yağsız kefir GTIP / HS CODE ✨
- 04: Süt ürünleri, yumurtalar, tabii bal, diğer yenilebilir hayvansal menşeli ürünler
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 870421: Dizel/yarı dizel motorlu taşıtlar (taşıma kapasitesi<5ton)
- Heliocare 360 Yağsız SPF+50 Jel Güneş Koruyucu 50 ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Ürün yelpazesinde dolgu maddeleri ile termostatik yağı alınmış kefir: Kerevizli termostatik yağı alınmış kefir; Havuçlu termostatik yağsız kefir; Pancarlı yağsız termostatik kefir; Kefir termostatik hacmi
|
|
||
Yağsız kefir, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az; Kefir, yağ kütlesi oranı %0,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %1,5; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,0; Kefir, yağ kütlesi oranı %2,5; Kefir,
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız KEFIR; yağ kütle oranı %1,0 olan KEFIR; yağ kütle oranı %1,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %2,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %3,2 olan KEFIR.
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'in altında olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,5 olan kefir
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefir. Düşük yağlı kefir. Ürün, yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5, %2.7, %2.8, %3.0, %3.2, %3.5 olan kefirdir. Yağsız kefir ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Kefir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri; - yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5 olan standartlaştırılmış sütten kefir; - yağsız kefir, yağ kütle oranı
|
|
||
Myasnov ticari markası altında paketlenmiş yağsız kefir; Myasnov ticari markası altında paketlenmiş %1 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2. Et ticari markası altında paketlenmiş termostatik yağı alınmış kefir
|
- 77
|
|
|
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %0,5, %1,0, %2,5, %3,0, %3,2, %4,0, %4,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,0 ila %4,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağsız kefir (yağ kütle oranı %0,5'ten az olmayan), yağ kütle oranı %0,5 ila %3,2 arasında olan normalize sütten kefir, yağ kütle oranı tam yağlı sütten kefir
|
|
||
Myasnov ticari markası altında paketlenmiş yağsız kefir; Myasnov ticari markası altında paketlenmiş %1 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2. Myasno ticari markası altında paketlenmiş termostatik yağı alınmış kefir
|
- 77
|
|
|
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir ve kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2, %3, 5'ten az olmayan kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Yağsız kefir, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az olmayan; kefir yağ kütlesi oranı %0,5, %1,0, %1,2, %1,5, %2,0, %2,5, %2,7, %3,0, %3,2, %3,5, %4,0, %4,5, %4,7, %5,0, %5,5, %6,0.
|
.
|
|
|
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir ve kütlesel yağ oranı %1,0, %1,5, %2,5, %3,2, %3,5, %4,0'ten az olmayan kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2, %3,5 olan kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Yağsız kefir. Kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2, %4,0, %5,0 olan kefir.
|
|
||
M. dj ile yağsız kefir %0,5'ten az; mdzh ile kefir. 1.5%; 2,5%, 3,2%
|
|
||
Yağsız kefir, kütle oranı %2,5 yağ, %3,2 plastik filmden tüketici kaplarında veya polietilen tereftalattan bir şişede paketlenmiş kefir
|
|
||
Fermente süt içeceği: yağsız kefir; yağ kütlesi oranı %2,5; %3,5; %4,0; %4,5 olan kefir. Kapasitesi 0,5 ila 1,5 litre olan polietilen şişelerde paketlenmiştir.
