Yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020311: Domuz eti; karkas/yarım karkas (taze/soğutulmuş)
- 020321: Domuz eti; karkas/yarım karkas (dondurulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 021019: Domuzun diğer etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti, ambalajsız
|
.
|
|
|
Yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti, ambalajsız, net ağırlık 30 kg ila 45 kg
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde işlenmiş domuz eti, dondurulmuş ve soğutulmuş, blok, kemiksiz
|
|
||
Karkas halinde soğutulmuş domuz eti, yarım karkas
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde taze domuz eti,
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti
|
KOTEKS D.O.O
|
🇷🇸 Serbia
|
|
İşlenmiş et ürünleri: yarım karkas halinde dondurulmuş domuz eti, polietilen ambalajlı, net ağırlığı 35 ila 60 kilogram,
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı kategoriler, kenarlı domuz eti; birinci ve ikinci kategori karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
Et. Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti.
|
|
||
Karkas ve yarım karkas, çeyrek, kesilmiş domuz eti
|
|
||
Et. Karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş geyik eti.
|
,
|
|
|
Et ürünleri. Karkas ve yarım karkas halinde dondurulmuş geyik eti GOST 32227-2013 üretim tarihi: 02.2015 : Gullivers Travels . Roman. D. Swift
|
|
||
Kategori I'e ait yarım karkas halinde dondurulmuş sığır eti
|
|
||
Kategori 1 yarım karkas halinde dondurulmuş sığır eti (inek):
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
GOST R 53221-2008 Kesim için domuzlar. Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti. Özellikler: Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, taze, soğutulmuş, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: I-VI kategorilerinde karkas ve çeyrek domuz eti, yağsız yarım karkaslar, derisi yüzülmüş yarım karkaslar (soğutulmuş, dondurulmuş)
|
|
||
Karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş et-sığır eti
|
|
||
Et - baş, bacaklar, kuyruk, iç organlar ve iç yağ içermeyen karkaslarda ve yarım karkaslarda deri içinde 2 kategoride soğutulmuş domuz eti
|
|
||
GOST R 54315-2011 Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti : Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti.
|
|
||
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas ve yarım karkas halinde domuz eti, dondurulmuş, hafif dondurulmuş
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek dana eti, yarım karkas ve çeyrek dana eti, beyaz, soğutulmuş veya dondurulmuş
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti
|
|
||
Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti.
|
.
|
|
|
Et - yarım karkas halinde domuz eti, RS 01170 işaretiyle dondurulmuş, ambalaj: net ağırlığı 20 ila 40 kg olan çoklu bloklar
|
KOTEKS D.O.O
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Yarım karkas halinde geyik eti: Yarım karkas maral eti
|
|
||
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti, dana eti ve süt danası
|
|
||
Et - karkas, yarım karkas, çeyrek soğutulmuş ve dondurulmuş ticari marka MYASKOM ürünü sığır ve dana eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğuk dana eti waffle
|
|
||
Et - karkas ve yarım karkas halinde kuzu eti, dondurulmuş, kemiksiz ve kemikli et, 1614 işaretli. Ambalaj: karton kutular, net ağırlık 0,5 kg'dan 50 kg'a kadar
|
JBS Australia PTY LTD
|
🇦🇺 Australia
|
|
Prefabrik Geyik Eti ürünleri: Et. Topaklı geyik eti, karkas ve yarım karkas halinde
|
|
||
Yarım karkas halinde işlenmiş dondurulmuş domuz eti
|
|
||
İşlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş karkas ve yarım karkas sığır ve dana eti
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti (soğutulmuş ve dondurulmuş)
|
|
||
Taze soğutulmuş ve dondurulmuş karkas, yarım karkas ve çeyrek dana eti çeşitleri,
|
: 170240000654
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Yarım karkas ve çeyrek dana eti (dondurulmuş, soğutulmuş)
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünü Provencal fileto, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Viyana boynu, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Parmskaya omuz, soğutulmuş; Domuz eti ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen ürünler: Haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünü: "Slavyansky" jambonu, Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünü: Ev usulü haşlanmış domuz eti, Füme haşlanmış domuz eti ürünü hakkında
