soğutulmuş bonfile domuz bonfile GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020312: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (taze/soğutulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1003: Arpa
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 190230: Diğer makarnalar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz: domuz bonfile "Ekstra", domuz "Ekstra" kategori A, domuz boyun kategori B; büyük et ve kemik parçaları: domuz fileto k
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti topakları: Kemiksiz büyük topaklar - kategori A (bonfile, domuz bonfile, karbonat); kategori B (kalça kısmı, boyun-skapula kısmı, domuz kırpıntıları
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: büyük boy kemiksiz et kategorileri A - sığır bonfile, domuz bonfile; küçük boy kemiksiz et kategorileri A - domuz kebap; isim
|
|
||
Domuz, sığır, tavşan ve kümes hayvanı etinden yarı mamul et ve et ürünleri: Domuz etinden yarı mamul ürünler topaklı kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş: Domuz bonfile - kategori A; Domuz omuz - kategori
|
|
||
Dondurulmuş köfte, porsiyonlanmış veya soğutulmuş. dana bonfile, domuz bonfile.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, kesilmiş sığır eti sınıf 1, kesilmiş sığır eti sınıf 2, sığır omuz, sığır kırpıntıları,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et doğal porsiyonları - dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, dana langet, dana but biftek, domuz escalope, pirinçli dana eti, domuz eti
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
|
|
||
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
Ürün yelpazesinde yarı mamul doğal işlenmiş dondurulmuş et ürünleri: - Kemiksiz porsiyon kategorileri A: dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, doğal dana biftek, langet
|
BERRAK SEBZE MEYVE TARIM PETROL URUN. TUR. INS. SAN.VE. TIC.LTD.STI.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, çeşitler halinde dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış (kemiksiz, et ve kemik) kategori A: sığır bonfile, domuz bonfile, sığır sığır filetosu (t
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük kemiksiz: kategoriler B - Marine edilmiş bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş kürek kemiği, Marine edilmiş jambon, Marine edilmiş domuz pirzolası,
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz kategoriler A- Domuz bonfile, Domuz bonfile sıyrılmış, Domuz budu, İncikli domuz budu, Domuz karbonat, Domuz sıyırma karbonat
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: kategoriler B - marine edilmiş bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş Escalope, klasik marine edilmiş Escalope, L
|
|
||
Yarı mamul et topaklı domuz bonfile soslu, turşulu, serpme ve onlarsız kategori A soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz bonfile, Domuz karbonat, Domuz fileto, Domuz eti, Pişirme için domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük kemiksiz: A kategorisi - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Fırında domuz eti, Haşlanmış domuz eti; B kategorisi - boyun, domuz boynu; büyük
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: kategoriler A - domuz bonfile, bonfile, karbonat, klasik escalope, escalope, kürek kemiği, jambon, pirinç domuz eti, şnitzel
|
|
||
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-tütsülenmiş soğutulmuş et ürünleri: domuz bonfile, sığır bonfile, domuz incik (ön kol).
