kefir başlangıç kültürleri GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Et endüstrisinde kullanılmak üzere mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: 1. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom RCH 200 2. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger 3. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger Başlangıç bakteri kültürü Fermar
Frutarom Production GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda endüstrisi için başlangıç kültürleri: madde 18324, 485850018, başlangıç kültürleri S02; madde 18325, 485850018, başlangıç kültürleri SL25; madde 18326, 485850018, başlangıç kültürleri SL52; madde 482895050, GN-S
Frutarom Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Başlangıç kültürleri SL25, madde 240881; GN-Start Mild DL 0.5, madde 241098; Başlangıç kültürleri S02, madde 241133; Başlangıç kültürleri SL52, madde 241171,
FRUTAROM Production GmbH
🇩🇪 Germany
PS-76 kültürleri, madde 18323; S02 başlangıç kültürleri, madde 18324; SL 25 başlangıç kültürleri, madde 18325, SL52 başlangıç kültürleri, madde 18326.
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Enzim preparatları: 19156 Bind Power I; 482692004 Squid Fix; 18324 485850018.324 Başlangıç kültürleri S02; 18325 485850018.325 Başlangıç kültürleri SL25; 18326 485850018.326 Başlangıç kültürleri SL52; 19234482692003 Bindin
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
🇩🇪 Germany
Et ürünleri üretimi için gıda katkı maddesi: Bessastart (Başlangıç kültürü), madde 8920, RedSTART (Başlangıç kültürü) madde 8927 ambalaj: folyo torba, net ağırlık 30 gram, işaretleme Moguntia Food GmbH
Moguntia Food GmbH
🇦🇹 Austria
Başlangıç kültürü Premium Salami Start , madde RON-8013 (Premium ROH 8013); başlangıç kültürü Premium Salami Start R, madde RON-8111 (Premium Salami Start R, art. ROH-8111)
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Gıda katkı maddeleri: başlangıç kültürü BÖCKER Reinzucht - Sauerteig madde 82 100 000, başlangıç kültürü BÖCKER Reinzucht - Sauerteig Weizen madde 82 900 100, 1 kilogramlık briketler halinde paketlenmiştir,
Ernst Böcker GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
GN-Start SL-52 başlangıç kültürü, GN-Start S-02 başlangıç kültürü, GN-Start arom S-02, GN-Start hızlı SL-52,
Frutarom Production GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda katkı maddeleri: başlangıç kültürü BOCKER Reinzucht - Sauerteig, başlangıç kültürü ra BOCKER Reinzucht - Sauerteig Weizen, 1 kilogramlık briketler halinde paketlenmiş, ticari marka BOCKER.
Ernst Bocker GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Saf Leven LV1 starter kültürü için starter kültür; başlangıç kültürü
Lesaffre Ingredients Services
🇫🇷 France
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre bakteri kültürü (ekşi maya): KEFIR starter kültürleri, KEFIRNAYA, YOGHURT, BIOYOGURT, RYAZHENKA, Tvorog, BIFIMAX yoğurdu, BIFINORM yoğurdu, NA
.
Gıda katkı maddeleri. Başlangıç kültürleri: Start Stabil 1 SPASSKIY Art. 2001; Start Stabil 2 SPASSKIY Art. 2002. Gıda endüstrisinde kullanım için.
Başlangıç kültürleri: SafePro B-LC-77; SafePro Imporous; SafePro B-LC-48; SafePro B-2; SafePro B-LC-20; BactoFerm Rubis. Ürünler 178/2002 sayılı Yönetmeliğe (EC) uygun olarak üretilmiştir.
Chr.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
GOST R 55456-2013'e göre çiğ tütsülenmiş sosisler Başlangıç kültürleri kullanılmadan Kategori A "Braunschweig", "Moskova", "Yahudi", "Amatör", "Turist sosisleri", "Sudzhuk", "Osobennaya", "Cervelat", "Sovyet", "St.
