Sığır eti diyaframı GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020610: Sığır sakatatı (taze/soğutulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
İşlenmiş et ürünleri: Dondurulmuş sığır eti diyaframı
|
JBS ARGENTINA S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Birinci kategori - sığır dilleri, sığır karaciğeri, sığır böbrekleri, sığır beyni, sığır kalbi, sığır diyaframı, sığır eti ve kemik kuyrukları, et kırpıntıları, yarı
|
|
||
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
|
|
||
IŞLENMIŞ SIĞIR ETI YAN ÜRÜNLERI: Et - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kalçalar, kafa eti, yemek borusu eti, diyafram; Et ve kemik - sığır kafaları, sığır kuyrukları. Yün kulaklar ve
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır dili; sığır karaciğeri; sığır kalbi; akciğerler, trakea, sığır diyaframı; sığır memesi; sığır böbrekleri; sığır etleri; domuz dilleri; domuz karaciğeri; domuz kalbi
|
|
||
İşlenmiş sakatat: Küspe: diller, beyinler, karaciğer böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, diyafram, sığır eti, domuz eti trakea; baş eti sığır eti, domuz eti. Yünlü: domuz kafaları, domuz bacakları, sığır eklemli bacaklar
|
|
||
İşlenmiş sığır eti domuz eti yan ürünleri dondurulmuş: posa - diller, karaciğer, kalp, beyin, diyafram, böbrekler, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyks, yemek borusu eti, sığır trakeası; et ve kemik - sığır kuyrukları; yün
|
|
||
işlenmiş sakatat: - etli - dil, beyin, karaciğer, böbrek, kalp, et parçaları, akciğer, dalak, diyafram (sığır eti, domuz eti); sığır memesi (sığır eti); - yünlü - domuz bacakları, telli bacaklar
|
|
||
İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ, soğutulmuş ve dondurulmuş. Et ve kemik - sığır kafaları, sığır kuyrukları; posa - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, diyafram, trakea sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır eti yan ürünleri (dana eti): kafalar; beyin; diller; bloklar halinde diller; kulaklar; dudaklar; kaltyks; akciğerler, trakea, diyafram; bloklar halinde akciğerler, trakea, diyafram; karaciğer; bloklar halinde karaciğer; bir
|
|
||
Sığır eti yan ürünleri, işlenmiş domuz eti: 1 kategori - diller, karaciğer, böbrekler, beyin, kalp, diyafram, et ve kemik kuyrukları, et kırpıntıları; Kategori 2 - kafalar, kulaklar, meme (sığır), dalaklar, dudaklar (sığır), trakea, kaltyk
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, yemek borusu eti, meme, sığır testisleri; et ve kemik - g
|
|
||
Et yan ürünleri (sığır eti) işlenmiş I ve II kategorileri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Kategori I'in işlenmiş sığır eti yan ürünleri: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar; İşlenmiş sığır sakatatı II ka
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyki, baş eti, sığır memesi; et ve kemik
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır eti, domuz eti, kuzu eti yan ürünleri: küspe - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, diyafram, sığır trakeası, domuz eti, kuzu eti gıda
|
|
||
İşlenmiş domuz eti, sığır eti, soğutulmuş, dondurulmuş et yan ürünleri: 1 kategori: diller, karaciğer, böbrekler, beyin, kalp, kuyruk, diyafram, et kırpıntıları; 2 kategori: kafalar, akciğerler, yemek borusu eti, sığır memeleri, kulaklar
|
|
||
işlenmiş sakatat ve domuz eti, at eti, sığır eti ve kuzu etinden kesilmiş vakumlu ve vakumsuz soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden (kafalar, beyinler, kulaklar, diller, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, diyafram, meme,
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti işlenmiş sığır eti yan ürünleri: etli diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, domuz trakeası, yemek borusu eti, domuz kafası eti,
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve sığır etinden işlenmiş sakatat: beyin; dil; kalp; karaciğer; böbrekler; diyafram; et kırpıntıları; kuyruklar; kulaklar; sığır dudakları; sığır kafaları; domuz kafaları; lay
|
57
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: Sığır kafaları, sığır kuyrukları; Etli - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, diyafram, trakea
|
|
||
İşlenmiş domuz sakatatı, sığır eti, soğutulmuş, dondurulmuş: Kategori I: diller, karaciğer, böbrekler, beyin, kalp, kuyruk, diyafram, et kırpıntıları; Kategori II: kafalar, akciğerler, yemek borusu eti, sığır memeleri, ush
|
|
||
Soğutulmuş 1 ve 2 kategoride işlenmiş et yan ürünleri, ürün yelpazesinde: sığır eti, domuz eti: kafalar, beyinler, dudaklar, diller, kulaklar, kalp, diyafram, akciğerler, karaciğer, böbrekler, testisler, sığır memesi, trakea, kaltyki, mideler, ru
|
|
||
Dondurulmuş yenilebilir sığır sakatatı: Kategori 1 sakatat (dil, karaciğer, böbrek, beyin, kalp, sığır memesi, diyafram ve sığır eti ve kemik kuyrukları), Kategori 2 sakatat (akciğerler, dilsiz baş, dilsiz baş
