starter kültürler, starter kültürler GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 190190: Süt, peynir vb. ile hububat esaslı karışım ve mamuller
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 300290: İnsan ve hayvan tedavisi için insan ve hayvan menşeli maddeler
- 3302: Sanayide ve içecek imalinde hammadde veya koku verici maddeler ve karışımlar
- Avent Yenidoğan Natural Başlangıç Seti
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
F-DVS tipi starter kültürler (başlatıcı kültürler, kültürler): Mild 1.0, YF-L901, YC-X11, ST-BODY-4, XPL-30, XPL-40, CHN-19, MO-1, T-4, FRESCO 3000-10, FRESCO 3000-20, FRESCO 3000-60, FRESCO 1000NG-30
|
Chr Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Saf kültürlerden starter kültürler, kuru, konsantre, doğrudan ekleme: DI-PROX М 400.401, 402.403; DI-PROX M 187; DI-PROX TPF 1,2,3,4,5; Dl-PROX TPC 1,2,3; DI-PROX МТТХ 1,2,3; DI-PROX MTRA 2,3,4; DI-PROX MT 1001; DI-PR
|
BIOPROX
|
🇫🇷 France
|
|
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültürler, ürün numaraları: Starter DH , Starter Emmental, Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Starter GLHF-2, Sta
|
Dalton Biotecnologie S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et ürünleri için dondurularak kurutulmuş starter kültürler Almi 001; Et ürünleri için dondurularak kurutulmuş starter kültürler Almi 2; Et ürünleri için dondurulmuş starter kültürler Almi 7; Konsantre subl
|
Almi GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Kuru olarak doğrudan uygulanan probiyotik kültürlerin starter kültürleri: - kuru olarak doğrudan uygulanan bifidobakteri probiyotik kültürlerinin starter kültürü B-1; bifidobakteri probiyotik kültürlerinin kuru mayası o
|
|
||
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri, ürünler: Starter DH, Starter Emmental , Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GL-3, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Start
|
Dalton Biotecnologie S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Tütsülenmiş sosisler (sosisler), starter kültürler kullanılmadan üretildiği gibi starter kültürler kullanılarak da üretilebilir.
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Liyofilize starter kültürler CV1, CV2, FRP, FRN, RG, Y1, Y2, V121L, su ve gaz geçirmez alüminyum torbalarda paketlenmiş, net ağırlığı 10 gramdan
|
CSK Food Enrichment CV
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Derin dondurulmuş konsantre starter kültürler: К892, Y550, Y570, Y110, Y120, S1000, net ağırlığı 180 gram veya daha fazla olan hermetik pure-pack torbalarda paketlenmiş
|
CSK Food Enrichment CV
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Kuru starter kültürler (yüksek konsantrasyonlu bakteriyel starter kültürler) DairyFLORA Süzme peynir, DairyFLORA Ekşi krema, DairyFLORA Ekşi süt
|
Chimab S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et ürünleri, çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler), starter kültürler kullanılmadan yapılmış ve starter kültürler kullanılarak yapılmış, bkz. 1 sayfadaki Ek No. 1
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan uygulama için konsantre dondurularak kurutulmuş starter kültürler: LbP 27.06 Slim serisi, LbP 27.07 Immuno serisi, LbP 27.05 Cardio, LbB serisi 26.01
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler Bakteriyel starter kültürler: Ekşi krema SC 20.02, Yarı sert peynirler CH 30.21, Propionibacterium CH 31.12, Sert peynirler CH 31.12, Harmony DR 27.01,
|
|
||
Süt işleme ürünleri için starter kültürler. Konsantre bakteri kültürleri, starter kültürler Profiline: CH 30.21, RZ 4.10 D, SC 30.02 М, RZ 4.30. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık
|
|
||
Starter kültürler: Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür doğrudan bitkilere CBL 2A Bakteriyel starter liyofilize doğrudan ekleme CBL 2B Bakteriyel starter kültür liyofilize doğrudan ekleme CBL 2C Bakteriyel starter kültür
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Starter kültürler: Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5A Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5B Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Starter kültürler: Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür, doğrudan eklenmiş CBL 1 PEYNİR Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür, doğrudan eklenmiş CBL 2 PEYNİR Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür, doğrudan eklenmiş CBL