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
ET ÜRÜNLERI, FÜME VE PEYNIR. Et ürünleri Çiğ tütsülenmiş ve Çiğ kürlenmiş. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır kamçıları, Sibirya sosisleri, Et kamçıları ile
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş SUCUKLAR - Sığır kamçıları, Sibirya sosisleri, Domuz kamçıları, Chorizo, Vostochnaya premium, Sudjuk
ÇIĞ VE ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır eti kamçıları, Domuz eti kamçıları, Chorizo, Doğu premium, Kafkas tarzı Sudjuk, Salam
Başlangıç kültürleri SWING PCA - serisi, SWING PR - serisi, SWING PRG - serisi
Chr.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Ekmek yapımı için başlangıç kültürleri: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas için ekşi maya,
Sosis üretimi için gıda katkı maddeleri: kuru çok bileşenli karışımlar, lezzetlendirme ve etin olgunlaşmasını hızlandırma: başlangıç kültürü BIOSTART PLUS 50,
RAPS GmbH & Cо. KG
🇩🇪 Germany
Gıda takviyesi: başlangıç kültürü Bactoenzyme 61, madde 4702. Ambalaj: torbalar, net ağırlık 10 gramdan 1000 grama kadar
Nubassa Gewurzwerk GmbH
🇩🇪 Germany
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: başlangıç kültürleri ve infüzyon üretimi için hat, ticari marka Melvia ticareti, aşağıdakilerden oluşur:
MELVIA TRADE s.r.o.
🇨🇿 Czech Republic
Başlangıç kültürleri: BactoFerm SM-118, BactoFerm SM-181, BactoFerm SM-194, BactoFerm F-SC-111, BactoFerm T-SP, BactoFerm CS-299, BactoFerm Rubis , BactoFlavor F02, BactoFlavor F04, BactoFlavor Flora Itali
Chr Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Çiğ sosisler: Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler): Kategori A: Braunschweig, Moskova, Yahudi, Amatör, Turist sosisleri, Sudzhuk, Osobennaya, Cervelat,
Gıda katkı maddeleri ve karışımları. Başlangıç kültürleri: Start Fuette SPASSKIY Art 2006, Start Universalle SPASSKIY Art. 2007, Start Delicatessen SPASSKIY Art. 2008
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Bi-Start Forte SK2 (Bi-Start Forte SK2), Bi-Start Vitale SK11 (Bi-Start Vitale SK11), Bi-Start Fresh SK55 (Bi-Start Fresh SK55)
Erbsloeh Geisenheim GmbH
🇩🇪 Germany
Staphylococcus carnosus, lactobacillus sake mikroorganizmalarının başlangıç kültürü, gıda endüstrisinde çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sosislerin hızlandırılmış olgunlaşma sürecini kontrol etmek için bir araç olarak kullanılmak üzere: S
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Karmaşık gıda katkı maddeleri. Başlangıç kültürleri: Start Star, Start Star GO, Start Star ROH
HOLKOF GmbH
🇩🇪 Germany
Başlangıç kültürleri: Oenology LR17, Oenology LB8
ERBSLOEH Geisenheim AG
🇩🇪 Germany
Kuru doğrudan probiyotik kültürler başlangıç kültürleri çeşitleri.
Yoğurt başlangıç kültürleri: YOGOLIFE NATURAL; YOGOLIFE VANILLA; YOGOLIFE BANANA; YOGOLIFE ANANAS; YOGOLIFE APRICOT; YOGOLIFE BLUEBERRY; YOGOLIFE BUTTERSCOTCH; YOGOLIFE CARAMEL; YOGOLIFE CARDAMOM; YOGO
SOVEREIGN PARTNERSHIP LTD.
🇬🇧 United Kingdom
Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamnosus GG kültürü ve D vitamini ile zenginleştirilmiş, yağ kütlesi oranı %2,5. Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamno kültürü ile zenginleştirilmiş
🇫🇮 Finland
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize bakteri kültürü (starter kültür): "Yoğurt", "Bifimax", "Bifinorm", "Narine", "Ryazhenka", "Kefir", "Ekşi krema", "Tvorog",
F-DVS, FD-DVS tm. eXact gibi fermente süt kültürleri: KEFIR - seri; HB - seri; T - seri; Fit - seri; XT bir seridir. Ürünler 178/2002 sayılı Yönetmeliğe (EC) uygun olarak üretilmektedir.
Chr.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Başlangıç (saf) maya kültürü Saccharomyces pastorianus ssp. Carlsbergensis suş W396
Hefebank Weihenstephan GmbH
🇩🇪 Germany
Fermente laktik asit kültürleri: KEFIR, MLC,
BIOTEK SRL
🇮🇹 Italy
Konsantre başlangıç bakteri kültürleri Startline: ST 3.11 B; ST 37.03; ST 3.33; ST 12.33; ST 9.33; ST 3.15; ST 12.15; ST 9.15, işaretlenmemiş ve işaretli, Golden Line, AiBi dahil.
