısmı, kürek kısmı, omuz kısmı, kargo
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük boy et ve kemikli sığır eti, kategori A - kalça kısmı, bel kısmı, sırt kısmı, kürek kemiği, omuz kısmı, göğüs, boyun çayı
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti: Doğal biftek, antrikot, dana straganof, rosto, pirinçli biftek, göğüs eti, kürek kemiği, jambon, biftek, kaburga, çorba seti, gulaş için küspe, kalın fileto, kalça kısmı
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş et ikatları. A kategorisi sığır etinden yarı mamul et ürünleri: bonfile, kalın kenar, ince kenar, kalça kısmı, iç parça, üst parça, yan parça, dış parça
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et topağı, büyük topak (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: sığır bonfile; sırtın en uzun kası (kalın veya ince kenar) sığır eti; kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz: kategori A - sırt kısmı, bel kısmı, kalça kısmı; Kategori B - elastomerik bağlantılar dahil olmak üzere kürek kemiği ve dişler
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul ürünler: - büyük boy et kategorileri A: dorsal kısım (sırtın en uzun kası, çentik), skapular kısım (kürek kemiği, omuz kısmı, omuz kısmı), kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, büyük parçalar ve et ve kemik kategorileri A: bonfile, k oreika, kalça kısmı, göğüs eti, kürek kısmı, boyun kısmı, çorba seti; Küçük parça kemiksiz
|
|
||
Koyun etinden soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: - büyük kemiksiz: Koyun etinin kalça kısmı, koyun etinin omuz kısmı, koyun etinin omuz kısmı; -küçük kemiksiz: Pirzola
|
690230626
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Yarı mamul et ürünleri: domuz etinden: - Bonfile, Fileto, Karbonat, Nutlet, Seçilmiş pirzola, Brisket, Kalça kısmı, Omuz kısmı, Boyun kısmı, Pirzola eti, Doğal pirzola, Şnitzel, Escalop,
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal parça et ve kemik ürünleri: Boyun, Göğüs-kaburga kısmı, Sırt-bel kısmı, Omuz, İncik, Kalça kısmı, Dana kaburga, İncik
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Et ürünleri. Geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: büyük topaklar - boyun kısmı, kürek kemiği, bel, kalça kısmı, A kategorisinin bel kısmı, D kategorisinin pancar çorbası için set; doğranmış
|
|
||
Soğutulmuş kemiksiz topak et yarı mamulleri: - A kategorisinden sığır eti - sırt kısmının en uzun kası, bel kısmı; - A kategorisinden domuz eti - kalça kısmı, kürek kemiği.
|
|
||
yarı mamul et topak kemiksiz sığır etinden A kategorisi: büyük parça - bonfile, en uzun kas, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs kısmı, kenar; A kategorisi domuz eti: büyük parça - sen
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden kemiksiz: Pirzola eti, kürek kemiği, bonfile, kalça kısmı, boyun kısmı, incik; kemiksiz domuz eti: jambon, kürek kemiği, bonfile, boyun, pirzola eti,
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
|
|
||
Yarı mamul et doğal at eti ve sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: - etten yapılmış sığır eti - büyük kemiksiz, A kategorisi - sığır bonfile, sığırın sırt kısmı, kalça kısmı (üst parça, b
|
|
||
GOST 32951-2014 Yarı mamul et ve et içeren ürünler: I. Sığır etinden yarı mamul ürünler topak kemiksiz: 1) Büyük topak: Bonfile kategori A, Kalça kısmı kategori A, Omuz kısmı kategori A,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Dana etinden: bonfile; dorsal-bel kısmı; sırtın en uzun kası; kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça); skapular saat
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri, 3 yaş üstü çocukların beslenmesi için soğutulmuş ve dondurulmuş: Yarı mamul sığır eti ürünleri, doğal kemiksiz büyük parçalar: Bonfile, En uzun kas, Kalça kısmı, Omuz kısmı
