Sığır Baş Eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020610: Sığır sakatatı (taze/soğutulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
pişirilmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri kategori A: domuz dili, domuz kalbi; kategori B: preslenmiş sığır baş eti; kategori B: preslenmiş domuz baş eti, sığır bacağı; kategori
|
|
||
İşlenmiş sakatat: Küspe: diller, beyinler, karaciğer böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, diyafram, sığır eti, domuz eti trakea; baş eti sığır eti, domuz eti. Yünlü: domuz kafaları, domuz bacakları, sığır eklemli bacaklar
|
|
||
İşlenmiş sığır (dana) sakatatı: Sığır sakatatı (dana) Et ve yün: baş; kuyruk; Yün: kulaklar; dudaklar; alt dudak; üst dudak; bacaklar ve cidago; Etli: baş eti; kırpma
|
|
||
İşlenmiş sığır (dana) sakatatı: Sığır sakatatı (dana) Et ve yün: baş; kuyruk; Yün: kulaklar; dudaklar; alt dudak; üst dudak; bacaklar ve cidago; Etli: baş eti; kırpma
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, et kırpıntıları, baş eti, kuyruklar, kulaklar, sığır kafaları, yanaklar, domuz kafaları, akciğerler trakea, kaltyks, sığır testisleri, ağlı sığır yara izleri, sığır kitapları
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: - Domuz etinden: Köy mezesi, Avcı mezesi, Sıkıştırılmış baş eti; - domuz ve sığır etinden: Et tabağı atıştırmalığı; - sığır etinden: iştah açıcı et atıştırmalığı, Posolsk jambonu
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyki, baş eti, sığır memesi; et ve kemik
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri: haşlanmış: Brisket şeklinde; Sıkıştırılmış baş eti; Puf brisket; Sığır eti yeni; tütsülenmiş ve haşlanmış: Slav incik; Mikhailovskaya domuz eti; Jubilee domuz eti; Aromatik domuz eti;
|
|
||
İŞLENMİŞ ET YAN ÜRÜNLERİ sığır, domuz, at: et-dil, beyin, karaciğer, böbrek, kalp, et kırpıntıları, akciğer, dalak, kaltyki, baş eti, et yemek borusu, diyafram; Et ve kemik-sığır kuyrukları; yün-kulak ve
|
|
||
Soğutulmuş işlenmiş et yan ürünleri ve dondurulmuş: Sığır sakatatı (dana eti). Et ve kemik, yün: Başlar; bloklar halinde başların eti; bacaklar ve cenin; bloklar halinde bacaklar ve cenin; kuyruklar; bloklar halinde kuyruklar;
|
|
||
Formda pişirilmiş sığır ve domuz eti ürünleri: "Formda çeşitli"; formda haşlanmış sakatat: "Sıkıştırılmış baş eti"; bir muhafaza içinde pişirilmiş sığır ve domuz eti ürünleri: "Mahfaza içinde çeşitli"; tütsülenmiş domuz ürünleri
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri çeşitleri: beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrek, diyafram, kesilmiş et, baş eti, kuyruk, kulak, sığır başı, yanak, domuz başı, sığır dudağı, akciğer
|
|
||
Yarı mamul et ürünü: kıyılmış: kategori D: yağlı domuz eti; - Yarı mamul et ürünü: doğranmış: kategori B: kıyılmış domuz eti ve sığır eti; - Yarı mamul domuz eti ürünü: küçük parça: kemiksiz: kategori B: domuz baş eti zekası
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri: - pişmiş domuz eti: şekillendirilmiş göğüs eti, preslenmiş baş eti, puf göğüs eti; - tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti: domuz bonfile, Slav incik
|
|
||
Yenilebilir işlenmiş et yan ürünleri, dondurulmuş, tuzlanmış ve salamura edilmiş: Et: Sığır eti: dil, beyin, karaciğer, böbrek, kalp, et kırpıntıları, baş eti, dilden kesilmiş et, akciğer, dalak, kaltyk, supraglottik domuzlar
|
|
||
İşlenmiş sığır eti, domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yan ürünler: - birinci kategori: beyinler, diller, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar, et kırpıntıları, (baş eti, dilden kesilen etler dahil); - ikinci kategori
