et bonfile GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parçalar - suda haşlanmış domuz eti, suda haşlanmış dana bonfile, suda haşlanmış kuzu fileto, suda haşlanmış kuzu omuz, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda
Et ürünleri ve tütsülenmiş domuz eti: et kategorisi A - et bonfile; et kategorisi B - bel, pirzola, haşlanmış domuz eti, boyun bonfile, kürek kemiği rulosu; et içeren kategori B - incik; et içeren
YARI İŞLENMİŞ ETLER: Yarı işlenmiş et ürünleri, kemiksiz, kategori A: sığır etinden yarı işlenmiş ürün "Temptation", sığır etinden bonfile "Temptation", domuz etinden bonfile "Temptation", kategori s
Yarı mamul et ürünleri - büyük boy kemiksiz - kategori A: sığır etinden - bonfile, sığır filetosu, akşam yemeği sığır eti; domuz eti - bonfile, karbonat, jambon, omuz; kategori B: boyun; kategori D: göğüs eti; kuzu ka
Et ürünleri. Sığır, domuz, geyik eti mutfak ürünleri: füme sığır jambonu, füme domuz jambonu, Suvid sığır bonfile, Suvid geyik eti bonfile, haşlanmış sığır eti posası, SUVID sığır eti, g
Sığır ve domuz eti lezzetleri. Çiğ füme bütün parça et ürünleri: sığır etinden - bonfile Gurme, balyk Gurme kategori A; domuz etinden - bonfile Gurme, balyk Gurme, carbonade Gurme, jambon Gu
yarı mamul et ürünlerinin doğal soğutulmuş, dondurulmuş Kategori A - domuz eti bonfile, sığır eti bonfile olduğunu beyan eder. Yarı mamul et ürünleri, küçük boy, kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş. Kate
İkinci öğle yemeği yemekleri - hazır, soğutulmuş: Yeni Zelanda fırında geyik eti bonfile, Karayip soslu fırında dana bonfile, fırında tavşan, haşlanmış tavşan, Bukhlama (patlıcanlı haşlanmış kuzu eti), Gupta (b
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: sığır veya at eti veya domuz etinden azu; sığır veya at eti veya domuz etinden stroganoff; sığır veya at eti veya domuz etinden doğal biftek; sığır veya at eti veya domuz etinden bonfile
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: sığır veya at eti veya domuz etinden azu; sığır veya at eti veya domuz etinden stroganoff; sığır veya at eti veya domuz etinden doğal biftek; sığır veya at eti veya domuz etinden bonfile
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar (kemiksiz): kategori A - geyik etinden pirinç eti, geyik eti filetosu, geyik eti bonfile; kate
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş : et topakları: kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Kavurma için; kategori B - domuz boynu,
.
domuz ve sığır etinden pişmiş-füme et ürünleri: -domuz etinden: bonfile, jambon, karbonat, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, fileto, boyun, kaburga, yanak, kemikler, incik, bacaklar, kulaklar, kuyruklar; -sığır etinden: kesilmiş
yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki büyük boy kemiksiz sığır eti: bonfile, fileto, but; yarı mamul et ürünleri, B kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: kenar, pirzola eti; yarı mamul et ürünleri
Chertanovskiye domuz ve sığır eti ürünleri: "Varshavsky" rulosu şeklinde domuz etinden pişirilmiş, preslenmiş domuz pastırması; tütsülenmiş haşlanmış domuz eti - bonfile, domuz eti, pirzola, boyun, incik, göğüs eti, "Ekstra" göğüs eti; St.
