starter kültürler, starter kültürler GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
F-DVS tipi starter kültürler (başlatıcı kültürler, kültürler): Mild 1.0, YF-L901, YC-X11, ST-BODY-4, XPL-30, XPL-40, CHN-19, MO-1, T-4, FRESCO 3000-10, FRESCO 3000-20, FRESCO 3000-60, FRESCO 1000NG-30
Chr Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Saf kültürlerden starter kültürler, kuru, konsantre, doğrudan ekleme: DI-PROX М 400.401, 402.403; DI-PROX M 187; DI-PROX TPF 1,2,3,4,5; Dl-PROX TPC 1,2,3; DI-PROX МТТХ 1,2,3; DI-PROX MTRA 2,3,4; DI-PROX MT 1001; DI-PR
BIOPROX
🇫🇷 France
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültürler, ürün numaraları: Starter DH , Starter Emmental, Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Starter GLHF-2, Sta
Dalton Biotecnologie S.r.l.
🇮🇹 Italy
Et ürünleri için dondurularak kurutulmuş starter kültürler Almi 001; Et ürünleri için dondurularak kurutulmuş starter kültürler Almi 2; Et ürünleri için dondurulmuş starter kültürler Almi 7; Konsantre subl
Almi GmbH
🇦🇹 Austria
Kuru olarak doğrudan uygulanan probiyotik kültürlerin starter kültürleri: - kuru olarak doğrudan uygulanan bifidobakteri probiyotik kültürlerinin starter kültürü B-1; bifidobakteri probiyotik kültürlerinin kuru mayası o
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri, ürünler: Starter DH, Starter Emmental , Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GL-3, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Start
Dalton Biotecnologie S.r.l.
🇮🇹 Italy
Tütsülenmiş sosisler (sosisler), starter kültürler kullanılmadan üretildiği gibi starter kültürler kullanılarak da üretilebilir.
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Liyofilize starter kültürler CV1, CV2, FRP, FRN, RG, Y1, Y2, V121L, su ve gaz geçirmez alüminyum torbalarda paketlenmiş, net ağırlığı 10 gramdan
CSK Food Enrichment CV
🇳🇱 Netherlands
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Derin dondurulmuş konsantre starter kültürler: К892, Y550, Y570, Y110, Y120, S1000, net ağırlığı 180 gram veya daha fazla olan hermetik pure-pack torbalarda paketlenmiş
CSK Food Enrichment CV
🇳🇱 Netherlands
Süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Kuru starter kültürler (yüksek konsantrasyonlu bakteriyel starter kültürler) DairyFLORA Süzme peynir, DairyFLORA Ekşi krema, DairyFLORA Ekşi süt
Chimab S.p.A
🇮🇹 Italy
Et ürünleri, çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler), starter kültürler kullanılmadan yapılmış ve starter kültürler kullanılarak yapılmış, bkz. 1 sayfadaki Ek No. 1
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan uygulama için konsantre dondurularak kurutulmuş starter kültürler: LbP 27.06 Slim serisi, LbP 27.07 Immuno serisi, LbP 27.05 Cardio, LbB serisi 26.01
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler Bakteriyel starter kültürler: Ekşi krema SC 20.02, Yarı sert peynirler CH 30.21, Propionibacterium CH 31.12, Sert peynirler CH 31.12, Harmony DR 27.01,
Süt işleme ürünleri için starter kültürler. Konsantre bakteri kültürleri, starter kültürler Profiline: CH 30.21, RZ 4.10 D, SC 30.02 М, RZ 4.30. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık
Starter kültürler: Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür doğrudan bitkilere CBL 2A Bakteriyel starter liyofilize doğrudan ekleme CBL 2B Bakteriyel starter kültür liyofilize doğrudan ekleme CBL 2C Bakteriyel starter kültür
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Starter kültürler: Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5A Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5B Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Starter kültürler: Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür, doğrudan eklenmiş CBL 1 PEYNİR Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür, doğrudan eklenmiş CBL 2 PEYNİR Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür, doğrudan eklenmiş CBL
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Net ağırlığı 1 kg olan plastik torbalarda, net ağırlığı 8 kg olan karton kutularda paketlenmiş kuru starter kültürler: "Kuru starter kültür 2 в 1 Classic ( SAVEUR 2 EN 1 CLASSIQUE ), Kuru starter kültür 2 in 1 Intens
