biftek stroganof GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 0304: Balık filetoları ve diğer balık etleri (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş * dondurulmuş, Yarı mamul et küçük parçalar, kemiksiz kategori A: domuz rostosu, sığır rostosu, sığır gulaşı, domuz gulaşı, sığır stroganofu ve
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış: antrikot biftek, striploin biftek, ramp biftek, Madalyon biftek, Minutka biftek, flank biftek, Denver biftek, pala biftek, şnitzel, pirzola, Express biftek, biftek
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul et topakları: Filet mignon biftek, Chateaubriand biftek, Rib eye biftek, New York biftek, Pala biftek, Barbekü pala biftek, Barbekü bonfile, Fileto Premium, Ranch biftek, Gaucho biftek, Asa biftek
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri: Kategoriler B: - sığır kıyması, ev yapımı kıyma, amatör kıyma. Kategoriler B: - kıyılmış biftek, doğranmış biftek Yeni, peynirli biftek, but biftek, but biftek Yeni, biftek köftesi,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kategori A, soğutulmuş ve dondurulmuş: BIFTEK FLET AIRON. BOYUN BIFTEK CHUCK AY ROLL. BIFTEK CHAK TENDER. BIFTEK MADALYON. BIFTEK TOP_BREYD. STEAK DENVER. BIFTEK VEGAS STRIP. RIBEI
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş balık ürünleri: mezgit biftekleri, navaga biftekleri, pembe somon biftekleri, uskumru biftekleri, pollock biftekleri, pollock biftekleri, KING-FROST markası
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti doğranmış: yarı mamul et, kalıplanmış, kategori B: Boyarsky biftek, Rus bifteği, Sulu biftek, Dvoryansky biftek, Merchant biftek, Moskovsky biftek. Ürün
|
|
||
Et mutfak ürünleri kıyılmış kalıplanmış: Dana hamburger biftek klasik; Hamburger biftek dana barbekü; Pastırmalı dana hamburger biftek; Hamburger biftek dana biber; Dana biftek
|
|
||
Yüksek kaliteli sığır eti kategorisi A'dan kemiksiz yarı mamul et ürünleri (büyük parçalar, porsiyonlanmış, küçük parçalar): - Chateaubriand biftek, Fileto biftek mignon , Ribeye biftek, New York biftek, TopBlade biftek, s
|
|
||
Kalıplanmış sığır eti, domuz eti, doğranmış kuzu etinden yarı mamul et ürünleri: Kıyılmış bonfile biftek, kıyılmış dana biftek, dana biftek, dana pirzola, domuz pirzola, kuzu pirzola, Filet mignon biftek, biftek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (topaklanmış, porsiyonlanmış) kemiksiz sığır etinden dondurulmuş ve soğutulmuş olarak her yerde kayıt altına alınır: Kategori A: biftek Denver; Ribeye biftek; Sığır filetosu biftek; Üst Bıçak biftek; biftek Üç Tip;
|
|
||
Et mutfak ürünleri kıyılmış kalıplanmış: Dana hamburger biftek klasik; Hamburger biftek dana barbekü; Pastırmalı dana hamburger biftek; Hamburger biftek dana biber; Dana biftek
|
|
||
Kızarmış balık mutfak ürünleri: pane somon biftek, baharatlı ve otlu somon biftek, pane alabalık biftek, marine edilmiş balık biftek, baharatlı ve otlu balık biftek. Izgara ürünler: ızgara somon,
|
|
||
Hindi etinden doğal yarı mamul ürünler: küçük fileto, incelikli fileto, göğüs biftek, bacak bacak, bacak biftek, but biftek, kemiksiz but, baget biftek, kemiksiz baget, kanat (bütün), et snack bar, madalyon,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: haşlanmış sığır eti, sığır gulaşı, pirinçli sığır eti, sığır biftekleri, sığır but biftekleri, sığır biftekleri (kalın kenarlı, ince kenarlı), sığır filetosu - kırpıntılardan minionlar, thibault biftekleri
