Soğutulmuş boğa bifteği GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 0304: Balık filetoları ve diğer balık etleri (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Atlantik somonundan balık mutfağı yarı mamulü, soğutulmuş: Somon bifteği
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: domuz bifteği, oryantal sığır eti, lahana ruloları, mantarlı et zrazy, domuz zrazy, domuz sosisleri, barbekü soslu domuz sosisleri, ev yapımı pirzola, kremlevsk pirzola
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul kıyma ürünleri kategori A: Bavyera bifteği, Bavyera pirzola, Hamburg pirzola; kategori B: Boğa güreşi bifteği, Favori köfte, Bavars mea
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş doğranmış. Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: -A kategorisi: Bavyera bifteği, Gurme pirzola, Hamburg pirzola; B kategorisi: Boğa güreşi bifteği, köfte
|
|
||
Etten elde edilen mutfak ürünleri. Fırınlanmış: Oryantal kuzu eti, Bavyera bifteği, Boğa güreşi bifteği, Sert sığır eti, Ev usulü sığır eti, Markalı domuz kaburgası, Izgara kuzu kaburgası, Izgara domuz eti, Biftek
|
|
||
Yarı mamul domuz eti porsiyonları kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş: Safari bifteği, Rodeo bifteği, Chicago bifteği, Biftek "Philadelphia", porsiyonlanmış et ve kemik: Doğal pirzola "Barbekü", Doğal pirzola
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğutulmuş sığır eti ürünleri: - haşlanmış: Moskova bifteği, Kokulu biftek, Rus bifteği, lapa lapa biftek, biftek Yemek odası; - haşlanmış-füme: Ev yapımı fileto, Lubitelskaya göğüs eti, Delhi bifteği
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - küçük boy kemiksiz sığır eti, kategori A: gulaş Myasnov (1 sınıf) genç boğa, sığır straganof Myasnov Tsarsky genç boğa için; - kemiksiz büyük topaklı dana eti
|
- 77
|
|
|
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz B kategorisi: marine edilmiş escalope, marine edilmiş şnitzel, marine edilmiş omuz bifteği, kremalı sarımsak turşusunda boyun bifteği, ko
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: doğal sığır bifteği, kategori A, doğal domuz bifteği, kategori A, sığır etinden doğal zrazazy, kategori B, domuz etinden doğal zrazazy, kategori
|
|
||
Balıktan yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - topaklı: somon balığı derisi üzerinde tabaka, derili somon bifteği, derisiz somon bifteği, derili muksun filetosu, derili greenling filetosu, uskumru filetosu
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş etten mutfak ürünleri, paketlenmiş: domuz kebabı; pide içinde domuz şiş kebabı; domuz bifteği; kemikli domuz bifteği; domuz shawarma.
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A - pirinç bifteği; but bifteği; küçük boy kemiksiz kategori A - sığır gulaşı; sığır etinden azu; sığır stroganoff
|
|
||
Çeşitli et yemekleri: Vegas bifteği, Susamda kızarmış Vegas bifteği, Susamda kızarmış Denver bifteği, Susamda kızarmış but bifteği, Kızarmış Denver bifteği, Denver bifteği, But
|
|
||
Doğal yarı mamul balık ürünleri: - alabalık bifteği, pembe somon bifteği, somon bifteği, morina bifteği, pisi bifteği, yayın balığı bifteği; - alabalık filetosu, koho somon filetosu, pembe somon filetosu, morina filetosu, somon balığı filetosu, turna balı
|
|
||
Sığır eti ürünleri: haşlanmış: Moskova bifteği, Aromatik biftek, Rus bifteği, Puf bifteği, Akşam yemeği bifteği; haşlanmış-füme: Ev yapımı fileto, Amatör göğüs eti, Lezzetli sığır eti, Piquant dili
|
|
||
Ürün yelpazesindeki et ürünleri: tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: Doibitsa bifteği, Andreevskaya bifteği, Çingene bifteği, pastırmalı biftek, Şarküteri bifteği, Avrupa rulosu, Ev usulü domuz eti, karbon fiber
|
|
||
Bogdan araçları tip 2110 modifikasyonları 211010, 211040 (Bogdan 2110), tip 2111 modifikasyonları 211120, 211140 (Bogdan 2111) M1 kategorileri
|
№ 1
|
🇺🇦 Ukraine
|
|
Domuz, sığır, at etinden tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: domuz boynu- orijinal, tütsülenmiş-haşlanmış Neva; boğum-çingene, Kazak, Tatar tütsülenmiş-haşlanmış; bel - Slav, aroma
