sığır kalça parçaları GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et. - büyük et ve kemik parçaları: Sığır kalça kategorisi B kemikler; Helal kemik kategorisi B üzerinde sığır omuz; Kemik ka üzerinde sığır sırt kısmı
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
|
|
||
A kategorisinde marine edilmiş yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş, dondurulmuş): - büyük sığır eti parçaları: bonfile, sırt, kalça, omuz, pirzola eti, lumbar, kebaplık; - büyük ölçekli
|
|
||
Yarı mamul sığır eti topakları, Helal dana eti, soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler B: - büyük kemiksiz: kalça parçaları, üst, iç, dış, göz kası), kesik
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri ve SHANGAS ticari markalı dondurulmuş sığır eti blokları: - büyük kemiksiz: sığır bonfile, sığır en uzun kas, sığır kalça, skapular h
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz soğutulmuş: Sığır bonfile, Sığır en uzun kas, Sığır kalça. İç kısım, Sığır kalçası. Yan kısım, Tazobed
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük kemiksiz kemiksiz dondurulmuş: Sığır bonfile, Sığır en uzun kas, Sığır kalça. İç kısım, Sığır kalçası. Yan kısım, Tazobe
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı işlenmiş topak et ve kemik doğal soğutulmuş: Boyun kesimli sığır boynu, incikli sığır omuzu, yanaklı sığır sırt kaburga kısmı, incikten sığır kalça kısmı
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri ve - sığır topak kemiksiz dana eti: Yaşlandırılmış sığır bonfile; Yaşlandırılmış sığır kalın kenarından kaburga gözü biftek; Yaşlandırılmış Chateaubriand sığır eti posası; Boyun dışarı
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları kurutulmuş geyik eti My Snack Premium; - Kurutulmuş tavşan eti parçaları My Snack P
|
|
||
Chladograd işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
|
|
||
Aleksanyan markalı sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz domuz omzu, derisiz; en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
|
|
||
Et ürünleri: Kurutulmuş sığır eti parçaları, Kurutulmuş centaur sığır eti parçaları, Çiğ tütsülenmiş sığır filetosu
|
UAB Biovela
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Mutfak etleri VLEVY markası altında pişirilmiş-dondurulmuş küçük sığır eti parçaları: Haşlanmış-dondurulmuş sığır eti parçaları Pişirilmiş ve dondurulmuş sığır eti kırıntısı
|
VLEVY N.V.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için yiyecek: Köpekler için tedavi: Tavuk şişler, Ördek cipsleri, Ördek kemikleri, Sığır eti parçaları, Tavuk madalyonları, Yumuşak ördek göğüsleri, Sığır eti parçaları, Tavuk kemikleri,
|
SHANDONG DAGONGYAN PET PET FOOD CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topak: et, küçük sığır eti parçaları, kategori B - sirke ile marine edilmiş sığır kebabı, mayonezli sığır kebabı; kategori D - bu için set
|
|
||
Soğutulmuş topak et yarı mamulleri: - kemiksiz küçük boyutlu sığır eti parçaları B kategorisi: sığır eti göğüs eti, balkabağı ile sığır filetosundan Myasnov rosto; - domuz etinden kemiksiz küçük parçalar B kategorisi: hum
|
-77
|
|
|
Sığır eti, at eti, domuz eti, kuzu eti ve soğutulmuş geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı işlenmiş sığır eti parçaları, porsiyonlanmış, kemiksiz: A kategorisi antrikot, but biftek, langette, pirzola, biftek; B kategorisi
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş ve soğutulmuş - yarı mamul et ürünleri - Grup - yarı mamul et ürünleri ... Türler topaklıdır. Alt türler - büyük sığır eti parçaları. Kategori A: - sığır eti strog için et
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - B kategorisi kemiksiz küçük boy sığır eti parçaları: dana döş, doğal yoğurt turşusunda dana gulaş, rosto fileto Myasnov
|
- 77
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Vakumlu ambalajda dondurulmuş kemiksiz ve kemikli sığır eti parçaları
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için mama: konserve kedi maması, tm ... Murmix, Murmix ürün yelpazesinde: - Murmix Adult Chunks in gravy with beef liver - Yetişkin kediler için Murmix soslu ciğerli sığır eti parçaları
|
Herbert Ospelt Anstalt
|
🇱🇮 Liechtenstein
|
|
Yarı mamul et ürünleri: Sığır eti: Kemiksiz kalın kenar, antrikot, ince kenar, bonfile, kemiksiz ince sığır filetosu, kemik üzerinde ince sığır filetosu, kemik üzerinde kalın sığır filetosu, kemiksiz kalın sığır filetosu, iç but, yuvarlak m
