Karkaslarda domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020311: Domuz eti; karkas/yarım karkas (taze/soğutulmuş)
- 020321: Domuz eti; karkas/yarım karkas (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160231: Hindiden hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
GOST R 53221-2008 Kesim için domuzlar. Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti. Özellikler: Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: karkas ve derisiz yarım karkas domuz eti ve domuz yağı - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar; soğutulmuş et: karkas ve yarım karkas domuz eti, ticari marka KFH Pushkarev A.N.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri : Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti: birinci kategori derili; ikinci kategori derili; ikinci kategori derisiz; ikinci kategori
|
|
||
Et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti (dondurulmuş)
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti,
|
|
||
KFH Galimov G.N. işaretli et endüstrisi ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti,
|
|
||
Birinci, ikinci, üçüncü sınıf kategorilerdeki karkas ve yarım karkas domuz eti - ekstra, birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci.
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategorilerdeki karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Kesimlik domuzlar. Karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et, birinci ve ikinci kategorideki yarım karkas domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et: karkas domuz eti, 1,2,3,4,5 kategorilerinin yarım karkasları, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Yarım karkas domuz eti, soğutulmuş, paketlenmemiş
|
, Russian Federation
|
|
|
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategoriler, kenarlı domuz eti; birinci ve ikinci kategori karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu eti
|
|
||
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
|
|
||
Pişmiş-füme, füme-fırında, fırında kümes hayvanları ürünleri: karkas, yarım karkas, kanat, but, but, göğüs, fileto, rulo, Shatto haşlanmış domuz eti, Ev usulü domuz eti, rulo Tavuk Ryaba.
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: domuz eti - bel, göğüs eti, kürek kemiği, incik, kulaklar, kaburga, balyk, boyun, sırt kısmı, pastırma; tavşandan - karkas, yarım karkas; geyik etinden - tütsülenmiş geyik eti
|
|
||
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: I-VI kategorilerinde karkas ve çeyrek domuz eti, yağsız yarım karkaslar, derisi yüzülmüş yarım karkaslar (soğutulmuş, dondurulmuş)
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas et, birinci, ikinci kategorilerin çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti, sığır eti, kuzu eti.
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanları eti, sığır eti, marine edilmiş domuz eti soğutulmuş, dondurulmuş: - yarı mamul et ürünleri marine edilmiş kümes hayvanları (tavuklar, hindiler, piliçler): but, kanat, baget, içi boşaltılmış karkas, yarım karkas; Yarı mamul
|
|
||
ÜRÜN YELPAZESINDE TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNLERI: Domuz yavrusu (karkas), yarım domuz yavrusu, yarım domuz yavrusunun ön kısmı, domuz yavrusunun arka yarısı, domuz yavrusunun bacağı, domuz yavrusunun omuzu, kasada balik, kümes hayvanları, pastır
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: karkaslar ve yarım karkaslar, bonfile, boyun, jambonlar, kürek kemikleri ve bunlardan kesilmiş, torbalarda, tepsilerde, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış kutularda paketlenmiş, karton
|
, Russian Federation
|
|
|
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, dondurulmuş, hafif dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: 1-6. kategorideki karkas ve yarım karkaslarda dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Et. Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti.
|
|
||
Et - baş, bacaklar, kuyruk, iç organlar ve iç yağ içermeyen karkaslarda ve yarım karkaslarda deri içinde 2 kategoride soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Et ürünleri: Yaban domuzu eti, karkas, yarım karkas
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen ürünler (tavuklar, piliçler) haşlanmış-füme, füme-pişmiş: ekstra kalite - Balychki, Pastroma; premium kalite - Sıkıştırılmış kümes hayvanı eti, haşlanmış domuz eti, Oreshek; birinci kalite - Karkaslar, Yarım karkaslar, Shi
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu, tay, tavşan etinden vakumlu, sebzeli, otlu ve otsuz marine edilmiş yarı mamul et ürünleri (karkas parçaları, parçalar, haşlanmış domuz eti, biftek, kaburga, kebaplar, rosto, antrikot).
