yoğurt starter kültürleri GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 3002: İnsan kanı, hayvan kanı, serum, aşı, toksin vb. Ürünler
- 300290: İnsan ve hayvan tedavisi için insan ve hayvan menşeli maddeler
- 3507: Enzimler, müstahzar enzimler
- Milk Shake Active Yogurt Mask 250 ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Kuru bakteri starter kültürleri Yogurt classic, Yogurt kids (Yogurt kids), Yogurt detox (Yogurt detox), Ekşi krema (Ekşi krema), Yogurt
|
European Food Company
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Liyofilize bakteri starter kültürleri: - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 4 - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 8 - Liyofilize bakteri starter kültürü - Lyofilizovy 112 2028173
|
Sacco S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3A Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3B Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü ekipmanı: 558502
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri: Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "MES", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "ST", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş
|
IGEA, s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Probiyotik mikroorganizmaların sıvı starter kültürleri: - laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı starter kültürü (laktobasiller dahil); - bifidobakterilerin aktif sıvı starter kültürü; - p
|
|
||
Termofilik laktik asit streptokokların kuru bakteriyel starter kültürü 2KS Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü OBMS-L Laktozu fermente eden maya SK Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü ve mayayı fermente eden
|
|
||
LIVENDO starter kültürü "LV1" için starter kültür; LIVENDO starter kültürü "LV4" için starter kültür
|
LIS France SA
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünlerinin üretimi için dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri: Gbio (bifidocomplex, bifidoacidophilic yogurt, biorezhenka, bioyogurt, yoghurt, biokefir, acidophilic yogurt), GM3
|
Genesis Laboratories Ltd
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri, ürünler: Starter DH, Starter Emmental , Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GL-3, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Start
|
Dalton Biotecnologie S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kuru olarak doğrudan uygulanan probiyotik kültürlerin starter kültürleri: - kuru olarak doğrudan uygulanan bifidobakteri probiyotik kültürlerinin starter kültürü B-1; bifidobakteri probiyotik kültürlerinin kuru mayası o
|
|
||
Saf Leven LV1 starter kültürü için starter kültür; başlangıç kültürü
|
Lesaffre Ingredients Services
|
🇫🇷 France
|
|
Kalın ekmek starter kültürleri için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin, Sıvı ekmek starter kültürleri için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin, Termofilik ferme için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin
|
|
||
Sıvı "probiyotik mikroorganizmalar" starter kültürleri: asidofilik bakteriler ve Bulgar basili dahil olmak üzere sıvı aktif laktobasil starter kültürü; strep dahil olmak üzere laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı fermenti
|
|
||
Mikroorganizmaların starter kültürleri: BITEC STARTER LS-25 (BITEC LS-25) art. 483805100, BITEC STARTER SR-SC01 art. 483897070, Bitec Starter R7 art. 483895150, çok katmanlı kağıt torbalarda ve plastik ambalajlarda, net ağırlık
|
Frutarom Savory Solutions Austria GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Bakteriyel konsantreler: "Lactobacterin dry" kalın ekmek starter kültürleri için "; "Lactobacterin dry" sıvı ekmek starterleri için "; "Lactobacterin dry" termofilik fermente infüzyonlar için "; "Bioconcentrate" kalın ekmek starterleri için
|
|
||
"LYOCARNI" markasının seçilmiş laktik asit bakteri kültürleri: "BMX-37" starter kültürleri; "SBL-48"; "VBL-97"; "WBX-87"; "VBM-60"; "BOX-74"; "WBX-45"; "BMX-87"; "SBM-11",
|
Sacco Srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre bakteri kültürü (ekşi maya): KEFIR starter kültürleri, KEFIRNAYA, YOGHURT, BIOYOGURT, RYAZHENKA, Tvorog, BIFIMAX yoğurdu, BIFINORM yoğurdu, NA
|
.
|
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler. Doğrudan ekleme "Golden Time" serisi S 4.05'in dondurularak kurutulmuş konsantre starter kültürü. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık 1
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama MYSTARTER CULTUR KF2 serisinin liyofilize starter kültürü, ambalaj: kombine malzeme torbalarında, net ağırlık 50 ila 100 gram,
|
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültür: Doğrudan uygulama MYSTARTER CULTUR Y710 serisinin liyofilize starter kültürü (döner seri Y711, Y712), kombine malzemelerden yapılmış torbalarda paketlenmiştir,
|
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: peynir üretimi için direkt bakteri starter kültürleri, GEO 17 LYO makaleleri , KL 71 LYO, GEO 15 LYO, SAM 3 LYO,
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Gıda üretimi süt işleme için starter kültürler: PFD-PROQ merkezli doğrudan uygulama ile liyofilize edilmiş bakteri starter kültürü.
