yarım karkas domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020311: Domuz eti; karkas/yarım karkas (taze/soğutulmuş)
- 020321: Domuz eti; karkas/yarım karkas (dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020810: Tavşanların et ve yenilen sakatatı
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160231: Hindiden hazırlanmış madde ve konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
GOST R 53221-2008 Kesim için domuzlar. Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti. Özellikler: Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: karkas ve derisiz yarım karkas domuz eti ve domuz yağı - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar; soğutulmuş et: karkas ve yarım karkas domuz eti, ticari marka KFH Pushkarev A.N.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri : Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti: birinci kategori derili; ikinci kategori derili; ikinci kategori derisiz; ikinci kategori
|
|
||
Et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti (dondurulmuş)
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti,
|
|
||
KFH Galimov G.N. işaretli et endüstrisi ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş et ürünleri: karkas ve yarım karkas domuz eti,
|
|
||
Birinci, ikinci, üçüncü sınıf kategorilerdeki karkas ve yarım karkas domuz eti - ekstra, birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci.
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategorilerdeki karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas domuz eti
|
|
||
Kesimlik domuzlar. Karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et, birinci ve ikinci kategorideki yarım karkas domuz eti
|
|
||
Yarım karkas domuz eti, soğutulmuş, paketlenmemiş
|
, Russian Federation
|
|
|
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: domuz eti - bel, göğüs eti, kürek kemiği, incik, kulaklar, kaburga, balyk, boyun, sırt kısmı, pastırma; tavşandan - karkas, yarım karkas; geyik etinden - tütsülenmiş geyik eti
|
|
||
İşlenmiş et: karkas domuz eti, 1,2,3,4,5 kategorilerinin yarım karkasları, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Yarım karkas halinde geyik eti: Yarım karkas maral eti
|
|
||
Koyun etinden (kuzu) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri - topaklanmış: küçük boy kemiksiz Kategoriler B: pilavlık kuzu eti; topaklanmış et ve kemik Kategoriler B: bütün karkas, yarım karkas; porsiyonlanmış et ve kemik
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, tek sınıf, güveçler, kaburgalar, karkaslar, yarım karkaslar, kesilmiş etler, çeyrekler, et, kürek kemiği, boyun-omuz
|
|
||
Ördek eti ve sakatat ürünleri. Füme-haşlama: göğüs fileto, tavuk budu, karkas, kanat, but, kuyruk, göğüs, yarım karkas, ördek eti rulo, Şenlikli ördek eti rulo, Köy ördeği eti rulo,
|
|
||
Ördek eti ve sakatat ürünleri: Füme-haşlanmış: göğüs fileto, tavuk budu, karkas, kanat, but, kuyruk, göğüs, yarım karkas, ördek eti rulosu, ördek eti rulosu Holiday, ördek eti rulosu Derevensky,
|
|
||
Et ürünleri. Karkas ve yarım karkas sığır eti.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
|
|
||
Karkas ve yarım karkas sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Karkas ve yarım karkas sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri, kuru kürlenmiş: Jambon, biberli kuru kürlenmiş, preslenmiş, kemiksiz SV; Biberli kurutulmuş jambon, SV dilimleme bloğu; Kopps kuru kürlenmiş domuz boynu SV ½ Yarım; Biberli domuz eti Pancetta; Shpe
|
Salumificio F.lli Beretta S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
İşlenmiş et: yarım karkas sığır eti, kategori 1 ve 2'nin çeyrekleri, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş yarım karkas sığır eti ve 1. ve 2. kategorilerin çeyrekleri, kemikli ve kemiksiz blok, kesilmiş ve bloklar halinde dondurulmuş
|
|
||
Et: yarım karkas sığır eti, I ve II kategorilerinin çeyrekleri, soğutulmuş, dondurulmuş
|
, Russian Federation
|
|
|
Et ve kemik, posa, yün ve sümüksü yan ürünler (dondurulmuş) Sığır etinden: Et ve kemik: sığır kuyrukları Küspe: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler, meme Mukus: Yara izleri Domuz eti: Et posası: diller, karaciğer,
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategoriler, kenarlı domuz eti; birinci ve ikinci kategori karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: I-VI kategorilerinde karkas ve çeyrek domuz eti, yağsız yarım karkaslar, derisi yüzülmüş yarım karkaslar (soğutulmuş, dondurulmuş)
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Doğal küçük boy etten yemekler: oryantal barbekü. Tütsülenmiş: Domuz filetosu, Domuz yağı. Füme pişmiş: Domuz incik. Füme kümes hayvanı eti yemekleri: karkas (yarım karkas), g
|
|
||
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
|
|
||
ÜRÜN YELPAZESINDE TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNLERI: Domuz yavrusu (karkas), yarım domuz yavrusu, yarım domuz yavrusunun ön kısmı, domuz yavrusunun arka yarısı, domuz yavrusunun bacağı, domuz yavrusunun omuzu, kasada balik, kümes hayvanları, pastır
|
|
||
Pişmiş-füme, füme-fırında, fırında kümes hayvanları ürünleri: karkas, yarım karkas, kanat, but, but, göğüs, fileto, rulo, Shatto haşlanmış domuz eti, Ev usulü domuz eti, rulo Tavuk Ryaba.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas et, birinci, ikinci kategorilerin çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: domuz eti, sığır eti, kuzu eti.
