Sığır eti kategorisi 1 GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
yarı mamul et kıyması: kıyma Ev kategorisi B, sığır eti köfte kategorisi B, domuz pirzola kategorisi B, sığır pirzola kategorisi B, şnitzel Sığır eti kategorisi B, köfte Et kategorisi B.
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. 1. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul ürünler: biftek, pirzola, gulaş, sığır straganof; domuz eti kategorisi A'dan: escalope, pirzola, shn
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: Sığır eti "Ekstra", gulaş "Ekstra", sığır eti kategorisi B'den doğranmış yarı mamul et ürünleri: biftek "Özel", şnitzel "Ekstra",
Yarı mamul kıyma ürünleri: kıyma - Ev kategorisi B, Domuz eti kategorisi B, Sığır eti kategorisi B, Ev tarzı kategori C, Domuz eti kategorisi B, Sığır eti kategorisi B; kalıplanmış - Köfte kedi
Sığır sosisleri: - Sosisler: Sığır eti kategorisi A; -haşlanmış sosisler: Sığır eti kategorisi A; - sosisler: Sığır eti kategorisi A, Kremalı kategori B, 100 g ağırlığında polimer kılıflarda paketlenmiş
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: Sığır eti "Ekstra", gulaş "Ekstra", sığır eti kategorisi B'den doğranmış yarı mamul et ürünleri: biftek "Özel", şnitzel "Ekstra",
Yarı mamul kıyma ürünleri: kıyma - Ev kategorisi B, Domuz eti kategorisi B, Sığır eti kategorisi B, Ev tarzı kategori C, Domuz eti kategorisi B, Sığır eti kategorisi B; kalıplanmış - Köfte kedi
YARI MAMUL ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN) KÜÇÜK VE KESILMIŞ: - SIĞIR ETI KATEGORISI A PORSIYONLUK PORTAL KEMIKSIZ- MARINE EDILMIŞ ANTRIKOT, MARINE EDILMIŞ SIĞIR BIFTEĞI; - SIĞIR ETI KATEGORISI A SMALLKOUSKOVIE BESKOSTN
I ve II kategorilerinin soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: - domuz eti II kategorisi: bacaklar, deri, domuz yağı; - sığır eti kategorisi I: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları; - sığır eti kategorisi II: hafif
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır eti kategorisi A'dan yarı işlenmiş parça et, kemiksiz, et ve kemik: 1 sınıf - kalça (sığır filetosu, but, sağrı), bel (karınca
Yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kuzu eti kategorisi B'den yarı mamul ürünler - "Koyun eti turşusu ile rulo"; Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul ürünler - "Sığır eti zrazy" aşağıdakilere uygun olarak yapılır
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: sığır eti kategorisi A'dan - bonfile, longissimus kası, kalça kısmı; B kategorisi domuz eti - bel, kalça kısmı; Sığır etinden yarı mamul et içeren ürünler: kategoriler
Sığır eti kategorisi A'dan doğal soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et: et Po - köylü, sığır eti Piknik, gulaş Hunter, rosto Ev tarzı; domuz eti kategorisi A: yumuşak bonfile, karbo
Yarı mamul parça et ve kemik küçük parça soğutulmuş ve dondurulmuş. 1. Sığır eti kategorisi A: biftek, doğal pirzola, gulaş, sığır straganof, 2. Domuz eti: domuz rosto, escalope, kazan
Yarı mamul kıyma ve dondurulmuş et ürünleri. Kıyılmış sığır eti kategorisi A, kıyılmış domuz eti kategorisi B, ev yapımı kıyma kategorisi B, Moskova kıyma kategorisi B, ihale kıyma kategorisi C
Yarı mamul kıyma ve dondurulmuş et ürünleri. Kıyılmış sığır eti kategorisi A, kıyılmış domuz eti kategorisi B, ev yapımı kıyma kategorisi B, Moskova kıyma kategorisi B, ihale kıyma kategorisi C
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
Sığır, domuz etinden yarı mamul et topakları "İmparatorluk". Kemiksiz sığır eti kategorisi "A": güveç için sığır eti; kategori "B" domuz eti: domuz eti Ekstra, boyun, domuz eti d
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
Kıyılmış et (et içeren) dondurulmuş yarı mamul ürünler: pirzola Sofra kategorisi G, pirzola Smak kategorisi G, pirzola Sığır eti kategorisi B, pirzola Sto kişisel kategorisi G, pirzola Sıradan kategori G, k