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Net ağırlığı 1 kg olan plastik torbalarda, net ağırlığı 8 kg olan karton kutularda paketlenmiş kuru starter kültürler: "Kuru starter kültür 2 в 1 Classic ( SAVEUR 2 EN 1 CLASSIQUE ), Kuru starter kültür 2 in 1 Intens
|
A.I.T. Agro Ingredients Technology
|
🇫🇷 France
|
|
Saf kültürlerden elde edilen kuru konsantre starter kültürler: DI-PROX Ml27, DI-PROX Ml79, DI- PROX М231, DI-PROX М235, DI-PROX MT 243, DI-PROX M270, DI-PROX M272, DI-PROX MTR1, DI-PROX MTR2, DI-PROX MTR3, DI-PROX TT
|
BIOPROX
|
🇫🇷 France
|
|
Maya ve (starter kültürler, kültürler) FD-DVS tipi: YF-L811, YF-L903, YF-L904, ST-BODY-1, ST-BODY-3, ST-BODY-4, YC-X11, YC-X16
|
Chr Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Süt işleme ürünleri için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LcS 21.06 serisi. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1 gramdan 20 gr'a kadar
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan ekleme "Golden Time" serisi S 4.05'in dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürü. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama MYSTARTER CULTUR KF2 serisinin liyofilize starter kültürü, ambalaj: kombine malzeme torbalarında, net ağırlık 50 ila 100 gram,
|
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama için liyofilize starter kültür MYSTARTER CULTUR Y610 serisi (Y611, Y612 rotasyon kültürleri), dozaj 50MU, 100MU, 200MU. Paketleme:
|
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LbS 22.12 serisi "Yumuşak ve salamura peynirler". Ambalaj: polimerik malzemelerden yapılmış çubuklar, m
|
|
||
İşlenmiş ürün ve süt üretimi için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LbS 22.02 Peynirli Pasta Filata serisi. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, ağırlık n
|
|
||
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Kuru bakteri starter kültürleri Yogurt classic, Yogurt kids (Yogurt kids), Yogurt detox (Yogurt detox), Ekşi krema (Ekşi krema), Yogurt
|
European Food Company
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: peynir üretimi için direkt bakteri starter kültürleri, GEO 17 LYO makaleleri , KL 71 LYO, GEO 15 LYO, SAM 3 LYO,
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
|
:
|
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Bakteriyel starter kültür, liyofilize, konsantre, doğrudan PRP ilavesi. Ambalaj: folyo torbalar, net ağırlık 10 gramdan 110 grama kadar.
|
PROQUIGA PRODUCTOS QUIMICOS GALLEGOS, S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Gıda üretimi süt işleme için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, seri LcLSY 40.11 D. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1 gramdan 2 grama kadar
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: fermente süt ürünlerinin üretimi için doğrudan uygulamaya yönelik kuru bakteriyel liyofilize konsantre starter kültür: Gbio (bifidocomplex, bifidoats
|
Genesis Laboratories Ltd
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan ekleme konsantre liyofilize starter kültür, seri S 4.01 E. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1 gramdan 20 grama kadar
|
|
||
Gıda üretimi süt işleme için starter kültürler: PFD-PROQ merkezli doğrudan uygulama ile liyofilize edilmiş bakteri starter kültürü.
|
PROQUIGA BIOTECH, S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Starter kültürler (mikroorganizma kültürleri): "StartStar", "StartStar GO", "StartStar ROH" marka, renk ve aroma kaybına karşı korumalı kapalı bir torba içinde paketlenmiş, net ağırlık 20, 25,5 ve 50 gram.
|
HOLKOF GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Çiğ tütsülenmiş sosis üretimi için starter kültürler: "Premium Salami Star 2", madde. ROH-0738 (Premium Salami Start 2, art. ROH-0738); "Premium Salami Start", art. ROH-8013 (Premium Salami Start ROH-8013).
|
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler): starter kültürler kullanılmadan yapılır - A kategorileri: "Braunschweig", "Moskova", "Yahudi", "Amatör" , "Turist sosisleri", "Sudzhuk", "Osobennaya", "Cervelat", "Konsey
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş starter kültürler: - "Biostart S" ("Biostart Sprint") - "Biostart E" ("Biostart Express") - "185 Super Mold" ("185 Super Schimmel"), metalize, koruyucu ambalajda paketlenmiştir
|
RAPS GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
|
CHR.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Starter kültürler serideki aktif sıvı: "Narine-Forte", Bifidobacteria.
