Sığır Kemiği GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0506: Kemik ve boynuz içi kemikleri (işlenmemiş, yağı alınmış vs. toz ve döküntüleri)
- 050690: Kemikler ve boynuz içi kemikleri; diğer (işlenmemiş, yağı, jelatini alınmış)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Gıda kemiği ve kemik kütlesi: sığır çorbası kemiği, domuz çorbası kemiği, sığır kemiği kütlesi ve domuz kemiği kütlesi
|
|
||
Gıda kemiği ve kemik kütlesi: sığır çorbası kemiği, domuz çorbası kemiği, sığır kemiği kütlesi ve domuz kemiği kütlesi
|
|
||
Et ürünleri - işlenmiş hayvansal yağ: en yüksek dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, birinci dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, kombine işlenmiş sığır kemiği yağı,
|
|
||
Yarı mamul işlenmiş et ürünleri: Çorba seti: Gıda amaçlı 1. kategori sığır kemiği (Sığır çorbası kemiği), Gıda amaçlı 1. kategori domuz kemiği (çorba domuz kemiği)
|
|
||
Yarı mamul yan ürünler: sığır dili, dana dili, domuz dili, sığır kemiği, dana kemiği, domuz kemiği, domuz kıkırdağı, domuz bacağı, domuz derili domuz yağı, domuz derisiz domuz yağı, domuz yağı sırtı
|
|
||
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri: Yenilebilir sığır kemiğinden sofra seti, kategori D; Domuz eti kemiğinden sofra seti, kategori D.
|
|
||
Sığır kemiği 1. kategorideki hayvanları beslemek için - "Tam çanak", domuz kemiği 1. kategorideki hayvanları beslemek için - "Tam çanak" , sığır ve domuz kemikleri 1. kategorideki hayvanları beslemek için
|
|
||
ET VE KEMİK YARI MAMUL ÜRÜNLER: D kategorisi sığır kemiği bulyon seti, D kategorisi domuz kemiği et suyu seti, D kategorisi domuz kaburgası, B kategorisi sığır eti çorba seti, yarı mamul sofra yemekleri ve
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: küçük parça et ve kemik kategorileri D - yenilebilir sığır kemiği, yenilebilir domuz kemiği; şekil verilmemiş kıyma kategorileri A - sığır kıyması Tüm aile için, kategori B - kıyma
|
|
||
Gıda kuzu kemiği, gıda domuz kemiği, gıda sığır kemiği
|
_
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategori B: kemiksiz sığır eti; küçük boy et ve kemik: kategori D: sığır yahnisi, incik, sığır khash; kategori D: sığır kemiği
|
|
||
Ham yağ işleme ürünleri: işlenmiş sığır yağı: premium sığır yağı; birinci sınıf sığır yağı; işlenmiş yenilebilir sığır kemiği yağı: premium; birinci sınıf,
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori B: - sığır pirzola eti; - Farmerskoe sığır pirzola eti; et ve kemik büyük ve küçük (porsiyonlanmış) kategori D: - sığır kemiği
|
|
||
Birinci kategorideki yenilebilir sığır kemiği, soğutulmuş, dondurulmuş - çorba kemiği
|
|
||
Yarı mamul küçük et parçaları geri kalanı: D kategorisi sığır kemiği; D kategorisi Domuz kemiği
|
|
||
Sığır kemiği I kategorisi Oriya gıda amaçlı (çorba kemiği, et suyu için) soğutulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
Domuz kemiği çorbası, sığır kemiği çorbası.
