Sığır Baş Eti GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
pişirilmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri kategori A: domuz dili, domuz kalbi; kategori B: preslenmiş sığır baş eti; kategori B: preslenmiş domuz baş eti, sığır bacağı; kategori
İşlenmiş sakatat: Küspe: diller, beyinler, karaciğer böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, diyafram, sığır eti, domuz eti trakea; baş eti sığır eti, domuz eti. Yünlü: domuz kafaları, domuz bacakları, sığır eklemli bacaklar
İşlenmiş sığır (dana) sakatatı: Sığır sakatatı (dana) Et ve yün: baş; kuyruk; Yün: kulaklar; dudaklar; alt dudak; üst dudak; bacaklar ve cidago; Etli: baş eti; kırpma
İşlenmiş sığır (dana) sakatatı: Sığır sakatatı (dana) Et ve yün: baş; kuyruk; Yün: kulaklar; dudaklar; alt dudak; üst dudak; bacaklar ve cidago; Etli: baş eti; kırpma
İşlenmiş et yan ürünleri: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, et kırpıntıları, baş eti, kuyruklar, kulaklar, sığır kafaları, yanaklar, domuz kafaları, akciğerler trakea, kaltyks, sığır testisleri, ağlı sığır yara izleri, sığır kitapları
Haşlanmış et ürünleri: - Domuz etinden: Köy mezesi, Avcı mezesi, Sıkıştırılmış baş eti; - domuz ve sığır etinden: Et tabağı atıştırmalığı; - sığır etinden: iştah açıcı et atıştırmalığı, Posolsk jambonu
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyki, baş eti, sığır memesi; et ve kemik
Domuz ve sığır eti ürünleri: haşlanmış: Brisket şeklinde; Sıkıştırılmış baş eti; Puf brisket; Sığır eti yeni; tütsülenmiş ve haşlanmış: Slav incik; Mikhailovskaya domuz eti; Jubilee domuz eti; Aromatik domuz eti;
İŞLENMİŞ ET YAN ÜRÜNLERİ sığır, domuz, at: et-dil, beyin, karaciğer, böbrek, kalp, et kırpıntıları, akciğer, dalak, kaltyki, baş eti, et yemek borusu, diyafram; Et ve kemik-sığır kuyrukları; yün-kulak ve
Soğutulmuş işlenmiş et yan ürünleri ve dondurulmuş: Sığır sakatatı (dana eti). Et ve kemik, yün: Başlar; bloklar halinde başların eti; bacaklar ve cenin; bloklar halinde bacaklar ve cenin; kuyruklar; bloklar halinde kuyruklar;
Formda pişirilmiş sığır ve domuz eti ürünleri: "Formda çeşitli"; formda haşlanmış sakatat: "Sıkıştırılmış baş eti"; bir muhafaza içinde pişirilmiş sığır ve domuz eti ürünleri: "Mahfaza içinde çeşitli"; tütsülenmiş domuz ürünleri
İşlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri çeşitleri: beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrek, diyafram, kesilmiş et, baş eti, kuyruk, kulak, sığır başı, yanak, domuz başı, sığır dudağı, akciğer
Yarı mamul et ürünü: kıyılmış: kategori D: yağlı domuz eti; - Yarı mamul et ürünü: doğranmış: kategori B: kıyılmış domuz eti ve sığır eti; - Yarı mamul domuz eti ürünü: küçük parça: kemiksiz: kategori B: domuz baş eti zekası
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri: - pişmiş domuz eti: şekillendirilmiş göğüs eti, preslenmiş baş eti, puf göğüs eti; - tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti: domuz bonfile, Slav incik
Yenilebilir işlenmiş et yan ürünleri, dondurulmuş, tuzlanmış ve salamura edilmiş: Et: Sığır eti: dil, beyin, karaciğer, böbrek, kalp, et kırpıntıları, baş eti, dilden kesilmiş et, akciğer, dalak, kaltyk, supraglottik domuzlar
İşlenmiş sığır eti, domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yan ürünler: - birinci kategori: beyinler, diller, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar, et kırpıntıları, (baş eti, dilden kesilen etler dahil); - ikinci kategori