|
|
||
İşlenmiş süt ve süt bazlarına doğrudan ekleme için granül formda konsantre derin dondurulmuş starter kültürler:
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Starter kültürler, bakteri konsantreleri, cam şişelerde paketlenmiş test kültürleri, folyo, 0,5 ila 5 gram ağırlığında,
|
|
||
Starter kültürler: Biobak Classic Plus, madde 6875; Biobak P, madde 6840; Biobak Sal Plus, madde 6831; Biobak CDN, madde 6882. Ambalaj: kombine filmden torbalar, çok katmanlı filmden torbalar, korumalı
|
WIBERG GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Ek No. 1'deki (sayfa 1) starter kültürler kullanılarak çiğ tütsülenmiş (kuru kürlenmiş) sosisler (sosisler), ambalajlanmamış ve streç film, vakum veya gaz altında bir torba içinde paketlenmiş, net ağırlık
|
|
||
Pişmemiş tütsülenmiş sosisler: starter kültürler kullanılmadan üretilmiştir: A kategorisi - "Braunschweig", "Moscow", "Sudzhuk", "Servelat", "Stolichnaya"; B kategorisi - "Pork" , "Grainy"; aşağıdakiler kullanılarak üretilmiştir
|
|
||
Starter kültürler: Spring Alba, Spring Norcia, Spring P 10, Spring Siena, Spring Payne, Spring B6, gıda endüstrisinde kullanılır, polimer uçlu çok katmanlı kağıt torbalarda paketlenmiştir, net ağırlık 25 kg
|
Millbo S.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Gıda ürünleri için polimerik malzemelerden yapılmış ambalajlar: starter kültürlerin paketlenmesi, taşınması veya depolanması için kutular, kutular, sepetler
|
CSK food enrichment Poland sp.zo.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
|
|
||
Starter kültürler
|
|
||
Gıda konsantreleri: "Bio-pasta" pişirmek için pastörize starter kültürler: "Art-Svetlaya", "Art-Extra Light", "Art-Dark", "Art-Extra Dark", "Art-Ovsyanaya", "Art-Grain"; "Art-Multizernovaya", "Art-Zlakovaya", "Art-
|
|
||
Konsantre derin dondurulmuş starter kültürler: YO-MIX T 41 FRO; YO-MIX T 42 FRO; CHOOZIT 718 FRO
|
Danisco Deutschland GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için konsantre liyofilize doğrudan ilave starter kültürler: Lyobac-D MCL56, Lyobac-D MCL24, Lyobac-D YOYO 82Q, Lyobac-D YOYO 28Q, Lyobac-D YOYO 110Q , Lyobac-D YOYO 48QZX, Ly
|
ALCE INTERNATIONAL S.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Liyofilize starter kültürler CV1, CV2 , FRP, FRN, RG, Y1, Y2, 10 gramdan 50 grama kadar net ağırlığa sahip su ve gaz geçirmez alüminyum torbalarda paketlenmiştir,
|
CSK Food Enrichment CV
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
|
|
||
Hamur yapımı için kuru starter kültürler: - Sugran Germ 70; - SugrA-roma Durum Intense; - Sugrano kavrulmuş buğday; - Sugrano W560; - Sugrano W5100 highlight; - Sugrano R578; - Sugrano R5200; - Sugrano Spring 520,
|
Dr. Otto Suwelack Nachf. GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Dondurularak kurutulmuş starter kültürler: Biostart S (Biostart Sprint) Biostart E (Biostart Express) Mold Super185 (185 Super Schimmel) Ambalaj: koruyucu metalize torba, plastik kovalar.
|
RAPS GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
İşlenmiş süt ve süt ürünleri bazlarına doğrudan eklenmek üzere granül formda konsantre derin dondurulmuş starter kültürler:
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Net ağırlığı 5, 10 ve 20 kg olan kağıt torbalarda unlu mamul üretimi için kuru starter kültürler: SELEXION BASED ON WHEAT GERM No. 5 DM ( LEVAIN SEC SELECTION GERME N° 5 DM ), SELECTION WHEAT No. 2 DM
|
A.I.T. Agro Ingredients Technology
|
🇫🇷 France
|
|
Katkı maddeleri - tüketici kaplarında paketlenmiş kompleks gıda asitlendiricileri (kuru starter kültürler): Light Agram, Dark Agram.