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır ve kuzu eti yan ürünleri: Et yan ürünleri: dil, beyin; karaciğer; böbrekler; bir kalp; diyafram; meme meme bezleri; baş eti; et kesimleri; dillerden et kesimi, karaciğer; hafif
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır (dana) sakatatı: beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kalçalar, trakea, baş eti, testisler
|
+
|
|
|
İşlenmiş sığır eti yan ürünleri: - birinci kategori: beyinler, diller, karaciğer, diyafram, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları, baş eti, dilden et parçaları, kalp; - ikinci kategori: kafalar, kalçalar, akciğerler, dalak,
|
|
||
Yarı işlenmiş sığır, kuzu ve domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar, porsiyonlanmış kemiksiz: omuz eti, fileto, bonfile, iç but, interkostal et, baş eti; büyük topaklar, n
|
|
||
Jöleli ürünler - jöleli et: Köy, Ev, Avcılık; tuzison: Tüccar, Köy; jöleli sığır eti, jöle içinde diller, kaslar: Sibirya, Özel; preslenmiş baş eti, Rus jölesi, atıştırmalık puf,
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK BONELESS: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; ev tarzı sığır eti, kategori B; gov
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: sığır, domuz, kuzu kaburga; sığır göğüs eti, kuzu eti; sığır jambonu, domuz eti; sığır, domuz, kuzu bonfile; kuzu fileto, sığır, domuz eti; geyik eti; süt domuzları; yaban domuzu; bar budu
|
|
||
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
SIĞIR VE DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL DOĞAL ETLER. Yarı mamul sığır eti parça ürünleri: sığır bonfile, kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; Kategori A sığır antrikot; sığır pirzola A. Melko
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri: - etli ve kemikli: sığır kaburga, sığır göğüs eti, dana yahni, dana göğüs eti; - kemiksiz: sığır gulaşı, sığır azu, güveçlik dana eti, ghoul
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Lumpy Beef - Pirinç sığır eti, Ekstra sığır eti, Sığır pirzola eti, Sığır bonfile, Sığır fileto; Pork - Pork Brisket, Pork tenderloin
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Sığır ve domuz etli patates zrazy, sığır etli et kroket, sığır pirzola (hamburger), sığır ve domuz eti biftek, sığır eti pirzola
|
|
||
sığır etinden kemiksiz yarı mamul et A kategorisi: sığır bonfile; sığır etinden kemiksiz büyük boy yarı mamul et ürünleri, B kategorisi: sığır göğüs eti; kemiksiz küçük boy yarı mamul et
|
.
|
|
|
Yem amaçlı yulaf. Yakov çeşidi. 2018 hasadı Lahana dolması, Dolma, Ev yapımı pirzola (domuz + sığır eti), Kupaty (sığır + kuzu eti), Kupaty (domuz + sığır eti), Kupaty (sığır eti), Kupaty (domuz eti), Lyulya-kebap (kuzu eti)
|
|
||
Somon balığından tuzlanmış sakatat: karın (tesha), baş, et kesimli baş parçaları, et kesimli yüzgeçler, et kesimli omur kemikleri (sırtlar), kuyruk parçaları, koltychki, et kesimleri, kırpma (о
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
|
🇹🇯 Tajikistan
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Kategori A: sığır döşü; sığır kürek kemiği; kaburgada sığır bonfile; sığır küspesi; sığır pirzola eti; sığır boynu
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri. Jöle içinde et ürünleri: jöle içinde sığır dili, jöle içinde dana eti, jöle içinde sığır eti ürünleri, jöle içinde çeşitli sosisler; et ürünlerinden et jölesi: sığır dilinden et jölesi, çeşitli sosislerden et jölesi
|
.
