Domuz yarım karkas GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020311: Domuz eti; karkas/yarım karkas (taze/soğutulmuş)
- 020321: Domuz eti; karkas/yarım karkas (dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160231: Hindiden hazırlanmış madde ve konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 8438: Yiyecek ve içeceklerin sınai amaçlarla hazırlanması veya imaline mahsus makina ve cihazlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: domuz yarım karkaslarını kesmek için dairesel testereler
|
EFA Schmid & Wezel GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
GOST R 53221-2008 Kesim için domuzlar. Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti. Özellikler: Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
ÜRÜN YELPAZESINDE TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNLERI: Domuz yavrusu (karkas), yarım domuz yavrusu, yarım domuz yavrusunun ön kısmı, domuz yavrusunun arka yarısı, domuz yavrusunun bacağı, domuz yavrusunun omuzu, kasada balik, kümes hayvanları, pastır
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: I-VI kategorilerinde karkas ve çeyrek domuz eti, yağsız yarım karkaslar, derisi yüzülmüş yarım karkaslar (soğutulmuş, dondurulmuş)
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategoriler, kenarlı domuz eti; birinci ve ikinci kategori karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu eti
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Doğal küçük boy etten yemekler: oryantal barbekü. Tütsülenmiş: Domuz filetosu, Domuz yağı. Füme pişmiş: Domuz incik. Füme kümes hayvanı eti yemekleri: karkas (yarım karkas), g
|
|
||
tütsülenmiş tavuklar: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları; tütsülenmiş etlik piliçler: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları; tütsülenmiş hindi: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları; tütsülenmiş ördek (ördek yavruları
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: karkas ve derisiz yarım karkas domuz eti ve domuz yağı - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
|
|
||
Pişmiş-füme, füme-fırında, fırında kümes hayvanları ürünleri: karkas, yarım karkas, kanat, but, but, göğüs, fileto, rulo, Shatto haşlanmış domuz eti, Ev usulü domuz eti, rulo Tavuk Ryaba.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Haşlanmış tütsülenmiş kümes hayvanı ürünleri: Tavuk: karkas, yarım karkas, göğüs, kanat, but, baget, but. Broyler tavuk: karkas, yarım karkas. Hindi: karkas, yarım, but, baget, kanat, boyun, kuyruk, fileto, madalyon. G
|
|
||
KANATLI ÜRÜNLERİ : Tütsülenmiş kümes hayvanı karkasları ve yarım karkasları; Tütsülenmiş-haşlanmış karkaslar, yarım karkaslar ve kümes hayvanı karkaslarının parçaları; Karkaslar, Yarım karkaslar ve kümes hayvanı karkaslarının parçaları, Izgara kümes hayva
|
|
||
Dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: Marine edilmiş tavuk (yarım karkas), Salamura kümes hayvanları yarım karkas, Izgara tavuklar, Izgara karkas yarım karkas, Izgara tavuk budu, Kemiksiz tavuk budu ile
|
|
||
Izgara için yarı mamul ürünler, pane dahil (karkaslar ve yarım karkaslar hariç): karkas, parça karkaslar - karkas, yarım karkas, çeyrek, but, but, kanat (bütün); topak: şiş kebap (kemikli)
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: tavuk - karkas, yarım karkas, baget, but, kanat, fileto; hindi - karkas, yarım karkas, çeyrek, baget, kanat, fileto; kazdan - karkas, karkas parçaları, baget
|
|
||
Kümes hayvanı etinden ürünler: tütsülenmiş ve haşlanmış: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları, tavuklar, tavuklar, hindiler. tütsülenmiş: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları.
|
|
||
SOSIS ÜRÜNLERI, DELICA ÜRÜNLERI. Kümes hayvanları ürünleri: tütsülenmiş ve haşlanmış: Premium sınıf: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları, City roll, Ev cevizi, kebap, kızarmış: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Birinci, ikinci, üçüncü sınıf kategorilerdeki karkas ve yarım karkas domuz eti - ekstra, birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci.