A.I.T. Agro Ingredients Technology
🇫🇷 France
Saf kültürlerden elde edilen kuru konsantre starter kültürler: DI-PROX Ml27, DI-PROX Ml79, DI- PROX М231, DI-PROX М235, DI-PROX MT 243, DI-PROX M270, DI-PROX M272, DI-PROX MTR1, DI-PROX MTR2, DI-PROX MTR3, DI-PROX TT
BIOPROX
🇫🇷 France
Maya ve (starter kültürler, kültürler) FD-DVS tipi: YF-L811, YF-L903, YF-L904, ST-BODY-1, ST-BODY-3, ST-BODY-4, YC-X11, YC-X16
Chr Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Süt işleme ürünleri için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LcS 21.06 serisi. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1 gramdan 20 gr'a kadar
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan ekleme "Golden Time" serisi S 4.05'in dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürü. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama MYSTARTER CULTUR KF2 serisinin liyofilize starter kültürü, ambalaj: kombine malzeme torbalarında, net ağırlık 50 ila 100 gram,
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama için liyofilize starter kültür MYSTARTER CULTUR Y610 serisi (Y611, Y612 rotasyon kültürleri), dozaj 50MU, 100MU, 200MU. Paketleme:
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LbS 22.12 serisi "Yumuşak ve salamura peynirler". Ambalaj: polimerik malzemelerden yapılmış çubuklar, m
İşlenmiş ürün ve süt üretimi için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LbS 22.02 Peynirli Pasta Filata serisi. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, ağırlık n
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Kuru bakteri starter kültürleri Yogurt classic, Yogurt kids (Yogurt kids), Yogurt detox (Yogurt detox), Ekşi krema (Ekşi krema), Yogurt
European Food Company
🇰🇿 Kazakhstan
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: peynir üretimi için direkt bakteri starter kültürleri, GEO 17 LYO makaleleri , KL 71 LYO, GEO 15 LYO, SAM 3 LYO,
Danisco France SAS
🇫🇷 France
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
:
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Bakteriyel starter kültür, liyofilize, konsantre, doğrudan PRP ilavesi. Ambalaj: folyo torbalar, net ağırlık 10 gramdan 110 grama kadar.
PROQUIGA PRODUCTOS QUIMICOS GALLEGOS, S.A.
🇪🇸 Spain
Gıda üretimi süt işleme için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, seri LcLSY 40.11 D. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1 gramdan 2 grama kadar
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: fermente süt ürünlerinin üretimi için doğrudan uygulamaya yönelik kuru bakteriyel liyofilize konsantre starter kültür: Gbio (bifidocomplex, bifidoats
Genesis Laboratories Ltd
🇧🇬 Bulgaria
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan ekleme konsantre liyofilize starter kültür, seri S 4.01 E. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1 gramdan 20 grama kadar
Gıda üretimi süt işleme için starter kültürler: PFD-PROQ merkezli doğrudan uygulama ile liyofilize edilmiş bakteri starter kültürü.
PROQUIGA BIOTECH, S.A.
🇪🇸 Spain
Starter kültürler (mikroorganizma kültürleri): "StartStar", "StartStar GO", "StartStar ROH" marka, renk ve aroma kaybına karşı korumalı kapalı bir torba içinde paketlenmiş, net ağırlık 20, 25,5 ve 50 gram.
HOLKOF GmbH
🇩🇪 Germany
Çiğ tütsülenmiş sosis üretimi için starter kültürler: "Premium Salami Star 2", madde. ROH-0738 (Premium Salami Start 2, art. ROH-0738); "Premium Salami Start", art. ROH-8013 (Premium Salami Start ROH-8013).
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler): starter kültürler kullanılmadan yapılır - A kategorileri: "Braunschweig", "Moskova", "Yahudi", "Amatör" , "Turist sosisleri", "Sudzhuk", "Osobennaya", "Cervelat", "Konsey
Dondurularak kurutulmuş starter kültürler: - "Biostart S" ("Biostart Sprint") - "Biostart E" ("Biostart Express") - "185 Super Mold" ("185 Super Schimmel"), metalize, koruyucu ambalajda paketlenmiştir
RAPS GmbH
🇦🇹 Austria
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
CHR.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Starter kültürler serideki aktif sıvı: "Narine-Forte", Bifidobacteria.
