domuz bonfile GTIP / HS CODE ✨
- 02: Etler ve yenilen sakatat
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020312: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (taze/soğutulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1003: Arpa
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sığır, domuz ve kuzu kemiksiz topak yarı mamul ürünler: sığır bonfile, dana bonfile, dana striploin, Ribeye sığır eti, domuz bonfile, kemiksiz domuz boynu, kemikte domuz karbonat, kuzu bonfile
|
, Russian Federation
|
|
|
Tütsülenmiş et ürünleri - pişmiş bütün topaklar, kategori B: Şenlikli bonfile, Ekstra bonfile, Domuz bonfile Premium, Domuz bonfile böreği, Lezzet bonfile, Sert bonfile, Sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük kemiksiz: kategoriler B - Marine edilmiş bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş kürek kemiği, Marine edilmiş jambon, Marine edilmiş domuz pirzolası,
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz kategoriler A- Domuz bonfile, Domuz bonfile sıyrılmış, Domuz budu, İncikli domuz budu, Domuz karbonat, Domuz sıyırma karbonat
|
|
||
FÜME VE HAŞLANMIŞ ET ÜRÜNLERI: Geleneksel karbonat, Premium karbonat, Ekstra karbonat, Lux domuz bonfile, Geleneksel domuz bonfile, Premium domuz bonfile.
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: kategoriler B - marine edilmiş bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş Escalope, klasik marine edilmiş Escalope, L
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: kurutulmuş dana balyk, kurutulmuş domuz balyk, kurutulmuş domuz bonfile, kurutulmuş dana bonfile, av balyk, kurutulmuş domuz boynu pişmemiş domuz pastırması, domuz boynu peyniri
|
|
||
Yarı mamul et topaklı domuz bonfile soslu, turşulu, serpme ve onlarsız kategori A soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz bonfile, Domuz karbonat, Domuz fileto, Domuz eti, Pişirme için domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük kemiksiz: A kategorisi - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Fırında domuz eti, Haşlanmış domuz eti; B kategorisi - boyun, domuz boynu; büyük
|
|
||
YARI MAMUL DOMUZ ETI. BÜYÜK KÜMELİ KEMİKSİZ: bonfile kategori A, domuz bonfile kategori A, kızartma için domuz eti kategori B, domuz göbeği kategori B, jambon kategori B, omuz kategori B, domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: domuz bonfile, sığır bonfile, kemiksiz büyük parça domuz eti, domuz sırt-pelvik kısmı, kemiksiz büyük parça sığır eti, domuz yahnisi, çorba seti go
|
|
||
Gıda ARPA TAHIL, hasat 2018 - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Domuz eti, haşlanmış domuz eti; kategori B - boyun, domuz boynu; krupnok
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - küçük boyutlu et ve kemik: D kategorisi: pancar çorbası için set; A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: sığır ve domuz bonfile, kuzu bonfile, sığır ve domuz bonfile, kuzu, boyun fileto
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri: domuz bonfile, geyik bonfile, sığır bonfile
|
|
||
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
|
|
||
İkinci öğünler: Patates püreli dana straganof; Provence bifteği; Domuz yahnisi; Arabiato soslu makarna ve domuz bonfile; Kinoa ve domuz bonfile ile domates soslu karabuğday; Çilek soslu köfte ve araba
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: kategoriler A - domuz bonfile, bonfile, karbonat, klasik escalope, escalope, kürek kemiği, jambon, pirinç domuz eti, şnitzel
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et doğal porsiyonları - dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, dana langet, dana but biftek, domuz escalope, pirinçli dana eti, domuz eti
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETİ ÜRÜNLERİ, DUMANLANMIŞ, KAYNATILMIŞ-DUMANLANMIŞ: sığır bonfile, Moskova jambonu, Serpukhovskaya göğüs eti, Şenlikli domuz kaburga, incik, yanak parçası (tanklar), domuz bonfile, Moskvor rulosu
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti topakları: Kemiksiz büyük topaklar - kategori A (bonfile, domuz bonfile, karbonat); kategori B (kalça kısmı, boyun-skapula kısmı, domuz kırpıntıları
|
|
||
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-tütsülenmiş soğutulmuş et ürünleri: domuz bonfile, sığır bonfile, domuz incik (ön kol).
