kefir başlangıç kültürleri GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 210500: Dondurma ve yenilen diğer buzlar
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 220300: Biralar (malttan)
- 3002: İnsan kanı, hayvan kanı, serum, aşı, toksin vb. Ürünler
- 300290: İnsan ve hayvan tedavisi için insan ve hayvan menşeli maddeler
- 3507: Enzimler, müstahzar enzimler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et endüstrisinde kullanılmak üzere mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: 1. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom RCH 200 2. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger 3. Başlangıç bakteri kültürü Fermarom Burger Başlangıç bakteri kültürü Fermar
|
Frutarom Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda endüstrisi için başlangıç kültürleri: madde 18324, 485850018, başlangıç kültürleri S02; madde 18325, 485850018, başlangıç kültürleri SL25; madde 18326, 485850018, başlangıç kültürleri SL52; madde 482895050, GN-S
|
Frutarom Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Başlangıç kültürleri SL25, madde 240881; GN-Start Mild DL 0.5, madde 241098; Başlangıç kültürleri S02, madde 241133; Başlangıç kültürleri SL52, madde 241171,
|
FRUTAROM Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
PS-76 kültürleri, madde 18323; S02 başlangıç kültürleri, madde 18324; SL 25 başlangıç kültürleri, madde 18325, SL52 başlangıç kültürleri, madde 18326.
|
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Enzim preparatları: 19156 Bind Power I; 482692004 Squid Fix; 18324 485850018.324 Başlangıç kültürleri S02; 18325 485850018.325 Başlangıç kültürleri SL25; 18326 485850018.326 Başlangıç kültürleri SL52; 19234482692003 Bindin
|
FRUTAROM Savory Solutions GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et ürünleri üretimi için gıda katkı maddesi: Bessastart (Başlangıç kültürü), madde 8920, RedSTART (Başlangıç kültürü) madde 8927 ambalaj: folyo torba, net ağırlık 30 gram, işaretleme Moguntia Food GmbH
|
Moguntia Food GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Başlangıç kültürü Premium Salami Start , madde RON-8013 (Premium ROH 8013); başlangıç kültürü Premium Salami Start R, madde RON-8111 (Premium Salami Start R, art. ROH-8111)
|
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda katkı maddeleri: başlangıç kültürü BÖCKER Reinzucht - Sauerteig madde 82 100 000, başlangıç kültürü BÖCKER Reinzucht - Sauerteig Weizen madde 82 900 100, 1 kilogramlık briketler halinde paketlenmiştir,
|
Ernst Böcker GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
GN-Start SL-52 başlangıç kültürü, GN-Start S-02 başlangıç kültürü, GN-Start arom S-02, GN-Start hızlı SL-52,
|
Frutarom Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda katkı maddeleri: başlangıç kültürü BOCKER Reinzucht - Sauerteig, başlangıç kültürü ra BOCKER Reinzucht - Sauerteig Weizen, 1 kilogramlık briketler halinde paketlenmiş, ticari marka BOCKER.
|
Ernst Bocker GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Saf Leven LV1 starter kültürü için starter kültür; başlangıç kültürü
|
Lesaffre Ingredients Services
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre bakteri kültürü (ekşi maya): KEFIR starter kültürleri, KEFIRNAYA, YOGHURT, BIOYOGURT, RYAZHENKA, Tvorog, BIFIMAX yoğurdu, BIFINORM yoğurdu, NA
|
.
|
|
|
Gıda katkı maddeleri. Başlangıç kültürleri: Start Stabil 1 SPASSKIY Art. 2001; Start Stabil 2 SPASSKIY Art. 2002. Gıda endüstrisinde kullanım için.
|
|
||
Başlangıç kültürleri: SafePro B-LC-77; SafePro Imporous; SafePro B-LC-48; SafePro B-2; SafePro B-LC-20; BactoFerm Rubis. Ürünler 178/2002 sayılı Yönetmeliğe (EC) uygun olarak üretilmiştir.
|
Chr.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
GOST R 55456-2013'e göre çiğ tütsülenmiş sosisler Başlangıç kültürleri kullanılmadan Kategori A "Braunschweig", "Moskova", "Yahudi", "Amatör", "Turist sosisleri", "Sudzhuk", "Osobennaya", "Cervelat", "Sovyet", "St.
