Kefir ve fermente pişmiş süt GTIP / HS CODE ✨
- 040120: Süt, krema (katı yağ oranı % 1'i geçen %6'yı geçmeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0404: Peynir altı suyu ve tabii süt bileşenlerinden ibaret diğer ürünler
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, kefir ürünü, fermente pişmiş süt, ayran, kesilmiş süt, içme yoğurdu, az yağlı yoğurt, cam yoğurt kartopu, varenets, katık, fermente süt ürünü yağ içeriği %0 -%8, ambalajlı
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus; bifidok; kefir; kefir içeceği; fermente pişmiş süt; katık; yoğurt: Yunan, içme, termostatik; kartopu; Narine; kütlece yağ oranı %1.0, %1.6, %1.8, %2.0, %2.5 olan Mazzoni
|
|
||
Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri: kefir Bifidok, fermente pişmiş süt, ekşi krema
|
|
||
Bitkisel yağ içeren ve içermeyen fermente süt ürünleri: acidophilus, acidolact, kefir, kefir içeceği, ekşi süt, fermente pişmiş süt, varenets, yoğurt, yoğurt ürünü, ekşi krema ve ekşi krema ürünü,
|
S.N.C. ORGANISATION INTRA-GROUPE DES ACHATS
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünleri: asidofilus, asidolakt, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, va renets, yoğurt ve gıda aromalı dolgu maddeleri içeren veya içermeyen %0,1-20 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip yoğurt ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir , meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
Fermente süt ürünleri acidophilus, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, varenets yağ kütle oranı %0,1 - 9,9, yoğurt yağ kütle oranı %0,1-10
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
meyveli fermente pişmiş süt, meyveli fermente pişmiş süt, meyveli ve meyveli fermente pişmiş süt, meyve ve sebze katmanlı fermente pişmiş süt, meyveli katmanlı fermente pişmiş süt, meyve aromalı fermente pişmiş süt ile
|
|
||
Süt ürünleri: Yağ kütle oranı %2,2 olan klasik kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan diyet kefir, yağ kütle oranı %2,2 olan kefir BIO, yağ kütle oranı %3,3 olan fermente pişmiş süt, ekşi krema w
|
|
||
Kütle oranı %1.0, %2.5, %3.5, %4.0 olan fermente süt içeren ürünler: süt yağı ikameli kefir, süt yağı ikameli fermente pişmiş süt, süt yağı ikameli varencovy
|
|
||
Fermente süt ürünleri: fermente pişmiş süt, kefir, yoğurt, Ek No. 1'e (sayfa 1) göre meyve ve dut dolgulu olanlar dahil,
|
|
||
Tam yağlı keçi sütünden elde edilen ve yağ oranı %2,8 ila 5,5 arasında olan fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, yoğurt. TU 9222-002-54760078-08, değişiklik No. 1 - No. 3
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Fermente pişmiş süt: kütlece yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız fermente pişmiş süt; kütlece yağ oranı %0,5 olan fermente pişmiş süt; kütlece yağ oranı %0,5'ten az olan fermente pişmiş süt.