|
|
||
Yarı işlenmiş topak et ve kemik doğal soğutulmuş: Boyun kesimli sığır boynu, incikli sığır omuzu, yanaklı sığır sırt kaburga kısmı, incikten sığır kalça kısmı
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük boyutlu yarı mamul sığır eti ürünleri: Kategori A: - blok et: sırt-bel kısmı, kalça kısmı, sc
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz, sığır etinden elde edilen et ve kemik: A kategorisi: sırt ve bel kısmı; sırtın en uzun kası; kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça); lopa
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER BÜYÜK-İNCELTİLMİŞ soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - İnciksiz kalça kısmı, İnciksiz omuz kısmı, Kategori B- ön incik, sırt
|
|
||
Sığır, domuz, taydan soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar: -topak (kesimler): sırt-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti topakları: Kemiksiz büyük topaklar - kategori A (bonfile, domuz bonfile, karbonat); kategori B (kalça kısmı, boyun-skapula kısmı, domuz kırpıntıları
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır eti ve veya dana eti: A kategorisi porsiyonlanmış kısımlar: bonfile, küspe, sırt-bel kısmı, sırtın en uzun kası, kalça kısmı (sığır filetosu, o
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri: büyük parçalar: bonfile, fileto, göğüs eti, kalça kısmı, kürek kemiği, boyun kısmı, pirzola eti; porsiyonlanmış: doğal pirzola, bonfile, şnitzel, escalope, pirinç eti, b
|
.
|
|
|
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük parçalar kategori A - kemiksiz kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), kemiksiz kürek kemiği, kürek kemiği altı kısmı
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş topak et yarı mamulleri: - A kategorisindeki büyük kemiksiz topak sığır eti: sığır bonfile, en uzun sığır kası, bayatlamamış bıçak kısmı, kalça kısmı (sığır jambonu); -
|
|
||
Domuz eti kategori A'dan yarı mamul parça et ve kemik ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: derisiz ve inciksiz kalça kısmı (jambon), derisiz ve inciksiz kürek kemiği (omuz), sırt ve bel kısmı
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul parça et. Manda etinden kemiksiz topak (büyük topak yarı mamuller), kategori A: blok et (sırt-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, servikal-skapula
|
|
||
Geyik etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, marinatlar ve baharatlar dahil: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz Kategoriler A: bonfile; sırt-bel kısmı; kalça kısmı (üst, vn
|
|
||
Yarı mamul et ve işlenmiş et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: incikli boyun-omuz sığır eti, sığır etinin sırt-kaburga kısmı, incikli sığır etinin kalça kısmı, cn
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul kuzu eti: Kemiksiz büyük topaklar; kuzunun kalça kısmı b k; Kemiksiz büyük topaklı kategoriler B: kuzu filetosu b c; kuzunun kürek kısmı b c .; Büyük boy et
|
|
||
Soğutulmuş kuzu yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik: kemikte kuzu incik, kemikte kalça kısmı kuzu eyeri, kemikte kuzu boynu, kemikte kuzu göğüs eti (tahta yataklar dahil)
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et: Sığır etinden yarı mamul kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller). Kategori A: göğüs eti; kalça kısmı; güveçlik sığır eti; sığır filetosu
|
|
||
yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: sığır etinden: kalça kısmı, kürek kemiği, en uzun kas, sığır bonfile, gurme
|
|
||