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori B: - sığır pirzola eti; - Farmerskoe sığır pirzola eti; et ve kemik büyük ve küçük (porsiyonlanmış) kategori D: - sığır kemiği
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et topakları "İmparatorluk". Kemiksiz sığır eti kategorisi "A": güveç için sığır eti; kategori "B" domuz eti: domuz eti Ekstra, boyun, domuz eti d
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK HIZLI BONELESS BEEF: bonfile kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; ev tarzı sığır eti, kategori B; sığır göğüs eti, kategori B. POLUF
|
|
||
Haşlanmış sığır eti ürünü, kategori A: "Sığır lifleri" eti. Haşlanmış sığır eti ürünü, kategori B: "Sığır eti" jambon.
|
-2
|
|
|
Et, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, sakatat içeren yemekler (garnitürlü ve garnitürsüz) soğutulmuş, dondurulmuş: domuz jöleli et, sığır jöleli et, ev usulü jöleli et (sığır, domuz), var
|
|
||
Sığır ve domuz etinden elde edilen et ürünleri: - jöle içinde çeşitli domuz eti içine dil; - domuz dilinden et jölesi; - sığır dilinden et jölesi, - domuz ürünlerinden et jölesi, - sığır ürünlerinden et jölesi; - jöleler: D
|
|
||
YARI MAMUL ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN) KÜÇÜK VE KESILMIŞ: - SIĞIR ETI KATEGORISI A PORSIYONLUK PORTAL KEMIKSIZ- MARINE EDILMIŞ ANTRIKOT, MARINE EDILMIŞ SIĞIR BIFTEĞI; - SIĞIR ETI KATEGORISI A SMALLKOUSKOVIE BESKOSTN
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER BÜYÜK PİŞMİŞ FASULYE kategori A; kızarmış sığır eti kategori A; rosto sığır eti kategori A; ev usulü sığır eti kategori B; sığır göğüs eti kategori B. YARI
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER BÜYÜK PİŞMİŞ FASULYE kategori A; kızarmış sığır eti kategori A; rosto sığır eti kategori A; ev usulü sığır eti kategori B; sığır göğüs eti kategori B. YARI
|
|
||
Sığır ve domuz etinden "köy" jöleli et; domuz ve tavuk jöleli et, domuz ve sığır jöleli et, sığır jöleli et, jöleli dil, tavşan eti jölesi ("İşte burada" ticari markası olsun veya olmasın)
|
|
||
Gıda ürünleri. Sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri kategori A: Sığır jambonu, At eti jambonu, At eti rulosu, Sıkıştırılmış sığır Batır; Et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN), PIŞMIŞ, TÜTSÜLENMIŞ -PIŞMIŞ: - DOMUZ ETINDEN PIŞMIŞ - BUZHENINA; - SIĞIR ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - SIĞIR ETI TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ; - DOMUZ ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - PASTIRMA, KESME,
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kharcho üzerinde göğüs eti, sığır göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul topaklanmış sığır eti ürünleri: büyük topaklanmış kemiksiz kategori A: sığır bonfile, güveçlik sığır eti; kategori B: sığır göğüs eti, porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: sığır antrikot; küçük topaklanmış bezos
|
|
||
İşlenmiş sığır eti domuz eti yan ürünleri dondurulmuş: posa - diller, karaciğer, kalp, beyin, diyafram, böbrekler, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyks, yemek borusu eti, sığır trakeası; et ve kemik - sığır kuyrukları; yün
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
|
|
||
Kuru kürlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti; kuru kürlenmiş sığır bonfile; kuru kürlenmiş sığır göğüs eti; kuru kürlenmiş domuz eti; kuru kürlenmiş domuz jambonu; kuru kürlenmiş domuz boynu; kuru kürlenmiş domuz göğüs eti; kırpma s
|
|
||
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kıyma kategorisi B Kıyılmış domuz ve sığır pirzola eti, sığır pirzola kıyması, doğal sığır kıyması, Premium kıyılmış sığır ve domuz eti,
|
|
||
Yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Sığır omuz, Kalın kenar, But, Sığır uyluk, Sığır but, Göz kası, Sığır boyun, Kemiksiz sığır incik, Sığır göğüs eti, Vyp
|
|
||
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik başları; sığır kuyrukları, et ve kemik: sığır, at, geyik başları; sığır, kuzu, at, geyik kuyrukları; etli diller, beyinler, ne
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik kafaları; sığır kuyrukları, - et ve kemik - sığır, at, geyik kafaları; sığır, kuzu, at, ren geyiği kuyrukları; - posa - diller, beyinler
|
|
||
Et içeren yarı mamuller ve dondurulmuş. 1. Sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori A: gulaş, sığır straganof, antrikot, sığır barbekü eti, domuz barbekü eti.