Et dolgulu dondurulmuş hamurdan yarı mamul ürünler: köfte Rus sığır eti kategorisi B, Kantin kategorisi B, Rus kategorisi B, Sibirya kategorisi B, Başkent kategorisi B, Irkutsk kategorisi B, Çapraz
Et ürünleri: Kemiksiz sığır eti, üst, 1. sınıf. Kemiksiz omuz sığır eti, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, kalın kenar, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, ince kenarlı, premium, 1. sınıf. Sığır eti
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, ağırlıkça ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük boy kemiksiz sığır eti kategorisi A - kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünü; domuz kabuğundan yarı mamul et ürünü
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Kıyılmış: pirzola, köfte, dana köfte A kategorisi, köfte, köfte, domuz köfte B kategorisi, kıyılmış domuz eti B kategorisi, kıyılmış sığır eti kategorisi
Et ürünleri - pişmiş sosisler: sosisler "Doktor" kategorisi "A", "Süt" kategorisi "B", "Çay" kategorisi "B", sosisler "Süt" kategorisi "B", sosisler "Sığır eti" kategorisi " A ", shpikach
Yarı mamul büyük parça kemiksiz doğal sığır eti (soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, kategori A; bel kısmının arkasından sığır eti, kategori A; kalça kısmından sığır eti kategorisi
Yarı mamul et ve kıyma ürünleri: kıyılmış domuz eti kategorisi B, kıyılmış et Ev kategorisi B, kıyılmış sığır eti kategorisi A; Pirzola: Ev usulü, Avcılık, Köylü kategorileri B, Kiev usulü, Kargopolski
Yarı mamul et ve kıyma ürünleri: kıyılmış domuz eti kategorisi B, kıyılmış et Ev kategorisi B, kıyılmış sığır eti kategorisi A; Pirzola: Ev usulü, Avcılık, Köylü kategorileri B, Kiev usulü, Kargopolski
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et: TU 9214-028-54899698-2009'a göre kıyılmış et Klasik kategori B, kıyılmış et Ev kategorisi B; TU 9214-0'a göre kıyılmış domuz kategorisi B, kıyılmış sığır eti kategorisi B
Sığır eti ürünleri ve domuz eti: Gurme sığır eti tütsülenmiş-haşlanmış, Şenlikli karbonat tütsülenmiş-haşlanmış, Av jambonu haşlanmış TU 9213-702-00419779-12; Haşlanmış jambon Sığır eti kategorisi B, fileto Stolichny k
ET PERSONELİ: Sığır eti kategorisi A, Domuz eti kategorisi B, Ev kategorisi B.
YARI İNCELTİLMİŞ ET: Kıyılmış sığır eti kategorisi A; Kıyılmış domuz eti kategorisi B, Kıyılmış ev kategorisi B.
Sığır eti kategorisi B'den et ürünleri, sosisler - sığır etinden yarı tütsülenmiş sosis Moravian, pişmiş tütsülenmiş sosisler - cervelat Suvorovsky, sığır etinden cervelat, cervelat Derevensky, cervelat Ot Gorchich
.
ET PERSONELİ: Sığır eti kategorisi A, Domuz eti kategorisi B, Ev kategorisi B.
Soğutulmuş ve dondurulmuş kıyma. Kıyma sığır eti kategorisi A, kıyma domuz eti kategorisi B, ev kıyması kategorisi B, özel kıyma kategorisi B.
Sığır ve domuz eti lezzetleri: sığır eti kategorisi A'dan bütün parça et ürünleri - pişmemiş tütsülenmiş: Gourmet fileto, Gourmet sığır filetosu, Gourmet balyk; kuru kürlenmiş: fileto Premier, fileto Premier, balyk Pr
Yarı mamul et ürünleri, doğal ve kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et porsiyonu: biftek; Domuz eti kategorisi B'den kemiksiz yarı mamul et ürünü: shashl
YARI TÜTSÜLENMIŞ SOĞUTULMUŞ SOSISLER: Sığır eti kategorisi A, Skhodnenskaya kategorisi B, Lipetsk kategorisi B, At kategorisi C, Ev kategorisi B, Doğranmış jambon kategorisi D, Kazak kategorisi B, Fin ce
Dondurulmuş kıyma yarı mamul ürün. Kıyılmış sığır eti kategorisi A, kıyılmış ev kategorisi B, kıyılmış domuz eti kategorisi B, kıyılmış özel kategori B
Et kategorisi 1 yarım karkas ve çeyrek soğutulmuş, dondurulmuş sığır eti
Sığır eti kategorisi A'dan et ürünleri, sosisler - sığır etinden yarı tütsülenmiş sosis Moravian; haşlanmış tütsülenmiş sosisler - Suvorovsky cervelat, beef cervelat, Derevensky cervelat, Ot Gorchich cervelat
.
