soğutulmuş biftek GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 0304: Balık filetoları ve diğer balık etleri (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul et topakları: Filet mignon biftek, Chateaubriand biftek, Rib eye biftek, New York biftek, Pala biftek, Barbekü pala biftek, Barbekü bonfile, Fileto Premium, Ranch biftek, Gaucho biftek, Asa biftek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kategori A, soğutulmuş ve dondurulmuş: BIFTEK FLET AIRON. BOYUN BIFTEK CHUCK AY ROLL. BIFTEK CHAK TENDER. BIFTEK MADALYON. BIFTEK TOP_BREYD. STEAK DENVER. BIFTEK VEGAS STRIP. RIBEI
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (topaklanmış, porsiyonlanmış) kemiksiz sığır etinden dondurulmuş ve soğutulmuş olarak her yerde kayıt altına alınır: Kategori A: biftek Denver; Ribeye biftek; Sığır filetosu biftek; Üst Bıçak biftek; biftek Üç Tip;
|
|
||
Yarı mamul ürünler, soğutulmuş kıyılmış balık çeşitleri: Sarımsak ve otlarla marine edilmiş somon biftek; Limon ve otlarla marine edilmiş somon biftek; Akdeniz turşusunda somon biftek; Pembe somon biftek
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul sığır eti ürünleri Kemiksiz: Doğal dana biftek; Zrazy; Langet; Antrikot; But biftek; Pirinç biftek; Biftek; Jambonlu rulo; Dana dana eti
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kuzu biftek, Soğanlı ve biberli dana ve domuz biftek, Soğanlı, otlu ve sarımsaklı domuz biftek, Mermerden doğranmış biftek doğası g
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kemiksiz ve et ve kemik porsiyonları kategorileri A: Biftek (Top Side Steak), Biftek Ossobuco (Osso buco), Biftek (Rump), Dana Biftek Vegas Strip,
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul sığır eti ürünleri: sığır straganof, azu, şaşlık, gulaş, kızartma, doğal dana biftek, langette, antrikot, but biftek, pirinç biftek, biftek, rulo ile
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti: Doğal biftek, antrikot, dana straganof, rosto, pirinçli biftek, göğüs eti, kürek kemiği, jambon, biftek, kaburga, çorba seti, gulaş için küspe, kalın fileto, kalça kısmı
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti ve kemik yarı mamulleri (A, B, C kategorileri): - büyük parçalar: "Goodman DA"; - porsiyonlanmış: T-bone biftek "T-Bon"; Porter House T-bone biftek; Kaburga biftek
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: A kategorisi sığır etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri: - kemiksiz: natürel biftek, antrikot, pirinç biftek, biftek, pirinç dana eti; - myasokost
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: A kategorisi sığır etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri: - kemiksiz: natürel biftek, antrikot, pirinçli biftek, biftek, dana ruhu
|
|
||
Soğutulmuş et mutfak ürünleri: antrikot, dana straganof, domuz pirzolası, patatesli domuz pirzolası, biftek, doğranmış biftek, Po-Cossack biftek, mantarla doldurulmuş dana eti, dana gulaş, ızgara sosis
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: A kategorisi kalın kenarlı genç boğadan Biftek Myasnov; Omuz bonfileden Biftek Myasnov (Üst bıçak biftek) genç boğa, A kategorisi; Kal
|
- 77
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kupaty; Izgara mixet; Domuz biftek; Antrikot biftek; Biftek için kıyma; Domuz kebabı; Milanese şnitzel; Sığır Souvide Omuz; Kuzu etinden Lula Kebap; Domuz bonfile
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti ürünleri: - haşlanmış: Moskova bifteği, Kokulu biftek, Rus bifteği, lapa lapa biftek, biftek Yemek odası; - haşlanmış-füme: Ev yapımı fileto, Lubitelskaya göğüs eti, Delhi bifteği