|
,
|
|
|
Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların (inek, boğa, koyun, keçi, kuzu) yenilebilir et yan ürünleri: yara izleri, ağlar, kitaplar, abomasum ve diğer işlenmiş soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
|
- 77
|
|
|
İşlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi ve domuz derisinin boğum arası kısmı
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: A kategorisi kalın kenarlı genç boğadan Biftek Myasnov; Omuz bonfileden Biftek Myasnov (Üst bıçak biftek) genç boğa, A kategorisi; Kal
|
- 77
|
|
|
A kategorisi domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: derisiz kalça kısmı (bacak) ve derisiz incik (kürek kemiği) ve boğum, sırt-bel saati
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - parça kategorileri D: göğüs eti Myasnov genç kaya balığı, incik Myasnov kemikli genç boğa; - porsiyon kategorileri A: t-bon steak Myasnov et m
|
- 77
|
|
|
SOĞUTULMUŞ, ÇÖZÜLMÜŞ BALIK, YARI BALIK ARJANTİN, BARABULA, BELORYBITSA, BELUGA, BOĞA, VARIOLA, SALMON, LOETS, HAPPEN-HEADED LUCIAN, İNSAN AYILARI, GRAPER kadınlar, setler ve ürünler halinde: montlar, kısa montlar, ceketler, ceketler
|
|
||
Yarı mamul et içeren dondurulmuş ve soğutulmuş Yagnenok markası: Genç boğa etinden pirzola, Kıyılmış bisküvi; Dana biftek, Köfte, Kıyılmış Kudinovskie pirzola, Domuz ve sığır pirzola, Pirzola, Pirzola
|
|
||
Jambon ürünleri, soğutulmuş: - Et ürünleri: jambon Kahvaltı için, jambon Domuz eti, jambon Stolichnaya, jambon Sulu, jambon Yumuşak domuz eti, jambon Genç boğa eti, jambon K
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul kıyma ürünleri (sığır eti, domuz eti, kuzu eti, geyik eti, tavşan eti, boğa eti): pirzola, köfte, kıyma, ezme, biftek, kupati, but biftek, şnitzel, şaşlık; karkasların salamura edilmiş kısımları: o
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: antrikot, pirinç bifteği, rosto bifteği, gulaş bifteği, sığır straganofu, sığır azu, domuz rosto, escalope, domuz gulaşı, domuz pilavı, kavrulmuş domuz eti, sirkede domuz barbekü, şaşlık
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti: Tomahawk biftek eti, Village biftek eti, Ribeye biftek eti, Biftek eti Tibon, New York bifteği için et, Minutka bifteği için et, T bifteği için et
|
|
||
Yarı mamul porsiyon tavuk eti, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: Zeytinyağı, köri ve tatlı kırmızı biber ile marine edilmiş hindi göğüs filetosundan Myasnov bifteği.
|
- 77
|
|
|
yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A: büyük parça sığır eti, sığır bifteği, sığır madalyonu; baharatlı sığır eti, baharatlı sığır eti, doğal zrazy domuz
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş ve/veya dondurulmuş - kategori B "Kıyılmış dana biftek", "Rum bifteği" -kategori C Moskova pirzola -kategori D ev yapımı pirzola
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et bazlı mutfak ürünleri: Ciğerli kek, Doğranmış Kazak bifteği, Ev yapımı pirzola, Ciğerli krep, Lahana dolması, Dolma, Sığır etli ev yapımı rosto, Fırında tavşan, Mantı, Pe
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - "B" kategorisinden sığır eti ve domuz eti: yağlı ağda "Bavyera" bifteği; - "G" kategorisinden sığır eti: yağlı ağda sığır kebabı; -
|
|
||
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: somon çorbası seti, koho somon çorbası seti, yağlı balık filetosu, yağlı balık bifteği.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Barbekü için sığır antrikotu, Marine edilmiş domuz karbonatı, Şenlikli kavurma için domuz karbonatı, Kavurma için özel domuz madalyonları, Barbekü için domuz boyun bifteği
|
|
||
Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler ve mutfak ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: doğranmış kalıplanmış ekmekli - köfte "Peynirli", Rum bifteği "Sulu"; doğranmış molde
|
|
||
Soğutulmuş balık gıda ürünleri: otlu, baharatlı, marine edilmiş, sebzelerle marine edilmiş: kesilmemiş, yarı kesilmiş, bağırsağı alınmış, başsız bağırsağı alınmış, karkas, kuyruk parçası, parça, biftek, kuyruk bifteği h