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
|
|
||
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: A kategorisi - domuz bonfile, sığır bonfile, B kategorisi - Moskovsky jambonu, Piknik jambonu, Moskvoretsky rulo; B kategorisi - Domuz kaburga, Rulka
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONSERVELERİ Kategoriler A - Antrikot (sığır eti, domuz eti katkısız ve marine edilmiş ve serpilmiş) Doğal pirzola (sığır bonfile boyun, domuz bonfile, en uzun kısım), Posa, Kebaplar
|
|
||
çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - sığır Tirol, sığır bonfile, Kansas cipsi; çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri - domuz bonfile, Viyana boynu , Viyana boynu , balyk Verona , f
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - Tirol sığırı (kategori A), sığır bonfile (kategori A), Kansas cipsi (kategori A); pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri - domuz bonfile (kategori
|
|
||
Sosisler ve ürünleri, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş. Et ürünü - kuru kürlenmiş domuz eti; et ürünü - kuru kürlenmiş sığır eti; et ürünü - Ekstra çiğ tütsülenmiş domuz bonfile; et ürünü - bonfile К
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: büyük boy kemiksiz et kategorileri A - sığır bonfile, domuz bonfile; küçük boy kemiksiz et kategorileri A - domuz kebap; isim
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz porsiyonlanmış A kategorileri: domuz bonfile, dana bonfile, kavurmalık dana eti, dana Jubilee; - et ve kemik porsiyonlanmış B kategorileri: domuz filetosu
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz eti ürünleri: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz mafsalı, domuz filetosu, domuz rulosu, domuz bonfile
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulo, domuz bonfile, domuz somunu, domuz yanakları, muşta
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul domuz ürünleri Topak kemiksiz: Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Domuz el küreği, Kemiksiz domuz göbeği Pirinç domuz eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: ürün yelpazesinde: Kategori A - Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; domuz fileto; Kategori B - kızartma için domuz eti; Kategori B - Domuz boynu Lux; domuz jambonu, domuz omuzu; domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz domuz budu, Kemikli domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemikli domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Kemikli domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Örgü üzerinde bel domuz
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti ürünleri: domuz escalope, domuz boynu, domuz pirzolası, domuz bonfile, pane domuz pirzolası (şnitzel), domuz şnitzel, doğal domuz pirzola (la
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz jambonu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola),
|
|
||
Domuz etinden doğal yarı mamul ürünler: Domuz Stroganoff, Domuz bonfile, Domuz gulaş, Domuz rosto, Ev yapımı domuz güveç, Ekstra güveç, Peynirli domuz ruloları, Domuz kalça kömürleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile Ekstra, domuz boyun, domuz Kavurma için, Tatil domuz bacak, domuz rosto Ekstra, domuz gulaş Ekstra, domuz kebap Ekstra, barbekü Kafkas, domuz rüzgar Ext
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: Yegoryev usulü domuz balığı, İber usulü domuz balığı, Belotta usulü domuz balığı, Yegoryev usulü domuz pastırması, domuz kızartma pastırması, Belotta usulü domuz pastırması, E usulü domuz bonfile
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Haşlanmış-füme domuz eti ürünleri: A kategorisi - Domuz jambonu, Domuz balığı, Wenceslas karbonatı, Domuz bonfile; B kategorisi - Domuz incik, Domuz kaburga, Domuz göğüs eti, Domuz göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Büyük topaklı, kemiksiz: domuz bonfile Ekstra, domuz Ekstra, domuz boyun, domuz boyun kavurma, domuz Kızartma için, domuz brisket; domuz Pilaki için; Et ve kemik: kabuk
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz kalça, domuz omuz, domuz boyun, domuz brisket, domuz pirzola et, domuz