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş: Büyük kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Pişirme için kategori B - domuz boynu,
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar, IP Zhemchugov NV işaretli: Dana etinden yarı mamul kemiksiz et topağı kategori A: soğutulmuş genç kaya balığı eti bonfile, genç kaya balığı eti o
Domuz etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri Kategori B: Ekstra, kavurmalık domuz eti, bonfile domuz eti, güveçlik domuz eti, domuz boynu; Kategori D: domuz yanağı. Domuz etinden yarı mamul pütürlü ürünler
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
Yarı mamul et ürünleri - kemiksiz porsiyonlar - kategori A: ızgara pirzola Fantezi (domuz eti, sığır eti), pirzola sığır eti, bonfile, doğal sığır bifteği (dana eti), sığır ateli,
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri (kemiksiz): A kategorisi geyik etinden bonfile, A kategorisi ren geyiğinden jambon, A kategorisinden geyik eti filetosu; Yarı mamul topak et ürünleri (et ve kemik)
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - Büyük kemiksiz: domuz eti bonfile Ekstra kategori A, domuz eti Ekstra kategori A, domuz eti boyun kategori B, domuz eti Kavurma için kategori A, hafif
Sığır eti, domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: -topak kemiksiz kategoriler A: yarı mamul ürün Sığır etinden Temptation, sığır etinden bonfile Temptation; -küçük topak kemiksiz kategoriler A: shash
Geyik etinden et ürünleri. Pişirilmiş ve tütsülenmiş bütün topaklar; -kategori A: "Preslenmiş" et, "Tsarskaya" geyik eti, "Bonfile", "Zvezdny" rulo, "İştah açıcı" tavuk budu, "Assorti" preslenmiş et, "Puf" rulo; -
yarı mamul et ürünleri, A kategorisi sığır etinden büyük boy kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: pirzola eti, bonfile, kürek kemiği; A kategorisi sığır etinden yarı mamul parça et ve kemik okhla
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Yarı işlenmiş et topak kemiksiz: Kategori A: Sığır etinden: bonfile, kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), omuz (sırt, omuz
Pişmiş-füme geyik eti ürünleri: Lyubitelskaya boyun, preslenmiş et, Tsarskaya geyik eti, bonfile, Zvezdny rulo, iştah açıcı bacak, Lezzetli kaburga, puf rulo, preslenmiş et Çeşitli, füme fileto
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz ürünleri - 25 kalem. YARI MAMUL ET ÜRÜNLERI: - Büyük kemiksiz - kategori A: domuz eti bonfile Ekstra; domuz eti Ekstra; domuz eti Kavurma için; kategori B: boyun
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş domuz eti, bonfile, kemik, triseps, ekstra kaslar (omuz eti - omuz kesimi); servikal kısım (servikal-subskapular kesim et posası)
BÜYÜK KUZU YARI ÜRÜNLERİ, BONELESS VE ET: bonfile kategori A, kızartma için kuzu eti kategori A, göğüs eti kategori B, kuzu eti kategori B, kuzu semeri kategori B. PORSİYONEL
Et ve yan ürünlerinden sosis ürünleri ve ürünleri çeşitleri: Sosis ürünleri - sosis: Ukrayna usulü et sosis, tütsülenmiş sosis Shashlychnaya, tütsülenmiş av sosisleri. Et ürünleri: et bonfile,
DOMUZ ETİNDEN DOĞAL YARI İNCELTİLMİŞ ET: KEMİKSİZ DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: bonfile kategori A; domuz pirzolası Ekstra kategori A; domuz filetosu kategori A; domuz Lux kızartma için kategori A; boyun
Gıda ürünleri. Et ürünleri ve domuz yağından: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: incik, tütsülenmiş etler Köylü, tavuk budu, göğüs eti, fileto, kemiksiz göğüs eti, bonfile, rulo, kaburga; Domuz ürünleri z
Yarı mamul et ürünleri: kemikten pütüre - sığır gulaşı (kat. A), domuz barbeküsü (kat. B); kemikten pütüre - sığır eti (bonfile, jambon, kat. A); domuz eti (jambon, kat. B); m kemikten pütüre - domuz eti (jambon, kat.