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır ve kuzu eti yan ürünleri: Et yan ürünleri: dil, beyin; karaciğer; böbrekler; bir kalp; diyafram; meme meme bezleri; baş eti; et kesimleri; dillerden et kesimi, karaciğer; hafif
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır (dana) sakatatı: beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kalçalar, trakea, baş eti, testisler
+
İşlenmiş sığır eti yan ürünleri: - birinci kategori: beyinler, diller, karaciğer, diyafram, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları, baş eti, dilden et parçaları, kalp; - ikinci kategori: kafalar, kalçalar, akciğerler, dalak,
Yarı işlenmiş sığır, kuzu ve domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar, porsiyonlanmış kemiksiz: omuz eti, fileto, bonfile, iç but, interkostal et, baş eti; büyük topaklar, n
Jöleli ürünler - jöleli et: Köy, Ev, Avcılık; tuzison: Tüccar, Köy; jöleli sığır eti, jöle içinde diller, kaslar: Sibirya, Özel; preslenmiş baş eti, Rus jölesi, atıştırmalık puf,
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
.
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
🇧🇾 Belarus
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK BONELESS: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; ev tarzı sığır eti, kategori B; gov
Tütsülenmiş et ürünleri: sığır, domuz, kuzu kaburga; sığır göğüs eti, kuzu eti; sığır jambonu, domuz eti; sığır, domuz, kuzu bonfile; kuzu fileto, sığır, domuz eti; geyik eti; süt domuzları; yaban domuzu; bar budu
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
SIĞIR VE DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL DOĞAL ETLER. Yarı mamul sığır eti parça ürünleri: sığır bonfile, kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; Kategori A sığır antrikot; sığır pirzola A. Melko
Soğutulmuş sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri: - etli ve kemikli: sığır kaburga, sığır göğüs eti, dana yahni, dana göğüs eti; - kemiksiz: sığır gulaşı, sığır azu, güveçlik dana eti, ghoul
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Lumpy Beef - Pirinç sığır eti, Ekstra sığır eti, Sığır pirzola eti, Sığır bonfile, Sığır fileto; Pork - Pork Brisket, Pork tenderloin
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Sığır ve domuz etli patates zrazy, sığır etli et kroket, sığır pirzola (hamburger), sığır ve domuz eti biftek, sığır eti pirzola
sığır etinden kemiksiz yarı mamul et A kategorisi: sığır bonfile; sığır etinden kemiksiz büyük boy yarı mamul et ürünleri, B kategorisi: sığır göğüs eti; kemiksiz küçük boy yarı mamul et
.
Yem amaçlı yulaf. Yakov çeşidi. 2018 hasadı Lahana dolması, Dolma, Ev yapımı pirzola (domuz + sığır eti), Kupaty (sığır + kuzu eti), Kupaty (domuz + sığır eti), Kupaty (sığır eti), Kupaty (domuz eti), Lyulya-kebap (kuzu eti)
Somon balığından tuzlanmış sakatat: karın (tesha), baş, et kesimli baş parçaları, et kesimli yüzgeçler, et kesimli omur kemikleri (sırtlar), kuyruk parçaları, koltychki, et kesimleri, kırpma (о
🇧🇾 Belarus
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
🇹🇯 Tajikistan
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Kategori A: sığır döşü; sığır kürek kemiği; kaburgada sığır bonfile; sığır küspesi; sığır pirzola eti; sığır boynu
Jöle içinde et ürünleri. Jöle içinde et ürünleri: jöle içinde sığır dili, jöle içinde dana eti, jöle içinde sığır eti ürünleri, jöle içinde çeşitli sosisler; et ürünlerinden et jölesi: sığır dilinden et jölesi, çeşitli sosislerden et jölesi
.