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Yarı mamul et ve domuz eti: Büyük kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra", domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için"; kategori B: domuz boynu, domuz eti "Pilaki için"; kategori B: domuz eti "Kavurma için
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri (Çiğ tütsülenmiş domuz bonfile, Çiğ tütsülenmiş domuz boyun, Çiğ tütsülenmiş domuz göğüs eti - kemiksiz çiğ tütsülenmiş, Çiğ tütsülenmiş domuz pastırması, Çiğ tütsülenmiş domuz fileto, Çiğ domuz kaburga
|
|
||
Çiğ kürlenmiş domuz ürünleri: domuz bonfile Lux, domuz boyun Lux, kemiksiz domuz brisket Lux, domuz pastırma Lux , Lux fileto, Lux domuz kaburga, Lux balykovy domuz incelik, işaretleme
|
|
||
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
|
|
||
çiğ füme et ürünleri - domuz etinden: çiğ füme domuz bonfile, çiğ füme domuz boyun, çiğ füme domuz jambon, çiğ füme domuz pirzola ny, çiğ füme domuz göğüs eti, Andreevskaya domuz göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
|
|
||
yarı mamul kemiksiz pütürlü gıdalar, kategori A - domuz bonfile, domuz fileto; kategori B - domuz boyun; kategori D - domuz göğüs eti; kategori B - domuz omuz, domuz bacak; kategori D - domuz yağı (
|
|
||
Domuz etinden pişirilmiş-füme et ürünleri, kategori A - Carbonade Classic, Domuz budu, Domuz bonfile; kategori B - Domuz boynu, Domuz göğüs eti, İspanyol eti, Domuz kaburgası, Domuz incik; Pr
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz Kategori B: domuz pirzolası, domuz bonfile, kemiksiz domuz jambonu, kemiksiz domuz omuzu; kategori D: kemiksiz domuz filetosu; Kategori D: domuz boynu; К
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori A: "Domuz bonfile"; "Domuz Corbanat Extra". Yarı mamul et ürünleri, büyük parça kemiksiz, domuz eti, kategori B: "Domuz boynu Lux"; "Domuz jambonu
|
-2
|
|
|
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: Domuz kupaty; Domuz bonfile "Ekstra"; Domuz "Ekstra"; "Ekstra" sığır eti; Domuz fileto "Ekstra"; Kemiksiz domuz fileto (pirzola); Pişirme için Varşova tarzı domuz fileto; Natu
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Mutfak ürünleri: Süt soslu ciğer krepleri; Domuz boynu şnitzel; Domates soslu domuz köftesi; Yumurtada kızartılmış domuz boynu; Yumurta ve soğanla doldurulmuş domuz zraza; Domuz bonfile madalyonları; Domuz
|
|
||
yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş. Kategori A'nın kemiksiz büyük topakları - domuz bonfile Ekstra; domuz Ekstra, domuz Kızartma için. Kategori B: domuz boynu: Domuz eti pilaki için. Katya
|
,
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz domuz eti: kategori A - domuz bonfile, domuz fileto, kategori B - domuz boyun; domuz etinden topaklanmış et ve kemik: kategori D - domuz kaburga, kategori D - örgü
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETİNDEN LEZZETLİ ET ÜRÜNLERİ Füme-haşlama ve haşlama-füme: Domuz filetosu, Domuz balyk, Domuz bonfile, Domuz boyun, Domuz eti, Sığır eti, Lezzet sığır eti, Derevenskaya sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz: kategori A - domuz bonfile, et somunu; kategori B - domuz budu, domuz omuzu, domuz rostosu, domuz boynu, bel
|
|
||
Yarı mamul domuz eti Hardal-bal turşusunda domuz bonfile; Tatlı ve ekşi turşuda domuz eti; Limon turşusunda domuz boynu; Ekşi krema ile marine edilmiş domuz pirzolası; Soya turşusunda domuz pirzolası
|
|
||
DOMUZ VE DOMUZ ETİNDEN DOĞAL YARI İNCELTİLMİŞ ET Kemiksiz büyük topaklar kategori A: domuz bonfile, domuz pirzola Ekstra, domuz fileto; kategori B: domuz pirzola İhale; kategori B: sallama
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, işlenmiş kategori A, B, C, IP Chagrina VV işaretli: domuz bonfile; domuz eti Ev usulü; domuz eti shawarma; fileto (domuz eti); derili domuz filetosu; cor
|
|
||
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul ürünler: kategori A - kızartma domuz eti, domuz biftek, domuz bonfile, domuz kaburga, sığır gulaş, sığır straganof; kategori B - köfte, domuz kebap; kategori В
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri Su-Vid soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori A - domuz bonfile; kategori B - baharatlı domuz omuz, Domuz jambon İştah açıcı, Domuz balykovy incelik, Domuz boyun, Carbonade,
