Soğutulmuş boğa bifteği GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
Atlantik somonundan balık mutfağı yarı mamulü, soğutulmuş: Somon bifteği
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: domuz bifteği, oryantal sığır eti, lahana ruloları, mantarlı et zrazy, domuz zrazy, domuz sosisleri, barbekü soslu domuz sosisleri, ev yapımı pirzola, kremlevsk pirzola
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul kıyma ürünleri kategori A: Bavyera bifteği, Bavyera pirzola, Hamburg pirzola; kategori B: Boğa güreşi bifteği, Favori köfte, Bavars mea
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş doğranmış. Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: -A kategorisi: Bavyera bifteği, Gurme pirzola, Hamburg pirzola; B kategorisi: Boğa güreşi bifteği, köfte
Etten elde edilen mutfak ürünleri. Fırınlanmış: Oryantal kuzu eti, Bavyera bifteği, Boğa güreşi bifteği, Sert sığır eti, Ev usulü sığır eti, Markalı domuz kaburgası, Izgara kuzu kaburgası, Izgara domuz eti, Biftek
Yarı mamul domuz eti porsiyonları kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş: Safari bifteği, Rodeo bifteği, Chicago bifteği, Biftek "Philadelphia", porsiyonlanmış et ve kemik: Doğal pirzola "Barbekü", Doğal pirzola
🇧🇾 Belarus
Soğutulmuş sığır eti ürünleri: - haşlanmış: Moskova bifteği, Kokulu biftek, Rus bifteği, lapa lapa biftek, biftek Yemek odası; - haşlanmış-füme: Ev yapımı fileto, Lubitelskaya göğüs eti, Delhi bifteği
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - küçük boy kemiksiz sığır eti, kategori A: gulaş Myasnov (1 sınıf) genç boğa, sığır straganof Myasnov Tsarsky genç boğa için; - kemiksiz büyük topaklı dana eti
- 77
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz B kategorisi: marine edilmiş escalope, marine edilmiş şnitzel, marine edilmiş omuz bifteği, kremalı sarımsak turşusunda boyun bifteği, ko
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: doğal sığır bifteği, kategori A, doğal domuz bifteği, kategori A, sığır etinden doğal zrazazy, kategori B, domuz etinden doğal zrazazy, kategori
Balıktan yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - topaklı: somon balığı derisi üzerinde tabaka, derili somon bifteği, derisiz somon bifteği, derili muksun filetosu, derili greenling filetosu, uskumru filetosu
Soğutulmuş ve dondurulmuş etten mutfak ürünleri, paketlenmiş: domuz kebabı; pide içinde domuz şiş kebabı; domuz bifteği; kemikli domuz bifteği; domuz shawarma.
Sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A - pirinç bifteği; but bifteği; küçük boy kemiksiz kategori A - sığır gulaşı; sığır etinden azu; sığır stroganoff
Çeşitli et yemekleri: Vegas bifteği, Susamda kızarmış Vegas bifteği, Susamda kızarmış Denver bifteği, Susamda kızarmış but bifteği, Kızarmış Denver bifteği, Denver bifteği, But
Doğal yarı mamul balık ürünleri: - alabalık bifteği, pembe somon bifteği, somon bifteği, morina bifteği, pisi bifteği, yayın balığı bifteği; - alabalık filetosu, koho somon filetosu, pembe somon filetosu, morina filetosu, somon balığı filetosu, turna balı
Sığır eti ürünleri: haşlanmış: Moskova bifteği, Aromatik biftek, Rus bifteği, Puf bifteği, Akşam yemeği bifteği; haşlanmış-füme: Ev yapımı fileto, Amatör göğüs eti, Lezzetli sığır eti, Piquant dili
Ürün yelpazesindeki et ürünleri: tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: Doibitsa bifteği, Andreevskaya bifteği, Çingene bifteği, pastırmalı biftek, Şarküteri bifteği, Avrupa rulosu, Ev usulü domuz eti, karbon fiber
Bogdan araçları tip 2110 modifikasyonları 211010, 211040 (Bogdan 2110), tip 2111 modifikasyonları 211120, 211140 (Bogdan 2111) M1 kategorileri
