soğutulmuş domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020311: Domuz eti; karkas/yarım karkas (taze/soğutulmuş)
- 020312: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (taze/soğutulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 021019: Domuzun diğer etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 160242: Domuz kol ve kol parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünü Provencal fileto, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Viyana boynu, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Parmskaya omuz, soğutulmuş; Domuz eti ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen ürünler: Haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünü: "Slavyansky" jambonu, Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünü: Ev usulü haşlanmış domuz eti, Füme haşlanmış domuz eti ürünü hakkında
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (domuz etinden) kemiksiz küçük boy paketlenmiş soğutulmuş domuz eti kategorisi Evde. Yarı mamul et ürünleri (domuz etinden) kemiksiz küçük boy paketlenmiş soğutulmuş kategori B: w
|
|
||
Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi A soğutulmuş. Jambon Volkhonskaya Pişmiş ve tütsülenmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: Karbonat, Boyun, Rublevskaya Göğüs eti, Barinok Borovitsky, Domuz mafsalı, Domuz kaburgası
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: göğüs-kaburga eti 2 sn, ön et 1c, orta kesilmiş et 1c, Karışık et, haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti, İştah açıcı domuz eti, domuz dili, etli
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz: domuz bonfile "Ekstra", domuz "Ekstra" kategori A, domuz boyun kategori B; büyük et ve kemik parçaları: domuz fileto k
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. A kategorisindeki bütün parça tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: "Kabuklu domuz balyk", "Belarus shinka". Bütün parça tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri ve
|
|
||
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden pişmiş-füme et ürünleri: domuz Holiday , kırmızı biberli fileto, puf domuz eti, domuz İştah açıcı , domuz Kokulu , et fındık Özel , fındık Piquant , domuz Viennese
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş ve pişirilmiş Premium sınıf: domuz jambonu; domuz pastırması Ekstra; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz göğüs eti rulosu; domuz fıstığı; domuz yanakları; - haşlanmış: jambon Standart
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: başkent boyun, et somunu, başkent jambonu, Macar fileto, doğu göğüs eti, haşlanmış domuz eti, başkent pirzola, domuz incik, domuz kaburga, domuz incik,
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden pişirilmiş et ürünleri: Mozart şeklinde jambon, domuz eti şeklinde rulo mermer Ev usulü; soğutulmuş yan ürünlerden haşlanmış et ürünleri: ciğer puf, tayga atıştırmalık, atıştırmalık
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti ürünleri: Bar dana cipsi, Bar kurutulmuş et, Bar dana pastırması, Carpaccio. Soğutulmuş domuz eti ürünleri: Bars atıştırmalık domuz cipsi
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, marine edilmiş büyük boy kemiksiz domuz eti kategori B soğutulmuş: Domuz eti haşlanmış Domashnyaya, Göğüs Prazdnichnaya; Yarı mamul et doğranmış kalıplanmış kategoriler B soğutulmuş: Domashni pirzola
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: et ceviz, kemiksiz Michurinsky jambon, amatör rulo, haşlanmış domuz eti, amatör pastırma, doğu göğüs eti, güney göğüs eti, Moskova bölgesi boyun, domuz eti
|
|
||
Pişirilmiş, soğutulmuş domuz eti ürünleri: Haşlanmış domuz eti ürünleri, kategori B, soğutulmuş: Kabuklu jambon, Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Leningradsky rulosu, Rostov rulosu Et
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti, sığır eti ve sakatat yemekleri: Buglama, Haşlanmış sığır eti, Pirzola, Öğle yemeği için pirzola, Kraliyet domuz eti, Kraliyet dana eti, Kuzu saj, domuz saj, dana saj, Sha
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ve sığır eti füme: 1. Füme haşlanmış domuz ürünleri - Boyun, Shinka, Bel, Brisket, Rulo, Kemiksiz bacak, Balyk Kubanski, Meyveli oryantal karbonat, Et somunu, Domuz eti pr
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - turşuda büyük et ve kemik parçaları: Baharatlı domuz pirzolası, Teksas domuz pirzolası; - Marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: Kızartma için domuz göğüs eti; - porsiyonlanmış
|
|
||
