Sığır Kemiği GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Gıda kemiği ve kemik kütlesi: sığır çorbası kemiği, domuz çorbası kemiği, sığır kemiği kütlesi ve domuz kemiği kütlesi
Gıda kemiği ve kemik kütlesi: sığır çorbası kemiği, domuz çorbası kemiği, sığır kemiği kütlesi ve domuz kemiği kütlesi
Et ürünleri - işlenmiş hayvansal yağ: en yüksek dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, birinci dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, kombine işlenmiş sığır kemiği yağı,
Yarı mamul işlenmiş et ürünleri: Çorba seti: Gıda amaçlı 1. kategori sığır kemiği (Sığır çorbası kemiği), Gıda amaçlı 1. kategori domuz kemiği (çorba domuz kemiği)
Yarı mamul yan ürünler: sığır dili, dana dili, domuz dili, sığır kemiği, dana kemiği, domuz kemiği, domuz kıkırdağı, domuz bacağı, domuz derili domuz yağı, domuz derisiz domuz yağı, domuz yağı sırtı
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri: Yenilebilir sığır kemiğinden sofra seti, kategori D; Domuz eti kemiğinden sofra seti, kategori D.
Sığır kemiği 1. kategorideki hayvanları beslemek için - "Tam çanak", domuz kemiği 1. kategorideki hayvanları beslemek için - "Tam çanak" , sığır ve domuz kemikleri 1. kategorideki hayvanları beslemek için
ET VE KEMİK YARI MAMUL ÜRÜNLER: D kategorisi sığır kemiği bulyon seti, D kategorisi domuz kemiği et suyu seti, D kategorisi domuz kaburgası, B kategorisi sığır eti çorba seti, yarı mamul sofra yemekleri ve
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: küçük parça et ve kemik kategorileri D - yenilebilir sığır kemiği, yenilebilir domuz kemiği; şekil verilmemiş kıyma kategorileri A - sığır kıyması Tüm aile için, kategori B - kıyma
Gıda kuzu kemiği, gıda domuz kemiği, gıda sığır kemiği
_
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategori B: kemiksiz sığır eti; küçük boy et ve kemik: kategori D: sığır yahnisi, incik, sığır khash; kategori D: sığır kemiği
Ham yağ işleme ürünleri: işlenmiş sığır yağı: premium sığır yağı; birinci sınıf sığır yağı; işlenmiş yenilebilir sığır kemiği yağı: premium; birinci sınıf,
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori B: - sığır pirzola eti; - Farmerskoe sığır pirzola eti; et ve kemik büyük ve küçük (porsiyonlanmış) kategori D: - sığır kemiği
Birinci kategorideki yenilebilir sığır kemiği, soğutulmuş, dondurulmuş - çorba kemiği
Yarı mamul küçük et parçaları geri kalanı: D kategorisi sığır kemiği; D kategorisi Domuz kemiği
Sığır kemiği I kategorisi Oriya gıda amaçlı (çorba kemiği, et suyu için) soğutulmuş ve dondurulmuş.
Domuz kemiği çorbası, sığır kemiği çorbası.