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir ve kütlesel yağ oranı %1,5, %2,5, %3,2 olan kefir, kapalı bir tüketici kabında ambalajlanmış
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %1,0; %1,2; %1,5; %2,0; %2,5; %2,7; %3,0; %3,2; %3,5; %4,0; %4,5; %4,7; %5,0; %5,5; %6,0; %6,5; %7,0; %7,2; %7,5; %8,0; %8,5; %8,9'dan az olmayan kefir. Kütle oranı f olan yağsız kefir
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir; %0,5 ila %8,5 arasında kefir, plastik ambalajda paketlenmiş, birleşik malzemeden yapılmış torbalar, polietilen tereftalattan yapılmış şişeler (PET şişeler), polistiren bardaklar
|
|
||
Yağ kütlesi %0,5'ten az olan yağsız kefir; kütle oranı %0,5, %1,0, %1,2, %1,5, %2,0, %2,5, %3,2, %3,5'ten az olmayan kefir, tüketici kabı için ambalajlanmış
|
|
||
yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5 olan bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir, yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız kefir
|
|
||
Yağsız kefir. Yağ kütlesi fraksiyonlu kefir: 0.5%; 1.0%; 1.2% ;, 1.5%; 2.0%; 2.5%; 2.7%; 3.0%; 3.2%; 3.5%; 4.0%; 4.5%; 4.7%; 5.0%; 5.5%; 6.0%; 6.5%; 7.0%; 7.2%; 7.5%; 8.0%; 8.5%; 8.9%
|
|
||
Yağsız kefir; yağ kütlesi fraksiyonlu kefir: 0.5%; 1.0%; 1.2% ;, 1.5%; 2.0%; 2.5%; 2.7%; 3.0%; 3.2%; 3.5%; 4.0%; 4.5%; 4.7%; 5.0%; 5.5%; 6.0%; 6.5%; 7.0%; 7.2%; 7.5%; 8.0%; 8.5%; 8.9%
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. 0,5'ten daha az yağ içeren yağsız kefir ve %0,5 ila %6,0 yağ içeren kefir, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan ve yağ kütle oranı %1, %0, %2,5, %3,2'den az olmayan, kapalı tüketici kaplarında paketlenmiş yağsız kefir
|
|
||
Gıda ürünleri. Yağsız kefir (%0,5'ten az) ve kütlece yağ oranı: %0,5; %1,0; %2,5; %3,0; %3,2 tüketici ambalajlarında
|
|
||
Yağın kütle oranı %0,1'den fazla olmayan, yağın kütle oranı %2,5, %3,2, %3,5 olan yağsız kefir.
|
|
||
Polietilen film veya PET şişeden yapılmış tüketici ambalajında hava geçirmez şekilde kapatılmış yağsız kefir ve kütlece %1,0, %2, %5, %3,2 yağ oranı ile
|
|
||
Yağsız kefir.
|
|
||
Yağlı fermente süt ürünleri, yağsız: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma, frenk üzümü, bektaşi üzümü
|
|
||
Yağsız Kefir
|
|
||
Yağsız kefir, polietilen filmden yapılmış tüketici ambalajında, 500 g. ağırlığında ve polimerik malzemelerden yapılmış, folyo ile kapatılmış, 500 g. ağırlığında kaplar.
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan ve yağ kütle oranı %0,5 ila %6,0 arasında olan, sızdırmaz terli bebek kabında paketlenmiş yağsız kefir
|
|
||
Yağsız kefir ve %1,0, %2,5, %3,2 yağ kütlesi fraksiyonları ile hermetik olarak tüketici ambalajında paketlenmiş - PET şişeler
|
|
||
Kütle oranı %3,2 olan yağlı ve yağsız kefir, plastik kaplarda paketlenmiş, kaynatılarak folyo termos ile kapatılmış veya plastik filmden yapılmış tüketici ambalajında.
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan (yağsız) kefir; yağ kütle oranı %0,5 ila %4,0 arasında olan. Gıda maddeleri için polimerik malzemelerden yapılmış ambalajlar: polietilenden yapılmış kap, şişe
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %2,5, %3,2 olan yağsız kefir, tüketici ambalajlarında paketlenmiş: plastik torbalar, karton bazlı birleşik malzemelerden yapılmış kaplar, polimer malzemelerden yapılmış bardaklar, şişeler
|
|
||
Yağsız kefir, yağ kütle oranı %1.0, %2.5 ve yağ kütle oranı %3.2 ila %4.2 olan tam yağlı sütten elde edilir,
|
|
||
Yağsız fermente süt içecekleri, yağ kütle oranı %0,5 ile %9,9 arasında ve %0,1 aralıkla: kefir, şekerli kefir, tatlandırıcılı kefir, meyve ve dut dolgulu kefir (siyah frenk üzümü-fesleğen, elma yaban mersini
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Klasik kefir yağ içeriği %3.2-4.0, Kefir yağ içeriği %2.5, Kefir düşük yağ içeriği %1, Kefir yağsız,
|
|
||
Kefir fermente süt içeceği. Yağsız süt kefir içeceği; fermente süt kefir içeceği, yağ kütlesi fraksiyonu: 1.0%, 1.5%, 2.5%, 3.2%, 3.5%.
