lor dolgusu GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 1704: Kakao içermeyen şeker mamulleri (beyaz çikolata dahil)
- 1806: Çikolata ve kakao içeren diğer gıda müstahzarları
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190531: Tatlı bisküviler
- 2007: Reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları (pişirilerek hazırlanmış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Ispanak dolgusu için karışım; Lor ve vanilya dolgusu için karışım; Lor-tarçın dolgusu için karışım; Lor ve haşhaş dolgusu için karışım; Lor dolgusu için klasik karışım; dikişte
|
ALMI Ges.m.b.H. & Co KG
|
🇦🇹 Austria
|
|
Dolgulu tereyağlar: haşhaş tohumlu bisküvi pedleri (haşhaş dolgusu), süzme peynirli pedler (kuru üzümlü lor dolgusu), süzme peynirli sulu (lor dolgusu), dolgulu meyveli kurabiyeler (kayısı, kiraz,
|
|
||
Krepler için yarı mamuller (dolgular): kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt dolgusu, lor dolgusu , kuru üzümlü süzme peynir dolgusu, kuru kayısılı süzme peynir dolgusu, kuru erikli süzme peynir dolgusu, süzme peynir
|
+
|
|
|
Kompleks gıda katkı maddesi Peynir dolgusu için, madde RU00226720 Kompleks gıda katkı maddesi Lor dolgusu için, madde RU00226820 Kompleks gıda katkı maddesi Ispanak dolgusu için, madde RU00226920
|
Pfahnl Backmittel GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Krep ve mutfak ürünleri için dolgular ve yarı mamul ürünler:" Peynir "dolgusu", Lor "dolgusu
|
|
||
Gıda konsantreleri: Lor dolgusu yapmak için kuru karışım: Mirabella Kasefül, Kasefine, Apparei Citron, Kvarkfülle, Gurmet Kasekuhen; Kuru yemiş dolgusu: Top Nusfyullung Trokken, Nusska; Hazır termo ve moro
|
Abel+ Schafer,KOMPLET Backereigrundstoffe GmbH& Co.KG.
|
🇩🇪 Germany
|
|
Çeşitli un ürünleri: fındıklı kurabiye halkası, konfit dolgulu sandpipers, krema dolgusu, lor dolgusu. Ambalaj: plastik torba, 0,075 kg ağırlığında
|
|
||
Lor ürünü: Lor dolgusu (tatlı) yağ oranı %8 - %40, tatlar: termostabil vanilya, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, ahududu, çilek, yaban mersini, kiraz, çikolata parçaları, kuş üzümü,
|
|
||
Margarinler Moloko2Bakery, Domashnaya burenka, Native village, Pişirme için "," Lorlu kekler ve güveçler için "," Lor dolgusu için "," Dondurulmuş lor ürünleri için "," Ekşi krema için "
|
|
||
Oryantal un tatlıları - "Beze" , "Ev Kurabiyeleri", "Düet", "Kolosok", "Kurabye Bakinskoe", "Malinka", "Unutma beni", "Fındık", "Örümcek hattı", "Dolgulu simit" (lor dolgusu, meyve, dut, haşlanmış yoğunlaştırılmış
|
|
||
PANCAKES VE PANCAKES: kızarmış soslu krepler: lahana ve yumurta ile; ciğer ile; Chiken ile; elma ile; kuru üzüm veya kuru kayısı ile lor dolgusu ile; kiraz ile; reçel ile; yeşil soğan ve yumurta ile; ile
|
|
||
Gıda konsantresi "Kuru karışım" Astri lor dolgusu "
|
|
||
unlu şekerlemeler. Muhallebi kekleri: tereyağı kreması ile doldurulmuş, protein kreması ile doldurulmuş, muhallebi ve kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt ile doldurulmuş, lor dolgusu ile doldurulmuş; kremalı muhallebi kekleri.