|
|
||
Yarı mamul işlenmiş et topakları dondurulmuş kategori D: yenilebilir sığır kemiği çeşitleri, sığır suyu için set, sığır pancar çorbası için set, oluklu kutuda paketlenmiş, net ağırlık 10 kg ila 40 kg
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
|
|
||
Kemik gıda ağırlığından yarı mamul et topakları ve paketlenmiş soğutulmuş: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Dana kemikleri; Dana eti kemikleri; Kemik çıkarıldıktan sonra prekast kemik; Kemik çıkarıldıktan sonra sığır kemiği; Dana k
|
|
||
Kemik gıda ağırlığından yarı mamul et topakları ve dondurulmuş olarak paketlenmiştir: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Buzağı kemikleri; Dana eti kemikleri; Kemik çıkarma sonrası prekast kemik; Kemik çıkarma sonrası sığır kemiği; Dana eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri küçük boyutlu kemiksiz: sığır gulaşı kategori A, domuz gulaşı kategori B; yarı mamul et küçük et ve kemik parçaları: yenilebilir sığır kemiği kategori D'den set
|
|
||
Yenilebilir domuz ve sığır jelatini, yenilebilir sığır kemiği jelatini çeşitleri: 140 Bloom, 160 Bloom, 180 Bloom, 200 Bloom, 220 Bloom, 240 Bloom, 260 Bloom, 270 Bloom. Parçacık boyutları: 6 mesh, 8 mesh, 14 mesh, 16 mesh, 20 mesh, 30 mesh, 60
|
Xiamen Huaxuan Gelatin Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN, hamur içinde et ve et içeren. Küçük boyutlu et ve kemik: set: borsch için; güveç: domuz eti, jöleli et için; sığır etinden: yenilebilir sığır kemiği; domuz eti; doğal pirzola; Melkok
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET İÇEREN HAMURLAR. Küçük boy et ve kemik: set: borsch için; güveç: domuz eti, jöleli et için; sığır eti: yenilebilir sığır kemiği; domuz eti; Küçük kemiksiz domuz pirzolası (3119567'den
|
|
||
Kuru et ürünü: Jelatin (sığır kemiğinden) 240 BLOOM (GELATIN (COW BONE) HARD CAPSULE GRADE 240 BLOOM).
|
CARTINO GELATIN CO LTD
|
🇹🇭 Thailand
|
|
soğuk ve derin dondurulmuş sığır kemiği kesimleri
|
|
||
SIĞIR ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER 1. sınıf: kalça (sığır filetosu, but, sağrı); bel (antrikot); kürek kemiği (kürek kemiği, ön kol kenarı); göğüs kemiği; 2. sınıf - boyun; 3. sınıf - ön incik. YARI FABR
|
|
||
Vakumla soğutulmuş sığır eti: boyun n c, boyun s c, kürek kemiği n c, kürek kemiği c c, kalın kenar n c, ince kenar n c, ince kenar n c, bonfile, kalın sığır filetosu n c, kalın sığır filetosu, ince sığır filetosu, ince fileto
|
|
||
Kemiksiz dondurulmuş sığır eti yarı mamulleri: kemiksiz sığır eti - kürek kemiği, kürek kemiği, but, sığır filetosu, topuk, el
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
sığır etinden yarı mamul et ürünleri: topak kemiksiz kategoriler A: bonfile, boyun, kalın kenar, kızartma için sığır eti, antrikot için sığır eti, kürek kemiği, bıçak rulosu, kürek kemiği filetosu
|
|
||
A kategorisi dondurulmuş büyük boy kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kürek kemiği Selskaya; B kategorisi dondurulmuş sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri: subscapularis (kürek kemiği
|
|
||
SIF işareti No. 4507 ile işlenmiş dondurulmuş et ürünleri, 4507 işareti: kemiksiz dondurulmuş sığır eti: kürek kemiği, kürek kemiği, boyun, göğüs eti, but, but, sığır filetosu, but; karton kutularda ambalajlama
|
JBS SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Mekanik olarak kemiği çıkarılmış et. Mekanik olarak kemiği çıkarılmış sığır eti; Mekanik olarak kemiği çıkarılmış domuz eti
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, arka çeyrek - tabanca kemiği, ön çeyrek be
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri: bonfile, kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli kürek kemiği, but eti, göğüs eti. kenar, pirzola eti, doğal biftek, atel. antrikot
|
|
||
yarı mamul topaklar, porsiyonlanmış ve sığır etinden doldurulmuş, domuz kuzusu soğutulmuş ve dondurulmuş domuz jambonu kemikte, kemikte küspe, kürek kemiği, derili kemikte kürek kemiği küspesi, kürek kemiği küspesi
|
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Kategori A: sığır döşü; sığır kürek kemiği; kaburgada sığır bonfile; sığır küspesi; sığır pirzola eti; sığır boynu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı: kategori A - ookovalok, sığır kürek kemiği, sığır bonfile, sığır fileto, sığır özleri, go
|
Svetomir Neskovic