|
|
||
Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri. Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir, yağ kütlesi fraksiyonu: 1.0, %2.5, %3.2, %3.5, %3.6, %4.0; bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, kap kar yoğurdu, varenet, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Ma tsoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri, yağlı, yağsız, gramajlı, ambalajlı: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (Victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ oranı %38'e kadar olan ekşi krema, yağ oranı %2,5 olan kefir, yağ oranı %3,2-4,5 olan fermente pişmiş süt, plastik, PET şişelerde ambalajlanmış, net ağırlığı 0,25 ila 1 litre arasında, plastik
|
|
||
Yağlı fermente süt ürünleri, yağsız: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma, frenk üzümü, bektaşi üzümü
|
|
||
Kütle oranı %1.0 - %4.0 arasında olan süt yağı ikameli fermente süt içecekleri: kefir içeceği, fermente pişmiş içecek, yoğurt içeceği, tatlı yoğurt içeceği, meyveli yoğurt içeceği
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, cam yoğurt yeni kar, varenetler, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Matsoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, camsı kar yoğurdu, varenets, katık, yağ içeriği %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8, plastik şişelerde paketlenmiş, yumuşak paket
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Bifidobacteria bifidum bifidok ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri, kefir, yoğurt, Mechnikovskaya yoğurdu, yoğurt, fermente pişmiş süt, yoğurt (yağ kütle fraksiyonları %0,1 ila %9,9 arasında); ekşi krema (kütle fraksiyonu
|
|
||
fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %20 olan metanlı, yağ kütle oranı %3,5 olan meyve dolgulu yoğurt, yağ kütle oranı %3,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,5 olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Bu aralıktaki bitkisel fermente süt ürünleri: kütlesel yağ oranı %0,5 ila %10 arasında olan bitkisel yoğurt, kütlesel yağ oranı %0,5 ila %7 arasında olan bitkisel kefir, kütlesel yağ oranı %0,5 ila %7 arasında olan bitkisel fermente pişmiş süt
|
|
||
En az %2,5 yağ içeren fermente pişmiş süt, En az %2,7 yağ içeren fermente pişmiş süt, En az %3,0 yağ içeren fermente pişmiş süt, En az %3,2 yağ içeren fermente pişmiş süt, Yağ kütle fraksiyonu
|
|
||
Süt yağı ikameli süt ürünleri. Yağ kütlesi fraksiyonuna sahip süt yağı ikameli bitkisel kefir ürünü: 1.0%; 2.5%. Süt yağı ikameli fermente pişmiş süt ürünü: %1; %2,5.
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Kütlece yağ oranı %2,5, %3,2, %4 olan fermente pişmiş süt, kütlece yağ oranı %3,6-6 olan tam yağlı sütten fermente pişmiş süt; kütlece yağ oranı %2,5, %3,2, %4 olan termostatik fermente pişmiş süt.
|
|
||
Tüketici kaplarında ambalajlanmış termostatik ve rezervuarlı fermente pişmiş süt: - kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış fermente pişmiş süt; - kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan tam yağlı sütten fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente pişmiş süt, termostatik ve rezervuarlı, tüketici ambalajında paketlenmiş: - kütlece %3,4 ila %6,0 yağ oranına sahip tam yağlı fermente pişmiş süt; - kütlece %6,0 yağ oranına sahip normalize sütten fermente pişmiş süt
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %1,0 olan fermente pişmiş süt; kütlesel yağ oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt; kütlesel yağ oranı %4,0 olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt. Yağ kütlesi %2,7 olan Ryazhenka. Yağ kütlesi oranı %3,0 olan Ryazhenka. Yağ kütlesi oranı %3,2 olan fermente pişmiş süt. Yağ kütlesi oranına sahip fermente pişmiş süt
|
|
||
Az yağlı fermente pişmiş süt, yağ kütle oranı %1,0, %1,5, %2,5 olan fermente pişmiş süt; yağ kütle oranı %2,5 ila %4,5 arasında olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş süt ürünleri: yağ kütlesi oranı %10.0; %11.0; %12.0 olan dondurularak kurutulmuş biyokefir; yağ kütlesi oranı %22.0; %23.0; %24.0; %25.0 olan dondurularak kurutulmuş kefir; dondurularak kurutulmuş fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız fermente pişmiş süt, tam yağlı sütten fermente pişmiş süt, normalize süt, yağ kütle oranı %0,5, %1,0, %1,2, %1,5 olan sulandırılmış süt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - yağ kütle oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt; - yağ kütle oranı %4,0 olan fermente pişmiş süt.
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağsız sütten fermente pişmiş süt (yağ kütle oranı %0,5'ten az olmayan, yağ kütle oranı %0,5 olan); yağ kütle oranı %1,0 olan normalize sütten fermente pişmiş süt;
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - kütlece yağ oranı %0,5, %1,0, %1,5, %2,5, %3,5, %4,0 olan fermente pişmiş süt; - kütlece yağ oranı %3,5 ile %4,0 arasında olan tam yağlı sütten fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kütlesel yağ oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt, kütlesel yağ oranı %4,5 olan fermente pişmiş süt.
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Kütle oranı %3,2 yağ içeren tam yağlı sütten fermente pişmiş süt; Kütle oranı %3,5 yağ içeren tam yağlı sütten fermente pişmiş süt.