|
PROQUIGA BIOTECH, S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Doğrudan ekleme MYSTARTER CULTUR CM10 (döner seri CM11, CM12, CM13) bakteriyel liyofilize starter kültürü, dozaj 50MU, 100MU, 200MU. Ambalaj: üç katmanlı (PET / AL / PE) torbalar, 50 gramdan net ağırlık
|
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan uygulamaya yönelik derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri (yirmi üç isim): F-DVS BB-12, F-DVS CHN-19, F-DVS Emfour, F-DVS Fr
|
Chr. Hansen Inc.
|
🇺🇸 United States
|
|
Bifidobacteria starter kültürü "Bifivit" konsantre sıvı doğrudan ekleme, ambalaj: kauçuk kapaklı penisilin şişeleri, kıvrımlı alüminyum kapaklar
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan uygulamaya yönelik derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri (yüz altı ürün): F-DVS MO-4, 10 u'dan itibaren F-DVS XT-315 (aktivite birimi
|
Chr. Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Stabilize patates ezmesi "Bocker Kartoffelpaste", madde 86 000 650, net ağırlığı 16 kg olan plastik kovalarda ambalajlanmış ve ürün yelpazesinde fırıncılık endüstrisi için bakteri starter kültürleri
|
Ernst Böcker GmbH & Co. KG, Germany
|
🇩🇪 Germany
|
|
BF kuru bakteri starter kültürleri, "ATC", "STBp", "Tone"; kuru bakteri konsantreleri "KBSB", "KB" Ton "
|
|
||
Beyaz ve kırmızı şarap üretiminde malolaktik fermantasyon için kullanılan bakteri starter kültürleri MALIC serisi: "EASY-MALIC" (IZI-MALIK), "E'CO-MALIC" (EKO-MALIK), metal ambalajda paketlenmiş, zemin
|
Danstar Ferment A.G.
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
"BIFIDOM" - fermente süt biyo-ürünleri için doğrudan kuru bakteri starter kültürleri: "Bifidum", "Bioyogurt", "Bifatsil", "Biosniezhok", "Bioprostokvasha", "Biovarenets", "Bioryazhenka", "Bifatonik", "Bifatonik"
|
|
||
fermente süt ürünleri üretimi için kuru liyofilize bakteri starter kültürleri, net ağırlığı 3,1 gram olan vakumlu ambalajlarda paketlenmiş, "YOYO CASA" işaretli
|
Probiotical S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Teknolojik yardımcılar: Süt ürünleri üretimi için bakteri starter kültürleri ov, işaretleme: "MYStarter" (CM60-102, Y400-902, CT 210-352), poşetler 0.05-0.1gr 50, 100, 200 adet. MU; MAINIZIN, paket
|
MAYSA GIDA VE SAN VE TIC
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Propiyonik asit bakterilerinin liyofilize yüksek konsantrasyonlu starter kültürü DELVO CHEESE I-ADD PROPIONIBACTERIUM PAL STANDARD RM
|
DSM Food Specialties B. V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Ek No. 1'e (sayfa 1) göre ürün yelpazesinde doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri. Ambalaj: üç katmanlı malzemeden (polietilen, alüminyum, polyester) yapılmış torbalar, net ağırlık 18 gram
|
IGEA, s.r.i
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan üretim uygulaması için derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri: F-DVS BS-20 (65 u (aktivite birimleri)), F-DVS BS-30 (65 u (birimler
|
Chr. Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri girişleri (yirmi üç ürün): F-DVS DN-SINERGY-1, F-DVS XTQ-1 10 u'dan (birim a
|
Chr. Hansen S.A.