Vakum altında veya modifiye gaz ortamında paketlenmiş sığır etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: büyük topaklı kemiksiz - sığır omuz, omuz bonfile, kalça kısmı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - küçük et ve kemik parçaları: D kategorisi: borsch için set, shurpa için set, jöleli et için set; D kategorisi: domuz yahnisi; paketlenmiş topak et: A kategorisi: sığır eti (kalça kısmı,
|
|
||
Yarı işlenmiş sığır eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Topak, kemiksiz, et ve kemik, kategori A: - Bonfile; - Karbonat; - Pirzola eti; - Omuz, - Jambon; - Kalça kısmı; - Boyun altı
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: - topaklanmış kemiksiz kategori A: bonfile, karbonat, derisiz kürek kemiği (omuz bıçağı), derisiz kalça kısmı (jambon); - topaklanmış b
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Grup - yarı mamul et ürünleri Tip - topaklı, Alt türler - kemiksiz büyük topaklı sığır eti, geyik eti (maral eti), at eti: Kategori A - bonfile, kalça kısmı, omuz bla
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: - topaklanmış kemiksiz kategori A: bonfile, karbonat, boyun, derisiz kalça kısmı (jambon), derisiz kürek kemiği (kürek kemiği), sırt iğneleri
|
|
||
Koyun ve kuzu etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - büyük parça et ve kemik kategorileri A: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kemik üzerinde kuzu but (inciksiz), Kemik üzerinde kuzu fileto
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Yarı işlenmiş et topak kemiksiz: Kategori A: Sığır etinden: bonfile, kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), omuz (sırt, omuz
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET BÜYÜK Kemiksiz Buz Çözme Kategorisi A Kalça kısmı
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri: Kategori A: sığır etinden - kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça); en uzun kas (dorsal, lumbar
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, doğal, soğutulmuş veya dondurulmuş. Domuz pirzola eti. Sığır eti topakları: Bonfile. En uzun kas (dorsal, lumbar). Kalça kısmı (üst parça, iç kısım
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler. Yarı mamul et ürünleri. A kategorisi sığır etinden kemiksiz, etli ve kemikli parça: kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça); l
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ETLER VE ET İÇEREN ÜRÜNLER Yarı işlenmiş et içermeyen sığır eti ürünleri: iç, yan, dış parça); domuz eti: kalça kısmı; Yarı mamul
|
|
||
Soğutulmuş kuzu eti yarı mamulleri: - topak et ve kemik: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kuzu eyeri, Kemik üzerinde kuzu boynu, Kemik üzerinde kuzu göğüs eti (bunklar dahil)
|
|
||
Yarı mamul kuzu eti ürünleri, topaklı ve küçük boyutlu (et ve kemik) A, B, D kategorileri ürün yelpazesinde: topaklı: kalça kısmı A kategorisi, kürek, A kategorisi, kızartma için kaburga Orijinal
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar. Sığır eti A kategorisinden yarı mamul et ürünleri: fileto, antrikot, bonfile, sırtın en uzun kası, kalça kısmı, kürek kemiği, sığır filetosu; blok
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri - topaklı: büyük topaklı kemiksiz Kategoriler A: pirinç küspesi, fileto, fileto kenarı, bonfile, kalça kısmı, kemiksiz boyun, köylü eti, m
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz kategori A: bonfile, karbonat, derisiz kürek kemiği (omuz), derisiz kalça kısmı (jambon); - topaklı besko
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: - büyük kemiksiz A kategorisi: bonfile, karbonat, boyun, derisiz kalça kısmı (jambon), derisiz kürek kemiği (kürek kemiği), sırt - kabuk
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti: - et suyu için set, - jöleli et için set, - yarım karkas, - karkas, - bonfile, - kemiksiz fileto, - lumbosakral kısım, - dorsal kısım, - servikotorasik kısım, - kalça kısmı, - arka
|
.
