Başlangıç kültürü GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Et endüstrisinde kullanılmak üzere mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: 1. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom RCH 200 2. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger 3. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger Başlangıç bakteri kültürü Fermar
Frutarom Production GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda endüstrisi için başlangıç kültürleri: madde 18324, 485850018, başlangıç kültürleri S02; madde 18325, 485850018, başlangıç kültürleri SL25; madde 18326, 485850018, başlangıç kültürleri SL52; madde 482895050, GN-S
Frutarom Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Başlangıç kültürleri SL25, madde 240881; GN-Start Mild DL 0.5, madde 241098; Başlangıç kültürleri S02, madde 241133; Başlangıç kültürleri SL52, madde 241171,
FRUTAROM Production GmbH
🇩🇪 Germany
PS-76 kültürleri, madde 18323; S02 başlangıç kültürleri, madde 18324; SL 25 başlangıç kültürleri, madde 18325, SL52 başlangıç kültürleri, madde 18326.
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Enzim preparatları: 19156 Bind Power I; 482692004 Squid Fix; 18324 485850018.324 Başlangıç kültürleri S02; 18325 485850018.325 Başlangıç kültürleri SL25; 18326 485850018.326 Başlangıç kültürleri SL52; 19234482692003 Bindin
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Et ürünleri üretimi için gıda katkı maddesi: Bessastart (Başlangıç kültürü), madde 8920, RedSTART (Başlangıç kültürü) madde 8927 ambalaj: folyo torba, net ağırlık 30 gram, işaretleme Moguntia Food GmbH
Moguntia Food GmbH
🇦🇹 Austria
Başlangıç kültürü Premium Salami Start , madde RON-8013 (Premium ROH 8013); başlangıç kültürü Premium Salami Start R, madde RON-8111 (Premium Salami Start R, art. ROH-8111)
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Gıda katkı maddeleri: başlangıç kültürü BÖCKER Reinzucht - Sauerteig madde 82 100 000, başlangıç kültürü BÖCKER Reinzucht - Sauerteig Weizen madde 82 900 100, 1 kilogramlık briketler halinde paketlenmiştir,
Ernst Böcker GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
GN-Start SL-52 başlangıç kültürü, GN-Start S-02 başlangıç kültürü, GN-Start arom S-02, GN-Start hızlı SL-52,
Frutarom Production GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda katkı maddeleri: başlangıç kültürü BOCKER Reinzucht - Sauerteig, başlangıç kültürü ra BOCKER Reinzucht - Sauerteig Weizen, 1 kilogramlık briketler halinde paketlenmiş, ticari marka BOCKER.
Ernst Bocker GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Saf Leven LV1 starter kültürü için starter kültür; başlangıç kültürü
Lesaffre Ingredients Services
🇫🇷 France
Gıda katkı maddeleri. Başlangıç kültürleri: Start Stabil 1 SPASSKIY Art. 2001; Start Stabil 2 SPASSKIY Art. 2002. Gıda endüstrisinde kullanım için.
Başlangıç kültürleri: SafePro B-LC-77; SafePro Imporous; SafePro B-LC-48; SafePro B-2; SafePro B-LC-20; BactoFerm Rubis. Ürünler 178/2002 sayılı Yönetmeliğe (EC) uygun olarak üretilmiştir.
Chr.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
GOST R 55456-2013'e göre çiğ tütsülenmiş sosisler Başlangıç kültürleri kullanılmadan Kategori A "Braunschweig", "Moskova", "Yahudi", "Amatör", "Turist sosisleri", "Sudzhuk", "Osobennaya", "Cervelat", "Sovyet", "St.