Fermente süt ürünleri ve peynirlerin üretimi için doğrudan giriş mikroorganizmalarının dondurularak kurutulmuş kültürleri: KEFIROVA KULTURA S , SMETANOVA KULTURA S31, JOGURTOVA KULTURA S, PLISEN NIVA PENICILLIUM ROQUEFORI
MILCOM A.S.
🇨🇿 Czech Republic
Liyofilize bakteri starter kültürleri: - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 4 - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 8 - Liyofilize bakteri starter kültürü - Lyofilizovy 112 2028173
Sacco S.r.l.
🇮🇹 Italy
Kefir yağ kütle oranı %1,0; Kefir yağ kütle oranı %1,2; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,0; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %2,7; Kefir yağ kütle oranı %3,0
Yağsız kefir, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az; Kefir, yağ kütlesi oranı %0,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,5; Kefir,
Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %1, Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %2,5, Kefir Çaban yağ kütle oranı %1, Kefir Çaban yağ kütle oranı %2,5, Kefir Goryanka yağ kütle oranı %2,5, Kefir
Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3A Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3B Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü ekipmanı: 558502
MARINO S.r.l.
🇮🇹 Italy
Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri: Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "MES", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "ST", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş
IGEA, s.r.l
🇮🇹 Italy
Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü AB; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü ANV; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü A97; Kuru bakteri
Probiyotik mikroorganizmaların sıvı starter kültürleri: - laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı starter kültürü (laktobasiller dahil); - bifidobakterilerin aktif sıvı starter kültürü; - p
Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri, derin dondurulmuş süt kültürleri: Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri DELVO PRO LAFTI L10 DSL (DELVO PRO LAFTI L10 DSL). Derin dondurulmuş süt ürünleri: DELVO PRO LAFTI L10
DSM Food Specialties B.V.
🇳🇱 Netherlands
Termofilik laktik asit streptokokların kuru bakteriyel starter kültürü 2KS Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü OBMS-L Laktozu fermente eden maya SK Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü ve mayayı fermente eden
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız KEFIR; yağ kütle oranı %1,0 olan KEFIR; yağ kütle oranı %1,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %2,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %3,2 olan KEFIR.
Yağ kütle oranı %1 olan kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan kefir, yağ kütle oranı %2,0 olan kefir, yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,2 ila %4 arasında olan kefir,
Ürün yelpazesinde dolgu maddeleri ile termostatik yağı alınmış kefir: Kerevizli termostatik yağı alınmış kefir; Havuçlu termostatik yağsız kefir; Pancarlı yağsız termostatik kefir; Kefir termostatik hacmi
Kefir ürünü Slavyansky ürün yelpazesinde Kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, bi ile zenginleştirilmiş kefir ürünü Slavyansky
Ürün yelpazesinde yağ oranı %0,1, %1, %3,2 olan fermente süt ürünleri: Ayran; Yoğurt Ahududu; Yoğurt Siyah Frenk Üzümü; Kefir Kiraz; Kefir Klasik; Kefir Hindistan Cevizi; Kefir Ahududu; Kefir Siyah Frenk Üzümü
Yağ kütle oranı %0,5'in altında olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,5 olan kefir
Ürün yelpazesinde yağ kütle oranı %2,5 olan kefir ürünü Slavyansky: kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, kefir ürünü
Süt ürünleri içerikleri: şeker ilavesiz, kütle oranı %2,5 yağ içeren kefir kokteylleri: Ahududulu kefir kokteyli, Müsli kefir kokteyli, Fındıklı kefir kokteyli, Deniz topalaklı kefir kokteyli
Bira "Garnc": - başlangıç şıra özütü %10 olan hafif No. 1, - başlangıç şıra özütü %11 olan hafif No. 2, - başlangıç şıra özütü %12 olan hafif No. 3, - başlangıç şıra özütlü buğday birası
.