İşlenmiş süt ve süt bazlarına doğrudan ekleme için granül formda konsantre derin dondurulmuş starter kültürler:
Danisco France SAS
🇫🇷 France
Starter kültürler, bakteri konsantreleri, cam şişelerde paketlenmiş test kültürleri, folyo, 0,5 ila 5 gram ağırlığında,
Starter kültürler: Biobak Classic Plus, madde 6875; Biobak P, madde 6840; Biobak Sal Plus, madde 6831; Biobak CDN, madde 6882. Ambalaj: kombine filmden torbalar, çok katmanlı filmden torbalar, korumalı
WIBERG GmbH
🇦🇹 Austria
Ek No. 1'deki (sayfa 1) starter kültürler kullanılarak çiğ tütsülenmiş (kuru kürlenmiş) sosisler (sosisler), ambalajlanmamış ve streç film, vakum veya gaz altında bir torba içinde paketlenmiş, net ağırlık
Pişmemiş tütsülenmiş sosisler: starter kültürler kullanılmadan üretilmiştir: A kategorisi - "Braunschweig", "Moscow", "Sudzhuk", "Servelat", "Stolichnaya"; B kategorisi - "Pork" , "Grainy"; aşağıdakiler kullanılarak üretilmiştir
Starter kültürler: Spring Alba, Spring Norcia, Spring P 10, Spring Siena, Spring Payne, Spring B6, gıda endüstrisinde kullanılır, polimer uçlu çok katmanlı kağıt torbalarda paketlenmiştir, net ağırlık 25 kg
Millbo S.p.a.
🇮🇹 Italy
Gıda ürünleri için polimerik malzemelerden yapılmış ambalajlar: starter kültürlerin paketlenmesi, taşınması veya depolanması için kutular, kutular, sepetler
CSK food enrichment Poland sp.zo.o.
🇵🇱 Poland
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
Starter kültürler
Gıda konsantreleri: "Bio-pasta" pişirmek için pastörize starter kültürler: "Art-Svetlaya", "Art-Extra Light", "Art-Dark", "Art-Extra Dark", "Art-Ovsyanaya", "Art-Grain"; "Art-Multizernovaya", "Art-Zlakovaya", "Art-
Konsantre derin dondurulmuş starter kültürler: YO-MIX T 41 FRO; YO-MIX T 42 FRO; CHOOZIT 718 FRO
Danisco Deutschland GmbH
🇩🇪 Germany
Süt işleme ürünlerinin üretimi için konsantre liyofilize doğrudan ilave starter kültürler: Lyobac-D MCL56, Lyobac-D MCL24, Lyobac-D YOYO 82Q, Lyobac-D YOYO 28Q, Lyobac-D YOYO 110Q , Lyobac-D YOYO 48QZX, Ly
ALCE INTERNATIONAL S.r.l
🇮🇹 Italy
Liyofilize starter kültürler CV1, CV2 , FRP, FRN, RG, Y1, Y2, 10 gramdan 50 grama kadar net ağırlığa sahip su ve gaz geçirmez alüminyum torbalarda paketlenmiştir,
CSK Food Enrichment CV
🇳🇱 Netherlands
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
Hamur yapımı için kuru starter kültürler: - Sugran Germ 70; - SugrA-roma Durum Intense; - Sugrano kavrulmuş buğday; - Sugrano W560; - Sugrano W5100 highlight; - Sugrano R578; - Sugrano R5200; - Sugrano Spring 520,
Dr. Otto Suwelack Nachf. GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Dondurularak kurutulmuş starter kültürler: Biostart S (Biostart Sprint) Biostart E (Biostart Express) Mold Super185 (185 Super Schimmel) Ambalaj: koruyucu metalize torba, plastik kovalar.
RAPS GmbH
🇦🇹 Austria
İşlenmiş süt ve süt ürünleri bazlarına doğrudan eklenmek üzere granül formda konsantre derin dondurulmuş starter kültürler:
Danisco France SAS
🇫🇷 France
Net ağırlığı 5, 10 ve 20 kg olan kağıt torbalarda unlu mamul üretimi için kuru starter kültürler: SELEXION BASED ON WHEAT GERM No. 5 DM ( LEVAIN SEC SELECTION GERME N° 5 DM ), SELECTION WHEAT No. 2 DM
A.I.T. Agro Ingredients Technology
🇫🇷 France
Katkı maddeleri - tüketici kaplarında paketlenmiş kompleks gıda asitlendiricileri (kuru starter kültürler): Light Agram, Dark Agram.