|
|
||
Et ürünlerinden elde edilen mutfak ürünleri: haşlanmış dana straganof, havuçlu ve otlu fırında domuz eti, buta katsu (pane edilmiş domuz şnitzeli), kremalı soslu mini etli lahana sarması, etli rulo karkas
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul kıyma ürünleri (sığır eti, domuz eti, kuzu eti, geyik eti, tavşan eti, boğa eti): pirzola, köfte, kıyma, ezme, biftek, kupati, but biftek, şnitzel, şaşlık; karkasların salamura edilmiş kısımları: o
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanı etinden (tavuklar, piliçler) mutfak ürünleri: en yüksek dereceli et ve kemik - pişmiş bütün karkaslar, pişmiş göğüs eti; topaklı kemiksiz et, ekstra kalite - haşlanmış domuz eti; kabuklu doğranmış в
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas, çeyrek, kesilmiş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, taze, soğutulmuş, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde işlenmiş domuz eti, dondurulmuş ve soğutulmuş, blok, kemiksiz
|
|
||
Kümes hayvanları, domuz eti, sığır eti, kuzu etinden kızartılmış ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: -Yarım karkas kümes hayvanı etinden kızartılmış ürünler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar, tavuk tütün, tavuk Kiev, doğal pirzola
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas halinde soğutulmuş domuz eti, yarım karkas
|
|
||
Taze, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: karkaslar ve yarım karkaslar
|
, Russian Federation
|
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti.
|
.
|
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde taze domuz eti,
|
|
||
Et ürünleri: kemikli domuz eti (3 parçalı yarım karkas) dondurulmuş
|
06-17 FAENADORA LAS PATAGUAS, COMERCIAL MAXAGRO S.A.
|
🇨🇱 Chile
|
|
Et ürünleri: Dondurulmuş kemikli domuz eti (yarım karkas)
|
SIF 1079 FRIGOESTRELA S.A.
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Et ürünleri: maskaralarda domuz eti, yarım karkaslar
|
|
||
Et - yarım karkas halinde domuz eti, RS 01170 işaretiyle dondurulmuş, ambalaj: net ağırlığı 20 ila 40 kg olan çoklu bloklar
|
KOTEKS D.O.O
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Et: karkas halinde domuz eti, I II III IV V kategorilerinin yarım karkasları, soğutulmuş, dondurulmuş
|
, Russian Federation
|
|
|
Et ürünleri: Yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
KOTEKS D.O.O
|
🇷🇸 Serbia
|
|
İşlenmiş et ürünleri: yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti, polietilen ambalajlı, net ağırlığı 35 ila 60 kilogram,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemikli domuz eti (yarım karkas)
|
1001 BRF S.A
|
🇧🇷 Brazil
|
|
İşlenmiş et ürünleri: yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti, ambalajsız
|
.
|
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ SU ÜRÜNLERİ (deniz tarağı, kalamar, karides, yengeç etinden) dondurulmuş, paketlenmiş ve tartılmış çeşitler: pirzola, köfte, domuz eti, kıyma, fileto, karkas, kalamar dokunaçları, yengeç falanksı, pençeler
|
|
||
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: A kategorisi - domuz eti Zauralskaya, domuz eti Sarımsakta, domuz eti Hassasiyet; B kategorisi - domuz eti Kokulu, domuz eti Ev, domuz eti Baharatlı, domuz eti Firmennaya, p
|
|
||
Pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz eti: domuz eti "Lux", domuz eti "Geleneksel", domuz eti "İştah açıcı", preslenmiş domuz eti "Tüccar", preslenmiş domuz eti "Aromatik", domuz eti presleri
|
|
||
İKİNCİ SICAK YEMEKLER Kızarmış karbonat %100 domuz eti, Escalope %100 domuz eti, Doğal şnitzel %100 domuz eti, Sığır Stroganoff %100 domuz eti, Kızarmış domuz eti %100, Gulaş %100 domuz eti, Azu %100 domuz eti, sığır eti, Pilav 1
|
,
|
|
|
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
Mutfak et ürünleri: Mantarlı fırında domuz eti, Fasulyeli fırında domuz eti, Peynirli domuz eti, Brokolili fırında domuz eti, Sebzeli fırında domuz eti, Ispanaklı fırında domuz eti, Galeta unlu domuz eti, Gulaş ve
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri Sous-Vid, Sous-Vid Lux: Domuz eti; Domuz jambonu; Haşlanmış domuz eti; Domuz pastırması; Balykovy lezzeti domuz eti; Domuz boynu; Karbonat; Fileto; Domuz göğüs eti; Kemiksiz domuz göğüs eti; Kural
|
|
||
-haşlanmış: domuz etinden: domuz pastırması, domuz pastırması Baharatlı, jambon Pokrovskaya, İtalyanca domuz eti, Fince domuz eti, Danca domuz eti, domuz eti Şarküteri, Prosciutto, domuz jambonu, göğüs eti, göğüs eti
|
|
||