|
|
||
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas, çeyrek, kesilmiş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas et, birinci, ikinci kategorilerin çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti, sığır eti, kuzu eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: karkaslar ve yarım karkaslar, bonfile, boyun, jambonlar, kürek kemikleri ve bunlardan kesilmiş, torbalarda, tepsilerde, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış kutularda paketlenmiş, karton
|
, Russian Federation
|
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, taze, soğutulmuş, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri : Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti: birinci kategori derili; ikinci kategori derili; ikinci kategori derisiz; ikinci kategori
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde işlenmiş domuz eti, dondurulmuş ve soğutulmuş, blok, kemiksiz
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanları eti, sığır eti, marine edilmiş domuz eti soğutulmuş, dondurulmuş: - yarı mamul et ürünleri marine edilmiş kümes hayvanları (tavuklar, hindiler, piliçler): but, kanat, baget, içi boşaltılmış karkas, yarım karkas; Yarı mamul
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, dondurulmuş, hafif dondurulmuş
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategorilerdeki karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: 1-6. kategorideki karkas ve yarım karkaslarda dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti (dondurulmuş)
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas halinde soğutulmuş domuz eti, yarım karkas
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Et. Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti.
|
|
||
Et - baş, bacaklar, kuyruk, iç organlar ve iç yağ içermeyen karkaslarda ve yarım karkaslarda deri içinde 2 kategoride soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Taze, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: karkaslar ve yarım karkaslar
|
, Russian Federation
|
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti.
|
.
|
|
|
Et ürünleri: Yaban domuzu eti, karkas, yarım karkas
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde taze domuz eti,
|
|
||
Kesimlik domuzlar. Karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti,
|
|
||
KFH Galimov G.N. işaretli et endüstrisi ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti,
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler. Balkan usulü haşlanmış kümes hayvanları. Pişmiş tütsülenmiş karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler (arka), bacaklar, tavuk göğüsleri; karkaslar, yarım karkaslar, bacaklar, tavuk göğüsleri; karkaslar, yarı
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: domuz eti - bel, göğüs eti, kürek kemiği, incik, kulaklar, kaburga, balyk, boyun, sırt kısmı, pastırma; tavşandan - karkas, yarım karkas; geyik etinden - tütsülenmiş geyik eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar; soğutulmuş et: karkas ve yarım karkas domuz eti, ticari marka KFH Pushkarev A.N.
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen ürünler (tavuklar, piliçler) haşlanmış-füme, füme-pişmiş: ekstra kalite - Balychki, Pastroma; premium kalite - Sıkıştırılmış kümes hayvanı eti, haşlanmış domuz eti, Oreshek; birinci kalite - Karkaslar, Yarım karkaslar, Shi
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti soğutulmuş, dondurulmuş - kemiksiz, etli ve kemikli: karkas, yarım karkas, göğüs, but, kanat, but, baget; karkas, yarım karkas, göğüs, but, kanat, tavuk budu, baget marine edilmiş; karkas
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş kümes hayvanı ürünleri: tavuk - yarım karkas, but, but, kanat, göğüs, bacak, ördek - karkas, yarım, but, but, kanat, göğüs, bacak, hindi - karkas, yarım, but, but
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE TAVŞAN ETİNDEN YAPILMIŞ ET, soğutulmuş ve dondurulmuş: bütün kemiksiz karkas, yarım karkas, tavşan-yarım sırt, tavşan-yarım ön, tavşan-yarım sırt (seçenek No. 1), tavşan-yarım ne
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen mutfak ürünleri: ızgara tavuk (karkas, yarım karkas); kızarmış karkas, yarım karkas, göğüs, but
|
+
|
|
|
kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: tel ızgara veya şiş üzerinde kızartılmış: karkas, yarım karkas (ızgara tavuk, ızgara tavuk); kızarmış: karkas, yarım karkas; göğüs; bacak; kanatlar; Kiev pirzolası; pişmiş - tavuklar (chi
|
|
||
Mutfakta işlenmek üzere hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, ızgara, kızartma ve kavurma için piliç kanatları; - karkaslar, yarım karkaslar, pilaki ve pişirme için tavuk çeyrekleri
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: - piliç etinden doğal: karkaslar, marine edilmiş yarım karkaslar; karkaslar, mayonezli yarım karkaslar, kemiksiz parça: marine edilmiş kebap, mayonezli kebap, "For a pi
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş et ürünleri: bütün karkas (içi boşaltılmış karkas) ve parçaları şeklinde tavşan eti (yarım karkas, yarım karkasın ön ve arka çeyrekleri, göğüs, omuz-omuz, bel, kalça ve jambon)
|
.
