yoğurt starter kültürleri GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Kuru bakteri starter kültürleri Yogurt classic, Yogurt kids (Yogurt kids), Yogurt detox (Yogurt detox), Ekşi krema (Ekşi krema), Yogurt
European Food Company
🇰🇿 Kazakhstan
Liyofilize bakteri starter kültürleri: - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 4 - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 8 - Liyofilize bakteri starter kültürü - Lyofilizovy 112 2028173
Sacco S.r.l.
🇮🇹 Italy
Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3A Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3B Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü ekipmanı: 558502
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri: Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "MES", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "ST", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş
IGEA, s.r.l
🇮🇹 Italy
Probiyotik mikroorganizmaların sıvı starter kültürleri: - laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı starter kültürü (laktobasiller dahil); - bifidobakterilerin aktif sıvı starter kültürü; - p
Termofilik laktik asit streptokokların kuru bakteriyel starter kültürü 2KS Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü OBMS-L Laktozu fermente eden maya SK Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü ve mayayı fermente eden
LIVENDO starter kültürü "LV1" için starter kültür; LIVENDO starter kültürü "LV4" için starter kültür
LIS France SA
🇫🇷 France
Fermente süt ürünlerinin üretimi için dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri: Gbio (bifidocomplex, bifidoacidophilic yogurt, biorezhenka, bioyogurt, yoghurt, biokefir, acidophilic yogurt), GM3
Genesis Laboratories Ltd
🇧🇬 Bulgaria
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri, ürünler: Starter DH, Starter Emmental , Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GL-3, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Start
Dalton Biotecnologie S.r.l.
🇮🇹 Italy
Kuru olarak doğrudan uygulanan probiyotik kültürlerin starter kültürleri: - kuru olarak doğrudan uygulanan bifidobakteri probiyotik kültürlerinin starter kültürü B-1; bifidobakteri probiyotik kültürlerinin kuru mayası o
Saf Leven LV1 starter kültürü için starter kültür; başlangıç kültürü
Lesaffre Ingredients Services
🇫🇷 France
Kalın ekmek starter kültürleri için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin, Sıvı ekmek starter kültürleri için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin, Termofilik ferme için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin
Sıvı "probiyotik mikroorganizmalar" starter kültürleri: asidofilik bakteriler ve Bulgar basili dahil olmak üzere sıvı aktif laktobasil starter kültürü; strep dahil olmak üzere laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı fermenti
Mikroorganizmaların starter kültürleri: BITEC STARTER LS-25 (BITEC LS-25) art. 483805100, BITEC STARTER SR-SC01 art. 483897070, Bitec Starter R7 art. 483895150, çok katmanlı kağıt torbalarda ve plastik ambalajlarda, net ağırlık
Frutarom Savory Solutions Austria GmbH
🇦🇹 Austria
Bakteriyel konsantreler: "Lactobacterin dry" kalın ekmek starter kültürleri için "; "Lactobacterin dry" sıvı ekmek starterleri için "; "Lactobacterin dry" termofilik fermente infüzyonlar için "; "Bioconcentrate" kalın ekmek starterleri için
"LYOCARNI" markasının seçilmiş laktik asit bakteri kültürleri: "BMX-37" starter kültürleri; "SBL-48"; "VBL-97"; "WBX-87"; "VBM-60"; "BOX-74"; "WBX-45"; "BMX-87"; "SBM-11",
Sacco Srl
🇮🇹 Italy
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre bakteri kültürü (ekşi maya): KEFIR starter kültürleri, KEFIRNAYA, YOGHURT, BIOYOGURT, RYAZHENKA, Tvorog, BIFIMAX yoğurdu, BIFINORM yoğurdu, NA
.
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan ekleme "Golden Time" serisi S 4.05'in dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürü. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama MYSTARTER CULTUR KF2 serisinin liyofilize starter kültürü, ambalaj: kombine malzeme torbalarında, net ağırlık 50 ila 100 gram,
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültür: Doğrudan uygulama MYSTARTER CULTUR Y710 serisinin liyofilize starter kültürü (döner seri Y711, Y712), kombine malzemelerden yapılmış torbalarda paketlenmiştir,
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: peynir üretimi için direkt bakteri starter kültürleri, GEO 17 LYO makaleleri , KL 71 LYO, GEO 15 LYO, SAM 3 LYO,
Danisco France SAS
🇫🇷 France
Gıda üretimi süt işleme için starter kültürler: PFD-PROQ merkezli doğrudan uygulama ile liyofilize edilmiş bakteri starter kültürü.