soğutulmuş domuz eti: küçük boy et kategorisi B: Kızarmış domuz eti, büyük boy et ve kemik kategorisi B: Marine edilmiş domuz inciği
|
|
||
Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: "Preslenmiş domuz eti" -kategori A, "Formda jambon" -kategori B, "Preslenmiş domuz baş eti" -kategori B, "Preslenmiş domuz pastırması" -kategori Г
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - Kategori A: Kemiksiz dorsal ve kasap kesimi (karbonat); Domuz bonfile et bloğu (sığır filetosu), tip II; Kütle oranı yağ dokusu içermeyen kesilmiş domuz eti et bloğu
|
|
||
Haşlanmış etten soğutulmuş domuz eti ürünleri: A kategorisi - Preslenmiş domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi - Kabuklu jambon, Voronej jambonu; B kategorisi - Preslenmiş domuz başı eti
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük et ve kemik parçaları: marine edilmiş domuz incik; - küçük boyutlu kemiksiz - kebap: domuz kebabı "Rusça", klasik domuz kebabı (boyun), domuz kebabı k
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz soğutulmuş domuz eti kategorileri B: Mayonezli domuz budu kebabı, Mayonezli domuz omuzu kebabı, Mayonezli domuz boynu kebabı, Domuz budu kebabı
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategori B: domuz jambonu, domuz boynu; - küçük boyutlu kemiksiz kategori B: domuz gulaşı, domuz kebabı; - porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri B: Ko
|
|
||
-Kemiksiz topak et yarı mamul ürünler kategori A soğutulmuş sığır eti: 1. Kızartma için sığır eti 2. Haşlama için sığır eti Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori A, soğutulmuş domuz eti: 3.
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, soğutulmuş domuz eti ürünleri. tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü, bütün parça, kategori A: "Az yağlı jambon". Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü, bütün parça, kategori B: "Tamam
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler. Yarı mamul parça et ve kemik: B kategorisi: kürek kemiği, göğüs eti, fileto, jambon; B kategorisi: jöleli et için incik, et jölesi için domuz eti; D kategorisi: gr karışık için kaburga, kimyasal lif
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: domuz bonfile, jowl (bins), incik (hem), incik (önkol), domuz kaburga.
|
|
||
B kategorisindeki soğutulmuş domuz eti ürünleri: Kızarmış domuz eti, Fırınlanmış domuz eti
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri. Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: A kategorisi: Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi: Jambon Tambov, Jambon Voronezh, Az yağlı, Rulo
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: Macar filetosu, Amatör domuz pastırması, Haşlanmış domuz eti, Başkent jambonu, Atıştırmalık yanak, Spikbrot, Hodgepodge için set; sakatattan et ürünleri k
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, paketlenmiş ve paketlenmemiş domuz eti ürünleri: A kategorisindeki bütün parça tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: - "Kabuklu domuz somunu", - "Az yağlı jambon. Et c
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: kemikli fileto Rus, kemiksiz fileto Prazdnichnaya, balyk Zamoskvoretsky, karbonat Boyarsky, domuz pastırması Stolichny, göğüs eti Brezilya, domuz eti Po-Milansk
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: Domuz kulağı, Kırmızı biberli domuz kulağı , Kimyon tohumlu domuz kulağı , Sarımsaklı domuz kulağı , Hardallı domuz kulağı , Baharatlı domuz kulağı , Domuz yavrusu , Domuz yavrusu
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz jambonu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola),
|
|
||
Soğutulmuş domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: kategori A carbonade Special; kategori B jambon Capital; kategori B Spicy neck, Piquant brisket. Soğutulmuş sığır etinden tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: Marine edilmiş domuz pirzolası, Marine edilmiş domuz omuzu, Baharatlı domuz kaburgası, Teksas usulü domuz kaburgası, Yunan domuz boynu, Balkan domuz boynu, Kanal domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul küçük parça kemiksiz soğutulmuş domuz eti: B kategorisi - domuz barbekü "Ev tarzı"; B kategorisi - domuz kebabı "Geleneksel", kebaplık et "Geleneksel"; Yarı mamul küçük parça kemiksiz
|
.
|
|
|
Haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: -B kategorisi: "Preslenmiş domuz baş eti"; D kategorisi "Preslenmiş domuz pastırması"
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünü, domuz eti, soğutulmuş domuz eti: Bel, Omuz, Şinka.