Yarı mamul işlenmiş et topakları dondurulmuş kategori D: yenilebilir sığır kemiği çeşitleri, sığır suyu için set, sığır pancar çorbası için set, oluklu kutuda paketlenmiş, net ağırlık 10 kg ila 40 kg
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
Kemik gıda ağırlığından yarı mamul et topakları ve paketlenmiş soğutulmuş: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Dana kemikleri; Dana eti kemikleri; Kemik çıkarıldıktan sonra prekast kemik; Kemik çıkarıldıktan sonra sığır kemiği; Dana k
Kemik gıda ağırlığından yarı mamul et topakları ve dondurulmuş olarak paketlenmiştir: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Buzağı kemikleri; Dana eti kemikleri; Kemik çıkarma sonrası prekast kemik; Kemik çıkarma sonrası sığır kemiği; Dana eti
Yarı mamul et ürünleri küçük boyutlu kemiksiz: sığır gulaşı kategori A, domuz gulaşı kategori B; yarı mamul et küçük et ve kemik parçaları: yenilebilir sığır kemiği kategori D'den set
Yenilebilir domuz ve sığır jelatini, yenilebilir sığır kemiği jelatini çeşitleri: 140 Bloom, 160 Bloom, 180 Bloom, 200 Bloom, 220 Bloom, 240 Bloom, 260 Bloom, 270 Bloom. Parçacık boyutları: 6 mesh, 8 mesh, 14 mesh, 16 mesh, 20 mesh, 30 mesh, 60
Xiamen Huaxuan Gelatin Co., Ltd
🇨🇳 China
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN, hamur içinde et ve et içeren. Küçük boyutlu et ve kemik: set: borsch için; güveç: domuz eti, jöleli et için; sığır etinden: yenilebilir sığır kemiği; domuz eti; doğal pirzola; Melkok
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET İÇEREN HAMURLAR. Küçük boy et ve kemik: set: borsch için; güveç: domuz eti, jöleli et için; sığır eti: yenilebilir sığır kemiği; domuz eti; Küçük kemiksiz domuz pirzolası (3119567'den
Kuru et ürünü: Jelatin (sığır kemiğinden) 240 BLOOM (GELATIN (COW BONE) HARD CAPSULE GRADE 240 BLOOM).
CARTINO GELATIN CO LTD
🇹🇭 Thailand
soğuk ve derin dondurulmuş sığır kemiği kesimleri
SIĞIR ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER 1. sınıf: kalça (sığır filetosu, but, sağrı); bel (antrikot); kürek kemiği (kürek kemiği, ön kol kenarı); göğüs kemiği; 2. sınıf - boyun; 3. sınıf - ön incik. YARI FABR
Vakumla soğutulmuş sığır eti: boyun n c, boyun s c, kürek kemiği n c, kürek kemiği c c, kalın kenar n c, ince kenar n c, ince kenar n c, bonfile, kalın sığır filetosu n c, kalın sığır filetosu, ince sığır filetosu, ince fileto
Kemiksiz dondurulmuş sığır eti yarı mamulleri: kemiksiz sığır eti - kürek kemiği, kürek kemiği, but, sığır filetosu, topuk, el
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
🇵🇾 Paraguay
sığır etinden yarı mamul et ürünleri: topak kemiksiz kategoriler A: bonfile, boyun, kalın kenar, kızartma için sığır eti, antrikot için sığır eti, kürek kemiği, bıçak rulosu, kürek kemiği filetosu
A kategorisi dondurulmuş büyük boy kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kürek kemiği Selskaya; B kategorisi dondurulmuş sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri: subscapularis (kürek kemiği
SIF işareti No. 4507 ile işlenmiş dondurulmuş et ürünleri, 4507 işareti: kemiksiz dondurulmuş sığır eti: kürek kemiği, kürek kemiği, boyun, göğüs eti, but, but, sığır filetosu, but; karton kutularda ambalajlama
JBS SA
🇧🇷 Brazil
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
Mekanik olarak kemiği çıkarılmış et. Mekanik olarak kemiği çıkarılmış sığır eti; Mekanik olarak kemiği çıkarılmış domuz eti
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, arka çeyrek - tabanca kemiği, ön çeyrek be
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri: bonfile, kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli kürek kemiği, but eti, göğüs eti. kenar, pirzola eti, doğal biftek, atel. antrikot
yarı mamul topaklar, porsiyonlanmış ve sığır etinden doldurulmuş, domuz kuzusu soğutulmuş ve dondurulmuş domuz jambonu kemikte, kemikte küspe, kürek kemiği, derili kemikte kürek kemiği küspesi, kürek kemiği küspesi
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Kategori A: sığır döşü; sığır kürek kemiği; kaburgada sığır bonfile; sığır küspesi; sığır pirzola eti; sığır boynu
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı: kategori A - ookovalok, sığır kürek kemiği, sığır bonfile, sığır fileto, sığır özleri, go