PROQUIGA BIOTECH, S.A.
🇪🇸 Spain
Doğrudan ekleme MYSTARTER CULTUR CM10 (döner seri CM11, CM12, CM13) bakteriyel liyofilize starter kültürü, dozaj 50MU, 100MU, 200MU. Ambalaj: üç katmanlı (PET / AL / PE) torbalar, 50 gramdan net ağırlık
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan uygulamaya yönelik derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri (yirmi üç isim): F-DVS BB-12, F-DVS CHN-19, F-DVS Emfour, F-DVS Fr
Chr. Hansen Inc.
🇺🇸 United States
Bifidobacteria starter kültürü "Bifivit" konsantre sıvı doğrudan ekleme, ambalaj: kauçuk kapaklı penisilin şişeleri, kıvrımlı alüminyum kapaklar
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan uygulamaya yönelik derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri (yüz altı ürün): F-DVS MO-4, 10 u'dan itibaren F-DVS XT-315 (aktivite birimi
Chr. Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Stabilize patates ezmesi "Bocker Kartoffelpaste", madde 86 000 650, net ağırlığı 16 kg olan plastik kovalarda ambalajlanmış ve ürün yelpazesinde fırıncılık endüstrisi için bakteri starter kültürleri
Ernst Böcker GmbH & Co. KG, Germany
🇩🇪 Germany
BF kuru bakteri starter kültürleri, "ATC", "STBp", "Tone"; kuru bakteri konsantreleri "KBSB", "KB" Ton "
Beyaz ve kırmızı şarap üretiminde malolaktik fermantasyon için kullanılan bakteri starter kültürleri MALIC serisi: "EASY-MALIC" (IZI-MALIK), "E'CO-MALIC" (EKO-MALIK), metal ambalajda paketlenmiş, zemin
Danstar Ferment A.G.
🇨🇭 Switzerland
"BIFIDOM" - fermente süt biyo-ürünleri için doğrudan kuru bakteri starter kültürleri: "Bifidum", "Bioyogurt", "Bifatsil", "Biosniezhok", "Bioprostokvasha", "Biovarenets", "Bioryazhenka", "Bifatonik", "Bifatonik"
fermente süt ürünleri üretimi için kuru liyofilize bakteri starter kültürleri, net ağırlığı 3,1 gram olan vakumlu ambalajlarda paketlenmiş, "YOYO CASA" işaretli
Probiotical S.p.A.
🇮🇹 Italy
Teknolojik yardımcılar: Süt ürünleri üretimi için bakteri starter kültürleri ov, işaretleme: "MYStarter" (CM60-102, Y400-902, CT 210-352), poşetler 0.05-0.1gr 50, 100, 200 adet. MU; MAINIZIN, paket
MAYSA GIDA VE SAN VE TIC
🇹🇷 Turkey
Propiyonik asit bakterilerinin liyofilize yüksek konsantrasyonlu starter kültürü DELVO CHEESE I-ADD PROPIONIBACTERIUM PAL STANDARD RM
DSM Food Specialties B. V.
🇳🇱 Netherlands
Ek No. 1'e (sayfa 1) göre ürün yelpazesinde doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden (polietilen, alüminyum, polyester) yapılmış torbalar, net ağırlık 18 gram
IGEA, s.r.i
🇮🇹 Italy
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan üretim uygulaması için derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri: F-DVS BS-20 (65 u (aktivite birimleri)), F-DVS BS-30 (65 u (birimler
Chr. Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri girişleri (yirmi üç ürün): F-DVS DN-SINERGY-1, F-DVS XTQ-1 10 u'dan (birim a
Chr. Hansen S.A.
🇫🇷 France
Fermente süt ürünlerinin üretimi için, net ağırlığı 3,1 gram olan vakumlu ambalajlarda paketlenmiş, dondurularak kurutulmuş kuru bakteri starter kültürleri,
Probiotical S.p.A.