|
|
||
Vakumla soğutulmuş sığır eti: boyun n c, boyun s c, kürek kemiği n c, kürek kemiği c c, kalın kenar n c, ince kenar n c, ince kenar n c, bonfile, kalın sığır filetosu n c, kalın sığır filetosu, ince sığır filetosu, ince fileto
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri: sığır etinden: büyük boy kemiksiz kategoriler A- kalça kısmının yan parçası, kalça kısmının üst parçası, kalça kısmının iç parçası, sığır bonfile, sığır eti
|
|
||
Sığır, dana, kuzu, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri dondurulmuş ve soğutulmuş kategori A, B, C, D, E: Büyük et ve kemik parçaları: incikli kalça kesimi, inciksiz kalça kesimi
|
|
||
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Büyük et ve kemik parçaları: Kızartma için bel: domuz eti, sığır eti, Kızartma için kaburga Orijinal; Paketlenmiş et: Sığır eti - kalça, lumbar, dorsal, skapular,
|
|
||
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: sığır eti kesimi 7030 (pirzola eti); sığır eti kesimi 8020 (pirzola eti); sığır eti kesimi 9010 (pirzola eti); kalın kenar; kalça
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları, soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: Sığır etinden: büyük parça kemiksiz kategori A - kemiksiz boyun, rozbif, sırt kesimi, kalça 1877674
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri: kategori A - kemiksiz büyük topak et (kalça bonfile parçaları, omuz parçaları), küçük kemiksiz - gulaş, barbekü için et
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri: kategori A - kemiksiz büyük topak et (kalça bonfile parçaları, omuz parçaları), küçük kemiksiz - gulaş, barbekü için et
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri. 1. Yarı mamul kemiksiz et A kategorisi: bonfile, sığır etinin kalça kısmı, domuz etinin kalça kısmı, sığır etinin sırt kaburga kısmı, sırt kısmı (kalın
|
|
||
BÜYÜK KEMİKSİZ KATEGORİLER A: sığır etinin sırtı, kalça kısmının sığır etinin bel kısmı, kalça kısmının iç parçası, kalça kısmının yan parçası, kalçanın dış parçası
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et topakları - kemiksiz büyük topaklar: kategori A - kalça kısmı (but), kalça kısmı (sığır filetosu), karbonat; kategori B - sığır pirzola eti (8020), sığır yanağı (zavi
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Topaklanmış ve porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A - Sığır etinin kalça kısmı n c, Sığır etinin omuz kısmı n c; büyük boy kemiksiz kategori A - Sığır eti kalça kemiksiz, boyun
|
.
|
|
|
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et topağı, büyük topak (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: sığır bonfile; sırtın en uzun kası (kalın veya ince kenar) sığır eti; kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri - küçük boy kemiksiz sığır eti: Yaş olgunlaştırılmış sığır etinin kalın kenarından Ribeye biftek, Kalın kuru olgunlaştırılmış sığır etinden Steak Ribeye; Tondan Steak New York biftek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır eti, salamura dahil: kürek kemiği, kürek kemiği, kalça kısmı -Bump, kalça -Subal, kalça -Kalça, incik, boyun, gerdan
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, longissimus kası (sığır filetosu), kalça; domuz etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, kalça
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: sığır eti kategorisi A'dan - bonfile, longissimus kası, kalça kısmı; B kategorisi domuz eti - bel, kalça kısmı; Sığır etinden yarı mamul et içeren ürünler: kategoriler
|
|
||
Sığır, dana ve domuz etinden elde edilen yarı mamul ürünler: - Sığır etinden elde edilen doğal büyük topak et (kategori A): kemiksiz kalça, kalçadan dış frekedrenon iç kalça fricandon
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: haşlanmış sığır eti, sığır gulaşı, pirinçli sığır eti, sığır biftekleri, sığır but biftekleri, sığır biftekleri (kalın kenarlı, ince kenarlı), sığır filetosu - kırpıntılardan minionlar, thibault biftekleri
|
, Russian Federation
|
|
|
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - küçük et ve kemik parçaları: D kategorisi: borsch için set, shurpa için set, jöleli et için set; D kategorisi: domuz yahnisi; paketlenmiş topak et: A kategorisi: sığır eti (kalça kısmı,
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: sığır etinden: kemiksiz kalça, kemiksiz kalça, kalın kenar, kemiksiz omuz, kemiksiz omuz, boyun, bonfile, pirzola eti, pranga