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
|
CHR.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Yağ kütlesi %0,5'ten az olan az yağlı fermente pişmiş süt ve %1,0 ila %6,0 yağ içeren fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Pişmiş sosisler: Sosis Premium light fermente pişmiş süt ile Kategori B, Sosis Special çay için Kategori C, Sosis Premium fermente pişmiş süt ile Kategori B, Sosis Farmerskie, Kategori B, Sa
|
|
||
süt ürünleri: yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.5, %2.7, %3.0, %3.2, %3.5, %4.0 olan fermente pişmiş süt, yağsız fermente pişmiş süt
|
|
||
Kütle oranı %0,5'ten az olan fermente pişmiş süt ve yağ kütle oranı en az %2,5, %3,2, %4,0, %6,0 olan fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5, %1,0, %1,5, %2,5, %3,5, %4,0 olan fermente pişmiş süt; yağ kütle oranı %3,5 ile %4,0 arasında olan tam yağlı sütten fermente pişmiş süt, 0,5 ve 1 litrelik plastik şişelerde
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan fermente pişmiş süt ve kütlesel yağ oranı %2,5, %3,2, %4,0, %6,0'dan az olmayan fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız fermente pişmiş süt ve kütlesel yağ oranı %1,0 ila %6,0 arasında olan fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmıştır.
|
|
||
Kütlece yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız fermente pişmiş süt; kütlece yağ oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5, %4,0 olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Ryazhenka, tüketici kaplarında paketlenmiştir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı fermente pişmiş süt; - yağ kütle oranı %2,5, %3,2 olan normalize sütten fermente pişmiş süt. 4,0%
|
|
||
: Yağsız fermente pişmiş süt; kütle oranı %0,5; %1,0; %1,2; %1,5; %2,0; %2,5; %2,7; %3,0; %3,2; %3,5; %4,0; %4,5; %4,7; %5,0; %5,5; %6,0; %6,5; %7,0; %7,2; %7,5; %8,0; %8,5; %8,9 olan fermente pişmiş süt;
|
|
||
Gıda ürünleri. Tüketici ambalajında yağ oranı %3,5 ila %4,5 arasında olan fermente pişmiş süt. Tüketici ambalajında yağsız fermente pişmiş süt.
|
|
||
Kütle oranı %1.0, %2.0, %2.5, %3.2, %4.0, %5.0 yağ içeren fermente pişmiş süt Yağsız fermente pişmiş süt.
|
|
||
Kütlece yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız fermente pişmiş süt; kütlece yağ oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5, %4,0 olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: fermente pişmiş süt, kesilmiş süt , asidofilus,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: 1 ila 1,5 litre ağırlığında plastik bir şişede paketlenmiş, süt yağı kütle oranı %3,5, laktoz içeriği %3,8 olan fermente pişmiş süt,
|
|
||
Fermente pişmiş süt katman katman yağ kütle fraksiyonu %4.0: pişmiş elma ve tarçınlı, pişmiş armut ve vanilyalı, meyveli, meyveli, meyveli ve meyveli, meyveli ve sebzeli, meyve aromalı, meyve aromalı, meyveli
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Fermente pişmiş süt, yağ içeriğinin kütle oranı %2.5, %3.2, %4.0, %6.0, polietilen tereftalat şişede ambalajlanmış, net ağırlık 500; 1000 gram
|
|
||
Fermente süt ürünü: Polietilen tereftalat şişelerde (PET şişeler), cam şişelerde, plastik kovalarda, plastik bardaklarda, cam kavanozlarda paketlenmiş, kütle oranı %0,1-6 arasında yağ içeren fermente pişmiş süt, net ağırlık
|
|
||
Fermente süt ürünü: IE Vysotskaya L.A. işaretli kütlece %3,5, %4,0 yağ oranına sahip tam yağlı sütten fermente pişmiş süt,
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ kütlesi %4 olan fermente pişmiş süt,