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
|
|
||
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
|
🇹🇯 Tajikistan
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - sığır eti Imperial, Knyazheskaya; sığır filetosu Imperial; yemek kemiği; sığır bifteği Princely, Gourmet; çorba seti; jöleli et için set; güveç sığır eti; göğüs eti için
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: - sığır eti ve kemiği: sığır kafaları, sığır kuyrukları; - etli domuz eti ve sığır eti: dil, kafa eti, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, beyin; - tüylü domuz eti: kafalar, bacaklar, kuyruklar, yanaklar,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz sığır eti, kalın kenar (boyun ve kürek kemiği) ve kürek kemiği - Chuck / Blade, dondurulmuş
|
MATABOI ALIMENTOS SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden kemiksiz: Pirzola eti, kürek kemiği, bonfile, kalça kısmı, boyun kısmı, incik; kemiksiz domuz eti: jambon, kürek kemiği, bonfile, boyun, pirzola eti,
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul parça et ve et içeren ürünler: Yarı mamul kemiksiz büyük topak gıdalar: kürek kemiği, bonfile, kenar, ela tavuğu. Yarı mamul et ve kemikli topak gıdalar: kemik üzerinde kürek kemiği,
|
|
||
Dewar damarlı dondurma sistemi sığır filetosu, but, but); lumbar (antrikot); skapular (kürek kemiği, ön kol kenarı); göğüs kemiği; 2. sınıf - boyun; 3. sınıf - ön incik. YARIM FABR
|
Planer PLC
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Sığır etinden hazır ürünler: Kemikli göğüs eti, Kemikli but, Kemiksiz but, Kemikli kürek kemiği, Kemiksiz kürek kemiği, Kemiksiz boyun, Kemikli şaft, Kemiksiz şaft, Kaburga,
|
|
||
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük parçalar kategori A - kemiksiz kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), kemiksiz kürek kemiği, kürek kemiği altı kısmı
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: boyun, kemiksiz kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, omuz kısmı, kalın kenar, ince kenar, kaburga, antrikot, kaburga, bonfile, kemiksiz fileto, kemiksiz bonfile, kemiksiz bris
|
|
||
Sığır ve kuzu etinden dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: kemik üzerinde boyun; kemiksiz boyun; kemik üzerinde kürek kemiği; kemiksiz kürek kemiği; kemik üzerinde ön tibia; kemik üzerinde jambon; kemiksiz jambon; kemik üzerinde arka tibia;
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETİ: Büyük kemiksiz - boyun, kürek kemiği, kürek kemiği, Kalın sığır filetosu, yan, kesilmiş bonfile, Striploin, Ribeye, İç but, Kemik, Dış but, P
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Domuz eti: Kategori A - kırpma 8515, kırpma 9010, karbonat, sığır filetosu; Kategori B - kemiksiz kürek kemiği, kemikli kürek kemiği, göğüs eti, jambon, boyun, kemiksiz göğüs eti
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
|
|
||
Yarı mamul et Sığır, dana eti kategori A'dan topaklanmış et ve kemik Soğutulmuş veya dondurulmuş: kalça kısmı, kalça kısmı Helal, kürek kemiği, kürek kemiği Helal, sırt kısmı, cn
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır eti, salamura dahil: kürek kemiği, kürek kemiği, kalça kısmı -Bump, kalça -Subal, kalça -Kalça, incik, boyun, gerdan
|
|
||
Pişmiş ve tütsülenmiş ürünler (domuz eti, sığır eti, sakatat): karbonat, boyun, jambon, somun, haşlanmış domuz eti, fileto, domuz eti, göğüs eti, rulo, incik, kürek kemiği, incik, domuz pastırması, balyk, sığır filetosu, sığır eti
|
|
||
Sığır veya dana eti ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: "İlk yemekler için sığır veya dana eti - kemikli göğüs eti". Sığır veya dana eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: "Çorba seti"; "Guo
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri: küçük boyutlu et ve kemik - kategori A - kemikli biftek, kategori B - sığır yahnisi, kategori D - pancar çorbası için set, yemek kemiği (sığır eti, domuz eti); küçük parçalar
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler: Büyük parçalar, Kategori A: Sığır etinden - Sığır kürek kemiği; Geyik etinden - Geyik Omuzu, Geyik Pirzolası; Et ve kemik, Kategori D: Pilaki için geyik eti, Pilaki için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul kemiksiz dondurulmuş sığır eti: dondurulmuş kemiksiz sığır eti kalça iç kısmı, dondurulmuş kemiksiz sığır eti Kozmetik kürek kemiği.