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul ürünler, soğutulmuş kıyılmış balık çeşitleri: Sarımsak ve otlarla marine edilmiş somon biftek; Limon ve otlarla marine edilmiş somon biftek; Akdeniz turşusunda somon biftek; Pembe somon biftek
|
|
||
Hindi etinden yarı mamul ürünler - göğüs, fileto, büyük fileto, küçük fileto, Krasnoborskoye fileto, incelikli fileto, göğüs biftek, bacak, bacak biftek, but, but biftek, kemiksiz but, baget, gol biftek
|
|
||
Doğranmış ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kategori A: Doğranmış Diyet Dana Biftek; Kategori B: Ev yapımı soğanlı doğranmış biftek, Ev yapımı doğranmış biftek; Soğanlı doğranmış dana biftek
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul sığır eti ürünleri Kemiksiz: Doğal dana biftek; Zrazy; Langet; Antrikot; But biftek; Pirinç biftek; Biftek; Jambonlu rulo; Dana dana eti
|
|
||
Hindi etinden yarı mamul ürünler: küçük fileto, incelikli fileto, göğüs biftek, tavuk budu biftek, but biftek, kemiksiz but, but biftek, aperatif et, madalyon, escalope, sığır straganof, gulaş, güveç, barb
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, doğal küçük parçalar, dondurulmuş: tavuk şnitzel, pane tavuk biftek, marine tavuk biftek, kümes hayvanları barbekü, İtalya marinesinde tavuk biftek, marine tavuk biftek
|
|
||
Ürün yelpazesindeki soya ürünleri: Soya biftek 100 g Soya biftek 600 g Soya tavuk aromalı biftek 100 g Gıda lifli soya biftek 100 g Soya pirzola 160 g Petrollü soya pirzola 160 g Soya işkembe
|
BAKALLAND S.A.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti: Tomahawk biftek eti, Village biftek eti, Ribeye biftek eti, Biftek eti Tibon, New York bifteği için et, Minutka bifteği için et, T bifteği için et
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık, işaretleme IP Chishko Dmitry Vasilyevich: Barabulka; Vomer (ay); Pembe somon biftek; Beyaz karınlı pisi balığı; Beyaz karınlı pisi balığı, havyar; Chum biftek; Coho somon biftek; Somon biftek; Başsız deniz tabanı
|
|
||
Et ürünleri. Kıyılmış dana biftek; Kıyılmış sığır ve domuz biftek; Kıyılmış biftek; Sığır ve domuzdan kıyılmış şnitzel; Kıyılmış kuzu şnitzel; Kıyılmış domuz şnitzel; Kıyılmış but biftek;
|
|
||
Tuzlanmış balık ve baharatlı tuzlama: hafif tuzlanmış balık: Pasifik ringa balığı (kesilmemiş, fileto), Olyutorskaya ringa balığı (kesilmemiş, fileto), kesilmemiş uskumru, chum somon biftek, coho somon biftek, alabalık biftek, pembe somon biftek, somon br
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kuzu biftek, Soğanlı ve biberli dana ve domuz biftek, Soğanlı, otlu ve sarımsaklı domuz biftek, Mermerden doğranmış biftek doğası g
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kemiksiz ve et ve kemik porsiyonları kategorileri A: Biftek (Top Side Steak), Biftek Ossobuco (Osso buco), Biftek (Rump), Dana Biftek Vegas Strip,
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul sığır eti ürünleri: sığır straganof, azu, şaşlık, gulaş, kızartma, doğal dana biftek, langette, antrikot, but biftek, pirinç biftek, biftek, rulo ile
|
|
||
YARI MAMUL ETLER, DOĞRANMIŞ VEYA DONDURULMUŞ: RULO BIFTEK + DOMUZ ETI, BIFTEK RUBLES PEYNIR DOMUZ ETI + PEYNIR VEYA PEYNIR SOSLU SIĞIR ETI, PEYNIR BIFTEK DOMUZ ETI + MANTARLI SIĞIR ETI, BIFTEK OVMA
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş balık ürünleri: morina biftekleri, chum biftekleri, coho somon biftekleri, somon biftekleri yayın balığı, King-Frost marka.