Domuz ve sığır eti ürünleri: Haşlanmış jambon Sığır eti kategorisi B, TU 9213-802-00419779-10; Füme pişmiş salça GOST 18256-85; Pişmiş haşlanmış domuz eti GOST R 55795-2013
pişmiş-füme et ürünleri, bütün-parça, vakumlu paketlenmiş: domuz eti kategorisi B: Orlovsky roll, Roll Orlovsky Premium, roll Tsarsky; sığır eti kategorisi B'den: Piquant roll, Imperial roll
Ürün yelpazesindeki lezzetli soğutulmuş et ürünleri: - tütsülenmiş haşlanmış sığır eti kategorisi A: Klasik fileto; - tütsülenmiş haşlanmış domuz eti kategorisi B: Baharatlı incik, Domuz fıstığı, Domuz incik, Balyk s
.
Dondurulmuş sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et ürünleri: büyük topaklar - kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), kürek kemiği, pirzola eti; küçük topak - sığır kurbağası, alt
yarı mamul ürünler m temiz doğranmış: kıyılmış sığır eti kategorisi A, kıyılmış domuz eti kategorisi B
Yarı mamul et ve et içeren ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, et ve kemik sığır eti kategorisi A: bonfile; Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et ve kemik sv
Pişmiş sosisler: haşlanmış sosis Fileto, Kremalı, Masaya, Sığır eti, Sığır eti sosisleri 1 sınıf, sosisler Favori, sosisler Sığır eti 1 sınıf, sosisler Lux
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, kesilmiş sığır eti sınıf 1, kesilmiş sığır eti sınıf 2, sığır omuz, sığır kırpıntıları,
Sığır eti kategorisi D soğutulmuş yarı mamul et içeren topaklı et ve kemik ürünleri: borsch için set, shurpa için set, et suyu için set, güveç, et ve kemik seti, kaburga, çorba seti, güveç için set, güveç için set,
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş veya dondurulmuş: sığır eti kategorisi A'dan parça et ve kemik - kemikli dana döş, kemikli dana jambon, kemikli dana omuz; et krupnokusko
Mutfak ürünlerinin hazırlanması için yarı mamul et ürünleri: sığır eti posası 1. sınıf, sığır eti posası 2. sınıf, sığır eti posası 3. sınıf, polimer streç film içinde paketlenmiş, "DarAl" marka.
Soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul doğal et ürünleri büyük boy but eti İştah Küçük topaklı kategori A gulaş İştah Küçük topaklı et ve kemik kategorileri B: gov
İKİNCİ SICAK YEMEKLER Kızarmış karbonat %100 domuz eti, Escalope %100 domuz eti, Doğal şnitzel %100 domuz eti, Sığır Stroganoff %100 domuz eti, Kızarmış domuz eti %100, Gulaş %100 domuz eti, Azu %100 domuz eti, sığır eti, Pilav 1
,
Et ürünleri. Küçük boy kemiksiz sığır eti kategorisi B Şaşlık Geleneksel'den yarı mamul ürün, Yarı mamul domuz eti küçük boy kemiksiz kategori B Kafkas Şaşlık.
Haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: 1. Sığır eti ürünleri: Sığır jambonu, Güney Jambonu; 2. Domuz eti ürünleri: Ve domuz jambonu, domuz jambonu, klasik jambon, ruble jambonu
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır eti kategorisi A'dan topak et ve kemik - Kalça kısmı, Bel kısmı, Sırt kısmı, Omuz kısmı, Göğüs kısmı, Boyun kısmı, Flank, Kesim, Şaft, Rulka taşıyıcı
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır eti kategorisi A'dan topak et ve kemik - Kalça kısmı, Bel kısmı, Sırt kısmı, Omuz kısmı, Göğüs kısmı, Boyun kısmı, Flank, Kesim, Şaft, Rulka taşıyıcı
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış: antrikot biftek, striploin biftek, ramp biftek, Madalyon biftek, Minutka biftek, flank biftek, Denver biftek, pala biftek, şnitzel, pirzola, Express biftek, biftek
Yüksek kaliteli sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et ürünleri (büyük parçalar, porsiyonlanmış, küçük parçalar): - Chateaubriand biftek, Fileto biftek mignon , Ribeye biftek, New York biftek, TopBlade biftek, s
Sığır eti: kemiksiz ve kemikli sığır eti kesimleri (1. sayfadaki Ek No. 1'e bakınız)
Et sosisleri: Sosis "Odessa" yarı tütsülenmiş birinci sınıf, Kılıflar: geniş sığır eti, orta, dar, domuz kılıfları geniş, orta, yuvarlak sığır eti No. 1,2,3,4, 40-65 mm çapında yapay kılıflar, kazlar
GOST R 54704-2011 "Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Genel özellikler: Sığır eti blokları: 1) Bağ ve yağ dokusu kütle oranı %6'dan fazla olmayan damarlı sığır eti; 2) Bağ ve yağ dokusu kütle oranı
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve kemikli yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kategoriler A: Kemikli Myasnov göğüs eti (domuz eti kategorisi 1), domates-hardal soslu bel Myasnov bifteği; - porsiyonlanmış kategoriler
- 77
Soğutulmuş domuz eti ve sığır eti füme: 1. Füme haşlanmış domuz ürünleri - Boyun, Shinka, Bel, Brisket, Rulo, Kemiksiz bacak, Balyk Kubanski, Meyveli oryantal karbonat, Et somunu, Domuz eti pr
Yarı mamul et ürünleri çeşitli yüksek kaliteli sığır eti (bkz. 1 sayfadaki Ek 1)
İşlenmiş et yan ürünleri: domuz eti, sığır eti. Ek 1'e göre. (Kod OK 005 (OKP) 921200)
İşlenmiş et: yarım karkas sığır eti, kategori 1 ve 2'nin çeyrekleri, soğutulmuş, dondurulmuş
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş yarım karkas sığır eti ve 1. ve 2. kategorilerin çeyrekleri, kemikli ve kemiksiz blok, kesilmiş ve bloklar halinde dondurulmuş
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri 1 sayfadaki Ek No. 1'e bakınız.
Dondurulmuş sığır eti blokları 1 ve 2 kategori
Çeşitli gıda aromaları, ürünler: Tavuk 705600, Soğan 703065, Salam 703095, Peynir 707298, Sığır eti 704029, 1 kg ila 30 kg ağırlığındaki bir pakette
Eritilmiş hayvansal yağ, yenilebilir, sığır eti sınıfı 1, dondurulmuş.
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Sığır etinden porsiyonlanmış et: A kategorisi langet sığır eti, A kategorisi biftex sığır eti, A kategorisi zrazy sığır eti, A kategorisi entrecote sığır eti
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: b kategorisi ev yapımı sığır eti, b kategorisi jöle için sığır eti, a kategorisi ekstra kızartma, b kategorisi sığır eti yahnisi, d kategorisi et suyu için set, kıyılmış sığır eti Semi
Pişmiş sığır eti ürünleri: Et kategorisi A: jambon Sığır eti, Çingene jambonu Et kategorisi B: Sığır eti, Çingene jambonu Et kategorisi C: Sığır jambonu, Çingene jambonu Haşlanmış domuz ürünleri
Dondurulmuş hamurda yarı mamul et ürünleri: B kategorisi etli sığır eti; B kategorisi sığır etli sığır eti; B kategorisi kuzu etli belyash; B kategorisi etli ve patatesli belyash; B kategorisi etli cheburek; arılı cheburek
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KAPALI BONELESS BEEF: A kategorisi için dana bonfile; A kategorisi sığır eti; A kategorisi rozbif; B kategorisi ev usulü sığır eti; B kategorisi sığır eti.