|
|
||
Ağırlıkça yarı mamul et ve et içeren ürünler ve paketlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: etsiz büyük boy kemiksiz kategori A, - sığır bonfile; et porsiyonu kemiksiz kategori A - sığır cr
|
.
|
|
|
Yarı işlenmiş dondurulmuş et: Porsiyon et ve kemik kategorileri Sığır jöleli et, Sığır kaburga için G Seti; Küçük topaklı et ve kemik kategorisi Sığır suyu için G Seti.
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır kuyrukları; etli - diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, diyafram, trakea, dalak, kaltyki, sığır özofagus eti; büyük meme
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, yemek borusu eti, meme, sığır testisleri; et ve kemik - g
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri MIXWEL: Sığır Eko et suyu, Sığır et suyu, Sığır ekstra et suyu, Domuz eti suyu, Tavuk suyu, Yaban turpu ile aspik, Salam, kağıt torbalarda paketlenmiş, metalize torbalar
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
kuru kürlenmiş ürünler: sığır eti cipsi, domuz eti cipsi, at eti cipsi, sığır jokey eti cipsi, et cipsi Domuz jokey, at eti cipsi, at eti jokey, rendelenmiş
|
|
||
Çiğ işlenmiş domuz, sığır, at eti ürünleri: Çiğ kürlenmiş domuz eti sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş sığır eti sıcak et cipsi; At etinden çiğ kürlenmiş sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş at eti cipsi.
|
|
||
Et (sığır eti (dana eti), domuz eti, kuzu eti) ve sakatattan yemeye hazır mutfak ürünleri. Et pirzola, Kıyılmış biftek, Kıyılmış şnitzel, Kıyılmış zrazy, Gulaş (sığır (dana) etinden)
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş dondurulmuş ve soğutulmuş et kategori B Sermaye: kıyılmış sığır eti, kıyılmış dana eti, kıyılmış at eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış sığır-domuz eti, kıyılmış et sv
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş dondurulmuş ve soğutulmuş et kategori B Sermaye: kıyılmış sığır eti, kıyılmış dana eti, kıyılmış at eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış sığır-domuz eti, kıyılmış et sv
|
|
||
A kategorisindeki soğutulmuş sığır eti ürünleri: pişmiş ve tütsülenmiş bütün yumru - balyk Vostochny, balychok Vanyusha, Balashov tarzında sığır eti; haşlanmış preslenmiş kalıplanmış - jambon Victoria, sığır başı eti,
|
|
||
Jöleler, jöleler, et, kümes hayvanları, sakatattan jöleli atıştırmalıklar: sığır jölesi, Çeşitli sığır ve tavuk jölesi, jöleli sığır dili, et mezesi jöleli Elite, et mezesi Pra
|
|
||
Et ve et içeren sosisler: pişmiş sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli et; sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli; sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli;
|
|
||
Jöle içinde soğutulmuş et ve et ürünleri: sığır jölesi, domuz jölesi, sığır jöleli et, domuz jöleli et, Domashny jöle, Russky jöle, Jöleli et Karışık et
|
|
||
yarı mamul, kemiksiz et parçaları, büyük topaklar nelerdir kategori A: (92 1465) bonfile: sığır eti, geyik eti, sığır pirzola eti. Yarı mamul et ürünleri topaklı kemiksiz küçük topaklı kategoriler A:
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti, tütsülenmiş haşlanmış kümes hayvanı etinden hassas ürünler: rulo Oksky, tavuk karkasları, but, baget, tavuk budu, göğüs. TU 9213- 030-44388488-2005 Domuz, sığır, at etinden hassas ürünler
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: Jöleler - sığır jölesi, domuz jölesi, tavuk jölesi, Ev tarzı, Rus; Jöleli et - sığır jöleli et, domuz jöleli et, Rus, Köy; et ürünleri
|
|
||
sığır, domuz etinden kuru et ürünleri: sığır etinden A kategorisi - Meat chips MEATBEEF, domuz etinden B kategorisi - Meat chips MEATBEEFF, kümes hayvanı etinden (tavuk, piliç, hindi) kurutulmuş bir ürün siz
|
|
||
Jöle içinde et ve et içeren ürünler. Grup - et ürünleri: Selts saltison, baş etinden Selts Derevensky. Et içeren ürünler grubu: Karışık jöle; Domuz başı eti, Atıştırmalık jöle
|
|
||
ÜRÜN YELPAZESINDE IŞLENMIŞ ET VE DOMUZ ETI YAN ÜRÜNLERI: Beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrek, diyafram, et kırpıntıları, baş eti, kuyruk, kulak, kafa, yanak, akciğer, soluk borusu, yemek borusu eti, kaltyki, meme eti
|
|
||
Et ürünleri. Kas - jöle içinde amatör, tuzlanmış et, kalpli tuzlanmış et, dilli tuzlanmış et, baş etinden rustik. Et ürünleri. Karışık - jöle içinde, beyaz soslu jöle içinde, ev yapımı jöle içinde. Jambon - jöle içinde
|
|
||
Hamurda yarı mamul ürünler: - et dolgulu B kategorisi: köfte "Rus", köfte "Stolichnye", köfte "Sığır eti ve domuz etinden", köfte "Sığır etli et", belyashi, turtalar, köfte "Danilovskie", çöplük
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, kuyruklar, domuz kalçaları, diyafram, et kırpıntıları, baş eti, yanaklar, domuz başları, trakea, yemek borusu eti; hafif, ce ile yara izleri
|
|
||
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük parçalar Et ve kemikte: pancar çorbası Kuban kategorileri; D kategorisi: yarı mamul sığır kantini, et suyu için yarı mamul domuz eti, n
|
|
||
Yarı mamul ürünler et ve et içeren, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz, sığır, kuzu eti: (kemiksiz) küçük boyutlu kategoriler B: şişte domuz şiş, yürüyüş, doğranmış sığır eti bishteks, bestroganoff; (be
|
|
||
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamuller - işlenmiş et yan ürünleri - yan ürünler domuz eti: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et parçaları, baş eti, akciğerler, yemek borusu eti, kafalar, mideler, maske, kuyruklar, kulaklar, yanaklar
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: küçük boy kemiksiz: B kategorisi Ev usulü kebap: sığır, domuz, kuzu etinden; A kategorisi gulaş: sığır, kuzu etinden; B kategorisi domuz etinden gulaş
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır sakatatı, et ve kemik: sığır kellesi; sakatat: yürek, yürek gulaşı, ciğer, güveçlik ciğer, böbrekler, et kırpıntıları, kelle eti, akciğer, trakea, dil
|
|
||
Kurutulmuş ve kurutulmuş domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden atıştırmalıkların yanı sıra IP işaretli domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden kurutulmuş ve kurutulmuş sosisler Shatskikh S.A. Naimenova
|
|