🇮🇹 Italy
Fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan Simbilact starter kültürü, 250*208*83 ölçülerinde karton kutuda paketlenmiş, ağırlığı 1 kilogram
🇺🇦 Ukraine
Dondurularak kurutulmuş doğrudan giriş starter kültürleri: CHOOZIT Alp LITYO, CHOOZIT Alp LITYO Alp D LYO, folyo torbalarda, polietilen (polimer) malzemeden yapılmış torbalarda, kombine malzemeden yapılmış torbalarda
Danisco Deutschland GmbH
🇩🇪 Germany
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan uygulamaya yönelik derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri (dokuz ürün): F-DVS CR-540 (Lezzet Kontrolü), F-DVS eXact ST-39, F-DVS
Chr. Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Fermente et ürünlerinin üretimi için mikroorganizmaların starter kültürü Biobak MF, madde 9218763. Ambalaj: kombine filmden torbalar, ışık ve kokudan korumalı çok katmanlı filmden torbalar, zemin
WIBERG GmbH
🇩🇪 Germany
Konsantre liyofilize bakteri starter kültürleri Peynir üretimi için ekipman:
Danisco Deutschland GmbH
🇩🇪 Germany
Kuru bakteri starter kültürleri: - Çocuk fermente süt ürünü hazırlamak için Evitalia - Çocuk diyet fermente süt Bifidoproduct hazırlamak için Evitalia - Süzme peynir yapmak için Evitalia
Fermente süt ürünleri üretimi için dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri, vakumlu ambalajda paketlenmiş, net ağırlık 3,1 gram
Probiotical S.p.A., Italy
🇮🇹 Italy
Fermente süt ürünleri üretimi için dondurularak kurutulmuş kuru bakteri starter kültürleri, vakumlu ambalajlı, net ağırlığı 3,0 ila 25,0 gram
Panteley Toshev LTD, Bulgaria
🇧🇬 Bulgaria
Liyofilize konsantre mikroorganizma starter kültürü doğrudan depozitolu KOBİ. Ambalaj: ısıl yapışmalı polimer torbalar ve kombine malzemeler.
Fermente süt ürünlerinin üretimi için liyofilize kuru bakteri starter kültürleri, 0,5 ila 5,0 gram arasında kapalı şişelerde paketlenmiş
🇺🇦 Ukraine
Gıda takviyesi. Fermente mikroorganizmalar tarafından doğal olarak oksitlenen kuru çavdar starter kültürü EMCEdo SR gıda dışı ürünler için preslenmiş karton: valfli kutu,
Muhlenchemie GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler: bkz. Ek No. 1, 2 Ambalaj: derin dondurucuda doğrudan ekleme bakteriyel starter kültürleri için - plastik torbalar ve karton kutular
Chr. Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Mikroorganizmaların starter kültürleri: PRIMAL SK soft 50 (PRIMAL SK soft 50) Art. 105194, PRIMAL SK natur rapid 50100 (PRIMAL SK natur rapid 50100) Art. No. 105154, PRIMAL SK rapid super 100 (PRIMAL SK rapid super 100)
VAN HEES GmbH
🇩🇪 Germany
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler: derin dondurucu doğrudan uygulama bakteriyel starter kültürleri (iki ürün): F-DVS SAVORY 01, F-DVS SAVORY 02 10 u'dan itibaren (aktivite birimleri
Chr. Hansen Inc.
🇺🇸 United States
Bifidobacteria sıvı bakteri starter kültürü Bifidumbacterin, kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş
Doğrudan ekleme LcL 20.02 Ekşi krema serisinin konsantre liyofilize starter kültürü,
Çimlendirilmiş buğday ve çavdardan ekmek ve unlu mamuller, mayalı ve mayasız, şerbetçiotu starter kültürleri ilaveli: çimlendirilmiş buğday tanesinden ekmek, mayasız; çimlendirilmiş buğday tanesinden ekmek, mayasız
Şarap endüstrisi için teknolojik yardım (beyaz ve kırmızı şarap üretiminde): malolaktik fermantasyonu uyarmak için bakteri starter kültürleri, polimer vakum paketinde tartım
Danstar Ferment AG
🇨🇭 Switzerland
Brotfermentations StartGut® Bio Roggen, Roggen StartGut® Bio Detmold, Weizen StartGut® Bio San Francisco, Weizen StartGut® Bio Bologna kültürlerinin starter kültürü (maya), fırıncılıkta kullanım için, polimer ambalaj içinde wt
Diosna Dierks & Soehne GmbH
🇩🇪 Germany
Peynir üretimi için ürün: termofilik ve mezofilik laktik asit bakterilerinin starter kültürleri PR EX, PR D2, PR D1, PR D, PR, SACCHAROMYCES CEREVISIAE SCHLB, PENIC ... ROQ. EX - PR EX, Lyofast ZOLA, PENIC. ROQ. D2 -
Sacco S.r.l.
