et bonfile GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 190230: Diğer makarnalar
- Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2x50ml | 2.Ürün Hediye
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parçalar - suda haşlanmış domuz eti, suda haşlanmış dana bonfile, suda haşlanmış kuzu fileto, suda haşlanmış kuzu omuz, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda
|
|
||
Et ürünleri ve tütsülenmiş domuz eti: et kategorisi A - et bonfile; et kategorisi B - bel, pirzola, haşlanmış domuz eti, boyun bonfile, kürek kemiği rulosu; et içeren kategori B - incik; et içeren
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ETLER: Yarı işlenmiş et ürünleri, kemiksiz, kategori A: sığır etinden yarı işlenmiş ürün "Temptation", sığır etinden bonfile "Temptation", domuz etinden bonfile "Temptation", kategori s
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - büyük boy kemiksiz - kategori A: sığır etinden - bonfile, sığır filetosu, akşam yemeği sığır eti; domuz eti - bonfile, karbonat, jambon, omuz; kategori B: boyun; kategori D: göğüs eti; kuzu ka
|
|
||
Et ürünleri. Sığır, domuz, geyik eti mutfak ürünleri: füme sığır jambonu, füme domuz jambonu, Suvid sığır bonfile, Suvid geyik eti bonfile, haşlanmış sığır eti posası, SUVID sığır eti, g
|
|
||
Sığır ve domuz eti lezzetleri. Çiğ füme bütün parça et ürünleri: sığır etinden - bonfile Gurme, balyk Gurme kategori A; domuz etinden - bonfile Gurme, balyk Gurme, carbonade Gurme, jambon Gu
|
|
||
yarı mamul et ürünlerinin doğal soğutulmuş, dondurulmuş Kategori A - domuz eti bonfile, sığır eti bonfile olduğunu beyan eder. Yarı mamul et ürünleri, küçük boy, kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş. Kate
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri - hazır, soğutulmuş: Yeni Zelanda fırında geyik eti bonfile, Karayip soslu fırında dana bonfile, fırında tavşan, haşlanmış tavşan, Bukhlama (patlıcanlı haşlanmış kuzu eti), Gupta (b
|
|
||
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: sığır veya at eti veya domuz etinden azu; sığır veya at eti veya domuz etinden stroganoff; sığır veya at eti veya domuz etinden doğal biftek; sığır veya at eti veya domuz etinden bonfile
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: sığır veya at eti veya domuz etinden azu; sığır veya at eti veya domuz etinden stroganoff; sığır veya at eti veya domuz etinden doğal biftek; sığır veya at eti veya domuz etinden bonfile
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar (kemiksiz): kategori A - geyik etinden pirinç eti, geyik eti filetosu, geyik eti bonfile; kate
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş : et topakları: kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Kavurma için; kategori B - domuz boynu,
|
.
|
|
|
domuz ve sığır etinden pişmiş-füme et ürünleri: -domuz etinden: bonfile, jambon, karbonat, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, fileto, boyun, kaburga, yanak, kemikler, incik, bacaklar, kulaklar, kuyruklar; -sığır etinden: kesilmiş
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki büyük boy kemiksiz sığır eti: bonfile, fileto, but; yarı mamul et ürünleri, B kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: kenar, pirzola eti; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Chertanovskiye domuz ve sığır eti ürünleri: "Varshavsky" rulosu şeklinde domuz etinden pişirilmiş, preslenmiş domuz pastırması; tütsülenmiş haşlanmış domuz eti - bonfile, domuz eti, pirzola, boyun, incik, göğüs eti, "Ekstra" göğüs eti; St.
