dana bonfile GTIP / HS CODE ✨
- 01: Canlı hayvanlar
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020312: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (taze/soğutulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Lor peynirli kremalı dana bonfile, Lor peynirli otlu dana bonfile, Lor peynirli domatesli dana bonfile, Lor peynirli kırmızı biberli dana bonfile
|
|
||
Sığır, domuz ve kuzu kemiksiz topak yarı mamul ürünler: sığır bonfile, dana bonfile, dana striploin, Ribeye sığır eti, domuz bonfile, kemiksiz domuz boynu, kemikte domuz karbonat, kuzu bonfile
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et doğal porsiyonları - dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, dana langet, dana but biftek, domuz escalope, pirinçli dana eti, domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: - sığır ve dana etinden büyük topak kemiksiz: dana bonfile, sığır eti küspesi, kalça, sığır bonfile, kemiksiz dana omuz, dana eti küspesi
|
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul doğal işlenmiş dondurulmuş et ürünleri: - Kemiksiz porsiyon kategorileri A: dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, doğal dana biftek, langet
|
BERRAK SEBZE MEYVE TARIM PETROL URUN. TUR. INS. SAN.VE. TIC.LTD.STI.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Yarı mamul et ürünleri: kuzu fileto, dana bonfile şiş defrost, rozbif, bifteklik dana kıyma, kebaplık kıyma, defrost dana bonfile, sh vakumlu paketlenmiş domuz aşlığı,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz porsiyonlanmış A kategorileri: domuz bonfile, dana bonfile, kavurmalık dana eti, dana Jubilee; - et ve kemik porsiyonlanmış B kategorileri: domuz filetosu
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: kurutulmuş dana balyk, kurutulmuş domuz balyk, kurutulmuş domuz bonfile, kurutulmuş dana bonfile, av balyk, kurutulmuş domuz boynu pişmemiş domuz pastırması, domuz boynu peyniri
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parçalar - suda haşlanmış domuz eti, suda haşlanmış dana bonfile, suda haşlanmış kuzu fileto, suda haşlanmış kuzu omuz, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: dana azu, dana antrikot, dana bonfile, dana döş, dana pirinç, dana pirzola, dana pulp, kemikli dana eti, dana
|
.
|
|
|
Et ürünleri: yarı mamul ürünler: Dana azu, Dana antrikot, Dana stroganoff, Dana bonfile, Dana pirzola, Kemiksiz dana kalça, Kemiksiz dana omuz, Dana kaburga d
|
|
||
A: dana bonfile, dana sığır filetosu, haşlanmış dana eti, rosto dana eti, öğle yemeği dana eti, porsiyonlanmış kemiksiz: dana antrikot, dana langet, dana biftek
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti yarı mamul ürünler: Kategori A: Dana bonfile, Dana sığır filetosu, Doğal Dana Biftek, Dana Langet, Dana rosto, Dana kemiksiz, Kemiksiz sığır eti Dana oğuz
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli dana incik, kemiksiz dana incik, dana bonfile, dana sığır filetosu, dana kalça, kemikli dana omuz, iblis omuz
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETİ KESİMLERİ: büyük boy kemiksiz kategori A: dana bonfile, güveçlik dana eti; kategori B: dana göğüs eti; porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: dana biftek, dana antrikot;
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri Sibirya: kemiksiz kategori A - doğal dana biftek, dana langette, dana bonfile, dana stroganoff, dana gulaş, kuzu şaşlık eti; kemiksiz
|
|
||
Dana etli burger, Baharatlı dana etli burger, Dana rosto, Peynirli ve sebzeli dana musakka, Domates soslu köfteli karabuğday, Sebze soslu domuz pirzolası, Mantar soslu dana bonfile madalyonları
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: biftek; dana bonfile; dana - kalın kenar; dana - ince kenar; kıyma; mermerlenmiş dana eti, domuz filetosu; domuz boynu; kıyılmış domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, doğal ve kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: soyulmuş kuzu eti; soyulmuş kuzu eti; dana biftek; dana eti (ana kas); soyulmuş dana antrikot; dana bonfile, soyulmuş
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET DOĞAL büyük parçalar: domuz bonfile, dana bonfile,
|
|
||
Dondurulmuş köfte, porsiyonlanmış veya soğutulmuş. dana bonfile, domuz bonfile.