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sosisler de dahil olmak üzere et ürünlerinin üretimi için dondurularak kurutulmuş starter kültürler:
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Bakteriyel liyofilize kuru starter kültürler (fermente süt ürünleri üretimi için): YOĞURT, BİFİDUM, VİTALAKT, KEFİR, SMETANA, TV OROG, RYAZHENKA, net ağırlığı 1.0 gram olan vakumlu ambalajda paketlenmiş
|
Lactina OOD, Bulgaria
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
AiBi® dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürler: LcL 20.01 BIO serisi, LcL 20.02 BIO serisi
|
|
||
Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürler: MH, MHE, MA, MAG. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden torbalar, net ağırlık 5 gramdan 100 grama kadar.
|
Mediterranea Biotecnologie s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Bakteriyel starter kültürler, seriye doğrudan eklenmek üzere liyofilize edilmiştir. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden (polietilen, alüminyum, polyester) torbalar, net ağırlık 18 gram
|
IGEA, s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler olan bakteriyel starter kültürlerin derin dondurucuda doğrudan uygulanmasına 2 (iki) isim verilmiştir: F-DVS Nu-Trish ABY-Premium, F-DVS Nu-Trish BY-Mild from
|
Chr. Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler,
|
|
||
Bakteriyel starter kültürler: Bakteriyel başlatıcı kültür BIOMIX; Bakteriyel başlatıcı kültür YOGO; Bakteriyel başlatıcı kültür KEFI; Bakteriyel başlatıcı kültür MEZO; Bakteriyel başlatıcı kültür
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: Starter kültürler Dökme Set HM88 FRO 1000. Ambalaj: teneke kutular, net ağırlık 0,07 kilogram.
|
DANISCO France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan starter kültürler, 60 x 55 x 38 milimetre ölçülerinde karton kutularda ve net ağırlığı 0,5 ila 1,5 gram olan polimer şişelerde, ürün yelpazesinde
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Bakteriyel starter kültürler EKO BIO - CS Ekşi krema, EKO BIO - BB Bifidum, EKO BIO - CK Kefir ürünü, EKO BIO - CR Ryazhenka, EKO BIO - CC Lor, EKO BIO - SY Yoğurt,
|
EKOKOM Group Ltd
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Starter kültürler: Probinorm Probinorm Bu ürünün ekşi krema yapımında kullanılacağını tahmin ediyoruz. Ambalaj: 1 ila 100 gram ağırlığında poşetler
|
|
||
Peynirlerin hazırlanması için termofilik starter kültürler ve mezofilik laktik asit bakterileri: ST TH MX
|
BIOTEK SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Lyofas direkt bakteriyel liyofilize starter kültürler t. Direkt uygulanan küf kültürleri Lyofast Direkt uygulanan maya kültürleri Lyofast Süt endüstrisinde kullanım için
|
Sacco s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Brotfermentations StartGut® Bio Roggen, Roggen StartGut® Bio Detmold, Weizen StartGut® Bio San Francisco, Weizen StartGut® Bio Bologna kültürlerinin starter kültürü (maya), fırıncılıkta kullanım için, polimer ambalaj içinde wt
|
Diosna Dierks & Soehne GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Bakteriyel starter kültürler: Valiren C 10 M, Valiren C 11 200 Valiren C 201 MT, Valiren C 202 MT, Valiren C 230 MT, Valiren C 231 MT, Valiren C 400 MT, Valiren C 401 MT, Valiren H 15 A, Valiren H 15
|
MAYASAN Gida Sanayi ve Ticaret A.S Mayasan A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: İşlenmiş süte doğrudan giriş için kurutulmuş-dondurulmuş laktik asit kültürleri ... Marka: Crealat, FD serisi. Ambalaj: alüminyum folyo ve zemin bazlı torbalar
|
|
||
Süt işleme yan ürünleri: bakteri konsantreleri: süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Doğrudan uygulama için kuru liyofilize starter kültürler (bakkontse
|
|
||