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sosisler de dahil olmak üzere et ürünlerinin üretimi için dondurularak kurutulmuş starter kültürler:
Danisco France SAS
🇫🇷 France
Bakteriyel liyofilize kuru starter kültürler (fermente süt ürünleri üretimi için): YOĞURT, BİFİDUM, VİTALAKT, KEFİR, SMETANA, TV OROG, RYAZHENKA, net ağırlığı 1.0 gram olan vakumlu ambalajda paketlenmiş
Lactina OOD, Bulgaria
🇧🇬 Bulgaria
AiBi® dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürler: LcL 20.01 BIO serisi, LcL 20.02 BIO serisi
Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürler: MH, MHE, MA, MAG. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden torbalar, net ağırlık 5 gramdan 100 grama kadar.
Mediterranea Biotecnologie s.r.l.
🇮🇹 Italy
Bakteriyel starter kültürler, seriye doğrudan eklenmek üzere liyofilize edilmiştir. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden (polietilen, alüminyum, polyester) torbalar, net ağırlık 18 gram
IGEA, s.r.l.
🇮🇹 Italy
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler olan bakteriyel starter kültürlerin derin dondurucuda doğrudan uygulanmasına 2 (iki) isim verilmiştir: F-DVS Nu-Trish ABY-Premium, F-DVS Nu-Trish BY-Mild from
Chr. Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler,
Bakteriyel starter kültürler: Bakteriyel başlatıcı kültür BIOMIX; Bakteriyel başlatıcı kültür YOGO; Bakteriyel başlatıcı kültür KEFI; Bakteriyel başlatıcı kültür MEZO; Bakteriyel başlatıcı kültür
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: Starter kültürler Dökme Set HM88 FRO 1000. Ambalaj: teneke kutular, net ağırlık 0,07 kilogram.
DANISCO France SAS
🇫🇷 France
Fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan starter kültürler, 60 x 55 x 38 milimetre ölçülerinde karton kutularda ve net ağırlığı 0,5 ila 1,5 gram olan polimer şişelerde, ürün yelpazesinde
🇺🇦 Ukraine
Bakteriyel starter kültürler EKO BIO - CS Ekşi krema, EKO BIO - BB Bifidum, EKO BIO - CK Kefir ürünü, EKO BIO - CR Ryazhenka, EKO BIO - CC Lor, EKO BIO - SY Yoğurt,
EKOKOM Group Ltd
🇧🇬 Bulgaria
Starter kültürler: Probinorm Probinorm Bu ürünün ekşi krema yapımında kullanılacağını tahmin ediyoruz. Ambalaj: 1 ila 100 gram ağırlığında poşetler
Peynirlerin hazırlanması için termofilik starter kültürler ve mezofilik laktik asit bakterileri: ST TH MX
BIOTEK SRL
🇮🇹 Italy
Lyofas direkt bakteriyel liyofilize starter kültürler t. Direkt uygulanan küf kültürleri Lyofast Direkt uygulanan maya kültürleri Lyofast Süt endüstrisinde kullanım için
Sacco s.r.l
🇮🇹 Italy
Brotfermentations StartGut® Bio Roggen, Roggen StartGut® Bio Detmold, Weizen StartGut® Bio San Francisco, Weizen StartGut® Bio Bologna kültürlerinin starter kültürü (maya), fırıncılıkta kullanım için, polimer ambalaj içinde wt
Diosna Dierks & Soehne GmbH
🇩🇪 Germany
Bakteriyel starter kültürler: Valiren C 10 M, Valiren C 11 200 Valiren C 201 MT, Valiren C 202 MT, Valiren C 230 MT, Valiren C 231 MT, Valiren C 400 MT, Valiren C 401 MT, Valiren H 15 A, Valiren H 15
MAYASAN Gida Sanayi ve Ticaret A.S Mayasan A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: İşlenmiş süte doğrudan giriş için kurutulmuş-dondurulmuş laktik asit kültürleri ... Marka: Crealat, FD serisi. Ambalaj: alüminyum folyo ve zemin bazlı torbalar
Süt işleme yan ürünleri: bakteri konsantreleri: süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Doğrudan uygulama için kuru liyofilize starter kültürler (bakkontse
Süt işleme yan ürünleri: bakteri konsantreleri: süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Doğrudan uygulama için kuru liyofilize starter kültürler (bakkontse
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
Süt ürünleri için starter kültürler, Mystarter Culture SM 81, Mystarter Culture SM 91, Mystarter Culture SM 201, Mystarter Culture SM 202, Mystarter Culture SM 203 (200MU) poşet içinde
Maysa Gida San. Ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler - Starter kültürler: Choozit MM100 LYO 125 DCU, LB 340 LYO 2 DCU. Ambalaj: üç katmanlı malzeme paketleri (polietilen, alüminyum, poli)
Danisco France SAS
🇫🇷 France
LC D 83, LC D P1, LC D P3, LC D P4 , LC D 45 B, LC D P13, LC DK 21 B, LC DK 23 B, LC D 23 B işaretli fermente süt ürünlerinin üretimi için liyofilize mikroorganizmalara dayalı starter kültürler
BDF Natural Ingredients, S. L.