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş etlik piliç etinden yarı mamul ürünler ve mutfak ürünleri. Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler: doğranmış kalıplanmış pane - köfte Peynirli, Rum bifteği Sulu; pirzola
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri, kategoriler A, B, C. Kemiksiz: Rib-eye steak, New York strip steak, Tenderloin, Sirloin steak, Shoulder steak, Flank steak. Et ve kemik: Kovboy bifteği, Tom
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Soğutulmuş ikinci et yemekleri: Azu bifteği, dana pirzola, dana gulaş, kızarmış dana ciğeri, domuz rosto, kuzu şiş, domuz şiş Paketleme: poli tepsiler
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: escalo p, şnitzel, omuz bifteği, İngiliz pastırması, omuz (omuz), kalça (jambon), domuz dy
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve kemikli yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kategoriler A: Kemikli Myasnov göğüs eti (domuz eti kategorisi 1), domates-hardal soslu bel Myasnov bifteği; - porsiyonlanmış kategoriler
|
- 77
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Kategori B - Ev usulü kıyma; kategori B - Bavyera bifteği; - kategori G - pirzola Köy, köfte Ev, köfte D
|
-2
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti: - et kategorileri G: Boyar pirzola, Kazak bifteği; - et içeren: kategori D Sulu pirzola; et dolgusu ile doldurulmuş kategori G Biber
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti: - kemiksiz küçük tavuk eti parçaları: Tkemali soslu tavuk şiş; - kemiksiz porsiyonlar: Marine edilmiş göğüs filetosundan Myasnov bifteği.
|
- 77
|
|
|
Soğutulmuş dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Baharatlı domuz bifteği, kıyılmış domuz eti, baharatlı kavrulmuş domuz eti, baharatlı domuz pirzolası, baharatlı pilavlık et, baharatlı barbekü için et, domuz toynağı, pr
|
|
||
Koruyucu atmosfer kullanılarak paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: sığır ve dana etinden: Kemiksiz yarı mamul ürünler: Kemiksiz porsiyonlar A: sığır antrikotu 95 sığır eti, sığır bifteği 567 saç bakımı için FARMAGAN, dahil
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler ve kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti. Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kategori B - Yağ ağında "Bavyera" bifteği. Etten yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul balık ürünleri: balık kebabı; balık bifteği; ızgara balık sosisleri; folyoda balık; pirzola, balık köftesi; balık köftesi
|
|
||
yarı mamul et, et içeren kıyma soğutulmuş ve dondurulmuş: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et kate
|
|
||
Mutfak balık ürünleri: balık pirzola, hamur içinde morina balığı, marine edilmiş balık (morina balığı), patatesli fırında alabalık, morina biftek, kızarmış pisi balığı. Soğutulmuş yarı mamul ürünler: alabalık filetosu, morina bifteği, alabalık
|
|
||
Yarı mamul et, et içeren ve kümes hayvanı eti ürünleri, kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş. B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: Yağ filesinde Bavyera bifteği, yağ filesinde dana kebabı
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kıyma içeren soğutulmuş ve dondurulmuş kıyma: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünü - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et ürünü kedi
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve kemik porsiyonları (A, B, C kategorileri): T-bone steak T-Bon; Porter House T-bone steak; Short Loyne Rib Steak; Kemikli kovboy bifteği
|
|
||
Hazır et ürünleri, soğutulmuş. İlk öğle yemeği kursları: Macar gulaşı kremalı çorba, Füme etli mercimek kremalı çorba. İkinci yemekler: Bolonez, Rum bifteği ala Napoli, Sığır eti ve tavuklu lazanya, Dana zrazy
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri B, soğutulmuş, dondurulmuş: ızgara için marine edilmiş kemikli domuz bifteği; ızgara için marine edilmiş domuz kaburgası.