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri - hazır, soğutulmuş: Yeni Zelanda fırında geyik eti bonfile, Karayip soslu fırında dana bonfile, fırında tavşan, haşlanmış tavşan, Bukhlama (patlıcanlı haşlanmış kuzu eti), Gupta (b
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
|
|
||
Soğutulmuş kıyma yarı mamuller: dana bonfile tartar; dana etinden kyufta (kebap); marine edilmiş kemikli dana fileto. Ambalaj: plastik film, plastik torbalar veya polimer mattan yapılmış kaplar
|
|
||
Yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş Yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz, kategori A - Dana bonfile, sığır eti - Dana but, sığır eti - Dana göz kası, sığır eti - Gövdelerden dikiş eti
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş mutfak ürünleri: Carbonara sos; Beyaz güveç sosu; Chili concarde sos; Kızarmış dana vitello; Sebzeli domuz güveç; Carpaccio Vitello; Togliatta için dana bonfile; Lop
|
.
|
|
|
Dondurulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, dana eti, pilavlık et, dana bonfile, süt danası budu, süt danasından ossobuco, oko
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş Kategori A: sığır kıyması, yağsız sığır kıyması, dana kıyması, dana bonfile kıyması; Kategori B: ev yapımı kıyma, iştah açıcı kıyma, sofralık kıyma, özel mi
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A: sığır kıyması, yağsız sığır kıyması, dana kıyması, dana bonfile kıyması; biftek kıyması, hamburger, klasik hambarger; kıyılmış biftek
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren topak kemiksiz: A kategorisi dana bonfile, A kategorisi dana sığır fileto, A kategorisi sığır eti kavurma ve ızgara için et, karton kutularda paketlenmiş, alt tabakalar
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: - Sığır etinden: peynirli kıyılmış dana biftek, doğranmış biftek Masa, dana bonfile Tender, pirinç sığır eti, Gürcü sığır eti, tembel lahana ruloları, etli lahana ruloları Domas
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren topak soğutulmuş ve dondurulmuş, kemiksiz ve et ve kemik, N.V Zhemchugov işaretli. : Kategori A: soğutulmuş dana bonfile, soğutulmuş kemiksiz dana budu, domuz eti
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş mutfak ürünleri: Carbonara sos; Beyaz güveç sosu; Chili concarde sos; Kızarmış dana vitello; Sebzeli domuz güveç; Carpaccio Vitello; Togliatta için dana bonfile; Re
|
|
||
Yarı mamul kemiksiz büyük topaklı dana eti ürünleri: Dana bonfile, kategori A, Kemiksiz jambon, kategori A; Yarı mamul kemiksiz topak sığır eti ürünleri: Omuz kısmı, kategori A, Sığır filetosu, kemiksiz
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Kategori A - Dana bonfile; Kategori B - Moskovsky jambonu; Kategori B - Domuz kaburga, incik, şenlikli fileto; Kategori D - Serpukhovskaya göğsü, Shchekovina;
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KAPALI BONELESS BEEF: A kategorisi için dana bonfile; A kategorisi sığır eti; A kategorisi rozbif; B kategorisi ev usulü sığır eti; B kategorisi sığır eti.