Dondurulmuş yarı mamul ürünler A kategorisi sığır eti: bonfile, antrikot, rosto, gulaş, dana kıyma. B kategorisi sığır etinden yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: "Beef" çorba seti
ET ÜRÜNLERİ. FÜME DOMUZ ÜRÜNLERİ: Ön bacak, Lipetsk bacak bacağı, Göğüs eti, Bonfile, Domuz yavruları, Boyun, Eletsky rulo, İhale rulo, Yanak, Arka bacak, Fileto, Altay domuz eti, Şaft (incik tipi
Dondurulmuş domuz eti: kemikli kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli jambon, kemiksiz jambon, karbonat, kemiksiz fileto, kemiksiz fileto, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, bonfile, kemiksiz boyun, kemiksiz boyun
FOOD SERVICE SP. z.o.o.
🇵🇱 Poland
Soğutulmuş yarı mamul et kemiksiz topak domuz eti: Jambon, Omuz, Karbonat, Boyun, Göğüs eti, Bonfile
pirzola eti, bonfile, doğal biftek, langette, antrikot, ekmeksiz but biftek, ekmekli but biftek, doğal zrazy, pirinç bifteği, sığır straganof, azu, kızartma, gulaş, güveç için sığır eti, çorba için göğüs eti
Yarı mamul et ürünleri: domuz etinden: - Bonfile, Fileto, Karbonat, Nutlet, Seçilmiş pirzola, Brisket, Kalça kısmı, Omuz kısmı, Boyun kısmı, Pirzola eti, Doğal pirzola, Şnitzel, Escalop,
Soğutulmuş ve dondurulmuş et yarı mamulleri: domuz eti Lux (kemik üzerinde), domuz eti bonfile, kemiksiz domuz boynu, domuz pirzolası (kemiksiz, kemik üzerinde), bel (kemiksiz, kemik üzerinde), domuz bacağı (kemiksiz, kemik üzerinde)
.
Sığır etinden yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Omuz, Kalın kenar, But, Podbederok, Okovalok, Glazno kası, Boyun, İncik, Göğüs eti, Bonfile, İnce kenar (Entrecote), Kırpma 9010, Trim
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
Et ezmeleri: Belçika, Kahvaltı için, Prima, Ciğerli kahvaltı için, Jambonlu kahvaltı için, Klasik, Klasik, Et kreması, Et, Bonfile, Zeytinli pate, Zeytinli ve sarımsaklı pate, Kırmızı biberli pate, Gelenekler
Domuz eti ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış: Lipetsk but, göğüs eti, bonfile, domuz yavrusu, boyun, fileto, sığır filetosu, Altay domuzu, incik (incik), Tambov domuzu, yanak, kaburga "Orijinal
Yarı mamul et ürünleri: soğutulmuş sığır eti: bonfile, kürek kemiği, but, but, fileto, torbalarda, tepsilerde, polimerik malzemelerden yapılmış alt tabakalarda, paketlerde, karton kutularda paketlenmiş, net ağırlık 1 kilogramdan 20 kilograma kadar
Yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Dana etinden: bonfile; dorsal-bel kısmı; sırtın en uzun kası; kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça); skapular saat
Yarı mamul domuz ürünleri: jambon, bel, göğüs eti, bonfile, kürek kemiği, boyun, incik, güveç, but, gulaş, kıyılmış domuz eti, ev yapımı kıyma, domuz şiş kebabı, tuzlanmış domuz pastırması Atıştırmalık, biftek, biber dolması, lahana
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul sığır eti topakları: Topak kemiksiz - A kategorisi (kalça kısmı - üst, iç, yan, dış parça, pirzola eti, bonfile, bira için k olmadan sığır filetosu
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
Yarı yarıya kalıplanmış ve doğal kümes hayvanı eti briketleri, paketlenmiş ve tartılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kalıplanmış markasız: tavuk rulo. Doğal kaplanmamış: Kanatlı etinden bonfile; Barbekü baget; Kanat
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz topak domuz eti: Bonfile, kategori A, Kemiksiz domuz jambonu (sığır filetosu), kategori A, Omuz, kategori A, Karbonat, kategori A, Boyun, kategori B, Yağlı domuz yağı, kategori D,
Metal işleme makineleri: YIDA markası tarafından üretilen EV-860 model dikey freze işleme merkezi pirzola eti, bonfile, kansız dana fileto
YIDA PRECISION MACHINERY CO.,LTD.