№ 1
🇺🇦 Ukraine
Domuz, sığır, at etinden tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: domuz boynu- orijinal, tütsülenmiş-haşlanmış Neva; boğum-çingene, Kazak, Tatar tütsülenmiş-haşlanmış; bel - Slav, aroma
,
Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların (inek, boğa, koyun, keçi, kuzu) yenilebilir et yan ürünleri: yara izleri, ağlar, kitaplar, abomasum ve diğer işlenmiş soğutulmuş, dondurulmuş
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
- 77
İşlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi ve domuz derisinin boğum arası kısmı
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: A kategorisi kalın kenarlı genç boğadan Biftek Myasnov; Omuz bonfileden Biftek Myasnov (Üst bıçak biftek) genç boğa, A kategorisi; Kal
- 77
A kategorisi domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: derisiz kalça kısmı (bacak) ve derisiz incik (kürek kemiği) ve boğum, sırt-bel saati
Sığır etinden yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - parça kategorileri D: göğüs eti Myasnov genç kaya balığı, incik Myasnov kemikli genç boğa; - porsiyon kategorileri A: t-bon steak Myasnov et m
- 77
SOĞUTULMUŞ, ÇÖZÜLMÜŞ BALIK, YARI BALIK ARJANTİN, BARABULA, BELORYBITSA, BELUGA, BOĞA, VARIOLA, SALMON, LOETS, HAPPEN-HEADED LUCIAN, İNSAN AYILARI, GRAPER kadınlar, setler ve ürünler halinde: montlar, kısa montlar, ceketler, ceketler
Yarı mamul et içeren dondurulmuş ve soğutulmuş Yagnenok markası: Genç boğa etinden pirzola, Kıyılmış bisküvi; Dana biftek, Köfte, Kıyılmış Kudinovskie pirzola, Domuz ve sığır pirzola, Pirzola, Pirzola
Jambon ürünleri, soğutulmuş: - Et ürünleri: jambon Kahvaltı için, jambon Domuz eti, jambon Stolichnaya, jambon Sulu, jambon Yumuşak domuz eti, jambon Genç boğa eti, jambon K
Soğutulmuş yarı mamul kıyma ürünleri (sığır eti, domuz eti, kuzu eti, geyik eti, tavşan eti, boğa eti): pirzola, köfte, kıyma, ezme, biftek, kupati, but biftek, şnitzel, şaşlık; karkasların salamura edilmiş kısımları: o
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
Yarı mamul et ürünleri: antrikot, pirinç bifteği, rosto bifteği, gulaş bifteği, sığır straganofu, sığır azu, domuz rosto, escalope, domuz gulaşı, domuz pilavı, kavrulmuş domuz eti, sirkede domuz barbekü, şaşlık
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti: Tomahawk biftek eti, Village biftek eti, Ribeye biftek eti, Biftek eti Tibon, New York bifteği için et, Minutka bifteği için et, T bifteği için et
Yarı mamul porsiyon tavuk eti, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş: Zeytinyağı, köri ve tatlı kırmızı biber ile marine edilmiş hindi göğüs filetosundan Myasnov bifteği.
- 77
yarı mamul et doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A: büyük parça sığır eti, sığır bifteği, sığır madalyonu; baharatlı sığır eti, baharatlı sığır eti, doğal zrazy domuz
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş ve/veya dondurulmuş - kategori B "Kıyılmış dana biftek", "Rum bifteği" -kategori C Moskova pirzola -kategori D ev yapımı pirzola
Soğutulmuş ve dondurulmuş et bazlı mutfak ürünleri: Ciğerli kek, Doğranmış Kazak bifteği, Ev yapımı pirzola, Ciğerli krep, Lahana dolması, Dolma, Sığır etli ev yapımı rosto, Fırında tavşan, Mantı, Pe
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - "B" kategorisinden sığır eti ve domuz eti: yağlı ağda "Bavyera" bifteği; - "G" kategorisinden sığır eti: yağlı ağda sığır kebabı; -
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: somon çorbası seti, koho somon çorbası seti, yağlı balık filetosu, yağlı balık bifteği.