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
ET ÜRÜNLERI, FÜME VE PEYNIR. Et ürünleri Çiğ tütsülenmiş ve Çiğ kürlenmiş. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır kamçıları, Sibirya sosisleri, Et kamçıları ile
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş SUCUKLAR - Sığır kamçıları, Sibirya sosisleri, Domuz kamçıları, Chorizo, Vostochnaya premium, Sudjuk
ÇIĞ VE ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır eti kamçıları, Domuz eti kamçıları, Chorizo, Doğu premium, Kafkas tarzı Sudjuk, Salam
Başlangıç kültürleri SWING PCA - serisi, SWING PR - serisi, SWING PRG - serisi
Chr.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Ekmek yapımı için başlangıç kültürleri: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas için ekşi maya,
Sosis üretimi için gıda katkı maddeleri: kuru çok bileşenli karışımlar, lezzetlendirme ve etin olgunlaşmasını hızlandırma: başlangıç kültürü BIOSTART PLUS 50,
RAPS GmbH & Cо. KG
🇩🇪 Germany
Gıda takviyesi: başlangıç kültürü Bactoenzyme 61, madde 4702. Ambalaj: torbalar, net ağırlık 10 gramdan 1000 grama kadar
Nubassa Gewurzwerk GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: başlangıç kültürleri ve infüzyon üretimi için hat, ticari marka Melvia ticareti, aşağıdakilerden oluşur:
MELVIA TRADE s.r.o.
🇨🇿 Czech Republic
Başlangıç kültürleri: BactoFerm SM-118, BactoFerm SM-181, BactoFerm SM-194, BactoFerm F-SC-111, BactoFerm T-SP, BactoFerm CS-299, BactoFerm Rubis , BactoFlavor F02, BactoFlavor F04, BactoFlavor Flora Itali
Chr Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Çiğ sosisler: Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler): Kategori A: Braunschweig, Moskova, Yahudi, Amatör, Turist sosisleri, Sudzhuk, Osobennaya, Cervelat,
Gıda katkı maddeleri ve karışımları. Başlangıç kültürleri: Start Fuette SPASSKIY Art 2006, Start Universalle SPASSKIY Art. 2007, Start Delicatessen SPASSKIY Art. 2008
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Bi-Start Forte SK2 (Bi-Start Forte SK2), Bi-Start Vitale SK11 (Bi-Start Vitale SK11), Bi-Start Fresh SK55 (Bi-Start Fresh SK55)
Erbsloeh Geisenheim GmbH
🇩🇪 Germany
Staphylococcus carnosus, lactobacillus sake mikroorganizmalarının başlangıç kültürü, gıda endüstrisinde çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sosislerin hızlandırılmış olgunlaşma sürecini kontrol etmek için bir araç olarak kullanılmak üzere: S
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Karmaşık gıda katkı maddeleri. Başlangıç kültürleri: Start Star, Start Star GO, Start Star ROH
HOLKOF GmbH
🇩🇪 Germany
Başlangıç kültürleri: Oenology LR17, Oenology LB8
ERBSLOEH Geisenheim AG
🇩🇪 Germany
Kuru doğrudan probiyotik kültürler başlangıç kültürleri çeşitleri.
Yoğurt başlangıç kültürleri: YOGOLIFE NATURAL; YOGOLIFE VANILLA; YOGOLIFE BANANA; YOGOLIFE ANANAS; YOGOLIFE APRICOT; YOGOLIFE BLUEBERRY; YOGOLIFE BUTTERSCOTCH; YOGOLIFE CARAMEL; YOGOLIFE CARDAMOM; YOGO
SOVEREIGN PARTNERSHIP LTD.
🇬🇧 United Kingdom
Başlangıç (saf) maya kültürü Saccharomyces pastorianus ssp. Carlsbergensis suş W396
Hefebank Weihenstephan GmbH
🇩🇪 Germany
Konsantre başlangıç bakteri kültürleri Startline: ST 3.11 B; ST 37.03; ST 3.33; ST 12.33; ST 9.33; ST 3.15; ST 12.15; ST 9.15, işaretlenmemiş ve işaretli, Golden Line, AiBi dahil.
Fermente süt ürünleri ve peynirlerin üretimi için doğrudan giriş mikroorganizmalarının dondurularak kurutulmuş kültürleri: KEFIROVA KULTURA S , SMETANOVA KULTURA S31, JOGURTOVA KULTURA S, PLISEN NIVA PENICILLIUM ROQUEFORI
MILCOM A.S.
🇨🇿 Czech Republic
Liyofilize bakteri starter kültürleri: - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 4 - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 8 - Liyofilize bakteri starter kültürü - Lyofilizovy 112 2028173
Sacco S.r.l.