|
|
||
Turta yapımı için dondurulmuş fermente süt yarı mamulleri: lor dolgusu,
|
|
||
Krep ve mutfak ürünleri için dolgular ve yarı mamuller: - Lor dolgusu
|
|
||
Çeşitli süt ürünleri: dolgusuz yağlı lor peynirleri, dolgulu yağlı lor peynirleri, yağlı lor kütlesi, dolgusuz lor kütlesi, dolgulu kütleler ve lor, peynir ürünleri
|
|
||
Tahıl loru ve meyve dolgusu Çilek, yağ kütle oranı %5.0; Tahıl süzme peyniri ve meyve dolgusu Kızılcık, yağ kütle oranı %5.0; Tahıl loru ve meyve dolgusu Kiraz, yağ kütle oranı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Krep için dolgu Lor ürünü dolgusu, Kuru üzümlü lor ürünü dolgusu
|
|
||
Sırlı lor peynirleri: vanilya, çikolata, çilek dolgusu, yaban mersini dolgusu, kiraz dolgusu, şeftali dolgusu, kaynamış yoğunlaştırılmış süt ile, kuru kayısı ile, şekerlenmiş meyveler ile, helva ile, s
|
+
|
|
|
Tüketici ve taşıma kaplarında paketlenmiş, dolgulu ve dolgusuz tatlı lor kütleleri ve lorlar Pestravskie: kütle yağ oranı %18,0 olan şekerli ve vanilyalı lor kütlesi Pestravskaya, kütle lor Pe
|
|
||
Dolgulu ve dolgusuz, tüketici ve taşıma kaplarında paketlenmiş lor ürünleri Krasava: lor kütlesi Krasava, lor kreması Krasava, lor kreması Krasava pastörize
|
|
||
"Lor Sandığı" ticari markaları ile sırlanmış lor peyniri; kütlece %5, %10, %12, %16, %18, %20, %23, %26 oranında yağ içeren, dolgulu veya dolgusuz, soğutulmuş veya dondurulmuş, ambalajlanmış "Lor"
|
|
||
Kompozit süt ürünü: %20 yağ kütlesine sahip vanilya aromalı glaze lor; %20 yağ kütlesine sahip vanilya aromalı glaze lor ve çilek dolgusu; vanilya aromalı glaze lor ve k
|
|
||
Taneli lor Domashny. Yağ kütle oranı %4. Tahıllı süzme peynir Domashny ve kızılcık-Brusnika dolgusu. Kütlesel yağ oranı (lor tabanı için) %4. Tane lor Domashny ve dolgu Kayısı-Havuç. Masso
|
|
||
OOO Nadezhda markalı lor ürünleri: Lor makarnası Şeker ve vanilya ile kadife, kütle oranı %6.0'dan az olmayan termize edilmiş; Şeker ve meyve dolgusu ile termize edilmiş lor ezmesi: pers
|
|
||
Yoğurtta tahıl loru, yağ kütlesi oranı %5.0; Yoğurtta tahıl loru, yağ kütlesi oranı %5.0 ve meyve dolgusu Şeftali-mango Yoğurtta tahıl loru, yağ kütlesi oranı %5.0 ve meyve napo
|
|
||
Krepler: kızarmış krep (dolgusuz), çikolatalı (dolgusuz), elma-yaban mersini dolgulu, elma-yaban mersini dolgulu, elma-frenk üzümü dolgulu, elma dolgulu, muzlu, lor-havuç dolgulu
|
|
||
Kütle oranı %23 t. z. Prostokvashino olan süt yağı ikameli sırlı lorlar: vanilya tadında, vanilya tadında ve Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt dolgusu, vanilya tadında ve polimer içinde çilek dolgusu
|
|
||