|
|
||
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan pişmemiş tütsülenmiş sosisler - Kümes hayvanları kamçıları. Starter kültürler kullanılarak yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Parmskaya sal
|
|
||
ET ÜRÜNLERI, FÜME VE PEYNIR. Et ürünleri Çiğ tütsülenmiş ve Çiğ kürlenmiş. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır kamçıları, Sibirya sosisleri, Et kamçıları ile
|
|
||
ÇIĞ VE ÇIĞ PIŞMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş SUCUKLAR - Sığır kamçıları, Sibirya sosisleri, Domuz kamçıları, Chorizo, Vostochnaya premium, Sudjuk
|
|
||
ÇIĞ VE ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır eti kamçıları, Domuz eti kamçıları, Chorizo, Doğu premium, Kafkas tarzı Sudjuk, Salam
|
|
||
Başlangıç kültürleri SWING PCA - serisi, SWING PR - serisi, SWING PRG - serisi
|
Chr.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Ekmek yapımı için başlangıç kültürleri: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas için ekşi maya,
|
|
||
Sosis üretimi için gıda katkı maddeleri: kuru çok bileşenli karışımlar, lezzetlendirme ve etin olgunlaşmasını hızlandırma: başlangıç kültürü BIOSTART PLUS 50,
|
RAPS GmbH & Cо. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda takviyesi: başlangıç kültürü Bactoenzyme 61, madde 4702. Ambalaj: torbalar, net ağırlık 10 gramdan 1000 grama kadar
|
Nubassa Gewurzwerk GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: başlangıç kültürleri ve infüzyon üretimi için hat, ticari marka Melvia ticareti, aşağıdakilerden oluşur:
|
MELVIA TRADE s.r.o.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Başlangıç kültürleri: BactoFerm SM-118, BactoFerm SM-181, BactoFerm SM-194, BactoFerm F-SC-111, BactoFerm T-SP, BactoFerm CS-299, BactoFerm Rubis , BactoFlavor F02, BactoFlavor F04, BactoFlavor Flora Itali
|
Chr Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Çiğ sosisler: Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler (sosisler): Kategori A: Braunschweig, Moskova, Yahudi, Amatör, Turist sosisleri, Sudzhuk, Osobennaya, Cervelat,
|
|
||
Gıda katkı maddeleri ve karışımları. Başlangıç kültürleri: Start Fuette SPASSKIY Art 2006, Start Universalle SPASSKIY Art. 2007, Start Delicatessen SPASSKIY Art. 2008
|
|
||
Mikroorganizmaların başlangıç kültürleri: Bi-Start Forte SK2 (Bi-Start Forte SK2), Bi-Start Vitale SK11 (Bi-Start Vitale SK11), Bi-Start Fresh SK55 (Bi-Start Fresh SK55)
|
Erbsloeh Geisenheim GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Staphylococcus carnosus, lactobacillus sake mikroorganizmalarının başlangıç kültürü, gıda endüstrisinde çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sosislerin hızlandırılmış olgunlaşma sürecini kontrol etmek için bir araç olarak kullanılmak üzere: S
|
Gewürz Mühle Ossege GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Karmaşık gıda katkı maddeleri. Başlangıç kültürleri: Start Star, Start Star GO, Start Star ROH
|
HOLKOF GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Başlangıç kültürleri: Oenology LR17, Oenology LB8
|
ERBSLOEH Geisenheim AG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Kuru doğrudan probiyotik kültürler başlangıç kültürleri çeşitleri.
|
|
||
Yoğurt başlangıç kültürleri: YOGOLIFE NATURAL; YOGOLIFE VANILLA; YOGOLIFE BANANA; YOGOLIFE ANANAS; YOGOLIFE APRICOT; YOGOLIFE BLUEBERRY; YOGOLIFE BUTTERSCOTCH; YOGOLIFE CARAMEL; YOGOLIFE CARDAMOM; YOGO
|
SOVEREIGN PARTNERSHIP LTD.
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamnosus GG kültürü ve D vitamini ile zenginleştirilmiş, yağ kütlesi oranı %2,5. Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamno kültürü ile zenginleştirilmiş
|
🇫🇮 Finland
|
||
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
|
|
||
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize bakteri kültürü (starter kültür): "Yoğurt", "Bifimax", "Bifinorm", "Narine", "Ryazhenka", "Kefir", "Ekşi krema", "Tvorog",
|
|
||
F-DVS, FD-DVS tm. eXact gibi fermente süt kültürleri: KEFIR - seri; HB - seri; T - seri; Fit - seri; XT bir seridir. Ürünler 178/2002 sayılı Yönetmeliğe (EC) uygun olarak üretilmektedir.