🇮🇹 Italy
Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3A Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3B Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü ekipmanı: 558502
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri: Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "MES", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "ST", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş
IGEA, s.r.l
🇮🇹 Italy
Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü AB; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü ANV; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü A97; Kuru bakteri
Probiyotik mikroorganizmaların sıvı starter kültürleri: - laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı starter kültürü (laktobasiller dahil); - bifidobakterilerin aktif sıvı starter kültürü; - p
Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri, derin dondurulmuş süt kültürleri: Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri DELVO PRO LAFTI L10 DSL (DELVO PRO LAFTI L10 DSL). Derin dondurulmuş süt ürünleri: DELVO PRO LAFTI L10
DSM Food Specialties B.V.
🇳🇱 Netherlands
Termofilik laktik asit streptokokların kuru bakteriyel starter kültürü 2KS Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü OBMS-L Laktozu fermente eden maya SK Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü ve mayayı fermente eden
Bira "Garnc": - başlangıç şıra özütü %10 olan hafif No. 1, - başlangıç şıra özütü %11 olan hafif No. 2, - başlangıç şıra özütü %12 olan hafif No. 3, - başlangıç şıra özütlü buğday birası
.
Cilt bakım ürünleri: Temizleyici: Taze başlangıç Yaban mersini Taze başlangıç Limon Taze başlangıç Şeftali Taze başlangıç Çilek
The Himalaya Drug Company
🇮🇳 India
Hafif pastörize edilmemiş filtresiz bira: "Zhigulevskoe" (başlangıç şıra özütü %11); "MOSKOVSKOE" (başlangıç şıra özütü %12); "WHITE VAYCEN" (başlangıç şıra özütü %12); "AMBER"
Bira: başlangıç şıra özütü %10 olan hafif "Venetian merchant light", başlangıç şıra özütü %11 olan hafif "Zhigulevskoe Togliatti traditional", başlangıç özütü olan hafif "Zhigulevskoe"
.
LIVENDO starter kültürü "LV1" için starter kültür; LIVENDO starter kültürü "LV4" için starter kültür
LIS France SA
🇫🇷 France
"MaloStar Fruit" mikroorganizma kültürünün bir "aktivatör" ile başlatılması, "MaloStar Cream" mikroorganizma kültürünün bir "aktivatör" ile başlatılması
Erbsloeh Geisenheim GmbH
🇩🇪 Germany
Başlangıç şıra ekstraktı %12 olan filtrelenmemiş pastörize edilmemiş hafif bira "VARROS SUKHUMSKOE"; başlangıç şıra ekstraktı %11 olan "Darunok"; başlangıç şıra ekstraktı %11 olan "There is a reason"
№ 4
"LYOCARNI" markasının seçilmiş laktik asit bakteri kültürleri: "BMX-37" starter kültürleri; "SBL-48"; "VBL-97"; "WBX-87"; "VBM-60"; "BOX-74"; "WBX-45"; "BMX-87"; "SBM-11",
Sacco Srl
🇮🇹 Italy
Kuru olarak doğrudan uygulanan probiyotik kültürlerin starter kültürleri: - kuru olarak doğrudan uygulanan bifidobakteri probiyotik kültürlerinin starter kültürü B-1; bifidobakteri probiyotik kültürlerinin kuru mayası o
Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamnosus GG kültürü ve D vitamini ile zenginleştirilmiş, yağ kütlesi oranı %2,5. Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamno kültürü ile zenginleştirilmiş