|
|
||
Süt ürünleri: BIO fermentli kefir %3,5-4,5, BIO fermentli kefir, yağsız %1-1,5, BIO fermentli kesilmiş süt %3,5-4,5, BIO fermentli keçi sütü kefiri %4-5, BIO fermentine dayalı Ryazhenka %3,5-4,5, Ryazhenka
|
|
||
Fermente süt kefiri biyo-ürünü, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağsız; Fermente süt kefiri biyo-ürünü, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağ kütlesi fraksiyonu %1.0; Sığır eti ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü
|
|
||
Snezhok fermente süt içeceği, fermente süt kefir içeceği, salatalık-dereotu fermente süt kefir içeceği (yağ kütlesi fraksiyonu 0,5 ila 9,9; yağsız)
|
|
||
Fermente süt ürünleri. - Biyo-ürün fermente süt kefiri, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş, yağsız - Biyo-ürün fermente süt kefiri, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş (yağın kütle oranı %1) - Biyo-ürün fermente süt k
|
|
||
Fermente süt biyo ürünü kefir Novokubansky, daha zengin bifidobakteriler, yağsız, yağ kütle fraksiyonu% 0.5'ten az. Fermente süt kefiri biyo-ürünü Novokubansky, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, kütle fraksiyonu w
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Greyfurt ve limon otu özleri ile bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyoürünü Greyfurt - zencefil - limon otu, yağsız; Bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyoürünü
|
|
||
Fermente süt içecekleri: kefir, varenets, asidofilus, kesilmiş süt, ekşi sütlü içecek yoğurt (Kartopu), fermente süt kefir içeceği, ekşi içecek anti-süt asidofilik yağsız ve ma
|
|
||
Fermente süt ürünü: bifidobakteri ile zenginleştirilmiş kefir (biokefir) yağsız (%0,5'ten az) ve yağ kütle oranı %1,0; %2,5; %3,2, MOLLI ticari markası; bifidobakteri ve laktuloz ile zenginleştirilmiş kefir (biok
|
|
||
limac dilimlenmiş somun, Sabah somunu, Moskova somunu, kuru üzümlü somun, yeni kuru üzümlü somun, yağsız somun, Lyubitelskiy somunu, kefir somunu, Şekerli somun, süt dilimlenmiş somun, kuru üzümlü yağsız rulo, post rulo
|
|
||
Kefir yağ kütle oranı %1,0; Kefir yağ kütle oranı %1,2; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,0; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %2,7; Kefir yağ kütle oranı %3,0
|
|
||
KEFİR (kütlesel yağ içeriği %1; %2,5; %3,2), yağsız.
|
|
||
Kefir kütlesindeki yağ oranı,%: 0,5'ten az (yağsız), 0,5; 1,0; 1,2; 1,5; 2,0; 2,5; 2,7; 3,0; 3,2; 3,5; 4,0; 4,5; 4,7; 5,0; 5,5; 6,0; 6,5; 7,0; 7,2; 7,5; 8,0; 8,5; 8,9.
|
.
|
|
|
Bifidobacteria ActiRegularis "Activia" ile zenginleştirilmiş kefir biyo-ürünü: yağsız, yağ kütlesi oranı %1,0, yağ kütlesi oranı %3,0. Ticari marka "Activia". Ambalaj: hava geçirmez şekilde kapatılmış polimer malzemelerden yapılmış şişeler
|
|
||
KEFIR, yağ kütle fraksiyonu %3,2; %2,5; %1,0; %0,5'ten az (yağsız)
|
|
||
Yarı mamul unlu mamuller. Soğutulmuş ve dondurulmuş hamur: soğutulmuş mayalı hamur, soğutulmuş yağsız mayalı hamur, kefir BIO üzerinde soğutulmuş mayalı hamur, turta için mayalı hamur
|
|
||
Doğal süt yağı içeriğinden kefir - yağsız dahil% 1,% 2,5,% 3,2. Ambalaj: polietilen tereftalattan yapılmış şişeler, net ağırlık 0,5 kilogramdan 1 kilograma kadar.