|
Chr.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Başlangıç (saf) maya kültürü Saccharomyces pastorianus ssp. Carlsbergensis suş W396
|
Hefebank Weihenstephan GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Fermente laktik asit kültürleri: KEFIR, MLC,
|
BIOTEK SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Konsantre başlangıç bakteri kültürleri Startline: ST 3.11 B; ST 37.03; ST 3.33; ST 12.33; ST 9.33; ST 3.15; ST 12.15; ST 9.15, işaretlenmemiş ve işaretli, Golden Line, AiBi dahil.
|
|
||
Fermente süt ürünleri ve peynirlerin üretimi için doğrudan giriş mikroorganizmalarının dondurularak kurutulmuş kültürleri: KEFIROVA KULTURA S , SMETANOVA KULTURA S31, JOGURTOVA KULTURA S, PLISEN NIVA PENICILLIUM ROQUEFORI
|
MILCOM A.S.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Liyofilize bakteri starter kültürleri: - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 4 - Liyofilize bakteri starter kültürü Lyofast LB 8 - Liyofilize bakteri starter kültürü - Lyofilizovy 112 2028173
|
Sacco S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kefir yağ kütle oranı %1,0; Kefir yağ kütle oranı %1,2; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,0; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %2,7; Kefir yağ kütle oranı %3,0
|
|
||
Yağsız kefir, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az; Kefir, yağ kütlesi oranı %0,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,5; Kefir,
|
|
||
Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %1, Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %2,5, Kefir Çaban yağ kütle oranı %1, Kefir Çaban yağ kütle oranı %2,5, Kefir Goryanka yağ kütle oranı %2,5, Kefir
|
|
||
Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3A Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü doğrudan eklenmiş CBL 3B Konsantre dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürü ekipmanı: 558502
|
MARINO S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri: Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "MES", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş bakteri starter kültürleri "ST", Doğrudan ekleme için liyofilize edilmiş
|
IGEA, s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü AB; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü ANV; Termofilik laktik asit çubuklarının kuru bakteri başlatıcı kültürü A97; Kuru bakteri
|
|
||
Probiyotik mikroorganizmaların sıvı starter kültürleri: - laktik asit mikroorganizmalarının aktif sıvı starter kültürü (laktobasiller dahil); - bifidobakterilerin aktif sıvı starter kültürü; - p
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri, derin dondurulmuş süt kültürleri: Dondurularak kurutulmuş süt kültürleri DELVO PRO LAFTI L10 DSL (DELVO PRO LAFTI L10 DSL). Derin dondurulmuş süt ürünleri: DELVO PRO LAFTI L10
|
DSM Food Specialties B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Termofilik laktik asit streptokokların kuru bakteriyel starter kültürü 2KS Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü OBMS-L Laktozu fermente eden maya SK Laktokokların kuru bakteriyel starter kültürü ve mayayı fermente eden
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız KEFIR; yağ kütle oranı %1,0 olan KEFIR; yağ kütle oranı %1,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %2,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %3,2 olan KEFIR.
|
|
||
Yağ kütle oranı %1 olan kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan kefir, yağ kütle oranı %2,0 olan kefir, yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,2 ila %4 arasında olan kefir,
|
|
||
Ürün yelpazesinde dolgu maddeleri ile termostatik yağı alınmış kefir: Kerevizli termostatik yağı alınmış kefir; Havuçlu termostatik yağsız kefir; Pancarlı yağsız termostatik kefir; Kefir termostatik hacmi
|
|
||
Kefir ürünü Slavyansky ürün yelpazesinde Kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, bi ile zenginleştirilmiş kefir ürünü Slavyansky
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ oranı %0,1, %1, %3,2 olan fermente süt ürünleri: Ayran; Yoğurt Ahududu; Yoğurt Siyah Frenk Üzümü; Kefir Kiraz; Kefir Klasik; Kefir Hindistan Cevizi; Kefir Ahududu; Kefir Siyah Frenk Üzümü
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'in altında olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,5 olan kefir
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ kütle oranı %2,5 olan kefir ürünü Slavyansky: kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, kefir ürünü
|
|
||
Süt ürünleri içerikleri: şeker ilavesiz, kütle oranı %2,5 yağ içeren kefir kokteylleri: Ahududulu kefir kokteyli, Müsli kefir kokteyli, Fındıklı kefir kokteyli, Deniz topalaklı kefir kokteyli
|
|
||
Bira "Garnc": - başlangıç şıra özütü %10 olan hafif No. 1, - başlangıç şıra özütü %11 olan hafif No. 2, - başlangıç şıra özütü %12 olan hafif No. 3, - başlangıç şıra özütlü buğday birası
|
.