|
|
||
Vakum altında veya modifiye atmosferde plastik torbalarda paketlenmiş soğutulmuş domuz eti gurme tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü "Fındık eti" aşağıdaki gerekliliklere uygun olarak üretilmiştir
|
|
||
Soğutulmuş domuz etinden pişirilmiş et ürünleri: A kategorisi: Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi: Kabuklu jambon, Formda jambon, Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Yağsız jambon
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, doğranmış ve topaklanmış, ekmekli ve ekmeksiz, dondurulmuş ve soğutulmuş, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, geyik eti, silt ilaveli geyik eti
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük kemiksiz: kategoriler B - Marine edilmiş bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş kürek kemiği, Marine edilmiş jambon, Marine edilmiş domuz pirzolası,
|
|
||
B kategorisindeki tütsülenmiş-haşlanmış bütün-parça soğutulmuş domuz eti ürünleri: Severny roll; D kategorisi: domuz kulağı Sharp, bira için domuz kulağı, domuz kulağı Piquant, tütsülenmiş yanak, Ural yanağı
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz: domuz filetosu; domuz boynu; domuz filetosu Extra; - porsiyonlanmış kemiksiz: belden doğal pirzola; escalope Extra; - melkoku
|
|
||
Tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: "Sibirya" baharatlı tuzlanmış kürek kemiği, "Kızılağaç dumanında domuz jambonu", "Baharatlı tuzlanmış et lezzeti"
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: et somunu, domuz haşlama, Rus karbonatı, pastroma başkenti, ihale incik, Moskova fileto, Kamador aperatif, amatör pastırma, ihale brisket, w
|
|
||
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: Şenlikli fileto, İtalyan usulü göğüs eti, yanak (tank), iştah açıcı mafsal, domuz kaburgası
|
|
||
soğutulmuş domuz eti cipsi, kuru kürlenmiş soğutulmuş sığır eti cipsi
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: Kemiksiz Michurinsky jambonu, Amatör rulo, Macar filetosu, Amatör pastırma, Haşlanmış domuz eti, Severnaya brisket, Moskova bölgesi boyun, Başkent karbonatı
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: Baharatlı tuzlanmış omuzdan et lezzeti, Kayın dumanı üzerinde domuz boynu
|
|
||
Haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürün kategorisi B- Preslenmiş domuz kellesi eti
|
|
||
Sığır etinden et ürünleri, soğutulmuş domuz eti. Haşlanmış sığır eti ürünleri: İştah açıcı dana jambon, Peasant usulü preslenmiş kabuklu dana kelle eti. Pişmiş-füme sığır eti ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
|
|
||
tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: domuz incik, domuz kaburga
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş kemiksiz - Kategori A - Antrikot (katkı maddesi içermeyen, marine edilmiş ve serpilmiş), Biftek, Langet, Escalop, Madalyon, Rulka, Loin
|
|
||
Pişirilmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: ızgara domuz sosisleri (5 çeşit: Bratwurst (Bratwurst) - Tavada kızartmak veya ızgara yapmak için doğal kılıfta Alman domuz sosisleri; Bratwurst (Brother
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri. Topak porsiyonlar ve küçük topaklar A kategorisi: bonfile, karbonat, jambon; doğal kebap; B kategorisi: mayonezli et kebabı, soslu et kebabı, et kebabı
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş kemiksiz - Kategori A - Antrikot (katkısız, marine edilmiş ve serpilmiş), Biftek, Langet, Escalop, Madalyon, Rulka, Loin
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: kategoriler B - marine edilmiş bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş Escalope, klasik marine edilmiş Escalope, L
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş. Domuz etinden A kategorisi - rosto, gulaş, kebap. Et kategorisi B: - kıyılmış: "Ev" kıyması, - doğranmış kalıplanmış: k
|
-1
|
|
|
Sığır eti, dana eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul et içeren doğranmış kalıplanmış ekmekli (ekmekli değil) kategori B: Kievskie pirzola, tembel lahana ruloları, kirpi, pirzola De
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş domuz eti, bonfile, kemik, triseps, ekstra kaslar (omuz eti - omuz kesimi); servikal kısım (servikal-subskapular kesim et posası)
|
|
||
Sığır eti, soğutulmuş domuz eti, hafif dondurulmuş, dondurulmuş ilaveli kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler.