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri: domuz eti, sığır eti, kuzu eti sakatat: beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, kesikler, et başları, kuyruklar, kulaklar, baş, yanak, dudaklar, akciğer, trakea, yemek borusu eti, kaltyki, yara izleri
|
, Russian Federation
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: sığır eti, domuz eti, kuzu sakatatı, at, deve, tavşan: beyin, kalp, dil, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar; kafalardan et ve dilden, yanaktan et kesimleri dahil olmak üzere et kesimleri
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, soğutulmuş, dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri Kategori I: beyinler, diller, karaciğer, böbrekler, kalp, diyafram, kuyruklar, Kategori II'nin et kırpıntıları: kafalar, kalçalar, akciğerler, dalaklar, trakea, et n
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti ve kuzu etinden vakumlanmış ve vakumlanmamış olarak soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et sakatatı ve kesimi (kafalar, beyinler, kulaklar, dil, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, diyafram, meme,
|
|
||
İşlenmiş sığır eti, domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yan ürünler: - birinci kategori: beyinler, diller, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar, et kırpıntıları, (baş eti, dilden kesilen etler dahil); - ikinci kategori
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et yan ürünleri (sığır eti): Beyin, Dil, Kalp, Karaciğer, Böbrekler, Diyafram, Et kesimi, Kafa eti, Kafalar Akciğer, Trakea, Yemek borusu eti, Kaltyki, Meme, Testisler, Yara izleri, Abomasumlar, Dalak
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş veya dondurulmuş et yan ürünleri: - Domuz eti kategori I: beyin, kalp, dil, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruk, et kırpıntıları; - Sığır eti kategori I: beyin, kalp, dil, karaciğer
|
.
|
|
|
Dondurulmuş işlenmiş yan ürünler (sığır eti, at eti): -Birinci kategori: Dil, Karaciğer, Kalp, Böbrekler, Diyafram, Et ve kemik kuyrukları; -İkinci kategori: Bacaklar ve prangalar, At mideleri, Yemek borusu eti, Yara izi
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır eti, Birinci kategori at - Diller, Karaciğer, Böbrekler, Kalp, Beyin, Diyafram, Et ve kemik kuyrukları Karkasların ve her türlü kesimin işlenmesi sırasında elde edilen et kırpıntıları
|
|
||
İşlenmiş sığır eti yan ürünleri: - birinci kategori: beyinler, diller, karaciğer, diyafram, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları, baş eti, dilden et parçaları, kalp; - ikinci kategori: kafalar, kalçalar, akciğerler, dalak,
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş işlenmiş sakatat (sığır eti): Beyin, Dil, Kalp, Karaciğer, Böbrekler, Diyafram, Et kırpıntıları, Kafa eti, Başlar, Akciğer, Trakea, Yemek borusu eti, Kaltyki, Meme, Testisler, Yara izleri, Abomasumlar
|
|
||
Yarı işlenmiş et sığır eti, domuz eti, kategori 1 ve 2 soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, haşlanmış: 1 kategori: domuz dilleri, domuz karaciğeri, domuz böbrekleri, domuz beyinleri, domuz kalbi, domuz diyaframı, kuyruklar
|
|
||
Yarı mamul yan ürünler: - birinci kategori sığır eti, domuz eti, at (tay), geyik: Dil; Karaciğer; Böbrekler; Kalp; Diyafram; Et ve kemik kuyrukları; - İkinci kategori: Domuz kafaları; Domuz bacakları; Bacaklar ve macun
|
|
||
Yenilebilir işlenmiş sakatat, dondurulmuş ve soğutulmuş: - posa: beyin, dil, kalp, karaciğer, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, trakea, yemek borusu eti, kaltyki, dalak, meme sığır eti ve süt ürünleri
|
|
||
Kategori I'in işlenmiş sığır eti yan ürünleri (dondurulmuş ve soğutulmuş): kalp, diller, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar. II kategorisindeki işlenmiş sığır sakatatları (dondurulmuş ve soğutulmuş): kelleler, kalçalar, hafif
|
|
||
İşlenmiş sığır eti yan ürünleri. 1. Birinci kategori: karaciğer, beyin, dil, kalp, böbrek, kuyruk, diyafram, et kırpıntıları 2. İkinci kategori: akciğerler, kelleler, dalaklar, kulaklar, dudaklar, yara izleri, kitaplar, meme kırıntıları İkinci kategori: a
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır sakatatı (diyaframdan membran, kafadan sakatat, yanak). Paketleme: kutular, çoklu bloklar
|
Offal Exp. S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
PL 30063801 WE işaretli dondurulmuş sığır eti yan ürünleri (dil, kalp, karaciğer, diyafram, deri, kelle artıkları, yanak), ambalaj: net ağırlığı 10 ila 30 kg arasında olan kutular ve çoklu bloklar
|
Zaklad Przemyslu Miesnego Biernacki Sp. z o. o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|
||
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
|
.
