Kefir GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 210500: Dondurma ve yenilen diğer buzlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kefir yağ kütle oranı %1,0; Kefir yağ kütle oranı %1,2; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,0; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %2,7; Kefir yağ kütle oranı %3,0
|
|
||
Yağsız kefir, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az; Kefir, yağ kütlesi oranı %0,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,5; Kefir,
|
|
||
Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %1, Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %2,5, Kefir Çaban yağ kütle oranı %1, Kefir Çaban yağ kütle oranı %2,5, Kefir Goryanka yağ kütle oranı %2,5, Kefir
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız KEFIR; yağ kütle oranı %1,0 olan KEFIR; yağ kütle oranı %1,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %2,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %3,2 olan KEFIR.
|
|
||
Yağ kütle oranı %1 olan kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan kefir, yağ kütle oranı %2,0 olan kefir, yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,2 ila %4 arasında olan kefir,
|
|
||
Ürün yelpazesinde dolgu maddeleri ile termostatik yağı alınmış kefir: Kerevizli termostatik yağı alınmış kefir; Havuçlu termostatik yağsız kefir; Pancarlı yağsız termostatik kefir; Kefir termostatik hacmi
|
|
||
Kefir ürünü Slavyansky ürün yelpazesinde Kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, bi ile zenginleştirilmiş kefir ürünü Slavyansky
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ oranı %0,1, %1, %3,2 olan fermente süt ürünleri: Ayran; Yoğurt Ahududu; Yoğurt Siyah Frenk Üzümü; Kefir Kiraz; Kefir Klasik; Kefir Hindistan Cevizi; Kefir Ahududu; Kefir Siyah Frenk Üzümü
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'in altında olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,5 olan kefir
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ kütle oranı %2,5 olan kefir ürünü Slavyansky: kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, kefir ürünü
|
|
||
Süt ürünleri içerikleri: şeker ilavesiz, kütle oranı %2,5 yağ içeren kefir kokteylleri: Ahududulu kefir kokteyli, Müsli kefir kokteyli, Fındıklı kefir kokteyli, Deniz topalaklı kefir kokteyli
|
|
||
fermente süt kefir ürünü, bifidokültürlü fermente süt ürünü, meyveli fermente süt kefir ürünü, meyveli bifidokültürlü fermente süt kefir ürünü, aromalı fermente süt kefir ürünü f
|
|
||
Kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş kefir: yağ kütlesi oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir ve yağ kütlesi oranı en az %1,0 olan kefir; %1,5; %2,5; %3,2; %3,5; %4,0 kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş kefir
|
|
||
Kefir ürünü Slavyanskiy: hafif tuzlu salatalık aromalı kefir ürünü Slavyanskiy; dereotu aromalı kefir ürünü Slavyanskiy; hafif tuzlu salatalık aromalı kefir ürünü Slavyansky ve
|
|
||
Dondurma kefir, kefir dondurma Orman Meyveleri, kefir dondurma Vişne, dondurma kefir Çilek
|
|
||
Yağı alınmış kefirde yağ oranı %0,5'ten azdır; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %3,2.
|
|
||
Dondurma kefiri, kefir dondurması Orman meyveleri, dondurma kefiri Çilek, dondurma kefiri Vişne
|
|
||
Yağ kütle oranı %0 olan kefir; Yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; Yağ kütle oranı %3,2 olan kefir, plastik şişelerde paketlenmiş, kombine ambalaj, tetra-pack ambalaj
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefir. Düşük yağlı kefir. Ürün, yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefirdir. Yağsız kefir ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Kefir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri; - yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5 olan standartlaştırılmış sütten kefir; - yağsız kefir, yağ kütle oranı
|
|
||
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
|
|
||
Yağsız fermente süt içecekleri, yağ kütle oranı %0,5 ile %9,9 arasında ve %0,1 aralıkla: kefir, şekerli kefir, tatlandırıcılı kefir, meyve ve dut dolgulu kefir (siyah frenk üzümü-fesleğen, elma yaban mersini
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir, yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %1,5 olan kefir; yağ kütle oranı %2,0 olan kefir; yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Klasik kefir yağ içeriği %3.2-4.0, Kefir yağ içeriği %2.5, Kefir düşük yağ içeriği %1, Kefir yağsız,
|
|
||
Kefir unlu mamulleri: kefir unlu mamulleri, kefir ekmeği, kefir çöreği.