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Barbekü için sığır antrikotu, Marine edilmiş domuz karbonatı, Şenlikli kavurma için domuz karbonatı, Kavurma için özel domuz madalyonları, Barbekü için domuz boyun bifteği
Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler ve mutfak ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: doğranmış kalıplanmış ekmekli - köfte "Peynirli", Rum bifteği "Sulu"; doğranmış molde
Soğutulmuş balık gıda ürünleri: otlu, baharatlı, marine edilmiş, sebzelerle marine edilmiş: kesilmemiş, yarı kesilmiş, bağırsağı alınmış, başsız bağırsağı alınmış, karkas, kuyruk parçası, parça, biftek, kuyruk bifteği h
Soğutulmuş ve dondurulmuş etlik piliç etinden yarı mamul ürünler ve mutfak ürünleri. Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler: doğranmış kalıplanmış pane - köfte Peynirli, Rum bifteği Sulu; pirzola
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ürünleri, kategoriler A, B, C. Kemiksiz: Rib-eye steak, New York strip steak, Tenderloin, Sirloin steak, Shoulder steak, Flank steak. Et ve kemik: Kovboy bifteği, Tom
Mutfak et ürünleri. Soğutulmuş ikinci et yemekleri: Azu bifteği, dana pirzola, dana gulaş, kızarmış dana ciğeri, domuz rosto, kuzu şiş, domuz şiş Paketleme: poli tepsiler
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: escalo p, şnitzel, omuz bifteği, İngiliz pastırması, omuz (omuz), kalça (jambon), domuz dy
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve kemikli yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kategoriler A: Kemikli Myasnov göğüs eti (domuz eti kategorisi 1), domates-hardal soslu bel Myasnov bifteği; - porsiyonlanmış kategoriler
- 77
Yarı mamul et ürünleri: yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Kategori B - Ev usulü kıyma; kategori B - Bavyera bifteği; - kategori G - pirzola Köy, köfte Ev, köfte D
-2
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti: - et kategorileri G: Boyar pirzola, Kazak bifteği; - et içeren: kategori D Sulu pirzola; et dolgusu ile doldurulmuş kategori G Biber
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti: - kemiksiz küçük tavuk eti parçaları: Tkemali soslu tavuk şiş; - kemiksiz porsiyonlar: Marine edilmiş göğüs filetosundan Myasnov bifteği.
- 77
Soğutulmuş dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Baharatlı domuz bifteği, kıyılmış domuz eti, baharatlı kavrulmuş domuz eti, baharatlı domuz pirzolası, baharatlı pilavlık et, baharatlı barbekü için et, domuz toynağı, pr
Koruyucu atmosfer kullanılarak paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: sığır ve dana etinden: Kemiksiz yarı mamul ürünler: Kemiksiz porsiyonlar A: sığır antrikotu 95 sığır eti, sığır bifteği 567 saç bakımı için FARMAGAN, dahil
Yarı mamul et ve et içeren ürünler ve kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti. Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kategori B - Yağ ağında "Bavyera" bifteği. Etten yarı mamul et ürünleri
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul balık ürünleri: balık kebabı; balık bifteği; ızgara balık sosisleri; folyoda balık; pirzola, balık köftesi; balık köftesi
yarı mamul et, et içeren kıyma soğutulmuş ve dondurulmuş: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et kate
Mutfak balık ürünleri: balık pirzola, hamur içinde morina balığı, marine edilmiş balık (morina balığı), patatesli fırında alabalık, morina biftek, kızarmış pisi balığı. Soğutulmuş yarı mamul ürünler: alabalık filetosu, morina bifteği, alabalık
Yarı mamul et, et içeren ve kümes hayvanı eti ürünleri, kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş. B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: Yağ filesinde Bavyera bifteği, yağ filesinde dana kebabı
yarı mamul et ürünleri, kıyma içeren soğutulmuş ve dondurulmuş kıyma: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünü - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et ürünü kedi
Soğutulmuş yarı mamul et ve kemik porsiyonları (A, B, C kategorileri): T-bone steak T-Bon; Porter House T-bone steak; Short Loyne Rib Steak; Kemikli kovboy bifteği
Hazır et ürünleri, soğutulmuş. İlk öğle yemeği kursları: Macar gulaşı kremalı çorba, Füme etli mercimek kremalı çorba. İkinci yemekler: Bolonez, Rum bifteği ala Napoli, Sığır eti ve tavuklu lazanya, Dana zrazy
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri B, soğutulmuş, dondurulmuş: ızgara için marine edilmiş kemikli domuz bifteği; ızgara için marine edilmiş domuz kaburgası.
Doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: et kategorisi G Kazak bifteği, et içeren kategori D Sibirya tembel lahanası ruloları, dökme, net ağırlık 65 g ila 90 g (bir birim)
Yarı mamul doğal ve kıyılmış et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş: A kategorisinin yarı mamul et porsiyonları: doğal sığır bifteği; Yarı mamul et küçük parça kemiksiz kategoriler
Yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, dondurulmuş kemiksiz sığır eti: - küçük boyutlu kategori A: sığır straganof Myasnov royally (jambon filetosundan); - porsiyonlu kategoriler A: genç bir boğanın bacağından sığır bifteği Myasnov, siz
- 77
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: - G kategorisi Boyar pirzola, Kazak bifteği; - et içeren domuz eti, D kategorisi Sulu pirzola; - et içeren
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış kalıplanmış kaplanmamış soğutulmuş, dondurulmuş Yarı mamul et ürünleri: kategori B Kıyılmış biftek, kategori D Rum bifteği. Et içeren yarı mamul ürünler: kate
Soğutulmuş mutfak et ve et içeren ürünler: Sığır straganof, Sebzeli Kore bifteği, Yaban mersinli geyik eti gulaşı, sebzeler, Mozzarellalı sığır eti zrazy, Buharda dana pirzola, Pirzola
Soğutulmuş yarı mamul hindi eti ürünleri: - et ve kemik küçük parçalar: barbekü turşusunda hindi kanadı MYASNOV; dirsek kısmı MYASNOV; hindi incik bifteği MYASNOV; - et ve kemik küçük parçalar: set için
-77
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, vakum altında olanlar dahil, modifiye atmosferde paketlenmiş, LLC işaretli Dondurulmuş Mar: balık kebabı, balık bifteği, fileto parçası, ızgara balık sosisleri, folyo içinde balık
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler A: Tatlı baharatlar ve acı biber karışımında domuz boynundan Myasnov bifteği; Avignon turşusunda Myasnov boynu; - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler
-77
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: - G kategorisi Boyar pirzola, Kazak bifteği; - et içeren domuz eti, D kategorisi Sulu pirzola; - et içeren
Soğutulmuş et ve et içeren mutfak ürünleri ve dondurulmuş: - ikinci yemekler: garnitürlü kuzu kebabı; pilav ve soslu kuzu kebabı; garnitürlü azu bifteği; Dana gulaş; tatlı ve ekşi
Yarı mamul kuzu ve kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: boyun (boyun bifteği), omuz-boyun kesimi (kemiksiz kürek kemiği, bel 4 kaburga), kemikli bel (düzeltilmiş kemikli bel), eyer (
Mutfak ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş soslar ve soslar: Kırmızı şarap sosu; Porto şarabı sosu; Burgonya bifteği sosu; Kaz ciğeri salata sosu; Mignon için kırmızı şarap sosu; Şaraplı ve karamelisirolu sos
.
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori B - Marine edilmiş domuz pirzolası, Marine edilmiş domuz bifteği, Şiş kebap Delicacy, Şiş kebap Kafkas, Sha slag Kamsky, Shashlik Po
Soğutulmuş balık gıda ürünleri: otlu, baharatlı, marine edilmiş, sebzelerle marine edilmiş: kesilmemiş, yarı kesilmiş, bağırsağı alınmış, başsız bağırsağı alınmış, karkas, kuyruk parçası, parça, biftek, kuyruk bifteği h
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A et: sığır kıyması, at kıyması, sığır antrikotu, sığır langeti, sığır but bifteği, sığır etinden natürel zrazy, escalope
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve et içeren yarı mamul ürünler: et içeren yarı mamul ürünler, kategori G - biber dolması; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, porsiyonlanmış, kategori A - geyik eti bifteği; et-
Balık ürünleri ile soğutulmuş yarı mamul ürünler: Morina bifteği, Somonlu Sandviç, Uskumrulu Sandviç, Somon salatası, Deniz ürünleri salatası, Kalamar salatası, Havyarlı Sandviç, Füme morinalı Sandviç, Ciğerli Sandviç
Yarı mamul balık ve deniz ürünleri, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: derisi üzerinde somon filetosu, kırmızı balık bifteği, porsiyonlanmış derisi üzerinde somon filetosu, soyulmuş kalamar, derisi üzerinde uskumru filetosu, derisi üzerinde peynir filetosu
Hazır et ve et içeren ürünler, soğutulmuş. İlk öğle yemeği yemekleri: Macar gulaşı kremalı çorba, Füme etli mercimek kremalı çorba İkinci yemekler: Bolonez, Rum bifteği ala Napoli, Sığır etli ve tavuklu lazanya
Soğutulmuş etli mutfak ürünleri: Fırında patatesli biftek, köy usulü patatesli Azu bifteği, patates püreli Stroganov usulü biftek, pilav ve nohutlu Pilatti soslu köfte.