|
|
||
Kefir, yağsız ve kütlece %3,0 - 4,5 yağ oranına sahip tam yağlı sütten
|
|
||
Süt ürünleri: kefir, yağ oranı %0,5 ila %10 arasında, yağsız, polimer kovalarda , bardaklarda, kaplarda, polietilen tereftalattan (PET) yapılmış şişelerde, teneke kutularda, "süt" pl
|
, Russian Federation
|
|
|
Kütle oranı %3,2, %2,5 yağlı ve yağsız, plastik filmden yapılmış tüketici ambalajlarında veya polietilen tereftalattan yapılmış şişelerde hermetik olarak paketlenmiş kefir
|
|
||
Yağ kütle oranı en az %1,0 olan kefir; %2,5; %3,2; yağsız - yağ kütle oranı %0,5'ten az olan.
|
|
||
Kefir: yağ kütle oranı %0,5'ten az (yağsız), yağ kütle oranı %1,0; yağ kütle oranı %2,5; yağ kütle oranı %3,2; yağ kütle oranı %3,5.
|
|
||
Gıda ürünleri: Kefir: kütlesel yağ oranı %2,5; yağsız
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, kap kar yoğurdu, varenet, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Ma tsoni
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ kütle oranı en az %1,0 olan kefir; %2,5; %3,2 ve yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız.
|
|
||
Yağsız ve yağ oranı %0,5 ila %3,5 arasında olan kefir
|
|
||
Fermente süt ürünleri, yağlı, yağsız, gramajlı, ambalajlı: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (Victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma,
|
|
||
Çilekli meyve kefiri: - yağsız (yağ kütle oranı %0,5'ten fazla olmayan); - yağ kütle oranı: %1,0; %1,5; %2,0; %2,5; %3,2.
|
|
||
Kefir fermente süt içeceği: yağsız; yağın kütle oranı %1.0; %2.5
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonlu, yağsız, %0,5 ila %4,5 arasında çeşitli dolgu maddeleriyle termostatik kefir: - kerevizli; - pancarlı; - elmalı; - armutlu; - muzlu; - deniz topalaklı; - zencefilli; - tarçınlı;
|
|
||
Fermente süt içecekleri: kefir - yağsız; yağ kütle fraksiyonları %1,5, %2,5, %2,8, %3,0, %3,2, %3,5, %4,0; yağ kütle fraksiyonları %2,5, %3,2 olan acidophilus; yağ kütle fraksiyonları %1,0, %2,5, %3,2 olan kesilmiş süt; o
|
|
||
yarı mamul unlu mamuller - soğutulmuş ve dondurulmuş hamur: mayalı hamur, yağsız mayalı hamur, BIO kefir mayalı hamur, turta ve kalebyak için mayalı hamur, baharatlı pizza hamuru, puf çekme hamuru
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği - yağsız ve kütlece yağ oranı %1.0, %2.5, %3.2 aromalı; meyveli; tahıllı; -meyveli ve tahıllı; şekerli; tatlandırıcılı; Fermente süt kefir içeceği - yaklaşık
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, cam yoğurt yeni kar, varenetler, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Matsoni
|
|
||
Fermente süt kefiri biyolojik ürünü, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş, yağsız; Bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente süt biyolojik ürünü, yağ kütlesi fraksiyonu %1.0; Bifidobasit ile zenginleştirilmiş fermente süt biyolojik ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, camsı kar yoğurdu, varenets, katık, yağ içeriği %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8, plastik şişelerde paketlenmiş, yumuşak paket
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Lipetsk dilimlenmiş somun, LİMAK dilimlenmiş somun, Sabah somunu, kuru üzümlü somun, peynir altı suyu somunu, Viyana somunu, kefir somunu, Şekerli somun, Tatlı somun, özel somun, tahıllı somun, yağsız somun, ba
|
|
||
Kefir yağsız ve dolgu maddeleri ile %4,5'e kadar yağ kütle fraksiyonu ile: -kereviz ile, -pancar ile; -elma ile; -armut ile; -muz ile; -deniz topalak ile; -zencefil ile; -tarçın ile; -vanilya ile; -tarhun ile;
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %1.0, %1.5, %2.5, %3.2, %3.5 olan kefir, yağsız
|
|
||
Kefir: yağ kütle oranı %0,5'ten az (yağsız), yağ kütle oranı %1,0; yağ kütle oranı %2,5; yağ kütle oranı %3,2; yağ kütle oranı %3,5.