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünlerinin üretimi için, net ağırlığı 3,1 gram olan vakumlu ambalajlarda paketlenmiş, dondurularak kurutulmuş kuru bakteri starter kültürleri,
|
Probiotical S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan Simbilact starter kültürü, 250*208*83 ölçülerinde karton kutuda paketlenmiş, ağırlığı 1 kilogram
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Dondurularak kurutulmuş doğrudan giriş starter kültürleri: CHOOZIT Alp LITYO, CHOOZIT Alp LITYO Alp D LYO, folyo torbalarda, polietilen (polimer) malzemeden yapılmış torbalarda, kombine malzemeden yapılmış torbalarda
|
Danisco Deutschland GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için işlevsel olarak gerekli bileşenler: doğrudan uygulamaya yönelik derin dondurulmuş bakteri starter kültürleri (dokuz ürün): F-DVS CR-540 (Lezzet Kontrolü), F-DVS eXact ST-39, F-DVS
|
Chr. Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Fermente et ürünlerinin üretimi için mikroorganizmaların starter kültürü Biobak MF, madde 9218763. Ambalaj: kombine filmden torbalar, ışık ve kokudan korumalı çok katmanlı filmden torbalar, zemin
|
WIBERG GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Konsantre liyofilize bakteri starter kültürleri Peynir üretimi için ekipman:
|
Danisco Deutschland GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Kuru bakteri starter kültürleri: - Çocuk fermente süt ürünü hazırlamak için Evitalia - Çocuk diyet fermente süt Bifidoproduct hazırlamak için Evitalia - Süzme peynir yapmak için Evitalia
|
|
||
Fermente süt ürünleri üretimi için dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri, vakumlu ambalajda paketlenmiş, net ağırlık 3,1 gram
|
Probiotical S.p.A., Italy
|
🇮🇹 Italy
|
|
Fermente süt ürünleri üretimi için dondurularak kurutulmuş kuru bakteri starter kültürleri, vakumlu ambalajlı, net ağırlığı 3,0 ila 25,0 gram
|
Panteley Toshev LTD, Bulgaria
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Liyofilize konsantre mikroorganizma starter kültürü doğrudan depozitolu KOBİ. Ambalaj: ısıl yapışmalı polimer torbalar ve kombine malzemeler.
|
|
||
Fermente süt ürünlerinin üretimi için liyofilize kuru bakteri starter kültürleri, 0,5 ila 5,0 gram arasında kapalı şişelerde paketlenmiş
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Gıda takviyesi. Fermente mikroorganizmalar tarafından doğal olarak oksitlenen kuru çavdar starter kültürü EMCEdo SR gıda dışı ürünler için preslenmiş karton: valfli kutu,
|
Muhlenchemie GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler: bkz. Ek No. 1, 2 Ambalaj: derin dondurucuda doğrudan ekleme bakteriyel starter kültürleri için - plastik torbalar ve karton kutular
|
Chr. Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Mikroorganizmaların starter kültürleri: PRIMAL SK soft 50 (PRIMAL SK soft 50) Art. 105194, PRIMAL SK natur rapid 50100 (PRIMAL SK natur rapid 50100) Art. No. 105154, PRIMAL SK rapid super 100 (PRIMAL SK rapid super 100)
|
VAN HEES GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretiminde işlevsel olarak gerekli bileşenler: derin dondurucu doğrudan uygulama bakteriyel starter kültürleri (iki ürün): F-DVS SAVORY 01, F-DVS SAVORY 02 10 u'dan itibaren (aktivite birimleri
|
Chr. Hansen Inc.
|
🇺🇸 United States
|
|
Bifidobacteria sıvı bakteri starter kültürü Bifidumbacterin, kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş
|
|
||
Doğrudan ekleme LcL 20.02 Ekşi krema serisinin konsantre liyofilize starter kültürü,
|
|
||
Çimlendirilmiş buğday ve çavdardan ekmek ve unlu mamuller, mayalı ve mayasız, şerbetçiotu starter kültürleri ilaveli: çimlendirilmiş buğday tanesinden ekmek, mayasız; çimlendirilmiş buğday tanesinden ekmek, mayasız
|
|
||
Şarap endüstrisi için teknolojik yardım (beyaz ve kırmızı şarap üretiminde): malolaktik fermantasyonu uyarmak için bakteri starter kültürleri, polimer vakum paketinde tartım
|
Danstar Ferment AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Brotfermentations StartGut® Bio Roggen, Roggen StartGut® Bio Detmold, Weizen StartGut® Bio San Francisco, Weizen StartGut® Bio Bologna kültürlerinin starter kültürü (maya), fırıncılıkta kullanım için, polimer ambalaj içinde wt
|
Diosna Dierks & Soehne GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Peynir üretimi için ürün: termofilik ve mezofilik laktik asit bakterilerinin starter kültürleri PR EX, PR D2, PR D1, PR D, PR, SACCHAROMYCES CEREVISIAE SCHLB, PENIC ... ROQ. EX - PR EX, Lyofast ZOLA, PENIC. ROQ. D2 -
|
Sacco S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt endüstrisinde kullanılmak üzere bakteri starter kültürleri ve konsantreleri, folyo torbalarda, polimer (polietilen) malzemeden torbalarda, kombine malzemeden torbalarda o
|
|
||
Mikroorganizmaların bakteriyel starter kültürü, sosis üretimi için, gıda endüstrisinde kullanım için, polimer veya çok katmanlı folyo torbalarda, alüminyum ambalajlarda, kaplarda paketlenmiştir,
|
Pacovis AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Kütlesel yağ oranı % cinsinden olan BIO-peynir yapımı starter kültürü: 1.0; 2.5; 3.2. Önceden paketlenmiş ve tüketici kaplarında ambalajlanmış.