|
|
||
Fermente süt ürünü: normalize sütten fermente pişmiş süt, yağ kütle oranı %2.5, %3.2, %3.5, %4. Markalar Standart lezzet, Çiftçi ürünü, Selo Bulatnikovo, Straight from the Farm, Alye Parus
|
|
||
Tam doğal sütten fermente süt ürünü: fermente pişmiş süt, yağ kütle oranı %2,5 ila 3,5, ticari marka Eco-farm Konovalovo. Ambalaj: Polietilen tereftalattan yapılmış şişeler, hacim 0,5 ila 2 litre
|
|
||
Fermente süt ürünleri: fermente pişmiş süt (yağ kütlesi oranı %2.5, %3.2, %4.0). Ambalaj: karton torbalar, polietilen film (torbalar), net ağırlığı 180 gramdan 10000 grama kadar olan polistiren kaplar
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ oranı %1,5 ila %4 arasında olan fermente pişmiş süt. Ambalajlama: PET şişeler, cam şişeler, 0,3 l ila 1 l. Ürünler GOST 31455-2012 Ryazhenka'ya uygun olarak üretilmiştir. Sp
|
|
||
Dolgu maddeleri içeren fermente süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı: %1,5; %2,5; %3,2; %4,0 kirazlı; ahududulu; çilekli; kızılcıklı; yaban mersinli; kayısılı; çam fıstıklı fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt ürünü: Kütlece yağ oranı %2,5; %3,2; %3,5; %4,0 olan fermente pişmiş süt Ambalaj-fincan, net ağırlığı 380 gram, 480 gram, 500 gram olan plastik torba
|
|
||
Fermente süt içeceği. Yağ kütlesi fraksiyonu ile fermente pişmiş süt: 1; %1,5; %2,5; %3,2; %3,5; %4,0; %4,5, bardaklarda, kovalarda, polimer malzemeden yapılmış şişelerde, net ağırlığı 0,1 kilogramdan 5,0 kilograma kadar.
|
|
||
Fermente süt ürünü. Kütle oranı %0.5; %1.0; %2.5; %4.0 olan fermente pişmiş süt. Ürünlerin 0,5 kg'lık polietilen film, 0,5 litrelik PET şişelerde ambalajlanması; 1,0l
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %36 olan ekşi krema, ambalaj: polimer kaplar; birleşik malzemelerden yapılmış kutular: 0.25, 0.5 kg; yağ kütle oranı %4 olan fermente pişmiş süt, ambalaj: polimer
|
|
||
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten fermente pişmiş süt Derevenskaya, yağ kütlesi oranı %3,5, net ağırlığı 250; 350; 500 gram olan plastik gıda ambalajında paketlenmiş, 0 hacimli tek kullanımlık PET şişe,
|
|
||
Fermente süt ürünü: kütlesel yağ oranı %1.0; %1.5; %2.5; %3.2; %3.5; %4.0; %4.5 olan normalize sütten fermente pişmiş süt; kütlesel yağ oranı %3.4 - %4.2 olan tam yağlı sütten, bardaklarda, kovalarda ambalajlanmış,
|
|
||
Fermente süt ürünü: tek kullanımlık plastik kapta, cam şişede, PET ambalajda, 0,25 litreden 1 litreye kadar hacimde paketlenmiş, yağ kütlesi oranı en az %1,5 olan fermente pişmiş süt,
|
|
||
Fermente süt ürünü: fermente pişmiş süt
|
|
||
Katmanlı fermente süt ürünleri: katmanlı fermente pişmiş süt, katmanlı varenetler
|
|
||
pişmiş sosisler: pişmiş sosisler (OK kodu 005 (OKP) 92 1312): Lezzet, Akçaağaç şuruplu sosisler; sosisler (OK kodu 005 (OKP) 92 1321): İştah açıcı, İhale, Fermente pişmiş süt yığınları ile sosis (OK 005 kodu (
|
|
||
Toplam yağ kütle oranı %2,5, %3,2, %4,0 ve yağ fazındaki süt yağı oranı en az %50,0 olan, kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş, süt yağı ikameli fermente pişmiş süt ürünü
|
|
||
Süt ürünleri: Termostatik fermente pişmiş süt, yağ kütle oranı %2,5, Krasnoyarsk marka süt
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %2,5 (bitkisel yağ %1,25 dahil), %3,2 (bitkisel yağ %1,6 dahil), %4 (bitkisel yağ %1,6 dahil) olan fermente pişmiş süt teknolojisi ile üretilen süt yağı ikameli süt ürünü