|
|
||
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - marine edilmiş balık kebapları; - biftek, fileto, fileto parçası, marine (sos) içinde alay balığı; - biftek, fileto, fileto parçası, aromalı balık; - biftek, fileto, fileto parçası, tes
|
|
||
Yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kategori A: doğal biftek, langette, antrikot, escalope, şnitzel pirzola, but biftek, barbekü için et, sığır straganof, kızartma
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır etinden porsiyonlanmış: kategori A - biftek (bonfile bonfile, kalın kenardan Ribeye, ince kenardan Strip loin; et ve kemik kategorileri B - bonfile biftek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: küçük parçalar, kategori B-barbekü piknik, pilaki için sığır eti; porsiyonlanmış, kategori A-biftek, şenlikli but biftek, antrikot; küçük parçalar, kategori
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kategori A: kemiksiz topak - "ekstra" bonfile; kemiksiz porsiyonlar - "ekstra" biftek, "ekstra" but biftek; küçük kemiksiz gulaş "ekstra
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavuk ürünleri: tavuk biftek; tavuk şnitzel; tavuk but biftek; tavuk burger; tavuk pirzola: "De-Voliai", "Student", "Youth", "Kiev", "Creamy", "Classic", "K
|
|
||
Vakum altında paketlenmiş soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: porsiyonlanmış kemiksiz kategori A "Ribeye" biftek, porsiyonlanmış et ve kemik kategori B biftek "Ti-Bon".
|
|
||
Soğutulmuş dahil balık mutfak ürünleri: - kızartılmış: ızgarada somon biftek, somon biftek, ızgarada levrek (karkas), levrek (karkas), ızgarada somon şiş, somon şiş, ızgarada dorado (karkas)
|
|
||
Balık mutfağı yarı mamulleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Alabalık madalyonu, Rus usulü balık, Provence otlu somon biftek, Barbekü turşusunda alabalık biftek.
|
|
||
Baharat ve çeşni içeren soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Hindi biftek, Tavuk biftek, Ördek köfte, Fileto marine edilmiş bıldırcın, ördek kebap,
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yan ürünler ve bunlardan elde edilen yarı mamul ürünler. Sakatattan yarı mamul et ürünleri: A kategorisi pala-biftek, B kategorisi marine edilmiş pala-biftek; İşlenmiş yan ürünler: Kuzu dilleri, Sığır yanağı
|
|
||
Soğutulmuş seitan öğle yemeği yemekleri: seitan, seitan biftek, seitan balık biftek, füme seitan, gulaş, seitan aperatif, seitan füme aperatif, seitan baharatlı aperatif, haşlanmış domuz eti, jambon, pastırma, co burger köftesi, pirzola,
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş kıyma: yarı mamul et ürünleri - kategori B - Kıyılmış biftek, kategori D - Kıyılmış but biftek; yarı mamul et içeren ürünler - kategori B - Moskova pirzolası
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: sığır etinden: kemiksiz sığır eti Special, antrikot, biftek, but biftek, langet, doğal zrazy, Duhovaya sığır eti, azure, beefstroganov, sığır rostosu, sığır gulaşı
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren ürünler, kıyılmış, soğutulmuş, dondurulmuş: - et, kıyılmış ekmek içinde kalıplanmış Kategori B: biftek; Kategori D: but biftek. Yarı mamul et içeren ürünler, doğranmış, tavada kalıplanmış
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş formda doğranmış yarı mamul et ve et içeren ürünler: B kategorisi: doğranmış et şnitzel, doğranmış dana biftek, Dana biftek, Ev yapımı kıyma, Pirzola, Ba
|
.