A kategorisindeki pişmiş domuz eti ürünleri: Elit haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya haşlanmış domuz eti, Stolichnaya haşlanmış domuz eti, Podrochnaya domuz eti ve kuru kayısı, Hediye domuz eti, Peterburgskaya pişmiş domuz eti, Otbornaya haşlanmış domuz e
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulo, domuz bonfile, domuz somunu, domuz yanakları, muşta
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - Sebzeli domuz eti, kabuğu çıkarılmış domuz eti - makarnalı domuz eti - makarnalı ve sebzeli domuz eti - erişteli domuz eti - erişteli ve sebzeli domuz eti - sebzeli sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kupaty kuzu eti, Kupaty sığır eti, Kupaty domuz eti ve sığır eti, Koyun etinden Lula kebabı, Domuz biftek, Kıyılmış domuz eti, Kıyılmış sığır eti, Kıyılmış koyun eti, Kıyılmış domuz eti ve sığır eti, Kıyılmış tavuk, Şaşlık domuz et
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş şarküteri et ürünleri. Domuz eti kategorisinden pişmiş-füme et ürünleri A: Pişmiş-füme domuz eti karbonat, Pişmiş-füme domuz eti göğüs eti, Pişmiş-füme domuz eti haşlanmış domuz eti, Domuz eti haşlanmış
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - et ve kemik: Teksas usulü domuz eti, kaburga, domuz eti, domuz göğüs eti; - kemiksiz: escalope, gulaş, rosto, pirinç domuz eti, domuz gulaşı; - doğranmış: kıyılmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kupaty (1 tip: domuz eti, 2 tip domuz eti sığır eti), kıyma, köfte (1 tip: domuz eti, 2 tip domuz eti sığır eti), pirzola (tip 1: domuz eti, tip 2 sığır eti domuz eti), kebap, jöle, biber dolması, lahana rulo
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz etinden yarı mamul et ürünleri; domuz eti ve sığır etinden; domuz eti ve dana etinden; dana eti ve domuz etinden; sığır eti ve domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş (baharatlar, otlar, özler kullanılarak
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz etinden yarı mamul et ürünleri; domuz eti ve sığır etinden; domuz eti ve dana etinden; dana eti ve domuz etinden; sığır eti ve domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş (baharatlar, otlar, özler kullanılarak
|
|
||
Mutfak et ve et ürünleri: etli gulaş (sığır eti, domuz eti), rosto (kızarmış domuz eti, sığır eti), haşlanmış (domuz eti, sığır eti), et pirzola (domuz eti, sığır eti), kızarmış ciğer (domuz eti),
|
|
||
1. B KATEGORİSİ DOMUZ ETİNDEN YARI MAMUL ET LİMANLARI: "CORDEN BLUE", NAPOLITAN DOMUZ ETİ. 2. DOMUZ ETİ KATEGORİSİ B'DEN PORTLAR İÇEREN YARI MAMUL ET: MANTARLI DOMUZ ETI, BİBERLİ DOMUZ ETİ, PEYNİRLİ DOMUZ ETİ VE
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: Derisiz domuz eti yan yağı, Deri üzerinde domuz eti yan yağı, Derisiz domuz eti sırt yağı, Deri üzerinde domuz eti sırt yağı, Derisiz domuz eti karışımı yağı, Deri üzerinde yağlı domuz eti karışımı
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti: Büyük kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra", domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için"; kategori B: domuz boynu, domuz eti "Pilaki için"; kategori B: domuz eti "Kavurma için
|
|
||
Yarı mamul domuz eti (kesme) ısıl işlem (düşük sıcaklık - 25 C), Yarı mamul domuz eti (yanak), Yarı mamul domuz eti (baş kesme), yarı mamul domuz eti (parça), yarı mamul domuz eti, domuz eti (et)
|
|
||
etten mutfak ürünleri Et bahçesinden: pişmiş sığır eti domuz eti, pişmiş domuz eti domuz eti, domuz eti kebabı, kemikli domuz eti kebabı, Domashnye pirzola, kebap, Et parmakları, et
|
|
||
Et ürünleri. Pişirilmiş-füme et ürünleri: göğüs nervürlü et 2 sn, ön et 1c, orta kesilmiş et 1c, Çeşitli et, haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti, iştah açıcı domuz eti, domuz dili, domuz eti,
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et içeren ürünler: etli köfte (sığır eti + domuz eti), etli patates köftesi (sığır eti + domuz eti), etli lahana köftesi (sığır eti + domuz eti) (sığır eti + domuz eti), köfte + domuz eti)
|
|
||
Parçalar ve dilimler halinde çiğ füme domuz eti ürünleri: domuz boynu, Pshuta domuz eti, Pshuta 1885 domuz eti, domuz filetosu, domuz filetosu 1885, domuz eti brisket, domuz eti brisket 1885. Ambalaj: polimer ambalaj, v
|
Zlatiborac D.O.O. .
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Et mutfak ürünleri: Yakitori domuz eti; Vonta domuz eti; Vonta Domuz eti; Domuz eti (mini); Tatlı ve ekşi soslu sebzeli domuz eti; Tatlı ve ekşi soslu sebzeli domuz eti (mini); Amerikan rulo; Amerikan pişmiş rulo, Dana eti
|
6
|
|
|
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|