Svetomir Neskovic
🇷🇸 Serbia
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
🇹🇯 Tajikistan
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - sığır eti Imperial, Knyazheskaya; sığır filetosu Imperial; yemek kemiği; sığır bifteği Princely, Gourmet; çorba seti; jöleli et için set; güveç sığır eti; göğüs eti için
İşlenmiş et yan ürünleri: - sığır eti ve kemiği: sığır kafaları, sığır kuyrukları; - etli domuz eti ve sığır eti: dil, kafa eti, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, beyin; - tüylü domuz eti: kafalar, bacaklar, kuyruklar, yanaklar,
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz sığır eti, kalın kenar (boyun ve kürek kemiği) ve kürek kemiği - Chuck / Blade, dondurulmuş
MATABOI ALIMENTOS SA
🇧🇷 Brazil
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden kemiksiz: Pirzola eti, kürek kemiği, bonfile, kalça kısmı, boyun kısmı, incik; kemiksiz domuz eti: jambon, kürek kemiği, bonfile, boyun, pirzola eti,
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
Sığır etinden yarı mamul parça et ve et içeren ürünler: Yarı mamul kemiksiz büyük topak gıdalar: kürek kemiği, bonfile, kenar, ela tavuğu. Yarı mamul et ve kemikli topak gıdalar: kemik üzerinde kürek kemiği,
Dewar damarlı dondurma sistemi sığır filetosu, but, but); lumbar (antrikot); skapular (kürek kemiği, ön kol kenarı); göğüs kemiği; 2. sınıf - boyun; 3. sınıf - ön incik. YARIM FABR
Planer PLC
🇬🇧 United Kingdom
Sığır etinden hazır ürünler: Kemikli göğüs eti, Kemikli but, Kemiksiz but, Kemikli kürek kemiği, Kemiksiz kürek kemiği, Kemiksiz boyun, Kemikli şaft, Kemiksiz şaft, Kaburga,
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük parçalar kategori A - kemiksiz kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), kemiksiz kürek kemiği, kürek kemiği altı kısmı
Yarı mamul sığır eti ürünleri: boyun, kemiksiz kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, omuz kısmı, kalın kenar, ince kenar, kaburga, antrikot, kaburga, bonfile, kemiksiz fileto, kemiksiz bonfile, kemiksiz bris
Sığır ve kuzu etinden dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: kemik üzerinde boyun; kemiksiz boyun; kemik üzerinde kürek kemiği; kemiksiz kürek kemiği; kemik üzerinde ön tibia; kemik üzerinde jambon; kemiksiz jambon; kemik üzerinde arka tibia;
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETİ: Büyük kemiksiz - boyun, kürek kemiği, kürek kemiği, Kalın sığır filetosu, yan, kesilmiş bonfile, Striploin, Ribeye, İç but, Kemik, Dış but, P
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Domuz eti: Kategori A - kırpma 8515, kırpma 9010, karbonat, sığır filetosu; Kategori B - kemiksiz kürek kemiği, kemikli kürek kemiği, göğüs eti, jambon, boyun, kemiksiz göğüs eti
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
Yarı mamul et Sığır, dana eti kategori A'dan topaklanmış et ve kemik Soğutulmuş veya dondurulmuş: kalça kısmı, kalça kısmı Helal, kürek kemiği, kürek kemiği Helal, sırt kısmı, cn
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır eti, salamura dahil: kürek kemiği, kürek kemiği, kalça kısmı -Bump, kalça -Subal, kalça -Kalça, incik, boyun, gerdan
Pişmiş ve tütsülenmiş ürünler (domuz eti, sığır eti, sakatat): karbonat, boyun, jambon, somun, haşlanmış domuz eti, fileto, domuz eti, göğüs eti, rulo, incik, kürek kemiği, incik, domuz pastırması, balyk, sığır filetosu, sığır eti
Sığır veya dana eti ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: "İlk yemekler için sığır veya dana eti - kemikli göğüs eti". Sığır veya dana eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: "Çorba seti"; "Guo
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri: küçük boyutlu et ve kemik - kategori A - kemikli biftek, kategori B - sığır yahnisi, kategori D - pancar çorbası için set, yemek kemiği (sığır eti, domuz eti); küçük parçalar
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler: Büyük parçalar, Kategori A: Sığır etinden - Sığır kürek kemiği; Geyik etinden - Geyik Omuzu, Geyik Pirzolası; Et ve kemik, Kategori D: Pilaki için geyik eti, Pilaki için sığır eti
Yarı mamul kemiksiz dondurulmuş sığır eti: dondurulmuş kemiksiz sığır eti kalça iç kısmı, dondurulmuş kemiksiz sığır eti Kozmetik kürek kemiği.