|
|
|
Sığır ve domuz sakatatından yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Karaciğer: kızartma için, unlu ekmek içinde kızartma için, pilaki için, fırınlama için; karaciğerden but biftek; renkli ekmek içinde karaciğer but biftek; karaciğerden kebap
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: lahana sarması, tembel lahana sarması, princely zrazy, biber dolması, Irkutsk poses, et biftek, et but biftek, şnitzel Muhafızlar, kupaty
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (sığır eti, domuz eti), soğutulmuş dondurulmuş: büyük kemiksiz kategoriler A - Doğal biftek, Langet, Bonfile, Antrikot , But biftek, Doğal pirzola, Fırında sığır eti, Fırında domuz eti, E
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et Porsiyon: biftek, but biftek Şenlikli , Şişte lokum ruloları, rulolar Gurme Küçük topaklar: sığır straganof Doğu , azu Po Tatarsk
|
|
||
Soğutulmuş balık ve deniz ürünleri mutfak ürünleri: ekmek kırıntılarında kalamar, somon balığı, kızarmış navaga, domates soslu ringa balığı, Rus mezesi, somon köftesi, ringa balığı heh, kızarmış somon biftek, alabalık biftek
|
|
||
A, B, C kategorilerinde soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: Topak: - büyük kemiksiz: Rozbif, Boyun eti, Omuz eti; - porsiyonlanmış kemiksiz: Bonfile, Chuck Madalyon biftek, Üç tip biftek, Ch
|
|
||
Küçük et parçaları içeren soğutulmuş domuz yarı mamulü: kategori A: Bel biftek, Domuz biftek, Bavyera fileto; kategori B: İkinci yemekler için fileto
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: bonfile; pirinçli dana eti; langet; antrikot; biftek; but biftek Festival; Şişte lokum ruloları; Gurme ruloları; bonfile; şnitzel; pirzola
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A: sığır kıyması, yağsız sığır kıyması, dana kıyması, dana bonfile kıyması; biftek kıyması, hamburger, klasik hambarger; kıyılmış biftek
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dana etinden kemiksiz kategori A, soğutulmuş: Dana antrikot, Dana but biftek, Dana langet, Dana biftek; Yarı mamul et topak kemiksiz et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et, A, B, C, D, D kategorilerindeki et içeren ürünler soğutulmuş, marine veya sos içinde dondurulmuş, marine veya sos olmadan, baharatlı ve baharatsız: porsiyonlanmış: but biftek, domuz biftek, pirzola cu
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A natürel biftek, langette, antrikot, pirinçli dana eti, biftek, pirinçli dana eti, natürel pirzola, dana straganof, azu. Kategori B Şaşlık, gulaş, şaşlık
|
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: - marine edilmiş büyük boy kemiksiz: marine edilmiş dana gulaş, marine edilmiş dana biftek, barbekü için yuvarlak rambo biftek, kırmızı marine edilmiş dana pirzola; -bes
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: Kategori B: Kıyılmış biftek; Kategori D: Kıyılmış but biftek. Yarı mamul et içeren kıyılmış ürünler
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş kıyma: yarı mamul et ürünleri: kategori B - Kıyılmış biftek , kategori G - Kıyılmış but biftek; yarı mamul et içeren ürünler: kategori B - Moskova çikolatası
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş ürünler: Antrikot; But biftek; Dana gulaş; Dana straganof; Dana etinden azu; Biftek; Kıyma; Jöleli et için dana incik; Dana döş; Dana çorbası seti; К
|
|
||
Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler, doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: amatör şnitzel, doğranmış biftek, but biftek Juicy, tatlı biberli ve peynirli pirzola, pirzola Home, galantine Special, zrazy wit