|
,
|
|
|
Etten soğutulmuş mutfak ürünleri (domuz eti, sığır eti, kuzu eti): - haşlanmış et; - kızarmış et; - yumurtada kızartılmış dana bonfile; - güveçte et; - fırında et; - sebzeli fırında et; - kaptanlar tarafından et
|
|
||
YARI MAMUL DOMUZ VE SIĞIR ETI. Topak kemiksiz: dana bonfile; Kemiksiz porsiyonlar: Sığır ve domuz antrikotu, Rum bifteği, Streletsky bifteği; Sığır gulaşı; Doğranmış yarı mamul ürünler Kategori B: pirzola
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - Yarı mamul et ürünleri, küçük parçalar, A kategorisi sığır etinden kemiksiz: Ribeye steak; Dana bonfile; Saltimbocca; Striploin steak; Fesleğenli Carpaccio -
|
|
||
Mutfak et ve sakatat ürünleri: kuzu eti; dana bonfile mangal; etli lahana sarması; pastırmalı mangal patates; domuz pirzola; lula kebabı (kuzu); soğuk etler; Fransız eti; pirzola Boyarskaya;
|
|
||
Kümes hayvanları mutfak ürünleri. Soğutulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri (Ördek Terrine, Hindi sous-vide, Tavşan sous-vide, Tavuk fileto sous-vide, Somon sous-vide, Ördek budu confit sous-vide, Dana bonfile sous-vide, Tavuk
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Soğutulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri (Ördek Terrine, Hindi sous-vide, Tavşan sous-vide, Tavuk fileto sous-vide, Ördek budu confit sous-vide, Dana bonfile sous-vide, Tavuk sous-vide, Ördek göğsü s
|
|
||
STK işaretli etten mutfak ürünleri: porçini mantarlı karabuğdayla doldurulmuş domuz, kemikli keçi sütü omuz Fırında Macaristan, kemikli keçi sütü jambon Fırında Macaristan, dana bonfile
|
|
||
Sığır, dana ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, paketlenmiş ve ağırlık olarak. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış dana eti: kemiksiz kategori A - Ekstra bonfile, dana eti, sığır bonfile
|
.
|
|
|
Domuz eti, kuzu eti, haşlanmış-füme dana eti gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, yan domuz eti kırpıntıları, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
soğutulmuş parça yarı mamul et ürünleri: kemikli incik (dana eti), kemikli göğüs eti (dana eti), kemikli dana eti, kemikli jambon (dana eti), dana pirzola, kemikli bonfile (dana eti), kemiksiz dana eti, ghoul
|
|
||
Yarı mamul etler - Toplu - Sığır eti - Kategoriler А: Bonfile, Dana pirinç, Langet, Antrikot, Biftek, Rum bifteği "Holiday", Rulo ("Delight" şişte, "Gourmet"); domuz eti - A kategorisi: Bonfile, Шн
|
|
||
İkinci öğünler: Patates püreli dana straganof; Provence bifteği; Domuz yahnisi; Arabiato soslu makarna ve domuz bonfile; Kinoa ve domuz bonfile ile domates soslu karabuğday; Çilek soslu köfte ve araba
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile; pirinçli dana eti; langet; antrikot; biftek; but biftek Festival; Şişte lokum ruloları; Gurme ruloları; bonfile; şnitzel; pirzola
|
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul topaklanmış etsiz et ürünleri A kategorisi soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile, Helal bonfile, sırt-bel kısmı, sırt-bel kısmı Helal, kalça kısmı, kalça
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETLERİ: kemiksiz - Ekstra bonfile; porsiyonluk - dana Ekstra, pirinç dana Ekstra
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: doğranmış - özel biftek; küçük parçalar - Ekstra dana straganof, Ekstra gulaş, Ekstra bonfile; dana pancar çorbası sosu, dana yahnisi, et suyu için set
|
|
||
Kalıplanmış sığır eti, domuz eti, doğranmış kuzu etinden yarı mamul et ürünleri: Kıyılmış bonfile biftek, kıyılmış dana biftek, dana biftek, dana pirzola, domuz pirzola, kuzu pirzola, Filet mignon biftek, biftek
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri - pişmiş bütün topaklar, kategori B: Şenlikli bonfile, Ekstra bonfile, Domuz bonfile Premium, Domuz bonfile böreği, Lezzet bonfile, Sert bonfile, Sığır eti
|
|
||
Vakumlu ambalajda odun kömüründe pişirilmiş etten dondurulmuş yarı mamul ürünler: domuz kebabı (boyun kısmı, kaburga kısmı, bonfile), kuzu kebabı (kuzu ka), dana kebabı (elma), dana kebabı
|
|
||
Sığır (dana) soğutulmuş et ve kemikli ve kemiksiz yarı mamul et ürünleri: A kategorisinden büyük topaklar - kemikli sığır (dana) filetosu, omuz, bonfile, pirzola eti; B kategorisi - kemikli göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti yarı mamulleri - 21 ürün. - Topak kemiksiz - kategori A: Ekstra bonfile; dana Jubilee; rosto; kategori B: ev yapımı dana eti