|
|
||
Doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: et kategorisi G Kazak bifteği, et içeren kategori D Sibirya tembel lahanası ruloları, dökme, net ağırlık 65 g ila 90 g (bir birim)
|
|
||
Yarı mamul doğal ve kıyılmış et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş: A kategorisinin yarı mamul et porsiyonları: doğal sığır bifteği; Yarı mamul et küçük parça kemiksiz kategoriler
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, dondurulmuş kemiksiz sığır eti: - küçük boyutlu kategori A: sığır straganof Myasnov royally (jambon filetosundan); - porsiyonlu kategoriler A: genç bir boğanın bacağından sığır bifteği Myasnov, siz
|
- 77
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: - G kategorisi Boyar pirzola, Kazak bifteği; - et içeren domuz eti, D kategorisi Sulu pirzola; - et içeren
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış kalıplanmış kaplanmamış soğutulmuş, dondurulmuş Yarı mamul et ürünleri: kategori B Kıyılmış biftek, kategori D Rum bifteği. Et içeren yarı mamul ürünler: kate
|
|
||
Soğutulmuş mutfak et ve et içeren ürünler: Sığır straganof, Sebzeli Kore bifteği, Yaban mersinli geyik eti gulaşı, sebzeler, Mozzarellalı sığır eti zrazy, Buharda dana pirzola, Pirzola
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul hindi eti ürünleri: - et ve kemik küçük parçalar: barbekü turşusunda hindi kanadı MYASNOV; dirsek kısmı MYASNOV; hindi incik bifteği MYASNOV; - et ve kemik küçük parçalar: set için
|
-77
|
|
|
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, vakum altında olanlar dahil, modifiye atmosferde paketlenmiş, LLC işaretli Dondurulmuş Mar: balık kebabı, balık bifteği, fileto parçası, ızgara balık sosisleri, folyo içinde balık
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler A: Tatlı baharatlar ve acı biber karışımında domuz boynundan Myasnov bifteği; Avignon turşusunda Myasnov boynu; - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler
|
-77
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: - G kategorisi Boyar pirzola, Kazak bifteği; - et içeren domuz eti, D kategorisi Sulu pirzola; - et içeren
|
|
||
Soğutulmuş et ve et içeren mutfak ürünleri ve dondurulmuş: - ikinci yemekler: garnitürlü kuzu kebabı; pilav ve soslu kuzu kebabı; garnitürlü azu bifteği; Dana gulaş; tatlı ve ekşi
|
|
||
Yarı mamul kuzu ve kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: boyun (boyun bifteği), omuz-boyun kesimi (kemiksiz kürek kemiği, bel 4 kaburga), kemikli bel (düzeltilmiş kemikli bel), eyer (
|
|
||
Mutfak ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş soslar ve soslar: Kırmızı şarap sosu; Porto şarabı sosu; Burgonya bifteği sosu; Kaz ciğeri salata sosu; Mignon için kırmızı şarap sosu; Şaraplı ve karamelisirolu sos
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori B - Marine edilmiş domuz pirzolası, Marine edilmiş domuz bifteği, Şiş kebap Delicacy, Şiş kebap Kafkas, Sha slag Kamsky, Shashlik Po
|
|
||
Soğutulmuş balık gıda ürünleri: otlu, baharatlı, marine edilmiş, sebzelerle marine edilmiş: kesilmemiş, yarı kesilmiş, bağırsağı alınmış, başsız bağırsağı alınmış, karkas, kuyruk parçası, parça, biftek, kuyruk bifteği h
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A et: sığır kıyması, at kıyması, sığır antrikotu, sığır langeti, sığır but bifteği, sığır etinden natürel zrazy, escalope
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve et içeren yarı mamul ürünler: et içeren yarı mamul ürünler, kategori G - biber dolması; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, porsiyonlanmış, kategori A - geyik eti bifteği; et-
|
|
||
Balık ürünleri ile soğutulmuş yarı mamul ürünler: Morina bifteği, Somonlu Sandviç, Uskumrulu Sandviç, Somon salatası, Deniz ürünleri salatası, Kalamar salatası, Havyarlı Sandviç, Füme morinalı Sandviç, Ciğerli Sandviç
|
|
||
Yarı mamul balık ve deniz ürünleri, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: derisi üzerinde somon filetosu, kırmızı balık bifteği, porsiyonlanmış derisi üzerinde somon filetosu, soyulmuş kalamar, derisi üzerinde uskumru filetosu, derisi üzerinde peynir filetosu
|
|
||
Hazır et ve et içeren ürünler, soğutulmuş. İlk öğle yemeği yemekleri: Macar gulaşı kremalı çorba, Füme etli mercimek kremalı çorba İkinci yemekler: Bolonez, Rum bifteği ala Napoli, Sığır etli ve tavuklu lazanya
|
|
||
Soğutulmuş etli mutfak ürünleri: Fırında patatesli biftek, köy usulü patatesli Azu bifteği, patates püreli Stroganov usulü biftek, pilav ve nohutlu Pilatti soslu köfte.