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri, porsiyonlanmış, kategori A: domuz escalope, domuz şnitzel, barbekü biftek, domuz örgü; kategori B: domuz pirzola, biftek
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz eti, kuzu eti ve soğutulmuş geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı işlenmiş sığır eti parçaları, porsiyonlanmış, kemiksiz: A kategorisi antrikot, but biftek, langette, pirzola, biftek; B kategorisi
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış dondurulmuş ve soğutulmuş: Pirzola Ev yapımı biftek; Pirzola Kehribar soğanlı biftek; Pirzola Sulu; Ev usulü hindi pirzola; Pirzola 3 et; Pirzola İçin
|
|
||
Soğutulmuş dahil balık mutfak ürünleri: - kızartılmış: ızgarada somon biftek, somon biftek, ızgarada levrek (karkas), levrek (karkas), ızgarada somon şiş, somon şiş, ızgarada dorado (karkas)
|
|
||
Yarı mamul et içeren kıyma Soğutulmuş veya dondurulmuş kategoriler D: kıyma Şehir, kıyma Ev, biftek Sığır eti ile, biftek Klasik, şnitzel Aromatik, şnitzel Sığır eti ile, pirzola Domashn
|
|
||
Yabani kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (keklik, orman tavuğu, bıldırcın, hindi, kaz, ela tavuğu, ördek, sülün, devekuşu) doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: pirzola, but biftek, biftek, zrazy, dolgulu krep, sc
|
|
||
Kanatlı etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: Tavuk biftek, Tavuk şnitzel, Tavuk but biftek, Tavuk burger, Öğrenci tavuk Kiev pirzola, Kievski pirzola, De-l
|
|
||
Yemeye hazır soğutulmuş balık ve deniz ürünleri mutfak ürünleri: kızarmış balık biftekleri, haşlanmış balık biftekleri, kızarmış yarım karkas balık, haşlanmış yarım karkas balık, kızarmış balık filetosu, haşlanmış balık filetosu, balık tohumları
|
|
||
Mutfak balık ürünleri, soğutulmuş: Atlantik somon fileto ve ıspanaktan lazanya, Atlantik somon biftek, kızarmış Atlantik somon biftek, ekmek kırıntılarında kızarmış nehir turna levreği filetosu, nehir mahkemesi filetosu
|
|
||
Soğutulmuş et yarı mamulleri: Pastırma, Biftek, Pastırma Salatası, Domuz Sandviç, Rozbifli Sandviç, Antrikotlu Biftek Sandviç, Ezmeli Bruschetta (dana ciğeri), Jambonlu Bruschetta, Rozbifli Salata
|
|
||
YARI MAMUL BALIK MUTFAK ÜRÜNÜ. AFRİKA YAYIN BALIĞI SOMA ÜRÜNLERİ SOĞUTULMUŞ ve DONDURULMUŞ: baharatlı kesilmiş yayın balığı (karkas, biftek, fileto, parçalara ayrılmış dahil); baharatlı kesilmiş yayın balığı (karkas, parça, biftek
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş soslu piliç etinden doğal yarı mamul ürünler: Biberiye soslu Provencal fileto biftek, Kırmızı biberli domates soslu Napoliten fileto biftek, Soslu küçük Provencal fileto
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul kıyma ürünleri (sığır eti, domuz eti, kuzu eti, geyik eti, tavşan eti, boğa eti): pirzola, köfte, kıyma, ezme, biftek, kupati, but biftek, şnitzel, şaşlık; karkasların salamura edilmiş kısımları: o
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller, soğutulmuş ve dondurulmuş: köfte; doğranmış doğal biftek Maybeer; doğal biftek; etli ve pirinçli lahana sarması; tembel lahana sarması Maybeer; Maybeer dana gulaş;
|
|
||
Soğutulmuş dahil balık mutfak ürünleri: - kızartılmış: ızgarada somon biftek, somon biftek, ızgarada levrek (karkas), levrek (karkas), ızgarada somon şiş, somon şiş, ızgarada dorado (karkas)
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri - küçük boy kemiksiz sığır eti: Yaş olgunlaştırılmış sığır etinin kalın kenarından Ribeye biftek, Kalın kuru olgunlaştırılmış sığır etinden Steak Ribeye; Tondan Steak New York biftek
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: B kategorisi porsiyon sığır eti - doğal biftek, langette, antrikot, but biftek, doğal zrazy, şnitzel; B kategorisi küçük boy sığır eti - sığır straganof, azu,