🇫🇮 Finland
Kalın ekmek starter kültürleri için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin, Sıvı ekmek starter kültürleri için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin, Termofilik ferme için kuru bakteri konsantresi Lactobacterin
Ürün yelpazesinde bira (Beyaz Robot light, başlangıç şıra özütü %19; Kırmızı Robot dark, başlangıç şıra özütü %19; Status dark, başlangıç şıra özütü %15)
Filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş, klarifiye edilmemiş bira Two Swans Başlangıç şıra ekstraktivitesi %12 olan Light; Başlangıç şıra ekstraktivitesi %13 olan Vienna; Başlangıç şıra ekstraktivitesi %14 olan Dark: Buğday
Filtrelenmemiş (berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış) pastörize edilmemiş bira: hafif: Hafif ale Varyag, ekstra başlangıç şırası %11; Hafif ale Varyag, ekstra başlangıç şırası %12; Amber Ale, ekstra başlangıç şırası %13; Hafif Ale В
Pastörize edilmemiş filtresiz bira (berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış): light: Şerbetçiotu ve Malt Light, ekstra başlangıç şırası %12; Şerbetçiotu ve Viyana maltı, ekstra başlangıç şırası %11,5; Şerbetçiotu ve buğday maltı, ekstra başlangıç şırası
Hafif pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira: Başlangıç şıra özütü %8 olan Meridian 10; başlangıç şıra özütü %12 olan Meridian 13; başlangıç sue özütü olan John Silver
Lyofas direkt bakteriyel liyofilize starter kültürler t. Direkt uygulanan küf kültürleri Lyofast Direkt uygulanan maya kültürleri Lyofast Süt endüstrisinde kullanım için
Sacco s.r.l
🇮🇹 Italy
FİLTRELENMEMİŞ LIGHT BİRA: NIVA , başlangıç şıra özütü %11 light RUSSIAN BEACH , başlangıç şıra özütü %12 light BARSKOE , başlangıç şıra özütü %13 light
Dondurularak kurutulmuş süt kültürü, derin dondurulmuş süt kültürleri:
DSM Food Specialties B.V
🇳🇱 Netherlands
Probiyotik Premiks Kompleksleri: Probiyotik Premiks Kompleks PP039A (Probiyotik Prebland PP039A). Laktobasil kültürü L. reuteri; Probiyotik Premiks PP011 Kompleksi (Probiyotik Prebland PP011). Bifidobac kültürü
Nestle Suisse S.A.
🇨🇭 Switzerland
Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira içecekleri: Milk Stout, başlangıç yoğunluğu %18,5, alkol oranı %6,5'ten az olmayan; Milk Shake Ypa, başlangıç yoğunluğu %16, alkol oranı %6'dan az olmayan; Vermont ipa, başlangıç
Pastörize edilmemiş filtrelenmiş hafif bira: Başlangıç şıra ekstrakt içeriği %10,0 olan Sovyet; başlangıç şıra ekstraktı %11,0 olan SSCB; başlangıç şıra ekstraktı %11,0 olan Zhigulevskoe; Çek sv
Peynir: YUMUŞAK BUSHARINSKY Brie, küf kültürleri ile yumuşak Penicíllium camembérti; BUSHARINSKY YUMUŞAK Camembert, küf kültürleri ile yumuşak Penicíllium camembérti; BUSHARINSKY YUMUŞAK Salata yumuşak; BUSHARINSKY
Bira hafif filtrelenmiş pastörize edilmemiş: Ever Friday, başlangıç gravitesi %11, alkol oranı %4'ten az değil; Çek, başlangıç gravitesi %12, alkol oranı %4,5'ten az değil; Buğday, başlangıç gravitesi %13, alkol oranı ben değil
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre bakteri kültürü (ekşi maya): KEFIR starter kültürleri, KEFIRNAYA, YOGHURT, BIOYOGURT, RYAZHENKA, Tvorog, BIFIMAX yoğurdu, BIFINORM yoğurdu, NA
.