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanları eti, sığır eti, marine edilmiş domuz eti soğutulmuş, dondurulmuş: - yarı mamul et ürünleri marine edilmiş kümes hayvanları (tavuklar, hindiler, piliçler): but, kanat, baget, içi boşaltılmış karkas, yarım karkas; Yarı mamul
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarım karkas dondurulmuş sığır eti, çeyrek karkas dondurulmuş sığır eti, Yarım karkas soğutulmuş sığır eti, çeyrek karkas soğutulmuş sığır eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE TAVŞAN ETİNDEN YAPILMIŞ ET, soğutulmuş ve dondurulmuş: bütün kemiksiz karkas, yarım karkas, tavşan-yarım sırt, tavşan-yarım ön, tavşan-yarım sırt (seçenek No. 1), tavşan-yarım ne
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: karkaslar ve yarım karkaslar, bonfile, boyun, jambonlar, kürek kemikleri ve bunlardan kesilmiş, torbalarda, tepsilerde, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış kutularda paketlenmiş, karton
|
, Russian Federation
|
|
|
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, dondurulmuş, hafif dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: 1-6. kategorideki karkas ve yarım karkaslarda dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Et. Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti.
|
|
||
Et - baş, bacaklar, kuyruk, iç organlar ve iç yağ içermeyen karkaslarda ve yarım karkaslarda deri içinde 2 kategoride soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Et ürünleri: Yaban domuzu eti, karkas, yarım karkas
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen ürünler (tavuklar, piliçler) haşlanmış-füme, füme-pişmiş: ekstra kalite - Balychki, Pastroma; premium kalite - Sıkıştırılmış kümes hayvanı eti, haşlanmış domuz eti, Oreshek; birinci kalite - Karkaslar, Yarım karkaslar, Shi
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: - piliç etinden doğal: karkaslar, marine edilmiş yarım karkaslar; karkaslar, mayonezli yarım karkaslar, kemiksiz parça: marine edilmiş kebap, mayonezli kebap, "For a pi
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş et ürünleri: bütün karkas (içi boşaltılmış karkas) ve parçaları şeklinde tavşan eti (yarım karkas, yarım karkasın ön ve arka çeyrekleri, göğüs, omuz-omuz, bel, kalça ve jambon)
|
.
|
|
|
Paketlenmiş kümes hayvanı eti: Yemeklik işleme için hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri, ızgara, kızartma ve kavurma için etlik piliç; karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK ETİ: Marine edilmiş tavuk (yarım karkas), ızgara tavuk (karkas, yarım karkas), şiş tavuk budu, tavuk kebap, baharatlı kanat, pane edilmiş beyaz et fileto, pane edilmiş kırmızı et fileto
|
|
||
GOST R 54315-2011 Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti : Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti.
|
|
||
Tavuk eti ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, butlar) dondurulmuş; Dondurulmuş tavuk eti (karkaslar); Etlik piliç eti ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka
|
|
||
Dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: Marine edilmiş tavuk (yarım karkas), Salamura kümes hayvanları yarım karkas, Izgara tavuklar, Izgara karkas yarım karkas, Izgara tavuk budu, Kemiksiz tavuk budu ile
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: tavuk - karkas, yarım karkas, baget, but, kanat, fileto; hindi - karkas, yarım karkas, çeyrek, baget, kanat, fileto; kazdan - karkas, karkas parçaları, baget
|
|
||
Kümes hayvanı etinden ürünler: tütsülenmiş ve haşlanmış: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları, tavuklar, tavuklar, hindiler. tütsülenmiş: karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları.