|
|
||
Yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Sığır omuz, Kalın kenar, But, Sığır uyluk, Sığır but, Göz kası, Sığır boyun, Kemiksiz sığır incik, Sığır göğüs eti, Vyp
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: 1. Büyük et ve kemik parçaları: - B kategorisi: kürek kemiği; kemik üzerinde boyun; kalça; göğüs eti; - B kategorisi: incik (ön, arka); 2. Krupnokus
|
|
||
Yarı mamul sığır, dana eti topakları Helal soğutulmuş veya dondurulmuş kategoriler B: - büyük topak kemiksiz: kalça kesiminin parçaları (yan, üst, iç, dış, göz kası), kesilmiş
|
|
||
Dondurulmuş sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: ön kesim, kalça kesimi, kaburga kesimi, boyun kesimi, bel, göğüs eti, incik; - topak kemiksiz: fileto, karbonat
|
|
||
Et ürünleri: Kemiksiz sığır eti, üst, 1. sınıf. Kemiksiz omuz sığır eti, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, kalın kenar, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, ince kenarlı, premium, 1. sınıf. Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et doğal dondurulmuş ürünler: Köylü usulü sığır eti, 1. sınıf; Köylü usulü sığır eti 2. sınıf; Köylü usulü sığır eti 3. sınıf; Sığır boyun-omuz kesimi; Sığır sırt kesimi; Kalça
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul topak et ve kemik doğal dondurulmuş ürünler: Boyun kesimli sığır boynu, incikli sığır omuzu, kanatlı sığır sırt-kaburga kısmı, başlı kalça sığır eti
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Yarı mamul et doğal at eti ve sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: - etten yapılmış sığır eti - büyük kemiksiz, A kategorisi - sığır bonfile, sığırın sırt kısmı, kalça kısmı (üst parça, b
|
|
||
Yarı mamul büyük parça kemiksiz doğal sığır eti (soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, kategori A; bel kısmının arkasından sığır eti, kategori A; kalça kısmından sığır eti kategorisi
|
|
||
Soğutulmuş kemiksiz ve kemiksiz sığır eti: ince kenarlı Charolais sığır eti, kalın kenarlı Charolais sığır eti, sığır bonfile Charolais, vakum altında polimerik malzemeden yapılmış bir ambalajda paketlenmiş, karton kutularda, i
|
GROUPE BIGARD, France
|
🇫🇷 France
|
|
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı - kemiksiz - kategori A: bonfile, ince kenar, kalın kenar, dış kısım, iç kısım, üst kısım, yan kısım, sığır filetosu , but biftek için sığır eti, tu için sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş topak et yarı mamulleri: - A kategorisindeki büyük kemiksiz topak sığır eti: sığır bonfile, en uzun sığır kası, bayatlamamış bıçak kısmı, kalça kısmı (sığır jambonu); -
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
Yarı mamul et ve işlenmiş et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: incikli boyun-omuz sığır eti, sığır etinin sırt-kaburga kısmı, incikli sığır etinin kalça kısmı, cn
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Protez ve ortopedik ürünler, alt ekstremite protezlerinin parçaları: kalça protezi için diz modülleri: Kalça protezi için diz modülü - ORION3; Kalça protezi için diz modülü - ORION3-NRP.
|
BLATCHFORD PRODUCTS LTD.
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Protezlerin ve ortopedik cihazların parçaları ve aksesuarları: Kalça protezi için diz modülleri: Kalça protezi için diz modülü için pnömatik silindir - 239126; Kalça protezi için kompakt kilitli diz modülü
|
BLATCHFORD PRODUCTS LTD.
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Yarı mamul doğal domuz ve sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: - sığır eti - büyük kemiksiz, kategori A - sığır bonfile, sığır sırtı, kalça kısmı (üst parça, yan
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et: Sığır etinden yarı mamul kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller). Kategori A: göğüs eti; kalça kısmı; güveçlik sığır eti; sığır filetosu
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
|
|
||
TD Pandora etiketli soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: A kategorisindeki topaklanmış sığır eti: kemikli kaburga, sığır eti kırpma, yan, kıyma, küspe (sek, kemik, kalın sığır filetosu, but), göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul kemiksiz dondurulmuş sığır eti: dondurulmuş kemiksiz sığır eti kalça iç kısmı, dondurulmuş kemiksiz sığır eti Kozmetik kürek kemiği.