🇮🇹 Italy
Süt endüstrisinde kullanılmak üzere bakteri starter kültürleri ve konsantreleri, folyo torbalarda, polimer (polietilen) malzemeden torbalarda, kombine malzemeden torbalarda o
Mikroorganizmaların bakteriyel starter kültürü, sosis üretimi için, gıda endüstrisinde kullanım için, polimer veya çok katmanlı folyo torbalarda, alüminyum ambalajlarda, kaplarda paketlenmiştir,
Pacovis AG
🇨🇭 Switzerland
Kütlesel yağ oranı % cinsinden olan BIO-peynir yapımı starter kültürü: 1.0; 2.5; 3.2. Önceden paketlenmiş ve tüketici kaplarında ambalajlanmış.
.
Mo laktik asit mayası bazlı ürün LIVENDO AROM LEVEN; Laktik asit starter kültürü bazlı ürün LIVENDO AROM LEVEN dark
Kırmızı ve beyaz şarap üretiminde malolaktik fermantasyonun gerçekleştirilmesi için şarap materyaline eklenen aktif kültür mayası (bakteri starter kültürleri),
AEB S.P.A.
🇮🇹 Italy
Mikrobiyoloji endüstrisi ürünleri: Biosib - bitkisel hammaddelerin silolanması ve silajlanması için tasarlanmış silaj starter kültürü.
Yoğurt başlangıç kültürleri: YOGOLIFE NATURAL; YOGOLIFE VANILLA; YOGOLIFE BANANA; YOGOLIFE ANANAS; YOGOLIFE APRICOT; YOGOLIFE BLUEBERRY; YOGOLIFE BUTTERSCOTCH; YOGOLIFE CARAMEL; YOGOLIFE CARDAMOM; YOGO
SOVEREIGN PARTNERSHIP LTD.
🇬🇧 United Kingdom
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize bakteri kültürü (starter kültür): "Yoğurt", "Bifimax", "Bifinorm", "Narine", "Ryazhenka", "Kefir", "Ekşi krema", "Tvorog",
Lyofas direkt bakteriyel liyofilize starter kültürler t. Direkt uygulanan küf kültürleri Lyofast Direkt uygulanan maya kültürleri Lyofast Süt endüstrisinde kullanım için
Sacco s.r.l
🇮🇹 Italy
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama için liyofilize starter kültür MYSTARTER CULTUR Y610 serisi (Y611, Y612 rotasyon kültürleri), dozaj 50MU, 100MU, 200MU. Paketleme:
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
🇹🇷 Turkey
Süt işleme ürünleri için starter kültürler. Konsantre bakteri kültürleri, starter kültürler Profiline: CH 30.21, RZ 4.10 D, SC 30.02 М, RZ 4.30. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık
Yoğurt üreticileri için doğrudan girişli bakteriyel liyofilize starter kültür (starter kültür) Evitalia Ambalaj: alüminyum folyo bazlı birleşik malzemelerden torbalar; çok katmanlı ve topak malzemelerden yapılmış torbalar
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
:
Starter kültürler (mikroorganizma kültürleri): "StartStar", "StartStar GO", "StartStar ROH" marka, renk ve aroma kaybına karşı korumalı kapalı bir torba içinde paketlenmiş, net ağırlık 20, 25,5 ve 50 gram.
HOLKOF GmbH
🇩🇪 Germany
Starter kültürler, bakteri konsantreleri, cam şişelerde paketlenmiş test kültürleri, folyo, 0,5 ila 5 gram ağırlığında,
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: İşlenmiş süte doğrudan giriş için kurutulmuş-dondurulmuş laktik asit kültürleri ... Marka: Crealat, FD serisi. Ambalaj: alüminyum folyo ve zemin bazlı torbalar
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PCA serisi. Ambalaj: Kombine malzemelerden, folyo kaplı torbalardan ve krafttan yapılmış ambalajlar, net ağırlık 0,1 kg'dan 25 kg'a kadar
AS Chr. Hansen
🇩🇰 Denmark
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PR-serisi, GEO-serisi, LAF-serisi. Ambalaj: folyo kaplı torbalar ve kraft ambalajlar, net ağırlık 0,1 kilogramdan 25 kilograma kadar
AS Chr. Hansen
🇩🇰 Denmark
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültürler, ürün numaraları: Starter DH , Starter Emmental, Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Starter GLHF-2, Sta
Dalton Biotecnologie S.r.l.
🇮🇹 Italy
Et endüstrisinde kullanılmak üzere mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: 1. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom RCH 200 2. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger 3. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger Başlangıç bakteri kültürü Fermar
Frutarom Production GmbH
🇩🇪 Germany
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
PS-76 kültürleri, madde 18323; S02 başlangıç kültürleri, madde 18324; SL 25 başlangıç kültürleri, madde 18325, SL52 başlangıç kültürleri, madde 18326.