|
|
||
Kefir, mdzh ile bifidobakteri ile zenginleştirilmiş. 1,5, mdzh ile bifidobakteri bifidum ile zenginleştirilmiş kefir. 2,5, bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir, mdzh. 3.2%
|
|
||
Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %1.0 Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %2.5 Kefir, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, "Bifidok", yağ kütle oranı %3.2
|
|
||
Myasnov ticari markası altında paketlenmiş yağsız kefir; Myasnov ticari markası altında paketlenmiş %1 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2. Et ticari markası altında paketlenmiş termostatik yağı alınmış kefir
|
- 77
|
|
|
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %0,5, %1,0, %2,5, %3,0, %3,2, %4,0, %4,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,0 ila %4,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağsız kefir (yağ kütle oranı %0,5'ten az olmayan), yağ kütle oranı %0,5 ila %3,2 arasında olan normalize sütten kefir, yağ kütle oranı tam yağlı sütten kefir
|
|
||
Fermente süt ürünü: Tarçın, zencefil ve acı biberli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağı ve kepekli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağlı kefir kokteyli
|
|
||
Kefir fermente süt içeceği. Yağsız süt kefir içeceği; fermente süt kefir içeceği, yağ kütlesi fraksiyonu: 1.0%, 1.5%, 2.5%, 3.2%, 3.5%.
|
|
||
Süt ürünleri: BIO fermentli kefir %3,5-4,5, BIO fermentli kefir, yağsız %1-1,5, BIO fermentli kesilmiş süt %3,5-4,5, BIO fermentli keçi sütü kefiri %4-5, BIO fermentine dayalı Ryazhenka %3,5-4,5, Ryazhenka
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan kefir; - Yağ kütle oranı en az %1,5 olan kefir; - Yağ kütle oranı %2,0'den az olmayan kefir; - Yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütle oranı %1, %1,5, %2,5 %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2-4 olan tam yağlı sütten kefir, yağ kütle oranı %1, %1,5, %2,5 %3,2 olan termostatik kefir, tam yağlı sütten
|
|
||
Lyophilisierte konzentrierte Starterkultur KLERICHI R1 KLERICHI R2, KLERICHI R3, KLERICHYR4, KLERICHI S1, KLERICHYY S2, KLERICHY S2, KLERICHY Y3, KLERICHI Y4, KLERICHI KEFIR K1, KLERICHI KEFIR K2, KLERICHI KEFIR K
|
CAGLIFICIO CLERICI S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Fermente süt kefiri biyo-ürünü, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağsız; Fermente süt kefiri biyo-ürünü, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağ kütlesi fraksiyonu %1.0; Sığır eti ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü
|
|
||
Myasnov ticari markası altında paketlenmiş yağsız kefir; Myasnov ticari markası altında paketlenmiş %1 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2. Myasno ticari markası altında paketlenmiş termostatik yağı alınmış kefir
|
- 77
|
|
|
Un şekerlemesi: Vanilyalı kefir keki, Çikolatalı kefir keki, Kepekli kefir keki, Firmenny vanilyalı kek, Firmenny çikolatalı kek, Fitness kek, Boyalı kek, Boyalı ballı zencefilli kurabiye, Pr
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (etlik piliç): Kefir ile marine edilmiş etlik piliç butu; Kefir ile marine edilmiş etlik piliç butu; Kefir ile marine edilmiş etlik piliç kanadı
|
|
||
Süt ürünleri: Yağ kütle oranı %2,2 olan klasik kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan diyet kefir, yağ kütle oranı %2,2 olan kefir BIO, yağ kütle oranı %3,3 olan fermente pişmiş süt, ekşi krema w
|
|
||