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Tavuk etinden ürünler, etlik piliçler-füme-haşlanmış: etlik piliçler, etlik piliçler; tavuk etinden karkaslar, etlik piliçler; tavuk etinden yarım karkaslar, etlik piliçler; tavuk etinden çeyrekler
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
|
|
||
Tavşandan elde edilen yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları (karkaslar, yarım karkaslar): Tavşan karkası; - topaklanmış et ve kemik: Pişirme için tavşan; Tavşan Yeni Yılı; Tavşan Şenliği; - küçük parça et
|
|
||
Tavuk etinden ürünler, etlik piliçler. Tütsülenmiş-haşlanmış: tavuk etinden rulo, etlik piliçler; tavuk etinden karkaslar, etlik piliçler; tavuk etinden yarım karkaslar, etlik piliçler; tavuk etinden çeyrekler
|
|
||
Soğuk, soğutulmuş, dondurulmuş ve hafif dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
|
||
Birinci ve ikinci kategorideki yarım karkas ve çeyrek at eti, soğutulmuş tay, dondurulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (domuz etinden) kemiksiz küçük boy paketlenmiş soğutulmuş domuz eti kategorisi Evde. Yarı mamul et ürünleri (domuz etinden) kemiksiz küçük boy paketlenmiş soğutulmuş kategori B: w
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek sığır eti 1 ve 2 kategori soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi A soğutulmuş. Jambon Volkhonskaya Pişmiş ve tütsülenmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: Karbonat, Boyun, Rublevskaya Göğüs eti, Barinok Borovitsky, Domuz mafsalı, Domuz kaburgası
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: göğüs-kaburga eti 2 sn, ön et 1c, orta kesilmiş et 1c, Karışık et, haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti, İştah açıcı domuz eti, domuz dili, etli
|
|
||
Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti GOST R 54315-2011
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz: domuz bonfile "Ekstra", domuz "Ekstra" kategori A, domuz boyun kategori B; büyük et ve kemik parçaları: domuz fileto k
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. A kategorisindeki bütün parça tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: "Kabuklu domuz balyk", "Belarus shinka". Bütün parça tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri ve
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, hindiler, kazlar, ördekler): - doğal, pane dahil, marine edilmiş veya soslanmış: karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler; - doğal topaklanmış et ve kemik, h
|
|
||
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden pişmiş-füme et ürünleri: domuz Holiday , kırmızı biberli fileto, puf domuz eti, domuz İştah açıcı , domuz Kokulu , et fındık Özel , fındık Piquant , domuz Viennese
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş ve pişirilmiş Premium sınıf: domuz jambonu; domuz pastırması Ekstra; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz göğüs eti rulosu; domuz fıstığı; domuz yanakları; - haşlanmış: jambon Standart
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: başkent boyun, et somunu, başkent jambonu, Macar fileto, doğu göğüs eti, haşlanmış domuz eti, başkent pirzola, domuz incik, domuz kaburga, domuz incik,
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden pişirilmiş et ürünleri: Mozart şeklinde jambon, domuz eti şeklinde rulo mermer Ev usulü; soğutulmuş yan ürünlerden haşlanmış et ürünleri: ciğer puf, tayga atıştırmalık, atıştırmalık
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti ürünleri: Bar dana cipsi, Bar kurutulmuş et, Bar dana pastırması, Carpaccio. Soğutulmuş domuz eti ürünleri: Bars atıştırmalık domuz cipsi
|
|
||
Sığır eti, kategori I yarım karkas halinde dondurulmuş
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Yarı mamul et ürünleri, marine edilmiş büyük boy kemiksiz domuz eti kategori B soğutulmuş: Domuz eti haşlanmış Domashnyaya, Göğüs Prazdnichnaya; Yarı mamul et doğranmış kalıplanmış kategoriler B soğutulmuş: Domashni pirzola
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: et ceviz, kemiksiz Michurinsky jambon, amatör rulo, haşlanmış domuz eti, amatör pastırma, doğu göğüs eti, güney göğüs eti, Moskova bölgesi boyun, domuz eti
|
|
||
Pişirilmiş, soğutulmuş domuz eti ürünleri: Haşlanmış domuz eti ürünleri, kategori B, soğutulmuş: Kabuklu jambon, Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Leningradsky rulosu, Rostov rulosu Et