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
🇵🇾 Paraguay
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş ... Kemiksiz büyük parça kategorileri A: bonfile, sığır filetosu, boyun, göğüs eti, kürek kemiği, jambon; Yumrulu et ve kemik kategorileri A: kemikli sığır eti, s
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz etinden: "Derevenskaya" göğüs eti, "Krestyansky" karbonat, "Amatör" jambon, "Stolichnaya" fileto, kürek kemiği, "Mikhailovskaya" boyun. Sığır eti: sığır eti Lyubitelskaya
Soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz: pirinç sığır eti, sığır filetosu kenarı, kürek kemiği, boyun, bonfile; - kemik üzerinde büyük parçalar: incik; - küçük parça kemiksiz: gulaş, et suyu için et ve
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - kuzu eti ve kemiğinden: Kemikli kuzu jigot; topaklanmış kemiksiz sığır eti: Sığır eti pişirmek için küspe, Sığır eti rulosu; koyun eti
Mutfaklık et küçük parçalar, kemiksiz pişirilmiş dondurulmuş: Kürek kemiğinden sığır tendonu, Arka bacaktan sığır bağ dokusu, Ön incikten sığır bağ dokusu.
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş doğal dana eti kategorileri A, B, C, kemiksiz büyük parçalar: bonfile; antrikot; sığır filetosu rosto; but; sığır filetosu; but; jambon; kürek kemiği; but biftek; subskapular çay
yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: sığır etinden: kalça kısmı, kürek kemiği, en uzun kas, sığır bonfile, gurme
Sığır etinden yarı mamul ürünler: sığır etinden A kategorisi kalça, A kategorisi kürek kemiği, A kategorisi bonfile, A kategorisi en uzun kas, A kategorisi göğüs eti; yarı mamul et ürünleri
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz yarı mamul sığır eti ürünleri: langet; Yarı mamul sığır eti ve kemiği: et suyu için set; güveç.
Sığır eti Kategori A'dan yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - but; Sığır eti Kategori B'den yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - omuz (kürek kemiği); - servikal kısım (boyun);
,
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
Yemek kemikleri: Sığır kemikleri; Sığır eti kemikleri; Dana kemikleri; Dana eti kemikleri; Domuz kemikleri; Domuz eti kemikleri; Kuzu kemikleri; Kuzu eti kemikleri; Kemik çıkarma sonrası prekast kemik; Kemik çıkarma sonrası domuz kemiği; Konuşma
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri. Kemiksiz sığır eti: sırt kısmı, kürek kemiği, boyun-omuz kısmı ve göğüs eti, kemikli sığır eti, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, tepsiler, kutular içinde paketlenmiştir,
, Russian Federation
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Büyük topak kemiksiz paketlenmiş yarı mamul et ürünleri: kategori A: sığır etinden - sığır filetosu, boyun, kürek kemiği, jambon (üst, iç, dış, yanlar
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar. Sığır eti A kategorisinden yarı mamul et ürünleri: fileto, antrikot, bonfile, sırtın en uzun kası, kalça kısmı, kürek kemiği, sığır filetosu; blok
Et ürünleri: Dengelenmiş çeyreklerden vakum ambalajında soğutulmuş kemiksiz sığır eti: ön ve arka incikler; kürek kemiği; servikal kısım; kalın boyun kenarı; göğüs eti; antrikot; ince sığır filetosu; paçaların dış kısmı
UAB Agrovet
🇱🇹 Lithuania