Kefir çeşitleri: - yağı alınmış kefir Fitness, yağ kütlesi %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir; - yağ kütle oranı %1,0; %1,5; %2,0; %2,5; %3,2. Hermetik olarak paketlenmiştir: polislden yapılmış sürahi torbalarda
|
|
||
Yağ kütle oranı %1 olan kefir, House in the Village ticari markası; Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, House in the Village ticari markası; Yağ kütle oranı %3,2 olan kefir, House in the Village ticari markası
|
|
||
Sebze içeceği - yağ kütle oranı %1 olan kefir; Yağ kütle oranı %2,5 olan sebze içeceği o-kefir; Yağ kütle oranı %3,2 olan sebze-kefir içeceği. Ticari markalar: Domik na khutor, Zolotaya kov chlo
|
|
||
Kızamık tsay, zencefil ve biber içeren kefir kokteyli, kütle oranı %1 yağ, Zeytinyağı ve kepek içeren kefir kokteyli, kütle oranı %1 yağ, Protein içeren kefir kokteyli, kütle oranı %1 yağ, Kef
|
|
||
ahududulu meyveli kefir, yaban mersinli meyveli kefir, yaban mersinli meyveli kefir
|
|
||
Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü, kayısı Kefir Kokteyli, yağı alınmış Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü, çilek bakımı için kozmetik18 Cilt: Frudia
|
|
||
Fermente süt ürünü: Kütlesel yağ oranı %3,5'ten az olmayan Kefir Slavyanskiy Natural; kütlesel yağ oranı %2'den az olmayan kefir Slavyansky Light; kefir Slavyansky Natural aromalı (lingonb
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2 olan kefir, Yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2 olan ev yapımı kefir, Yağ kütle oranı %1,5 olan, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş laktozsuz kefir
|
|
||
KEFIR "KEFIR LIGHT" AROMALI SERUM IÇECEĞI
|
|
||
Kefir ürünü. Salatalık ve dereotlu kefir ürünü
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir ve kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2, %3, 5'ten az olmayan kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir "Bifido + kefir"
|
|
||
Yağsız kefir, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az olmayan; kefir yağ kütlesi oranı %0,5, %1,0, %1,2, %1,5, %2,0, %2,5, %2,7, %3,0, %3,2, %3,5, %4,0, %4,5, %4,7, %5,0, %5,5, %6,0.
|
.
|
|
|
Kefir: yağ kütle fraksiyonu %0,1, yağ kütle fraksiyonu %1,0, yağ kütle fraksiyonu %2,5, yağ kütle fraksiyonu %3,2; Kefir: yağ kütle fraksiyonu %0,1, yağ kütle fraksiyonu %1,0, yağ kütle fraksiyonu %2,5, yağ kütle fraksiyonu %3
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir ve kütlesel yağ oranı %1,0, %1,5, %2,5, %3,2, %3,5, %4,0'ten az olmayan kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Mo süt ürünleri: yağ içeriği %1,5 - 2,5, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş %3,2 olan yoğurt; yağ içeriği %2,5; %3,5; %0,1 olan kefir, yağ içeriği %2,5 olan laktulozlu kefir; yağ içeriği %2,5; %3,2 olan kar;
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %0,5'ten az olan az yağlı kefir
|
|
||
Kütle oranı %1,5; %2,5; %3,2; %4,0; %6,0 yağ içeren fermente sütlü içecekler: varenets, kefir; kefir; kesilmiş süt; asidofilik: tarçınlı; vanilyalı; şekerli yoğurt Snezhinka
|
|
||
Snezhok fermente süt içeceği, fermente süt kefir içeceği, salatalık-dereotu fermente süt kefir içeceği (yağ kütlesi fraksiyonu 0,5 ila 9,9; yağsız)
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir ürünü, yağ kütle oranı %1, %2,5, meyve kefiri ürünü, yağ kütle oranı %2,2: limon; limon nane; ahududu; kızılcık-ahududu; siyah frenk üzümü-kırmızı s
|
|
||
Gıda ürünleri: Az yağlı kefir; % yağ kütle fraksiyonlu kefir: 0.5; 1.0; 1.2; 1.5; 2.0; 2.5; 2.7; 3.0; 3.2; 3.5; 4.0; 4.5; 4.7; 5.0; 5.5; 6.0; 6.5; 7.0; 7.2; 7.5; 8.0; 8.5; 8.9.