|
|
||
Et yarı mamulleri: - Doğal yarı mamuller: Porsiyon: Doğal dana biftek; Doğal domuz pirzola; Domuz biftek; Barbekü biftek; Biberli göğüs eti ruloları; Gurme ruloları; Kaburga
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri - B kategorisi: "Klasik" biftek; B kategorisi: kıyma - "Çiftlik", hamburger için biftek "Ev", biftek "Ev"; kasada kızartmak için sosisler - "Mun
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti: Doğal biftek, antrikot, dana straganof, rosto, pirinçli biftek, göğüs eti, kürek kemiği, jambon, biftek, kaburga, çorba seti, gulaş için küspe, kalın fileto, kalça kısmı
|
|
||
Balık mutfak yarı mamulleri, doğal dondurulmuş, bütün olarak kesilmiş, porsiyonlar halinde, filetolarda: Halibut biftek, Baharatlı Sockeye fileto, Pravan otlu Chum somon biftek, Pembe somondan doğal mantar rulo, Biftek
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti ve kemik yarı mamulleri (A, B, C kategorileri): - büyük parçalar: "Goodman DA"; - porsiyonlanmış: T-bone biftek "T-Bon"; Porter House T-bone biftek; Kaburga biftek
|
|
||
Dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: Bites, Ev yapımı köfte, Eski Rus köftesi, Biftek, Amatör Biftek, Özel Biftek, Kızartma için sosis, Cordon-blue, Pirzola, Kupaty, Lyulya-kebap, Meatba
|
|
||
Soslar ve marinatlar: Klasik biftek sosu, klasik Tonkatsu sosu Klasik tonkatsu sosu, oryantal biftek sosu Oryantal biftek sosu, acı baharatlı Galbi turşusu Sıcak Baharatlı Galb
|
Daesang Corporation
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Kıyılmış et ve et içeren yarı mamul ürünler: Et yarı mamulleri: doğranmış dana biftek (kategori B); kıyılmış sığır ve domuz biftek (kategori B); kıyılmış biftek (kategori B); doğranmış şnitzel ve
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: A kategorisi sığır etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri: - kemiksiz: natürel biftek, antrikot, pirinç biftek, biftek, pirinç dana eti; - myasokost
|
|
||
YARI TERBİYE ET ÇEŞİTLERİ: biftek City, Klasik biftek, Ekstra but biftek, Moskova şnitzel, Özel şnitzel, hamburger pirzola, Moskova pirzola, Ev pirzola, kazan
|
|
||
Domuz eti, sığır eti yarı mamulleri: pirzola, kebap, şnitzel, kızarmış biftek, but biftek, mavi biftek, shashlik, kupaty, ızgara sosisler, Kıyılmış domuz eti, kıyılmış ev yapımı, kıyma
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: A kategorisi sığır etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri: - kemiksiz: natürel biftek, antrikot, pirinçli biftek, biftek, dana ruhu
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET TAŞIYICI HARÇLAR: A Kategorisi Kıyma, maral et; B Kategorisi Biftek, köfte; Ev usulü kıyma, Amatör kıyma, Yeni biftek kıyma, Biftek ru
|
|
||
pirzola eti, bonfile, doğal biftek, langette, antrikot, ekmeksiz but biftek, ekmekli but biftek, doğal zrazy, pirinç bifteği, sığır straganof, azu, kızartma, gulaş, güveç için sığır eti, çorba için göğüs eti
|
|
||
yarı mamul sığır eti ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz A kategorisi: natürel biftek, langette, antrikot, but biftek, pirinçli biftek, jambonlu rulo, dana eti; sığır eti kesicisinden yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Etten mutfak ürünleri - domuz etinden: biftek, escalope, but biftek, biftek, şnitzel , şiş kebap, baharatlı kaburga, mantarlı ve sebzeli fırında et, Fransız fırında et, tüccar domuz eti, pirzola, zrazy kuşu
|
|
||
Soğutulmuş et mutfak ürünleri: antrikot, dana straganof, domuz pirzolası, patatesli domuz pirzolası, biftek, doğranmış biftek, Po-Cossack biftek, mantarla doldurulmuş dana eti, dana gulaş, ızgara sosis
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et ürünleri: küçük boyutlu kategoriler A: sığır but biftek, sığır biftek, sığır langette, sığır biftek, sığır escalop, domuz şnitzel, sığır straganof, azu sığır eti, rosto sığır eti, gulaş g
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: A kategorisi kalın kenarlı genç boğadan Biftek Myasnov; Omuz bonfileden Biftek Myasnov (Üst bıçak biftek) genç boğa, A kategorisi; Kal
|
- 77
|
|
|
MARİNATLI VE MARİNATSIZ YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Kemiksiz sığır eti porsiyonları kategori A - doğal biftek, langet, bonfile, sığır eti, rom biftek biftek, doğal zrazy, et örgüsü. P
|
|
||
Mutfak ürünleri: Peynirli kızarmış balık topları, Zrazy Rus usulü (turna levreği) Kızarmış, Zrazy Rus usulü (morina balığı) Kızarmış, Zrazy Rus usulü (levrek) Kızarmış, kızarmış alabalık biftekleri, kızarmış somon biftekleri, biftekler
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et, B): T şeklinde kemik T-Bon üzerinde biftek; Porter House T-bone biftek; Kısa fileto kaburga biftek; Kemik üzerinde kovboy bifteği.