Hafif filtrelenmiş pastörize edilmemiş bira: Cuma başlangıç yoğunluğu %10, alkol oranı %3,6'dan az olmayan; Zhigulevskoe GOST başlangıç yoğunluğu %10, alkol oranı %3,6'dan az olmayan; Bavyera başlangıç yoğunluğu %11, alkol oranı
Balıklar için pelet ve kırıntı şeklinde karma yem: - yayın balığı için (başlangıç, üretim); - sazan balığı için (başlangıç, üretim); - somon ve mersin balığı için (başlangıç, üretim, anaç için)
Sıvı "probiyotik mikroorganizmalar" starter kültürleri: asidofilik bakteriler ve Bulgar basili dahil olmak üzere sıvı aktif laktobasil starter kültürü; strep dahil olmak üzere laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı fermenti
Hafif malt birası: 1) Hafif bira mevsimlik ekstrakt. şıra başlangıcı %11 (filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş) 2) Hafif bira Mart ekstraktı. şıra başlangıcı %10 (filtrelenmemiş, hafif olmayan) 3) Hafif bira Zhiguleskoe ekstraktı. şıra başlangıcı 1
Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış bira Rossinsky: Başlangıç şıra özütü %12 olan Lunge light; başlangıç şıra özütü %13 olan Besondere light; başlangıç şıra özütü %13 olan Dunkel dark
Besi domuzları için karma yem SK-7 (G). Besi domuzları için karma yem SK-6 (G). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-5 (G). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-4 (K). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-3 (K). Karma yem
🇺🇦 Ukraine
Bira açık filtrelenmiş pastörize edilmemiş "Barinoff ": başlangıç şıra özütü %14 Pale Ale Lady Macbeth; başlangıç şıra özütü %21 Hogmanay. Bira koyu filtrelenmiş pastörize edilmemiş "Barin
Filtrelenmemiş koyu malt birası: Dragonwort Stout, alkol oranı en az %14, başlangıç ağırlığı %28; SummerSommer / SummerSommer, alkol oranı en az %7,5, başlangıç ağırlığı %17; Malt birası
Nogne O Det Kompromisslose Bryggeri As
🇳🇴 Norway
BEER HOUSE başlangıç şıra ekstraktivitesi %11 olan filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış hafif bira. BEER HOUSE koyu bira, başlangıç şıra ekstraktı %14 filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış. BEER HOUSE dark bira (kırmızı)
Saç için kozmetik ürünler: CHI Keratin Başlangıç Seti, CHI Keratin İpek İnfüzyon Seti, SunGlitz Başlangıç Seti. Tedavi edici etkisi yoktur, tm. "CHI Keratin" Ürünleri TR CU 00'a uygun olarak üretilmiştir.
FAROUK SYSTEMS, INC
🇺🇸 United States
Hafif filtrelenmemiş pastörize edilmemiş bira: "Party DIPA" / "Parti DIPA", başlangıç ağırlığı %23, alkol oranı %9,8'den fazla değil; "Rising Moon AIPA" / "Rising Moon AIPA", başlangıç ağırlığı %15, alkol oranı %6,0'dan az değil; "Pa
Başlangıç şıra ekstraktı %12 olan hafif bira "Gellert" (Gellert), filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış. Başlangıç şıra ekstraktı %12 olan hafif bira "Gellert" (Gellert), filtrelenmiş Hafif bira (
Gıda ürünleri. Pastörize edilmemiş filtrelenmiş ve filtrelenmemiş bira: koyu Mednoe Schulz, başlangıç şıra özütü %14, hacmen alkol oranı %4,5; açık Schulz, başlangıç şıra özütü %12
Filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış, pastörize edilmemiş bira içecekleri: No. 17 OUTMEAL STOUT (No. 17 Yulaflı Stout), başlangıç şıra ekstraktı %14.0; No. 28 Rye IPA (No. 28 Rye Indian Light Ale) , ekstraktif başlangıç
Atletizm yanlış başlangıç tespit sistemi (ASC3 - Atletizm yanlış başlangıç tespit sistemi),
Swiss TimingLTD
🇨🇭 Switzerland
Saç kozmetikleri: CHI Keratin Başlangıç Seti, CHI Keratin İpek İnfüzyon Seti, SunGlitz Başlangıç Seti. Terapötik bir etkisi yoktur
FAROUK SYSTEMS, INC
🇺🇸 United States
Hafif, filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş bira: Başlangıç şıra ekstraktı %12 ± 0,3 olan Tower Pilsner. Başlangıç şıra ekstraktı %13,8 ± 0,3 olan Tower Merzen. Kule Hel özütlü başladı
Kozmetik ürünler, markalar RefectoCil, BeautyLash, LaPomme yeni boya, setlerden başlangıç kiti temel renkler, başlangıç kiti yaratıcı renkler dahil: Kaşlar ve kirpikler için balsam longlash - boyama sonrası bakım
GW Cosmetics GmbH
🇦🇹 Austria
Kozmetik ürünler, markalar RefectoCil, BeautyLash, LaPomme yeni boya, setlerden başlangıç kiti temel renkler, başlangıç kiti yaratıcı renkler dahil: Jel Uzun kirpikler Longlash jel; Gel-Accelerator büyüdü
GW Cosmetics GmbH
🇦🇹 Austria
Cilt bakımı için kozmetik ürünler, RefectoCil, BeautyLash, LaPomme yeni boya markaları, başlangıç kiti temel renkler, başlangıç kiti yaratıcı renkler setleri dahil: Göz çevresindeki cilt için koruyucu krem
GW Cosmetics GmbH
🇦🇹 Austria
TUZLANMIŞ DOMUZ KABUĞU, TUZ BANYOSU, TUZ FIÇISI ÇIZGILI, DOMUZ GÖĞSÜ TUZLANMIŞ GÖĞÜS BAŞLANGIÇ, KEMIKSIZ TUZLANMIŞ GÖĞÜS BAŞLANGIÇ.