Cilt bakım ürünleri: Temizleyici: Taze başlangıç Yaban mersini Taze başlangıç Limon Taze başlangıç Şeftali Taze başlangıç Çilek
The Himalaya Drug Company
🇮🇳 India
fermente süt kefir ürünü, bifidokültürlü fermente süt ürünü, meyveli fermente süt kefir ürünü, meyveli bifidokültürlü fermente süt kefir ürünü, aromalı fermente süt kefir ürünü f
Kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş kefir: yağ kütlesi oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir ve yağ kütlesi oranı en az %1,0 olan kefir; %1,5; %2,5; %3,2; %3,5; %4,0 kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş kefir
Kefir ürünü Slavyanskiy: hafif tuzlu salatalık aromalı kefir ürünü Slavyanskiy; dereotu aromalı kefir ürünü Slavyanskiy; hafif tuzlu salatalık aromalı kefir ürünü Slavyansky ve
Dondurma kefir, kefir dondurma Orman Meyveleri, kefir dondurma Vişne, dondurma kefir Çilek
Yağı alınmış kefirde yağ oranı %0,5'ten azdır; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %3,2.
Dondurma kefiri, kefir dondurması Orman meyveleri, dondurma kefiri Çilek, dondurma kefiri Vişne
Yağ kütle oranı %0 olan kefir; Yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; Yağ kütle oranı %3,2 olan kefir, plastik şişelerde paketlenmiş, kombine ambalaj, tetra-pack ambalaj
Yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefir. Düşük yağlı kefir. Ürün, yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefirdir. Yağsız kefir ürünü
Fermente süt ürünleri. Kefir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri; - yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5 olan standartlaştırılmış sütten kefir; - yağsız kefir, yağ kütle oranı
Yağsız fermente süt içecekleri, yağ kütle oranı %0,5 ile %9,9 arasında ve %0,1 aralıkla: kefir, şekerli kefir, tatlandırıcılı kefir, meyve ve dut dolgulu kefir (siyah frenk üzümü-fesleğen, elma yaban mersini
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir, yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %1,5 olan kefir; yağ kütle oranı %2,0 olan kefir; yağ kütle oranı
Fermente süt ürünleri: Klasik kefir yağ içeriği %3.2-4.0, Kefir yağ içeriği %2.5, Kefir düşük yağ içeriği %1, Kefir yağsız,
Kefir unlu mamulleri: kefir unlu mamulleri, kefir ekmeği, kefir çöreği.
Hafif pastörize edilmemiş filtresiz bira: "Zhigulevskoe" (başlangıç şıra özütü %11); "MOSKOVSKOE" (başlangıç şıra özütü %12); "WHITE VAYCEN" (başlangıç şıra özütü %12); "AMBER"
Bira: başlangıç şıra özütü %10 olan hafif "Venetian merchant light", başlangıç şıra özütü %11 olan hafif "Zhigulevskoe Togliatti traditional", başlangıç özütü olan hafif "Zhigulevskoe"
.
Başlangıç şıra ekstraktı %12 olan filtrelenmemiş pastörize edilmemiş hafif bira "VARROS SUKHUMSKOE"; başlangıç şıra ekstraktı %11 olan "Darunok"; başlangıç şıra ekstraktı %11 olan "There is a reason"
№ 4
Ürün yelpazesinde bira (Beyaz Robot light, başlangıç şıra özütü %19; Kırmızı Robot dark, başlangıç şıra özütü %19; Status dark, başlangıç şıra özütü %15)
Filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş, klarifiye edilmemiş bira Two Swans Başlangıç şıra ekstraktivitesi %12 olan Light; Başlangıç şıra ekstraktivitesi %13 olan Vienna; Başlangıç şıra ekstraktivitesi %14 olan Dark: Buğday
Filtrelenmemiş (berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış) pastörize edilmemiş bira: hafif: Hafif ale Varyag, ekstra başlangıç şırası %11; Hafif ale Varyag, ekstra başlangıç şırası %12; Amber Ale, ekstra başlangıç şırası %13; Hafif Ale В
Pastörize edilmemiş filtresiz bira (berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış): light: Şerbetçiotu ve Malt Light, ekstra başlangıç şırası %12; Şerbetçiotu ve Viyana maltı, ekstra başlangıç şırası %11,5; Şerbetçiotu ve buğday maltı, ekstra başlangıç şırası