|
|
|
Kümes hayvanlarının tütsülenmiş etleri: -füme-haşlanmış: karkas, yarım karkas tavuk; karkas, yarım karkas tavuk; tavuk kanatları, bacaklar; kanatlar, bacaklar, but, but, tavuk fileto; tavuk but; but, tavuk fileto; -s
|
|
||
Sıcak ve soğutulmuş kümes hayvanı eti mutfak ürünleri: tel ızgara veya şiş üzerinde kızartılmış - karkas, yarım karkas (ızgara tavuk, ızgara tavuk); kızartılmış - karkas, yarım karkas, göğüs, tavuk budu, kanat, Kiev pirzola; z
|
|
||
Paketlenmiş kümes hayvanı eti: Yemeklik işleme için hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri, ızgara, kızartma ve kavurma için etlik piliç; karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri
|
|
||
Kümes hayvanları etinden elde edilen ürünler: Karkaslar ve yarım karkaslar ve tütsülenmiş kümes hayvanı karkaslarının parçaları; Tütsülenmiş-haşlanmış karkaslar, yarım karkaslar ve kümes hayvanı karkaslarının parçaları.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarım karkas dondurulmuş sığır eti, çeyrek karkas dondurulmuş sığır eti, Yarım karkas soğutulmuş sığır eti, çeyrek karkas soğutulmuş sığır eti
|
|
||
Pişirilmiş-füme kümes hayvanı ürünleri: tavuk but, tavuk omuz, tavuk kanat, tavuk karkas, tavuk yarım karkas, tavuk but, tavuk karkas, tavuk baget, piliç fileto, yarım karkas tavuk-
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti ve yan ürünleri (ördekler, ördek yavruları): - haşlanmış-füme: karkas, yarım karkas, göğüs, but, bacak, kuyruk, kanat, rulo, mide, kalp, boyun; - fırınlanmış: karkas, yarım karkas
|
|
||
Izgara kümes hayvanları ürünleri: - tavuk karkas - tavuk yarım karkas - piliç tavuk karkas - piliç tavuk yarım karkas - tavuk budu - piliç tavuk budu - tavuk baget - piliç tavuk baget - tavuk
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş Ülke ördeği, mulards ve muscovy ördekleri dahil: (karkas, yarım karkas, jambon, göğüs, but, kanat, bacaklar, kafalar, sırtlar, boyun) Hindi: (karkas, yarım karkas, jambon, göğüs, but, kanat, la
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen mutfak ürünleri: - tel ızgara veya şiş üzerinde kızartılmış; yarım karkas (ızgara tavuk, ızgara tavuk); - kızarmış karkas, yarım karkas, göğüs, tavuk budu, kanat, Kiev pirzola; -pişmiş-tavuklar (tavuklar)
|
.
|
|
|
Izgara kümes hayvanı ürünleri: karkas, yarım karkas, tavuk budu, but, baget, göğüs, kanat, tütün tavuğu, "Lux" kebap, "Amatör" kebap, kızarmış tavuk sosis, hamurda yarım karkas, hamurda but
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK ETİ: Marine edilmiş tavuk (yarım karkas), ızgara tavuk (karkas, yarım karkas), şiş tavuk budu, tavuk kebap, baharatlı kanat, pane edilmiş beyaz et fileto, pane edilmiş kırmızı et fileto
|
|
||
GOST R 54315-2011 Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti : Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti.