Ağırlık olarak tam yağlı süt ürünleri, ambalajlı: süzme peynir, lor kitlesi, lor peynirleri, sırlı olanlar dahil, dolgulu, dolgusuz (kuru üzüm, kuru kayısı, yoğunlaştırılmış süt, creme brulee, kuru erik),
|
|
||
Korzhik, süzme peynir suyu, meyve suyu dolgusu, kalıplanmış lor (lor keki), puf kulaklar, puf diller
|
|
||
LOR ÜRÜNLERI: Lor kütlesi Özel (dolgusuz ve dolgulu: vanilya, kakao, şekerlenmiş meyveler, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, yer fıstığı, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, helva, çikolata parçaları, meyve ve dut
|
|
||
Süzme peynir ezmeleri ve süt yağı ikameli lor ezmeleri, yağ kütle oranı %4,5 ila %40 (dahil) arasında olan, taze üretilmiş ve dondurulmuş, dolgulu veya dolgusuz: - tatlı lor ezmeleri: kurutulmuş meyveli
|
|
||
Reçeller: Kayısı dolgusu, Ananas dolgusu, Portakal dolgusu, Muz dolgusu, Vanilya dolgusu, Üzüm dolgusu, Kiraz dolgusu, Armut dolgusu, Kavun dolgusu, Yeşil elma dolgusu, On
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %9,0 olan süt yağı ikameli lor ürünü; %18,0 "Present", "Lady-madam", "Province", "Smetanin" dolgusuz ve dolgulu tatlı: vanilyalı; kuru üzümlü; kuru kayısılı; çikolatalı
|
|
||
KREPLER VE KREPLER "SOROCHINSKIE". PANCAKES. DONDURULMUŞ YARI MAMUL VEYA HAZIR DONDURULMUŞ ÜRÜN: DOLGUSUZ KREPLER, LOR DOLGULU KREPLER, SEBZE DOLGULU KREPLER (ÇEŞITLI SEBZE VE MEYVELERDEN), PA
|
|
||
Dolgusuz ve dolgulu buğday unundan dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul unlu mamuller: meyve, sebze, lor, peynir, et, balık, mantar ve kombine - puf ürünleri"
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %5,0; %20; %25,0 olan termize lor ürünü "Present": dolgusuz, meyveli ve dutlu, mantarlı, aromalı, otlu, sebzeli, baharatlı
|
|
||
Isıtılmış lor ürünü (dolgusuz, aromalı, dolgu maddeleri ile tatlandırılmış: meyveler ve meyveler ve bunların işlenmesinden elde edilen ürünler ile, kremalı, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt ile, hindistan cevizi ile, s
|
|
||
Şekerli, dolgulu ve dolgusuz, yağı alınmış ve yağ kütle oranı %4,0 ila %18,0 arasında olan lor kütlesi OK kodu 005-93 (OKP) 92 2280
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %4 ila 80 arasında olan lor peyniri, dolgusuz ve dolgulu: meyve ve dut, tahıl, sebze, et, sosis, jambon, balık, mantar, deniz ürünleri, bal, fındık MALUTE, KURUTMA MUSTARDI
|
|
||
Kütlesel yağ oranı ve kuru madde oranı %45 ila %85 arasında olan, dolgusuz - orijinal ve dolgulu - orman mantarlı, otlu ve sarımsaklı, salatalık turşulu, domatesli, kırmızı biberli krem peynir loru,
|
|
||
Lor peyniri ve diğer ürünler için sebze dolgusu: polimer ambalajda mantar, net ağırlık 0,20 kg'dan 25 kg'a kadar.