|
|
||
Büyük boy kemiksiz domuz ürünleri, kategori A: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Topak ürünler b
|
-2
|
|
|
Yarı mamul soğutulmuş domuz eti ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz: domuz bonfile "Ekstra", domuz "Ekstra" kategori A, domuz boyun kategori B; büyük et ve kemik parçaları: domuz fileto k
|
|
||
soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri Büyük boy kemiksiz kategori L - domuz bonfile "Ekstra"; domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için". Kategori B: domuz boynu; sv
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük boy kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra", domuz eti "Kavurma için"; porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: domuz escalope "Ekstra", domuz şnitzel "Ekstra", kedi
|
|
||
Domuz eti kategorisi A'dan bebek maması için kemiksiz parça et yarı mamulleri: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Yarı mamul küp et
|
-2
|
|
|
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuz, Kavurma için domuz eti; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz eti ürünleri: domuz pastırması Lux; karbonat Lux, Geleneksel; kemiksiz domuz göğüs eti Lux, Geleneksel; domuz bonfile Lux, Geleneksel; domuz balyk Lux, Geleneksel,
|
|
||
Ürün yelpazesinde A, B domuz ve sığır eti kategorilerinden pişmiş-füme soğutulmuş et ürünleri: carbonade Classic , Domuz bonfile, domuz boynu, domuz göğüs eti, domuz filetosu, haşlanmış-füme sığır eti,
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş et büyük boy et ve kemik kategorileri B: domuz filetosu, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga; etsiz büyük topak kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile, karbon fiber
|
|
||
ÇİĞ DUMANLANMIŞ DOMUZ ETİ ÜRÜNÜ: - Domuz bonfile - Domuz boyun - Domuz kemiğinden jambon eti ÜRÜNÜ: DUMANLANMIŞ ET-VAREK PİŞİRİLMİŞ DOMUZ ETİ: - Brisket roll
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz bonfile; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz fileto; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et, domuz eti
|
|
||
Hazır ikinci öğle yemeği yemekleri: Kırmızı domuz Hongshao, Balık aromalı domuz eti, Tatlı ve ekşi soslu domuz eti, Tatlı ve ekşi soslu domuz bonfile, Muer mantarlı domuz eti.
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
|
|
||
Yarı hazırlanmış domuz eti işlenmiş dondurulmuş büyük boyutlu topaklar: "KEMİKSİZ KARBONAT"; "DOMUZ KÜREK"; "KEMİKSİZ BACAK"; "DOMUZ BOYNU"; Domuz Bonfile; "KESME ET (KIRPMA)"; "KEMİK ÜZERİNDE KÖK"; "KEMİKSİZ GÖĞÜS
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri büyük boy kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra"; kategori B: boyun; kategori B: domuz eti "Kızartma için", domuz göbeği. Myasny
|
|
||
Domuz, sığır, tavşan ve kümes hayvanı etinden yarı mamul et ve et ürünleri: Domuz etinden yarı mamul ürünler topaklı kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş: Domuz bonfile - kategori A; Domuz omuz - kategori
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Domuz ve sığır etinden incelikli ürünler: Haşlanmış domuz ürünleri: preslenmiş domuz kafaları Köylü tarzı tütsülenmiş-haşlanmış: domuz bonfile Ekstra, karbonat Özel, incik Tveretskaya, boyun Rossiyskaya,
|
|
||
Kemiksiz domuz eti ürünleri: Kemiksiz tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti ürünleri: A kategorisi: Baharatlı karbonat, Tatil jambonu, Kraliyet cevizi, Dil domuz eti, Özel domuz bonfile, Phil
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz omuzu, B kategorisi domuz göbeği, A kategorisi domuz bonfile, B kategorisi fileto, A kategorisi karbonat, boyun k
|
|
||
Domuz ve sığır etinden lezzetler: Haşlanmış domuz ürünleri: domuz kafalarının preslenmiş eti Köylü tarzı; füme-haşlanmış: domuz bonfile Ekstra, karbonat Özel, incik Tveretskaya, boyun Rus,
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri soğutulmuş ve / veya dondurulmuş Topak kemiksiz kategori A: domuz bonfile Ekstra, domuz escalope Ekstra Et ve kemik kategorileri B domuz fileto Lux Küçük topaklı kategoriler B: podzh
|
|