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti, sığır eti ve sakatat yemekleri: Buglama, Haşlanmış sığır eti, Pirzola, Öğle yemeği için pirzola, Kraliyet domuz eti, Kraliyet dana eti, Kuzu saj, domuz saj, dana saj, Sha
|
|
||
Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük et ve kemik parçaları: marine edilmiş domuz incik; - küçük boyutlu kemiksiz - kebap: domuz kebabı "Rusça", klasik domuz kebabı (boyun), domuz kebabı k
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ve sığır eti füme: 1. Füme haşlanmış domuz ürünleri - Boyun, Shinka, Bel, Brisket, Rulo, Kemiksiz bacak, Balyk Kubanski, Meyveli oryantal karbonat, Et somunu, Domuz eti pr
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - turşuda büyük et ve kemik parçaları: Baharatlı domuz pirzolası, Teksas domuz pirzolası; - Marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: Kızartma için domuz göğüs eti; - porsiyonlanmış
|
|
||
Karkas, yarım karkas ve çeyrek at eti
|
|
||
soğutulmuş domuz eti: küçük boy et kategorisi B: Kızarmış domuz eti, büyük boy et ve kemik kategorisi B: Marine edilmiş domuz inciği
|
|
||
Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: "Preslenmiş domuz eti" -kategori A, "Formda jambon" -kategori B, "Preslenmiş domuz baş eti" -kategori B, "Preslenmiş domuz pastırması" -kategori Г
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz soğutulmuş domuz eti kategorileri B: Mayonezli domuz budu kebabı, Mayonezli domuz omuzu kebabı, Mayonezli domuz boynu kebabı, Domuz budu kebabı
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategori B: domuz jambonu, domuz boynu; - küçük boyutlu kemiksiz kategori B: domuz gulaşı, domuz kebabı; - porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri B: Ko
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - Kategori A: Kemiksiz dorsal ve kasap kesimi (karbonat); Domuz bonfile et bloğu (sığır filetosu), tip II; Kütle oranı yağ dokusu içermeyen kesilmiş domuz eti et bloğu
|
|
||
Haşlanmış etten soğutulmuş domuz eti ürünleri: A kategorisi - Preslenmiş domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi - Kabuklu jambon, Voronej jambonu; B kategorisi - Preslenmiş domuz başı eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, soğutulmuş domuz eti ürünleri. tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü, bütün parça, kategori A: "Az yağlı jambon". Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü, bütün parça, kategori B: "Tamam
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler. Yarı mamul parça et ve kemik: B kategorisi: kürek kemiği, göğüs eti, fileto, jambon; B kategorisi: jöleli et için incik, et jölesi için domuz eti; D kategorisi: gr karışık için kaburga, kimyasal lif
|
|
||
-Kemiksiz topak et yarı mamul ürünler kategori A soğutulmuş sığır eti: 1. Kızartma için sığır eti 2. Haşlama için sığır eti Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori A, soğutulmuş domuz eti: 3.
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: domuz bonfile, jowl (bins), incik (hem), incik (önkol), domuz kaburga.
|
|
||
B kategorisindeki soğutulmuş domuz eti ürünleri: Kızarmış domuz eti, Fırınlanmış domuz eti
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri. Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: A kategorisi: Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi: Jambon Tambov, Jambon Voronezh, Az yağlı, Rulo
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: Macar filetosu, Amatör domuz pastırması, Haşlanmış domuz eti, Başkent jambonu, Atıştırmalık yanak, Spikbrot, Hodgepodge için set; sakatattan et ürünleri k
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, paketlenmiş ve paketlenmemiş domuz eti ürünleri: A kategorisindeki bütün parça tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: - "Kabuklu domuz somunu", - "Az yağlı jambon. Et c
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: kemikli fileto Rus, kemiksiz fileto Prazdnichnaya, balyk Zamoskvoretsky, karbonat Boyarsky, domuz pastırması Stolichny, göğüs eti Brezilya, domuz eti Po-Milansk
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz jambonu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola),
|
|
||
Soğutulmuş domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: kategori A carbonade Special; kategori B jambon Capital; kategori B Spicy neck, Piquant brisket. Soğutulmuş sığır etinden tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: Marine edilmiş domuz pirzolası, Marine edilmiş domuz omuzu, Baharatlı domuz kaburgası, Teksas usulü domuz kaburgası, Yunan domuz boynu, Balkan domuz boynu, Kanal domuz boynu
|
|