|
EUROHANSA SP. Z O.O.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Lor peyniri ve diğer süt ürünleri için sebze dolgusu: yeşil bahar, yeşil soğan, kırmızı borsch, Meksika, dereotlu salatalık, salatalık, dereotu, maydanoz, yaban turpu, tsatsyki, dereotlu sarımsak, polimer paketinde sarımsak
|
EUROHANSA SP. Z O.O.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Süt yağı ikameli, %9,0 yağ kütlesine sahip lor ürünü; %18,0 Mevcut, Lady-madam, Province, Smetanin dolgusuz ve dolgulu tatlı: vanilyalı; kuru üzümlü; kuru kayısılı; çikolatalı
|
|
||
Hazır lor peyniri ürünleri: Klasik peynirli kekler, sütlü peynirli kekler, yoğunlaştırılmış süt dolgusu, Kuru meyveli peynirli kekler, Reçelli peynirli kekler, Müsli peynirli kekler, Kepekli peynirli kekler, Süzme peynir
|
|
||
Sırlı lor çubukları için dolgu ÇİKOLATALI TYANUCHKA: -Şekerleme ürünleri için dolgusuz, termostabil, kriyostabil, kakaolu, karamel tadı ve / veya aroması içeren, kaynatılmış cr
|
|
||
%20 BITKISEL YAĞ IÇEREN LOR ÜRÜNÜ SÜT YAĞI %9 DOLGUSUZ VE DOLGULARLA: KURU ÜZÜM, KURU KAYISI, VANİLYA, ÇİKOLATA KREMLERİ, TZUKATA, KİRAZ VE ŞEKER TADINDA
|
|
||
DOLGUSUZ VE DOLGU MADDELERİ İLE BİRLİKTE %9 SÜT YAĞI DAHİL %20 BİTKİSEL YAĞLI LOR ÜRÜNÜ KURU ÜZÜM, SÜZME ÜZÜM, VANILYA, ÇIKOLATA EZMESI, SUKATI, KIRAZ, ANANAS, MUZ, ARMUT, KAVUN, KIVI, MANGO, DENIZ TOPALAK COS
|
|
||
Puf mayalı ve mayasız hamurdan dolgusuz ve dolgulu iştah açıcı unlu mamuller: meyve, lor, şekerli kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt TU 9116-287-05747152-99
|
|
||
Şekerleme ürünleri ... Dolgusuz TARTALETLER: tuzlu, tatlı; TATLI SEPETLERİ sırlı ve sırsız: marmelatlı; sakızlı toplar; lor dolgulu hassasiyet; çikolata dolgulu;
|
|
||
Dolgulu ve dolgusuz, tüketici ve nakliye kaplarında paketlenmiş lor ürünleri Krasava (bkz. 1 sayfadaki Ek 1)
|
|
||
Lor kütlesi Kubanskaya kütle fraksiyonu yağ ile %5.0, %9.0, %18.0, %23.0: dolgusuz, vanilyalı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, kuru erikli, şekerlenmiş meyveli, limonlu, meyveli, çilekli, nu
|
|
||
Çubuk üzerinde lor karamel, sırlanmamış, dolgusuz, parça, ambalajlı
|
.
|
|
|
Damla çikolatalı, bademli, bisküvili kurabiyeler Kuru üzümlü, haşhaşlı, kurabiyeli krakerler Dolgulu veya dolgusuz lor.
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: dolgusuz kızarmış krepler, lor dolgulu kızarmış krepler, meyve ve dut dolgulu kızarmış krepler,
|
|
||
Şeker dolguları: Art-Kayısı dolgusu, Art-Portakal dolgusu, Art-Muz dolgusu, Art-Karamel dolgusu, Art-Klenovaya dolgusu, Art-Tarçın dolgusu, Art-Limon dolgusu, Art-Marzipan dolgusu, Art-Mang dolgusu
|
|
||
Dolgusuz gofret ruloları, kaynatılmış yoğunlaştırılmış sütlü, muhallebi dolgulu, lor dolgulu, çikolata dolgulu, tereyağı kremalı, şeffaf plastik kaplarda paketlenmiş, karton kutular, net ağırlık 6
|
|
||