|
|
||
Bitkisel yağ içeren ve içermeyen fermente süt ürünleri: acidophilus, acidolact, kefir, kefir içeceği, ekşi süt, fermente pişmiş süt, varenets, yoğurt, yoğurt ürünü, ekşi krema ve ekşi krema ürünü,
|
S.N.C. ORGANISATION INTRA-GROUPE DES ACHATS
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünleri: kefir , meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
Yağı alınmış kefir; yağ kütlesi fraksiyonlu kefir: 1.0%; 2.5%; 3,2%
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2, %3,5 olan kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Kefir, %2,5 yağlı, marka Tibet kefiri "Emdik" ("Şifalı")
|
GUANG DONG YABO FURNITURE INDUSTRIES CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Marinatlar: Marinade Kefir, Marinade Black, Marinade Kefir-paprika, Marinade Taiga, torbalarda, torbalarda, kovalarda, kutularda, kavanozlarda paketlenmiş, net ağırlık 0,05 gramdan 100 kilograma kadar, marka "Lay Gewurze"
|
LAY GEWURZE OHG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Fermente süt kefiri içeceği "Narine", kütlece %3,5 yağ oranına sahip, her biri 0,5 l olan polimerik malzemelerden yapılmış tek kullanımlık şişelerde paketlenmiş kütlece %3,5 yağ oranına sahip kefir,
|
|
||
Kütle oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5 olan YUMUŞAK SÜT ÜRÜNLERİ (tahıllar dahil): kefir, fermente süt içeceği (yoğurt, kefir, kar), kesilmiş süt, asidofilus.
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %1,5; %2,5; %3,2; %4,0; %6,0 olan fermente sütlü içecekler: varenetler; güçlendirilmiş varenetler; kefir; kefir; kesilmiş süt; asidofilik: tarçınlı, vanilyalı; şekerli yoğurt Kar Tanesi
|
|
||
Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamnosus GG kültürü ve D vitamini ile zenginleştirilmiş, yağ kütlesi oranı %2,5. Kefir biyo-ürünü Valio LGG laktozsuz, Lactobacillus rhamno kültürü ile zenginleştirilmiş
|
🇫🇮 Finland
|
||
Kütle oranı %2,5 yağ içeren fermente sütlü kefir içeceği. Yağ kütle oranı %3,2 olan fermente süt kefir içeceği.
|
|
||
Yağsız kefir. Kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2, %4,0, %5,0 olan kefir.
|
|
||
Kütle oranı %1,5; %2,5; %3,2; %4,0; %6,0 yağ içeren fermente süt içecekleri: varenetler; güçlendirilmiş varenetler; kefir; fermente süt kefir içeceği; kesilmiş süt; asidofilik fermente süt içeceği: tarçınlı, vanilyalı
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan kefir; yağ kütlesi oranı %1,0; %2,5; %3,2 olan kefir
|
|
||
Fermente süt ürünleri. - Biyo-ürün fermente süt kefiri, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş, yağsız - Biyo-ürün fermente süt kefiri, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş (yağın kütle oranı %1) - Biyo-ürün fermente süt k
|
|
||
M. dj ile yağsız kefir %0,5'ten az; mdzh ile kefir. 1.5%; 2,5%, 3,2%
|
|
||
Fermente süt içecekleri. Çeşitler: asidofilus; varenets; kefir; kesilmiş süt; yoğurt mechnikovskaya; fermente süt asidofilik içecek; fermente süt yoğurt içeceği Kartopu; fermente süt kefir içeceği; aromatizi
|
.