🇹🇼 Taiwan
Gıda ürünleri: işlenmiş sığır eti: bonfile; kalça; kürek kemiği; boyun; balyk; sirlocks.
et, bonfile. Yarı mamul ürün
Tütsülenmiş et ürünleri - pişmiş bütün topaklar, kategori B: Şenlikli bonfile, Ekstra bonfile, Domuz bonfile Premium, Domuz bonfile böreği, Lezzet bonfile, Sert bonfile, Sığır eti
Domuz eti, kuzu eti, haşlanmış-füme dana eti gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, yan domuz eti kırpıntıları, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
Lihajaloste Korpela
🇫🇮 Finland
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
Et ürünleri (hazır et ürünleri): gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, domuz eti kırpma tarafı, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
Lihajaloste Korpela
🇫🇮 Finland
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır etinden porsiyonlanmış: kategori A - biftek (bonfile bonfile, kalın kenardan Ribeye, ince kenardan Strip loin; et ve kemik kategorileri B - bonfile biftek
Mutfak ürünleri et: domuz eti kebabı (et, boyun, antrikot, kaburga, iç bonfile), domuz eti kebabı, sığır eti kebabı (et, iç bonfile), sığır eti kebabı, sığır eti dolma, khashlama ve
Sığır, dana ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, paketlenmiş ve ağırlık olarak. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış dana eti: kemiksiz kategori A - Ekstra bonfile, dana eti, sığır bonfile
.
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
Sosisler ve ürünleri, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş. Et ürünü - kuru kürlenmiş domuz eti; et ürünü - kuru kürlenmiş sığır eti; et ürünü - Ekstra çiğ tütsülenmiş domuz bonfile; et ürünü - bonfile К
sığır etinden yarı mamul topak et ürünü (kategori A): bonfile, domuz etinden yarı mamul kemiksiz topak et ürünü (kategori A): bonfile, sığır etinden yarı mamul küçük topak et ürünü (kategori A)
Sığır ve domuz etinden incelikli ürünler. Sığır etinden bütün parça et ürünleri, kategori A: bonfile "Gurme", balyk "Gurme". Domuz eti bütün parça et ürünleri, kategori A: "Gurme" bonfile, "Gurme" balyk, ka
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden kemiksiz: Pirzola eti, kürek kemiği, bonfile, kalça kısmı, boyun kısmı, incik; kemiksiz domuz eti: jambon, kürek kemiği, bonfile, boyun, pirzola eti,
Yarı mamul sığır eti ürünleri: bonfile, gulaş, güveç, çorba nab op. Yarı mamul domuz parça et ürünleri: bonfile, kızartma, gulaş, güveç, çorba seti, jöleli et seti, şaşlık (domuz eti, domuz eti
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
Yarı mamul et ürünleri - küçük boyutlu et ve kemik: D kategorisi: pancar çorbası için set; A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: sığır ve domuz bonfile, kuzu bonfile, sığır ve domuz bonfile, kuzu, boyun fileto
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: - sığır ve dana etinden büyük topak kemiksiz: dana bonfile, sığır eti küspesi, kalça, sığır bonfile, kemiksiz dana omuz, dana eti küspesi
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri: domuz bonfile, geyik bonfile, sığır bonfile
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, longissimus kası (sığır filetosu), kalça; domuz etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, kalça
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: domuz bonfile, sığır bonfile, kemiksiz büyük parça domuz eti, domuz sırt-pelvik kısmı, kemiksiz büyük parça sığır eti, domuz yahnisi, çorba seti go
Sığır etinden çiğ füme et ürünü: sığır bonfile kategori A. Çiğ füme geyik eti ürünleri kategori A: Yamalskaya boynu, ren geyiği bonfile, Kutup Yıldızı fileto, Chubba göğüs eti, Yukola jambonu
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et doğal porsiyonları - dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, dana langet, dana but biftek, domuz escalope, pirinçli dana eti, domuz eti