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Fermente süt ürünleri ve peynirlerin üretimi için doğrudan giriş mikroorganizmalarının dondurularak kurutulmuş kültürleri: KEFIROVA KULTURA S , SMETANOVA KULTURA S31, JOGURTOVA KULTURA S, PLISEN NIVA PENICILLIUM ROQUEFORI
MILCOM A.S.
🇨🇿 Czech Republic
Gıda endüstrisi için başlangıç kültürleri: madde 18324, 485850018, başlangıç kültürleri S02; madde 18325, 485850018, başlangıç kültürleri SL25; madde 18326, 485850018, başlangıç kültürleri SL52; madde 482895050, GN-S
Frutarom Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Başlangıç kültürleri SL25, madde 240881; GN-Start Mild DL 0.5, madde 241098; Başlangıç kültürleri S02, madde 241133; Başlangıç kültürleri SL52, madde 241171,
FRUTAROM Production GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
CHR.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
Starter kültür FIT - Yoğurt, fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılır, 250 * boyut 208 * 83, ağırlık 1 kilogram karton kutu içinde paketlenmiştir
🇺🇦 Ukraine
Starter kültürler: Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür doğrudan bitkilere CBL 2A Bakteriyel starter liyofilize doğrudan ekleme CBL 2B Bakteriyel starter kültür liyofilize doğrudan ekleme CBL 2C Bakteriyel starter kültür
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Bakteriyel liyofilize kuru starter kültürler (fermente süt ürünleri üretimi için): YOĞURT, BİFİDUM, VİTALAKT, KEFİR, SMETANA, TV OROG, RYAZHENKA, net ağırlığı 1.0 gram olan vakumlu ambalajda paketlenmiş
Lactina OOD, Bulgaria
🇧🇬 Bulgaria
Bakteriyel starter kültürler EKO BIO - CS Ekşi krema, EKO BIO - BB Bifidum, EKO BIO - CK Kefir ürünü, EKO BIO - CR Ryazhenka, EKO BIO - CC Lor, EKO BIO - SY Yoğurt,
EKOKOM Group Ltd
🇧🇬 Bulgaria
Fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan laktulozlu starter kültür VIVO yoğurt, 55x55x65 mm boyutlarında karton kutuda paketlenmiş, dört polimer şişe net ağırlık 1,0 gram
🇺🇦 Ukraine
Starter FIT-YOGURT VIVO , fermente süt ürünlerinin hazırlanması için kullanılır, 60x55x38 milimetre ölçülerinde karton kutuda paketlenmiştir, iki polimer şişe, net ağırlık 0,5 gram
🇺🇦 Ukraine
Floresan lambalar için starterler: STARTER 155500 4 65W UNIVERSAL 25WAY, STARTER 155500 4 65W UNIVERSAL BULK, 155200 GE DÜŞÜK VOLT STARTER, 155200 BULK PACK GE, OT STARTER-TANDEM 155200 4 -22W GE BX250
GE Hungary Kft
🇹🇼 Taiwan
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
Starter mikroorganizmalar kullanılarak üretilen, yüksek oranda kuru yağsız süt maddesi içeren fermente süt ürünü: Aşağıdakiler dahil olmak üzere, kütle oranı %0,5 ila %10 arasında yağ içeren bileşenler içermeyen yoğurt
Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü AB; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü ANV; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü A97; Kuru bakteri
Enzim preparatları: 19156 Bind Power I; 482692004 Squid Fix; 18324 485850018.324 Başlangıç kültürleri S02; 18325 485850018.325 Başlangıç kültürleri SL25; 18326 485850018.326 Başlangıç kültürleri SL52; 19234482692003 Bindin
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri, derin dondurulmuş süt kültürleri: Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri DELVO PRO LAFTI L10 DSL (DELVO PRO LAFTI L10 DSL). Derin dondurulmuş süt ürünleri: DELVO PRO LAFTI L10
DSM Food Specialties B.V.
🇳🇱 Netherlands
Starter kültürler: Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5A Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5B Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Fırıncılık endüstrisi için starter kültür ve Bakteriyel starter kültür: Starter kültür "Bocker Mailander Le Chef", net ağırlığı 2 kilogram olan plastik bir torba içinde paketlenmiş, Bakteriyel starter kültür
Ernst Böcker GmbH & Co. KG, Germany
🇩🇪 Germany