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
|
|
||
Pişirilmiş soğutulmuş domuz ürünleri: Sıkıştırılmış domuz kafası eti Köylü tarzı Domuz etinden tütsülenmiş ve soğutulmuş olarak pişirilmiş ürünler: Domuz bonfile Ekstra , karbonat Özel , incik Tveretskaya , boyun Rossi
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz porsiyonlanmış A kategorileri: domuz bonfile, dana bonfile, kavurmalık dana eti, dana Jubilee; - et ve kemik porsiyonlanmış B kategorileri: domuz filetosu
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: domuz escalope, domuz boynu, domuz pirzolası, domuz bonfile, pane domuz pirzolası (şnitzel), domuz şnitzel, doğal domuz pirzola (la
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz jambonu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola),
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz kalça, domuz omuz, domuz boyun, domuz brisket, domuz pirzola et, domuz
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
|
|
||
yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş. Kategori A'nın kemiksiz büyük topakları - domuz bonfile Ekstra; domuz Ekstra, domuz Kızartma için. Kategori B: domuz boynu: Domuz eti pilaki için. Katya
|
,
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz: kategori A - domuz bonfile, et somunu; kategori B - domuz budu, domuz omuzu, domuz rostosu, domuz boynu, bel
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri Su-Vid soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori A - domuz bonfile; kategori B - baharatlı domuz omuz, Domuz jambon İştah açıcı, Domuz balykovy incelik, Domuz boyun, Carbonade,
|
|
||
Sığır, domuz ve kuzu kemiksiz topak yarı mamul ürünler: sığır bonfile, dana bonfile, dana striploin, Ribeye sığır eti, domuz bonfile, kemiksiz domuz boynu, kemikte domuz karbonat, kuzu bonfile
|
, Russian Federation
|
|
|
soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri Büyük boy kemiksiz kategori L - domuz bonfile "Ekstra"; domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için". Kategori B: domuz boynu; sv
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük boy kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra", domuz eti "Kavurma için"; porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: domuz escalope "Ekstra", domuz şnitzel "Ekstra", kedi
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuz, Kavurma için domuz eti; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori
|
|
||
Ürün yelpazesinde A, B domuz ve sığır eti kategorilerinden pişmiş-füme soğutulmuş et ürünleri: carbonade Classic , Domuz bonfile, domuz boynu, domuz göğüs eti, domuz filetosu, haşlanmış-füme sığır eti,
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş et büyük boy et ve kemik kategorileri B: domuz filetosu, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga; etsiz büyük topak kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile, karbon fiber
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri - pişmiş bütün topaklar, kategori B: Şenlikli bonfile, Ekstra bonfile, Domuz bonfile Premium, Domuz bonfile böreği, Lezzet bonfile, Sert bonfile, Sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz omuzu, B kategorisi domuz göbeği, A kategorisi domuz bonfile, B kategorisi fileto, A kategorisi karbonat, boyun k
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri soğutulmuş ve / veya dondurulmuş Topak kemiksiz kategori A: domuz bonfile Ekstra, domuz escalope Ekstra Et ve kemik kategorileri B domuz fileto Lux Küçük topaklı kategoriler B: podzh
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: domuz bonfile, jowl (bins), incik (hem), incik (önkol), domuz kaburga.
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Domuz topaklarından yarı mamul ürünler: Büyük kemiksiz kategoriler A: Domuz bonfile. Domuz karbonat Ekstra. Büyük parça kemiksiz kategoriler
|
.
|
|
|
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş, ürün yelpazesinde A, B, C, D kategorileri: domuz bonfile kategori A, domuz fileto kategori A, domuz bacak kategori B, boyun
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri. Büyük topaklar: kemiksiz kategori A: domuz bonfile Ekstra, kemiksiz kategoriler B: domuz boynu, kemiksiz kategoriler C: domuz göbeği, et ve kemik kedi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et küçük parçalar: kemiksiz - domuz kebap kategori B, domuz bonfile kebap kategori B, domuz göbek kebap kategori B; et ve kemik - Domuz kaburga