🇪🇸 Spain
Çiğ tütsülenmiş sosis (sosis) et ürünleri: - starter kültürler kullanılmadan üretilmiştir: Kategori A: Moskova, Braunschweig, Yahudi, Osobennaya, Sudzhuk, Amatör, Cervelat, Sovetskaya,
Starter kültürler
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak temel bileşenler - Starter kültürler: Choozit MM100 LYO 125 DCU. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden (polietilen, alüminyum, polyester) paketler, net ağırlık
Danisco France SAS
🇫🇷 France
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
Starter kültürler
Starter kültürler
Et ürünleri üretimi için starter kültürler: Bactoferm MOLD-600, Bactoferm SM-194, B-LC-007 SafePro, B-LC-78 SafePro, FLORA ITALIA LC (SafePro), 10 u (aktivite birimi) ila 1000 u (aktivite birimi). Paketleme
Chr. Hansen GmbH
🇳🇱 Netherlands
Gıda işleme yardımcıları: liyofilize starter kültürler, alüminyum PET AL PE torbalarda paketlenmiş, net ağırlık 35 ila 1000 gram,
BIOTEC FERMENTI S.R.L.
🇮🇹 Italy
Süt, laktik asit ve alkolsüz içeceklerin gıda üretimi işlemleri için kuru starter kültürler:
Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş et sosisleri: Derevenskaya Salamı, Domashnyaya Salamı, Bra unshweig , Moskova , Domuz etinden , Neva
Gıda konsantreleri: ekmek ve içeceklerin hazırlanması için starter kültürler: Çavdar, Buğday, Malt, Khmelevaya, Kvas için, Polbyanaya, Pirinç, Karabuğday, Mısır, Soya, Suritsa, Levito-Madre, San Fra
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler. İşaretli fermente süt ürünlerinin üretimi için liyofilize mikroorganizmalara dayalı starter kültürler: LC DK4, LC DK5, LC DK6,
BDF Natural Ingredients, S. L.
🇪🇸 Spain
Süt işleme ürünlerinin üretimi için doğrudan girişli dondurularak kurutulmuş starter kültürler: JOY LBH-04 (1,2,3,4), JOY LOB-02 (1,2), JOY L2B-02 (1,2), JOY L2B-02BS (1,2), MIX BMO-03 (1,2,3), MIX BME-02 (1,2 ), M
IGEA S.R.L.
🇮🇹 Italy
Serideki aktif sıvı starter kültürler: Narine-Forte, Bifidobacteria. Tüketici kaplarında paketlenmiştir.
.
Gıda konsantreleri: ekmek yapımı için starter kültürler: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas ekşi mayası, hecelenmiş, pirinç, karabuğday, mikroplardan çavdar
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PCA serisi. Ambalaj: Kombine malzemelerden, folyo kaplı torbalardan ve krafttan yapılmış ambalajlar, net ağırlık 0,1 kg'dan 25 kg'a kadar
AS Chr. Hansen
🇩🇰 Denmark
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PR-serisi, GEO-serisi, LAF-serisi. Ambalaj: folyo kaplı torbalar ve kraft ambalajlar, net ağırlık 0,1 kilogramdan 25 kilograma kadar
AS Chr. Hansen
🇩🇰 Denmark
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler:
Tecnolatte s.r.l.
🇮🇹 Italy