|
|
||
Tavuk eti ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, butlar) dondurulmuş; Dondurulmuş tavuk eti (karkaslar); Etlik piliç eti ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık, kesilmemiş ve kesilmiş (solungaçlı, başsız, bağırsağı alınmış, başsız, başsız, başsız, yarım kabuklu, pisi balığı, karkas, yarım yarım karkas
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık, kesilmemiş ve kesilmiş (solungaçlı, başsız, bağırsağı alınmış, başsız, başsız, başsız, yarım kabuklu, pisi balığı, karkas, yarım yarım karkas
|
|
||
Balık (kesilmemiş ve her türlü kesim): tuzlanmış-kurutulmuş ve kurutulmuş-füme: (karkas, yarım karkas, sırt, yarım sırt, parçalar, saman şeritler, dilimler, halkalar, yarım halkalar, kebaplar, çiğ füme sosisler) pollock, mavi mezgit,
|
|
||
Balık, kesilmemiş ve her türlü kesilmiş, tuzlanmış-kurutulmuş ve kurutulmuş-füme (karkas, yarım karkas, sırt, yarım sırt, parçalar, kamışlar, yassı, dilimler, halkalar, yarım halkalar, mangal, çiğ füme sosisler) pollock, mavi mezgit, kamba
|
|
||
Balık, kesilmemiş ve her türlü kesilmiş, tuzlanmış-kurutulmuş ve kurutulmuş-füme (karkas, yarım karkas, sırt, yarım sırt, parçalar, kamışlar, şeritler, dilimler, halkalar, yarım halkalar, kebaplar, örümcek ağı, pişirilmemiş füme sosisler) pollock, put
|
|
||
Balık ve deniz ürünleri: tütsülenmiş, kurutulmuş, kurutulmuş, balyk ve kalıplanmış kıyma ürünleri, (karkas, yarım karkas, sırt, yarım sırt, parçalar, payet, şerit, dilim, halka, yarım halka, kebap, tütsülenmiş sosis), nane
|
|
||
Balık, ticari marka Yuzhno-Volzhskaya Şirketi: tütsülenmiş, kurutulmuş, kurutulmuş, balyk ve kalıplanmış kıyma ürünleri (karkas, yarım karkas, sırt, yarım sırt, parçalar, payetler, şeritler, dilimler, halkalar, yarım halkalar, şaşlık, to
|
|
||
Balık ve deniz ürünleri; Bakreu markası: tütsülenmiş, kurutulmuş, kurutulmuş, balych ve kalıplanmış kıyma ürünleri (karkas, yarım karkas, sırt, yarım sırt, parçalar, payetler, şeritler, dilimler, halkalar, yarım halkalar, kebaplar, çiğ sosisler
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş tavuk eti (tavuk eti) yarı mamulleri: karkas, yarım karkas, karkasın göğüs kısmı, karkasın but kısmı, karkasın göğüs çeyreği, karkasın but çeyreği, göğüs, but,
|
|
||
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden elde edilen yarı mamuller. Doğal yarı mamuller: (karkaslar, karkas parçaları ve kümes hayvanlarının yenilebilir sakatatları): Karkas; Karkas (yarı kesilmiş); Yarım karkas; Çeyrek (ön); Ön
|
|
||
Tavuk etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler (tavuk eti): karkas, yarım karkas, karkasın göğüs kısmı, karkasın but kısmı, karkasın göğüs çeyreği, but çeyreği, göğüs, but, but, bıçak
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: Saatte 180 karkas kapasiteli domuz yarım karkaslarının kemiklerinin çıkarılması için hat
|
SFK LEBLANC AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Et ürünleri: kemikli domuz eti (3 parçalı yarım karkas) dondurulmuş
|
06-17 FAENADORA LAS PATAGUAS, COMERCIAL MAXAGRO S.A.
|
🇨🇱 Chile
|
|
Et ürünleri: Dondurulmuş kemikli domuz eti (yarım karkas)
|
SIF 1079 FRIGOESTRELA S.A.
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş et, birinci ve ikinci kategorideki yarım karkas domuz eti
|
|
||
Et ürünleri: maskaralarda domuz eti, yarım karkaslar
|
|
||
Kümes hayvanları, domuz eti, sığır eti, kuzu etinden kızartılmış ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: -Yarım karkas kümes hayvanı etinden kızartılmış ürünler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar, tavuk tütün, tavuk Kiev, doğal pirzola
|
|
||
Yarım karkas domuz eti, soğutulmuş, paketlenmemiş
|
, Russian Federation
|
|