Tereyağlı ve şekerli kurabiyeler, dolgulu ve dolgusuz, sırlı ve şekerleme sırları ile süslenmiş, ağırlıkça ve tüketici ambalajlarında paketlenmiş: Amerikan kurabiyeleri, Rüya, Kestane, Tartlet, Lor
|
|
||
Kısa hamurdan yapılmış pasta böreği: dolgusuz ve dolgulu: reçel, tarçın, tohumlar, yulaf ezmesi, kuru üzüm, lor, haşhaş tohumu. Karton kutularda, termal film içinde, net ağırlık 0,1 ila 3,0 kilogram arasında paketlenmiştir
|
|
||
Dolgusuz ve dolgulu (çikolata, dondurma, fındık vb.) krem peynir loru, yağ kütlesi oranı: 62; ambalaj: polietilen kova, cam, net ağırlık 0,1 kilogramdan 10 kilograma kadar
|
|
||
Dolgusuz ve dolgulu %20'den az olmayan bitkisel yağ romlu lor ürünü
|
|
||
Tatlı lor peyniri yağ kütlesi fraksiyonu: 5.0%, 9.0%, 16.0% dolgusuz veya dolgulu (kuru kayısılı, kuru üzümlü, kuru erikli, şekerlenmiş meyveli, kakaolu, meyve ve meyve dolgulu, haşlanmış yoğunlaştırılmış
|
|
||
amatör puf ürünleri. Peynirli puf; lor dolgulu puf; meyve dolgulu puf; dolgusuz puf; serpme puf: kimyon tohumu, susam tohumu, tuz ve kırmızı biber karışımı; bal şuruplu puf
|
|
||
Süt ürünleri: kuru meyveli lor ezmesi, şeftali, otlar, baharatlar ve baharatlar, meyve ve meyve (sebze, mantar) dolgusu, marmelat katkı maddeleri, meyve aroması, meyveler, vanilya ile bir kütle
|
|
||
Dolgusuz lor ürünleri; şekerli ve vanilya aromalı; çikolata parçacıklı; kuruyemişli; kuru meyveli (kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, şekerlenmiş meyveler); doğal dolgulu (otlu, salatalıklı, tom
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %23,0, %18,0, %5,0 olan sırlı lor peyniri, bisküvi dahil, waffle üzerinde ve waffle külahlarında: dolgusuz, vanilyalı, kakaolu, reçelli, hindistan cevizli, haşhaşlı, tahıllı
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %5.0, %9.0, %18.0, %23.0 olan lor kütlesi Kubanskaya: dolgusuz, vanilinli, tahıllı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, kuru erikli, meyve şekerli, limonlu, meyveli, berrili
|
|
||
Süzme peynir ezmeleri ve %15.0 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip süt yağı ikameli lor ezmeleri, tatlı, taze işlenmiş ve dolgusuz ve dolgulu dondurulmuş: vanilyalı; kuru meyveli (kuru kayısılı, kuru
|
|
||
Krepler: dolgusuz, reçelli (pişirme), haşlanmış yoğunlaştırılmış sütlü, lorlu (lor ürünü), kuru kayısılı, füme tavuklu ve peynirli, tavuk etli, tavuk ciğerli,
|
|
||
Tahıllı süzme peynir Domashny. Yağ kütle oranı %4. Tahıl süzme peyniri Domashny ve kızılcık-Brusnika dolgusu. Kütlesel yağ oranı (granül süzme peynir için %4). Tahıl lor Domashny ve dolgu Apri
|
|
||
Rafine edilmemiş zeytinyağı (Sızma) 5 l çikolata, Dolgusuz krep, Lor ve meyve dolgulu krep, Vanilya kremalı krep,
|
Agricola de Montibrio del Camp SCCL
|
🇪🇸 Spain
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 ila %65 arasında olan lor peyniri: dolgusuz Krema; dolgulu: mantarlı, Provence otlu, otlu, domatesli ve fesleğenli, Sebze karışımı, vanilyalı tatlı, w