|
|
||
Sığır eti ve veya soğutulmuş domuz eti veya dondurulmuş yarı mamul et ürünleri:
|
|
||
Yarı mamul kıyma preformları soğutulmuş domuz eti, sığır eti, kuzu eti: kupaty, pirzola
|
|
||
Mutfak ürünleri, et, kıyılmış, dondurulmuş ve soğutulmuş: domuz eti, koyun eti, ticari marka Rodnye paloni
|
|
||
Bütün parça tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: A kategorisi - "Kabuklu domuz balyk"; B kategorisi - "Loin", "Leningradsky roll", "Tambov jambonu"; B kategorisi-brisket
|
|
||
Yarı mamul domuz ürünleri, dondurulmuş, hafif dondurulmuş, soğutulmuş: domuz eti kesimleri: incikli kalça kemiği, kemik üzerinde sırt inciği, kemik üzerinde omurga, kemik üzerinde kaburga, inciksiz kürek kemiği, kemiksiz
|
|
||
Tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: Moskovskaya brisket, Domashnyaya brisket, domuz brisket rulo, Domashny rulo, Provence fileto, karbonat Moskovsky, karbonat Amatör, boyun Mos
|
|
||
Et ürünleri: Karkas ve yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Dondurulmuş, soğutulmuş domuz etinden yarı pişmiş etler, A kategorisi - Şaşlık "Firmenny"
|
|
||
Et ürünleri: soğutulmuş domuz eti - a. Bacak kesimi (kemik üzerinde arka incik, kemiksiz kalça kesiminin dış kısmı, kemiksiz kalça kesiminin yan kısmı, iç saat
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER BÜYÜK KÜÇÜK soğutulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B -yüzgeç, Kategori A-Bacak kesimi (arka incik, dış, yan, iç, yan
|
|
||
Et endüstrisinde işlenmiş ürünler: soğutulmuş domuz eti kesimleri - kalça kesimi: dış, iç, yan, üst, incik; orta kesim: göğüs kesimi, yan, sırt-bel
|
|
||
Et - baş, bacaklar, kuyruk, iç organlar ve iç yağ içermeyen karkaslarda ve yarım karkaslarda deri içinde 2 kategoride soğutulmuş domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: birinci sınıf et somunu, hodgepodge için ayarlanmıştır.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti, ambalajsız
|
.
|
|
|
Yarı mamul ürünler soğutulmuş domuz eti: - porsiyonlanmış kemiksiz: escalop - kategori A, boyun - kategori B, göğüs eti - kategori B; - büyük topak kemiksiz: jambon - kategori B, omuz - kategori B; - tebeşir
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, porsiyonlanmış ve küçük parçalar, et ve kemik kategorileri B - Steak Extra, Steak For second courses, Steak For the second, Steak Bavarian, Steak Bavarian; kategori G - Yahni
|
|
||
füme-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: piquant neck, capital jambon, Michurin kemiksiz jambon, et somunu, amatör rulo, Macar fileto, amatör pastırma, haşlanmış jambon, brisket east
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkas, yarım karkas ve çeyrek karkas halinde soğutulmuş domuz eti
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış bütün soğutulmuş domuz eti ürünleri: kategori B: sarımsaklı göğüs eti; kategori D: Sarımsaklı yanaklar
|
|
||
Et ürünleri Soğutulmuş domuz eti kuru kürlenmiş sosisler - sosisler: Salsiccia passita; Salsiccia passita; Salsiccha passita; Spianata Calabra; Spianata Romana; Rezeneli Spianata Tuscany; Salami tartufo; Salami kachchiatore; Sal
|
|
||
Sayfa 1'deki Ek 1'e göre soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri.
|
|
||
Bütün parça tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: Bel kategorisi B, Göğüs kategorisi B
|
|
||
Karkas halinde soğutulmuş domuz eti, yarım karkas
|
|
||
Yarım karkas halinde soğutulmuş domuz eti, ambalajsız, net ağırlık 30 kg ila 45 kg
|
|