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - sığır eti, küçük parça kemiksiz dana eti: Islak sığır etinin kalın kenarından antrikot biftek, Islak sığır etinin ince kenarından New York bifteği
|
|
||
Soğutulmuş kıyma yarı mamulleri: kıyılmış sığır ve domuz bifteği, sığır ve domuz lula kebabı, sığır ve kuzu lula kebabı, kıyılmış domuz şnitzeli, sığır şnitzeli
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler A: escalope, şnitzel, omuz bifteği, kürek kemiği (omuz), kalça (jambon), pirinç domuz eti, karbonat, kesilmiş
|
|
||
YARI MAMUL ET IÇEREN. DONDURULMUŞ KÖFTE: B KATEGORİSİ: "EV", "SİBİRYA", "DANA ETİNDEN", "ALTAY", "GENÇ BOĞA ETLİ"; D KATEGORİSİ "EV", "GENÇ BOĞA ETLI", "SIBIRYA",
|
|
||
YENI BATON, KÖY BATONU, KAHVALTI BATONU, KLASIK BATON, FRANSIZ BATONU, PORKHACHEVSKY POSTNY BATON, PORKHACHEVSKY BATON, HARDAL BATONU, PEKTIN BATONU. BOĞA EKSİ EKSTRA AĞIRLIK: BOĞA EKSİ EKSTRA VE
|
|
||
Bogdan 2310 tipi araçlar, 231010, 231040 modifikasyonları (Bogdan 2310) kategori N1
|
№ 1
|
🇺🇦 Ukraine
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: kesilmiş sığır Myasnov 1s (genç boğa); kesilmiş sığır Myasnov 2s (genç boğa).
|
- 77
|
|
|
Domuz eti ürünleri ve haşlanmış-tütsülenmiş ve fırınlanmış sığır eti: fırınlanmış - fırınlanmış karbonat, fırınlanmış boyun, fırınlanmış haşlanmış domuz eti; haşlanmış-tütsülenmiş - pişmiş-tütsülenmiş kaburga, haşlanmış-tütsülenmiş ön boğum, domuz boğumu
|
.
|
|
|
Balık, taze dondurulmuş: boğa; boğa karkası; tül; hamsi; tekir; barbunya; istavrit; çaça; dil balığı tm Denizlerin Hazineleri
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen mutfak ürünleri, et: - domuz kebabı; pide içinde domuz şiş kebabı; - domuz bifteği; kemikli domuz bifteği; - domuz shawarma.
|
|
||
kümes hayvanları etinden yarı mamul doğranmış kalıp: tavuk kebabı, hamburger bifteği Orijinal, hamburger bifteği İştah açıcı, köfte Çorba için, köfte Ev yapımı, lahana ruloları tembel, tembel в
|
|
||
Yarı mamul et porsiyonları kemiksiz B kategorisi dondurulmuş, ürün yelpazesinde: Domuz eti: "Ekstra" escalope, mari nade Meksika'da domuz bifteği, limon ve biberle marine edilmiş domuz bifteği; Sığır eti: g
|
|
||
Kemikli kaburga bifteği, Kemikli Tibon bifteği
|
|
||
Hazır et yemekleri: Mantar turşusunda kemikli domuz bifteği, Tatlı ve ekşi turşuda kemikli domuz bifteği, Domuz etli pilavlı köfte, Sığır etli pilavlı köfte, Domuz etli biber dolması, Pe
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: -B Kategorisi: Domuz bifteği; Marine edilmiş kavrulmuş geyik eti; Marine edilmiş geyik eti kebabı; Boyarsky domuz bifteği; -Kategori B: Izgara sosisler; Marine edilmiş sosisler; Kupat
|
|
||
Etten ikinci yemeklerin hazırlanması için setler: Pirinç eriştesi ve patlıcanlı Sichuan bifteği; Yasemin pirinci ile sebzeli Kanton bifteği; Sığır eti, mantar ve sebzeli Udon eriştesi kızartması; Mermer
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - pütürlü - porsiyonlanmış - kategori A: dana pirzola; Kategori B: Diplomat sığır eti, Bavyera bifteği; kategori B: Fransız eti, bal-limon turşusunda domuz bifteği, domuz pirzolası
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et porsiyonları B kategorisi: Yeşil otlarla marine edilmiş domuz boynu bifteği, Kırmızı biber ve kırmızı biberle marine edilmiş domuz boynu bifteği; Kemiksiz pane edilmiş yarı mamul et porsiyonu
|
|