|
|
|
Kemiksiz, etli ve kemikli yarı mamul koyun eti ürünleri. Kategori A: Kalça kısmı; pirzola eti; gigot (kızartmalık kuzu eti); pişirmek için kuzu eyeri; kemikli kuzu filetosu; kemikli kuzu jambonu; koyun eti (boyun) n
|
|
||
Koyun ve kuzu etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemikli et: kemikli kuzu but (inciksiz), koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, kemikli kuzu fileto, kemikli kuzu omuz; - cerea
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kemiksiz, A kategorisi sığır etinden, paketlenmiş ve tartılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş - kürek kemiği, kalça kısmı
|
|
||
A kategorisi domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: derisiz kalça kısmı (bacak) ve derisiz incik (kürek kemiği) ve boğum, sırt-bel saati
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ETLER: Yarı işlenmiş et ürünleri kategori A: - büyük parça (kalça kısmı) - büyük parça (omuz) - kenar (sırt) kemiksiz - dana but - dana biftek - antrikot - rom
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Büyük topak kemiksiz, doğal (A, B, C, D, D kategorileri) - koyun etinden: jambon; sığır etinden: kürek kemiği, kalça kısmı; domuz etinden: boyun, bel. Kategoriler A, B, - sığır eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VARİLLERİ soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Sazan, Kategori A - Kalça kısmı (arka incik, iç kısım, yan
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz A kategorisi: kalça kısmı, en uzun kas. B kategorisindeki yumrulu yarı mamul domuz ürünleri: jambon, karbonat, boyun, bel. SV'den yapılmış topak kemiksiz
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul sığır eti topakları: Topak kemiksiz - A kategorisi (kalça kısmı - üst, iç, yan, dış parça, pirzola eti, bonfile, bira için k olmadan sığır filetosu
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük topak kemiksiz kategori A, soğutulmuş ve dondurulmuş: kalça kısmı, sığır eti Ekstra. Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri:
|
|
||
Soğutulmuş kuzu ve kuzu yarı mamul et ürünleri: - Topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kuzu eyeri, Kemik üzerinde kuzu boynu, Kemik üzerinde kuzu göğüs eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategori A, soğutulmuş ve dondurulmuş: - bonfile; - dorsal-lomber kısım; - sırtın en uzun kası; - kalça kısmı (üst, iç, yan, ranza
|
|
||
Yarı mamul parça et, kategori A. Sığır etinden: - omuz (omuz, omuz); kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça); bonfile; dorsal-lumbar
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır eti (karbonat, bonfile, bel, boyun, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, sığır filetosu, kemiksiz kürek kemiği, kalça kısmı, kemikli omuz, basturma, biltong, balyk), domuz eti (karbonat, pas
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Parçalar: Kemiksiz büyük parçalar: Sığır eti: Kategori A - bonfile, kürek kemiği, kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça)
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, büyük topak kemiksiz kategoriler B: boyun, kürek kemiği, karbonat, bel, kalça kısmı. Büyük parça et ve kemik kategorileri B: göğüs eti. Porsiyon et ve kemik kategorileri B: incik. M
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET FıÇILARI soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Sazan, Kategori A - Kalça kısmı (arka incik, iç kısım, yan
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır etinden: - büyük boy kemiksiz A, B kategorileri - bonfile, kalça kısmı, omuz, but, but, kızartma için dana eti, pilaki için dana eti kategorisi Ürünler B - incik - büyük parçalar
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et ve kemikli kuzu eti, kategori A - kalça kısmı, pişirme için kuzu eyeri, bel; kategori B - kuzu boynu, jambon bacağı, omuz
|
|
||
Dondurulmuş sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et ürünleri: büyük topaklar - kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), kürek kemiği, pirzola eti; küçük topak - sığır kurbağası, alt
|
|
||
Yarı mamul doğal domuz ve sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: - sığır eti - büyük kemiksiz, kategori A - sığır bonfile, sığır sırtı, kalça kısmı (üst parça, yan
|
|
||
Kemik üzerinde kesilmiş (dondurulmuş) koyun eti, sırt kısmı, kemik üzerinde incik bulunan kalça, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde incik bulunmayan kalça, kemik üzerinde kesilmiş kalçanın üst kısmı, kalçanın alt kısmı
|
|
||
Et ürünleri: soğutulmuş domuz eti - a. Bacak kesimi (kemik üzerinde arka incik, kemiksiz kalça kesiminin dış kısmı, kemiksiz kalça kesiminin yan kısmı, iç saat
|
|
||
Et. Domuz etini parçalara ayırma: incikli kalça kemiği; kemiksiz arka incik; kemiksiz arka incik; kemiksiz kalça inciği; inciksiz kemiksiz kalça; kalçanın dış kısmı
|
|