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz porsiyon et Kategorileri B: - Domuz bonfile, - Escalope, - Domuz boyun pirzola; Et ve kemik porsiyonları Kategorileri B: - Domuz kaburga, - Domuz fileto, - Şiş kebap
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Büyük topaklar: kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile "Ekstra", kemiksiz kategoriler B: domuz boyun, kemiksiz kategoriler C: domuz göğüs eti, et ve kemik kategorileri
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri:" Piquant "beef," Cossack "beef. Füme haşlanmış domuz ürünleri: boyun, domuz bonfile "Tsarskaya", karbonat "Vostochny", domuz kaburga
|
-3
|
|
|
Yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş. - yarı mamul kemiksiz et: kategori A - sığır filetosu, domuz filetosu, yumuşak domuz bonfile. - yarı mamul et porsiyonları
|
,
|
|
|
Yarı mamul et doğal soğutulmuş veya dondurulmuş: Yarı işlenmiş domuz topakları: Büyük boy kemiksiz kategoriler A: Domuz bonfile, Domuz karbonat ekstra. Büyük boy kemiksiz kategoriler B: Boyun c
|
|
||
Koruyucu atmosfer kullanılarak paketlenmiş soğutulmuş domuz yarı mamul et ürünleri. kemiksiz topaklı kategori A: Domuz bonfile, Domuz karbonat; kemiksiz topaklı kategori B: Boyun
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri (domuz eti, sığır eti): Domuz etinden Fabertsy Classic - domuz bonfile, sığır etinden Fabertsy Elite - sığır eti, but eti. Ambalaj: polimer, vakumlu paketler, ağırlıksız
|
|
||
Soğutulmuş lezzetli haşlanmış ve tütsülenmiş domuz eti ürünleri: haşlanmış - domuz kafalarının preslenmiş eti Köylü tarzı; tütsülenmiş haşlanmış - domuz bonfile Ekstra, karbonat Özel, incik Tveretskaya,
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - Kategori A: Kemiksiz dorsal ve kasap kesimi (karbonat); Domuz bonfile et bloğu (sığır filetosu), tip II; Kütle oranı yağ dokusu içermeyen kesilmiş domuz eti et bloğu
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kupaty; Izgara mixet; Domuz biftek; Antrikot biftek; Biftek için kıyma; Domuz kebabı; Milanese şnitzel; Sığır Souvide Omuz; Kuzu etinden Lula Kebap; Domuz bonfile
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER DOMUZ ETİ SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: domuz bonfile, karbonat, kürek kemiği, derili n c göğüs eti, derili b c göğüs eti, bel, boyun, jambon, pirzola eti, incik, ızgara için kaburga, holo için domuz eti
|
|
||
Gıda ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti doğal et ürünleri: Kemiksiz büyük boy yarı mamul ürünler, kategori A: domuz bonfile, domuz pirzola Ekstra; Yarı mamul pütürlü gıdalar, kemiksiz
|
|
||
FÜME VE HAŞLANMIŞ ET ÜRÜNLERI: Geleneksel karbonat, Premium karbonat, Ekstra karbonat, Lux domuz bonfile, Geleneksel domuz bonfile, Premium domuz bonfile.
|
|
||
Domuz eti, kuzu eti, haşlanmış-füme dana eti gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, yan domuz eti kırpıntıları, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: kurutulmuş dana balyk, kurutulmuş domuz balyk, kurutulmuş domuz bonfile, kurutulmuş dana bonfile, av balyk, kurutulmuş domuz boynu pişmemiş domuz pastırması, domuz boynu peyniri
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: et parça kemiksiz kategoriler A - sığır bonfile, domuz eti; et küçük boy kemiksiz kategoriler B - domuz kebabı; küçük et
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı, kategori A: domuz bonfile, kategori B: fileto, boyun, jambon, kategori D: ızgara için kaburga, kategori B: incik dl
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri (ekmekli veya ekmeksiz, marinat, soslar, marinat sosları): - büyük kemiksiz: kategori A - Domuz bonfile, Et somunu; kategori B
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: - kategori A: domuz bonfile madalyonları; - kategori B: barbekü kebabı.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz domuz eti, kategori A - bonfile; domuz etinden büyük parça et ve kemik kategori B - fileto; küçük parça kemiksiz kategori B - şiş kebap
|
|
||
Soğutulmuş etten soğuk füme et ürünleri: Domuz pastırması Geleneksel, Domuz bonfile Lux, Carbonade Lux.