,
A kategorisindeki çiğ füme sığır eti ürünleri: Katalan sığır eti, Gusarskaya sığır eti; A kategorisindeki kuru kürlenmiş sığır etinden elde edilen et ürünleri: Basturma Lyonskaya, Basturma Naples; Sığır etinden elde edilen et ürünleri
-2
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
Yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: Sığır bonfile, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti. Yarı mamul et, küçük boy kemiksiz sığır eti ürünleri, A kategorisi: Azu g
-2
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış (soğutulmuş ve dondurulmuş) ürün yelpazesi: et: B kategorisi: kıyma: sığır eti; domuz eti ve sığır eti, pirzola: sığır etinden; B kategorisi: kıyılmış domuz eti, ev yapımı; pirzola için; pirzola: sığır etinden
A kategorisi haşlanmış sosisler; sığır eti, Doktorlar, Dana eti, Rus, Ayrı, Kantin, Süt, Çay kategorisi A sosisleri Özel, Kremalı, Süt, Rus, Sığır eti, sosis kategorisi A Sığır eti, Domuz eti,
Sığır etinden yarı mamul ürünler: sığır etinden A kategorisi kalça, A kategorisi kürek kemiği, A kategorisi bonfile, A kategorisi en uzun kas, A kategorisi göğüs eti; yarı mamul et ürünleri
sığır etinden kemiksiz yarı mamul et A kategorisi: sığır bonfile; sığır etinden kemiksiz büyük boy yarı mamul et ürünleri, B kategorisi: sığır göğüs eti; kemiksiz küçük boy yarı mamul et
.
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz dondurulmuş ürünler, ürün yelpazesinde: Domuz eti: A kategorisi domuz gulaşı, B kategorisi domuz rostosu; Sığır eti: A kategorisi sığır straganofu, B kategorisi sığır gulaşı
Et ürünleri. Pişmiş-tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: A kategorisindeki pişmiş-tütsülenmiş sığır eti ürünleri - mermer sığır eti, Premium sığır eti; B kategorisindeki haşlanmış-tütsülenmiş domuz eti ürünleri - oko
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz - A kategorisi: sığır eti azu, sığır eti straganof, sığır rosto, sığır but biftek; B kategorisi: domuz eti azu, domuz eti straganof, domuz but biftek, ciğer pirzola,
yarı mamul et ürünleri: sığır ve domuz etinden, B kategorisi: yağ ızgarasında Bavyera bifteği; sığır etinden G kategorisi: yağ ağında sığır kebabı. Kıyma kategorisi B: kıyılmış et Pirzoladan ev
Domuz ve sığır etinden kıyma, dondurulmuş kategori A, B. A kategorisi kıyılmış sığır eti - Sığır eti; kıyılmış sığır eti ve domuz eti, B kategorisi - Ana Sayfa
Yarı mamul kıyılmış dondurulmuş et ürünleri: B kategorisi - hamburger için pirzola - Premium sığır eti ile, Premium Helal sığır eti ile, Tuz ve biberli premium sığır eti ile, Izgara sığır eti ile B kategorisi - hamburger için pirzola
B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et porsiyonu Barbekü turşusunda pirinç sığır eti; B kategorisi sığır etinden yarı küçük parça kemiksiz et ürünleri: Hardal turşusunda sığır straganof
-2
A kategorisi sığır etinden küçük boyutlu kemiksiz yarı mamul ürünler: sığır gulaşı, sığır straganof, sığır straganof İhale sığır eti; B kategorisi yarı mamul topak kemiksiz domuz eti: kızartma için domuz eti; yarı
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Et - A kategorisi: at eti gulaşı, sığır eti gulaşı; B kategorisi: kıyılmış at eti, kıyılmış sığır eti, kıyılmış et Special, köfte Special, köfte Steppe; B kategorisi
ET KIYMALARI: A kategorisi: kıyma: sığır eti, diyet dana eti, yağsız sığır eti; B kategorisi: kıyma: Ev, koyun eti, Ukrayna, Amatör, biftek için kıyma; B kategorisi: kıyma: Özel, domuz eti, Po-mos
.
yarı mamul et ürünleri: B kategorisi - Kazan köftesi, Belyashi, Kazan usulü sığır etli mantı; B kategorisi - sığır eti ve domuz eti köftesi; sığır ve domuz etinden donanım köftesi, domuz ve sığır etli mantı; kategori
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, B kategorisi: Yağ ağında Bavyera bifteği. G kategorisi yarı mamul sığır eti ürünleri: yağlı ağda sığır kebabı. Kıyma kategorisi B: kıyma Home
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti, B kategorisi: kıyılmış sığır eti, kıyılmış Ev; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti B kategorisi: biftek, but biftek, köfte, kupaty Week-en