|
.
|
|
|
Mo laktik asit mayası bazlı ürün LIVENDO AROM LEVEN; Laktik asit starter kültürü bazlı ürün LIVENDO AROM LEVEN dark
|
|
||
Kırmızı ve beyaz şarap üretiminde malolaktik fermantasyonun gerçekleştirilmesi için şarap materyaline eklenen aktif kültür mayası (bakteri starter kültürleri),
|
AEB S.P.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Mikrobiyoloji endüstrisi ürünleri: Biosib - bitkisel hammaddelerin silolanması ve silajlanması için tasarlanmış silaj starter kültürü.
|
|
||
Yoğurt başlangıç kültürleri: YOGOLIFE NATURAL; YOGOLIFE VANILLA; YOGOLIFE BANANA; YOGOLIFE ANANAS; YOGOLIFE APRICOT; YOGOLIFE BLUEBERRY; YOGOLIFE BUTTERSCOTCH; YOGOLIFE CARAMEL; YOGOLIFE CARDAMOM; YOGO
|
SOVEREIGN PARTNERSHIP LTD.
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize bakteri kültürü (starter kültür): "Yoğurt", "Bifimax", "Bifinorm", "Narine", "Ryazhenka", "Kefir", "Ekşi krema", "Tvorog",
|
|
||
Lyofas direkt bakteriyel liyofilize starter kültürler t. Direkt uygulanan küf kültürleri Lyofast Direkt uygulanan maya kültürleri Lyofast Süt endüstrisinde kullanım için
|
Sacco s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Doğrudan uygulama için liyofilize starter kültür MYSTARTER CULTUR Y610 serisi (Y611, Y612 rotasyon kültürleri), dozaj 50MU, 100MU, 200MU. Paketleme:
|
Maysa Gida San. ve Tic. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Süt işleme ürünleri için starter kültürler. Konsantre bakteri kültürleri, starter kültürler Profiline: CH 30.21, RZ 4.10 D, SC 30.02 М, RZ 4.30. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, net ağırlık
|
|
||
Yoğurt üreticileri için doğrudan girişli bakteriyel liyofilize starter kültür (starter kültür) Evitalia Ambalaj: alüminyum folyo bazlı birleşik malzemelerden torbalar; çok katmanlı ve topak malzemelerden yapılmış torbalar
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
|
:
|
|
|
Starter kültürler (mikroorganizma kültürleri): "StartStar", "StartStar GO", "StartStar ROH" marka, renk ve aroma kaybına karşı korumalı kapalı bir torba içinde paketlenmiş, net ağırlık 20, 25,5 ve 50 gram.
|
HOLKOF GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Starter kültürler, bakteri konsantreleri, cam şişelerde paketlenmiş test kültürleri, folyo, 0,5 ila 5 gram ağırlığında,
|
|
||
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: İşlenmiş süte doğrudan giriş için kurutulmuş-dondurulmuş laktik asit kültürleri ... Marka: Crealat, FD serisi. Ambalaj: alüminyum folyo ve zemin bazlı torbalar
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PCA serisi. Ambalaj: Kombine malzemelerden, folyo kaplı torbalardan ve krafttan yapılmış ambalajlar, net ağırlık 0,1 kg'dan 25 kg'a kadar
|
AS Chr. Hansen
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: SWING tipi maya kültürleri: PR-serisi, GEO-serisi, LAF-serisi. Ambalaj: folyo kaplı torbalar ve kraft ambalajlar, net ağırlık 0,1 kilogramdan 25 kilograma kadar
|
AS Chr. Hansen
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Starter kültürler: doğrudan uygulamaya yönelik dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültürler, ürün numaraları: Starter DH , Starter Emmental, Starter GL, Starter GL-1, Starter GL-2, Starter GLHF, Starter GLHF-1, Starter GLHF-2, Sta
|
Dalton Biotecnologie S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et endüstrisinde kullanılmak üzere mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: 1. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom RCH 200 2. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger 3. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger Başlangıç bakteri kültürü Fermar
|
Frutarom Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
|
|
||
PS-76 kültürleri, madde 18323; S02 başlangıç kültürleri, madde 18324; SL 25 başlangıç kültürleri, madde 18325, SL52 başlangıç kültürleri, madde 18326.