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas, çeyrek, kesilmiş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, taze, soğutulmuş, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde işlenmiş domuz eti, dondurulmuş ve soğutulmuş, blok, kemiksiz
|
|
||
Kümes hayvanları, domuz eti, sığır eti, kuzu etinden kızartılmış ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: -Yarım karkas kümes hayvanı etinden kızartılmış ürünler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar, tavuk tütün, tavuk Kiev, doğal pirzola
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas halinde soğutulmuş domuz eti, yarım karkas
|
|
||
Taze, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: karkaslar ve yarım karkaslar
|
, Russian Federation
|
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti.
|
.
|
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde taze domuz eti,
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler. Balkan usulü haşlanmış kümes hayvanları. Pişmiş tütsülenmiş karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler (arka), bacaklar, tavuk göğüsleri; karkaslar, yarım karkaslar, bacaklar, tavuk göğüsleri; karkaslar, yarı
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti soğutulmuş, dondurulmuş - kemiksiz, etli ve kemikli: karkas, yarım karkas, göğüs, but, kanat, but, baget; karkas, yarım karkas, göğüs, but, kanat, tavuk budu, baget marine edilmiş; karkas
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen mutfak ürünleri: ızgara tavuk (karkas, yarım karkas); kızarmış karkas, yarım karkas, göğüs, but
|
+
|
|
|
kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: tel ızgara veya şiş üzerinde kızartılmış: karkas, yarım karkas (ızgara tavuk, ızgara tavuk); kızarmış: karkas, yarım karkas; göğüs; bacak; kanatlar; Kiev pirzolası; pişmiş - tavuklar (chi
|
|
||
Mutfakta işlenmek üzere hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, ızgara, kızartma ve kavurma için piliç kanatları; - karkaslar, yarım karkaslar, pilaki ve pişirme için tavuk çeyrekleri
|
|
||
Kümes hayvanlarının tütsülenmiş etleri: -füme-haşlanmış: karkas, yarım karkas tavuk; karkas, yarım karkas tavuk; tavuk kanatları, bacaklar; kanatlar, bacaklar, but, but, tavuk fileto; tavuk but; but, tavuk fileto; -s
|
|
||
Sıcak ve soğutulmuş kümes hayvanı eti mutfak ürünleri: tel ızgara veya şiş üzerinde kızartılmış - karkas, yarım karkas (ızgara tavuk, ızgara tavuk); kızartılmış - karkas, yarım karkas, göğüs, tavuk budu, kanat, Kiev pirzola; z
|
|
||
Kümes hayvanları etinden elde edilen ürünler: Karkaslar ve yarım karkaslar ve tütsülenmiş kümes hayvanı karkaslarının parçaları; Tütsülenmiş-haşlanmış karkaslar, yarım karkaslar ve kümes hayvanı karkaslarının parçaları.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş tavuk eti (tavuk eti) yarı mamulleri: karkas, yarım karkas, karkasın göğüs kısmı, karkasın but kısmı, karkasın göğüs çeyreği, karkasın but çeyreği, göğüs, but,
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti ve yan ürünleri (ördekler, ördek yavruları): - haşlanmış-füme: karkas, yarım karkas, göğüs, but, bacak, kuyruk, kanat, rulo, mide, kalp, boyun; - fırınlanmış: karkas, yarım karkas
|
|
||
Tavuk etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler (tavuk eti): karkas, yarım karkas, karkasın göğüs kısmı, karkasın but kısmı, karkasın göğüs çeyreği, but çeyreği, göğüs, but, but, bıçak
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti: karkas, yarım karkas, çeyrek karkas, fileto; pişmiş tavşan eti; ızgara tavşan eti; şiş kebap, azu; gulaş; barbekü için et; pilavlık et, sirkede marine edilmiş tavşan kebabı, ma
|
|
||
Et ürünleri: kemikli domuz eti (3 parçalı yarım karkas) dondurulmuş
|
06-17 FAENADORA LAS PATAGUAS, COMERCIAL MAXAGRO S.A.
|
🇨🇱 Chile
|
|
Et ürünleri: Dondurulmuş kemikli domuz eti (yarım karkas)
|
SIF 1079 FRIGOESTRELA S.A.
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Yarım karkas ve çeyrek dana eti, yarım karkas ve çeyrek dana eti, beyaz, soğutulmuş veya dondurulmuş
|
|
||
Et ürünleri: maskaralarda domuz eti, yarım karkaslar
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul et ve kemik ürünleri: karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler (ön, arka); göğüsler, yarım göğüsler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar (bütün, dirsek, omuz parçaları),
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, piliçler) topaklı "İmparatorluk": büyük topaklı kemiksiz - Lux karkas filetoları, karkas filetoları; büyük et ve kemik parçaları - Lux karkas, Lux yarım karkas
|
.
|
|
|
Et - yarım karkas halinde domuz eti, RS 01170 işaretiyle dondurulmuş, ambalaj: net ağırlığı 20 ila 40 kg olan çoklu bloklar
|
KOTEKS D.O.O
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Et: karkas halinde domuz eti, I II III IV V kategorilerinin yarım karkasları, soğutulmuş, dondurulmuş
|
, Russian Federation
|
|