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt ve yağ kütlesi oranı %3,2'den %4,4'e kadar olan tam yağlı süt,
|
|
||
Süt ürünleri: fermente pişmiş süt, yağ kütle oranı %2,5, %4, Pur-Pak torbalarda paketlenmiş, kombine malzemeden yapılmış torbalar, polietilen tereftalattan yapılmış şişeler (RET şişesi), polimer anadan yapılmış kovalar
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı %2,5, %3,2, %4,0, %6,0 olan fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı %2,5, %2,7, %3,0, %3,2, %3,5, %4,0, %4,5, %4,7, %5,0, %5,5, %6,0'dan az olmayan, kapalı tüketici ambalajlarında paketlenmiş fermente pişmiş süt
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Tam yağlı sütten, yağ oranı %3,4 ila %4,5 arasında olan, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış fermente pişmiş süt
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Seçilmiş tam yağlı sütten, yağ kütle oranı %3,4 ila %4,5 arasında olan, kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş fermente pişmiş süt ürünü "Prostokvashka sweet"
|
|
||
Süt işleme ürünleri: kütle oranı %2,5 yağ içeren, PET filmde ambalajlanmış, net ağırlığı 500 gram olan fermente pişmiş süt,
|
|
||
Polimer kovalarda, bardaklarda, kaplarda, polietilen tereftalattan (PET) yapılmış şişelerde, bidonlarda, süt filminde, lin-pack sürahilerde, saf paketlerde paketlenmiş, kütle oranı %0,5 ila %10 arasında yağ içeren fermente pişmiş süt, g
|
, Russian Federation
|
|
|
Fermente pişmiş süt ürünü %2,5, %3,2, %4,0, %6,0 oranında yağ içeren, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış tatlı ekşi süt.
|
|
||
Polimer kovalarda, bardaklarda, kaplarda, polietilen tereftalattan (PET) yapılmış şişelerde, teneke kutularda, süt filminde, saf paketli cam kavanozlarda, şişelerde, tartıda paketlenmiş, kütle oranı %0,5 ila %10 arasında yağ içeren fermente pişmiş süt
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2,5 olan süt yağı ikameli fermente pişmiş süt ürünü; %4
|
|
||
Yağ kütle oranı %3,2 olan fermente pişmiş süt, Opolye ticari markası; Every day ticari markası; Billa ticari markası; Rus süt ticari markası; Lakomo ticari markası; Yağ kütle oranı %4,0 olan Ryazhenka, t
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı %2,5, %3,2, %4,0 olan fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kapalı tüketici ambalajında paketlenmiş, kütlece %4,0 yağ oranına sahip fermente pişmiş süt
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Fermente pişmiş süt ürünü Prostokvashka tatlı, hava geçirmez tüketici kaplarında ürün yelpazesinde paketlenmiştir
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan (yağsız) ve kütlesel yağ oranı %1,0 ila %6,0 arasında olan, kapalı tüketici kaplarında paketlenmiş fermente pişmiş süt.
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu ile fermente pişmiş süt: 1.0%; 1.5%; 2.5%; 3.0%; 3.2%; 3.5%; 4.0%. Tüketici kaplarında paketlenmiş ve ambalajlanmış.
|
|
||
Ryazhenka; tahıllı, müsli, meyve ve meyve dolgulu fermente pişmiş süt (şeftali, kayısı, ananas, armut, mango, elma, muz, kavun, ahududu, kiraz, deniz topalak, kuşburnu, çilek, s
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan (yağsız) ve kütlesel yağ oranı %1,0 ila %6,0 arasında olan, kapalı tüketici kaplarında paketlenmiş fermente pişmiş süt.
|
|
||
Yağ kütle oranı %1,5; %2,5; %3,2; %3,5; %4,0; %6,0 olan fermente pişmiş süt; - yağsız - yağ kütle oranı %0,5'ten az olan; - yağ kütle oranı %3,2 ila %4,5 arasında olan tam yağlı sütten. Plast ambalajlı ve mühürlü
|
|