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et ürünleri: küçük boyutlu kategoriler A: sığır but biftek, sığır biftek, sığır langette, sığır biftek, sığır escalop, domuz şnitzel, sığır straganof, azu sığır eti, rosto sığır eti, gulaş g
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kupaty; Izgara mixet; Domuz biftek; Antrikot biftek; Biftek için kıyma; Domuz kebabı; Milanese şnitzel; Sığır Souvide Omuz; Kuzu etinden Lula Kebap; Domuz bonfile
|
|
||
İkinci öğünler: Sebzeli dana biftek; tatlı patates ve yeşil fasulye ile dana biftek; kahverengi pirinç ve brokoli ile dana biftek, karton lamine polietilen tereftalden yapılmış kaplarda paketlenmiş
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti (hindi) topaklı, etli ve kemikli: but biftek, göğüs biftek, but biftek, pilavlık hindi eti, kızartmalık et: Marinaro, Hardallı, rulo dolma
|
|
||
Etli ikinci yemekler: sığır etli pilav. Sous vide etli ikinci öğle yemekleri: domuz biftek, sığır biftek, biftek, rosto için domuz eti, sığır rosto sığır eti, domuz boyun kebabı, şeften domuz kebabı, holly pirzola
|
.
|
|
|
Balık ve deniz ürünlerinden hazır mutfak ürünleri: kremalı havyar soslu somon biftek, ızgara somon biftek, karidesli ızgara alabalık, kraliyet şişleri, ızgara kaplan karidesleri, kemikli somon biftek, cr
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış, topaklanmış, dondurulmuş et ürünleri: Domuz ve sığır pirzolaları, Mermer dana etinden hamburger pirzolaları, Machete'den mermer dana biftek, Mermer dana etinden biftek Machete Mermer dana biftek
|
1
|
|
|
Balık ve deniz ürünlerinden hazır mutfak ürünleri: kremalı havyar soslu somon biftek, ızgara somon biftek, karidesli ızgara alabalık, kraliyet şişleri, ızgara kaplan karidesleri, kemikli somon biftek, cr
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti ürünleri: - haşlanmış: Moskova bifteği, Kokulu biftek, Rus bifteği, lapa lapa biftek, biftek Yemek odası; - haşlanmış-füme: Ev yapımı fileto, Lubitelskaya göğüs eti, Delhi bifteği
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: 1. Porsiyon - A kategorisi: antrikot; doğal biftek; doğal domuz pirzolası; langet; pirzola - sığır eti, domuz eti; porsiyon biftek; biftek - sığır eti, domuz eti, skert porsiyon
|
|
||
Domuz etinden dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış ve küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B - Biftek Ekstra, Ana yemekler için Yahni, İkinci için Biftek, Biftek Bavyera; kategori G - Ragu
|
|
||
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - marine edilmiş balık kebapları; - biftek, fileto, fileto parçası, marine (sos) içinde alay balığı; - biftek, fileto, fileto parçası, aromalı balık; - biftek, fileto, fileto parçası, tes
|
|
||
Mutfak balık ürünleri. Balık mutfak yarı mamul ürünleri: somon biftek, alabalık biftek, somon biftek, kırmızı balık kebabı, çorba seti, balık pirzola (somon, pollock, morina, mezgit, sazan), balık pirzola (tel
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğal, doğranmış: marine edilmiş domuz barbekü, köfte, köfte, lahana ruloları "Ev", "Kırsal" lahana ruloları, "Özel" pirzola, kebap, biftek, but biftek "Yeni", pirzola "Po
|
|
||
Kemiksiz dondurulmuş yarı mamul devekuşu eti: "Premium fileto", "Küçük fileto", "Büyük biftek", "Küçük biftek", "Gulaş", "Stroganov" plastik torbalarda vakum altında paketlenmiş ve kartonda paketlenmiş