|
|
|
Cilt bakım ürünleri: Temizleyici: Taze başlangıç Yaban mersini Taze başlangıç Limon Taze başlangıç Şeftali Taze başlangıç Çilek
|
The Himalaya Drug Company
|
🇮🇳 India
|
|
fermente süt kefir ürünü, bifidokültürlü fermente süt ürünü, meyveli fermente süt kefir ürünü, meyveli bifidokültürlü fermente süt kefir ürünü, aromalı fermente süt kefir ürünü f
|
|
||
Kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş kefir: yağ kütlesi oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir ve yağ kütlesi oranı en az %1,0 olan kefir; %1,5; %2,5; %3,2; %3,5; %4,0 kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş kefir
|
|
||
Kefir ürünü Slavyanskiy: hafif tuzlu salatalık aromalı kefir ürünü Slavyanskiy; dereotu aromalı kefir ürünü Slavyanskiy; hafif tuzlu salatalık aromalı kefir ürünü Slavyansky ve
|
|
||
Dondurma kefir, kefir dondurma Orman Meyveleri, kefir dondurma Vişne, dondurma kefir Çilek
|
|
||
Yağı alınmış kefirde yağ oranı %0,5'ten azdır; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %3,2.
|
|
||
Dondurma kefiri, kefir dondurması Orman meyveleri, dondurma kefiri Çilek, dondurma kefiri Vişne
|
|
||
Yağ kütle oranı %0 olan kefir; Yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; Yağ kütle oranı %3,2 olan kefir, plastik şişelerde paketlenmiş, kombine ambalaj, tetra-pack ambalaj
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefir. Düşük yağlı kefir. Ürün, yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefirdir. Yağsız kefir ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Kefir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri; - yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5 olan standartlaştırılmış sütten kefir; - yağsız kefir, yağ kütle oranı
|
|
||
Yağsız fermente süt içecekleri, yağ kütle oranı %0,5 ile %9,9 arasında ve %0,1 aralıkla: kefir, şekerli kefir, tatlandırıcılı kefir, meyve ve dut dolgulu kefir (siyah frenk üzümü-fesleğen, elma yaban mersini
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir, yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %1,5 olan kefir; yağ kütle oranı %2,0 olan kefir; yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Klasik kefir yağ içeriği %3.2-4.0, Kefir yağ içeriği %2.5, Kefir düşük yağ içeriği %1, Kefir yağsız,
|
|
||
Kefir unlu mamulleri: kefir unlu mamulleri, kefir ekmeği, kefir çöreği.
|
|
||
Hafif pastörize edilmemiş filtresiz bira: "Zhigulevskoe" (başlangıç şıra özütü %11); "MOSKOVSKOE" (başlangıç şıra özütü %12); "WHITE VAYCEN" (başlangıç şıra özütü %12); "AMBER"
|
|
||
Bira: başlangıç şıra özütü %10 olan hafif "Venetian merchant light", başlangıç şıra özütü %11 olan hafif "Zhigulevskoe Togliatti traditional", başlangıç özütü olan hafif "Zhigulevskoe"
|
.
|
|
|
Başlangıç şıra ekstraktı %12 olan filtrelenmemiş pastörize edilmemiş hafif bira "VARROS SUKHUMSKOE"; başlangıç şıra ekstraktı %11 olan "Darunok"; başlangıç şıra ekstraktı %11 olan "There is a reason"
|
№ 4
|
|
|
Ürün yelpazesinde bira (Beyaz Robot light, başlangıç şıra özütü %19; Kırmızı Robot dark, başlangıç şıra özütü %19; Status dark, başlangıç şıra özütü %15)
|
|
||
Filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş, klarifiye edilmemiş bira Two Swans Başlangıç şıra ekstraktivitesi %12 olan Light; Başlangıç şıra ekstraktivitesi %13 olan Vienna; Başlangıç şıra ekstraktivitesi %14 olan Dark: Buğday
|
|
||
Filtrelenmemiş (berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış) pastörize edilmemiş bira: hafif: Hafif ale Varyag, ekstra başlangıç şırası %11; Hafif ale Varyag, ekstra başlangıç şırası %12; Amber Ale, ekstra başlangıç şırası %13; Hafif Ale В
|
|
||
Pastörize edilmemiş filtresiz bira (berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış): light: Şerbetçiotu ve Malt Light, ekstra başlangıç şırası %12; Şerbetçiotu ve Viyana maltı, ekstra başlangıç şırası %11,5; Şerbetçiotu ve buğday maltı, ekstra başlangıç şırası
|
|
||