|
|
||
Şekerleme yarı mamulü. Sırlı lor çubukları için dolgu ÇİKOLATALI TYANUCHKA; -Dolgusuz, termostabil, kriyostabil, kakaolu, karamel tadı ve / veya aroması içeren, kaynatılmış şekerlemeler için dolgular
|
|
||
Süt ikameli lor ürünü dolgulu veya dolgusuz yağ çeşitleri: şekerli, vanilyalı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, kuru erikli, şekerlenmiş meyveli, çikolata parçacıklı, reçelli, reçelsiz, ko
|
|
||
Şeker dolguları: - Art-Kayısı dolgusu - Art-Portakal dolgusu - Art-Turuncu dolgusu Art-Muz - dolgusu Art-Karamel - dolgusu Art-Klenovaya - dolgusu Art-Tarçın - dolgusu Art-Limon - dolgusu Art-Marzipan - sta
|
|
||
Şekerleme: Ürün yelpazesinde haşhaş dolgusu: Klasik haşhaş dolgusu; Kuru kayısılı haşhaş dolgusu; Kuru üzümlü haşhaş dolgusu; Kuru erikli haşhaş dolgusu; Fındıklı haşhaş dolgusu; Haşhaş dolgusu
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Şekerleme dolguları: "Çikolata" dolgusu, "Yumuşak karamel" dolgusu, "Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt" dolgusu, "Kahve" dolgusu, "Vanilya-kremalı" dolgusu, "Beyaz çikolata" dolgusu, "Cappuccino" dolgusu, başlangıç
|
|
||
Mutfak ürünleri için dolgular: Ev yapımı et dolgusu; Kızarmış domuz pastırması dolgusu; Kızarmış mantar dolgusu; Saman dolgusu; Soslu mantar dolgusu; Krep için Meksika dolgusu; Chakhokhbili krep dolgusu; Н
|
|
||
Gastronomik dolgular: Art-Pizza dolgusu, Art-Mantarlı Pizza dolgusu, Art-Sebze Karışımı dolgusu, Art-Sebze yahnisi dolgusu, Art-Lecho dolgusu, Art-İtalyan karışımı dolgusu, Art-Fitness dolgusu, dolgu
|
|
||
Şekerleme: 1) Limon reçeli dolgusu Şekerleme limon reçeli dolgusu 2) Armut reçeli dolgusu Şekerleme armut reçeli dolgusu 3) Çilek reçeli dolgusu Şekerleme çilek reçeli dolgusu 4) Greyfurt reçeli dolgusu
|
MATERNE SAS
|
🇫🇷 France
|
|
MUTFAK SEBZE VE MEYVE DOLGULARI: Lahana dolgusu, Yumurtalı lahana dolgusu, Pirinçli lahana dolgusu, Mantarlı lahana dolgusu, Mantarlı darı dolgusu, Soğanlı patates dolgusu
|
|
||
Son işlem yarı mamullerinin hazırlanması için kuru karışımlar: "Premium tarçınlı haşhaş dolgusu", "Premium haşhaş dolgusu", "Standart haşhaş dolgusu", "Standart haşhaş dolgusu", "Ekstra haşhaş dolgusu", "Haşhaş dolgusu
|
|
||
Şekerleme yarı mamulleri için kuru karışımlar: Haşhaş dolgusu "Gloria", Haşhaş dolgusu Eco "Gloria", Tarçınlı haşhaş dolgusu "Gloria", Mac-fıstık dolgusu Eco "Gloria", Mac-fındık dolgusu "Gloria", Fıstık dolgusu "Gl
|
|
||
Tereyağlı Kurabiye: Klasik Lor, Şekerli Lor, Vişneli Lor, Vişneli Lor, Üzümlü Lor, Üzümlü Lor, Çikolatalı Lor, Hindistan Cevizli Lor, Haşlanmış Yoğunlaştırılmış Süt Dolgulu Lor
|
|
||
Gıda konsantreleri: Fıstıklı fındık dolgusu, Fındıklı fındık dolgusu, Bademli fındık dolgusu, Fıstık çekirdekli fındık dolgusu, Fındık çekirdekli fındık dolgusu, Fıstıklı çikolata-fındık dolgusu, Na
|
|
||