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
|
|
||
Sığır etinden, dana etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Topak kemiksiz - Kategori A - Bonfile, Kemiksiz arka incik, İncik, Kalça, Kemiksiz bacak, dana jambon, Kostre
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır etinden: - büyük boy kemiksiz A, B kategorileri - bonfile, kalça kısmı, omuz, but, but, kızartma için dana eti, pilaki için dana eti kategorisi Ürünler B - incik - büyük parçalar
|
|
||
Ürün yelpazesinde haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: bonfile, bonfile Baltık, bonfile Stolichnaya, bonfile Domashnyaya, gammon, gammon Princely, gammon Baltık, gammon Stolichny, gammo
|
|
||
Et ürünleri (hazır et ürünleri): gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, domuz eti kırpma tarafı, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
Yarı işlenmiş et ve et içeren topak gıdalar: Dana etinden: - Büyük kemiksiz: bonfile kategori A, jambon kategori A, omuz kategori B; - Büyük topak et ve kemik: kategori B antrikot, kemik üzerinde kürek kemiği
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır etinden porsiyonlanmış: kategori A - biftek (bonfile bonfile, kalın kenardan Ribeye, ince kenardan Strip loin; et ve kemik kategorileri B - bonfile biftek
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul ürünler A kategorisi sığır eti: bonfile, antrikot, rosto, gulaş, dana kıyma. B kategorisi sığır etinden yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: "Beef" çorba seti
|
|
||
Soğutulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, kemiksiz et, dana eti: pilavlık et, süt danasından bonfile, süt danasından jambon, süt danasından ossobuco, pranga
|
|
||
Kendi suyunda konserve et ve sakatat: Karaciğer, kalp, mide (yara), böbrekler, ciğerler, bonfile, incik, kulak, kuyruk, dil, kızılcıklı domuz eti, yaban mersinli domuz eti, sığır etli dana eti
|
NINGBO GENIN INDUSTRIAL CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETLERİ: Kemiksiz ve kemikli büyük topaklar Kategoriler A - blok et (dorsal, scapular, kalça, brisket, subscapularis, kenar), bonfile, uyku
|
|
||
Grup - et: Sığır etinden - büyük parçalar (pirzola eti hariç) kemiksiz yarı mamul ürünler: Kategori A: bonfile, dana eti, boyun; Kategori B: incik, pirzola eti; - porsiyonlanmış kemiksiz yarı mamul ürünler:
|
|
||
FÜME VE HAŞLANMIŞ ET ÜRÜNLERI: Geleneksel karbonat, Premium karbonat, Ekstra karbonat, Lux domuz bonfile, Geleneksel domuz bonfile, Premium domuz bonfile.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Dana etinden: bonfile; dorsal-bel kısmı; sırtın en uzun kası; kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça); skapular saat
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - küçük boyutlu et ve kemik: D kategorisi: pancar çorbası için set; A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: sığır ve domuz bonfile, kuzu bonfile, sığır ve domuz bonfile, kuzu, boyun fileto
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri - topaklı: büyük topaklı kemiksiz Kategoriler A: pirinç küspesi, fileto, fileto kenarı, bonfile, kalça kısmı, kemiksiz boyun, köylü eti, m
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - kemiksiz porsiyonlar - kategori A: ızgara pirzola Fantezi (domuz eti, sığır eti), pirzola sığır eti, bonfile, doğal sığır bifteği (dana eti), sığır ateli,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇERİKLERİ: DANA ETİ, KUZU, KUZU ETİ VE KEMİĞİ Kategoriler A - Bonfile, kenar, bel, kalça (üst, iç, yan,
|
|
||
İkinci öğle yemeği kursları: Patates püreli dana straganof; Provence bifteği; Domuz yahnisi; Arabiato soslu makarna ve domuz bonfile
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır eti ve veya dana eti: A kategorisi porsiyonlanmış kısımlar: bonfile, küspe, sırt-bel kısmı, sırtın en uzun kası, kalça kısmı (sığır filetosu, o
|
|
||
Metal işleme makineleri: YIDA markası tarafından üretilen EV-860 model dikey freze işleme merkezi pirzola eti, bonfile, kansız dana fileto
|
YIDA PRECISION MACHINERY CO.,LTD.