|
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Fermente süt ürünleri ve peynirlerin üretimi için doğrudan giriş mikroorganizmalarının dondurularak kurutulmuş kültürleri: KEFIROVA KULTURA S , SMETANOVA KULTURA S31, JOGURTOVA KULTURA S, PLISEN NIVA PENICILLIUM ROQUEFORI
|
MILCOM A.S.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Gıda endüstrisi için başlangıç kültürleri: madde 18324, 485850018, başlangıç kültürleri S02; madde 18325, 485850018, başlangıç kültürleri SL25; madde 18326, 485850018, başlangıç kültürleri SL52; madde 482895050, GN-S
|
Frutarom Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Başlangıç kültürleri SL25, madde 240881; GN-Start Mild DL 0.5, madde 241098; Başlangıç kültürleri S02, madde 241133; Başlangıç kültürleri SL52, madde 241171,
|
FRUTAROM Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
|
CHR.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
|
|
||
Starter kültür FIT - Yoğurt, fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılır, 250 * boyut 208 * 83, ağırlık 1 kilogram karton kutu içinde paketlenmiştir
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Starter kültürler: Dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür doğrudan bitkilere CBL 2A Bakteriyel starter liyofilize doğrudan ekleme CBL 2B Bakteriyel starter kültür liyofilize doğrudan ekleme CBL 2C Bakteriyel starter kültür
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Bakteriyel liyofilize kuru starter kültürler (fermente süt ürünleri üretimi için): YOĞURT, BİFİDUM, VİTALAKT, KEFİR, SMETANA, TV OROG, RYAZHENKA, net ağırlığı 1.0 gram olan vakumlu ambalajda paketlenmiş
|
Lactina OOD, Bulgaria
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Bakteriyel starter kültürler EKO BIO - CS Ekşi krema, EKO BIO - BB Bifidum, EKO BIO - CK Kefir ürünü, EKO BIO - CR Ryazhenka, EKO BIO - CC Lor, EKO BIO - SY Yoğurt,
|
EKOKOM Group Ltd
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan laktulozlu starter kültür VIVO yoğurt, 55x55x65 mm boyutlarında karton kutuda paketlenmiş, dört polimer şişe net ağırlık 1,0 gram
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Starter FIT-YOGURT VIVO , fermente süt ürünlerinin hazırlanması için kullanılır, 60x55x38 milimetre ölçülerinde karton kutuda paketlenmiştir, iki polimer şişe, net ağırlık 0,5 gram
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Floresan lambalar için starterler: STARTER 155500 4 65W UNIVERSAL 25WAY, STARTER 155500 4 65W UNIVERSAL BULK, 155200 GE DÜŞÜK VOLT STARTER, 155200 BULK PACK GE, OT STARTER-TANDEM 155200 4 -22W GE BX250
|
GE Hungary Kft
|
🇹🇼 Taiwan
|
|
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Starter mikroorganizmalar kullanılarak üretilen, yüksek oranda kuru yağsız süt maddesi içeren fermente süt ürünü: Aşağıdakiler dahil olmak üzere, kütle oranı %0,5 ila %10 arasında yağ içeren bileşenler içermeyen yoğurt
|
|
||
Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü AB; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü ANV; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü A97; Kuru bakteri
|
|
||
Enzim preparatları: 19156 Bind Power I; 482692004 Squid Fix; 18324 485850018.324 Başlangıç kültürleri S02; 18325 485850018.325 Başlangıç kültürleri SL25; 18326 485850018.326 Başlangıç kültürleri SL52; 19234482692003 Bindin
|
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri, derin dondurulmuş süt kültürleri: Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri DELVO PRO LAFTI L10 DSL (DELVO PRO LAFTI L10 DSL). Derin dondurulmuş süt ürünleri: DELVO PRO LAFTI L10
|
DSM Food Specialties B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Starter kültürler: Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5A Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL 5B Doğrudan uygulama için dondurularak kurutulmuş bakteriyel starter kültür CBL
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Fırıncılık endüstrisi için starter kültür ve Bakteriyel starter kültür: Starter kültür "Bocker Mailander Le Chef", net ağırlığı 2 kilogram olan plastik bir torba içinde paketlenmiş, Bakteriyel starter kültür
|
Ernst Böcker GmbH & Co. KG, Germany
|
🇩🇪 Germany
|