Şeker dolguları: Art-Çikolata dolgusu, Art-Hindistan cevizi dolgusu, Art-Klenovaya dolgusu, Art-Karamel dolgusu, Art-Vanilya dolgusu, Art-Kabak dolgusu
|
|
||
Tatlılar: Vanilyalı lor, Kuru üzümlü lor, Kuru erikli lor, Kuru kayısılı lor, Meyveli lor, Dutlu lor, Meyveli ve dutlu lor, Çikolatalı lor, Elmalı lor
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %1,8 olan lor tatlıları - Lor kreması Kuru üzümlü lor - Lor kreması Kuru üzümlü ve cevizli lor - Lor kreması Kuru kayısılı lor - Lor kreması Kuru erikli lor
|
|
||
Krepler için yarı mamul ürünler - et, sakatat, et ve kümes hayvanı dolgusu: et dolgusu, sığır ciğeri dolgusu, beyaz peynirli pastırma dolgusu, jambon ve peynir dolgusu, tavuk dolgusu, başlangıç
|
|
||
Dolgu maddeleri: Meyve dolgusu Çilek; Meyve dolgusu Şeftali-armut; Meyve dolgusu Kivi-muz; Meyve dolgusu Ananas; Meyve dolgusu Kuzey Meyveleri; Meyve dolgusu Şeftali
|
|
||
Gıda konsantreleri: Fıstıklı fındık dolgusu, Fındıklı fındık dolgusu, Bademli fındık dolgusu, Fıstık içli fındık dolgusu, Fındık içli fındık dolgusu, Fıstıklı çikolata-fındık dolgusu, Dolgu
|
|
||
Süt ürünleri - lor pastaları: lor pastası Peynir , lor pastası Çilekli peynir , lor pastası Böğürtlenli peynir , lor pastası Tiramisu , lor pastası Çilekli lor , lor pastası
|
|
||
Lor ürünleri. Lor kütlesi Moskovskaya %20 yağ, lor peyniri ve lor kütlesi Tatlı %17 yağ, lor peyniri ve lor kütlesi %16.5, %15.5, %10, %9, %8, %6, %4.5 yağ içeriği, lor peyniri ve kütle yağsız lor
|
|
||
Tereyağlı unlu mamuller: Muffin Lor, Şekerlenmiş meyveli Muffin Lor; Unlu mamuller: Lor, Şekerlenmiş meyveli lor, Kirazlı lor, Kuru üzümlü lor, Kuru kayısılı lor, Şoklu lor
|
|
||
Fırıncılık ve şekerleme ürünlerinin üretimi için dolgular, ticari isimler: Kayısı dolgusu %35; Ahududu dolgusu %35; Çilek dolgusu %35; İsveç kirazı dolgusu %35; Frenk üzümü dolgusu %35; Dolgu h
|
UAB Gerovės konservų fabrikas
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
LOR ÜRÜNLERI: Lor peyniri; Jambon köpüğü; Otlu lor peyniri; Yaban mersinli krem peynir; Beyaz peynirli lor peyniri; Lor kreması, Reçelli lor, Jöle kremalı lor, AMBALAJLAMA:
|
|
||
Süt ürünleri: Yağ kütle oranı %8 olan vanilya aromalı lor peyniri; Yağsız lor lor ürünü; Lor ürünü Yağ kütle oranı %2,5 olan vanilya aromalı lor peyniri; Lor ürünü Lor masso
|
|
||
Krep ve mutfak ürünleri için dolgular ve yarı mamuller: pirzola dolgusu; Köfte dolgusu; Çorba için köfte dolgusu; Dana Stroganoff dolgusu; Pastırma dolgusu; haşlanmış dolgu; Dilimlenmiş dolgu
|
|
||
Tereyağlı kurabiye. En yüksek dereceli buğday unundan yapılmış tereyağlı kurabiyeler: Lor, Şekerlenmiş meyveli lor, Vişneli lor, Kuru kayısılı lor, Kuru üzümlü lor, Çikolatalı lor, Meyveli lor
|
|
||
Cupcakeler: Lor, Şekerlenmiş meyveli lor, Kiraz dolgulu lor, Çikolata aroması ile doldurulmuş lor, Lor dilimi, Kaynamış yoğunlaştırılmış süt aroması ile doldurulmuş lor dilimi, Lor dilimi
|
.
|
|