|
🇹🇼 Taiwan
|
|
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri ve - sığır topak kemiksiz dana eti: Yaşlandırılmış sığır bonfile; Yaşlandırılmış sığır kalın kenarından kaburga gözü biftek; Yaşlandırılmış Chateaubriand sığır eti posası; Boyun dışarı
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri: domuz bonfile, geyik bonfile, sığır bonfile
|
|
||
Yarı mamuller sığır, domuz ve dana etinden doğal ve kıyılmış et, tuzlanmış, baharatlı ve marine edilmiş veya marine edilmemiş, soğutulmuş ve dondurulmuş - Doğal kemiksiz: azu, bonfile, göğüs eti, fileto, omuz
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı et konservesi: Kuru erikli kızarmış dana eti (3332 numaralı çeşit), Jöle içinde tütsülenmiş domuz budu (3333), Yaban mersinli domuz bonfile (3334), Ardıç meyveli geyik eti (333
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETİ: Büyük kemiksiz - boyun, kürek kemiği, kürek kemiği, Kalın sığır filetosu, yan, kesilmiş bonfile, Striploin, Ribeye, İç but, Kemik, Dış but, P
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar, IP Zhemchugov NV işaretli: Dana etinden yarı mamul kemiksiz et topağı kategori A: soğutulmuş genç kaya balığı eti bonfile, genç kaya balığı eti o
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Yumrulu yarı mamul et ürünü, sığır etinden kemiksiz büyük boy yarı mamul ürün (dana eti) kategori A: bonfile, ince kenar, kalın kenar, Kategori B: göğüs eti; Yarı mamul et
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar: sığır eti (dana eti), domuz eti kategorisi A'dan yarı mamul topak etsiz et: - yumuşak bonfile
|
|
||
Dondurulmuş, işlenmiş dana eti: arka incik, inciksiz kalça kesimi, yan, bel kesimi, bonfile, kaburga kesimi, sırt kesimi, göğüs kesimi, ayna kesimi, ön incik, boyun kesimi, omuz
|
.
|
|
|
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük kemiksiz: kategoriler B - Marine edilmiş bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş domuz bonfile, Marine edilmiş kürek kemiği, Marine edilmiş jambon, Marine edilmiş domuz pirzolası,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
|
|
||
Soğutulmuş pütürlü et ve kemik yarı mamulleri: kuzu kemiği üzerinde marine edilmiş jambon; marine edilmiş kuzu bonfile; marine edilmiş kemikli dana fileto. Ambalaj: plastik film, plastik torbalar veya ko
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et topağı, büyük topak (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: sığır bonfile; sırtın en uzun kası (kalın veya ince kenar) sığır eti; kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
sığır ve dana etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz kategori A: bonfile, kalça, omuz, uzun kas, kalın kenar, ince kenar; Büyük boy kemiksiz kategoriler
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda yarı mamul et ve et içeren ürünler. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): -Kategori A: bonfile, kemiksiz kürek kemiği,
|
|
||
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: büyük parçalar ve porsiyonlanmış kemiksiz: kategoriler B - marine edilmiş bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş domuz bonfile, marine edilmiş Escalope, klasik marine edilmiş Escalope, L
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, dana eti ve soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş kuzu etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz topak sığır eti: A kategorileri: Sığır bonfile, Kavurmalık sığır eti, Göğüs eti (Etil alkolün hacim fraksiyonu 10.
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş doğal dana eti kategorileri A, B, C, kemiksiz büyük parçalar: bonfile; antrikot; sığır filetosu rosto; but; sığır filetosu; but; jambon; kürek kemiği; but biftek; subskapular çay
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|