|
KLEIN KAROO CO-OPERETION ABBATOR, ZA92
|
🇿🇦 South Africa
|
|
BALIKTAN PİŞİRME ÜRÜNLERİ: fırında somon, kızarmış alabalık biftek, kızarmış somon biftek, somon sufle, sebzeli ratatouille ile balık, peynirli, meyveli ve cevizli fırında balık, yengeçli fırında balık
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış ürünler: - et: kategori B - "Kıyılmış biftek", kategori G - "Kıyılmış but biftek"; - et içeren: kategori B - "Moskova pirzolası"; kategori D - "Ev yapımı pirzola"
|
|
||
DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ET: Khutor köfteleri, Khutor börekleri, Khutor mantıları, Khutor khinkali, Khutor pirzolaları, Khutor köfteleri, Khutor biftekleri, Khutor biftekleri
|
|
||
Dondurulmuş et ürünleri: Doğranmış: Şnitzel "Special", şnitzel "Original", pirzola "Village", pirzola "City", biftek "Mosaic", biftek "Amateur", hamburger "Classic", hamburger "
|
|
||
Yarı mamul et doğranmış kalıplanmış dondurulmuş ürün yelpazesi: PANELSİZ: B kategorisi biftek, B kategorisi biftek "Ratimir", B kategorisi lyulya - kebap, B kategorisi köfte "Kievski", Kirpi "İştah açıcı
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE SEBZE ETLERİ 34: kıyılmış yarı işlenmiş et ürünleri (ekmekli ve ekmeksiz): B kategorisi: kıyılmış biftek, dana etinden kıyılmış biftek, şnitzel, ikinci kat şnitzel
|
|
||
A kategorisi dondurulmuş kıyma yarı mamulleri: "Bavaria" biftek, "Bavarian" pirzola, "Hamburg" pirzola; B kategorisi: "Corrida" biftek, "Favorite" köfte, "Bavarian" et güveç, "Chevapchichi", şnitzel
|
|
||
Balıktan mutfak ürünleri: kafalı kızarmış sazan, peynir kabuğunda kızarmış pollock, kızarmış pollock, hamurda kızarmış pollock, "Piknik" balığı, kraliyet balığı, pişmiş uskumru, kızarmış somon biftek, alabalık biftek w
|
,
|
|
|
Kıyılmış et ve et içeren yarı mamul ürünler: yarı mamul et ürünleri: kıyılmış dana biftek (kategori B); kıyılmış sığır ve domuz biftek (kategori B); kıyılmış sığır ve domuz şnitzel (kategori
|
|
||
B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: "Special" şnitzel, "Original" şnitzel, "Village" pirzola, "City" pirzola, "Mosaic" biftek, "Amateur" biftek, "Piquant" köfte, "Southern" kebap, freakade
|
|
||
Mutfak balık ürünleri: royally fırında somon; kızarmış somon biftek; kızarmış alabalık biftek; küçük balıkçılar; yumurtada kızarmış morina; marine morina; şenlikli balık; yumurtada kızarmış levrek; porçini mantarlı somon
|
|
||
Ürün yelpazesinde TU 9214-005-42463180-14'e göre üretilen yarı mamul parça et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz: - kategori A: biftek, doğal "Piquant" biftek; Yarı mamul pr
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri kategori B: ev yapımı pirzola, sığır, domuz, kuzu, geyik eti pirzola; ev yapımı biftek, domuz, sığır, kuzu, geyik eti biftek; ev yapımı köfte, domuz köfte
|
|
||
Yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kategori A: doğal biftek, langette, antrikot, escalope, şnitzel pirzola, but biftek, barbekü için et, sığır straganof, kızartma
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: biftek, but biftek, köfte, köfte , zrazy "Princely"; sığır etinden yarı mamul et içeren ürünler, doğranmış domuz eti, kategori D: pirzola
|
|
||
Tavuk, piliç, etlik piliç etinden yarı mamul ürünler: doğal topaklar - göğüs fileto pirzola, biftek, but biftek, kümes hayvanları kebabı; kabuklu doğranmış - kebap kupat