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Burger için kıyılmış tavuk biftek, Hamburger için kıyılmış tavuk biftek, Tavuk Galantin, Cordon Blyu, Pozharskaya pirzola, Tavuk köfte, Piliçten Lula kebap
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Etli lahana dolması, Burger için dana etinden biftek, Burger için dana eti, Etli tembel lahana sarması, Ev pirzolası, Et pirzola, Biftekten lula kebabı
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Etli lahana dolması, Burger için dana etinden biftek, Burger için dana eti, Etli tembel lahana sarması, Ev pirzolası, Et pirzola, Biftekten lula kebabı
|
|
||
Soğutulmuş etli mutfak ürünleri: Fırında patatesli biftek, köy usulü patatesli Azu bifteği, patates püreli Stroganov usulü biftek, pilav ve nohutlu Pilatti soslu köfte.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. 1. A kategorisinden yarı mamul sığır eti porsiyonları: antrikot, langette, biftek, but biftek 2. B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et ürünleri:
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış: antrikot biftek, striploin biftek, ramp biftek, Madalyon biftek, Minutka biftek, flank biftek, Denver biftek, pala biftek, şnitzel, pirzola, Express biftek, biftek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Doğranmış biftek, Domuz gulaşı, Domashnyaya pirzola, Doğal pirzola, İncik rulo, Aromatik pastırma. Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve sebze ürünleri: Gol
|
🇧🇾 Belarus
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI BALIK: Balık (kesilmemiş, kesilmiş, içi boşaltılmış, dondurulmuş, çözülmüş, soğutulmuş, paketlenmiş), fileto, karkas, sırt, parça, biftek (dondurulmuş, çözülmüş, yaklaşık
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri: Kategoriler B: - sığır kıyması, ev yapımı kıyma, amatör kıyma. Kategoriler B: - kıyılmış biftek, doğranmış biftek Yeni, peynirli biftek, but biftek, but biftek Yeni, biftek köftesi,
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş balık ürünleri: mezgit biftekleri, navaga biftekleri, pembe somon biftekleri, uskumru biftekleri, pollock biftekleri, pollock biftekleri, KING-FROST markası
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti doğranmış: yarı mamul et, kalıplanmış, kategori B: Boyarsky biftek, Rus bifteği, Sulu biftek, Dvoryansky biftek, Merchant biftek, Moskovsky biftek. Ürün
|
|
||
Et mutfak ürünleri kıyılmış kalıplanmış: Dana hamburger biftek klasik; Hamburger biftek dana barbekü; Pastırmalı dana hamburger biftek; Hamburger biftek dana biber; Dana biftek
|
|
||
Yüksek kaliteli sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et ürünleri (büyük parçalar, porsiyonlanmış, küçük parçalar): - Chateaubriand biftek, Fileto biftek mignon , Ribeye biftek, New York biftek, TopBlade biftek, s
|
|
||
Kalıplanmış sığır eti, domuz eti, doğranmış kuzu etinden yarı mamul et ürünleri: Kıyılmış bonfile biftek, kıyılmış dana biftek, dana biftek, dana pirzola, domuz pirzola, kuzu pirzola, Filet mignon biftek, biftek
|
|
||
Et mutfak ürünleri kıyılmış kalıplanmış: Dana hamburger biftek klasik; Hamburger biftek dana barbekü; Pastırmalı dana hamburger biftek; Hamburger biftek dana biber; Dana biftek
|
|
||
Kızarmış balık mutfak ürünleri: pane somon biftek, baharatlı ve otlu somon biftek, pane alabalık biftek, marine edilmiş balık biftek, baharatlı ve otlu balık biftek. Izgara ürünler: ızgara somon,
|
|
||
Mutfak ürünleri. Garnitürlü veya garnitürsüz, soslu, soğutulmuş ve dondurulmuş etten ikinci öğle yemeği yemekleri - 150 g ila 1000 g ağırlığındaki tüketici kaplarında porsiyonlar halinde paketlenmiştir. Garnitürlü biftek, Kotle