|
|
||
Yağsız süt ve süt yağı ikamesinden fermente edilmiş ürün Kefir mantarlarında, yağın kütle oranı %1.0; %1.2; %1.5; %2.0; %2.5; %2.7; %3.0; %3.2; %3.5; %4, 0
|
|
||
Bifidobakteri Bifidok ile zenginleştirilmiş kefir, kütlesel yağ oranı %1, %2,5, %3,2; yağsız - kütlesel yağ oranı %0,1'den fazla olmayan, kapalı bir tüketici kabında (plastik film) paketlenmiş, net ağırlık
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği Şekerli, meyveli, tahıllı, meyveli ve tahıllı, yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, yağsız kartopu. Yağ kütle oranı %1,5, %2,5 olan fermente süt kefir içeceği,
|
|
||
Kefir, yağ kütle oranı %3,2; %2,5; %1,0; %0,5'ten az (yağsız). 0.2; 0.25; 0.4; 0.45; 0.5; 0.8; 0.9; 1; 3; 5 kg'lık streç film, platin kaplar, polimer kova içinde ambalajlanmıştır.
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %2,5; %3,2 ve yağsız, polietilen film veya Pure-Pak gibi kombine bir malzemeden yapılmış tüketici ambalajlarında hava geçirmez şekilde paketlenmiş kefir; polietilen şişelerde
|
|
||
Kütle oranı %0,5'ten az (yağsız), %2,5, %0,5'ten %10'a kadar olan, polietilen tereftalattan (PET) yapılmış şişelerde ve polietilenden yapılmış diğer tüketici ambalajlarında paketlenmiş kefir, polimer ve f
|
|
||
Lipetsk dilimlenmiş somun, dilimlenmiş somun LIMAC, Sabah somunu, kuru üzümlü somun, peynir altı suyu somunu, kefir somunu, Şekerli somun, tahıl somunu, yağsız somun, Amatör somun meyvesi, kuru üzümlü somun
|
|
||
1,0 yağ kütlesine sahip kefir; %2,5; %3,2; yağsız (yağ kütlesi fraksiyonu %0,5'ten az). Ambalaj: polimerik ve cam malzemelerden yapılmış kaplar (şişe, cam, paket), net ağırlık 0,09 kg ila 5,0 kg.
|
|
||
Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağsız ve tam yağlı sütten %3,2-4,6 dahil olmak üzere %1,0, %2,5, %3,2, %4,0 yağ kütle fraksiyonuna sahip kefir. Ambalaj: cam kaplar, net ağırlık 0,1 l ila 1 l ve veya polimer kap
|
|
||
Kefir yağsız ve yağ kütle oranı %1 ila %3,5 arasında, sızdırmaz bir tüketici kabında (Pur-Pak formatındaki birleşik malzemelerden yapılmış kutular veya polimer şişeler) paketlenmiş, net ağırlığı 200 ila 1000 g.
|
|
||
Greyfurt, limon otu ve zencefil özleri içeren, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyoürünü Greyfurt-zencefil-limon otu, yağsız ürün 3029471
|
|
||
Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %1, Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %2,5, Kefir Çaban yağ kütle oranı %1, Kefir Çaban yağ kütle oranı %2,5, Kefir Goryanka yağ kütle oranı %2,5, Kefir
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağlı kefir, pastörize sütten yağsız, yağın kütle fraksiyonu %0-6.
|
|
||
2,5 yağ kütlesine sahip kefir; %3,2 ve %0,5'ten az (yağsız) polietilen filmden yapılmış tüketici ambalajlarında hermetik olarak paketlenmiş; polietilen tereftalattan yapılmış şişeler; plastik bardaklar
|
|
||
Yağ kütle oranı %1 olan kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan kefir, yağ kütle oranı %2,0 olan kefir, yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,2 ila %4 arasında olan kefir,
|
|
||
Kefir ürünü Slavyansky ürün yelpazesinde Kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, bi ile zenginleştirilmiş kefir ürünü Slavyansky
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ oranı %0,1, %1, %3,2 olan fermente süt ürünleri: Ayran; Yoğurt Ahududu; Yoğurt Siyah Frenk Üzümü; Kefir Kiraz; Kefir Klasik; Kefir Hindistan Cevizi; Kefir Ahududu; Kefir Siyah Frenk Üzümü
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ kütle oranı %2,5 olan kefir ürünü Slavyansky: kefir ürünü Slavyansky, şeftali aromalı kefir ürünü Slavyansky, çilek aromalı kefir ürünü Slavyansky, kefir ürünü
|
|