|
|
||
Mutfaklık et ve et içeren dondurulmuş küçük parçalı kemiksiz ürünler: Biftek, karbonat, şeritler, madalyonlar, çubuklar, patlamış mısır (popcorn), dilimler, pipetler, küpler; Et biftek, karbonat
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: "Sığır" kıyması, "Ev" kıyması; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: et but biftek, et biftek, patates kızartması
|
|
||
Yarı mamul et içeren kalıplanmış dondurulmuş kıyma: B kategorisi - klasik dana biftek, sarımsaklı lezzetli dana biftek; D kategorisi - lezzetli dana pirzola, sarımsaklı dana pirzola
|
|
||
Balıktan mutfak ürünleri: marine edilmiş morina, kızarmış alabalık biftek, kızarmış morina biftek, kızarmış capelin, balık "Orly" (pangasius), kızarmış pollock, yumurtada kızarmış morina, kızarmış tilapia, salsa ile balık (morina), balık
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: "Grampa Kırmızı domuz boynu biftek", "Grampa Yeşil domuz boynu biftek". Küçük parça kemiksiz yarı mamul domuz eti ürünü kategori B: "Domuz etinden kebap
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: kemiksiz sığır etinden porsiyonlanmış: kategori A - biftek (bonfile bonfile, kalın kenardan Ribeye, ince kenardan Strip loin; et ve kemik kategorileri B - bonfile biftek
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış, kemiksiz: A kategorisi - sığır antrikot, sığır but biftek; B kategorisi - domuz biftek, domuz escalope, domuz şnitzel, domuz
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: küçük parçalar, kategori B-barbekü piknik, pilaki için sığır eti; porsiyonlanmış, kategori A-biftek, şenlikli but biftek, antrikot; küçük parçalar, kategori
|
|
||
BALIK EKLENMİŞ SALATALAR - ekstra kesim; kemiksiz porsiyonlar - "ekstra" biftek, "ekstra" but biftek; küçük kemiksiz - gulaş "ekstra
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kategori A: kemiksiz topak - "ekstra" bonfile; kemiksiz porsiyonlar - "ekstra" biftek, "ekstra" but biftek; küçük kemiksiz gulaş "ekstra
|
|
||
B kategorisi kıyılmış yarı mamul et: "Kıyılmış biftek"; G kategorisi kıyılmış yarı mamul et ürünleri: "Kıyılmış but biftek"; B kategorisi kıyılmış et içeren yarı mamul ürünler: "Moskova pirzola"; yarı fin
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavuk ürünleri: tavuk biftek; tavuk şnitzel; tavuk but biftek; tavuk burger; tavuk pirzola: "De-Voliai", "Student", "Youth", "Kiev", "Creamy", "Classic", "K
|
|
||
Vakum altında paketlenmiş soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: porsiyonlanmış kemiksiz kategori A "Ribeye" biftek, porsiyonlanmış et ve kemik kategori B biftek "Ti-Bon".
|
|
||
Soğutulmuş dahil balık mutfak ürünleri: - kızartılmış: ızgarada somon biftek, somon biftek, ızgarada levrek (karkas), levrek (karkas), ızgarada somon şiş, somon şiş, ızgarada dorado (karkas)
|
|
||
Kümes hayvanları etinden ÇİĞ-FÜMELENMİŞ ÜRÜNLER: Ekstra çeşitlilik - Carpaccio, Biftek ("Balychkovy", "Narin tavuk" sosis) "," Tavuk salam "," Fileto "), sosisler" Tavuk ", sınıf" En yüksek "- tavuk biftek, j
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET: A kategorisi - biftek "Bavyera", pirzola ("Bavyera", "Hamburg"); B kategorisi - biftek "Boğa Güreşi", köfte "Favori", et güveç "Bavyera", "Chevapchichi", şnitzel, kebap (
|
|