Yarı mamul et ürünleri Et Hit. Topak kemiksiz sığır eti Kategori A - bonfile, Kategori B - pirzola eti; Porsiyonlanmış et ve kemikli sığır eti: Kategori A - kaburga kemiği üzerinde pirzola; Kategori D - göğüs eti üzerinde
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz topaklar, sığır eti: boyun, kalın kenar, ince kenar, kürek kemiği, jambon (üst, iç, yan, dış), sığır filetosu, göğüs eti, kırpma, incik, incik, kırpma, güveç, kaburga,
Dondurulmuş ve soğutulmuş sığır topak et ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Ön kısım, Arka kısım, Özelleştirilmiş sığır eti, Kemik üzerinde incik ile kalça, Kemik üzerinde incik ile skapular, Kaburga
-2009
🇧🇾 Belarus
Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, sığır etinden et ve kemik: boyun, kalın kenar, ince kenar, kürek kemiği, jambon (üst, iç, yan, dış), sığır filetosu, göğüs eti, kırpma, incik, incik, kırpıntılar, güveç, kaburga,
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - A kategorisindeki sığır etinden yarı mamul et ürünleri: bıçak kısmı (kürek kemiği), kalça , boyun kısmı (boyun
Yarı mamul sığır eti ürünleri dondurulmuş et ve et içeren topaklar, doğranmış: Kemikli jambon; Kemikte kesilmiş omuz-boyun; Kemiğe kadar but; Kemikte göğüs eti; Kemikli sığır filetosu; Kaburga; İncik, Jöleli et için set,
YARI MAMUL SIĞIR ETLERI. Büyük kemiksiz: boyun, omuz filetosu, kürek kemiği, Kalın sığır filetosu, yan, bonfile kesilmiş, Striploin, Ribeye, İç but, Kemik, Dış but,
Yarı mamul sığır eti ve kemiği Ön kısmı soğutulmuş dondurulmuş, Sığır etinden yarı mamul büyük boy et ve kemik soğutulmuş dondurulmuş, Yarı mamul et ürünü
🇧🇾 Belarus
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et topak topak kemiksiz, sığır etinden (dana eti, geyik eti): kategori A - kürek kemiği, göğüs eti (sığır eti, geyik eti), kalın kenar, ince kenar, kapak
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Büyük topak kemiksiz, doğal (A, B, C, D, D kategorileri) - koyun etinden: jambon; sığır etinden: kürek kemiği, kalça kısmı; domuz etinden: boyun, bel. Kategoriler A, B, - sığır eti
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden - büyük boy kemiksiz kategori A (kürek kemiği, bonfile); küçük parça kemiksiz kategori A (pirzola, gulaş, sığır straganof); at eti - küçük boy şeytan
Yarı mamul et ürünleri, ince ve büyük parçalar: A kategorisindeki kemiksiz sığır etinden büyük parçalar - kemiksiz boyun, süsleme, kemiksiz kürek kemiği, pirzola eti; B kategorisindeki kemiksiz sığır etinden büyük parçalar - karbonat
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır eti (karbonat, bonfile, bel, boyun, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, sığır filetosu, kemiksiz kürek kemiği, kalça kısmı, kemikli omuz, basturma, biltong, balyk), domuz eti (karbonat, pas
yarı mamul et ürünleri, A kategorisi sığır etinden büyük boy kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: pirzola eti, bonfile, kürek kemiği; A kategorisi sığır etinden yarı mamul parça et ve kemik okhla
Sığır ve domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Parçalar: Kemiksiz büyük parçalar: Sığır eti: Kategori A - bonfile, kürek kemiği, kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça)
Sakatattan kuru yem lezzetleri: Sığır eti: aort, meme, dudaklar ve burunlar, mide, kaltyk, bağırsaklar, kitap, toynak, akciğer, kürek kemiği, sığır beyni, skrotum, et (kırpıntılar, filetolar), kafalardan et (yanak), dana bacağı, ne