Sığır, domuz ve kuzu kemiksiz topak yarı mamul ürünler: sığır bonfile, dana bonfile, dana striploin, Ribeye sığır eti, domuz bonfile, kemiksiz domuz boynu, kemikte domuz karbonat, kuzu bonfile
, Russian Federation
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONSERVELERİ Kategoriler A - Antrikot (sığır eti, domuz eti katkısız ve marine edilmiş ve serpilmiş) Doğal pirzola (sığır bonfile boyun, domuz bonfile, en uzun kısım), Posa, Kebaplar
YARI MAMUL ETLER, TEST AŞAMASINDA. Grup - yarı mamul et ürünleri. Tür - yumrulu. Alt türler - büyük topaklı kemiksiz. Kategori A: Domuz eti: marine edilmiş bonfile, bonfile, domuz pirzolası, domuz omuzu; Grup - et
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: büyük boy kemiksiz et kategorileri A - sığır bonfile, domuz bonfile; küçük boy kemiksiz et kategorileri A - domuz kebap; isim
Yarı mamul doğal et ürünleri: büyük parçalar: bonfile, fileto, göğüs eti, kalça kısmı, kürek kemiği, boyun kısmı, pirzola eti; porsiyonlanmış: doğal pirzola, bonfile, şnitzel, escalope, pirinç eti, b
.
Ürün yelpazesinde haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: bonfile, bonfile Baltık, bonfile Stolichnaya, bonfile Domashnyaya, gammon, gammon Princely, gammon Baltık, gammon Stolichny, gammo
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, çeşitler halinde dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış (kemiksiz, et ve kemik) kategori A: sığır bonfile, domuz bonfile, sığır sığır filetosu (t
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük kemiksiz: A kategorisi - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Fırında domuz eti, Haşlanmış domuz eti; B kategorisi - boyun, domuz boynu; büyük
Yarı mamul etler - Toplu - Sığır eti - Kategoriler А: Bonfile, Dana pirinç, Langet, Antrikot, Biftek, Rum bifteği "Holiday", Rulo ("Delight" şişte, "Gourmet"); domuz eti - A kategorisi: Bonfile, Шн
Doğal sığır yarı mamulleri: boyun, kürek kemiği, bel, sırt, kaburga, bonfile, fileto, elma, köşeler, et suyu için, jöleli et için set, kalın kenar, bonfile, kızartmalar, antrikot, et suyu, posa, kebaplar
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: - domuz ürünleri: amatör pastırma Tveretsky, haşlanmış jambon Tveretsky, bonfile bonfile Tveretskaya, kemiksiz göğüs eti Tveretskaya, karbonad Osoby Tverets
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: - Büyük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Fileto; Rulo; Jambon; İncik; Kare. - Küçük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Biftek; Biftek;
YARI İŞLENMİŞ ET VE DONDURULMAYA HAZIR ÜRÜNLER: Yarı işlenmiş parça et ürünleri, kemiksiz A kategorisi: Temptation sığır bonfile, Temptation domuz bonfile, Yarı işlenmiş et ürünleri, küçük parça olmayan
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile; pirinçli dana eti; langet; antrikot; biftek; but biftek Festival; Şişte lokum ruloları; Gurme ruloları; bonfile; şnitzel; pirzola
Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Kategoriler B: Şenlikli karbonat, Brüksel rulo, Milanese rulo, Av bonfile, İhale bonfile; Kategoriler B: Mantarlı et rulo, Mantarlı ve peynirli et rulo, Ru
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, kesilmiş sığır eti sınıf 1, kesilmiş sığır eti sınıf 2, sığır omuz, sığır kırpıntıları,
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz porsiyonlanmış A kategorileri: domuz bonfile, dana bonfile, kavurmalık dana eti, dana Jubilee; - et ve kemik porsiyonlanmış B kategorileri: domuz filetosu
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
Yarı mamul et topaklı domuz bonfile soslu, turşulu, serpme ve onlarsız kategori A soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz bonfile, Domuz karbonat, Domuz fileto, Domuz eti, Pişirme için domuz eti