|
|
||
YARI MAMUL DOMUZ ETI. BÜYÜK KÜMELİ KEMİKSİZ: bonfile kategori A, domuz bonfile kategori A, kızartma için domuz eti kategori B, domuz göbeği kategori B, jambon kategori B, omuz kategori B, domuz boynu
|
|
||
Et ürünleri (hazır et ürünleri): gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, domuz eti kırpma tarafı, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: domuz bonfile, sığır bonfile, kemiksiz büyük parça domuz eti, domuz sırt-pelvik kısmı, kemiksiz büyük parça sığır eti, domuz yahnisi, çorba seti go
|
|
||
Gıda ARPA TAHIL, hasat 2018 - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Domuz eti, haşlanmış domuz eti; kategori B - boyun, domuz boynu; krupnok
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - küçük boyutlu et ve kemik: D kategorisi: pancar çorbası için set; A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: sığır ve domuz bonfile, kuzu bonfile, sığır ve domuz bonfile, kuzu, boyun fileto
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri: domuz bonfile, geyik bonfile, sığır bonfile
|
|
||
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
|
|
||
İkinci öğünler: Patates püreli dana straganof; Provence bifteği; Domuz yahnisi; Arabiato soslu makarna ve domuz bonfile; Kinoa ve domuz bonfile ile domates soslu karabuğday; Çilek soslu köfte ve araba
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETİ ÜRÜNLERİ, DUMANLANMIŞ, KAYNATILMIŞ-DUMANLANMIŞ: sığır bonfile, Moskova jambonu, Serpukhovskaya göğüs eti, Şenlikli domuz kaburga, incik, yanak parçası (tanklar), domuz bonfile, Moskvor rulosu
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
|
|
||
YARI MAMUL ETLER, TEST AŞAMASINDA. Grup - yarı mamul et ürünleri. Tür - yumrulu. Alt türler - büyük topaklı kemiksiz. Kategori A: Domuz eti: marine edilmiş bonfile, bonfile, domuz pirzolası, domuz omuzu; Grup - et
|
|
||
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
|
|
||
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: A kategorisi - domuz bonfile, sığır bonfile, B kategorisi - Moskovsky jambonu, Piknik jambonu, Moskvoretsky rulo; B kategorisi - Domuz kaburga, Rulka
|
|
||
Ürün yelpazesinde haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: bonfile, bonfile Baltık, bonfile Stolichnaya, bonfile Domashnyaya, gammon, gammon Princely, gammon Baltık, gammon Stolichny, gammo
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER, BÜYÜK-BİT, soğutulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Flank, Kategori A - Bacak kesimi (arka incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER, BÜYÜK-BİT, soğutulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Flank, Kategori A - But kesim (arka incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONSERVELERİ Kategoriler A - Antrikot (sığır eti, domuz eti katkısız ve marine edilmiş ve serpilmiş) Doğal pirzola (sığır bonfile boyun, domuz bonfile, en uzun kısım), Posa, Kebaplar
|
|
||
çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - sığır Tirol, sığır bonfile, Kansas cipsi; çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri - domuz bonfile, Viyana boynu , Viyana boynu , balyk Verona , f
|
|
||
Soğutulmuş işlenmiş et: domuz bonfile, kemiksiz jambon, pastırma, pirzola eti, boyun, kürek kemiği, karbonat, göğüs eti, şeffaf gaz geçirmez filmler veya torbalarda, oluklu kartonlarda paketlenmiş
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Mutfak ürünleri et: domuz eti kebabı (et, boyun, antrikot, kaburga, iç bonfile), domuz eti kebabı, sığır eti kebabı (et, iç bonfile), sığır eti kebabı, sığır eti dolma, khashlama ve
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - Tirol sığırı (kategori A), sığır bonfile (kategori A), Kansas cipsi (kategori A); pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri - domuz bonfile (kategori
|
|
||
Sosisler ve ürünleri, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş. Et ürünü - kuru kürlenmiş domuz eti; et ürünü - kuru kürlenmiş sığır eti; et ürünü - Ekstra çiğ tütsülenmiş domuz bonfile; et ürünü - bonfile К
|
|
||
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul domuz ürünleri Topak kemiksiz: Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Domuz el küreği, Kemiksiz domuz göbeği Pirinç domuz eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: ürün yelpazesinde: Kategori A - Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; domuz fileto; Kategori B - kızartma için domuz eti; Kategori B - Domuz boynu Lux; domuz jambonu, domuz omuzu; domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz eti ürünleri: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz mafsalı, domuz filetosu, domuz rulosu, domuz bonfile
|
|