Hafif pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira: Başlangıç şıra özütü %8 olan Meridian 10; başlangıç şıra özütü %12 olan Meridian 13; başlangıç sue özütü olan John Silver
|
|
||
FİLTRELENMEMİŞ LIGHT BİRA: NIVA , başlangıç şıra özütü %11 light RUSSIAN BEACH , başlangıç şıra özütü %12 light BARSKOE , başlangıç şıra özütü %13 light
|
|
||
Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış bira içecekleri: Milk Stout, başlangıç yoğunluğu %18,5, alkol oranı %6,5'ten az olmayan; Milk Shake Ypa, başlangıç yoğunluğu %16, alkol oranı %6'dan az olmayan; Vermont ipa, başlangıç
|
|
||
Pastörize edilmemiş filtrelenmiş hafif bira: Başlangıç şıra ekstrakt içeriği %10,0 olan Sovyet; başlangıç şıra ekstraktı %11,0 olan SSCB; başlangıç şıra ekstraktı %11,0 olan Zhigulevskoe; Çek sv
|
|
||
Bira hafif filtrelenmiş pastörize edilmemiş: Ever Friday, başlangıç gravitesi %11, alkol oranı %4'ten az değil; Çek, başlangıç gravitesi %12, alkol oranı %4,5'ten az değil; Buğday, başlangıç gravitesi %13, alkol oranı ben değil
|
|
||
Hafif filtrelenmiş pastörize edilmemiş bira: Cuma başlangıç yoğunluğu %10, alkol oranı %3,6'dan az olmayan; Zhigulevskoe GOST başlangıç yoğunluğu %10, alkol oranı %3,6'dan az olmayan; Bavyera başlangıç yoğunluğu %11, alkol oranı
|
|
||
Balıklar için pelet ve kırıntı şeklinde karma yem: - yayın balığı için (başlangıç, üretim); - sazan balığı için (başlangıç, üretim); - somon ve mersin balığı için (başlangıç, üretim, anaç için)
|
|
||
Hafif malt birası: 1) Hafif bira mevsimlik ekstrakt. şıra başlangıcı %11 (filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş) 2) Hafif bira Mart ekstraktı. şıra başlangıcı %10 (filtrelenmemiş, hafif olmayan) 3) Hafif bira Zhiguleskoe ekstraktı. şıra başlangıcı 1
|
|
||
Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmış ve berraklaştırılmamış bira Rossinsky: Başlangıç şıra özütü %12 olan Lunge light; başlangıç şıra özütü %13 olan Besondere light; başlangıç şıra özütü %13 olan Dunkel dark
|
|
||
Besi domuzları için karma yem SK-7 (G). Besi domuzları için karma yem SK-6 (G). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-5 (G). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-4 (K). Domuz yavruları için karma yem başlangıcı SK-3 (K). Karma yem
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Kefir, mdzh ile bifidobakteri ile zenginleştirilmiş. 1,5, mdzh ile bifidobakteri bifidum ile zenginleştirilmiş kefir. 2,5, bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir, mdzh. 3.2%
|
|
||
Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %1.0 Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %2.5 Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %3.2
|
|
||
LIVENDO starter kültürü "LV1" için starter kültür; LIVENDO starter kültürü "LV4" için starter kültür
|
LIS France SA
|
🇫🇷 France
|
|
Myasnov ticari markası altında paketlenmiş yağsız kefir; Myasnov ticari markası altında paketlenmiş %1 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2. Et ticari markası altında paketlenmiş termostatik yağı alınmış kefir
|
- 77
|
|
|
"MaloStar Fruit" mikroorganizma kültürünün bir "aktivatör" ile başlatılması, "MaloStar Cream" mikroorganizma kültürünün bir "aktivatör" ile başlatılması
|
Erbsloeh Geisenheim GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %0,5, %1,0, %2,5, %3,0, %3,2, %4,0, %4,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,0 ila %4,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağsız kefir (yağ kütle oranı %0,5'ten az olmayan), yağ kütle oranı %0,5 ila %3,2 arasında olan normalize sütten kefir, yağ kütle oranı tam yağlı sütten kefir
|
|
||
"LYOCARNI" markasının seçilmiş laktik asit bakteri kültürleri: "BMX-37" starter kültürleri; "SBL-48"; "VBL-97"; "WBX-87"; "VBM-60"; "BOX-74"; "WBX-45"; "BMX-87"; "SBM-11",
|
Sacco Srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Fermente süt ürünü: Tarçın, zencefil ve acı biberli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağı ve kepekli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağlı kefir kokteyli
|
|