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş ... Kemiksiz büyük parça kategorileri A: bonfile, sığır filetosu, boyun, göğüs eti, kürek kemiği, jambon; Yumrulu et ve kemik kategorileri A: kemikli sığır eti, s
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz etinden: "Derevenskaya" göğüs eti, "Krestyansky" karbonat, "Amatör" jambon, "Stolichnaya" fileto, kürek kemiği, "Mikhailovskaya" boyun. Sığır eti: sığır eti Lyubitelskaya
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz: pirinç sığır eti, sığır filetosu kenarı, kürek kemiği, boyun, bonfile; - kemik üzerinde büyük parçalar: incik; - küçük parça kemiksiz: gulaş, et suyu için et ve
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - kuzu eti ve kemiğinden: Kemikli kuzu jigot; topaklanmış kemiksiz sığır eti: Sığır eti pişirmek için küspe, Sığır eti rulosu; koyun eti
|
|
||
Mutfaklık et küçük parçalar, kemiksiz pişirilmiş dondurulmuş: Kürek kemiğinden sığır tendonu, Arka bacaktan sığır bağ dokusu, Ön incikten sığır bağ dokusu.
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş doğal dana eti kategorileri A, B, C, kemiksiz büyük parçalar: bonfile; antrikot; sığır filetosu rosto; but; sığır filetosu; but; jambon; kürek kemiği; but biftek; subskapular çay
|
|
||
yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: sığır etinden: kalça kısmı, kürek kemiği, en uzun kas, sığır bonfile, gurme
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul ürünler: sığır etinden A kategorisi kalça, A kategorisi kürek kemiği, A kategorisi bonfile, A kategorisi en uzun kas, A kategorisi göğüs eti; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz yarı mamul sığır eti ürünleri: langet; Yarı mamul sığır eti ve kemiği: et suyu için set; güveç.