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori B: - sığır pirzola eti; - Farmerskoe sığır pirzola eti; et ve kemik büyük ve küçük (porsiyonlanmış) kategori D: - sığır kemiği
Sığır, domuz etinden yarı mamul et topakları "İmparatorluk". Kemiksiz sığır eti kategorisi "A": güveç için sığır eti; kategori "B" domuz eti: domuz eti Ekstra, boyun, domuz eti d
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK HIZLI BONELESS BEEF: bonfile kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; ev tarzı sığır eti, kategori B; sığır göğüs eti, kategori B. POLUF
Haşlanmış sığır eti ürünü, kategori A: "Sığır lifleri" eti. Haşlanmış sığır eti ürünü, kategori B: "Sığır eti" jambon.
-2
Et, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, sakatat içeren yemekler (garnitürlü ve garnitürsüz) soğutulmuş, dondurulmuş: domuz jöleli et, sığır jöleli et, ev usulü jöleli et (sığır, domuz), var
Sığır ve domuz etinden elde edilen et ürünleri: - jöle içinde çeşitli domuz eti içine dil; - domuz dilinden et jölesi; - sığır dilinden et jölesi, - domuz ürünlerinden et jölesi, - sığır ürünlerinden et jölesi; - jöleler: D
YARI MAMUL ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN) KÜÇÜK VE KESILMIŞ: - SIĞIR ETI KATEGORISI A PORSIYONLUK PORTAL KEMIKSIZ- MARINE EDILMIŞ ANTRIKOT, MARINE EDILMIŞ SIĞIR BIFTEĞI; - SIĞIR ETI KATEGORISI A SMALLKOUSKOVIE BESKOSTN
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER BÜYÜK PİŞMİŞ FASULYE kategori A; kızarmış sığır eti kategori A; rosto sığır eti kategori A; ev usulü sığır eti kategori B; sığır göğüs eti kategori B. YARI
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER BÜYÜK PİŞMİŞ FASULYE kategori A; kızarmış sığır eti kategori A; rosto sığır eti kategori A; ev usulü sığır eti kategori B; sığır göğüs eti kategori B. YARI
Sığır ve domuz etinden "köy" jöleli et; domuz ve tavuk jöleli et, domuz ve sığır jöleli et, sığır jöleli et, jöleli dil, tavşan eti jölesi ("İşte burada" ticari markası olsun veya olmasın)
Gıda ürünleri. Sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri kategori A: Sığır jambonu, At eti jambonu, At eti rulosu, Sıkıştırılmış sığır Batır; Et ürünleri
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN), PIŞMIŞ, TÜTSÜLENMIŞ -PIŞMIŞ: - DOMUZ ETINDEN PIŞMIŞ - BUZHENINA; - SIĞIR ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - SIĞIR ETI TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ; - DOMUZ ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - PASTIRMA, KESME,
Soğutulmuş sığır ve dana yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kharcho üzerinde göğüs eti, sığır göğüs eti
Yarı mamul topaklanmış sığır eti ürünleri: büyük topaklanmış kemiksiz kategori A: sığır bonfile, güveçlik sığır eti; kategori B: sığır göğüs eti, porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: sığır antrikot; küçük topaklanmış bezos
İşlenmiş sığır eti domuz eti yan ürünleri dondurulmuş: posa - diller, karaciğer, kalp, beyin, diyafram, böbrekler, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyks, yemek borusu eti, sığır trakeası; et ve kemik - sığır kuyrukları; yün
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
Kuru kürlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti; kuru kürlenmiş sığır bonfile; kuru kürlenmiş sığır göğüs eti; kuru kürlenmiş domuz eti; kuru kürlenmiş domuz jambonu; kuru kürlenmiş domuz boynu; kuru kürlenmiş domuz göğüs eti; kırpma s
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
Yarı mamul kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kıyma kategorisi B Kıyılmış domuz ve sığır pirzola eti, sığır pirzola kıyması, doğal sığır kıyması, Premium kıyılmış sığır ve domuz eti,
Yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Sığır omuz, Kalın kenar, But, Sığır uyluk, Sığır but, Göz kası, Sığır boyun, Kemiksiz sığır incik, Sığır göğüs eti, Vyp
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
İşlenmiş et yan ürünleri Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik başları; sığır kuyrukları, et ve kemik: sığır, at, geyik başları; sığır, kuzu, at, geyik kuyrukları; etli diller, beyinler, ne
İşlenmiş et yan ürünleri. Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik kafaları; sığır kuyrukları, - et ve kemik - sığır, at, geyik kafaları; sığır, kuzu, at, ren geyiği kuyrukları; - posa - diller, beyinler
Et içeren yarı mamuller ve dondurulmuş. 1. Sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori A: gulaş, sığır straganof, antrikot, sığır barbekü eti, domuz barbekü eti.