|
|
|
Laktulozlu biyo-kefir Sağlık için yağ kütlesi oranı %2,5 Laktulozlu biyo-kefir Sağlık için yağ kütlesi oranı %3,2
|
|
||
Meyve ve dut aromalı fermente süt kefir kokteyli, yağ kütlesi oranı %1.0; Dobryana markalı meyve ve dut aromalı fermente süt kefir kokteyli, yağ kütlesi oranı %1.0, 36 kopek, Romashkino
|
|
||
Yağ oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir ve yağ oranı %2,5'ten az olmayan kefir, kapalı bir tüketici kabında ambalajlanmış
|
|
||
Yağsız kefir, kütle oranı %2,5 yağ, %3,2 plastik filmden tüketici kaplarında veya polietilen tereftalattan bir şişede paketlenmiş kefir
|
|
||
Kefir ürünü Light, yağ oranı %1, Veselyi Dairyman ticari markası; Kefir ürünü Delicate, yağ oranı %2,5, Vesely Dairyman ticari markası.
|
|
||
Kefir ürünü Tender: yağın kütle oranı %1; %2,5; %3,2; Kefir ürünü Narin meyve (erik-ceviz; yaban mersini-yaban mersini-tahıllar; yabani çilek, egzotik, mandalina, kiraz, nektarin, ahududu) kütle ile
|
|
||
Süt ürünleri: Kefir, yağ kütlesi fraksiyonu %2,5; Kefir, yağ kütlesi fraksiyonu %3,2
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağ kütle oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %3.0, %3, %2 olan kefir, yağı alınmış kefir (yağ kütle oranı %0.5'ten fazla olmayan)
|
|
||
Fermente süt içeceği: yağsız kefir; yağ kütlesi oranı %2,5; %3,5; %4,0; %4,5 olan kefir. Kapasitesi 0,5 ila 1,5 litre olan polietilen şişelerde paketlenmiştir.
|
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus; bifidok; kefir; kefir içeceği; fermente pişmiş süt; katık; yoğurt: Yunan, içme, termostatik; kartopu; Narine; kütlece yağ oranı %1.0, %1.6, %1.8, %2.0, %2.5 olan Mazzoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütlesi oranı %1.0, %1, %5, %2.5 %3.2 olan kefir, Nasha Milking, Morning Milking ticari markaları; yağ oranı %3.4-4 olan tam yağlı süt kefiri, Our Milking, Morning Mil
|
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus, asidolakt, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, va renets, yoğurt ve gıda aromalı dolgu maddeleri içeren veya içermeyen %0,1-20 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip yoğurt ürünü
|
|
||
Yağ kütle oranı %1,0; %1,5; %2,5; %3,2; %3,5 olan kefir, yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir, kapalı bir tüketici kabında (polietilen film) ambalajlanmış, net ağırlığı 420 gram ila 500 gram arasında
|
|
||
Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir (Bio-kefir), yağ kütle oranı %1,0 ila %5,5 arasında Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş yoğurt (Bio-yoğurt), yağ kütle oranı %1,0 ila %5,5 arasında
|
|
||
Fermente süt ürünleri acidophilus, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, varenets yağ kütle oranı %0,1 - 9,9, yoğurt yağ kütle oranı %0,1-10
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir ve kütlesel yağ oranı %1,5, %2,5, %3,2 olan kefir, kapalı bir tüketici kabında ambalajlanmış
|
|
||
Kefir ve kefir yağı alınmış Sağlık
|
|
||
KEFİR KÖYÜ "Yağ kütle oranı %3,4 ila %4,5 arasında olan; Yağ kütle oranı %1,0 olan KEFİR KÖYÜ; %1,5; %2,5; %3,2
|
|
||
Gıda ürünleri. Tüketici ambalajlarında yağ oranı %3,5 ila %4,5 arasında olan kefir. Tüketici ambalajında az yağlı kefir.
|
|
||
Az yağlı kefir. Kütlesel yağ oranı %2,5 olan kefir; %3,2
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|