|
|
||
Sığır eti Kategori A'dan yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - but; Sığır eti Kategori B'den yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - omuz (kürek kemiği); - servikal kısım (boyun);
|
,
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
|
|
||
Yemek kemikleri: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Dana kemikleri; Dana eti kemikleri; Domuz kemikleri; Domuz eti kemikleri; Kuzu kemikleri; Kuzu eti kemikleri; Kemik çıkarma sonrası prekast kemik; Kemik çıkarma sonrası domuz kemiği; Konuşma
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri. Kemiksiz sığır eti: sırt kısmı, kürek kemiği, boyun-omuz kısmı ve göğüs eti, kemikli sığır eti, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, tepsiler, kutular içinde paketlenmiştir,
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Büyük topak kemiksiz paketlenmiş yarı mamul et ürünleri: kategori A: sığır etinden - sığır filetosu, boyun, kürek kemiği, jambon (üst, iç, dış, yanlar
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar. Sığır eti A kategorisinden yarı mamul et ürünleri: fileto, antrikot, bonfile, sırtın en uzun kası, kalça kısmı, kürek kemiği, sığır filetosu; blok
|
|
||
Et ürünleri: Dengelenmiş çeyreklerden vakum ambalajında soğutulmuş kemiksiz sığır eti: ön ve arka incikler; kürek kemiği; servikal kısım; kalın boyun kenarı; göğüs eti; antrikot; ince sığır filetosu; paçaların dış kısmı
|
UAB Agrovet
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Yarı mamul et ürünleri Et Hit. Topak kemiksiz sığır eti Kategori A - bonfile, Kategori B - pirzola eti; Porsiyonlanmış et ve kemikli sığır eti: Kategori A - kaburga kemiği üzerinde pirzola; Kategori D - göğüs eti üzerinde
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz topaklar, sığır eti: boyun, kalın kenar, ince kenar, kürek kemiği, jambon (üst, iç, yan, dış), sığır filetosu, göğüs eti, kırpma, incik, incik, kırpma, güveç, kaburga,
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş sığır topak et ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Ön kısım, Arka kısım, Özelleştirilmiş sığır eti, Kemik üzerinde incik ile kalça, Kemik üzerinde incik ile skapular, Kaburga
|
-2009
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, sığır etinden et ve kemik: boyun, kalın kenar, ince kenar, kürek kemiği, jambon (üst, iç, yan, dış), sığır filetosu, göğüs eti, kırpma, incik, incik, kırpıntılar, güveç, kaburga,
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - A kategorisindeki sığır etinden yarı mamul et ürünleri: bıçak kısmı (kürek kemiği), kalça , boyun kısmı (boyun
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri dondurulmuş et ve et içeren topaklar, doğranmış: Kemikli jambon; Kemikte kesilmiş omuz-boyun; Kemiğe kadar but; Kemikte göğüs eti; Kemikli sığır filetosu; Kaburga; İncik, Jöleli et için set,
|
|
||
YARI MAMUL SIĞIR ETLERI. Büyük kemiksiz: boyun, omuz filetosu, kürek kemiği, Kalın sığır filetosu, yan, bonfile kesilmiş, Striploin, Ribeye, İç but, Kemik, Dış but,
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ve kemiği Ön kısmı soğutulmuş dondurulmuş, Sığır etinden yarı mamul büyük boy et ve kemik soğutulmuş dondurulmuş, Yarı mamul et ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et topak topak kemiksiz, sığır etinden (dana eti, geyik eti): kategori A - kürek kemiği, göğüs eti (sığır eti, geyik eti), kalın kenar, ince kenar, kapak
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Büyük topak kemiksiz, doğal (A, B, C, D, D kategorileri) - koyun etinden: jambon; sığır etinden: kürek kemiği, kalça kısmı; domuz etinden: boyun, bel. Kategoriler A, B, - sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden - büyük boy kemiksiz kategori A (kürek kemiği, bonfile); küçük parça kemiksiz kategori A (pirzola, gulaş, sığır straganof); at eti - küçük boy şeytan
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, ince ve büyük parçalar: A kategorisindeki kemiksiz sığır etinden büyük parçalar - kemiksiz boyun, süsleme, kemiksiz kürek kemiği, pirzola eti; B kategorisindeki kemiksiz sığır etinden büyük parçalar - karbonat
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır eti (karbonat, bonfile, bel, boyun, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, sığır filetosu, kemiksiz kürek kemiği, kalça kısmı, kemikli omuz, basturma, biltong, balyk), domuz eti (karbonat, pas
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, A kategorisi sığır etinden büyük boy kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: pirzola eti, bonfile, kürek kemiği; A kategorisi sığır etinden yarı mamul parça et ve kemik okhla
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Parçalar: Kemiksiz büyük parçalar: Sığır eti: Kategori A - bonfile, kürek kemiği, kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça)
|
|
||
Sakatattan kuru yem lezzetleri: Sığır eti: aort, meme, dudaklar ve burunlar, mide, kaltyk, bağırsaklar, kitap, toynak, akciğer, kürek kemiği, sığır beyni, skrotum, et (kırpıntılar, filetolar), kafalardan et (yanak), dana bacağı, ne
|
|