Pastörize filtrelenmiş hafif bira (etil alkol hacim oranı %4,5'ten az olmayan): Gravy Mavis Pilsner (başlangıç şıra ekstraktı - %10,5); Nok Nok Nads India Pale Ale (başlangıç şıra ekstraktı -
DP Financial, TA Rye River Brewing Company
🇮🇪 Ireland
Filtre edilmemiş, berraklaştırılmamış bira içecekleri: - Başlangıç şıra özütü %11 olan GARAGE (light), - Başlangıç şıra özütü %11 olan GARAGE (amber).
Kimyasal ekipman: hafif yıkama başlangıç yağı için kapasitif çelik aparat (Tanımlama numarası 111-E11) ve ağır yıkama başlangıç yağı, (Tanımlama numarası 111-E12). ve 085470304-5400
DKT Co., Ltd
🇰🇷 Korea South
Hafif, filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş bira Başlangıç şıra ekstraktı %12 ± 0,3 olan Tower Pilsner. Başlangıç şıra ekstraktı %13,8 ± 0,3 olan Tower Merzen. Ekstraktif başlangıçlı Tower Hel
Hücresel polikarbonattan 25 ila 50 mm kalınlığında profiller. Markalar: BAŞLANGIÇ PROFILI 626 KRISTAL, BAŞLANGIÇ PROFILI 6846104 KRISTAL, BITIŞ PROFILI 626 KRISTAL, BITIŞ PROFILI 6846104 KRISTAL, BITIŞ PROFILI 6124, PROFILO D-CONNECT
Dott. Gallina s.r.l.
🇮🇹 Italy
Açık ve koyu pastörize edilmemiş bira: Koyu bira Puhaste Hob Evalge HOBEVALGE, başlangıç. yoğunluk %20 alkol en az %8; Açık bira Puhaste Lemon Party Lemon Party, başlangıç. yoğunluk %13 alkol en az %5,2; Bira
Humalasulased OU
🇪🇪 Estonia
Hafif filtrelenmiş pastörize ve pastörize edilmemiş bira: Tug (başlangıç şıra özütü %11, etil alkol hacim oranı %4,0), Icebreaker (başlangıç şıra özütü %17, etil alkol hacim oranı
.
Açık ve koyu filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira: Hafif bira Green God DIPA Green God DIPA başlangıç yoğunluğu %18,3, alkol oranı en az %7,7 Hafif bira Fantasy 2 Fantasy II başlangıç yoğunluğu %13, alkol oranı en az
En yüksek kalitede kümes hayvanı etinden pişirilmiş sosis ürünü. Sosis Düşük kalori içeriği ile sağlıklı başlangıç, sosis Myasnaya istoriya, sosis Düşük kalori içeriği ile sağlıklı başlangıç, sosis Beyaz ch ile
Cilt bakımı için kozmetikler: Yüz cildi için temizleme jeli Erkekler için hızlı başlangıç, Line MAN Hızlı Başlangıç Jel Yıkama- DR.BELTER0 KOZMETİK
BelCos Cosmetic GmbH
🇩🇪 Germany
Pastörize edilmemiş ve pastörize bira: başlangıç şıra ekstraktı %12 olan hafif filtrelenmiş Three in a boat; başlangıç şıra ekstraktı %12 olan hafif filtrelenmemiş berraklaştırılmamış Kruger Classic; s
Hafif filtresiz pastörize edilmemiş bira The Alien Sunrise başlangıç yoğunluğu %19, alkol en az %8,2; Hafif filtresiz pastörize edilmemiş bira Schisandra (Schisandra) başlangıç yoğunluğu