Süt işleme yan ürünleri: bakteri konsantreleri: süt işleme ürünlerinin üretimi için gerekli fonksiyonel bileşenler: Doğrudan uygulama için kuru liyofilize starter kültürler (bakkontse
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Süt ürünleri için starter kültürler, Mystarter Culture SM 81, Mystarter Culture SM 91, Mystarter Culture SM 201, Mystarter Culture SM 202, Mystarter Culture SM 203 (200MU) poşet içinde
|
Maysa Gida San. Ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler - Starter kültürler: Choozit MM100 LYO 125 DCU, LB 340 LYO 2 DCU. Ambalaj: üç katmanlı malzeme paketleri (polietilen, alüminyum, poli)
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
LC D 83, LC D P1, LC D P3, LC D P4 , LC D 45 B, LC D P13, LC DK 21 B, LC DK 23 B, LC D 23 B işaretli fermente süt ürünlerinin üretimi için liyofilize mikroorganizmalara dayalı starter kültürler
|
BDF Natural Ingredients, S. L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Çiğ tütsülenmiş sosis (sosis) et ürünleri: - starter kültürler kullanılmadan üretilmiştir: Kategori A: Moskova, Braunschweig, Yahudi, Osobennaya, Sudzhuk, Amatör, Cervelat, Sovetskaya,
|
|
||
Starter kültürler
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak temel bileşenler - Starter kültürler: Choozit MM100 LYO 125 DCU. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden (polietilen, alüminyum, polyester) paketler, net ağırlık
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Starter kültürler
|
|
||
Starter kültürler
|
|
||
Et ürünleri üretimi için starter kültürler: Bactoferm MOLD-600, Bactoferm SM-194, B-LC-007 SafePro, B-LC-78 SafePro, FLORA ITALIA LC (SafePro), 10 u (aktivite birimi) ila 1000 u (aktivite birimi). Paketleme
|
Chr. Hansen GmbH
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Gıda işleme yardımcıları: liyofilize starter kültürler, alüminyum PET AL PE torbalarda paketlenmiş, net ağırlık 35 ila 1000 gram,
|
BIOTEC FERMENTI S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt, laktik asit ve alkolsüz içeceklerin gıda üretimi işlemleri için kuru starter kültürler:
|
|
||
Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş et sosisleri: Derevenskaya Salamı, Domashnyaya Salamı, Bra unshweig , Moskova , Domuz etinden , Neva
|
|
||
Gıda konsantreleri: ekmek ve içeceklerin hazırlanması için starter kültürler: Çavdar, Buğday, Malt, Khmelevaya, Kvas için, Polbyanaya, Pirinç, Karabuğday, Mısır, Soya, Suritsa, Levito-Madre, San Fra
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler. İşaretli fermente süt ürünlerinin üretimi için liyofilize mikroorganizmalara dayalı starter kültürler: LC DK4, LC DK5, LC DK6,
|
BDF Natural Ingredients, S. L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için doğrudan girişli dondurularak kurutulmuş starter kültürler: JOY LBH-04 (1,2,3,4), JOY LOB-02 (1,2), JOY L2B-02 (1,2), JOY L2B-02BS (1,2), MIX BMO-03 (1,2,3), MIX BME-02 (1,2 ), M
|
IGEA S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Serideki aktif sıvı starter kültürler: Narine-Forte, Bifidobacteria. Tüketici kaplarında paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
Gıda konsantreleri: ekmek yapımı için starter kültürler: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas ekşi mayası, hecelenmiş, pirinç, karabuğday, mikroplardan çavdar
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PCA serisi. Ambalaj: Kombine malzemelerden, folyo kaplı torbalardan ve krafttan yapılmış ambalajlar, net ağırlık 0,1 kg'dan 25 kg'a kadar
|
AS Chr. Hansen
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PR-serisi, GEO-serisi, LAF-serisi. Ambalaj: folyo kaplı torbalar ve kraft ambalajlar, net ağırlık 0,1 kilogramdan 25 kilograma kadar
|
AS Chr. Hansen
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler:
|
Tecnolatte s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|