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş: Büyük kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Pişirme için kategori B - domuz boynu,
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar, IP Zhemchugov NV işaretli: Dana etinden yarı mamul kemiksiz et topağı kategori A: soğutulmuş genç kaya balığı eti bonfile, genç kaya balığı eti o
|
|
||
Domuz etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri Kategori B: Ekstra, kavurmalık domuz eti, bonfile domuz eti, güveçlik domuz eti, domuz boynu; Kategori D: domuz yanağı. Domuz etinden yarı mamul pütürlü ürünler
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
|
|
||
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - kemiksiz porsiyonlar - kategori A: ızgara pirzola Fantezi (domuz eti, sığır eti), pirzola sığır eti, bonfile, doğal sığır bifteği (dana eti), sığır ateli,
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri (kemiksiz): A kategorisi geyik etinden bonfile, A kategorisi ren geyiğinden jambon, A kategorisinden geyik eti filetosu; Yarı mamul topak et ürünleri (et ve kemik)
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - Büyük kemiksiz: domuz eti bonfile Ekstra kategori A, domuz eti Ekstra kategori A, domuz eti boyun kategori B, domuz eti Kavurma için kategori A, hafif
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: -topak kemiksiz kategoriler A: yarı mamul ürün Sığır etinden Temptation, sığır etinden bonfile Temptation; -küçük topak kemiksiz kategoriler A: shash
|
|
||
Geyik etinden et ürünleri. Pişirilmiş ve tütsülenmiş bütün topaklar; -kategori A: "Preslenmiş" et, "Tsarskaya" geyik eti, "Bonfile", "Zvezdny" rulo, "İştah açıcı" tavuk budu, "Assorti" preslenmiş et, "Puf" rulo; -
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, A kategorisi sığır etinden büyük boy kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: pirzola eti, bonfile, kürek kemiği; A kategorisi sığır etinden yarı mamul parça et ve kemik okhla
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Yarı işlenmiş et topak kemiksiz: Kategori A: Sığır etinden: bonfile, kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), omuz (sırt, omuz
|
|
||
Pişmiş-füme geyik eti ürünleri: Lyubitelskaya boyun, preslenmiş et, Tsarskaya geyik eti, bonfile, Zvezdny rulo, iştah açıcı bacak, Lezzetli kaburga, puf rulo, preslenmiş et Çeşitli, füme fileto
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz ürünleri - 25 kalem. YARI MAMUL ET ÜRÜNLERI: - Büyük kemiksiz - kategori A: domuz eti bonfile Ekstra; domuz eti Ekstra; domuz eti Kavurma için; kategori B: boyun
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş domuz eti, bonfile, kemik, triseps, ekstra kaslar (omuz eti - omuz kesimi); servikal kısım (servikal-subskapular kesim et posası)
|
|
||
BÜYÜK KUZU YARI ÜRÜNLERİ, BONELESS VE ET: bonfile kategori A, kızartma için kuzu eti kategori A, göğüs eti kategori B, kuzu eti kategori B, kuzu semeri kategori B. PORSİYONEL
|
|
||
Et ve yan ürünlerinden sosis ürünleri ve ürünleri çeşitleri: Sosis ürünleri - sosis: Ukrayna usulü et sosis, tütsülenmiş sosis Shashlychnaya, tütsülenmiş av sosisleri. Et ürünleri: et bonfile,
|
|
||
DOMUZ ETİNDEN DOĞAL YARI İNCELTİLMİŞ ET: KEMİKSİZ DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: bonfile kategori A; domuz pirzolası Ekstra kategori A; domuz filetosu kategori A; domuz Lux kızartma için kategori A; boyun
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri ve domuz yağından: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: incik, tütsülenmiş etler Köylü, tavuk budu, göğüs eti, fileto, kemiksiz göğüs eti, bonfile, rulo, kaburga; Domuz ürünleri z
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemikten pütüre - sığır gulaşı (kat. A), domuz barbeküsü (kat. B); kemikten pütüre - sığır eti (bonfile, jambon, kat. A); domuz eti (jambon, kat. B); m kemikten pütüre - domuz eti (jambon, kat.