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Sığır ve domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Doğal sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz kategoriler A: Sığır bonfile, Kalça, Boyun, 1773 Kişisel koruyucu ekipmanlar
|
|
||
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: - sığır ve dana etinden büyük topak kemiksiz: dana bonfile, sığır eti küspesi, kalça, sığır bonfile, kemiksiz dana omuz, dana eti küspesi
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - sığır eti, küçük parça kemiksiz dana eti: Islak sığır etinin kalın kenarından antrikot biftek, Islak sığır etinin ince kenarından New York bifteği
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri: topak kemiksiz kategoriler A: bonfile, boyun, kalın kenar, kızartma için sığır eti, antrikot için sığır eti, kürek kemiği, bıçak rulosu, kürek kemiği filetosu
|
|
||
Çeşitli kesimlerde soğutulmuş sığır eti: incik, kalça, kemiksiz kalça, kemiklere kesilmiş sırt-bel, kaburga kesimi, omuz-kemik kesimi, chuck-off
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti: Doğal biftek, antrikot, dana straganof, rosto, pirinçli biftek, göğüs eti, kürek kemiği, jambon, biftek, kaburga, çorba seti, gulaş için küspe, kalın fileto, kalça kısmı
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, kemiksiz kategori A: bonfile, en uzun kas (kalın kenar), bel kası (ince kenar), kalça, pirzola eti; Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde incikli kalça, kemik üzerinde inciksiz kalça, kemik üzerinde dorsal-lumbar, kemik üzerinde lumbar, kemik üzerinde dorsal, yan, bel
|
|
||
Sığır eti kesimleri: kemikli arka bacak, kemiksiz arka bacak incik, inciksiz kemikli kalça kesimi, inciksiz kemiksiz kalça kesimi, lumbar-iliak kas (bonfile), dorsal-lumbar kesim
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: A kategorisi kalın kenarlı genç boğadan Biftek Myasnov; Omuz bonfileden Biftek Myasnov (Üst bıçak biftek) genç boğa, A kategorisi; Kal
|
- 77
|
|
|
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş et ikatları. A kategorisi sığır etinden yarı mamul et ürünleri: bonfile, kalın kenar, ince kenar, kalça kısmı, iç parça, üst parça, yan parça, dış parça
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden: kategori A - bonfile, göğüs eti, kalça kısmı, omuz kısmı; domuz etinden: kategori B - bel, kalça kısmı, kürekler
|
|
||
sığır ve dana etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz kategori A: bonfile, kalça, omuz, uzun kas, kalın kenar, ince kenar; Büyük boy kemiksiz kategoriler
|
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul topaklanmış etsiz et ürünleri A kategorisi soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile, Helal bonfile, sırt-bel kısmı, sırt-bel kısmı Helal, kalça kısmı, kalça
|
|
||
Yarı mamul et Sığır, dana eti kategori A'dan topaklanmış et ve kemik Soğutulmuş veya dondurulmuş: kalça kısmı, kalça kısmı Helal, kürek kemiği, kürek kemiği Helal, sırt kısmı, cn
|
|
||
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ürünleri: Büyük boy et ve kemik: Kategori A: bel: sığır etinden; topak et: sığır eti: (kalça kısmı, bel kısmı, sırt kısmı, kürek kısmı, omuz kısmı, kargo
|
|
||
yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: sığır etinden: kalça kısmı, kürek kemiği, en uzun kas, sığır bonfile, gurme
|
|
||
Vakum altında veya modifiye gaz ortamında paketlenmiş sığır etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: büyük topaklı kemiksiz - sığır omuz, omuz bonfile, kalça kısmı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden yarı mamul ürünler: sığır etinden A kategorisi kalça, A kategorisi kürek kemiği, A kategorisi bonfile, A kategorisi en uzun kas, A kategorisi göğüs eti; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz sığır etinden dondurulmuş porsiyonlar: A kategorisi - biftek (Bonfile, Ribeye kalın kenar, ince kenar Şerit fileto, sığır filetosu; et ve kemik kategorileri
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: sığır etinden: Tatar usulü patatesli Azu; Azu; Marine edilmiş antrikot Gurme; İç üst sırttan antrikot; Kalın kenarlı antrikot; Marine edilmiş sığır straganof; Be
|
|
||
Sığır etinden dondurulmuş kemiksiz yarı mamul et: boyun-omuz, kalça, but, sığır filetosu, but, boyun, bonfile, kırpma,
|
Frigorifico Norte S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
YARI İŞLENMİŞ ETLER VE ET KONTAKLAMA Yarı işlenmiş ürünler doğal topaklı et ve kavurma için kemikli fileto: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, kızartma için kaburga Orijinal, paketlenmiş et: sığır eti (üç yaşından itibaren kalça
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Doğal yarı mamul ürünler: Topaklanmış et ve kemik: sığır etinden: Kızartma için kaburgalar Orijinal, Et: sığır eti: kalça, bel, sırt, kürek
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. KEMIKSIZ SIĞIR ETI, DONDURMA: KEMIKSIZ SIĞIR ETI: IÇ KALÇA (ÜST TARAFLAR), KOL (MAFSAL), (GÜMÜŞ TARAFLAR) DIŞ
|
FRIGORÍFICO CONCEPCIÓN S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|