|
|
||
Soğutulmuş et mutfak ürünleri: topaklı, küçük boyutlu, ekmekli, doğranmış. domuz kebabı, doğranmış biftek, karaciğer (sığır eti) krepleri, karaciğer (domuz eti) krepleri, ev yapımı pirzola,
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - kemiksiz küçük parça kategorileri A: kuru erikli sığır filetosundan rosto Myasnov; - kemiksiz küçük parça kategorileri B: sığır etinden biftek
|
- 77
|
|
|
OJSC "Aleksinsky et paketleme tesisi" markalı kanatlı etinden soğutulmuş yarı mamul ürünler: hindi but, hindi baget, hindi baget biftek, hindi kanat, hindi boyun, hindi kuyruk, hindi göğüs f
|
|
||
yarı mamul et içeren doğranmış soğutulmuş, dondurulmuş: kıyılmış et ve paketlenmiş: kategori B - biftekler için; Kategori D - evde, Petrovsky, Amatör, Aile, Baharatlı, İştah açıcı. Formun pirzolaları
|
|
||
HAZIR DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ COOKY ÜRÜNLERI: - doğranmış pirzola; - sığır köftesi; - meme; - biber dolması; - biftek; - kızarmış köfte; - köfte; -doll; - sığır eti ile manti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş ve/veya dondurulmuş - kategori B "Kıyılmış dana biftek", "Rum bifteği" -kategori C Moskova pirzola -kategori D ev yapımı pirzola
|
|
||
Hindi etinden doğal yarı mamul ürünler: küçük fileto, incelikli fileto, göğüs biftek, bacak bacak, bacak biftek, but biftek, kemiksiz but, baget biftek, kemiksiz baget, kanat (bütün), et snack bar, madalyon,
|
|
||
Mutfak ürünleri. Soğutulmuş, dondurulmuş, paketlenmiş ikinci yemekler: Büyük bir parça halinde kızartılmış et. Hamurda kızartılmış domuz eti. Biftek. Langet. Antrikot. Sığır straganof. Kızartma. Kebap. Doğal pirzola. Escalope.
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: kategori B - kıyılmış ren geyiği eti, geyik etinden biftek; kategori B - geyik eti sosisleri TU 9214-019-79036538-2010
|
380
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz sığır etinden dondurulmuş porsiyonlar: A kategorisi - biftek (Bonfile, Ribeye kalın kenar, ince kenar Şerit fileto, sığır filetosu; et ve kemik kategorileri
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: ağırlık ve paketlenmiş kıyma: kategori B - "Biftek için", OKP kodu 92 1412; kategoriler G - "Ev tarzı", "Petrovsky", "Amatör", "Aile", "Pr
|
|
||
Myasnitsky Ryad ticari markası altında pişirilmiş ve kızartılmış sığır eti, domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş mutfak ürünleri: "Kızarmış sığır ve domuz kupaty", "Izgara domuz mafsalı", "Izgara domuz kaburgası", "But biftek
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş "Donskoy Dvor" aralığında: grup - et: kategori B: kıyma: sığır eti; domuz eti; biftek: şehir; sığır eti kategori B: ko
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kıyılmış, kalıplanmış, ekmekli ve ekmeksiz, soğutulmuş, dondurulmuş kategori B: Sarımsaklı sığır etinden Lozhkarev pirzola, sığır eti "Lozhkarev" biftek, sığır eti "Lozhkarev" lulya-kebap
|
-2000
|
|
|
Et ve sakatattan mutfak ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: kuzu, dana, sığır, domuz kebabı; kızarmış antrikot; kızarmış but biftek; kızarmış escalope; kızarmış domuz pirzola; örgü üzerinde fileto
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: haşlanmış sığır eti, sığır gulaşı, pirinçli sığır eti, sığır biftekleri, sığır but biftekleri, sığır biftekleri (kalın kenarlı, ince kenarlı), sığır filetosu - kırpıntılardan minionlar, thibault biftekleri
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: Doğranmış biftek, Doğranmış doğal şnitzel, Doğranmış doğal pirzola, Lyulya-kebap "İştah açıcı", Lyulya-kebap "Özel", Poltava pirzola, K
|
|