Ağırlıkça yarı mamul et ve et içeren ürünler ve paketlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: etsiz büyük boy kemiksiz kategori A, - sığır bonfile; et porsiyonu kemiksiz kategori A - sığır cr
.
Yarı işlenmiş dondurulmuş et: Porsiyon et ve kemik kategorileri Sığır jöleli et, Sığır kaburga için G Seti; Küçük topaklı et ve kemik kategorisi Sığır suyu için G Seti.
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır kuyrukları; etli - diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, diyafram, trakea, dalak, kaltyki, sığır özofagus eti; büyük meme
Dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, yemek borusu eti, meme, sığır testisleri; et ve kemik - g
Kompleks gıda katkı maddeleri MIXWEL: Sığır Eko et suyu, Sığır et suyu, Sığır ekstra et suyu, Domuz eti suyu, Tavuk suyu, Yaban turpu ile aspik, Salam, kağıt torbalarda paketlenmiş, metalize torbalar
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
kuru kürlenmiş ürünler: sığır eti cipsi, domuz eti cipsi, at eti cipsi, sığır jokey eti cipsi, et cipsi Domuz jokey, at eti cipsi, at eti jokey, rendelenmiş
Çiğ işlenmiş domuz, sığır, at eti ürünleri: Çiğ kürlenmiş domuz eti sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş sığır eti sıcak et cipsi; At etinden çiğ kürlenmiş sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş at eti cipsi.
Et (sığır eti (dana eti), domuz eti, kuzu eti) ve sakatattan yemeye hazır mutfak ürünleri. Et pirzola, Kıyılmış biftek, Kıyılmış şnitzel, Kıyılmış zrazy, Gulaş (sığır (dana) etinden)
Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş dondurulmuş ve soğutulmuş et kategori B Sermaye: kıyılmış sığır eti, kıyılmış dana eti, kıyılmış at eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış sığır-domuz eti, kıyılmış et sv
Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş dondurulmuş ve soğutulmuş et kategori B Sermaye: kıyılmış sığır eti, kıyılmış dana eti, kıyılmış at eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış sığır-domuz eti, kıyılmış et sv
A kategorisindeki soğutulmuş sığır eti ürünleri: pişmiş ve tütsülenmiş bütün yumru - balyk Vostochny, balychok Vanyusha, Balashov tarzında sığır eti; haşlanmış preslenmiş kalıplanmış - jambon Victoria, sığır başı eti,
Jöleler, jöleler, et, kümes hayvanları, sakatattan jöleli atıştırmalıklar: sığır jölesi, Çeşitli sığır ve tavuk jölesi, jöleli sığır dili, et mezesi jöleli Elite, et mezesi Pra
Et ve et içeren sosisler: pişmiş sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli et; sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli; sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli;
Jöle içinde soğutulmuş et ve et ürünleri: sığır jölesi, domuz jölesi, sığır jöleli et, domuz jöleli et, Domashny jöle, Russky jöle, Jöleli et Karışık et
yarı mamul, kemiksiz et parçaları, büyük topaklar nelerdir kategori A: (92 1465) bonfile: sığır eti, geyik eti, sığır pirzola eti. Yarı mamul et ürünleri topaklı kemiksiz küçük topaklı kategoriler A:
Domuz eti, sığır eti, at eti, tütsülenmiş haşlanmış kümes hayvanı etinden hassas ürünler: rulo Oksky, tavuk karkasları, but, baget, tavuk budu, göğüs. TU 9213- 030-44388488-2005 Domuz, sığır, at etinden hassas ürünler
Jöle içinde et ürünleri: Jöleler - sığır jölesi, domuz jölesi, tavuk jölesi, Ev tarzı, Rus; Jöleli et - sığır jöleli et, domuz jöleli et, Rus, Köy; et ürünleri
sığır, domuz etinden kuru et ürünleri: sığır etinden A kategorisi - Meat chips MEATBEEF, domuz etinden B kategorisi - Meat chips MEATBEEFF, kümes hayvanı etinden (tavuk, piliç, hindi) kurutulmuş bir ürün siz
Jöle içinde et ve et içeren ürünler. Grup - et ürünleri: Selts saltison, baş etinden Selts Derevensky. Et içeren ürünler grubu: Karışık jöle; Domuz başı eti, Atıştırmalık jöle
ÜRÜN YELPAZESINDE IŞLENMIŞ ET VE DOMUZ ETI YAN ÜRÜNLERI: Beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrek, diyafram, et kırpıntıları, baş eti, kuyruk, kulak, kafa, yanak, akciğer, soluk borusu, yemek borusu eti, kaltyki, meme eti
Et ürünleri. Kas - jöle içinde amatör, tuzlanmış et, kalpli tuzlanmış et, dilli tuzlanmış et, baş etinden rustik. Et ürünleri. Karışık - jöle içinde, beyaz soslu jöle içinde, ev yapımı jöle içinde. Jambon - jöle içinde
Hamurda yarı mamul ürünler: - et dolgulu B kategorisi: köfte "Rus", köfte "Stolichnye", köfte "Sığır eti ve domuz etinden", köfte "Sığır etli et", belyashi, turtalar, köfte "Danilovskie", çöplük
İşlenmiş et ürünleri: İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, kuyruklar, domuz kalçaları, diyafram, et kırpıntıları, baş eti, yanaklar, domuz başları, trakea, yemek borusu eti; hafif, ce ile yara izleri
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük parçalar Et ve kemikte: pancar çorbası Kuban kategorileri; D kategorisi: yarı mamul sığır kantini, et suyu için yarı mamul domuz eti, n
Yarı mamul ürünler et ve et içeren, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz, sığır, kuzu eti: (kemiksiz) küçük boyutlu kategoriler B: şişte domuz şiş, yürüyüş, doğranmış sığır eti bishteks, bestroganoff; (be
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
-2
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamuller - işlenmiş et yan ürünleri - yan ürünler domuz eti: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et parçaları, baş eti, akciğerler, yemek borusu eti, kafalar, mideler, maske, kuyruklar, kulaklar, yanaklar
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: küçük boy kemiksiz: B kategorisi Ev usulü kebap: sığır, domuz, kuzu etinden; A kategorisi gulaş: sığır, kuzu etinden; B kategorisi domuz etinden gulaş
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır sakatatı, et ve kemik: sığır kellesi; sakatat: yürek, yürek gulaşı, ciğer, güveçlik ciğer, böbrekler, et kırpıntıları, kelle eti, akciğer, trakea, dil
Kurutulmuş ve kurutulmuş domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden atıştırmalıkların yanı sıra IP işaretli domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden kurutulmuş ve kurutulmuş sosisler Shatskikh S.A. Naimenova