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul ürünler A kategorisi sığır eti: bonfile, antrikot, rosto, gulaş, dana kıyma. B kategorisi sığır etinden yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: "Beef" çorba seti
|
|
||
ET ÜRÜNLERİ. FÜME DOMUZ ÜRÜNLERİ: Ön bacak, Lipetsk bacak bacağı, Göğüs eti, Bonfile, Domuz yavruları, Boyun, Eletsky rulo, İhale rulo, Yanak, Arka bacak, Fileto, Altay domuz eti, Şaft (incik tipi
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti: kemikli kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli jambon, kemiksiz jambon, karbonat, kemiksiz fileto, kemiksiz fileto, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, bonfile, kemiksiz boyun, kemiksiz boyun
|
FOOD SERVICE SP. z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Soğutulmuş yarı mamul et kemiksiz topak domuz eti: Jambon, Omuz, Karbonat, Boyun, Göğüs eti, Bonfile
|
|
||
pirzola eti, bonfile, doğal biftek, langette, antrikot, ekmeksiz but biftek, ekmekli but biftek, doğal zrazy, pirinç bifteği, sığır straganof, azu, kızartma, gulaş, güveç için sığır eti, çorba için göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz etinden: - Bonfile, Fileto, Karbonat, Nutlet, Seçilmiş pirzola, Brisket, Kalça kısmı, Omuz kısmı, Boyun kısmı, Pirzola eti, Doğal pirzola, Şnitzel, Escalop,
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et yarı mamulleri: domuz eti Lux (kemik üzerinde), domuz eti bonfile, kemiksiz domuz boynu, domuz pirzolası (kemiksiz, kemik üzerinde), bel (kemiksiz, kemik üzerinde), domuz bacağı (kemiksiz, kemik üzerinde)
|
.
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Omuz, Kalın kenar, But, Podbederok, Okovalok, Glazno kası, Boyun, İncik, Göğüs eti, Bonfile, İnce kenar (Entrecote), Kırpma 9010, Trim
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
|
|
||
Et ezmeleri: Belçika, Kahvaltı için, Prima, Ciğerli kahvaltı için, Jambonlu kahvaltı için, Klasik, Klasik, Et kreması, Et, Bonfile, Zeytinli pate, Zeytinli ve sarımsaklı pate, Kırmızı biberli pate, Gelenekler
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış: Lipetsk but, göğüs eti, bonfile, domuz yavrusu, boyun, fileto, sığır filetosu, Altay domuzu, incik (incik), Tambov domuzu, yanak, kaburga "Orijinal
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: soğutulmuş sığır eti: bonfile, kürek kemiği, but, but, fileto, torbalarda, tepsilerde, polimerik malzemelerden yapılmış alt tabakalarda, paketlerde, karton kutularda paketlenmiş, net ağırlık 1 kilogramdan 20 kilograma kadar
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Dana etinden: bonfile; dorsal-bel kısmı; sırtın en uzun kası; kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça); skapular saat
|
|
||
Yarı mamul domuz ürünleri: jambon, bel, göğüs eti, bonfile, kürek kemiği, boyun, incik, güveç, but, gulaş, kıyılmış domuz eti, ev yapımı kıyma, domuz şiş kebabı, tuzlanmış domuz pastırması Atıştırmalık, biftek, biber dolması, lahana
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul sığır eti topakları: Topak kemiksiz - A kategorisi (kalça kısmı - üst, iç, yan, dış parça, pirzola eti, bonfile, bira için k olmadan sığır filetosu
|
|
||
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
|
|
||
Yarı yarıya kalıplanmış ve doğal kümes hayvanı eti briketleri, paketlenmiş ve tartılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kalıplanmış markasız: tavuk rulo. Doğal kaplanmamış: Kanatlı etinden bonfile; Barbekü baget; Kanat
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz topak domuz eti: Bonfile, kategori A, Kemiksiz domuz jambonu (sığır filetosu), kategori A, Omuz, kategori A, Karbonat, kategori A, Boyun, kategori B, Yağlı domuz yağı, kategori D,
|
|
||
Metal işleme makineleri: YIDA markası tarafından üretilen EV-860 model dikey freze işleme merkezi pirzola eti, bonfile, kansız dana fileto
|
YIDA PRECISION MACHINERY CO.,LTD.
|
🇹🇼 Taiwan
|
|
Gıda ürünleri: işlenmiş sığır eti: bonfile; kalça; kürek kemiği; boyun; balyk; sirlocks.