|
|
|
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|
||
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul sığır etinden parça gıdalar. Büyük boy kemiksiz: kategori A - Sığır bonfile, Jübile sığır eti, Kavurmalık sığır eti, Karkas için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: sığır filetosu, pirinçli sığır eti, antrikot sığır eti, sığır boynu sığır omuzu, kıyılmış sığır eti
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemikli et: Büyük topaklar - kategori A (kemikli sığır eti, rosto sığır eti (kızartmalık sığır eti veya dana eti), kızartmalık sığır eti veya dana eti)
|
|
||
Ürün yelpazesinde et ve sakatat ürünleri: Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Doybita sığır eti, Andreevskaya sığır eti, Refectory jambon; Füme pişmiş sığır eti ürünleri: Baharatlı Sığır Eti, Ruzi Sığır Eti
|
|
||
Dondurulmuş hamurda yarı mamul ürünler, et: kıymalı köfte: sığır ve domuz eti, sığır eti; kıymadan khinkali: sığır ve domuz eti, sığır, kuzu ve sığır eti, kuzu ve domuz eti; mantı: domuz ve sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
|
🇧🇾 Belarus
|
||
KONSERVE ET. TU 10.13.15-095-50820567-2018. Konserve sığır eti: - Doğranmış sığır eti; - Kendi suyunda sığır eti güveç; - Doğal haşlanmış sığır eti; - Spetsnaz sığır eti güveç; - İhale sığır eti
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: Clover kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş sığır eti Gremlin, kurutulmuş sığır eti basturma Clover, kurutulmuş sığır eti basturma Gremlin, kurutulmuş sığır eti biltong Gremlin, sığır eti jerky
|
|
||
Sığır hamurunda yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır-tavuk: sığır köftesi, sığır-tavuk; sığır etli mantı, mantı patatesli sığır eti, mantı Kabaklı sığır eti, mantı Koçlu sığır eti
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
|
|
||
Et ürünleri: sığır eti, domuz eti, kuzu eti. Sığır, domuz, kuzu pirzolaları; domuz pirzolası, sığır eti; domuz kebabı, kuzu, sığır eti; sığır ve domuz eti ile doldurulmuş biberler; sığır köftesi.
|
|
||
Mutfak et ürünleri: Haşlanmış sığır eti, parça; Haşlanmış sığır eti, dilimler; Kızarmış sığır eti, dilimler; Tütsülenmiş sığır eti, dilimler; Fırında sığır eti, dilimler; Haşlanmış domuz eti, parça, Haşlanmış domuz eti, dilimler; St
|
|
||
Soğutulmuş kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - basturma; Tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti "Şarküteri", sığır eti "Kazak", sığır eti "Gurme", pastırmalı sığır eti.
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
|
|
||
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
|
|
||
"Lezzetin mükemmelliği" işaretli sığır eti ürün çeşitleri: Pişirilmiş-füme ürünler: "Holiday" sığır eti; "Montana" sığır eti; Bulgar sığır eti; Teriyaki soslu sığır eti Festive sığır eti
|
|
||
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Çiğ füme sığır eti ürünleri: Bündner sığır eti, Tirol sığır eti, Nogelholz sığır eti, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regenburg boyun, Schwarzwald göğüs eti, rulo
|
|
||
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
Kurutulmuş et suyu GALLINA BLANCA: Sığır eti suyu, Kemikli et tadında sığır eti suyu, Sodyum glutamat içermeyen kemikli et tadında sığır eti suyu, Dereotu ve maydanozlu sığır eti suyu, Sığır eti suyu G
|
|
||
Bütün parça et tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: A kategorisinden sığır eti: Boyarskaya sığır eti, Pirinç sığır eti, Sığır filetosu, Sığır pastırması; B kategorisinden sığır eti: Sığır boynu, Top
|
.
|
|
|
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul sığır eti topaklanmış et ürünleri: büyük kemiksiz topaklanmış olanlar, kategori A (sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır omuz, sığır jambon, pirinç sığır eti, sebzeli kuşkonmaz
|
|
||
İmparatorluk doğal yarı mamul et ürünleri: (Kategori A) Sığır eti topakları: ekstra sığır eti, güveçlik sığır eti; Küçük topaklı posalı sığır eti: azu, sığır straganof, gulaş; (Kategori B) Sığır etinden büyük topaklar
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Sığır etinden porsiyonlanmış et: A kategorisi langet sığır eti, A kategorisi biftex sığır eti, A kategorisi zrazy sığır eti, A kategorisi entrecote sığır eti
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|