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - sığır eti, küçük parça kemiksiz dana eti: Islak sığır etinin kalın kenarından antrikot biftek, Islak sığır etinin ince kenarından New York bifteği
Soğutulmuş kıyma yarı mamulleri: kıyılmış sığır ve domuz bifteği, sığır ve domuz lula kebabı, sığır ve kuzu lula kebabı, kıyılmış domuz şnitzeli, sığır şnitzeli
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler A: escalope, şnitzel, omuz bifteği, kürek kemiği (omuz), kalça (jambon), pirinç domuz eti, karbonat, kesilmiş
YARI MAMUL ET IÇEREN. DONDURULMUŞ KÖFTE: B KATEGORİSİ: "EV", "SİBİRYA", "DANA ETİNDEN", "ALTAY", "GENÇ BOĞA ETLİ"; D KATEGORİSİ "EV", "GENÇ BOĞA ETLI", "SIBIRYA",
YENI BATON, KÖY BATONU, KAHVALTI BATONU, KLASIK BATON, FRANSIZ BATONU, PORKHACHEVSKY POSTNY BATON, PORKHACHEVSKY BATON, HARDAL BATONU, PEKTIN BATONU. BOĞA EKSİ EKSTRA AĞIRLIK: BOĞA EKSİ EKSTRA VE
Bogdan 2310 tipi araçlar, 231010, 231040 modifikasyonları (Bogdan 2310) kategori N1
№ 1
🇺🇦 Ukraine
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: kesilmiş sığır Myasnov 1s (genç boğa); kesilmiş sığır Myasnov 2s (genç boğa).
- 77
Domuz eti ürünleri ve haşlanmış-tütsülenmiş ve fırınlanmış sığır eti: fırınlanmış - fırınlanmış karbonat, fırınlanmış boyun, fırınlanmış haşlanmış domuz eti; haşlanmış-tütsülenmiş - pişmiş-tütsülenmiş kaburga, haşlanmış-tütsülenmiş ön boğum, domuz boğumu
.
Balık, taze dondurulmuş: boğa; boğa karkası; tül; hamsi; tekir; barbunya; istavrit; çaça; dil balığı tm Denizlerin Hazineleri
Kümes hayvanlarından elde edilen mutfak ürünleri, et: - domuz kebabı; pide içinde domuz şiş kebabı; - domuz bifteği; kemikli domuz bifteği; - domuz shawarma.
kümes hayvanları etinden yarı mamul doğranmış kalıp: tavuk kebabı, hamburger bifteği Orijinal, hamburger bifteği İştah açıcı, köfte Çorba için, köfte Ev yapımı, lahana ruloları tembel, tembel в
Yarı mamul et porsiyonları kemiksiz B kategorisi dondurulmuş, ürün yelpazesinde: Domuz eti: "Ekstra" escalope, mari nade Meksika'da domuz bifteği, limon ve biberle marine edilmiş domuz bifteği; Sığır eti: g
Kemikli kaburga bifteği, Kemikli Tibon bifteği
Hazır et yemekleri: Mantar turşusunda kemikli domuz bifteği, Tatlı ve ekşi turşuda kemikli domuz bifteği, Domuz etli pilavlı köfte, Sığır etli pilavlı köfte, Domuz etli biber dolması, Pe
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: -B Kategorisi: Domuz bifteği; Marine edilmiş kavrulmuş geyik eti; Marine edilmiş geyik eti kebabı; Boyarsky domuz bifteği; -Kategori B: Izgara sosisler; Marine edilmiş sosisler; Kupat
Etten ikinci yemeklerin hazırlanması için setler: Pirinç eriştesi ve patlıcanlı Sichuan bifteği; Yasemin pirinci ile sebzeli Kanton bifteği; Sığır eti, mantar ve sebzeli Udon eriştesi kızartması; Mermer
Yarı mamul et ürünleri - pütürlü - porsiyonlanmış - kategori A: dana pirzola; Kategori B: Diplomat sığır eti, Bavyera bifteği; kategori B: Fransız eti, bal-limon turşusunda domuz bifteği, domuz pirzolası
Kemiksiz yarı mamul et porsiyonları B kategorisi: Yeşil otlarla marine edilmiş domuz boynu bifteği, Kırmızı biber ve kırmızı biberle marine edilmiş domuz boynu bifteği; Kemiksiz pane edilmiş yarı mamul et porsiyonu