|
|
||
et, bonfile. Yarı mamul ürün
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri - pişmiş bütün topaklar, kategori B: Şenlikli bonfile, Ekstra bonfile, Domuz bonfile Premium, Domuz bonfile böreği, Lezzet bonfile, Sert bonfile, Sığır eti
|
|
||
Domuz eti, kuzu eti, haşlanmış-füme dana eti gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, yan domuz eti kırpıntıları, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
|
|
||
Et ürünleri (hazır et ürünleri): gurme bonfile, bonfile jambon, bonfile fileto, domuz eti kırpma tarafı, domuz eti, sığır eti, kuzu jambonundan bir dizi et ürünü
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır etinden porsiyonlanmış: kategori A - biftek (bonfile bonfile, kalın kenardan Ribeye, ince kenardan Strip loin; et ve kemik kategorileri B - bonfile biftek
|
|
||
Mutfak ürünleri et: domuz eti kebabı (et, boyun, antrikot, kaburga, iç bonfile), domuz eti kebabı, sığır eti kebabı (et, iç bonfile), sığır eti kebabı, sığır eti dolma, khashlama ve
|
|
||
Sığır, dana ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, paketlenmiş ve ağırlık olarak. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış dana eti: kemiksiz kategori A - Ekstra bonfile, dana eti, sığır bonfile
|
.
|
|
|
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
|
|
||
Sosisler ve ürünleri, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş. Et ürünü - kuru kürlenmiş domuz eti; et ürünü - kuru kürlenmiş sığır eti; et ürünü - Ekstra çiğ tütsülenmiş domuz bonfile; et ürünü - bonfile К
|
|
||
sığır etinden yarı mamul topak et ürünü (kategori A): bonfile, domuz etinden yarı mamul kemiksiz topak et ürünü (kategori A): bonfile, sığır etinden yarı mamul küçük topak et ürünü (kategori A)
|
|
||
Sığır ve domuz etinden incelikli ürünler. Sığır etinden bütün parça et ürünleri, kategori A: bonfile "Gurme", balyk "Gurme". Domuz eti bütün parça et ürünleri, kategori A: "Gurme" bonfile, "Gurme" balyk, ka
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden kemiksiz: Pirzola eti, kürek kemiği, bonfile, kalça kısmı, boyun kısmı, incik; kemiksiz domuz eti: jambon, kürek kemiği, bonfile, boyun, pirzola eti,
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: bonfile, gulaş, güveç, çorba nab op. Yarı mamul domuz parça et ürünleri: bonfile, kızartma, gulaş, güveç, çorba seti, jöleli et seti, şaşlık (domuz eti, domuz eti
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - küçük boyutlu et ve kemik: D kategorisi: pancar çorbası için set; A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: sığır ve domuz bonfile, kuzu bonfile, sığır ve domuz bonfile, kuzu, boyun fileto
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: - sığır ve dana etinden büyük topak kemiksiz: dana bonfile, sığır eti küspesi, kalça, sığır bonfile, kemiksiz dana omuz, dana eti küspesi
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri: domuz bonfile, geyik bonfile, sığır bonfile
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, longissimus kası (sığır filetosu), kalça; domuz etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, kalça
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: domuz bonfile, sığır bonfile, kemiksiz büyük parça domuz eti, domuz sırt-pelvik kısmı, kemiksiz büyük parça sığır eti, domuz yahnisi, çorba seti go
|
|
||
Sığır etinden çiğ füme et ürünü: sığır bonfile kategori A. Çiğ füme geyik eti ürünleri kategori A: Yamalskaya boynu, ren geyiği bonfile, Kutup Yıldızı fileto, Chubba göğüs eti, Yukola jambonu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et doğal porsiyonları - dana bonfile, domuz bonfile, dana antrikot, dana langet, dana but biftek, domuz escalope, pirinçli dana eti, domuz eti
|
|
||
Sığır, domuz ve kuzu kemiksiz topak yarı mamul ürünler: sığır bonfile, dana bonfile, dana striploin, Ribeye sığır eti, domuz bonfile, kemiksiz domuz boynu, kemikte domuz karbonat, kuzu bonfile
|
, Russian Federation
|
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONSERVELERİ Kategoriler A - Antrikot (sığır eti, domuz eti katkısız ve marine edilmiş ve serpilmiş) Doğal pirzola (sığır bonfile boyun, domuz bonfile, en uzun kısım), Posa, Kebaplar
|
|
||
YARI MAMUL ETLER, TEST AŞAMASINDA. Grup - yarı mamul et ürünleri. Tür - yumrulu. Alt türler - büyük topaklı kemiksiz. Kategori A: Domuz eti: marine edilmiş bonfile, bonfile, domuz pirzolası, domuz omuzu; Grup - et
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: büyük boy kemiksiz et kategorileri A - sığır bonfile, domuz bonfile; küçük boy kemiksiz et kategorileri A - domuz kebap; isim
|
|
||
Yarı mamul doğal et ürünleri: büyük parçalar: bonfile, fileto, göğüs eti, kalça kısmı, kürek kemiği, boyun kısmı, pirzola eti; porsiyonlanmış: doğal pirzola, bonfile, şnitzel, escalope, pirinç eti, b
|
.