Hafif pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira: Başlangıç şıra özütü %8 olan Meridian 10; başlangıç şıra özütü %12 olan Meridian 13; başlangıç sue özütü olan John Silver
FİLTRELENMEMİŞ LIGHT BİRA: NIVA , başlangıç şıra özütü %11 light RUSSIAN BEACH , başlangıç şıra özütü %12 light BARSKOE , başlangıç şıra özütü %13 light
Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira içecekleri: Milk Stout, başlangıç yoğunluğu %18,5, alkol oranı %6,5'ten az olmayan; Milk Shake Ypa, başlangıç yoğunluğu %16, alkol oranı %6'dan az olmayan; Vermont ipa, başlangıç
Pastörize edilmemiş filtrelenmiş hafif bira: Başlangıç şıra ekstrakt içeriği %10,0 olan Sovyet; başlangıç şıra ekstraktı %11,0 olan SSCB; başlangıç şıra ekstraktı %11,0 olan Zhigulevskoe; Çek sv
Bira hafif filtrelenmiş pastörize edilmemiş: Ever Friday, başlangıç gravitesi %11, alkol oranı %4'ten az değil; Çek, başlangıç gravitesi %12, alkol oranı %4,5'ten az değil; Buğday, başlangıç gravitesi %13, alkol oranı ben değil
Hafif filtrelenmiş pastörize edilmemiş bira: Cuma başlangıç yoğunluğu %10, alkol oranı %3,6'dan az olmayan; Zhigulevskoe GOST başlangıç yoğunluğu %10, alkol oranı %3,6'dan az olmayan; Bavyera başlangıç yoğunluğu %11, alkol oranı
Balıklar için pelet ve kırıntı şeklinde karma yem: - yayın balığı için (başlangıç, üretim); - sazan balığı için (başlangıç, üretim); - somon ve mersin balığı için (başlangıç, üretim, anaç için)
Hafif malt birası: 1) Hafif bira mevsimlik ekstrakt. şıra başlangıcı %11 (filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş) 2) Hafif bira Mart ekstraktı. şıra başlangıcı %10 (filtrelenmemiş, hafif olmayan) 3) Hafif bira Zhiguleskoe ekstraktı. şıra başlangıcı 1
Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış bira Rossinsky: Başlangıç şıra özütü %12 olan Lunge light; başlangıç şıra özütü %13 olan Besondere light; başlangıç şıra özütü %13 olan Dunkel dark
Besi domuzları için karma yem SK-7 (G). Besi domuzları için karma yem SK-6 (G). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-5 (G). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-4 (K). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-3 (K). Karma yem
🇺🇦 Ukraine
Kefir, mdzh ile bifidobakteri ile zenginleştirilmiş. 1,5, mdzh ile bifidobakteri bifidum ile zenginleştirilmiş kefir. 2,5, bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir, mdzh. 3.2%
Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %1.0 Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %2.5 Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %3.2
LIVENDO starter kültürü "LV1" için starter kültür; LIVENDO starter kültürü "LV4" için starter kültür
LIS France SA
🇫🇷 France
Myasnov ticari markası altında paketlenmiş yağsız kefir; Myasnov ticari markası altında paketlenmiş %1 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2. Et ticari markası altında paketlenmiş termostatik yağı alınmış kefir
- 77
"MaloStar Fruit" mikroorganizma kültürünün bir "aktivatör" ile başlatılması, "MaloStar Cream" mikroorganizma kültürünün bir "aktivatör" ile başlatılması
Erbsloeh Geisenheim GmbH
🇩🇪 Germany
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %0,5, %1,0, %2,5, %3,0, %3,2, %4,0, %4,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,0 ila %4,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri
Fermente süt ürünleri: yağsız kefir (yağ kütle oranı %0,5'ten az olmayan), yağ kütle oranı %0,5 ila %3,2 arasında olan normalize sütten kefir, yağ kütle oranı tam yağlı sütten kefir
"LYOCARNI" markasının seçilmiş laktik asit bakteri kültürleri: "BMX-37" starter kültürleri; "SBL-48"; "VBL-97"; "WBX-87"; "VBM-60"; "BOX-74"; "WBX-45"; "BMX-87"; "SBM-11",
Sacco Srl
🇮🇹 Italy
Fermente süt ürünü: Tarçın, zencefil ve acı biberli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağı ve kepekli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağlı kefir kokteyli