|
|
|
Ürün yelpazesinde haşlanmış-füme ve füme-haşlanmış domuz eti ürünleri: bonfile, bonfile Baltık, bonfile Stolichnaya, bonfile Domashnyaya, gammon, gammon Princely, gammon Baltık, gammon Stolichny, gammo
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, çeşitler halinde dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış (kemiksiz, et ve kemik) kategori A: sığır bonfile, domuz bonfile, sığır sığır filetosu (t
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük kemiksiz: A kategorisi - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Fırında domuz eti, Haşlanmış domuz eti; B kategorisi - boyun, domuz boynu; büyük
|
|
||
Yarı mamul etler - Toplu - Sığır eti - Kategoriler А: Bonfile, Dana pirinç, Langet, Antrikot, Biftek, Rum bifteği "Holiday", Rulo ("Delight" şişte, "Gourmet"); domuz eti - A kategorisi: Bonfile, Шн
|
|
||
Doğal sığır yarı mamulleri: boyun, kürek kemiği, bel, sırt, kaburga, bonfile, fileto, elma, köşeler, et suyu için, jöleli et için set, kalın kenar, bonfile, kızartmalar, antrikot, et suyu, posa, kebaplar
|
|
||
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: - domuz ürünleri: amatör pastırma Tveretsky, haşlanmış jambon Tveretsky, bonfile bonfile Tveretskaya, kemiksiz göğüs eti Tveretskaya, karbonad Osoby Tverets
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: - Büyük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Fileto; Rulo; Jambon; İncik; Kare. - Küçük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Biftek; Biftek;
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE DONDURULMAYA HAZIR ÜRÜNLER: Yarı işlenmiş parça et ürünleri, kemiksiz A kategorisi: Temptation sığır bonfile, Temptation domuz bonfile, Yarı işlenmiş et ürünleri, küçük parça olmayan
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile; pirinçli dana eti; langet; antrikot; biftek; but biftek Festival; Şişte lokum ruloları; Gurme ruloları; bonfile; şnitzel; pirzola
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Kategoriler B: Şenlikli karbonat, Brüksel rulo, Milanese rulo, Av bonfile, İhale bonfile; Kategoriler B: Mantarlı et rulo, Mantarlı ve peynirli et rulo, Ru
|
|
||
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, kesilmiş sığır eti sınıf 1, kesilmiş sığır eti sınıf 2, sığır omuz, sığır kırpıntıları,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz porsiyonlanmış A kategorileri: domuz bonfile, dana bonfile, kavurmalık dana eti, dana Jubilee; - et ve kemik porsiyonlanmış B kategorileri: domuz filetosu
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
|
|
||
Yarı mamul et topaklı domuz bonfile soslu, turşulu, serpme ve onlarsız kategori A soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz bonfile, Domuz karbonat, Domuz fileto, Domuz eti, Pişirme için domuz eti
|
|